Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Pismo stranog p(l)aćenika

Kostunica and his pussyKostunica and his pussyPrima:

Premijer Vojislav Koštunica

Bulevar pregažene mačke b.b.

11000 Beograd

Nedragi Vojislave,

Pišem ti ovo pismo jer se nikad u ćutanju nismo razumeli. Pišem ti ovo pismo u ime svih nas, stranih plaćenika (und natürlich plaćenica) iako mandat nemam. Pišem ti, jer hoću da znaš da smo te raskrinkali, da znamo šta pokušavaš da učiniš i da ti kažemo da nam ništa ne možeš. Da li stvarno misliš nejaki Vojo da nas možeš uništiti time što spuštaš kurs evra ispod 80 dinara?

Mlađo obaraj!!!Mlađo obaraj!!!E Vojislave Vojo, Vojo, kao što si ti spokojan zbog Haga, tako smo i mi, strani plaćenici, spokojni zbog kursa evra. Odavno smo te provalili pa smo svoje devizne zalihe na vreme zamenili. Pošto se mi strani plaćenici ponajviše brinem za sudbinu ovog napaćenog naroda želimo da ti ukažemo nejaki Vojo da time što pokušavaš da nas uništiš veštačkim spuštanjem kursa evra u stvari kopaš jamu svim onim poštenim građanima (und natürlich građankama) koji uživaju u stranim penzijama, koji imaju rođake u inozemstvu pa ih devizno potpomažu, rade za strane firme i plate su im vezane za devize. Naravno tu su i jadni stranci koji žive u našoj zemlji a rade za UN, OSCE, ambasade, na koje po najviše utiče ovaj instrumentalizovani antievropski kursni udar.

Takođe smo primetili da svaki put kada nam u posetu dođe Karla del Ponte ti je dočekaš sa naglim padom kursa evra. Hoćeš Vojo da pokažeš kako ti je veliki, jak i moćan dinar? Da se Karla uplaši?! E Vojislave, Vojo, Vojo, kad bi se ona takvih plašila...

Znamo da je Mlađa samo obična marioneta. Znamo da se ti kriješ iza ovog kursnog skandala. Ti si jedini evil mastermind koji ovako nešto može da smisli. Zato zahtevamo od tebe da pod hitno digneš kurs evra ili ćeš snositi posledice. Ima da zamolimo Karlu da te primi kao zamenu za mladića Karadžića.

Vita jela, zelen bor, želimo hitri odgovor,

Predrag M. Azdejković

Legije stranih plaćenika b.b.

11000 Beograd