Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Nisu sve guze iste

Ovo je bezobrazan blog!

Na blogu koji sledi nalaze se slike koji su namenjene isključivo osobama starijim od 18 godina. Ako ste mlađi od 18 godina, ako Vas takav sadržaj vređa (naročito Vaša verska osećanja) ili Vam ne odgovara, molimo Vas da ovaj blog odmah NAPUSTITE.

UĐITE                                                                                    BEŽITE

Demokratska strankaDemokratska stranka

Gej tj G17 plusGej tj G17 plusLDP + kombi strankeLDP + kombi strankeSrpska radikalna strankaSrpska radikalna strankaDemokratska stranka SrbijeDemokratska stranka SrbijePokret snaga SrbijePokret snaga SrbijeSrpski pokret obnoveSrpski pokret obnovePenzioneri i Socijaldemokratska partijaPenzioneri i Socijaldemokratska partijaSocijalisticka partija SrbijeSocijalisticka partija Srbije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com


Bizarno, ali fakat

Guze su vam do jaja :))


moglo bi se

primeniti i na neke reklamne kampanje u toku

Zovem samo da te guzim .....


dobar ti ovaj link sto nam ga preporuci

http://www.yi.org.yu/webglasac/srpski/app/main_app.html

preporucujem web glasac!

uradio sam test i po svim pitanjima a i tako da preskacem ona koja mi nisu bitna. u oba slucaja na vrhu stoji ldp al ga u stopu prati g17+! nikada ne bih rekao!

nego jel ti to namerno prizivas tabloide, ili ti se omaklo?


Auh,

pa ja ne znam skoro nista o G17+, a za njih sam glasao na tom webglasacu, kao i Dejan. Jel' ovo neka namestaljka?


nije namestaljka

sad sam odgovorio sve suprotno. i dobio sam obrnut raspored. dss - spo - ds - g17+ - ldp

osim toga mozes da uporedis tvoje stavove sa stavovima svake pojedinacne stranke. ja se od ldpa razlikujem samo po dva pitanja gde sam ja za a oni neutral. masteri i dijaspora :-)


Pa, to je lako reci,

ali ja ne znam njihove konkretne stavove. Mada znam G17+ ljude. Mozda je to?


dobijes rezultate glasanja

ispod imas 5 simbola, na koji kliknes dobijes uprednu tablciu stavova te partije i tvojih

skroz praktcno?
jel su to nasi smislili ili negde skinuli foru?

ti si profa, sta ti kazes na ovo pitanje izjednacavanja mastera


De me nadje...! :)) Whew.

Znas, ja se ne razumem u zakon i regulacije. A trebao bih, zapravo.
Anyway, moje licno iskustvo je da su studenti u Nemackoj, Francuskoj, Svici, Engleskoj (njima sam predavao i ispitivao ih) kad zavrse fakultet, otprilike isto obrazovani kao nasi studenti (govorim o BU) kad diplomiraju. Ameri nisu, na njih se sve ovo ne odnosii. Sad, ja ne znam kako se zovu ta zvanja koja oni dobiju kad zavrse 4 godine studija u, npr., Nemackoj, ali, stagod dobili, to je zvanje koje nas univerzitet treba da mecuje. (Molim da se uvazi, govorim striktno o nivou obrazovanja koje se stekne).
E, sad, ima kod nas nekih freak studija (elektrotehnika, na primer, ali nije jedina), gde se ovi studenti podvrgavaju gladijatorskim uslovima pa kad zavrse studije imaju znanja koliko master na Zapadu.
Ja se samo plasim da ce ovaj nas zakon priziti mogucnost velike zloupotrebe (kako to uvek u Srbiji biva), a malo ce uciniti da se kompenzuju oni koji zasluzuju. Opet, ko bi zeleo da ima isto zvanje kao Velja I.? Iz bilo koje discipline.

S druge strane, treba da se usaglasimo sa svetom. To bi valjda bilo normalno.


