Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Što bi rekla Kylie Minogue: Šta sam uradila da zaslužim ovo?

Kylie Minogue: Šta sam ja Blogu skrivila?!Kylie Minogue: Šta sam ja Blogu skrivila?!Dok Boban tezgari sa svojom polovinom po Švajcarskoj, blog je prepušten meni na milost i nemilost. Evo baš sam završio jednu vunenu čarapu, koju pletem svom dragom (dolazi zima) i odlučio sam da malo odmorim dok ne započnem drugu i napišem jedan blogić. Treba i ručak da spremim, pre nego li se dragi s posla vrati. Spremaću svinjska rebarca i Vajfert iz 1722. (on to najviše voli). Puštam moju omiljenu pevačicu Indiru Radić, koja će, kako čujem iz pouzdanih izvora postati nova blog zvezda, koja mi svojim umilnim glasom pomaže da što bolje svoje misli preko tastature metnem na ekran.

Kuckam po tastaturi, kuckam, ali samo gluposti izlaze. Ometa me neka negativna energija, ometa me, jako me ometa. Ometa me ovaj Sergej dok me gleda s dvd kutije „Munja“, mira mi ne da. Ma to što me gleda, nekako popreko s munjama u očima, nije toliko strašno koliko što me gleda i s kutije Crnog Gruje Vol 1. Sklanjam sve tragove koji na njega podsećaju i vraćam se svom pisaniju.

Ali ne leži vraže, mira i dalje nemam. Gleda me neko, gleda. Osećam neku voajersku energiju (but not in the good way) koja dopire iz kurirskog nedeljnika. Zajedničkim snagama me popreko ispod oka gledaju Goran Svilanović i Nebojša Krstić. Samo što ne iskoče s papira i krenu da me dave. Ajoj kukala mi majka, što me samog kući ostavljaju, da me maltretiraju i u blogopisaniju ometaju.

Što sam ovaj blog uopšte započinjao, bolje da sam čarape pleo i ručak spremao.

Iz pouzdanih izvora sam saznao šta se sve zanimljivo pripoveda po gradu. Šta ću ja sam domaćin čovek, ne vodim ja abrove niti ogovaram, niti me to zanima, nisam ja takav, ja sam pošten, tako da nisam upućen ali me moja poznanica, koja je želela da ostane anonimna, obavestila o svemu.

Kaže ona meni da se nadležni blogerski organ Dejan R. svakog dana budi s vriskom sav u znoju i kao oparen skoči iz kreveta i proverava za kompjuterom da li su zla deca iz Kvirije objavila neki novi tekst zbog kojeg će biti razapet na naslovnoj strani Kurira.

Ali ona dodaje da kruže slične priča da se i mi, zla deca iz Kvirije, budimo s vriskom i u znoju i kao opareni skočimo iz kreveta i proveravamo za kompjuterom da li je blogerski organ Dejan R. objavio tekst pod naslovom „Ja imam problem sa zlom decom iz Kvirije“. E prošla su mirna i srećna vremena kada smo se kao sav normalan svet budili s jutarnjom erekcijom.

Drugarica und ich: Ko se bije taj se voli...Drugarica und ich: Ko se bije taj se voli...I baš sam se sinoć žalio najboljoj Queeria drugarici da smo protivno našoj volji i pri nečistoj pameti postali „žene na rubu nervnog sloma“ i da ozbiljno planiramo da se povučemo iz ovog blogeraja (mislim našao sam novog muža uz pomoć ovog bloga, pa ne vidim svrhu da se ovde više zadržavam). I samo što sam to izgovorio, kad me onako sitna ali dinamitna opauči po sred njokalice ležah u nesvesti cirka pola sata. Osvestio sam se tek kada su provalili da polivanje vodom neće uroditi plodom, već da samo dupli džin tonik bez leda može da me vrati u život. Dobacim joj ja tako kroz polunesvest jedan „koj’ ti je qrac, šta se biješ“ pogled. Usledio je kratak odgovor: „Da se niste usudili!!!“. Nema mrdanja, ne da drugarica. Zato i pišem ovaj blog, uprkos nedostatku inspiracije, moramo makar jednom nedeljno da dokazujemo da nismo pobegli sa bloga. U suprotnom nas očekuje neverovatno brutalna kazna. (Danas se ceo dan hvalim da mi je ova masnica ispod oka od drugarice i komšinice hoće da crknu od jeda).

