Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Blagoglagoljivi blog

kafe blog knjizarakafe blog knjizara

Dragi blogeri,

Obaveštavamo vas da smo, u odsustvu autora, u rano jutro, petkom, otvorili, a bez crvenog tepiha i šampanjca, “Blagoglagoljivi blog” – kafe blog knjižaru - otvorenu za razmenu uzbudljivih književih otkrića sa Sajma knjiga, meditiranje o večnim literarnim ljubavima, i hvatanje beleški o budućim nabavkama.

 

Moli se MZ – Blog (Mesna zajednica - proširena porodica)  sa prethodnih blogova da se razmesti po stolicama, foteljima, stolovima i podovima i da zauzme ugodne poze.

Isti se mole da se nipošto ne ćoškiraju, nego da naprotiv otvore vrata kafea novim posetiocima, pre nego što se na njih kuca.

Moli se Jasnaz, da preuzme ulogu književnog dirigenta. Fixer da literarno umereno džezira i briljira u filmskim update-ovima. Apeluje se na Aniram da čuva kafe blog knjižaru 24/7 otvorenu i da u slobodnim trenucima daje savete o životno važnim knjigama  i slikovnicama.

Knjižara kafe blog je razbarušeno nameštena.

Moli se Jasnica da je dekoriše i dovede Sonju.Modesti Blejz da se odlepi od Muža i povrati Monitoru, u vreme doručka, ručka i večere u društvu.Cica Mica i Shubily da dodaju specijalne tonove.

muzicki dzuboksmuzicki dzuboksU kafeu se očekuje uzbudljiva i ekstravagantna muzika za koju se zadužuju dr Wu, Pnbb, BebaOdLončara i Winter, kao i svi drugi muzički inspirisani posetioci bloga.U uglovima kafea knjžare je plesni prostor za slobodne varijacije.

Zadužuje se Joelle za solarnu energiju i baterije, ako nekom ponestane najbolji sjaj na lični pogon. JJ Bebi se daje licenca za diskretne profitne transakcije.

Od Eladana se očekuje da Lionu prepriča šta se dogodilo na blogu.Od Reanimatora vikonta se očekuje da se istakne u prvoj tituli, posle čega će biti razmotreno njegovo dvorsko unapređenje.Jesen je tu?Zoxili je autoru nepredvidiv (kao verovatno i samom sebi, te će ga paziti i maziti A&A)

Mimi!!!!!!

Od onih koje je mrzelo da idu na Sajam, očekuje se da se pozovu na probleme sa rekonstrukcijom Pančevačkog mosta i predahnu u nekoj od fotelja. osluskivanjeosluskivanjeAngie se imenuje u maestra fine orkestracije.-------Svi koji zgreše treba da odrecituju: Zdravo... Autor, koji će u kafe stići tek u ponedeljak, neće biti na naročitoj intelektualnoj visini, pa ga prvog dana treba pustiti da prostudira štivo. Izvesni poznavaoci nordijske književnosti, odsutni drugim povodom od autorkinog,  pojaviće se takođe u ponedeljak.  O najomiljenijoj Knjizi biće verovatno dovoljno recenzija. Ne dozvolite da nam s vidika nestanu dragocenosti u malim pakovanjima. Nema zavese da se spusti, nema ključeva da zaključamo. Sloboda je zanosna, zarazna i zbunjujuća. Pazite je, moderatori nemaju vremena za pogrešan rad štiklica.


odoh

ja u blogioskop..a vama blogoveche..

ps. pazi kad nikad nisam bila u Sutomoru..kreten..;)


a da li si bila u...

..Blogaticu kod Sapca? :)


parfem

Listam program CINEMANIe i vidim da su i Suskidov Parfem ekranizovali – zanimljivo... tj. zanimljiva tema – romana (iako ne neka literatura, ipak ga pamtim) + tema parfema uopšte... koliko izbor može da kaže o onome ko bira... a posebno zanimljivo: ume li onaj ko bira za drugog, da izabere tačno!


Oda Fixeru

Ovako je pocelo
Ovako
i ovako
i ovako je postalo zalosno ...
Ovako je Fix pokazao da je on i Joda i Sekspir...
Neocekivna sila koja se iznenada pojavljuje i resava stvar


Draga Tanja

sve je to jako ružno.
Ja se ne usuđujem da krenem u bilo kakvu polemiku sa njima.
Mnogo su ljuti, a ja sam baš umorna od prepucavanja.
Uživam u Vašim blogovima, punim baterije i hranim dušu.
Ako ne znate o čemu ja ovo, bolje je da tako i ostane.
Uživajte u utiscima sa puta:)
Ne dozvolite da Vam pokvare lepo raspoloženje! :)
NAJOZBILJNIJE MISLIM!
pozz


znam cica mico

al' ne marim :-)
a mi uvek OZBILJNO MISLIMO :-)


I mi :)

I mi:)


Ah da...

...to polemisanje kao mi smo "righteous" a oni su "zatucani shovinisticki bolidi" sam iskusio i shvatio da to ama apsolutno nema smisla. Kad je sa jedne strane u pitanju nekakvo znanje, a sa druge u pitanju ubedjenje ili predrasuda nema te sile koja problem moze resiti. Te stoga, iskreno receno, evo potpuno hereticki priznajem da me vise zanima sta ce se desiti u novoj epizodi Lost-a nego sta ce biti sa ustavom, Kosovom, Mladicem i blablatruc. Da--i moje raspolozenje me vise zanima od toga.

Stoga, evo nove muzicke preporuke:Grace Jones-Pull Up To The Bumper


grace, ili

salt 'n peppa?


Grace Jones...

...jednoznacno i nedvosmisleno. Link kliknuti, pa slusati. A od doticnih krateza preporucujem (za teretanu i sklekove) "back to the 80s" shlager Push It. Kome se ne svidja--nek obrne na drugu stranu RHCP-Search and Destroy.


Centar

varosi prvi radni dan kasno popodne i uvece...
iz Momenta gde NISAM pio kafu se sa koleginicom uputim do Njegoseve, ispratim je do njenog ulaza i spustim se ka centru, baste prazne, stolice na stolovima, lisce pada li pada, vetar duva, ljudi zamotani u salove, zakopcanih mantila&jakni zure iz centra Njegosevom ka Kalenicu... spustim se Beogradskom do Slavije i u glavnu ulicu, zbog Zore & kesten pirea. Unutra toplo, jedan slobodan sto i omiljeni kesten pire... a za poneti 300 gr rozen torte (sta cete volim i nju, krvavice & svargle i dalje ne volem a vanilice sam jos koliko prekjuce izjeo). Vec naveliko mrak, JDP osvetljen, prolazim pored njega i opsss... "S druge strane", gostuje Zagr.kazaliste mladih, citao sam o njoj, Ksenija Marinkovic (Ugrina). Hmmm, nisam gledao a verovatno ni necu imati drugu priliku, predstava je sutra, sto da ne probam za karte... a s kim bi mogao? Okrenem koleginicu, pa ne bi, moram da kurs... OK, okrenem sestru, ne mogu, muz izvoljeva, OK... udjem unutra, velika vrata ali se lako otvaraju, pridrzavam ih nekoj devojci koja ulazi posle mene, isto lice na blagajni (zna li ko kako se zove taj covek?), pitam da li ima ulzanice, kaze ima, pomalo iznenadjen gledam dva prazna mesta na ekranu kompjutera, dva prazna mesta u 9-tom redu, 10 i 11. E super, dajte mi jednu ulaznicu... pogledam lice coveka koga poznajem vec godinama i vidim neki tik, u redu, dajte i tu drugu kartu, stampac zuji preko papira koji predstavljaju ulaznice i ja placam... krajickom oka (ne fixiram kao mister fixer :)) vidim devojku koja stoji pored mene i ceka "red" pred blagajnom. Odmicem se od blagajne stavljajucu ulaznice u torbu, zastajem i cujem kako devojka iza mene pita da li su ulaznice za sutrosnju predstavu rasprodate. Cuvsi potvrdan odgovor okrece se i krece ka vratima... i odjednom mi izleti, izvini, da li zelis da sutra gledas "S druge strane", da ali nema ulaznica, ja imam jednu viska, ne znam..., izvoli, a koliko kosta, nista, to je poklon, kako, lepo, mozes sutra da platis pice vidimo se sutra uvece, cao... i opet glavnom ulicom. U Skici nisam bio, ne radi im basta, mrak je, hladno je...

PS.
Hvala gospodzzi shubidubiDU & mister fixeru na savetovalistu...


Svaka čast...

za kavaljerstvo i stil. Od Vas se čovek može svačemu naučiti :))

...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended...


dobro bre Romeo..

..a Barcelona-Chelsea? Dajes prednost poljupcima u parku iza stupice u odnosu na magiju Lionela Messia? :)


Mister reanimatore

soccer ne gledam godinama, ja sam fan basketa&hokeja... za ilustraciju, 5 godina sam sedeo u kancelariji sa nacionalnim manjinama, jednim Francuzom iz Quebeca, jednim Kinezom iz Hong Konga i jednom Engleskinjom iz Engleske Kolumbije, niko sem Kineza nije znao nijednog soccer igraca (Kinez je sa ushicenjem pricao kako je gledao Maradonu, posle toga vise nije gledao soccer), Francuz je obozavao hokej a Engleskinja je vise naginjala u sportu ka osobama istog spola... eh, da, ona je cula za Beckhama, kao ima super zenu itd.

Ja sam pokusavao da ih animiram pricom o Partizanu ali nisu ni culi za njega, kad su me pitali da li postoji jos neki poznati soccer klub u Srbiji rekao sam da ih vise nema, a culi su samo za Manchester U. i nijedan vise... stvarno najpopularniji klub na svetu.

