Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Cluedo: Pronađi pedofila

Slučaj 1.

Pedofilija?!Pedofilija?!Milano - Nastavnica matematike u jednoj osnovnoj školi suspendovana zbog optužbi za seksualne odnose s maloletnim učenicima.

Kako su objavili italijanski mediji, 33-godišnja nastavnica zatečena je polugola u učionici s dva svoja učenika uzrasta između 13 i 14 godina. Pored suspenzije s posla, nastavnicu čeka i krivična prijava zbog seksualnog nasilja nad maloletnicima. Ako bude proglašena krivom, biće osuđena na višegodišnju kaznu zatvora.

Neimenovana nastavnica je u istrazi priznala da je održavala redovne seksualne odnose s jednim 14-godišnjim učenikom, a u svoju odbranu je rekla da je bila ubeđena da ima najmanje 18 godina.

Učenici koji su s njom bili u vezi priznali su da ih ona na to nije primoravala, ali nastavnica zbog toga ne može biti oslobođena krivične odgovornosti.

Slučaj 2.

Pedofilija?!Pedofilija?!Firenca – Nastavnik fizike u jednoj osnovnoj školi suspendovan zbog optužbi za seksualne odnose sa maloletnim učenicama.

Kako su objavili italijanski mediji, 33-godišnji nastavnik zatečen je polugo u učionici s dve svoje učenice uzrasta između 13 i 14 godina. Pored suspenzije s posla, nastavnika čeka i krivična prijava zbog seksualnog nasilja nad maloletnicima. Ako bude proglašen krivim, biće osuđen na višegodišnju kaznu zatvora.

Neimenovani nastavnik je u istrazi priznao da je održavao redovne seksualne odnose s jednom 14-godišnjom učenicom, a u svoju odbranu je rekao da je bio ubeđen da ima najmanje 18 godina.

Učenice koje su s njim bile u vezi priznale su da ih on na to nije primoravao, ali nastavnik zbog toga ne može biti oslobođen krivične odgovornosti.

Slučaj 3.

Pedofilija?!Pedofilija?!Rim – Nastavnica biologije u jednoj osnovnoj školi suspendovana zbog optužbi za seksualne odnose sa maloletnim učenicama.

Kako su objavili italijanski mediji, 33-godišnja nastavnica zatečena je polugola u učionici s dve svoje učenice uzrasta između 13 i 14 godina. Pored suspenzije s posla, nastavnicu čeka i krivična prijava zbog seksualnog nasilja nad maloletnicima. Ako bude proglašena krivom, biće osuđena na višegodišnju kaznu zatvora.

Neimenovana nastavnica je u istrazi priznala da je održavala redovne seksualne odnose s jednom 14-godišnjom učenicom, a u svoju odbranu je rekla da je bila ubeđena da ima najmanje 18 godina.

Učenice koje su s njom bile u vezi priznale su da ih ona na to nije primoravala, ali nastavnica zbog toga ne može biti oslobođena krivične odgovornosti.

Slučaj 4.

Pedofilija?!Pedofilija?!Đenova – Nastavnik geografije u jednoj osnovnoj školi suspendovan zbog optužbi za seksualne odnose sa maloletnim učenicima.

Kako su objavili italijanski mediji, 33-godišnji nastavnik zatečen je polugo u učionici s dva svoja učenika uzrasta između 13 i 14 godina. Pored suspenzije s posla, nastavnika čeka i krivična prijava zbog seksualnog nasilja nad maloletnicima. Ako bude proglašen krivim, biće osuđen na višegodišnju kaznu zatvora.

Neimenovani nastavnik je u istrazi priznao da je održavao redovne seksualne odnose s jednim 14-godišnjim učenikom, a u svoju odbranu je rekao da je bio ubeđen da ima najmanje 18 godina.

Učenici koji su s njim bili u vezi priznali su da ih on na to nije primoravao, ali nastavnik zbog toga ne može biti oslobođen krivične odgovornosti.

Glavno pitanje:

Koga ovde treba uhapsiti i kako kazniti?

Ko je ovde pedofil?


a koja je nagrada

ako pogodimo?

Inace, ako s ene varam, u srpskom zam«konodavstvu zena ne moze da siluje. Ispravite me ako sam u krivu.

EDIT: Inace, za svaku pohvalu je potezenje ovako relevantne teme. Svaka cast.


U krivu si...