Ali dosta od mene za danas. Ja sam moju obavezu prema blogu odradio, sad je ostalo da samo odradim obaveze prema mom dragom. Čarapice, čarapice, baš mu lepo stoje, vunene, vunene kao salivene (s njim ne smem da se zezam, on ima težu ruku od drugarice)

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com


Predrage...

...majstore!

p.s.
Sto se Paja promeniooo!


:))

Misliš prolepšao?

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


:))

More, nisam siguran.


ko je lepi decko

na slici pored B.S.

hvala...

pozdrav iz daleka.


Top Secret

Pa ako ti odam tu tajnu, moraću da te ubijem!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


ne bi mi bilo zao

:-)


Ovo je sad offtopic, al

Ovo je sad offtopic, al odavno hoću nešto da pitam samo ne znam koga... Onaj ************ - peder?
Mislim, vidim da se baš trudi da tako izgleda, ali sve nešto nisam siguran.
P.S. Nemam ništa protiv pedera, svako živi kako mora, jel da, samo bih rekao da je ovaj tip bruka živa za pedere (ako je peder).
Opština Bor

________________
Ne bih želeo da se na ovom blogu raspravlja da li je neko ili nije... ili da li je bruka živa ili nije...


???


Kajli je rekla i

Better The Devil You Know :) Ne, ne odustaj. Biljana je u pravu. Uostalom, ovakvi i slicni potezi u ovo izborno vreme se mogu ocekivati, a mi bi ostali bez zanimacije. Jer, uskoro ce opet poceti navala nasmesenih politicara na nase male ekrane, i opet cemo imati situaciju koju je moj prijatelj opisao "poceo sam da tripujem da na diskaveriju vidim pozive na referendum".

A Kajli je rekla i Can’t Get You Out Of My Head. Ne, ne tebe. Tvoju drugaricu :)

Pedjina vristeca tastatura


Peđo, ti li si?

Pedja Marković ?

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Izgleda da na ovom blogu i dalje padaju uvrede :)

Jeste Pedja Markovic! Ali lepsi i obrijan (uglavnom).

Btw, ne verijuem da bi izdavac dozvolio da mu potpis bude inspirisan Fight Clubom. Mada, you never know...

Pedjina vristeca tastatura


Nedajte se, Queerije

Predraže,

divno je videti kako na delu radi solidarnost između blogera, toplina, ohrabrivanje itd. Preporučujem, do duše, hokejaški šlem - preventivno.

Pozdrav,

Vučko

PS: hmhmhm... jel ovo iz vaše kuhinje miriše zagorelo ili iz moje?


Kuhinja me zove...

Vucko, nemo se vređamo!!! O mom kulinarskom umeću se nadaleko i naširoko pripoveda!!! Već su me tri puta zvali u emisiju "Kuvajmo srcem" ali sam morao da odbijem jer sam veoma zauzet :)

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Kad' smo kod kuhinje

Preporuka za predstojeci post(poscenje)
Skampi na buzaru


Ma hajte molim vas

Ma hajte... verovaću kad mi prepišete ovde neki dobar recept iz Vašeg primerka Džejmijevog najnovijeg kuvara.

Odoh sad da spremim bolonjeze sa sosom iz tegle, obećao supruzi da je čeka večera... ;)

Pozdrav,

Vučko


"Preporučujem, do duše,

"Preporučujem, do duše, hokejaški šlem - preventivno.

Pozdrav,

Vučko"

................

(m)


the best!!!

:)))


Kilava Mino i Paja Svetich!

Dok se ne vratim iz posete tassti i tastu, nek ti prepreka od zraccenja realnosti iz okruzzenja bude stara bajalica-zasstitnica iz pechine u podnozzju Etne: "Krstichi, Trifunovichi i Svilanovichi iss! Iss da ne vidiss, od zzena na rubu nervnog sloma!". Pozzeljno je okrenuti se dva puta u levu stranu, cupnuti levom nogom, a desnu mrdati u kolenu uz recci: "Zar si se ti, od plemenita oca i plemenite majke rodjena, na stenje namerila?"

http://urbanozeleno.blogspot.com


Bajalica!

Teška ti ova bajalica... To cupkanje i skakutanje... Daj nešto jednostavnije...

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Od zlata jabuka

Nissta se sakriti ne mozze

Dva se draga na livadi ljube,
Oni misle, niko ih ne vidi;

...

http://urbanozeleno.blogspot.com


Od zlata jabuka kiklop

Od zlata jabuka

kiklop nandor (17 Novembar, 2006 - 00:21)

Nissta se sakriti ne mozze


Zoxteru s ljubavlju :)

Igmanski marss

Idemo mi Igmanom, stegla zima, srce puca, ussi otpadaju. Za nama ide drug Tito i vicce: "Ljudi, pokupite sve ssto vam otpadne, imamo mi medicinske sestre u Focci, prissiche vam to, biche kao novo."