Ali zato su svi znali za V.Divca, jel' to onaj bradonja, jeste, eto on je igrao u Partizanu... ne nismo culi za Partizan, ehh, a to nam je jedini poznati klub i u basketu.

Stoga Romeo veceras radije ide u kazaliste, a imace i drustvo, nehotice, slucajno, kolateralno... i nije lose, btw.


mr. L

divan potez onaj gore! ne znam da li ste mi vise porasli u ocima time ili ovim partizanom :))) a ko zna sta moze da ispadne od te slucajnosti :)


Cemo

vidimo kolko jos veceras... slucajnost? Nikako, urodjena akcija...


super ste vi mr. L! ocekujem

super ste vi mr. L! ocekujem da cete veceras da briljirate i zelim vam lep provod! hocemo sada ekipno da vam predlazemo sta i kako posle, gde na pice i to? ne zbog sumnje u vas i vase sposobnosti (to nam je poznato) nego malo da se oraspolozimo :)))


Hajde moze

predlozi su dobrodosli... udrite, nadam se da ce da vas to oraspolozi.


ja ti predlazem..

..da se odvezete do Kosutnjaka, da joj pokazes kucu Velikog Brata :)


Why?

Tesko, nisam iz tog filma, nisam/ne gledam to smetje a za Kosutnjak je jos suvise rano... nije jos poceo da pada sneg. :)

~~~~~
BTW. Eunet? A? A?


vidi ga..

..da joj "pokazes" kucu Velikog Brata??! :)
I bas da iskoristis dok nema snega, a ne da vas posle AMSS vraca na put :)
Btw..cekamo,cekamo..vec smo poslali mail sa tri znaka pitanja i to boldirana :)


znas onu

'drug na drumu"? E onda ti ne treba AMSJ...

BTW. Bolduj, bolduj, bolduj... frka mi, danas ili sutra moram da se odlucim za soluciju.


pazi kada posalje brata

veceras...
inace debelog vodoinstalatera u tangama, koji uziva u pozoristu...
a ni parkic kod manjeza mu nije stran


pa da ga sprecimo..

..dok je vreme? Osecacu se licno odgovoran ako mu veceras otvore shalter ;)


sprecimo, a koga?

ako je sudbina tako htela, hocu reci ako im je pisano, ko smo mi da stajemo na put sreci...

heheheh, salter..

valjda ce uciniti to
sto bezbolnije


uzgred

veceras idem u pozoriste :)
Mislim mozemo malo i o tome... sto gospodzza Hag na nekom drugom blogu rece na T-J blogu samo o lakim temama i kafenisanju... ja sam samo postirao da bi se nahvalio kako idem u kazaliste a vi mi imputirate neke druge stvari.

~~~~
Ne mislite li valjda da sam ja takav?
Nisam ja mister reanimator (i njegove sponzoruse)...


na stranu sve..

evo R usla Mighty T i sredila :-)


e pa mighty T..

..da obrises jos jedan, jer komentar mi se triplicirao :)


na stranu sve..

..nego da pazis tamo sta radis..uvek ima neko ko gleda :)


na stranu sve..or Mighty T strikes again

as you can see R


Sa balkonceta..

...se sve bolje vidi..A ja vidim, po ko zna koji put, da je zivot zaista cudo...Pre samo nekoliko dana dragi L pisao si kako u pozoriste idu same samo starije gospodze...a juce si bas tamo sreo nekog tebi zanimljivog...pa sve to sa kartama...poslednje dve itd..Jedan savet sa balkona, ako moze,... i da se ne ljutis...Zaboravi ono "proslost je i sadasnjost i buducnost"...Lep provod ti zelim i predlazem svima da mnogo ne navijaju...bez obzira na sujeverje tj da li neko jeste ili nije sujeveran.. nekako se u zivotu cesto desava da neka "stvar" propadne zbog prevelikih ocekivanja ili insistiranja...ili ili...


Ranije

kad sam isao sa bivsim devojkama & isto tako bivsom suprugom oko mene u pozoristu su bili buljuci lepih devojcica, u foajeu ispred sale, u samoj sali a onima sto sede pored tebe, oko, ispred i iza da ni ne pricam... gledam, divim se... odlazak u pozoriste je bila dvostruka radost. Onda izmedju svih tih veza ostane covek sam i opet mu se ide u pozoriste... sa kim cu, pozovem Radeta, e idemo u Atelje, nije lose, bolje nego da sedimo u nekom kafeu a na predstavama uvek ima i buljuk zgodnih devojcica... odemo a ono mrak, nigde devojcica bez mladica, nigde onih lepih koje su stalno bile tu kada idem sa partnerkama, izvinem se Radetu na omasenoj situaciji i zaboravim. Posle godinu-dve ista situacija, opet Rade i ja, ponovo Atelje, ako se dobro secam Korospodencija je bila u pitanju... i opet isto stanje, starije gospodze & zauzete devojcice... Rade mi je dubokorazocaran rekao da mi vise ne veruje sto se tice devojcica i njihove migracije po gradu. Moracu da ga posle vise od decenije razuverim...


e..

..hoces kupis karticu za Slaviju 2006/2007..pa se ti i Rade zaletite..?? :)


Rade

je izgubljen slucaj, zena mu ne da da predje ulicu bez nadzora... previse je brljavio pa snosi kosekvence.

Btw. Boldujes li ti i dalje tu postu u EUnet?


da ste isli malo cesce mozda

da ste isli malo cesce mozda bi i naisli na lepe devojke...
taman, kupite tu karticu i eto sanse za nova poznanstva :)


Pa znam ja..

...da je to uvek tako...kad imas nekoga ima i sansi a kad si sam nigde nikoga...Ipak, desavaju se i cuda ponekad...zato, samo opusteno veceras...pa kako bude...na kraju krajeva vazan je i lep trenutak a za posle nema veze...doci ce i drugi lepi trenuci sa ko zna kim.....


Partizanu????

Auuuu, Lav(f)e. Pa, što bre, prijatelju? Kako se to desilo?


Život je previsok ulog

Piroćanac Dejan Stanković, autor romana Ulog, o kocki i o tome kako toj bolesti zavisnosti stati na put

Život je previsok ulog

Pirot - Dejan Stanković, rođen pre 36 godina u Pirotu, sada živi u Novom Sadu, prošle godine je postao medijska ličnost jer je javno progovorio u nekoliko TV emisija o kockanju i zavisnosti od kockanja, prvo u Biserima, potom u Ključu, Klopci, Žikinoj šarenici. Autor je romana prvenca Ulog, koji je napisao prema istinitoj priči. Dejan Stanković, po struci hemijski tehničar, jedan je i od najpametnijih ljudi u Srbiji - njegov koeficijent inteligencije je 156, ali o tome nerado govori.


Dejan Stankovic? === :))))

Dejan Stankovic?

===
:)))) Ja ga stavila jednom u paprikas (portugalski recept). Ispao super. To sam zaboravila da dodam


a kao da odmorite od

gluposti,...ko god da ju je postavio?


Halo Tanja,

pa kako je bilo?


odgovor se zagubio negde gore:-)

putovala 11 sati tamo pa 7-8 nazad ne znam ni sama..sedela na konferenciji, budimpestu ni videla cestito...ali sma se ispricala sa svim beogradskim prijateljima koje u bgd nikad ni ne vidjam..o novosadskim tek! nema sta da se kaze..lakse je bilo iz Filadelfije u Njujork nego od NS do gd i obratno....all in all da se samocitiram...bilo je sa njima lepo skoro kao na blogu:-)
====

hvala na svemu:-)


tako je to

u nasem kraju Evrope, tesko se savladavaju distance, u svakom smislu, al' dobro, sve je
bolje u dobrom drustvu,... pa ima jos dana
i za sve ostalo:)))))


dan mi je poceo

uspavljivanjem, pa je usledio zajeb u proceni spoljne temperature, pa neplanirani usiljeni marsh u duzini nekih 3km, pa viJorenje na vratima nekog busa (ajmo sredina)u duzini 4 stanice, pa svadja odmah po dolasku na posao (ja izazvao..kriv mi ceo svet)..
Pod hitno neka dobra fora, da me izvuce iz
raspolozenja!


Samo hrabro


A ako ne ide


A ako

i dalje ne ide...


sad sam bas OVO

odlucila da uradim...stupid stupid:-))))


Quote: sad sam bas OVO Tanja

Quote:

sad sam bas OVO
Tanja Jakobi (31 Oktobar, 2006 - 11:24)

odlucila da uradim...

lagodan vam taj posao...


ma daj jos jedan

dim pa da zavrsim sa tim...
... zauvek moj tim..

sta stupid, samo lagano

herbal


Ne dajte se...

vrli saborče, nije poslovno okruženje vredno traćenja živaca. Samo steady'n'cool (i neka lepa muzika uušima)

...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended...


komsija, nisi jedini... i ja

komsija, nisi jedini... i ja sam od jutros coskasta i vristala sam vec 4 puta... cak sam svom dragom kolegi sipala so u oci.. nista strasno ali sam mu rekla istinu a to ume da bude.
ajmo sada jedan kolektivni udaaaaaahhhhh.. a onda izddaaaaahhhh.. i tako par puta.. a onda modesty sa slatkim pisanijama :)


A za osluskivanje

Za Tanju, da mi od ranog jutra sija kao plava zvezdica:

You're the top
by Cole Porter

At words poetic, I'm so pathetic
That I always have found it best,
Instead of getting 'em off my chest,
To let 'em rest unexpressed,
I hate parading my serenading
As I'll probably miss a bar,
But if this ditty is not so pretty
At least it'll tell you
How great you are.


