Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Ljuba Ivanova

Ivan Ljuba: What a body!!!Ivan Ljuba: What a body!!!Javila mi se pre nekoliko dana moja prijateljica, koja se jedva oporavila od zaposedanja od strane Bogohulnice von Blog, i saopštila mi ko će iz kuće Brata s velikim izaći kao pobednik. Naravno da tu informaciju od vitalnog značaja za naciju neću podeliti s vama, već ću je iskoristiti da se pre svih pripremim za osvajanje(sleš)zavođenje pobednika (ipak 100 ’iljada je 100 ’iljada).

Deo visinskih priprema za osvajanje(sleš)zavođenje pobednika je svakodnevno gledanje Velikog. Gledam i pitam se dragi blogeri, da li će Brat zaštiti Ivana od nasrtaja raspomamljenih žena ili će mirno gledati kako vrše seksualno nasilje nad njim!?

Kada svi ukućani odu na spavanjac, umesto da im se pridružim, ja čitam sms poruke gledalaca. Ivan nije gej, bila sam s njim. Oh, baš ti zavidim, ali sam konsultovao svoju drugaricu kraljicu Kleopatru i ona nažalost potvrđuje da Ivan nije gej, ali kaže da postoje velike indicije da njegov dečko jeste!

Ivan Ljuba: Lep k'o filmski glumacIvan Ljuba: Lep k'o filmski glumacU toj kući bluda i razvrata, koju slobodno možemo nazvati Sodomom i Gomorom, ima toliko pederluka, lezbejstva i transvestije da je to već zabrinjavajuće (I deca to gledaju! Mislite na našu decu! Naša deca! Zaštitite decu!).

Krenimo prvo od krave, tj. životinje za koju svi misle da je krava. Krava uopšte nije krava, već bik koji se podvrgao hirurškoj promeni pola. To je ona ista krava sa tetrapaka za mleko, a poznato je da bikovi i trans-krave ne daju mleko i sve mi to smrdi na veliku zaveru (A naša deca piju mleko! Mislite na našu decu! Naša deca! Zaštitite decu!).

I mene su tako montirali!I mene su tako montirali!Ovih dana se ljigavi Marko, na koga svršavaju tinejdžerke, brani po tabloidima da su mu namontirali seks sa muškarcem. Potpuno ga razumem i solidarišem se s njim jer su i meni tako namontirali seks sa muškarcima i to nekoliko puta. Evo koliko je vremena prošlo od tog skandala, a ja još uvek ne mogu da sperem tu ljagu i sramotu, iako se kupam svake nedelje. (I deca čitaju tabloide! Mislite na našu decu! Naša deca! Zaštitite decu!) pogledaj desno ---> e tako,a sad nastavi dalje :)

 

Zwei minuten: Jebach und gastarbeiterZwei minuten: Jebach und gastarbeiter

 

Pre dva dana sam išao na poslovni ručak, krem supa od pečuraka, dimljena ćuretina, čiz kejk... i sve sam to ispovraćao na sred ulice kada sam na kiosku video sliku golog Save, eks-ukućanina Brata s velikim, koji je svoju sitnu sramotu prekrio novinama. To je onaj sit gladnom ne veruje, a gladan sitog za dupe grize bata, koji je pobegao glavom bez obzira od navalentne Gage. (I naša deca prolaze pored trafika! Mislite na našu decu! Naša deca! Zaštitite decu!)

The veliko finale

Ja sam se psihički i fizički spremio za veliko finale, gde ću dočekati svog pobednika, koga ću osvojiti(sleš)zavesti i s kim ću živeti srećno i veselo dokle god bude trajala nagrada. Ali šta da obučem? Zato sestre saveznice i braćo saveznici – POMAGAJTE!!!

Šta izbrati?: Armani, Elie Saab, ValentinoŠta izbrati?: Armani, Elie Saab, Valentino

VIDIMO SE OPET 2007. GODINE - LJUBIM VAS SVE I SVE NAJBOLJE

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com


"Ali šta da obučem? Zato

"Ali šta da obučem? Zato sestre saveznice i braćo saveznici – POMAGAJTE!!!"