Stigli mi u Foccu, ja da se prepipam, je l` mi nessto fali, kad ono, da prostiss, fali mi kita. Au, ssta chu, dje chu? Snuzzdio se ja, poss`o u ambulantu, tamo ove prissivaju ssta kom` fali. Kad eto ti Tite, vidi mene, pa kazze: "Dje si Jovo, jarane, ssta si se pokunjio, ssta te mucci?" "Druzze Tito", kazzem ja njemu, pa nastavim: "Taka i taka stvar, ispala mi kita, negde usput, i ne znam ssta chu?" Na to che meni Drug Tito: "Nissta se ti Jovo, jarane, ne brini!" Zavucce drug Tito ruku u dzzep od ssinjela, izvucce ruku, a u ruci druga Tita pet komada kita. Pogleda me drug Tito i recce: "Evo, Jovo, pa biraj!"

Priccao Joksim zvani Jovo
ex-domar sportske dvorane u Trebinju
Zabelezzio Aleksandar Radoiccich
"Nada" No1, glasilo grupe "Napred u prosslost"
1996.

http://urbanozeleno.blogspot.com


Gledam ovu sliku

ti si, sine, neuhranjen. :-)
Sad mi je jasno! Otuda ona fora sa stomacicima.


Stomačić, baš mi lepo stoji

Pa naravno da sam neuhranjen kada živim u Srbiji :P Lako je vama po dijasporama da nabacujete stomačiće...

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Mogu da ti posaljem fotku

stomacica (po vrlo razumnoj ceni)


Photo sharing

Ja spremio svoju VISA karticu i nestrpljivo cekam.
Mogu i ja tebi da posaljem fotku guze (za džabe)!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Cik, zalepi ovde

kad si takav heroj! Pa svi da gledaju.


Pa i mi oči za gledanje imamo...

Važiiiii, a šta ćeš ti Deki da pokažeš?!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


over and out! svira povlacenje!

bezim u panici i rastrojstvu. porazen sam! dala baba grtos da udje u kolo a dala bi dva da izadje!


Gej mafija...

Deki, nemoj više da se kačiš sa gej mafijom! :))

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


auu pedja

pa ti si kao secer :)))

ako se ikad budes interesovao kako je sa devojkom eto ja se nudim (mada cu verovatno biti baba tada) ako budem bila solo...'zovi me' pa da idemo u neko zezanje :))))

ajde, ajde ne diraj u sergeja i gosn svilanovica, cuh da ne dolaze vise. kakva je homogena banda ovde nije ni cudo...no ...

i ova zena pored tebe mi nesto poznata, jer neka voditeljka bila? sve sam ispozaboravljala.

samo da ponovim da si ko secer! damn 'women'.


"Čarapice, čarapice, baš

"Čarapice, čarapice, baš mu lepo stoje, vunene, vunene kao salivene..."


Jel ručni rad?

Kakooooooooo slatke čarapice :))

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


CCarapice, ccarapice, bass i nisu.

Kako se zove odevni predmet sa fotografije, saznao sam, davno-davno, od komssinice, poreklom iz okoline Mrkonjich Grada (ili Jajca?): "Za vreme rata, zzene su partizanima sstrikale rukavice, ssalove... i kuravice.

Znacci, "ono" u ccemu je mozak, zlonamernici kazzu, vechine musskaraca nisu ccarapice nego KURAVICE!

:)

http://urbanozeleno.blogspot.com


Gde ja zivim?

A ja mislila nakurnjak


ZZiviss na pravom mestu :)

Rukavice - kuravice
grudnjak - nakurnjak

http://urbanozeleno.blogspot.com


Dobro, Kiki :)

Learning all the time


Predraže! :)

Muž pronađen na blogu!?! :)
Pa, onda i ja imam šanse! :)

p.s. posavetuj me, gde da stavim oglas :)
p.p.s. dobro, dobro, može i ljubavnik :)


p.p.s. Cao, cica mico.

p.p.s.

Cao, cica mico.


Ciao, Zokster :)

Pazi šta radiš, i za p.p.s. postoje kriterijumi :)
Pa ti vidi šta ćeš i kako ćes :)


Draga saveta...

