Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Fashion Police: Užas na crvenom tepihu

Fashion OscarFashion OscarPostoje dve rečenice koje sam sinoć tokom ceremonije dodele Oskara ponovio više od dvadeset puta. Prva je „Idem posle da je sačekam ispred RTS i da je ubijem!“, dok je druga „Iju, ženo živa što se tako nakaradi“. Ovogodišnja dodela Oskara je definitivno The Najgora do sada, makar što se tiče haljina i zato zaslužuje Zlatnu malinu za najgore kostime. Ali pre nego što krenem na komentarisanja ko se u kakav čaršav / zavesu umotao, moram da obavim neke obaveze prema Gay lobiju.

If you want to become a lesbian, you had to lick the red carpet

Prošlogodišnju dodelu Oskara obeležili su gej kauboji, dok ove godine Oskar su obeležile funny lesbians. Ellen Degeneres i njena partnerka Portia de Rossi, Melissa Etheridge i njena partnerka Tammy Lynn Michaels. Naša draga Melissa je osvojila i Oskara za najbolju pesmu. Ellen Degeneres je meni jako draga, tako da je ne mogu biti objektivan, ali se meni njeno vođenje Oskara jako dopalo. Volim ja te zabavne lezbejke. Ali sestre slatke javite se sledeći put nekom bratu pederu in the fashion industry, da vas malo bolje sredi. Svakoj po jedna Zlatna malina za najgori kostim.Nego da krenem na najbitniju sporednu stvar u životu. Ne, nije fudbal... u pitanju je moda. Imao sam veoma težak zadatak da izaberem Top 5 najgore i najbolje obučenih persona na 79. dodeli Oskara. Najgorih zato što treba da izaberem samo pet od hiljadu, najbolji – gde da nađem pet.

TOP 5 – FASHION FREAKS

Krećem od pozadi, naravno. Hi hi hi hi

Kirsten DunstKirsten Dunst5. Kirsten Dunst

Marie Antoinette u Chanel čudovištu.

 

 

 

 

 

Anne HathawayAnne Hathaway4. Anne Hathaway

Ipak ništa nije naučila od Đavola. Valentino zavesa.

 

 

 

 

 

Jennifer HudsonJennifer Hudson3. Jennifer Hudson

U Oscar de la Renta haljini i Oscar u ruci, ali ipak ostaje činjenica da u ovom wannabe jelečetu izgleda skandalozno.

 

 

 

 

 

Patricia FieldsPatricia Fields2. Patricia Fields

Red or Dead. Better dead!

 

 

 

 

 

And the Red Carpet Freak is:

Faye DunawayFaye Dunaway1. Faye Dunaway

Propade žena od kad glumila kod Kuste!

 

 

 

 

 

TOP 5 – FASHION ICONS

Cate BlanchettCate Blanchett5. Cate Blanchett

Draga Cate, moram priznati da mi se tvoja Armani Swarovski kohabitacija od haljine uopšte ne dopada, ali morao sam nekako da popunim ovu Top 5 listu, zato ovo nezasluženo peto mesto dobijaš na lepe oči. Molim te da se do sledeće godine popraviš!

 

 

 

Penelope CruzPenelope Cruz4. Penelope Cruz

Sela Donatella Versace, pobila 20 kokoški i napravila haljinu za našu dragu, über talentovanu Penelope Cruz. Da, ni ova Atelier Versace haljina mi se nešto posebno ne dojmi, ali dajem joj 4. mesto samo zato što je prijateljica s Pedrom Almodovarom i što je šutnula onog metar žilet Tom Kruza.

 

 

 

Celine DionCeline Dion3. Vintage Celine Dion

U vintage James Galanos haljini. Kao ljubitelju South Parka možete zamisliti kako mi je kada stavljam Celine Dion na treće mesto. Priznajem nije mi dobro, nisam spavao cele noći – gledao sam Oskara i to na RTS. Imajte razumevanja!

 

 

 

Nicole KidmenNicole Kidmen2. Nicole Kidmen

Šta reći? Nicole Kidmen u Balenciaga haljini. Priznajem da imam veliku želju da budem njen rob i da joj služim do kraja života. Love her, love, love, love.