You're the top!
You're the Coliseum.
You're the top!
You're the Louver Museum.
You're a melody from a symphony by Strauss
You're a Bendel bonnet,
A Shakespeare's sonnet,
You're Mickey Mouse.
You're the Nile,
You're the Tower of Pisa,
You're the smile on the Mona Lisa
I'm a worthless check, a total wreck, a flop,
But if, baby, I'm the bottom you're the top!


Your words poetic are not pathetic.
On the other hand, babe, you shine,
And I can feel after every line
A thrill divine
Down my spine.
Now gifted humans like Vincent Youmans
Might think that your song is bad,
But I got a notion
I'll second the motion
And this is what I'm going to add;


You're the top!
You're Mahatma Gandhi.
You're the top!
You're Napoleon Brandy.
You're the purple light
Of a summer night in Spain,
You're the National Gallery
You're Garbo's salary,
You're cellophane.
You're sublime,
You're turkey dinner,
You're the time, the time of a Derby winner
I'm a toy balloon that’s fated soon to pop
But if, baby, I'm the bottom,
You're the top!


You're the top!
You're an arrow collar
You're the top!
You're a Coolidge dollar,
You're the nimble tread
Of the feet of Fred Astaire,
You're an O'Neill drama,


You're Whistler's mama!
You're camembert.
You're a rose,
You're Inferno's Dante,
You're the nose
On the great Durante.
I'm just in a way,
As the French would say, "de trop".
But if, baby, I'm the bottom,
You're the top!


You're the top!
You're a dance in Bali.
You're the top!
You're a hot tamale.
You're an angel, you,
Simply too, too, too diveen,
You're a Boticcelli,
You're Keats,
You're Shelly!


You're Ovaltine!
You're a boom,
You're the dam at Boulder,
You're the moon,
Over Mae West's shoulder,
I'm the nominee of the G.O.P.


Or GOP!
But if, baby, I'm the bottom,
You're the top!
You're the top!
You're a Waldorf salad.
You're the top!
You're a Berlin ballad.
You're the boats that glide
On the sleepy Zuider Zee,
You're an old Dutch master,


You're Lady Astor,
You're broccoli!
You're romance,
You're the steppes of Russia,
You're the pants, on a Roxy usher,
I'm a broken doll, a fol-de-rol, a blop,


But if, baby, I'm the bottom,
You're the top!


Modesty!

Nemate pojma koliko mi je bas ovako nesto trebalo!
dodjoh na posao kao dno:-(
a sada cemo da uradimo jedan shine!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nešto smo klonuli...

dragi prijatelji, kao da nas je ovo zubato sunce sve nekako usporilo i obamrlo :((. Da li ste za jednu toplu nes-kaficu (zaslađivač po želji) da nas sve prene i vrati nam osmeh u oči? Danas je ipak mnogo lepši dan od jučerašnjeg, možda se i ukaže prilika za neku lepu šetnju. jedino što ga ruži je zatvaranje Sajma knjiga :(

...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended...


Meni

je mnogo lepse da se zavucem u knjizaru na Platou ili u Deretu na Knezu i N.knjigu pored... a imam i jednu malu knjizaru u Dubrovackoj u Zemunu, pogotovo zimi, unutra toplo, listas knjige, gledas... Sajam je sajam, vasariste, jeste izbor veci ali... to je moj utisak.

Kafu NE pijem... samo nedeljom oko podneva i sa mister fixerom i blogerkama (ovo zadnje jos nisam probao, mislim na zajednicko ispijanje jkafe).


Evo ti muzicki equivalent

...lajn of kouk: http://www.youtube.com/watch?v=LGBPSx1Zxlo

Miles Davis-Human Nature


govor bajadera

kao što svi..jelte znamo..za pozorišni peting najbolje radi stvar puuun džep bajadera..kraš..lionse,brate..večeras briljiramo..ispričaj joj samo onu priču o srebrnom čoveku kome se ljuštila farba sa one stvari..i gotova je..ako vidiš da je baš stisla:svrati do merkatora..tamo u prizemlju prodaju gumene ali kisele bombone..otpadaju uši kolko su kisele..al su izgledne i ko voli super..i sad gradacija..mala ti se utopila u bajadere,al vidiš stisla..ponudiš joj u sred dolćevita jednu kiselu gumenu,prethodno vidi koja je naj kiselija..veruj mi,biće ono prva pomoć usta na usta u sred ionako dosadne prestave..posle iste biće koktel sa novicinim kanapeima..priđi novici(onaj sa brkovima)i kaži:brate večeras muškarci biraju,pa te molim izvuci mi neki od onih kanapea s lososom i kavijarom za društvo iz ćoška..
pa da vidiš kako te viajpi kombinacije deluju na mlade i naivne a nezaštićene..čovek koji ti je prodo karte je čuveni saša i on je jednostavno genije..možemo ga izvesti na piće kad pripitomimo ove naše uzbukuše s bloga..
što se tiče šestinga..uveren sam da si tu car
ps.pazi da bajadere budu sveže..
p.p.s.moraš biti u faci baš ko i što jesi..onako ko da si juče dobio sedmicu na loto..u..i pošto je prestava teška u smislu tekasta..ti samo piči ono opušteno..faktor sreće i taj rad


dodatak

I ni pod tackom razno da ne priznas da visis na internetu. Ako je zavedes ima posle da dolazi ovde i da te proverava da li ocijukas :)


Mister reanimatore

mislite da sam toliko naivan? Eto mister fix me je video pa nek vam kaze...

A jednom sam pao u tu zamku, priznao sam bivsoj supruzi net-ovisnost... ali tad sam bio naivniji&mladji.


nadjete net-ovisnu

nadjete net-ovisnu suprugu/devojku/zenu whatever i svima lepo! malo kablova po kuci vise al sad.. wireless it to..


joelle

kao da ovisnica imas na svakom cosku... sem ovih blogova gde da nadjes takvu.


i ja sad treba da vam

i ja sad treba da vam odgovorim na ovo?
pa mis'im stvarno... a toliko zena na blogu!


naravno mister fix

u faci sam uvek ono sto i jesam, nisam se gledao od jutros u ogledalu pa se ne secam loto-sovskog izraza ali ajde da vam poverujem...

Kras kazes... o bajaderama sam i ja pisao na ovim blogovima ali nekom drugom prilikom. Imam u vidu tehniku bajadera-gumena kisela ali ja sam covek od drugih tehnika, nista usta na usta na kvarnjaka a kamoli na ljute gumenjake... uostalom krenuo sam u pozoriste, zar ne? Ili ne?


Štono reče...

Lady Autumn, samo lagano i bez (pre)velikih očekivanja, i biće sve kao po snegu :)))
Držimo plačeve za lepu predstavu i dešavanja pre/posle iste :))

...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended...


Deus ex machina

Pa drugari, kakvo je raspolozenje? Vidim, Fix se nasao u opisu od sinoc. Ako, rano nanina, tako i treba :) Ako ozenimo mi naseg Leonusku bazirano na ovoj "bajadera" taktici, i nagrada ce biti bozanska
Kakvo je raspolozenje na terasi? Dok se ne javite, za popodne od Modesty:
Za gazdaricu

Za Leonusku (da vizualizujemo Fixovu ideju)

Za joelle, Wu-a i ostale cokoholicare


draga raspolozenje je unako

draga raspolozenje je unako ali se popravlja...
hvala za cokoladu, u ovo vreme mi padne secer pa cokolada ako ikako moze.. intravenski.. bilo kako...


Modesty,

toliko uživam u ovim „vašim” oldtime ilustracijama, da moram da vas zamolim za 1 sa motivom CIPELE! Krećem u akciju kupovine istih, pa mi treba uzorak... hvala!


Satenske cipelice, Br.34


A za ozbiljno, da pomognem:
Michael Kors

Burberry

ili
veci izbor


satenske cipelice,

„malo” veći br., malo niža peta! A čizme pun pogodak + podsetili me da prošvrljam i po net izlozima! Divni ste, hvala još jednom!



ne toliko

veći br., ali boja savršena!


Manji broj.

Manji broj.


mmm hvala

i jos sa zabarskim smekom. ko gianduja.


dr Wu:-)

nemam reci...ova Modesty je carobnica..pa jos kad ste dodali gianduju....


I to ona prava...

iz 'Torina'. G I A N D U J A ....

Recept za magiju


Steely Dan,

od kad nisam cula, moracu malo da opetujem.


Angie,

Ja opetujem već 25 godina. Mada je Doctor Wu iz druge pesme. Ili možda ne...


Hvala

za lep komad(ić) čokolade :)))

...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended...


kako se resava situacija..

..kada napises komentar, a isti se multiplicira? :)


Vala nikako...

...jedino da kmecis moderatoru da ga obrise.


Gosn. Lajon!

Pozoriste..karta viska..opabato..sjajno si to izveo. Bravo!
Ajd pa da bude neki scoooore!! And many more!! :))


Za Reanimatora,

Pozorishtance iz Blogatica kod Sapca..;))


za Fixera

Opereta "Die Bajadere"...;)


Za jasnaz,

;))


shubidubi,

dugujem ti jedne plesne, može i čizme!(... ima i vetrenjaču, i most, i, ma... !)


za joelle,

;)


...

Shubidubi was here...;))


za shubidu

Reanimator Foundation :)


wow R,

WOOOOWWWW!!!!


deo fondacije..

..na zasluzenom odmoru :)


a ovo nam je..

..bratska fondacija :)


wow R,

YOU'RE A GOOD BOY!!


Belov „minut koji se skuplja”

pnbb:

Quote:
inace za dospojice, drugarice i ostale dame, kao i osecajnije muskarce i 'muskarce', preporucam pricu 'na udici', iz gorne zbirke pripovedaka... cmizdrenje na kraju garantovano, i preporucljivo

(zbirka Prečesto odlaziš u Hajdelberg, Hajnrih Bel)

HVALA Tanji i pnbb-u!