Ovde nisu u pitanju slučajevi silovanja.
već
Obljuba zloupotrebom položaja
Član 181.
(1)Ko zloupotrebom svog položaja navede na obljubu ili sa njom izjednačen čin lice koje se prema njemu nalazi u odnosu kakve podređenosti ili zavisnosti, kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine.
(2)Nastavnik, vaspitač, staralac, usvojilac, roditelj, očuh, maćeha ili drugo lice koje zloupotrebom svog položaja ili ovlašćenja izvrši obljubu ili sa njom izjednačen čin sa maloletnikom koji mu je poveren radi učenja, vaspitavanja, staranja ili nege, kazniće se zatvorom od jedne do deset godina.
(3)Ako je delo iz stava 2. ovog člana učinjeno prema detetu,
učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina.
(4)Ako je delo iz st. 1. do 3. ovog člana imalo za posledicu trudnoću, učinilac će se kazniti za delo iz stava 1. zatvorom od šest meseci do pet godina, za delo iz stava 2. zatvorom od dve do dvanaest godina, a za delo iz stava 3. zatvorom od tri do petnaest godina.
(5)Ako je usled dela iz stava 3. ovog člana nastupila smrt deteta, učinilac će se kazniti zatvorom od pet do osamnaest godina.


Age of consent?

Kako se to zove i koji je u Srbiji?


Godine

O chijim se godinam radi? Ti Italijani su bash opereceni hrishcanstvom. Pa gde bash svi profani da imaju isto godina ko' Hrist kad je razapet -33?


Kod mene je

do 14 pedofilija
do 14 do 16 nedozvoljen seks sa maloletnicima, ali nije kaznjiv na isti nacin kao i pedofilija. (do 2 godine a pedofilija je od 1-8)
Od sesnaest je sve dopusteno ukoliko nije na silu.

Bio ogroman slucaj u nekakvom sirotistu u Lisabonu. Nekakve poznate TV face pravile zurke (orgije) na joe su im dovodili decu iz sirtotista. Jedan sudija ih sve pohapsio. Posle su, meni se cini ispodmicivali decu, i mislim da ce biti pojeo vuk magarca. Odnosno, bice kaznjeni vaspitaci i podvodaci, a zanarucioce se nista ne zna.

Citam krivicni zakonik, ima tu tusta i tma krivicnih dela na slicnu temu (od pokazivanja pornografije i obsecnih razgovora do podvodjenja i silovanja)

ako je italijansko zakonodavstvo isto kao i portugalsko, (a trebalo bi d aje to usaglaseno u EU) sva 4 slucaja su seksualno zloupotrebljavanje dece. Kazna se razrezuje prema tome koiliko je relevantan bio seksualni akt, da li je blo nasilja i da li je punoletno lice vaspitac, staralac itd dakle d ali je zloupotrebilo poverenje. U svakom slucaju, cini mi se da bi zene bile blaze kaznjene jer nije bilo kopule.
Inace hetero i homeseksualni odnosi su jednako tretirana - makar sto se okvirnih "apstraktnih" kazni tice.
kad dodje do konkretog razrezivanja, ne znam.


Age of consent

Pa prevod je malo zeznut: donja starosna granica za stupanje u seksualne odnose...
U Srbiji je 14 godina bez obzira da li je male-female, male-male ili female-female par.


Dirty djeke i dirty bake

EJ, pa svi su pedofili
Hvala bogu.
Ali razumem poentu, vrlo je moguce da se u zatucanijim drustvima pravi kao neka razlika. Mozda iz serije: macho hetero pedo kapiraju da su oni po vise tacaka, a na prvom mestu, valjda, naslednoj praksi, sasvim cool.
Nisam znala da je donja granica u Srbiji tako niska.
Srbi su dakle zesci pedofili. Lele. Jos i to.

Olga


U Juznoj Africi

vlada verovanje medju prostim svetom da se covek moze izleciti od side ako ima odnos sa devicom! Tako da se desava da oboleli nekad siluju i 2-godisnje devojcice. Veliki problem tamo.


actually...

Circumcision Halves H.I.V. Risk, U.S. Agency Finds
the nytimes

Circumcision appears to reduce a man’s risk of contracting AIDS from heterosexual sex by half, United States government health officials said yesterday, and the directors of the two largest funds for fighting the disease said they would consider paying for circumcisions in high-risk countries.