Važno je da ti to javno objaviš, kao što sam ja to učino:
http://blog.b92.net/node/1092
i samo čekaš...
Princ će sam da se javi, ili će ga neka drugarica dovesti :)

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Večna dilema

Lako je tebi, ti imaš svoj oglasni prostor :)
Ovako ću, da ja lepo stavim oglas po svim blogovima, i da čekam.
Valjda će moderatori imati milosti :)


Živele udavače :)

Dušo draga, slobodno... Evo ja te podržavam... Samo napred...

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Živele! :)

Hvala ti, od srca :)
I ti si duša jedna :)

p.s. imao si sreće; puno je ovde neozbiljnog sveta


Kod mene, draga moja

moze sa slikom. Samo izvoli. Mi casa su casa.
A ja cu da dopisem nekakvu lirsku preporuku.


Dejane :)

I Vi ste duša jedna :)
I Vama hvala od srca :)

p.s. a za sliku, pa... ne znam još?
biću kao na poternici! :)
da ne krenu da me jure razni/e po gradu (oni kojima oglas nije namenjen);
da ponovim: puno je ovde neozbiljnog sveta, po svim blogovima
p.s.s. divni su Vam blogovi- lirski; i kod Queerie su divni, samo više dramski, a ja sam se nešto u zadnje vreme umorila od sopstvenih (melo)drama, pa sam više u publici, nego na sceni


slatka...

...samo napred, evo ti stavljam na raspolaganje i ono malo mog bloga, samo izvoli...


Jelice :)

I Vi ste duša jedna :)
Hvala Vam :)

p.s. ako dođe do uspešne realizacije pod
1. sve vas zovem na veselje kao goste + ručak gratis, podrazumeva se, kod Black panters-a (tamo je uvek veselo) :)
2. kako su i rezervne kombinacije u igri,(a ja skromna, tj. realna), ako uspe pod p.p.s., imate, opet svi večeru u Čuburi (kafana u Gradić Pejtonu)- odlična mućkalica i gurmanski škembići
3. a, ako se, kojim slučajem, desi nešto magično, kao kod Jelene Krajšić, na blogu- onda ćete mi svi biti kumovi- a kumstvo se ne odbija :)
napomena: kumstvo kao duhovna, a ne materijalna kategorija (da se ne pomisli nešto naopako)- kao i ljubav- čista metafizika! :)


to!

da kumujemo, jes!!! Što to volim...lepota jedna, obučeš se svileno,pa mu ga daš po tapiranju,okačiš porodično zlato o sebe, pa dovatiš sitnu decu, obrišeš im mokrom krpom usta i malo okolo, povežeš satenske mašne u kosicu im (pol nebitan), popraviš kragnice, probudiš muža ( umedjuvremenu zaspao u hodniku), uguraš mu u ruke paketinu servisa za 75 osoba, zamotat luksuzno- obavezna zlatna mašna i dirljiva čestitka zagrljenih sramežljivih anonimnih mladenaca i kreneš u Bgd...usput se tri puta posvadjaš u autu, overiš nemoguće klozete na pumpama bivšeg bratstva i jedinstva, ubediš carinika patriotsko-rodjačko-podmitljivim pogledom da u kutiji nije heroin, i truc-truc stigneš u Bgd lako preznojena i očupavela, ali kao KUMA IZ INOSTRANSTVO !!! Pa to volem cica-maco!!!Evo me jedva čekam da uvatiš nešto-ma šta god i počinjem sa tapirungom!


Jelice :)

Ma, kakvi pokloni! :)
Servisa raznih i escajga i ostale pomazanteruje, višak- boli glava :)
Samo da Vi i Vi svi meni dođete radosnim povodom :)
Razumeće valjda svi ovi usputni dušmani, šta su viši ciljevi :)

p.s. višak kreveta u kući a i tetka u LJubljani :)
p.s.s. Sl lepa, ali malo prepitoma za moj temperament :)


cico

Znam i ja slovenachki: Kak se klichu Kekchevi sovrazzniki? Ko ce da odgovori? Mosh' ti a mozze i Jelica :))


Kekčev...

...sovražnik se ne kliče, temveč se IMENUJE : Bedanec...naučila tetka Jelica...


;) a Pekta?

;) a Pekta?


ma bre...

...dete, poklon mora da se kupi, da njegovi vide da se ima, i da su kutije veće s' naše no s' nji'ove strane...