&&&&&&&&&&&&
ps: uaauuuu, Deko, 1:0!


jel sam reko

, garantovano radi...

licno, spreman je bio zilet, da zavrsimo s tim , u slucaju da ne... znas vec sta,da ne kvarimo drugima

drago mi je da ti se svidela


za svaki dan

Danas sam nekoliko puta zahvaljivala na poklonima, i sad se setih da mogu da ispišem, jedan naslov, kao mali revanš (javljala mi se i bajka, priznajem, ali pošto već grdno uznemirismo braću G. i Frojda, mravi su zbunjeni, cvrki (opet) likuje, a o tome što ne mogu da nađem Poljakova, i što sam sanjala tamnozeleni jaguar ispred kapije... da ne nastavljam...):

Filip Delerm PRVI GUTLJAJ PIVA

... osećaj lepote, u običnom...


Neko je...

pomenuo Ziskindov "Parfem" ovde kada su se pominjale ekranizacije. Ne znam za film, ali mene je knjiga dojmila. A čujem da će Grenuja igrati D. Hofman

...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended...


„Parfem”-a

ću morati da prelistam ponovo... ostalo maglovito da je za preporuku: za sive zimske dane... film, premijerno, u subotu (SC), i da, DH... čućemo, nadam se, kakav je, za pogledati na DVD... ja na Cinemaniji samo Dobru godinu od R. Skota (ne stižem više... a i zanimljiv podatak: nekoliko filmova skoro rasprodato! Da li se „vraćamo u bioskope”, ili „VIP” šeta...?)


Quote: Da li se „vraćamo

Quote:

Da li se „vraćamo u bioskope”, ili „VIP” šeta...?)

Tesko da se vracaju, pre bi bilo ono drugo...


Quote: Tesko da se vracaju, pre bi bilo ono drugo

Ovo je bilo nesto o nasoj visosti.....pa jos smo malo mentalno odsutni......


Tanja,

moj VIP je bio pod „ ”, za asocijaciju g. L. ne znam, a imam praktično pitanjce, tj. molbu za pomoć: tečnosti za (meka) sočiva (nema u Z. Jovinoj, gde inače kupujem...)?


prihvatam savet,

tematika je bliska, ne bi trebalo da bude problema sa poimanjem sustine...


Vidim

da ljubomorni muskarci bloga (citaj onaj brdjanin pnbb & mister reanimator) nisu izdrzali... samo da im kazem da sam sinoc bio brojno slabiji, da su pravi drugovi na drumu priskocili bi u pomoc a ne olajavali preko bloga.

U sustini mister fix bi bio pravi covek za pripomoci net-ortaku u nevolji...


i to nam je hvala

, sto se brinemo za tvoj integritet...

sta, poslala je bracu blizance?

====
ne trujte vi s brda:-)))))))


kako, i animator je plemenitog podrijetla?


Shubily & R

Kakav likovni vatromet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali takoreci sta je bilo u pozoristu ?????????????????????????


Pitate

mene?
I od kuda vi na ovom blogu?

======
svratila bip! biiiiiiiiiiiiiiiiiiip! na brzinu!


mr. L! pa kako je bilo??? u

mr. L! pa kako je bilo???
u guzvici sam pa sam bila malo odsutna...


Ala

si radoznala... a kad sam ja tebe pitao za drugarice onda me nisi znala :)


vi mene pitali za drugarice?

vi mene pitali za drugarice?


To mi

je bilo prvo pitanje...


Quote: svratila bip!

Quote:

svratila bip! biiiiiiiiiiiiiiiiiiip! na brzinu!

Ako, samo izvolite...


Svi Sveti

Danas.Ovde. Praznik.
Dobro jutro.
Lavjonuska, srce, OTVORI NAM SE, da mozemo da pustimo pesnice...Od sinoc stezemo, da pomognemo Kupidonima :)
Kad smo vec kod ljubavi, kod Queerie ima
Gayometer.
Zox se izvlaci, nikako da saopsti.
Ajd, junaci da Vas vidim.Ja se vec upisala. Ionako cu da izadjem u NIN-u kao BS sidekick.Nek ide zivot...


Teto Modesty

predstava je bila, hmm... pa osrednja. Srecom vise je nece igrati u Beogradu :)

Zadovoljni?
(mislim na objasnjenje)

~~~~~~~~~
A jel' to neradan dan u Svapskoj?

~~~~~~~~~~

13% na gayometru.


Gentleman to the bone

Jaaaa, neradan dan u republikama sa vecinskim katolickim zivljem.
Mi svejedno na poslu.

Ma ne moras ni da pricas, samo da si nesto napravio. Sto bi rekla vidovita Zorka u vreme njenog heyday, a ja cula kod TV Manijaka dok sam cekala autobus za Sumadiju pored reke Save u jedno davno vreme:
Nesto si mi sikirav u zadnje vreme, Lavjonuska.


Quote: Nesto si mi sikirav u

Quote:

Nesto si mi sikirav u zadnje vreme, Lavjonuska.

Svaka cast na kovanici "sikirav"...
Jutros sam sasvim ok raspolozen ali imam, sto vole da kazu na ovom blogu dead line do kraja danasnjeg radnog dana... stici cu i ranije ali me boli radna ruka za mausa i to me nervira.


Dragi nash L,

Sinoc te nije bilo na blogu..a to mora da je dobar znak..:))
Ne morash nishta da nam prichash. Samo vozi..:))
I kupi joj vanilice. Sve mi padamo na slatko..(-rechive..)

PS. imam i ja deadlines pa vas pozdravljam do daljneg..


Ti

imas deadline? Ma daj... gde je onda ovaj svet krenuo.


shubi, napokon da te te

shubi, napokon da te te vidim! poooooozdraaaaav!!!! 10x za slicicu ;) i bas tako, sve mi padamo na slatko...
mr. L, slatko utice na dobro raspolozenje, cokolada poseeebnoo! to htedoh juce da kazem, nisam stigla sad da gledam, mozda i jesam... i ja imam taj deadli...


Quote: mr. L, slatko utice

Quote:

mr. L, slatko utice na dobro raspolozenje, cokolada poseeebnoo!

Pazi, nisam to znao :)
Lindt sa pistacima pogotovo...


lint uveeek! ja bez pistaca,

lint uveeek! ja bez pistaca, sve ostalo DA!! omiljena dark&orange :))) oh, ne, opet ono vreme pada secera i to...


fur joelle

cekaj imai bolje


ohooho pnbb :)))) jeste, ta

ohooho pnbb :))))
jeste, ta mi je nekako najdraza! hvala hvala...
:)
ima bolje? da probamo...


Linija

exellence je najjeftinija, samim tim u njoj su i najlosije cokolade, citaj pnbb u njegovoj Kenjadi nije ni cuo za bolje...

A da li bi moglo nesto ovako recimo:


Lavjonuska

Duso moja, predji de na petu stranu da se ne pogubimo
Please sa visnjicom na vrhu


god damn it..

..Reanimator je 30% gay!!?? A bio sam skroz iskren. :)


I ja sam

a na gayometru mi kazu da non-stop mislim na sex...
Kad dublje razmislim to i nije toliko tacno...


oh boze?

da li da uopste idem na to merenje????? jer ko zna sta se ispostavi...i svi blogeri svih opredeljenja klisnu zbog smesanog identiteta autorke?


Quote: Reanimator je 30%

Quote:

Reanimator je 30% gay!!?? A bio sam skroz iskren. :)

Os' ti nabacim brkatog vodoinstalatera u tanga gacicama?


to da sam..

..bar 80%, pa da odmah predjem na tako zahtevne momcine :) A ja samo 30%..treba mi neko suptilniji :)


Eva Cassidy

Fix, sreco,
Posto odradis gayometer, mozes li da mi bacis na onu Evu C. Mislim, ako ide.Sto vise, to bolje.
Blagodarim.
P.S. A Sam, kad stignes. Makar ISBN-ove tih knjiga.
P.P.S. Modesty 43% gay, morala sam malo da lazem, posto mi Elvis nije ni lep ni zgodan


Modesty

Sta vi mislite koliki je stepen odstupanja od normale na tom metru dozvoljen na ovom blogu -100% do plus 100%. nadamo se politicki korektno & ostalo...jo[ uopste ne bili d avidimo tu hit spravu...jer i vagu izbegavamo:-)


Nije gayometer....

...nego "gaydar" (kao radar) :D

EDIT: Sorry, stvarno covek napisao gayometer, ja navikao na "gaydar" u kolokvijalnoj upotrebi.

BTW i meni kvirija dade 30%, a i ja sam bio skroz iskren :D.


Test-antitalenat

Ma,Tanja ja samo htedoh da kazem da jos nisam nasla test u kom znam na sva pitanja da odgovorim.Negde uvek moram da slazem, jer se uvek nadje pitanje ciji odgovori mi ne pasuju. Tako i sa tim Elvisom.
Tako ja odavno odustala od testiranja, ali ovo mi bilo interesantno. Uostalom, videcete, test pun stereotipa. A i u zadnje vreme sam "po sluzbenoj duznosti" popunjavala pet nekih upitnika, od kojih sam nacisto poludela zbog odgovora u kojima nikako da se nadjem, a moram da odgovorim, pa lazem, pa ispljuvah autorku i svasta...Mislice Nemica da sam za psiholoski tretman a ne za testiranje:)


ma da modesty

svaki test ima to...da li mogu da preskocim jer mi nijedan odgovor ne odgovara:-))))
nego bili ipak u medjuvremenu...kao sto sam mogla i da pretpostavim autorka salabajzerka otvorena za sve mogucnosti uravnotezena oko pedesetice....

najveci problem doktora and medicinska sestra..pa sorry oba mi obaska bezvezna oduvek...


Al'

se hvalite...