The announcement was made by officials of the National Institutes of Health as they halted two clinical trials, in Kenya and Uganda, on the ground that not offering circumcision to all the men taking part would be unethical. The success of the trials confirmed a study done last year in South Africa.

AIDS experts immediately hailed the finding. “This is very exciting news,” said Daniel Halperin, an H.I.V. specialist at the Harvard Center for Population and Development, who has argued that circumcision slows the spread of AIDS in the parts of Africa where it is common.

In an interview from Zimbabwe, he added, “I have no doubt that as word of this gets around, millions of African men will want to get circumcised, and that will save many lives.”

Uncircumcised men are thought to be more susceptible because the underside of the foreskin is rich in Langerhans cells, sentinel cells of the immune system, which attach easily to the human immunodeficiency virus, which causes AIDS. The foreskin also often suffers small tears during intercourse.

But experts also cautioned that circumcision is no cure-all. It only lessens the chances that a man will catch the virus; it is expensive compared to condoms, abstinence or other methods; and the surgery has serious risks if performed by folk healers using dirty blades, as often happens in rural Africa.

Circumcision is “not a magic bullet, but a potentially important intervention,” said Dr. Kevin M. De Cock, director of H.I.V./AIDS for the World Health Organization.

Sex education messages for young men need to make it clear that “this does not mean that you have an absolute protection,” said Dr. Anthony S. Fauci, an AIDS researcher and director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases.

Circumcision should be used with other prevention methods, he said, and it does nothing to prevent spread by anal sex or drug injection, ways in which the virus commonly spreads in the United States.

The two trials, conducted by researchers from universities in Illinois, Maryland, Canada, Uganda and Kenya, involved nearly 3,000 heterosexual men in Kisumu, Kenya, and nearly 5,000 in Rakai, Uganda. None were infected with H.I.V. They were divided into circumcised and uncircumcised groups, given safe sex advice (although many presumably did not take it), and retested regularly.

The trials were stopped this week by the N.I.H. Data Safety and Monitoring Board after data showed that the Kenyan men had a 53 percent reduction in new H.I.V. infection. Twenty-two of the 1,393 circumcised men in that study caught the disease, compared with 47 of the 1,391 uncircumcised men.

In Uganda, the reduction was 48 percent.

Those results echo the finding of a trial completed last year in Orange Farm, a township in South Africa, financed by the French government, which demonstrated a reduction of 60 percent among circumcised men.

The two largest agencies dedicated to fighting AIDS said they would now be willing to pay for circumcisions, which they have not before because there was too little evidence that it worked.

Dr. Richard G. A. Feachem, executive director of the Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria, which has almost $5 billion in pledges, said in a television interview that if a country submitted plans to conduct sterile circumcisions, “I think it’s very likely that our technical panel would approve it.”

Dr. Mark Dybul, executive director of President Bush’s $15 billion Emergency Plan for AIDS Relief, said in a statement that his agency “will support implementation of safe medical male circumcision for H.I.V./AIDS prevention” if world health agencies recommend it.

He also warned that it was only one new weapon in the fight, adding, “Prevention efforts must reinforce the A.B.C. approach — abstain, be faithful, and correct and consistent use of condoms.”

Researchers have long noted that parts of Africa where circumcision is common — particularly the Muslim countries of West Africa — have much lower AIDS rates, while those in southern Africa, where circumcision is rare, have the highest.

But drawing conclusions was always confounded by other regional factors, like strict Shariah law in some Muslim areas, rape and genocide in East Africa, polygamy, rites that require widows to have sex with a relative, patronage of prostitutes by miners, and men’s insistence on dangerous “dry sex” — with the woman’s vaginal walls robbed of secretions with desiccating herbs.

Outside Muslim regions, circumcision is spotty. In South Africa, for example, the Xhosa people circumcise teenage boys, while Zulus do not. AIDS is common in both tribes.

Nelson Mandela’s autobiography, “Long Walk to Freedom,” contains an unnerving but hilarious account of his own Xhosa circumcision, by spear blade, as a teenager. Although he was supposed to shout, “I am a man!” he grimaced in pain, he wrote.

But not all initiation ceremonies are laughing matters. Every year, some South African teenagers die from infections, and the use of one blade on many young men may help spread AIDS.

In recent years, as word has spread that circumcision might be protective, many southern African men have sought it out. A Zambian hospital offered $3 circumcisions last year, and Swaziland trained 60 doctors to do them for $40 after waiting lists at its national hospital grew.