Blogerska svadba :)

Joj bre što ja volim svadbe... To je odlična prilika da umesto rumenila na obraz razmažen crveni karmin...
Jooooooooooooooj... kumooooooooo izgore ti kesa!!!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Ja sam izgleda nesto propustio

Kumu vidim nadjoste. Mladu takodje. Ima li tu i neki mladozenja? (sedim u sudnici, cekam da pocne sudjenje nekom nasem koji je prosverao 14kg koke, i mnooogo mi je dosadno)


A gde je starojko?

A gde je starojko?


Nije starojko za staro gvožđe!!!

Hm, pa starojko treba da bude čovek u godinama?! Pa onda može Dejan...
(mmmmmm kazni me, bio sam nevaljao)

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


jel'...

...starojko vojvoda,ili su to odvojene funkcije, znam da neko sa sličnom nosi onaj barjak sa papirnim trakama?


Tupi mali

generacijo. Kao mi matori. Drsko to, bre. Mi freski ko zelena salata. Nego videh nam drugaricu na TV-u veceras. Sto smo joj se obradovali!


a pa...

...moja drugarica je zvezda sjajna!Svud je ima, a tako i treba...a u ccemu ste je videli,el' gostovala ili ssta?


na B92

neke karaoke, gledali klinci. Kaze Lu, nista se nije promenila. To lepa strana neanoreksicniosti.


Starojko

Ja mislim odvojene,da li? Ima starojko (to je valjda ono shto se zove stari svat) i vojvoda. Jedan nosi barjak, a jedan ima onaj peshkir oko jedog ramena.


pa zemi koju kilu, nece biti

pa zemi koju kilu, nece biti dosade vise...duuuugooooo!!!! :-)


BebaOdKoke

Ovo što si ti uradila je krivično delo :P
Navodiš čoveka na kriminal!!!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


pa ja sve mislim

da ce da nam malo 'pozajmi' da cutimo, a? maaalko...
:-bleeeeeee


Šmrk šmrk

Jel Bebo ti to hoćeš za svoju upotrebu ili da prodaješ jadnoj srpskoj deci???

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


ma za svoju!

i malo sa prijateljima da delim, prijateljski, po povoljnoj ceni, hehe! pa sad prijatelja sirom sveta. mislis da se drzimo one legionaske, necemo svojoj deci vec tudjoj? nisam ja od tih jer sva deca vole isto :-))))))))))))))) zao mi dece (njima Sale!).
bela cokolada!

evo vec smrkcem...al od nazeba :-(buuuu


Veljanizmi...

Znaš šta bi ti sada rekao kapitalni ministar: "Vi samo pričate, vi ste toliko napadni, vi se takvi ne možete udati. Ja brinem za vas. Kako ćete, vas niko neće. Opustite se ovde, uživajte i budite dobri sa nama"

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


ma ne bi on nista rekao za

ma ne bi on nista rekao za odredjeni % ;-)
ma nema koke, pedja, ne radim ja to ni sebi ni drugima. a ni velji! :-p


Dve stvari

1) Za ono "covek u godinama", Marsh, mali! Kad sam stariji, sto me ne postujes bolje? Ja sam ovde medju mladjima. :-)

2) Sto se kila tice, ne mogu se izjasnjavati, posto sam kada sam pre neko vreme izneo svoj ultraliberalan stav, dobio packe.


covek u godinama?

ko je rekao covek u godinama? :-bleeeeee!!!!!!!!!

pa dobro, onda mozemo da pricamo u gramima, kao sto 'iljada grama :-p


Dejane, mladoženja...

...treba da sad da bude navučen k'o som na bućkalo, ovo se i radi da se vidi da cica-maca,em ima ime koje obećava, em joj mi svi dajemo podršku, što znači da je apsolutno neponovljiva prilika i da treba reagovati sad i odmah!


bas nesto gledam

cicamaca na neku foru navukla simpatije vecine VIPovaca. Vidis ti sta ti cini je umiljatost.


Kumoooooo :)

Ti meni - ja tebi :)
Kako sam ipak ovde, a ne na Veneri, evo jednog finansijskog saveta:
Da ti lepo tražiš % od Kurira & co.- radi dizanja tiraža- a ovo je za naslovnu stranu! :)
Meni pamti- da sam ti pomogla oko popravljanja imidža- pa da vratiš (neku drugaricu :))
Kako sam ja do sada bila jedna pobegulja i divljakuša (ju, ju ju- baš se preporučujem) i bežala od evidentiranja ko...zna se šta...pomislih:
Bogati, ove sve vanbračne zajednice bejahu baksuzne.
Možda je to znak?
Samo hrabro- u promene, ćurko jedna :)
I, eto, uzeh ja sudbinu u svoje ruke :)
Pa, na kraju...ko živ...ko opet živ :)

p.s. da nabaviš neki cic vrisk karmin!
Mora da blistaš! :)


pa kad...