Lion

To je zato sto se vi ne isticete u hvaljenju autorke....pa kad se zanema, mora se samostalno:-)

zaboravih sta mi rece uz rezultat....nego sam se smrzla kad je krenulo na sto odsto...tj. d ali je moguce na I am a female dobiti rezultat vi ste guy opredeljeno musko?

Mislim to bi mi bilo zavrnuto.....


Falimo

mi vas na sav glas... samo sto izgleda vama to nije dovoljno.


secate se koliko je dvor musicav?

neeeeeeeeeeeeeee...nista citali :-))))))


Quote: nista citali

Quote:

nista citali :-))))))

Sta i na kom blogu?


rokovno ubiveni

neverovatan broj zrtava rada na ovom blogu...cudo da uopste opstaje a autorka nije sposbna da stigne na blog kod ivana da malo izvidi stanje ilije gromovnika...a vi?


gaymeter

testirala se davno, iako sam sigurna u svoje opredeljenje... i radoznalost (ubija) aj opet...
rezultat 36% uz text "vi ste heterosexualna devojka koja se ponekad oblaci kao prava muskarcina"!
zato sto imam kozne pantalone? ili sto znam da promenim gumu...
men only :)))


ja

ucestvujem na svom maticnom forumu, ovde sam samo gost... a za 20min sam gotov i sa poslom te mogu da se zavucem u moj novi omiljeni lokal, Black turtle pub, dusu dalo po ovakvom vremenu a enterijer&eksterijer me vraca 10 godina unazad :)

Posle toga idem da isprobam moj novi "high-speed" internet, kad nemas vezu za ADSL onda platis da ti uvedu cabal...

~~~~~
Ono veza se odnosilo na tkz. drugove ali posto videh njihov rezultat na gayometru postade mi jasnije zasto ne mogu preko "veze" da srede i tako prostu stvar...


a gde je taj pub?

Mislim..mozes slobodno da mi kazes..jeste da sam 30%, ali jos uvek ne proganjam :)
A za "sredjivanje" preko veze..sad cu ti pustim na mail odgovor koji sam dobio od svoje "veze" kod provajdera, iz kojeg ces jasno videti zapitanost iste oko toga za koga se ja to toliko zalazem, ko da mi je iz oka ispao :)


Pub

je na super tajnoj lokaciji, necu valjda da mi se vi blogeri smucate po njemu :) pustaju bluz (cesce, recimo sinoc su pustali J.L.Hookera & B.B.Kinga) a i dzez (redje)... urbanih devojcica&decaka poprilicno, shank im je dooobar. Mister reanimatore, slabo vi to izlazna mesta, sedi kec kao vrata...


a jel sluze tamo..

..ovo???

Ako sluze ima samo tamo da idem :)


a

jel mozete da postirate samo etilketu tog piva, nista ne vidim... oslabio vid sa godinama :)


propade mi fora...

..a uz to se i shlihtam. Mislim..bas mi ne ide :)
Dakle..etiketu ne umem da izdvojim, te cu da prepricam..pivo se zove Hacklberg, a kao deo velike Hacklberg porodice posebno se izdvaja gore postirano, koje se zove Hacklberg Jakobi :)


eto a iz porodice niko da me pozove...

na pivo...R..vi se uvek isticete, dvor vas ima na umu....
nego gde ima mesto z akonzumiranje porodicnog piva...
ima i u solunu jedna radnja sa muskom odecom marke jakobi..pa bas ako ste zaginuli da se slihtate...sta da vam kazem..nego stvarno ...onako casual nije lose


shubi

je serious, big-time B.B.King fan..!!
Znachi vodish me u taj pub kad dodjem u Bg..i zovemo sve blogere, ok?

Pozdrav,

Lucille..


Razmislicu...

ako dodjes u sledecih mesec dana sigurno... a za kasnije moras da me zamolis sa shlagom & jagodom na vrhu. :)


Divine Intervention

Ma kakav bre Hacklberg...
Evo,Fix divlja kod mog Viteza na blogu.
Ako to nije Fix za prestizanje deadlinea, ja ne znam sta je


nije to obican Hacklberg..

..to je Hacklberg+ono sto pise ispod. A pise i gore :)


A to

pivo bi trebalo da bude dobro? Nisam upucen :)


o tome

pričamo, kada pričamo o evi...


pazi koju cu..

..car sad da ispadnem. Posto sam svojevremeno registrovao da barem dve blogerke imaju rodjendan u novembru, a kako ne znamo kada, ja cu da cestitam danas. Pa ako jeste, onda ce da bude ono "u..koj car", a ako nije, bice "jaooo..kako je pazljiv..misli na nas" :))
Ne znam koj mi je..navucen sam na shlihtanje :)


jaooo... kako je pazljiv..

jaooo... kako je pazljiv.. misli na nas...
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


nešto ste mi sumnjivi..svi..ne samo mr leon

prodavnica tajni- dino bucati(priče koje će vas dići)
biege mood -cd mix za pravljenje "pereca" sa voljenim u krevetu..(mogu i poznanice iz teatra)
mada,mr leone,ima tu raznih žvaka..tipa:sleti boombar na edelvajs(runolist)-kh,kh,misimm du bist ajne sexualite,bite i taj rad?..a beli,nežni cvetić:joj.ne bih mogla baš sad..imam fotosintezu..
mislimmm,dobro je i prošo..moglo je bit i ono što boombarima najteže pada:šipu ga majmune..idi vidi dal sam na nekom od onih drugih blogova..ili ko sinoć-dođe s drugaricom koja je na dijeti i koja je u vreme bombardovanja cakala nogom gde god u gostima stigne gorenje veš mašine,gavrilovićevu salamu,pa kad ste izvadili kviska- bajadere izvadiše vam oči..rekoh vam da je prestava njesra,nadam se da ste uživali u kiselim gumenjacima..mogli bi nexttime skupa u teatar..možda nafatamo na tu foru ove naše domaće izdajnice..(kao nismo ih zvali na pivu..je.ote,istupio mi se plajvajz od raznih invitations)+(ako,ako..biti će vam žao..jednog dana)
P.S.kolko traje bre ta fotosinteza na ovim prostorima?


fix razbojnice

,a cuvao sam bucatija da adutiram , ako se stvar otme krontoli da mogu da preuzmem tempo...

sad sta je tu je

da... majstor kratke price... mislim da je objavljena jos jedna knjiga njegovih prica kod nas, ako se ne varam jedna tanka zuta, neilustrovanih korica... valjda se zove nesto kao pun mesec, sta li..

un amore isto izdat kod nas
tatarska pustinja, i ona jos jedna knjig aprica...
iz stare sume...? znam da je nesto bilo bosco vecchio


il segreto del bosco veccio

i bre batice..baci me u ranu mlados..mada šuma mi je nekako naj slabija..ali zato ovo ostalo..njegova zbirka "šezdeset pripovedaka" sada krasi tuđu policu,ne bi joj polica,ne bi joj polica..moraš pronaći iana mcjuena i njegovu priču ravan bez površine..odlepićeš..


vazi, ian Mc

, samo sto moram da se psihicki pripremim, ako je na skotskom...

trebalo mi je dve nedelje da se naviknem na normalan engleski, posle irvina volsa - acid house...


waiting game

On a golden autumn day returning
Where each moment never is the same
Sometimes pure joe it comes with patience
When I'm waiting on, waiting game
When I'm waiting on, waiting game

There must be reason for all this inaction
Does it mean that everything must change
Somethimes I'm looking for perfection
When I'm waiting on, waiting game
When I'm waiting on, waiting game

I am the observer who is observing
I am the brother of this snake
I am the serpent filled with venom
A god of love and the god of hate

There is a presence deep within you
Sometimes they call it higer flame
And the leaves come tumbling down, remember
I'll be waiting on, waiting game
I'll be waiting on, waiting game

I am the observer who is observing
I am the brother of this snake
I am the serpent filled with venom
A god of love and the god of hate

There is a presence deep within you
Some people call it higer power in flame
When the leaves come tumbling down, remember
I'll be waiting on, waiting game
I'll be waiting on, waiting game......

(Van Morrison – CD – The healing game)

ps: čekamo da se okupe svi članovi MZ TJ i pravimo žurku, zar ne!?


:)

zurka zurka!!
samo ovi dedlajnovi..


Samo da kupimo zimske gume pa eto mene

:)
igra Hamburger. Ubijaju mi ljubav prema boobamari, ne mozem. A i nisam nasla novu epizodu Gilmore Girls, pa cu sa vama ...Nemojte da odete


...

Quote:
igra Hamburger

Modesty Blaise..od ovog trenutka cu Vas tretirati sa posebnim postovanjem ;)


ili..

..sto ne reci..

:)


R

ako vam nisam to skoro rekla - totalno briljirate:-)))))))


blagodarim

Cekaj samo da padne prvi sneg, pa se izromantisem i krenem da pisem pesme :)Ima padne Oda Blogu :)


komsija, eladan pomenu da za

komsija, eladan pomenu da za danas najavljuju sneg, pa da priupitam hoce danas oda...


imam..

ako je 0705 gilmore girls..


0706

0705 gledala


DNK hazard

Wow, R. pa vi znate put do zenskog srca, nema sumnje...

A za fudbal, kamo ce fudbalersko dete nego na fudbalsko igraliste.


...

Car Reanimator Prvi (i Jedini) chestita damama rodjendan..


Samo da

se javim da sam danas bio zauzet, posledice jucerasnjeg dana (opet sam zaglavio u The black turtle pub-u)... a veceras se divim tehnoloskom cudu, naime za nesto $$$ na ruke danas me na kvarnu foru prikacili na cable, citavih 256kbs i odusevljen sam. A pre samo tri meseca shawcable sam terao do 8Mbs... e sta ti je covek, na kraju se zadovolji i sa nekim otpatcima...

Odoh da namestim dc++...


DC bre Lajon..?

a shto mora u sledecih mesec dana?..mozhda bude i decembar..pa gde cu nadjem jagode u decembru..?


Quote: pa gde cu nadjem

Quote:

pa gde cu nadjem jagode u decembru..?

Ima na Kalenicu i na boljim tezgama po svim BGD pijacama...


Top secret flop

Dakle, crna kornjaca :)
Iz cuvanja tajni - nedovoljan 1.Sedi
Nikad od tebe James


Jeste

Crna kornjaca ali nisam otkrio trag do nje...


pitanjce

Zna li neko shta se desilo sa svim Sergejevim blogovima?..nestali..shta se desilo? nisam pratila radnju..


Fallen Angel

tako ti se zove ta prica, moja Shubi.
Problem je u tome sto se nas Serz nije drzao samo njemu poznatih tema, nego je uporno pokusavao da se pregoni sa ovima sto ih zanimaju i druuuge teme. I tako, ubace njega oni u masinu.Opominjali ga ljudi ,opominjali. On nikako da shvati. na kraju stignu njegovi blog-biseri i u Kurir, postane ozbiljno. On se naljuti i umesto da se okane, on jos crnje i gore. I na kraju je nekoj Sonji rekao neke bas odvratne stvari kod Biljane S. i onda ga ELIMINISU moderatori.Ali potpuno.


moracu jednom prilikom..

..opasno da ga ispljujem, jer sam svedocio jednom jezivom foliranju ;)


Čekajte Mrs Blaise

a odakle vama te insiderske informacije, :)? Mislim, to sa moderatorima.


fala MB..

(HAHA, ko pivo)
nisam znala..znachi Serz popio ban..ma boli ga uvo..ima on svoj ban..


Gde

me nadje Shubi... hwy 101, yebote. Postiras slicice a ne znas ni sta znace, trebalo bi ti lupiti ban...


Quote:

Quote:

I na kraju je nekoj Sonji rekao neke bas odvratne stvari kod Biljane S. i onda ga ELIMINISU moderatori.Ali potpuno.

Gospdzo Modesti, vi ste bas u toku... i suvise.

