Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

O bermudama i biciklu

Može i ovako - neko je s pravom konstatovao da je glupo da pišem o CG ref, kada bih mogao o "bermudima i biciklu". Dakle, blog po narudžbini. Mož' da bude zabavno. Nije u njegovoj prirodi, al' ajde - ni ovi što nas pozivaju da blogujemo nije mainstream u svetu blogova. U tome je lepota - može da se iskače iz uobičajenih formi. O biciklu drugi put - tema lično previše značajna za ad hoc komentar. O bermudama - što da ne.

Priznajem, traženo je mišljenje o muškim bermudama. Ne osećam se sposobnim da to relevantno prokomentarišem. O ženskim - može. I ne više od toga da su bermude verovatno najneprovokativniji i najnezanimljiviji ženski odevni predmet. Što bi se reklo izvrnuvši uobičajenu frazu, više skrivaju nego što otkrivaju. Skrivaju i butine, i stražnjicu, i struk, i pupak i sve što bi moglo biti zanimljivo. Listovi i gležnjevi, dostupni oku, ma kako znali da budu interesantni u svakoj drugoj kombinaciji, u bermudama su - najčešće tek OK. Istini za volju, kolena se u njima ističu i, kao retko u čemu, pokazuju svoje estetsko-erotične potencijale.

Priznajem, nije neki unos bloga. Al' je naslov sjajan. I voleo bih da vidim neki ženski komentar o muškarcima u bermudama.