...vide onih 14kg na sudu, što ih Dejan prevodi,uz to što te javno valjamo,pa još one piše u šustiklama, ima odmah da ukombinuju, još ako pošalješ neku sliku za pneumoniju,apsolutno smo kurirski prioritet!
Karmin mora da se ima i to takav da kad se ljubiš sa svetom ne mogu da se operu danima. Počeću da vežbam blistanje odmah sad!


i...

...dva crna koluta ispod miške na svilenoj bluzi,sa obaveznom bisernom ogrlicom što davi na prvo dugmence...


Jelice

oćemo podvriskivati? Ja jako volem da podvriskujem, znaš ono ju, ju, ijuju!


pa jašta...

...ćemo, pa se poduvatimo sa rođaci od mladoženje,zabacimo glave, pa mu ga damo po cijukanju...


Cico

i mene si zavrbovala. So, kaci mlada sliku i kod mene! Al ocu i ja na svadbu. Jer voli i baba Jelena svadburine!
Navek iziđem prid kuću kad ide svadba, da vidim mladu. Kao čistim ulicu.
A i meni se treba udavati. Nisam ni ja za baciti. Jes malo sam matora, al jos radim.
Mogle bi da organizujemo onu grupnu svadbu, pa da se dokazujemo, te moj je venac lepsi, te ja imam veci veo, te skuplje mi burme.


Grupnjak, nego šta :)

To Queerie vole, a i mi ostali (malo)građani :)
Ma, svi ćemo da nađemo sreću :)
Čista romantika :)

Hvala Vam Jelena :)
I Vi ste duša jedna :)

Biće dovoljno za sve.
Samo napred, kroz vreme.
Bez sata.


Što je PREverzna ova cica mica!!!

Pa Cica mico ti baš pokazuješ jedno novo lice za koje ja nisam znao. Iznenađen sam... Evo mi iz Kvirije smo odlučili da doprinesemo ovoj akciji "Udajemo Cica Micu" i nudimo poklon budućem bračnom paru kroz pomoć i asistenciju u prvoj bračnoj noći. Eh Cica Mico, šteta što sam PEDER, ja bih tebe ženio!!!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Predraže :)

Dug je život :)
Uvek možeš da se predomisliš :)
A, ja ću ko Za Za Gabor-
Bog da me vidi! :)

p.s. neće me onaj tvoj,
onaj (muž),
jel da da neće? :)
bezopasna sam ja TOTALNO :)


Nego, Predraže

gledam Kajli, nešto mi strašna. Malo je kanda mnogo našminkana.
Da se nisi ti igrao ono kao 'doteraj svoju miljenicu' pa je malo došminkavao, kao nekad što smo sekli makazama od papira, a šminkali flomasterima?
Ne znam, čudna mi je, kao da joj je ranije bila seda kosa?


Bearded Lady

Pa malo sam je doterivao. Farbao joj kosu, depilirao nausnice i facial hair... Priznaj da sada lepše izgleda, nego pre...
Nekad: http://blog.b92.net/node/2680

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Mogao bi Marović

da nam napravi neku tako igricu, pa da doterujemo razne druge zvezde i zvezdice.
A da li je lepša, pa ne znam, pre mi je bila zanimljivija. Izazovnija.

Nego, mili, ide tebi to šminkanje, ako tako i štrikaš, eto sreće za tvog dragog!


Jelena...

...ispred skupštine gradske da se venčate, ono kad se masu njih venčava, pa se mlade guraju u prvi plan, a one malo buckaste se kriju pozadi,pa svi kao bacaju frenetično cveće i glume odlepljivanje od sreće


A kažu da ne postoje hetero parade !!!!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Jeste

Šta sad ovi mladenci dokazuju!? Kao mi se jako volimo, pa sad to moramo drugima da nabijamo na nos? I posle ćemo da se hopa-cupa, i ceo svet treba da zna?
Miiiislim alo heterosexualci, zadržite to za sebe.
Nemam ja ništa protiv, neka rade u svojim spavaćim sobama šta god hoće, ali ne ovako javno. Malo mi se gadi.
A najgre mi je kad me startuju. Mislim, ne mrzim nikoga, ali mene neka puste na miru.
HA HA HA :)( (ovo je zlobni osmeh)


:)

egzibicionizam, nema šta :)

V.