Bolonja

Ima jedna vazna stvar- taj zakon se odnosi na one studente koji su zavrshili ranije studije do 2004 , npr na mene, tebei sl. da te generacije budu izjednachene sa ovim koji ce studirati po bolonjskoj i da ne budu uskraceni. E, sad, ako zatrazish da ti izdaju diplomu mastera morash da polozish jedno 300 evrica (zavisi od fakultete do fakulteta) i master je tvoj. Cijena, prava sitnica :)


Pa, hebiga,

to je vec zloupotrebljavanje! Razumem par evrica zbog administrativnih troskova, ali 300! Zapravo, sada nista ne razumem. (To je, mislim, za neki drugi blog). Jel' to uvek tako komplikovano u Srbiji? Za sve?


Sve. Nema nishta

Sve. Nema nishta jednostavno. Zto su ljudi carevi snalazljivosti u disciplini "zajebi sistem" :)


..

..


nsarski, sta smatrate pod

nsarski, sta smatrate pod gladijatorskim uslovima na ETF-u? Doduse, bese davno, ali opet ...
Eno ga rektor BU Branko Kovacevic (sa katedre za automatiku) koji je prvi protiv izjednacavanja mastera diplomom VII-og stepena.


Pa, koliko se secam,

ima mnogo ispita, studije traju 5 godina, veoma obimno. Ne znam da li se po tom pitanju sada nesto promenilo.


Prof Silja Matausek

kaze da je tajna beogradskog ETF-a u tome sto ga upisuju toliko dobra i pametna deca da oni, profesori, ne stignu da ih upropaste za 5 godina.


a caja? cujem da je u

a caja? cujem da je u penziji.


Legenda ETF-a. Svacega je tu

Legenda ETF-a. Svacega je tu bilo.


Legenda ETF-a. Svacega je tu

Legenda ETF-a. Svacega je tu bilo.


Formalno 10 semestara (5

Formalno 10 semestara (5 godina) - poslednji je kao za diplomski, znaci moze i krace (ja probao - uspelo mi). Tipican faks za nekog ko "radi domaci" posle skole. A ko radi domaci radi i posao u firmi i gde vec treba. Ima i "opasnih ispita". Jesu opasni, samo ako se polazu ko i sve ostalo. Ko sto rekoh - treba terati decu da rade domaci, nista vise.


Formalno 10 semestara (5

Formalno 10 semestara (5 godina) - poslednji je kao za diplomski, znaci moze i krace (ja probao - uspelo mi). Tipican faks za nekog ko "radi domaci" posle skole. A ko radi domaci radi i posao u firmi i gde vec treba. Ima i "opasnih ispita". Jesu opasni, samo ako se polazu ko i sve ostalo. Ko sto rekoh - treba terati decu da rade domaci, nista vise.


Formalno 10 semestara (5

Formalno 10 semestara (5 godina) - poslednji je kao za diplomski, znaci moze i krace (ja probao - uspelo mi). Tipican faks za nekog ko "radi domaci" posle skole. A ko radi domaci radi i posao u firmi i gde vec treba. Ima i "opasnih ispita". Jesu opasni, samo ako se polazu ko i sve ostalo. Ko sto rekoh - treba terati decu da rade domaci, nista vise.


pa i arhitektura je 5,

pa i arhitektura je 5, kompozicija/muzikologija/dirigovanje su 5 sve sa doplomskim radovima, o medicini da ne govorimo. kaze mi nasa jedna seka sto studira u rostoku da je presla sa nase medicine u bg.u na nemacku u rostoku, da je 1 godinu manje i da je lakse...ali perspektivnije naravno jer je u nemackoj.
ne znam sta jos traje po 5 godinica sa gomilom ispita...mozda saobracajni?


Ova pitanja su..

...poslana strankama a onda su one na njih odgovorile.To je osnova. Pitanje je samo koliko je ko bio iskren. Ja mislim da je G17 odgovarala potpuno različito od onoga što stvarno radi.
Mislim da je tako konstruisan upitnik...


i meni ispade g17+....au!

i meni ispade g17+....au!


interesantno

kada ispunim sve, ldp - g17+ - ds spo - dss
kada ispreskacem sta mislim da nije bas mnogo bitno, g17+ = ldp.

cudi me tako nizak plasman spo-a -stecajna upravnica bie mi je opasno simpaticna.


Choveche

I meni.


sta i tebi?

dana sipaticna ili rezultati isti?