“Private practitioners also do it,” Dr. Halperin said. “In some places, it’s $20; in others, much more. Lots of the wealthy elite have already done it. It prevents S.T.D.’s, it’s seen as cleaner, sex is better, women like it. I predict that a lot of men who can’t afford private clinics will start clamoring for it.” (S.T.D.’s are sexually transmitted diseases.)

Male circumcision also benefits women. For example, a study of the medical records of 300 Ugandan couples last year estimated that circumcised men infected with H.I.V. were about 30 percent less likely to transmit it to their female partners.

Earlier studies on Western men have shown that circumcision significantly reduces the rate at which men infect women with the virus that causes cervical cancer. A study published in 2002 in The New England Journal of Medicine found that uncircumcised men were about three times as likely as circumcised ones with a similar number of sexual partners to carry the human papillomavirus.

The suspected mechanism was the same — cells on the inside of the foreskin were also more susceptible to that virus, which is not closely related to H.I.V.


Proverila sam na Wikipediji

I u Kanadi je donja granica za 'sporazumni' sex 14 godina, a ako je odrasla osoba 'in the position of trust or authority', onda 18. To izgleda odgovara ovome u Srbiji. I trenutno se konzervativci zalazu da se poveca na 16 godina. Ali:

Quote:
Finally, section 159 of the Criminal Code sets the age of consent for anal intercourse at 18 years, with an exception if the two partners are married. This makes the effective unfettered age of consent for gay men 18. In the past, courts in Ontario (1995) and Quebec (1998) independently declared Section 159 of the Criminal Code of Canada (Anal Intercourse) unconstitutional.

A u Americi je po drzavama kako gde, od 14 do 18 godina.


pedo-ovo, pedo-ono...

OK, sigurno ima i onih koji bi smatrali da profesori koji "opste" sa ucenicima istog pola zasluzuju ostriju
kaznu od onih drugih, te bi njih kaznili zatvorom, sakacenjem, stavljanjem na stub srama, a moze malo i izgladnjivanjem, pustanjem medju gladne vukove, cupanjem noktiju, i tako to... a ove druge bi mozda i pomilovali, uz jedno hriscansko "Svaki je covek gresan.".
Na to ste aludirali, ili ne? =)

Nego... jeste, svih cetvoro su pedofili, a ako jedno od njih nije (prema ovom-ili-onom zakonu), onda nije ni ostalih troje.
Tacan odgovor? Moze jedna bombona? =)

Mislim (a mozda i gresim) da ovde mozete ocekivati tek minorne sukobe misljenja, ako ih uopste bude. =/ Verovatno cemo se skoro svi sloziti.


Ispravka

Nisam siguran da li je odredba i dalje na snazi (bila je do pre dve godine) ali za stupanje u dobrovoljne istopolne seksualne odnsoe izmedju punoletne osobe i osobe koja je navrsila 14 godina predvidjena je kazna zatvora do jedne godine.


Niče

Šta bi rekao Fridrih Niče?


Krik u balon uduvan

Citajuci dogodovshtine talijanski prosvetnih radnika ,neznam,evo nekako spontano prisetih im se zemljaka , Aretina Pjetra koji je iduci korak po korak kroz vrt muza Otvorenog duha ,a bese godina davna 1537 , postigao da ga niko vekovima potom Nije smeo da stampa .pa I danas ga je v. ezgodno citirati u iole pristojnom drustvu.
I sta meni (nastranom) preostaje nego da osmislim 1 sonet za starog perverznjaka miljenika Pape Lea No.10 ,a u skladu sa temom bloga

Ajde
( + pjetru a.)

devojcice mila
sred vatrenog zara
jer mi telo krhko
na izmaku snage

nemirom guzova
muda mi opajte
dok zubima grickam
sisice vam . . . drage

cece


sjajno

veoma poucno. Hvala na informacijama o P.A.


U US

Pre nekoliko godina jedna trideset-i-kusur-godisnja nastavnica je zatrudnela sa djakom (middle school, ne secam se, ali decko je imao oko 13-14), oboje su tvrdili da su u vezi, zaljubljeni i sl., no ona je, shodno americkim zakonima, uhapsena i osudjena na visegodisnju kaznu.
Zena je u medjuvremenu rodila dete, nastavila (zatvorsku) vezu za mladicem, onda je i opet zatrudnela sa istim deckom, pride za velike pare prodala prava svoje zivotne price za knjigu i film.
American dream, takoreci.