 

 

 

 

Reese WitherspoonReese Witherspoon1. Reese Witherspoon

Možda se pitate zašto je Reese na prvom a Nicole na drugom. Čista protekcija. Jel znate ko je njen muž? Ryan Phillippe – trep – trep. Naravno i ova Nina Ricci haljina je apsolutni pogodak.

 

 

 

 

I za sam kraj. Najveći frajer ovogodišnje dodele Oskara je:

Robert Downey, Jr.

Za Queeria Fashion Police

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com


dragi peđa

lepa vest za tebe. riz viterspun se razvela od rajana. sada je slobodan...


Joj Srđane hvala ti...

Joj Srđane hvala ti... Ulepšao si mi dan... Jeeeeeeeeeeeeeee! Pa ja sad moram da se bacim u akciju zavođenja...


pedja

samo da ti uputim prekor što si nas ostavio same kod mene na blogu da se borimo sa onom prevorilicom sa rts-a. potpuno si zakazao. nadam se da se neće ponoviti sledeće godine. inače ništa od rajana.


Grešan sam, grešan... Ja

Grešan sam, grešan... Ja sinoć nisam bio online... Predlažem da sledeće godine organizujemo Oscar party i da svi blogerski gledamo ceremoniju. Naravno da se obezbedi satelit, nikako RTS.


ok

ovaj put ćemo ti progledati kroz prste.
bilo je veoma teško probiti se kroz onaj simultani prevod i horor red carpet .
onda, do sledećeg oskara.


Sjaj i beda...

jao divno nisam jedina koja je primetila "glamur" crvenog tepiha. Elem, ne bih ja mnogo o kreacijama koliko o urednosti kose. Nisam skoro videla toliku kolicinu kose na jednom mestu koja deluje iskrzano, nenegovano i neuredno. Da stvar bude gore sve su frizure licile manje vise jedna na drugu. A generalno sve delovale na pola sredjene...


Mislim da Meril Strip vodi u

Mislim da Meril Strip vodi u kategoriji neuredna frizura?!


Jaoj

Pedja onaj Robert je sinoc vidjen sa Modesty:-)
Jaka konkurencija - priznat cesh:-)))))


Pa nisam ni ja mačji

Pa nisam ni ja mačji kašalj!!!


Slazem se...

cak sam stekla utisak kao da su sve dosle da pokazu koliko ih je vreme pregazilo, ogoljene bez imalo truda da sakriju sve nedostatke koje im je vreme nanelo. Sto u neku ruku ne ide pod ruku sa glamurom. Bar licno dozivljam glamur kao nesto blestavo, bar te veceri upeglano, nalickano, skrivene sve fizicke mane...sinoc je sve bilo suprotno na moje veliko iznenadjenje.


Najlepša je kumina frizura


Evo je jedino pristojno...


covece

pa ti si sasvim otkacio i pobrkao liste. JLo izgleda kao ( cak i moja) tetka sa ladnom trajnom. A haljina je tiha jeza ( ziveo buvljak) A Cate Blanchett si ubacio u najgore. Pa ona je mis rafiniranosti za ovu lose obucenu uciteljicu iz Mrduse donje ( bataci obaska, ali bar se ne vide ispod ove kic toge)


Carobnice,

meni se cini da je ta dosadnjikava kosmata tradicija krenula jos prije par godina. Ove godine, izgleda, posebno vidljivo. Meni su holivudske cure proslih godina sve nekako izgledale kao da su bile kod istog frizerskog shegrta, priznajem.


Iskreno, Dunjice...

...poslednje cetiri ili pet dodele nisam pratila...ali mi je ovog puta i te kako zasmetalo upravo zato sto je obicno glamur ranije bio na visem nivou ili se meni samo cinilo...Najfriz priznajte imao je jedino Jack Nicolson :) Cak je i moj, od skora, ljubimac Leonardo Dicaprio bio lose zalizan...A mozda su ustvari kamermani krivi jer su na kamere stavili pogresne filtere ili su ih cak zaboravili pa je izostalo blestavilo :))


The main question

Zašto je Leonardo narandžast? Jel to neka nova bolest? Narandžica?