Rezultati isi - kad kazem

Rezultati isi - kad kazem kako mislim LDP, ali sta god kazem drugo uvek g17+ ! Dana kao stechajna upravnica? Letece perje i ako da i ako ne :)


dana ima motivaciju

brata su joj ubili, nju ponizavali i mucili. a crnogorka je. kapiram da mi ih izula. pa nek bude sto biti ne moze, nek ad prozdre pokosi satana. to bih voleo da gledam.


I ja

Samo tako. Ja vec vidim kako postrojava prekaljene i prevejane OZNU pa UDBAshe, pa DBovce, pa BIAovce, pa pa agente, pa zbirove, pa alkice, pa shaptache, pa prenosice vesti, pa izmishljache viceva... Bilo bi spektakularno.:) Naravno da navijam za nju. Ako im neko doaka bice to ona


cak bih ponudio

svoje usluge ukoliko do toga dodje ;-)
just let me watch!


Krvi ce im se napiti. S

Krvi ce im se napiti. S pravom


Pored volje...

...treba tu i pameti.
Prvo što bi ona uradila bilo bi da zaposli sve svoje rođake. A njih je na stotine. Svojtljiv svet. Razmrsiti to klupko, nije lako. Gledali smo već taj film..A kad bi se ta njena ekipa dohvatila moći, ko bi tek njima dohakao...


varas se

stecajni upravnik ne reformise, ne stvara novo, on ima jedan jedini zadatak, da razbuca i dezintegirse staro. POsle treba neko drugi da stvara novo "ab ovo".

A propos, kadrovska politika SPO-a nije vise cudna od kadrovske politike drugih stranaka. Principi su isti.


pa dana. zbog shishaka.

pa dana.
zbog shishaka.


Ma ti si...

...čovek koji voli da od njega zavisi. Kakav g17?


Kakav bre G17+

meni je ispalo LDP kad kazem shta stvarno mislim, ali kad dajem druugachije odgovore uvek ispadne G17+. To je chudno


Statistika, naša dika

Čini mi se da je rezultat posledica strukture pitanja.

Izborom pitanja iz liste svih mogućih pitanja, koja su mogla biti postavljena političkim strankama, dobijena je, koliko vidim, neka vrsta bias-a prema koaliciji LDP-et-all. Dobar deo pitanja ovde su, koliko vidim, jake tačke njihovih programa, koje se tiču borbe za građansko društvo, protiv diskriminacije itd.

Na neka od pitanja partije na vlasti teško mogu da odgovore kako bi bilo normalno za njihova opredeljenja - zbog nečiste savesti "sabornosti", ili iskakanja iz "zvanične državne politike" koju moraju da zastupaju, bar dok su na vlasti. Time se, čini mi se, "krade" od DS i G17+.

Ima tu interesantnih pitanja, npr: "Institucionalno nepoštovanje zakona o lustraciji urušava vladavinu prava u Srbiji.". Zar nije provokacija dodavati ime zakona koji se institucionalno ne poštuje, ako pričamo o vladavini prava? Zar nije odgovor: "NE, nego to važi za institucionalno nepoštovanje BILO KOG usvojenog zakona"?

Ili recimo: "Nacionalizam je kočnica građanske Srbije." - hehe "nacionalizam" i "građanske" - takoreći tautologija, čini mi se da bi ovo mogao da potvrdi i Toma Nikolić i Palma, samo da promeni terminologiju u "domaćine" i "izdajnike" :))

A tek tekst ovog pitanja: "Brzo donošenje ustava je bio prioritet u odnosu na njegov kvalitet i poštovanje procedure prilikom donošenja ovog akta." - nečista savest protiv zdravog razuma :))

Pa wording ovoga: "Ne sme se dozvoliti nikakvo narušavanje državnog suvereniteta zarad integracija u međunarodnu zajednicu." - težak izbor, a? Posebno za one koji su u vlasti trenutno, pa moraju da "sprovode usvojenu državnu politiku". Da ne pominjem određenje prema "Proglašenje nezavisnosti Kosova je politička realnost."