Ispod predlazem nesto klasicno, u renesansnom duhu:


Što kaže Goga Sekulić

S kim si sinoć bio, da li ona zna
ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja
devojka za jedno veče, misli, briga me
al' kod tebe su jos uvek moje gaćice
al' kod tebe su jos uvek
al' kod tebe su jos uvek
al' kod tebe su jos uvek moje gaćice

Predrag M. Azdejković


Predlog br. 1.

Predlog br. 1.


Pastelno


Pastelni nakurnjak.

Pastelni nakurnjak.


Ili možda?!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Ja volim ovakve

Samo, koliko im ono piva treba da bi i na zensko reagirali?


Pa ti Dunjice nisi

Pa ti Dunjice nisi mutava!!!

Quote:
Samo, koliko im ono piva treba da bi i na zensko reagirali?

Tu ni pivo ne pomaže!!!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Hvala, al´ nije da mi je drago

A ti mislio da sam mutava!? Pa hvala!

Ja maloprije procitala na jednom drugom blogu da pivo pomaze, ako je u dovoljnim kolicinama. Za takve momke bih, bome, usla u tu investiciju.

A evo i nesto za momke:



Je l´ ovo Zvezdina queer

Je l´ ovo Zvezdina queer postava?


LDP biciklisticki tim.

LDP biciklisticki tim.


LDP?

LDP? Liberalno Demokratska Partija Poljske?


Uh, bre

stoo im glupo stoje ove kacige


Samo odvlace paznju.

Samo odvlace paznju.



Da malo stegnem mider!!!

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Joj...

... pa to sigurno boli! Vidi sto joj je pocrvenilo. Sta li sve zene cine za ljepotu!


Ako je to lepota, onda izmet

Ako je to lepota, onda izmet mirisi, a krava je ptica!
P.S.: recenica koju sam napisao ima smisla koliko i ovo busenje


Ljuba Ivanova

Kada sam pročitala naslov, prvo na šta sam pomislila jeste neka narodna pesma. Ne ove nove, fuj, već na neku srednjekovnu, iz ciklusa.. Rek'o, juuu, vid'ovi odlepili, čitaju s prve godine faksa... Htela sam i da se smejem, ali mi pred očima proleteše svi oni jakoruki i dugokosi junaci. Razumemo se bela momo. Tripuješ da budeš robinja u njegovom čadoru?


moze

ovako nesto - efektno a prakticno:


Elie Saab, ali ne ovu na

Elie Saab, ali ne ovu na slici, nego pogledaj neku od prethodnih godina. Ti istocnjaci su uvek bili pojam za uzivanje, cak i kad je izgled u pitanju.
A Ivan je lik, pobedjuje sigurno


Predlog br. 2:

Predlog br. 2:


Elie Saab

Crni Djole, kakve bre prethodne godine!?! Moraju se pratiti trendovi... Samo sezona jesen/zima 06/07...

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


Strasno,

ko sve nema vip blog :(((


Smatrash?

Smatrash?


Smarash?

Smarash?


Vala smaras stvarno.Jasna B.

Vala smaras stvarno.

Jasna B.


Obrisi me

Evo B92-ovci ne moze čovek da dopre do vas na drugi način. Zatvorili ste se u svoje caure i necete da čujete ničije mišljenje. Evo vam intervju čoveka muslimana koji je veći srbin od svih vas a ujedno je i kosmopolita, dakle Emir Kusturica. Ako ste i od njega pametniji e pa onda ne znam šta da vam kažem!
[evo malo cenzure, pa zar ćeš na queeria blogu da stavljaš link ka spc sajtu, e pa neće moći]
Otvarajte brzo jer je ovo hermetički zatvoren sajt za svako drugačije mišljenje i neko ce caskom da izbriše moj post. Što je najgore i ja sam demokrata kao i vi i glasam za Tadica ali ne vredi vama pričati. Sad su demokrate samo čedićevci!