~~~~~~~

Sergej se par puta pokacio sa nalozenicima iz LDP-a svima znanima na ovim blogovima i nije bilo opominjanja, posle se pokacio sa Srbljanovickom i automatski je banovan jer je odnos snaga i uloga na ovim blogovima svima vec poznat. Pojedine VIP likove ne smes dirati ni pod razno, a jos kad ih nabada drugi VIP lik koji i nije toliko bitan desi se to sto se desilo...

U svakom slucaju bolje mu je da su ga banovali, da banuju mene bio bih zahvalan moderatorima, bar bih se skinuo sa blogova...


Common sense

Kakve insajderske informacije? On je postavio to idiotsko pitanje i onda je Biljana napisala komentar u kome mu je rekla da je K od Karantin u koji on ulazi ASAP. Posle sat vremena nije vise bilo ni njegovog bloga.
A bio je cool tip
P.S. Evrogol Lucho za Porto u Hamburgu


Ma Serz

je bre ko Dzems Din u Rebel Without a Cause..Nesfacen dechko..a jes cool..


i vise nego cool

Pre par godina na TV intervju sa ST, koji se upravo vratio iz USA i prepricava dozivljaje. U jednom trenutku voditeljka, inace skroz u "lele Sergej, sto si lep" fazonu ga pita :"hoces da ispricas gledaocima anegdotu sa Robert De Nirom?". A ST u stilu "boze..ko da je to pa nesto bitno" nas pocasti velicinom svoje opustenosti. Kao..bio na nekom zezanju i bilo totalno super..i u jednom trenutku u drustvu se nadje i De Niro..i tu su se tako dobro zajebavali i ST u vise navrata ispadao takav car,da se RDN masovno izodusevljavao likom i delom i pozvao ga da sutra sutra ide sa njim na neku zurku. Padne dogovor za sutra u 19h.
"I??"-nestrpljiva voditeljka najavljuje spektakularan rasplet.
Odgovor cu da parafraziram, ali sam vrlo blizu citiranja : "I nista..sutra krenem da se nadjemo..izadjem na ulicu..stavim walkman..pustim muziku..potpuno zaboravim na Roberta i odlutam u noc".
I tu voditeljka uputi kez kameri..ono.."ljudi..da li verujete..on nije normalan", a ja se najezim i budem najezen narednih 6 sati, sa intenzivnom zeljom da negde nadjem Sergeja i otkinem ga od batina.
Hocu da kazem..vala ako je banovan :)


Mister reanimatore

i vi ste LDP skojevac? Sumnjao sam u to...


jok..

previse sam nadrk da bih bio bilo ciji skojevac. Mislim..gde da se deklarisem kao LDP, pa da posle ne smem da ispljujem Vidojkovica ko covek :)


Tko je

Vidojkovic? Neko bitan negde i u necemu? Ocito nije ako nisam cuo za njega... skojevci su bre nadrk do dzadza, dok nisam dosao na ove blogove nisam ni znao da postoje takvi ljudi u godinama ispod 65, strasno bre...


covece..

..ti bas ne pratis belgrade urban celebrity scene? :)


Iluzorno

je sa druge strane okeana pratiti tako sto u Beogradu... imam jednu ovecu rupu u BGD desavanjima od 1998-2006. Za vreme kratkih boravaka sam samo nesto okrznuo a za ovih 3 meseca vidim da nisam mnogo toga propustio... stoga i dalje tvrdim da ne znam ko je i sta je taj lik.


a pa ti si..

..svasta propustio. Eno..tip je VIP..ima blog..odmah da krenes sa uvodnim upoznavanjem, pa da protrcis kroz mega produkciju..pa da dodjes da ga zajedno recenziramo.
I da te upozorim..pripremi se..tip je zesce zajeban :)


Zajeban

u kom fazonu? Bije po usima?
A sto bi citao njegovu biografiju, zasluzuje?

PS.
Memoj da prijavis modesty da sam dolaio na 4. stranu...


ne znam sta da ti kazem..

..procitaj Kandze (koje su nagradjene kao roman godine)..
Pazi..nije dno kao npr MBM, LjHDj i ine..ali..roman godine??!
I nemoj puno da ga pljujes..ima nas izbace ovi sa 92ojke :)
Ne brini..necu te prijavim kod Modesty :)


Roman godine

a u kojoj kategoriji i prema kome? Roman godine samo priznajem ako ga proglase u omrazenom nedeljniku na ovim blogovima, sve ostalo je imitacija...

A mrzi me da otvaram Biografije... mozda kasnije.


mozete samo da zavidite maretu,

njega vole klinke...

animator, jel pises ti mozda kritike za 'beton'?


sta znaju klinke..

..sta je pravi punk :)
Ne pisem za beton. Ako me pozovu pristacu, ali ne za manje od 800 eur :)


to i kazem,

sta vam vredi sto vladate materijom, kad klinke ionako ne kapiraju poentu... bitna je forma, a vi se uvatili za sustinu.
doduse, valjda blogerke nisu klinke? bar ovde? ne?

jel 800 jednokratno, ili po izdanju?


Ma, Modesty

pitanjce je bilo više retoričkog karaktera, više onako za večernje unterhaltovanje. nemojte se žestiti, tako mi se svidela ona cioccolata juče.


Low key

Ma neeeeee, gde zestina? :)
Ja da pojasnim odakle mi informacija.
Malo izbacim mol, predjem u dur za sekund i odma long face, Doctore. Evo da popravim, uz fucu. Je'l udenuo Arsenal il' se jos muce?


modesty

(btw-ti si ocigledno kriva, sto nisam mogla da se registrujem pod tim nikom-al' lakse mi je od kada znam da si crvena),ja te pitala, jos gore, mozda je sada na drugoj strani,-verovatno si propustila,(k'o sto ja izgleda propustih glavne traceve na blogu), da li je ona sarena slicica s damama delo Brane Jovanovica ?


Isaac Maimon

;)


0:0

da ne veruješ!

Hvala za lakunoćpesmu... lakunoć


:)

"I bid you good night and pleasant dreams, with my greeting.

Though miles separate us, and our time together is fleeting.

May you slumber in peaceful rest, on this, another night.

And have wonderful dreams and all bad ones take flight."

By Jacinta


dolazi ziiiimaaaaa

Duga i hladna. Zatvori vrata, upali vatru...

Ovo slusam veceras. Motivisao me Ivan sa pricom o veri.
Podelite i vi drugari, istu, sa onim ko vas veceras greje i laku noc

I don't believe in an interventionist God
But I know, darling, that you do
But if I did I would kneel down and ask Him
Not to intervene when it came to you
Not to touch a hair on your head
To leave you as you are
And if He felt He had to direct you
Then direct you into my arms

Into my arms, O Lord
Into my arms, O Lord
Into my arms, O Lord
Into my arms

And I don't believe in the existence of angels
But looking at you I wonder if that's true
But if I did I would summon them together
And ask them to watch over you
To each burn a candle for you
To make bright and clear your path
And to walk, like Christ, in grace and love
And guide you into my arms

Into my arms, O Lord
Into my arms, O Lord
Into my arms, O Lord
Into my arms

And I believe in Love
And I know that you do too
And I believe in some kind of path
That we can walk down, me and you
So keep your candlew burning
And make her journey bright and pure
That she will keep returning
Always and evermore

Into my arms, O Lord
Into my arms, O Lord
Into my arms, O Lord
Into my arms


nik kejv je tata

..a beth orton te četka iza gmail vrata


a sta od Nicka..