Moram da kažem da mi se više svidela ona Queeria anketa o homoseksualnosti ;)

Pozdrav,

Vučko


ma

elem,ovi iz g17plus su hteli da se uvuu u guzu ovima iz inicijative/koji su pravili webglasuvach/tj svima mogucima glasachima... tako da je to razlog zashto ispada da su liberalni koliko i ldp =]


Interesantno je

da su se pojavili i na tribini gay-str8 alijanse, zajedno sa LDP+ i DS, te da je predstavnica G17+ izjavila da oni podržavaju gej brakove.

Možda se ipak nakupi dovoljan broj poslanika, pa bude prijatnih iznenađenja posle izbora... nadamo se :)

Pozdrav,

Vučko


Moji rezultati sa web glasača:

DS 65%
LDP 58.3%
DSS 56.7%
SPO 55%
G17 51.7%

Moram da priznam da je dobar deo pitanja potpuno besmislen (npr. da li poslanicima treba smanjiti plate), ekonomije gotovo da nema, sve neka nacionalna pitanja.


Ekonomija

Ivane, i ja mislim da je test vrlo loš ali isto tako mislim da je ideja odlična i ima potencijal da doprinese obrazovanju glasača.

Neka add-hoc mera lošeg testa je verovatno i to što je podudarnost u stavovima sa raznim partijama u relativno uskom opsegu. Pretpostavljam da pitanja nemaju potrebni težinu, a gde bi ekonomija trebala da nosi bar 50% ukupnih poena, pa još znalački struktuirana kroz niz pitanja. A zatim idu školstvo, zdravstvena i socijalna zaštita (bez obzira što se nema novca realistična vizija mora da postoji kao i neke indikacije strategije koja bi trebala da realizuje tu viziju) i, bar meni sa strane tako zvuči, i posle čitanja blogova, pitanja vezana za postavljanje još uvek i nekih osnovnih uslova za funkcionisanje pravne dršave.

Koliki je uopšte pritisak na partije u Srbiji da deklarišu viziju po ovim dodatnim pitanjima i da elaboriraju po pitanjima strategije da se vizija realizuje_


Milane, ja sam prilikom...

... pravljenja one moje igre izradio politički model u okviru koga postoji i ideološka bliskost pojednica i grupa. Pri izračunavanju ove bliskosti uzimaju se u obzir manifesti političkih saveza (u kojima se definišu politički stavovi o najrazličitijim pitanjima), pri čemu postoji nešto što se zove key policies, ona pitanja koja su datom pojedincu, grupi ili savezu mnogo važnija od ostalih. Key policies mnogo više utiču na ideološku bliskost nego obične policies. Evo primera:

Grupa farmera može ideološki da bude bliska partiji A, ali da se ipak prikloni partiji B, zato što partija B ima identične stavove sa farmerima po pitanju poljoprivrede, a farmerima je to key policy. Malo sam uprostio, ali to fali ovo web glasaču.


zato postoji opicja preskakanja pitanja

koja ne smatras bitnim.


Think-thank

Super. Tako nešto online (ako već ne postoji), pod kontrolom kvalitetnog NGO think-thank-a, bi bila moćna stvar u razvoju demokratskog procesa u Srbiji.


Quote:Moji rezultati sa web

Quote:
Moji rezultati sa web glasača:
Ivan Marović (13 Januar, 2007 - 11:57)

DS 65%

Samo 65??? Da nije neka greška? :)


Jes' greška, Srđane...

... ne znam da li si pročitao ono što sam napisao gore, ali ja nisam zadovoljan pitanjima na web glasaču. Mogli su da stave nešto tipa da li Vas je krstio Amfilohije? ili recimo da li razmenjujete tompuse sa Vučelom? Mislim da bih u tom slulaju bio 100% DS ;)


Ma verujem ti ja i ovako da

Ma verujem ti ja i ovako da si 98%. :)

1% fali jer nema pitanja "Koliko fotografija Borisa Tadića držite u kući/novčaniku?, a drugih 1% za isto pitanje samo je mesto fotografije iznad uzglavlja bračne postelje.

Ili je to samo za registrovane članove, ne razumem se. :)


a cini mi se srdjane da samo

a cini mi se srdjane da samo od vas zavisi ciju sliku nosite u svom novcaniku? ;-)
eto, meni ispao g17+....smesno :-)))


Stvarno smesno da bilo kome

Stvarno smesno da bilo kome pametnom ispadne to.