Ni jedna prica nije bila tako "uspesna" kao ova, a mnogi su pokusavali nakon nje.


Bez naslova

Znam, gledala sam na TV-u, u nekoj emisiji tipa LIVE STORY.
Dok gledate ispovest maloletnog decaka i te gospodje prosto Vam se ucini da zakon smeta u toj ljubavnoj prici.
Cini mi se da su oni nastavili da zive zajedno kada je on postao punoletan??!!

A sto se tice konkretno-izmisljenih prica: vezuje ih zajednicka tema - pedofilija.
Svakako da postoji niz anomalija u savremenom svetu, a jedna od njih je zadovoljenje sadistickih nagona bolesnih umova.
Za mene je zaista bolesno posmatrati decu od 14,16 godina kao seksualna bica.

Svakako da punoletne (mada ne znam zasto ste samo izmisljali price o pedofilicarima u prosveti, kada znamo da ih ima i u drugim sferama zivota) treba kazniti zatvorom, ali u zdravstvenim ustanovama - tipa ludnica-, a decu koja su pristajala dobrovoljno na takve radnje poslati na razgovor kod strucnih lica.


a moze li

maloletni ucenik da siluje uciteljicu?
i moze li maloletna ucenica da siluje ucitelja?
i moze li maloletna ucenica da siluje uciteljicu?
i moze li maloletni ucenik da siluje ucitelja?
moze li maloletni ucenik da siluje maloletnu uciteljicu?
moze li maloletna uciteljica da siluje maloetnog ucitelja?
ajde prvo mi odgovorite na ove
posle ima jos


5 i 6

sto posto ne može,
pošto moraju da budu onda neki wunder kind da bi bili maloletni učitelji i učiteljice. obrazovni sistem podržava unapređivanje genijalaca ali ne više od godinu-za-dve, i to tek u srednjoj. ako uzmemo da mogu da završe i učiteljsku za dve godine, pa još plus državni ispit, to bi ih dovelo u poziciju predavača i predavačica u 19. - jeste tinejdž al' ipak punoletan. ;)


a srle aj da unapredimo tvoj racun

ako podje u skolu sa 5 i zavrsi 8 razreda osnovne to je 13i dva za dva srednje to je 15
i dva za tu uciteljsku to je 17
i eto i da podje sa 6 mogao/la bi da bude pre 18og rodjendana u zavisosti od datruma rodjenja
mada JA MISLIM DA i u osnovnoj mozes da ubrzas
ja poznajem neke koji su je zavrsili pre nas ostalih klinaca
jedino sto nisu nastavili nista posle
u neku ruku su bili wunderkindovi


evo, da spasem frizersku profesiju od opasnih veza...

... moj kum milanče, završio osnovnu i smorila ga škola, otišao u frizeraj u petnaestoj, petnaest godina stajao po deset sati na nogama, otekle mu vene na nogama. danas svoj gazda, ima salon na voždovcu, obojen u žuto i plavo (boje srpske demokratije - ako ne i makabija iz telaviva, zbog kuma). :)

možda najbolji ženski frizer u gradu, skroman čovek, otac porodice, frizirao čak i ženu valtera zenge...


Frizeraj

Srdjane, oprezno sa frizerovim mushterijama. Moze se desiti da zavrshi u Kuriru . Mislim Valter Zenga :)


Prvo

sam se zaljubio u nastavnicu biologije. Onda je dosla nastavnica srpskog jezika na zameni, da bi osnovnu skolu napustio zaljubljen u nastavnicu likovnog.
U prvoj godini zaljubljenost je presla na profesorku marksizma, u drugoj paralelno marksizam i biologija, a treca i cetvrta godina su prosle u uzdisanju za engleskinjom i marksisticarkom. Skolska zubarka je samo na trenutak uspela da se umesa medju njih, ali je brzo iscezla. Fakultet i visa skola su bili nezanimljivi.

Zbirno, profesorke marksizma su pobedile sa ukupno 3 poena, biologicarke dele drugo mesto sa jezicarkma (srpa i inglis), umetnice na kraju.

Hajde priznajte, ko jos ne zavidi onim klincima ?


meni je psihologičarka bila

najviše seksi osoba u i i ii, u iii profanke nisu bile nikakve ribe, a u iv sam srpkinju sanjó.


