Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Brat je veliki, a meni je tako mali

PELE VRATI NAM FRIZURU

Samo vas gledamo!Samo vas gledamo!Poštovani čitaoci i poštovane čitateljke, imamo tu čast da vam prestavimo ekskluzivni intervju sa najnovijom zvezdom koja se u Srbiji rodila sasvim nezasluženo, ali vrlo očekivano. Polufinalista „Brata s velikim“ priča nam o nedelji koju je proveo zatvoren u četiri zida (a nije zatvor) i kako se bori sa ogromnom popularnošću koja ga nezasluženo prati. U ovom broju Portira otkrivamo vam skandaloznu istinu o Peletu i njegovim mračnim tajnama.

Portir: Želeo bih da vam se zahvalim što ste nas udostojili i što ste odvojili malo svog vremena da odgovorite na naša pitanja. Znamo da ste veoma zauzeti ovih dana. Zovu vas na premijere, modne revije, televizijska gostovanja... Kako se nosite sa toliko količinom popularnosti?

Pele: Ma brate, nosim se odlično. Ja sam rođen da budem faca, tako da je ova situacija prirodna za mene, jer sam uvek bio u centru pažnje. Svi žele delić Peleta, ali ja biram. Ne dajem svima intervjue, tako da treba da budete polaskani što sam uopšte pristao da razgovaram s vama.

Portir: Još jednom vam se zahvaljujem. Kako vam se dopao boravak u četiri zida (a nije zatvor)?

Pele: Odlično je bilo. Veoma sam zadovoljan. Sve je besplatno, ne plaćaš struju, vodu... Oduvek sam voleo da živim o tuđem trošku. Komforno je, na takav luksuz nisam navikao. Ima stalno tople vode, može čovek da se okupa jednom nedeljno. Da, vrlo sam zadovoljan.

Portir: Kako komentarišete ostale učesnike?

Pele: Na neke ne bih trošio reči jer ne zaslužuju da se nađu u istom prostoru s mnom i treba da im bude čast što sam s njima delio isti životni prostor. Uopšte ne bih pričao o drugim učesnicima, kada sam ja mnogo zanimljiviji. Hajde da pričamo o meni.

Portir: Pre nego što nastavimo priču o vama, želeli bi da vas pitamo šta mislite o učesniku Anti, koji se deklarisao kao biseksualac?

Pele: Mrzim pedere, mrzim Antu, zato što je peder, zato što nije Srbin. Njemu nije mesto u „Bratu s velikim“, nije mu mesto u Srbiji. Njega treba proterati iz Srbije, kao što smo uspeli da ga proteramo iz „Brata s velikim“.

Portir: Kako komentarišete pisanja pojedinih medija da je vaša mržnja prema Anti motivisana time što odbio vaše ljubavne i seksualne ponude?

Pele: To je gnusna laž. Ja sam pravo muško, a Bog je stvorio Adama i Evu a posle i jabuke, a ne Adama i Stevu a posle i banane. To je laž, tužiću ih. Nemaju dokaze, to nije istina. Da mi nije grozno da ih pipam, ja bi ih tukao.

Portir: Kako komentarišete seks video snimak za koji se sumnja da se pipate sa Antom ispod jorgana?

Pele: To je montirano. To nisam ja. Lepo se na snimku vidi da mu je veliki, a meni je tako mali. Ja to nikada ne bih uradio, jer je Bog stvorio Adama i Evu. Nisam ja grešan, samo sam bio pijan. To je montaža, tužiću ih!

Predrag M. Azdejković for Portir

Svaka reakcija ima svoju prvobitnu akciju >>>

www.queeria.com