Meni ispalo ono što treba da ispadne i to jako ubedljivo iako sam na čak dva pitanja greškom u brzini odgovorio dss-srs-ovski.

A što se slika u novčaniku tiče preferiram Franklina. ;)


Pomozi mi da shvatim...

... ovo kad pominješ fotografiju Borisa Tadića u novčaniku i iznad uzglavlja bračne postelje, jel' to kao fora da se ja tol'ko palim na Borisa da držim njegove fotke?


Naravno da ne. Lepo sam

Naravno da ne. Lepo sam napisao da je to samo za registrovane, a onomad smo se malio prepirali što si pomislio da ja insinuiram da si ti član. Zato "samo" 98%. :)


Aha, mislim da sam shvatio...

... ali ipak da proverim: znači fora je da kad budem registrovani član DS-a nosiću jednu sliku Borisa Tadića u novčaniku, a drugu ću da okačim iznad kreveta. Jesam li sad pogodio?


Moram priznati da me je

Moram priznati da me je rezultat iznenadio:
Poravnati LDP i G17+, pa onda
poravnati DS i SPO, pa onda
poslednji DSS
Imam nameru da glasam za DS - sad me malo poremetise. Za G17+ necu sigurno. Mozda ga uradim ponovo, ali uz malo vise razmisljanja (ne bi li ispalo DS)


Prvi put vidim ovako nešto

Prvi put vidim ovako nešto kao što je webglasač i jako mi se dopada. Moguće je da ga treba usavršiti ali je ideja super. Po ovome moji stavovi su najbliži ldp/gss/lsv/sdu, pa g17, ds, spo, dss. Iznenadila sam se što je ds tek na 3. mestu, mada oni nisu dostavili svoje odgovore na pitanja, što je pre svega loše po njih-ds. Anyway, zanimljiva novina-webglasač.


Guzomaticno

Ko da je Dickens pisao;)


guza-buljuza!

u svakom slucaju g17+ ovde imaju prednost.
pedja, gde je moj kalendar? da mi ga naguzis tamo po dogovoru :-))) a i njih, pa sad probaj ako ti daju daju, ako ne...guzavo mi je!


:))

Kalendar te čeka tamo gde smo se dogovorili, 36 koraka od tužne vrbe ka severu i onda kopaš...

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


oh hvala! ali niko me nije

oh hvala!
ali niko me nije obavestio o istom! da nije neka zloupotreba? mislim tamo gde si ga ostavio...sad cu da pitam.
evo ti jedno dzepno izdanje, samo za tvooooje ochiiiii.....uuuuuuu!!!!


ladno

Au, brate, sad sam i ja bez komentara... Ladno i meni ispade G17+... Ma garant je neka namestaljka...
A GUZE su inace svuda oko nas samo je ovde malo izostrena slika... Hvala Queeriji za konacno odredjivanje prave dioptrije...


Usamljen u jednom hotelu u Madridu...

...ispijam poslednju casu votke s ledom, kad ugledah ove "GUZE", te pomislih mozda promjenim "vjeru", al da mi daju jednu od ovih guza da je "izmjesam" da nikad ne zaboravi... :)

P.S. Palio me jedan Englez, palio me jedan Spanac, ali niko k'o Bosanac, pjevase Lepa Brena u svoje vrijeme... :)


Votku u Madridu...

...Slavene, Slavene, pravi si Slaveen..
Pozdrav


Slaveenska dusa....

duh Karamazova... :)


Da...Ivan recimo...

...on je voleo Zapad, ali i ispričao poemu o "Velikom invizitoru". Baš iz Espanje...:)


Da, kad god pomislim na politicku scenu Srbije...

sjetim se Ivana i price o Velikom inkvizitoru... Vjerovatno ima nekog smisla... A mozda mi je votka vec presjekla veze izmedju mozdanih celija... :)


Zašto si došao da pokvariš poredak stvari...

...večno pitanje.
Nije do votke. Ona udara u noge. Drži se...:)))
Nego, šta je "kontuš"...


"Nije votka rakija" Momchilo

"Nije votka rakija" Momchilo Bajagic Bajaga :)


Bas tako Bebo...