Eto...

u svakom slucaju ubedljiva pobeda drustvenih nauka :))


Meni ne

Profesorka srpskog, prva godina srednje skole, imala je obicaj da dodje u suknji sa prorezom do struka, sto verujem da nikom nije smetalo. Posle je otisla da radi na poznatoj televiziji.
Nikada je nismo zaboravili :)


Zaboravih

Doticni muz i zena predavaci u istoj srednjoj skoli, tada imali oko 3 banke. Ona u uskim haljinama crtala je liniju na tabli kao da drzi kredu nosom, ne savijajuci kolena, (ili je imala problema sa kicmom), dok njen muz vadio ruke iz dzepova samo kad treba da upise ocene.


I guess I'm safe

kao matematicarka sa djacima od 12,13,14.
U pravu ste, ko ce od opsteomrznute matematike i da primecuje nastavnike, osim geak-ova koji matematiku vole, a koje drustvo ismeva.

Inace, ovde (NYC) djaci, narocito black boys, izgledaju kao da im je 20, moj muz se uvek isprepada kada mi se po kraju uredno, ljubazno, i sa postovanjem javljaju razni gangsta likovi.


Profesorka

matematike u IV godini je bila super cool . Jedan od najboljih profesora koje sam imao. Njen muz je bio jos vise cool . Najbolji par profesora ikad !!!


I moji djaci

misle da sam ja cool (osim kada ih mucim sto ne rade domace i nista ne uce, ili kada se mangupiraju) - pricamo o basketu, muzici, zivotu, ali nisam bas sigurna da im to pomaze da nauce matematiku.
Doduse, i moji omiljeni skolski momenti su bili kada su nastavnici/profesori "skretali s' teme".


OMG

Anarki!!


Ja im zavidim. U osmom

Ja im zavidim. U osmom osnovne sam napisao neq pesmicu manje o ljubavi a vishe o cunilingusu, zhestoko inspirisan 30-godishnjom nastavnicom srpskog jezika.
Igrom sluchaja, prozvala me da prochitam svoj rad. Svi u razredu su crveneli, a ja najvishe.
Zhena mi, anyway, dade 5-icu. Rekla je da je pesma jako lepa, iako je tema "neuobichajena". ;)
A da ne spominjem ostale nastavnice i profesorice od 30-tak pa i 40-tak godina.
Da se ne lazhemo, klinci u pubertetu se itekako lozhe na njih.


Re: Ja im zavidim...

Super što se klinci u pubertetu lože na njih, ali je bez obzira na sve pedofilija ako nastavnici i profesori od 30-tak i 40-tak godina počnu da se pale na svoje maloletne učenike.

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Slucaj 5 Holandija

1969 Poslednji pedofil se oprostio od muda. U ime zakona je uskopljn na katolickoj poliklinici u Heilou.

1970 Kastracija je postala zakonom zabranjena

1982 je registrovano udruzenje gradjana Martijn koji se zalazu za afirmaciju pedofilije.
Udruzenje Martrijn uziva podrsku Uglednog holandskog udruzenja za seksualni preobrazaj drustva prihvatanje seksualnih manjina i prosvecivanje u oblasti seksualiteta http://www.nvsh.nl/english/index.htm

2006 je registrovana stranka pedofila Vrh stranke je ujedno u uprava udruzenja Martijn Sud nije nasao zakonske osnove za zabranu aktivnosti registrovanje stranke i ucesce na izborima Izvesna N N presedavajuca nadzornim telom koje kontrolise posteno glasanjeje pozelela srdacnu dobrodoslicu i zahvalnost zbog ucesca na izborima zbog afirmacije demokratije.

Smenom demohriscanskog ministra pravde stranka nije izasla na izbore.

Zvanicno sapostenje je bilo da stranka nije skupila tri stotine potpisa da izadje na izbore. Usudujem se predpostaviti da je to zasluga novog Ministra pravde gospodina Hirsina Balina koji je pravi demohriscanin za razliku od predhodnog partijskog kolege .

Stranka monstruma se nije odrekla ambicija da nastupi na sledecim izborima!!

OCIGLEDAN DOKAZ DOKLE DOVODI NEDOSTATAK NEOPHODNE KAZNENO PREVENTIVNO VASPITNE MERE KASTRACIJE.