..i sta od Beth? :)


Q 10 na srpski način

za dobro jutrenje zero 7-Distractions,
Simple Things,
This World..
sve tri su himne i jednostavno se moraju imati..
za doručak štrudla sa puno maka i suvog grožđa..
pre nego krenete u borbu sa današnjim sranjcima znajte da je svako odgovoran za crte sopstvenog lica..stoga ako vas neko pita:na čemu trenutno radite?..od vas očekujem odgovor-na sebi..ajde,ajde,tek je četvrtak..a već je novembar..


Q bez broja, na moj način

Fixer,
kako ti hendlujes zaljubljene žene?
Zaista me interesuje.

Pitanje je načelno, da ne bude zabune.
I ogovaranja. :)


zaljubljene žene?..to je bar lako

sine..ja ko lenjin:žena misli da sam sa ljubavnicom,ljubavnica da sam kod kuće..a ja sedim za kompom i blogerišem se..do jaja..i nestrplivo četkam subotuuuu


Quote: i nestrplivo četkam

Quote:

i nestrplivo četkam subotuuuu

???


hmmmm stvarno si razbojnik

...pa dobro gde si mislio onda mene da ubaciš? :D


Gopodzo bladerunner

od kuda vi... mislim nije vas bilo jos tamo od septembra.


pa nedostajali ste mi

kad sam videla vas i fixa rekoh ne mogu da preskočim ovaj doživljaj...
otputovala...


vas sam mislio da turim negde na ivicu

sad su nekako ivice u modiii..ono kao in..marice su i dalje i in & out..pa dobro a tamo na putu,nema ono kao upalo mi nešto u oko ..pa trk u sajber-kafe..


haha

ma trknula ja i da se slikam u ogledalu i pošaljem ti sliku...odmor od pc-a i zracenja ( eee da sam u pubertetu još bi mi porasle grudi) i kancelarije...
tako znači ja na ivicu a? c c c...


stručnjak za uvećanje grudi..orginal

a nisu silikoni u pitanju..hendmejd ali u ogrrromnim količinama..eh..da sam ti ja makar šef imala bi ti i u kupatilu tft..lepša si od alise..pleonazmi su sada u modi..blejdraner-ku na ivicu..


kako li te samo

žena i ljubavnica obuzdavaju a?...bladerunner-ka ide samo na bladerunnera :)


ne obuzdavaju..stimulišu čak

kuvaju sutlijaš,krpe čarape,cepkaju ajvar..ima tu dosta posla oko mene..opominjem ovom prilikom sve dobronamerne..


Jedna žena? Jedna

Jedna žena? Jedna ljubavnica?
Nedovoljno je to za reputaciju.

Posle šampanjca i kavijara, otvaranje izložbe fotki u Teatru na Savi.Samo da ne duva košava.


Pa kaaži mu

...


svi mi živimo na kredit budućnosti..

svi smo na vatrenoj liniji..što reče brodski jednom zgodom:..tako vojnici u rovovima,preko grudobrana gledaju tamo,gde ih više nemaaaaa..
lako ćemo za one koji bi se prepustili košavi..ima za njih rajsnadli..čoveče..i to u boji..


sta bih bez tebe..

skroz sam zaboravila na zero 7... bas prija.
za dorucak mramorni kolac, moze i to. ako se tako zove..
volim novembar.


Gospo joelle

a da vi niste rodjeni usred novembra?


mr. L

bas usred! ili bolje reci prvog dana druge polovine.. :)
a volim taj datum... ne samo sto je moj, nekako je lep.
volim novembar a ne volim hladno vreme. .
slusam zero 7 i razmisljama kako je i danas bas lep dan!


Znaci

jos 2 nedelje do zurke...
Ja najvise volim oktobar, ni prevruce ni toliko hladno, prava jesen, sve moguce boje u vazduhu... ne znas gde je jesn lepsa, u Srbiji ili Sev.Americi... a i ljudi rodjeni u oktobru su, hmmm... pravi ljudi :)


vooooliim zurkeeee! veceras

vooooliim zurkeeee!
veceras po prvi put idem da halloween party, malo je pomerili..
super je i oktobar i jul i april i septembar i svi!
mr. L, dc++ samo za pc... nema za mac :(


Mozes

da kupis PC samo za downloadovanje sa DC++, neku kantu, PIII, us$100 max i shibas...

Halloween u novembru!? E to je svetogrdje...


no problemo no jel se placa

no problemo no jel se placa ili je free? ima bas svega?
ma ko da je bitno kada je :) samo nek se zureza :)))
moram da se maskiram...


E joelle

bas si "obavestena"... free je, samo moras da imas dovoljno materijala za sharing, na neki hub nece da puste bez 5Gb a negde traze i vise, 10, cak i 30Gb. Znaci odes na google i potrazis dc++, instalises ga i podesis po uputstvima sa sajta, odes na public hubove i trazis, trazis, trazis... mozda i nadjes nesto.

Vi Arapi se sprdate i sa halloweenom, nije cudo onda i da rusite zgrade po NYC...


e stvarno..

pa ne prave arapi halloween party nego amerikanci. a ima ih odje puuuuuno! kao sto rekoh, samo povod za zurezu :)
pa vi ste me obavestili o dc, ja da ga skinem, kaze no for mac... kad skinem cackacu dalje, samo pitam posto vec koristite dal je free...


Amerikanci

prave halloween zurku u novembru!?!? Ybga, cudni ti amerikanci u tvom okruzenju... u svim ostalim zemljama je halloween party 31.oktobra a tvoji ga prave 2.novembra. Sta ces, okruzenje utice na ljude...

Napisah, dc++ je free.


gde pomenu ista od ovoga...

procitala sam to jos prvi put kad ste mi napisali nego me nesto danas bas ne razumete.. kao i za zurku... ili sam ja nejasna.. nije ni vazno :)


Sta

rece? Ne razumem te... :)


mozete vi mene da zezate

mozete vi mene da zezate kol'ko ocete, ja se na vas naljutiti necu!


Tko

koga ovde zeza?
Rolerasice nijedna...


Dobar dan, joelle,

baš šteta što nisi ovde da napravimo tu žurku...! I ja sam ih se u ž e l e l a ...! Ali kad dođeš + čokolada!


dobar dan i tebi jasna!!

bas, da znas! kako je bilo planirano, pravila bih zurku tu ali se pomerio put pa.. napravice nam valjda ovi decaci neku zurkicu :)))


obećavali su,

al' ajde da se kao pravimo lude da smo zaboravile, pa se oni kao sete, pa bude surpriiiiseeeeeee!:) I gde nam je Madam od jutros? Htedoh da ubacim jednu priču za pred zimu, ali neću bez njenog blagoslova...


upravo sam to htela da

upravo sam to htela da pitam! nema je...
taaaaanjaaaaa????
a za party, ma 100% oni to u tajnosti organizuju, znaju oni kako zene vole lepa iznenadjenja i kako su lepe kada su zadovoljne :)


i lepo

iznenađene...:)


jasna, stvarno, covek nas

jasna, stvarno, covek nas zvao...


jeste, joelle,

uh, sad će ispasti da se foliram... a to baš ne volim. Idem da mu odgovorim...


ja se secam da je bas tada

ja se secam da je bas tada bio onaj dedlajn...


još uvek

je... al sad već smešno da se tako zove...


suze mi potekoše,al one krrrrrrokodilske

pozivao,vabio,navlačio,predlagao..ostavljao mailove,donosio kavijar zbog vas,koji ja ne jedem,nisam dao ovima koji su dolazili da mi poslednje dve flaše kliko šampanjca otvore,čuvalo se za kraljice..ali niko..pa ni muškarci..iako sam "samo" trti tu na toplom metru


ti si jedno srce! a mene to

ti si jedno srce! a mene to isto boli sto ni jednom nisam mogla da se odazovem pozivu... veruj mi, ja ne lazem. i ja volim kavijar i volim sampanjac i...


krrrrrrrrrrrrokoo,

ne preterujte! Al pozivi stoje. A stoji i moja želja da napraviMO žurku, da se okupe svi koji mogu – predlažem onaj maleni cvetni vrt u Zemunu koji je Tanja i pominjala kao zgodan jer taman staje 1 društvo... evo, sad nas je dvoje koji ZOVU – čekamo ostale, da se izjasne (bljak od reči, al ne mogu da tražim drugu...)! A vama stiže na mail 1 priča – treba mi mišljenje... i hvala unapred!


Zar ste

sumnjali da ja necu glasati za ZA...
Btw. koji "maleni cvetni trg" u Zemunu? Nisam pazljivo pratio blog :(


detalji

ako uđemo u II fazu pregovora...


znaci, vec oko nove 2017

mozemo ocekivati vidjanje uzivo...

tja, takve su bg zene... genetika valjda


A tek Bg muškarci! Čista

A tek Bg muškarci!

Čista genetika :)


cicosmicos,

zavisi od uzorka...
velicine hocu reci

mada mozda i imas pravo... sve to smotano dozlaboga


pnbb

Ne smem ništa da kažem :)
Al' šta mislim... :)


Muvate

se a? Cicimicos pazi se pnbb, sem sto je sa B.Brda, zamisli, ziveo je i kod St.Lorens Marketa (u Torontu)... to je kraj poznat po onim tipovima, znas onim sto idu na Queerijin blog... ovo ti govorim da se ne zaletis, slatkoreciv je ali recimo sve do trenutka dok ne proba da ti proda kajmak koji mu donose njegovii sa sela. Eh, da prica se da je gayometru imao 75%...