Zesce udara, zesce Bebo... :)


I treba da udara

Shta je jedno pijanstvo medju priajteljima :)


Još kad se kombinuje..

...sa 442..:))


Od Madrida ima malo vishe od

Od Madrida ima malo vishe od 442


Ne volim pisati 0

...ali kad je tako da je dodamo:))


Zato i votka vishe udara :)

Zato i votka vishe udara :)


Jel' ste citali

"Moskva-Petjuski" Vladimira Erofejeva? Sednes na voz i stignes gde si posao. 442 ili koliko vec...ali stignes do kraja.


Ne..ja nisam...

...a preporučujete li čitanje?


O, svakako!

Samo upozoravam: bices mamuran kad je zavrsis, makar pio samo kafu dok citas. Ima i recepta za koktele: komsomolkin koktel, itd...uglavnom se koristi sredstvo za ciscenje parketa, i neki lak.
O, da, ima i koktel "pseca utroba". Gornji sastojci, plus neki zacini.


Hahaha...

...savet za čitanje prihvatam, ali za koktele nemam hrabrosti. Da se ja ipak oslonim na rasol...
A onda mogu napisati nešto o mamurluku...


Izvinjavam se,

tacan naziv koktela je "Komsomolkina suza". Isti sastojci, naravno. Ma, ja sam hteo da povracam kad sam procitao sta je taj covek u sebe sipao.
(Inace umro nekoliko godina po izlasku knjige (1989) od...hm, pa ...od ciroze jetre.)

Inace, cela knjiga pisana u najboljoj tradiciji klasicne ruske knjizevnosti.


Sa nestrpljenjem čekam kad ću nabaviti..

....to štivo.
Nego, kad spomenu cirozu jetre. Nema dobre ciroze jetre bez vinskog razloga. I kažu da nema pravih halucinacije bez baš takve ciroze.:))) Izvor - Vanja Sutlić.


Recept za dobru cirozu

Drago, kad reche ciroza, jel znash da vec pomenuti Rusi, kad nemaju votku i kintu da je kupe, uzmu imalin, namazu ga na hleb, ostave da odstoji jedno vreme, zatim nozem skinu gornji sloj imalina i ono shto je ostalo pojedu.?!!


Strašno...Ne znam..

...brrrr Bebo. Joj, voleo bih da je to daleko mnogo više od 442.:)


Drago

Rusija je dalje od 442. Nemoj da se plashish, nije prelazno. Mi u Srbiji smo sejf. Imamo brlju pa udri po ceo dan :)


E, to ne mogu piti...brlju..

...ja bi kao "strani plaćenik" trebao piti samo viski;)
Ali ne...Vino ponekad i pivo vrlo retko.


Sharski

mozak mi se neshto uvio, jel si mislio na Viktora Jerofejeva? "Enciklopedija ruske dushe ""Dobri Staljin" Geopoetika je njegov izdavach u Beogradu.


Ne, ne...zabuna.

Covek o kome ja prican je Venedikt Jerofejef (ne Vladimir, ako sam pogresno napisao). Evo ti tacna referenca na Wiki. Sada, za ovog tvoga ne znam. Ne lici mi na ovoga.


Da, radi se o dva razlichita

Da, radi se o dva razlichita lika. Ovaj je ziv i zdrav. Ne, nisam chitala ovog tvog Rusa, chitala sam mog, Viktora Jerofejeva


Nije Vladimir, vec Venedikt

Nije Vladimir, vec Venedikt Jerofejev!!!
Pozdrav:)


Da, imas pravo, to smo ispravili.

Nego, da li imas recept za neki od tih koktela? :)))


video sam ispravku, ali

video sam ispravku, ali nemam recept za bilo koji koktel, pitacu (svoje) urodjenike, mozda oni znaju neki:)


Mislim,

ima ga u knjizi. Bar desetak, ali meni knjiga nije ovde :((


Ma bogami i glava boli od votke, gadan mamurluk... :)

Kontus je valjda ono koplje koje koristise "Kavalijeri" Samaritanci... Opet si "silogisticki" raspolozen... Drago, Drago...

ja sam inace u postmodernistickom fazonu, nekako mi Antika ne odgovara mom nacinu zivota... :)

Ne zamjeri, ako sta lupim, petu popih... :)


Ma nije sve si zaboravio....