Pre bih rekao

BOOOOOOOOOOOLEST!!!
:P

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Cile

ne se sekiraj, sapleshcemo nekog :)


Паја?

ДерПеђо, (немачки)

Зашто си намонтирао главу Кајли на тело патријарха? Зар тако на свеTца, несрећо?


Naslovnica, naslovnica, to je strana prava!!!

To je moj pokušaj da se opet pojavimo na naslovnoj strani Kurira...
Ali bezuspešan :(

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Quote:Queeria (17 Novembar,

Quote:
Queeria (17 Novembar, 2006 - 02:11)

To je moj pokušaj da se opet pojavimo na naslovnoj strani Kurira...
Ali bezuspešan :(

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com

Mislio sam da imas jace amicije, barem "Prakticna zena" ako ne "Burda"!


Pa da si stavio carapice negde drugde npr....

Pavlu naso bio se ponovo u Kuriru i...jooooj sta mi paaade na pamet...stidi se T. stidi se , bad girl!
uf!!
Pedjice moram da ti kazem da te tek sad jos vise volim kad te zamislim u domaćinskoj toploj atmosferi, napolju hladno a unutra ti kuvas rucak za svog dragog, sve se prozori zamaglili , strikas carapice, nosis neku keceljicu na golo (a nemas stomace a?)...tu se negde oko tvojih nogu u carapicama (dobro nosis samo carapice i kecelju)mota neka mala maca ili kuca a u pozadini se razliva glas Ser sa pesmom "if I could turn back time" (secas se tog spota sigurno ona sa nekih stotinu marinaca il sta su vec a sve to misleci na Gorana S. I Sergeja T...)
aaa kazi kako te zamisljam
a onda dragi dodje i s vrata naleti na tebe gologuzog u kuhinji :O
ooops
hmmm kad malo bolje razmislim...mogla bi i ja da pocnem da kuvam za mog dragog u keceljici i nanulama ko Daca ...


"...tu se negde oko tvojih

"...tu se negde oko tvojih nogu u carapicama (dobro nosis samo carapice i kecelju)mota neka mala maca ili kuca"


uuu bree

pa pedja je nezan nemoj takve zivotinje da pokazujes ovde


Eeeeeeeeeee romantike :)

Imam jedan pornić koji počinje baš tako :)

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Cyber defloracija?

Carapice?

Hladne noge - vrela krv, rece nas narod...

:-)

Drugaricin Drug


Gotovo

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


O kako su lepe :)

Peđolino, oćeš li ti da ištrikaš i za kuma- mladu jedno 1-2 para, raznih kolorita, pošto ćemo pravu boju znati, tek za x vremena (dok nađemo mladoženju ; kandidati sve neke moje sorte- pobeguljani jedni :)) + devet meseci (osim ako nam čuda savremene tehnologije ne omoguće drugačije :)).
Kumovi se vidim razveselili, neka su i treba, samo što je kuma- mladu danas uhvatila neka frka. Pa tu je milijardu raznih sitnica o kojima treba da se misli, da ispadne onako, po redu, naški, domaćinski- 3 dana veselje, sa sve prasićima i volovima, cisterne piva i rakija iskopana iz bašte stara ihiihii godina, samo za svadbu (pa ženi se i udaje samo jednom, zar ne :)) i još tih raznoraznih sitnica- Ne gledate 48 sati svadba- zabušanti jedni :))
A, kako li će da prođe i ova bruka, koju tek sada uočih- ljudi, pa mi smo preskočili veridbu! Neće to na dobro onda da ispadne, neće, al' ajde, da ne prizivam zlo.
Nego, da mi lepo krenemo od početka.
Sve do sada stoji, samo da napravimo redosled.
Prvo muzika. Želje?
Indira se podrazumeva, ja volim i Acu Lukasa, ne znam kako drugi?
A, Azisa ćemo za kraj, sa cdova, za dušu, Bobanovu i moju. Ozbiljno, lik genijalac. Mlada-kuma obožava Azisa. Pitala za njegovo zdravlje na onom blogu o Bugarskoj ali je niko nije konstatovao.
Bugarska?!? Bračno putovanje?!
Ljudi, pa nije se lako udati.
Muke su to, pregoleme. :)


Klot frket by Queeria

Ja mnogo volem da pletem, tako da ću i tebi draga da ispletem nekoliko komata raznih kolorita.
Ali vidim da se niko ne usuđuje da postavi ono glavno pitanje:
"JEL MLADA NEVINA?" ili će možda da pukne bruka posle prvu braćnu noć!!!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


"Dušo, ti si mi drugi"

"Dušo, ti si mi drugi"
Jel' može to da prođe? :)
Ako ne, dodavajte imenike raznih plastikanera, pomagajte!
Propast opšta!
Ostade ja usedelica!
Sve, sve, al' kako ću to da preživim?
NEMA ŠANSE! :)


ma to...