U zadnjih par godina su se dogodili mnogi monstruozno bizarni slucajevi gde su deca zrtve Pre otprilike pet godina Sse u Schiedamu se dogodilo monstruozno ubistvo devojcice u prsustvu brata Gradjnin Kees je cuo samrtni hropac
devojcice i plac brata i potrcao je ka mestu odakle su se culi plac i hropac u urlanje manijka. Manijak je pobegao a Gradjanin Kees je potrcao za njim i stovremeno alarmirajuci gradjanstvo u parku i policiju preko mobilnog telefona On je uhapsen .Optuzen je za svirepi zlocin i osudjen je na dozivotnu robiju. Cetri godina nakon zlocina u Scheidamu uhapsen je izvesni psihopata koji je priznao mnoga zlodela izmedju ostalog i u parku. DNA tragovi nadjeni na zrtvi i mestu zlocina su se podudarali. Nevin gradjnin Kees je oslobodjen. Monstruozni ministar pravde bivsi J P H Doner je pred Donjim domom i kamerama negirao da je znao da se DNA Keesa i DNA sa mestu zlocina i na zrtvi ne podudaraju Pritisnut dokazima monstruozni ministar tadasnji i bivsi sadasnji je priznao da je znao da se DNA materijal nije podudarao i da je doticni neduzan.
Joost Tonino je bio mladi ambiciozni javni tuzioc Ostace zapamcen po tome sto je bacio kompjuter na ulicu za koji je mislo da je neispravan. Medjutim hard disk je sadrazavai veoma poverljive informacije u vezi privrednog kriminalka visokog ranga i licni dnevnik gde je stojalo dosta toga i seksualnosti mladog gospodina javnog tuzioca. Podatci su dospeli u ruke Pretera R de Vries-a uglednog novinara detektiva specijalizovanog za rasvetljasvanje zlocina Gospodin Jost Tonino je u svojem interaktivnom dnevniku zabelezio da uziva u voznji autom u gura decake u auto silom. Joost Tonino nije vise javni tuzioc sto ne znaci daje otpusten iz Ministrstva pravde
Bilo je ozbiljunih napada na gospodina De Vrisa da je on sve to izmislio na Nravno bez dokaza
Nedavno je prtner od jedne vaspitacice kaznjen uslovno zbog seksualne zlupotrebe dece kojuje ona cuvala preko vremeno u svojem stanu.
VEROVALI ILI NE ISTINA JE


IZLAZEM SE OPASNOSTI OD REPRESIJE

ZBOG IZNOSENJA SUROVE ISTINE koja moze pogoditi mocne pojedince i ljude iz mnojeg okruzenja zbog tog sto im napadam intimnost i ljubavna osecanja i politcka ubedenja. MOGUCA POSLEDICA JE LISAVANJE SLOBODE ILI ZATVARANJE U KRIZNI CENTAR ZBOG (ne)ISTINE.


Srbija (i ssire)

Koja je razlika izmedju pedofila i prosvetnog radnika?
Pedofili vole decu.


E, stvarno!

U mojoj skoli bar trecina nastavnickog kadra samo pljuje po deci. Ono, cinjenica da su deca mangupi, nemaju puno postovanja za starije i skolu, kucno vaspitanje im nije na zavidnom nivou, ali, covece, pa sto si onda izabrao tu profesiju!?
Ono par puta kad sam svratila do Teacher's Lounge - smucilo mi se. Samo ogovaranje i administracije i dece, totalno nezadovoljstvo i mizerija.


Moje prvo neprijatno iznenadjenje

s tim u vezi bilo je kada sam shvatila ko je sve iz moje gimnazije, (a kasnije i sa fakulteta), sanjao o nastavničkoj karijeri, te sa kojim motivima. Gotovo da bi se mogao napraviti foto-robot tih bezkarakternih, neuspešnih, nekomunikativnih medju nama koji su najavljivali da će upisati pedagošku akademiju jer su znali da će jedino to završiti, sve drugo im je bilo prezahtevno. Od samog početka je postojala svest o niskom kvalitetu studija u takvim školama. Bili su to nekakvi mladi ljudi bez samopoštovanja, vodjeni ciljem da se spasu sudbine manuelnih radnika.

Sama sam dete učitelja i godinama sam posmatrala kakve su posledice po generacije djaka kada dospeju u ruke ljudi koji ne poimaju značaj svoje profesije. Deca im dobro dodju kao poligon za iživljavanje nagomilanih frustracija i tu negde počinje i završava njihova pedagoška misija.