...kao da si Ličanin:)
"Kontuš" je vizantijski ogrtač. Spominje ga Marko Marulić u Juditi.
Kad bih imao neku moć, svu aktualnu srpsku vladu i predsednika bih obukao u "kontuš". Prosto zbog trenda.:))


Pa bejase i neko "koplje" iz Antike sa slicnim imenom...

ili ja proplupah... Inace, nisam Licanin... nego Bosanac... nisi skontao "silogizam" iz prvog komentara...

Palio me... Spanac... Bosanac... :)


Pa bejase i neko "koplje" iz Antike sa slicnim imenom...

ili ja proplupah... Inace, nisam Licanin... nego Bosanac... nisi skontao "silogizam" iz prvog komentara...

Palio me... Spanac... niko ko Bosanac... :)


Ma svejedno...

...kao da je bitno...
A i ja sam na pivu...:))


:)

A ti Drago pivo ko' votku, a?


Da...nestalo mi je vina...

....moram sutra u nabavku...:))


Bogami...

vrijeme je da se povlacim u "hotelske odaje"... :)

Drago, Bebo, sve najbolje...


Sretno Slavene...

...svrati, kad imaš vremena..


Pa bejase i neko "koplje" iz Antike sa slicnim imenom...

ili ja proplupah... Inace, nisam Licanin... nego Bosanac... nisi skontao "silogizam" iz prvog komentara...

Palio me... Spanac... ...niko ko Bosanac... :)


silogizmi gorchine

Tajna mog prilagodjavanja zhivotu? - menjam beznadja kao koshulje.

(Emil Sioran)


A ako probamo da zamenimo

predmetnu imenicu, sa, npr. "mufljuz", odn. "muvator"?
Onda:
1) Zato sto muvatori ne mogu da češkaju!
2) Mufljuzi ispred politike!
3) Od muvatora zavisi!
4) 50% + tvoj mu(fljuz)!
5) Muvatori najbolje znaju!
6) Moji mufljuzi-muvatori imaju slage!
7) Vredi biti muvator!
8) Ne damo nase mufljuze!
9) Srbijo, muvatore gore!

PS: post-izborna vladajuca koalicija= Ujedinjeni kabinetski mufljuzi i muvatori Srbije


duplo golo

ta nemojte mi guze..
:)))


a-ha! a ti si gogo-guza? ;-)

a-ha!
a ti si gogo-guza? ;-)


hehe

guza is my middle name..
go_guza_go
a možda je ipak:
go-go guza
;)


Nisu sve guze iste


ovo je jedna mnogo chvrsta

ovo je jedna mnogo chvrsta guza.


Pricaju ljudi...

... zemlji treba cvrsta...


a smemo

li mi da "kačimo" guze ovako javno?
imam i ja neke.. hehe
klikni na guze


To me podsjeca na mnogo

To me podsjeca na mnogo polemisanu reklamu za kremu za suncanje "Svaka ima svoj faktor."


Nisu sve guze iste, neke su

Nisu sve guze iste, neke su guzatije od drugih :)


Ne mogu sve guze isto

Mozda je ovakva guza narodu potrebna?


Bravo!

S mnogo čime što pišete se ne slažem, ali za ovo - svaka čast!
Izvanredno.


Vas jos nisam susrela na blogovima

pa bi me bas zanimalo sa cime se ne slazete? Kad vec spomenuste.


Bravo!

ponovio se komentar, pa je ovako brisan, da ne bi nestao dunjicin,

moderator


Preciznije, molim

Koristilo bi mi mozda kada biste bili precizniji glede "mnogo cega sto pisem".


mislim da je poruka pedji a

mislim da je poruka pedji a ne tebi, mada mozda gresim...


sta god...

eto kako je komunikacija osjetljiva biljka


si videla?

pa da, mora se zaliva, plevi, da joj se prica lepo...mnogo ti lepo nick, mno.go! (ako nije i od imena, onda jos lepse)


:-))) Hvala BoL!

Da se me madmecemo u komplimentima, i meni se jako svidja tvoj nick. Nekako starinski, a ipak moderno.
Moj nick je od kcerinog imena.