...ćemo lasno da sredimo.Naravno da je nevita, to joj ime kaže. Mladoženju naliti, poslati u mrak, a ujutru ćemo da mu ga damo razredjenom crvenom temperom po čaršafu i gotov poso...


Rešenje za probleme

Ja preporučujem da na čaršaf polijemo litar soka od borovnice... Što je sigurno sigurno!!! Em će da pomisli "WOW što sam rasturač" a drugo "WOW bila mnogo nevina".

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


što je bojica čarapica...

...leepa, topla...jel' svetle u mraku?


Nema više trte mrte, samo trte...

Naravno da svetle!!! Kada dragi 'oće da izbegne svoje bračne dužnosti lako ga pronađeš u mraku skrivenog!!! Pošto se dragi naravno ne izuva kad odlazi na spavanje...

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Pravi muškarac...

U danskoj sam video u normalnoj ponudi čarapa (bilo je do duše poruka na nekima tipa "Ovlašćeni probač piva") i jedne koje su bile drečavo narandžaste, a na njima poruka "Pravi muškarac svetli u mraku" :)

Pozdrav,

Vučko


moj zivote jel' si ziv

retoricko pitanje valjda.
Guglovala sam Indiru. Priznajem neobavestena sam, i stidim se zbog toga. Intenzivno.
Sudeci po naslovima njena muzika ume da izazove egzistencijalnu krizu i dobro brljavi po mozgu: Dugujes mi Dva Zivota, Moj zivote jel' si ziv...
A ovo je Indirin osvrt na modus vivandi *serborum: Agonija, Ratovanje, Kafana, Srpkinja je Mene Majka Rodila....


kada videh na TV...

...10k dusa kako skace u extazi na samo jednu recenicu `Moj zivote jel` si ziv` svatih da bih se pre Kajli klanjao. Bacih vizitku sto mi dade popa iz kontejnera na bezanijskom groblju. Losh muziccar.

nemam mood-a


"To se valjda pita(majkumu)a ne ko stoka"*T.Načić

LM, "To se valjda pita(majkumu)a ne ko stoka" što reče D.Kovačević akros d' usta Taška Načića.

"Šta sam ja Blogu skrivila?!", pita Kajla na blogu popularnog gosn Azdejkovića.
Gospodine Azdejkoviću, ako ste mi već 'maknuli' slogan koji sam lično, uz maximalno naprezanje sive ćelije smislio, mogli ste napomenuti od koga je maznut.

0d DuploGolo Ex-Provincijalac!
______________________________________

Tamo daleko, jednom prilikom, na blogu druga M.Vidojkovića rekoh:

"Šta si ti, Marko, blogu zgrešio...".

Nadam se da to nije obrisano u nekoj od mnogobrojnih čistki tavarišča Marka i satelita-moderatora mu JagodE.
Ovim dopisom - molim, tj-zahtevam da mi se javno zahvali za slogan koji će ući u anale i koji će biti do bola eksploatisan na najposećenijem srpskom sajtu a i šire.I koji će češće biti koriščen od "glede".
...vidim masna slova na naslovnicama Kurira,Danas-a,Dobrog Jutra... raznorazna piskarala će ga koristiti u naslovima kao što decenijama koriste npr nekinoviklinci...

ДуплоТуБиТунајт(неонским словима!)

PS
Di su moji petnajst minuta slave?


Copyright by DuploGolo Ex-Provincijalac

Ovo prilikom se zahvaljujem dragom DuploGolom na sloganu...
Zaslužuje i više od 15 minuta slave...

Toliko čist da ne mora u ispovedaonicu!
Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


!

...nego!

:-)


http://www.globalorgasm.org.

Moze li blog na ovu temu, HITNO???


a sto ti tako hitno?

ima jos 31 days, 4 hours, 53 minutes, 18 seconds?

although....


Zato

sto brzo citam, te pogresno procitam. Samo polako.
Take your time. : )


22 dec,ostali ste bez partnera?last chance:

wwwglobalorgasm.net...previd kod brzog citanja!:D