Lion :)

Ja sam dve godine života ostavila u XIII gimnaziji.
Poznat mi je kraj i društvo. :)
Lepe uspomene :)
Zar pnbb nema četvoro dece? :)


4? kad pre

kao sto rekoh vec, i ne primetis a ono vec...

mislim da mislis na slucaj sa prethodnih blogova, valjda je joelle upoznala savrsenog muskarca sa 4 dece, pa si zato, putem asocijacija, povezala...

u 13 , i ja, samo 2...
rekao bih da ovde ima jos likova iz 13 samo su se maskirali


Tih

cetvoro su dvoje usvojenih i dvoje slucajnih :)

A sta vam je to 13.ta? Neka skola? Gde?


opet krivo, lajon

pomesao si me sa bred pitom...


i opet krivo...

kod st lorenca su samo posteni dileri, pjederi su vise severno, na church-u... booooze

inace ne znam dal si svestan, maco tipovi nisu vise uopste in... znaci kad budes sledeci put isao u scenu i moment, nista raskopcana kosulja i goloaz u mustikli..
pokazi malo emotivnu stranu, vidis da je kod vodoinstalatera upalilo...

cicos, ne znam sta mislis, ali sto je mici milo, to ...znas vec...
i daj malo ovog lajona izvedi na pravi put mislim ima tu potencijala al fali slifa


pnbb :)

Sve je to neukrotivo :)
A, potencijala, zaista, na sve strane :)

Ko ti je to maskiran?
Indiskretno, ne bez dozvole :)
U XIII su bili super likovi.
Rasuli su se svuda po svetu.


ovi iz moje generacije

vala jesu, ne znam za tvoju...ima nas i ovde dosta

ne znam sigurno,mada sumnjam na neke ,pitacu pa ces videti


...vala jesu...

Na šta se to odnosi:

1. Sve je to neukrotivo
2. Potencijala zaista na sve strane
3. ...super likovi...
4. Rasuli se svuda po svetu


heh he, na rasipanje

likova...

kad si bila u 13?


Davno beše...

Razne škole, paralelne, ko će to sve popamtiti :)
Inače i idem kroz vreme bez sata :)

A, ti?


secam se ja...

83-4

paralelne?
neka umetnica?


83-4 ?

Prve dve?
Druge dve?
Sada sam se zamislila.
Tu sam i ja negde bila.
Mozda se i poznajemo :)
Umetnica u tom fahu, jedan deo života.
Sada u drugom.
Što volim zanimljiv život, baš ga volim, dosadu teško hendlujem :)

Tvoja priča o mirisima...
Osetila sam opet sve te mirise.
I malecni bol u duši.
Nema tih mirisa više.
Samo ponekad, vrlo retko, kada prodjem nekom zabačenom ulicom, zamiriše na kokošiju supu sa knedlama, onu bakinu, sa puno peršuna i šargarepom.
Sada su ovde neki drugi mirisi.
Ne iz našeg detinjstva.


druge dve...

mirisi najduze ostaju zabelezeni u mozgu...
posle 50 godina dovoljno je selic sekunde da ti se vrati ... sve


U pravu si

I meni se ponekad vrate mirisi nekih muskaraca.
Iz prošlosti.
Nekako su mi oni najjači.


aha...

pa zviznu pravo u pleksus


pnbb brdjanine,

ybbga, ti se iselio u gay grad i odmah im uhvatio manire, super, super... za tebe naravno, vidi se da si napredan decko.


Pokušavah...

da prelazim preko ovoga jednom, pa drugi put, pa opet i tako iznova... Ali nešto mi je jutros baš zasmetalo i ne mogu više da ćutim. Mr. Lionsgate, zašto morate tako da idete đonom na druge, naročito na našeg kolegu pnbb-a? Da li je to neki instinkt lava-predvodnika koji bez milosti udara na svakog drugog mužjaka na vidokrugu? Nešto drugo? U svakom slučaju, mislim da za tim nema potrebe i da je ovaj blog dovoljno lepo i prostrano mesto za sve nas. Živiite i pustite druge da žive

...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended...


Mister Eladane

jel' ste vi sigurni da ste sve dobro razumeli? Ako niste probajte sve ponovo da iscitate a ako ni tad ne skapirate sta onda da vam kazem... sem da se raspitate sta je tkz. BGD podjebavanje. Mister pnbb i mister reanimator nekih 400 postova gore mene zajednicki pokusavaju da zezaju sa vodoinstalaterom i salterom, ja se ne ljutim a ni mister pnbb se Boga mi ne ljuti na uzvratno podjebavanje. Uzgred nas dvojica se znamo, cinimi se od 2001. i uvek smo u ovom fazonu. Mister reanimator je naravno to odmah skapirao a i gospodzza shubidubi ne zaostaje, vi niste... a istine radi nismo svi isti.

U svakom slucaju ako vam ovakav vid medjusobnih "prepucavanja" ne odgovara ignorisite ga...


Alphonse Mucha

Slike mog detinjstva.Za nas u staroj Evropi Zima,Za Joelle,Prolece


Za dorucak, nutela i solja toplog mleka.
U usima Beth, courtesy of Fixer the White


hvala modesty :) jes,

hvala modesty :)
jes, prolece je naj..
zimi volim prvi sneg mada sve ima svoju lepotu.
ja jos malo rucak :)


Za sve snegoljupce...

danas je sneg-u-najavi. A i nije da mu se nešto baš radujem... :(((

...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended...


Vec

6-7 godina nisam bio na pravom snegu... tu ne racunam odlazak na skijasku stazu. Moram da priznam da mi sneg nedostaje...


Vi okom

a ja innternet skokom... direktno na 5 stranu.


Ground control to major Tom...

Al' za stalno, srce.Za stalno. Nemoj vise da se vrces UOPSTE na cetiri :)
(Take your protein pills and put your helmet on)


Vazi

necu kad je zabranjeno :)

(a mozda se nesto bitno desava na 4.)


...

..and tell your wife you love her very much..she knows :)


ne cuje te,

hes steppin' through the door,
and hes floating in a most peculiar way


Rajski vrt

Modesty

hvala na linku... stavio sam ga u bookmark usled nedostatka vremena za istarzivanje.

Kod na se nesto i radi, treba zaraditi za Kornjacu...


modesty

bas briljiras! hvala!


Joelle

sta se desava na 4-toj strani? Ja sam dobio zabranu odlaska...


iskreno, mr. L i ja se

iskreno, mr. L i ja se uplasila pa nesmem da odem.. cenim modesty pa ne bih da i meni podvikne.. sta cu kad sam krhka...
sve se nadam da nista ne propustamo, sad kad ovaj vragolan mali, R ode namerno tamo pa napravi opstu zurku nama u inat...


razbuktala se ljubav u minibusu

pa se sad,naravno,ide po akcentima..mada nije tako izgledalo..dasa platio vozaču kao ono:e majstore,el možeš da odvališ jedno desetak sati između budima i beograda..zapalo mi "nešto" za oko..to nešto je bila naša kraljica majka..oteta,sada negde planira,kako da otkup nikada ne stigne..a mi,jadni..ni pisma ni razglednice..ako-samo nek je ljubavvvv


Vi

to odokativno/iskustveno ili imate nekog insajdera iz tog minibusa?


više mu dođe app

mada ta budimpešta ume svašta lepog i uzbudljivog da donese..


ja mislim da su je..

..oteli islamski teroristi, da je upravo na obuci za upravljanje putnickim avionom i da cemo je u narednim danima gledati na CNN, kako se zakucava u neku svetsku znamenitost :)


..prezivljava...poluizgorela doduse ...

i vraca se da zavede red na sosptvenome blogu!


sledeća revolucija..samo kulturna

a i ove bivše avione..baš su ih terali isl.teroristi..ko što smo ti i ja taj minibus iz budima grada..nego,udri po kulturi batice..vidiš da je ukinuše i na rts-u.jadna li nam majka..sad ima da seru samo o politici i lažu o ekonomiji..šta će kome kultura?!joooj čoveče..lepo je krleža još onomad reko,nešto kao-sačuvaj me bože od hrvatske hrabrosti i srpske kulture..


ks,ks..modesty..

..Lion bio na 4oj strani :)


Cinkaro reanimatore

stvarno si...

(necu da upotrebljavam demunitiv za neku bezobraznu stvar, recimo kao za...)


e ljudi?

danas je u cetvrtak pao petak pa vi onako lezerno pisete li pisete...
u minibusu , za radoznale, bilo bas onako, zabavno haos...nazad takodje..:-)))

marke razglednice molim za vikend? niste valjda mislili da posta stize brze od minibusa?????????????????????


Alooooo R. i L. Simpsoniiiiii


Kamo disciplina u ovu kucu?
Ja otisla da rucam a vi povileneli? Minibusi, ivice, marice? Tanja stigla?
Odjednom lomi od *new
Ovo vise nije za cokoladu i kafu.
Evo za popodne,Bon Jour, Bon Apetit i to...

E, nazvali nas "blog za zaljubljene" O Moj Boze :)))))))

" Never been here - How about you ? "
You smile at my answer,
You've given me the chance,
To be held and understood.

You leave me laughing without crying,
There's no use denying,
For many times I've tried,
Love has never felt as good.

Be it downtown or way up in the air,
When your heart's pounding,
You know that I'm aware.

You make it easy to watch the world with love,
You make it easy to let the past be done,
You make it easy.

How'd you do it ? How'd you find me ?
How did I find you ?
How can this be true ?
To be held and understood.

Keep it coming - no one's running
The lesson I'm learning
'Cause blessings are deserved
By the trust that always could

Be it downtown or way up in the air,
When your heart's pounding,
You know that I'm aware.

You make it easy to watch the world with love,
You make it easy to let the past be done,
You make it easy.

You make it easy to watch the world with love,
You make it easy to let the past be done,
You make it easy...
so watch me fall in love.


volim air ..cognak..više nego leb da jedem

pošto je tekast i zelen,taj deo uzimam za sebe..da mi se slaže uz pogledddddd


E, nazvali nas "blog za zaljubljene" O Moj Boze :)))))))

o da, gde??????????????????????????????