Na kraj pameti mi nije da uopštavam, poznajem mnoge vredne i uspešne učitelje/nastavnike, mizerno plaćene ali sa veoma razvijenim osećajem odgovornosti za sudbinu dece koja su im poverena. Entuzijazam tih ljudi ne splašnjava ni nakon decenija rada, oni svako pojedinačno dete doživljavaju kao osobu vrednu poštovanja ali i ogromnih potreba.

Fascinantno je, medjutim, kako u društvu praktično ne postoje mehanizmi koji bi decu uspešno štitili od onih drugih, pre svega preventivno. Pedagoške akademije/fakulteti primaju i kroz svoje programe propuštaju ljude koji se ničim nisu pokazali sposobnim za učiteljski ili nastavnički posao. Proizvod takvog školovanja učitelja je njihov gotovo neprijateljski odnos prema djacima neretko kao posledica ne samo nerazumevanja dece, već zapravo i straha od njih.


"Deca im dobro dodju kao poligon za iživljavanje

nagomilanih frustracija i tu negde počinje i završava njihova pedagoška misija."

Prosvetni radnici deci prenose model ponassanja. Izzivljavanje je susstina zzivota u Srbiji :(

Fassizam ispoljen ka "najblizzima", ka Evropi i svetskoj zajednici slomljen je. Zlo se vratilo u kolevku, ako vech priccamo o "deci".

NARAVOUCCENJE
Izzivljavanje nad Drugima je izzivljavanje nad samim sobom.


Ma ne znam ni sama

zašto sebi ne dozvoljavam da idem tako daleko kao vi, valjda da se zaštitim od totalnog samoske*avanja, al eto vi završiste tamo gde sam ućutala i mogu samo depresivno da klimnem glavom.


Ne klimaj glavom depresivno :)

Islamska skaska

Neki vitez sreo na drumu vrapca koji je lezzao na ledjima, sa nozzicama ispruzzenim ka nebu. Zaccudjen, vitez ga upita ssta tu radi, a vrabac mu odgovori: "Zar ne znass da che se danas nebo stroposstati na zemlju?". Vitez se nasmeja i recce: "Zar ti misliss da chess mochi nebo zadrzzati svojim nozzicama i spasiti zemlju?". "Svako nek ccini ono ssto mozze" - odgovori smeli vrabac.

"Panccevaccki tvor" No1, PPM, april 1994. godine


ALI JOS JEDAN PRILOG IZ STVARNE ZONE SUMRAKA

u zemlji odakle se blojavljam mnogi prosvetni radnici su zlo upotrebljavali decu.
Jedan od crne trojke iz udruzenja Martijn odnosno Stanke za bliskost slobodu i razlicitost je buduci ortopedagog koji je zbog akademske logike odstranjen(privremeno) sa Univerziteta Njegove kolege sa univerziteta su protestvovali zbog udaljnja monstruma s nastave .Po svim mogucim deklaracijama o ljudskim pravima diskriminacija na osnovu razlictog seksualnog opredeljenja je zabranjena.
GDE SU GRANICE DEMOKRATIJE
Udruzenje Martin i partija bliskosti slobode i razlicitosti se zalaze za : Punoletstvo od dvanaset godina brakova i
da sedeci odobri rad u prostituciji i snimanje porno filmova .
UDRUZENJE SE FINANSIRA IZ FONDA ZA ADVOKATE .
Nemogu da dstavim linkudruzenja i dokaz smernice o donacijama i finansiranju iz fonda. Sigurno su oni podeljeni oko tog pitanja Dali cu odabrati pravog ako me optuze za uverdu diskriminaciju seksualne manine sa politickim ambicijama iz zone........


NIsam znao

da su se ta deca toliko iskvarila. In my time, nisi mogo da se ljubiš do 14, a za sisu si vatao u 17. I to posle pet izlazaka i posete da te roditelji vide. Samo, malo mi je bolesno da su deca kriva, a momcovi? Podseća me na staru foru sa bradom iz filma Let iznad kukavičijeg gnezda. Kad Dzek, otprilike, kaže: lagala me, a i izgleda da ima bar 22.
P.S. Veoma bitno. Nastavnik u OSNOVNOJ školi rekao da je mislio kako su deca punoletna. Kakva laž! Pa valjda kažeš, beži bre dete. Vi ste bre mnogo sick. Možda sam malo priprost, ali kuda vodi ova tema?
P.P.S. I to sve trojke. Ma vi se malo salite, malko domišljate, a momcovi?