Ima Nade

Naprevio sam privatnu anketu medju 100. svojih poznanika medju kojima je i malnji broj onih koje smatram prijateljima i evo rezultata predstojecih izbora:

Mece izaci ni po koju cenu 31.
Mozda izlaze 6.
Izlaze ali jos ne znaju za koga
ce glasati 12.
SRS 13.
DS 9.
DSS 7.
LDP-LSV-GSS.. 15.
SPS 4.
SPO 1.
G17+ 2.

Kao sto se vidi Demokratija je u mom okruzenju u vecini.Nadam se i u Vasem.Dakle potrebno je One koji ce mozda izaci nekano ubediti da izadju, i one koji ce sigurno izaci , a jos nisu odlucili za koga da glasaju uveriti kako je Vasa opcija najprosperitetnija.
Saberite te kolone i videcete ,bez obzira ko vam je najmiliji ,da ce na taj nacin biti pobednik.


Dobra akcija

Pozdravljam!


Uuu..

Ne zaboravi da je na tolikom broju prevelika greška uzorka :)

I znam da će ovo mnogo glupo zvučati, zaista nisam u tom isključivom fazonu, tolerišem svačije opredeljenje... No,
ne mogu da verujem da ima ljudi (iz tvog uzorka čak 7) koji će glasati za DSS. Ne znam zašto, ali mogu da prihvatim svačije objašnjenje za svoj glas, čak i kad mi neko kaže da će zaokružiti radikale; ali DSS.... stvarno bih voleo da čujem valjane razloge nekog njihovog glasača - ja ne poznajem nijednog za sada. Izvinjavam se svim simpatizerima DSS-a na ovome, ali samo imam jak animozitet prema toj stranci.

Glasač kombi-koalicije

________________________

Gradjani! Prodajte svoje glasove!
Partije! Kupite sebi glasove!

http://www.kupiglas.tk/


APDEJT!

Evo pre 5 minuta sam kresnuo TV i imam šta da vidim...

Nastupa gospoja Nacionale (ima istu frizuru kao Ena; čija li je starija? Kokoške ili jajeta?), a u prvom redu - kakva idila. Her Premijer pored uboge Sande R.I. (koja je bytheway u "ručice gore" stadijumu, njiše se k'o kosovski božur na metohijskom povetarcu), a iza njih - živi zid: zagrljeni jarani Kapitalac, Dodik i gospodin Džagodina a.k.a Palma.

Što je dobro kad si vlast, pa možeš i u odsustvu pozitivnih učinaka tokom vršenja vlasti da načiniš sebi pristojan rezultat na izborima. Što ce reći, sad sam shvatio da ce taj meni nemio DSS+NS da se bolje uda posle izbora no što se nadao. Iskreno se nadam da cu barem imati neki tračak zadovoljstva od ovoga, tipa u vidu nekog fantastičnog teksta Ljube Živkova


pa vi ste za Nobelovu

pa vi ste za Nobelovu nagradu.Ovo je prava istina o Srbiji.Cestitam


Hvala

na komplimentu .Zaboravio sam da naglasim da su svi ispitanici iz ankete punoletni,i sto je mozda ne svakidasnje za ostala istrazivanja ovog tipa, moa aketa nije bila tajna


traje jos i

masinac, saobracajni, gradja,tehnologija(mislim)...
Ima ih koliko god hoces. Bar ih je bilo do sad, mislim do Bolonje


znam da nije tema ali moram....

Evo B92-ovci ne moze čovek da dopre do vas na drugi način. Zatvorili ste se u svoje caure i necete da čujete ničije mišljenje. Evo vam intervju čoveka muslimana koji je veći srbin od svih vas a ujedno je i kosmopolita, dakle Emir Kusturica. Ako ste i od njega pametniji e pa onda ne znam šta da vam kažem!
[evo malo cenzure, pa zar ćeš na queeria blogu da stavljaš link ka spc sajtu, e pa neće moći]
Otvarajte brzo jer je ovo hermetički zatvoren sajt za svako drugačije mišljenje i neko ce caskom da izbriše moj post. Što je najgore i ja sam demokrata kao i vi i glasam za Tadica ali ne vredi vama pričati. Sad su demokrate samo čedićevci!