Rekoh u prethodnom postu...

mora da su kamermani stavili pogresne filtere za svetlo na kamere...


Nemoj da ga braniš!!! Ili

Nemoj da ga braniš!!! Ili je eksperimentisao sa puderom ili se kvarcovao u radioaktivnom solarijumu.


Ma ne branim ga...

a kako je dobro izgledao u Blood diamond...to je bilo presudno da ga primetim...Kazem ti - mora da im kamermani strajkuju jer su im smanjili plate pa su resili da udare po glamuru :))))


Leonardo

ovde izgleda k'o da je upravo krenuo na sahranu zhrtvama Titanika, a ne na dodelu oskara tcccc:-)))


Evo i

jedne ukusno odevene lepotice


Jeste, vrlo ukusno... kao da

Jeste, vrlo ukusno... kao da je upala u rođendansku tortu...


Pedja!!! :))

Gledala sam sinoc dodelu Oskara i moram da priznam da je bilo prilicno dosadno....cak me ni iznenadjenja nisu iznenadila.
Ali, Pedja, dragi...ovi tvoji komentari su toliko duhoviti da si mi ulepsao dan. Evo se kikocem onako zdravo. Super si! A sto se tice voditeljke, jes da se lose obukla, al, bila je fenomenalna u svakom drugom pogledu. Cak je tako lose obucena bila veoma sesksi....:).
A, ti Pedja, da pocnes da pises na vise jezika...super si!
Ovaj Oskar dogadjaj cu pamtiti po voditeljki i tebi!

Cmok!


Oh hvala hvala, evo

Oh hvala hvala, evo pocrveneh :)


E

jesi neukusan Pedja, a josh ti i mashe:-)


Preslatka je

Moj apsolutni favorit u oblacenju je Helen Miren

Svidele su mi se i zena Vili Smita

Foresta Vitekera (do na cvece)

i Edi Marfija:

Mislim da je Meril Strip prilicno omanula, ovo izgleda ko kucna haljina


Meril

bash super izgleda, k'o da je doshla sa shamanskih rituala dozivanja kishe (zato stalno pada), samo da nije toliko CRNE boje na njoj - kontrast ubitachan:-)))
Ova Edijeva bash dobro izleda:-)


Dame Helen Miren

je kraljica i tako je i izgledala. Neverovatno kako je nezna, profinjena i lepa u svojoj 61-oj godini.


Samo

sto bi se kraljica pre obukla kao Meril Strip :lol


Jos bi i gore.

Nego citam u vecernjim novinama ovde da je Njeno Visocanstvo Kraljica cestitala Dame Helen na oskaru. Izjavio PR sa dvora.


Pitali su

sinoc Helen da li je kraljica gledala film i kakvi su komentari.
Ova je odgovorila da pretpostavlja da je gledala, ali da ne ocekuje nikakav komentar.


Molba za vlasnika bloga...

da li smem da prokomentarisem trailer za film The Queen, s obzirom na to da je tema bloga vezana za samu ceremoniju?
Nisam gledala film ali mi je poruka iz trailer-a bila vise nego jasna, mozda gresim...


Na ovom blogu možeš da

Na ovom blogu možeš da radiš šta god ti se ćefne, i ne moraš da pitaš... Jedva čeka tvoj komentar na film The Queen... Ja sam film odgledao...


Hvala najlepse...

elem, znaci film nisam gledala i ne mogu da ga komentarisem sa umetnicke strane iako je glavna glumica dobila Oskara za isti.
Znaci, poruka filma koja moze da se izvuce iz trailera glasi : I'M NOT GUILTY!!! Naravno Njeno Visocanstvo kraljca Elizabeta II...A zasto to? Pa dugo se po carsiji pricalo da je i ona umesala prste u smrt princeze Dajane...i onda iz toga moze da se izvuce da je mozda ovaj film i namenski pravljen ne bi li "oprao" carsijske price!!! Mislite o tome!!!
Znam da sad sledi napad, i evo pokrila sam se rukama, cekam kamenice...mozda promenim misljenje kada budem videla film...mozda nisam u pravu...mozda previse u svemu vidim teoriju zavere ili me je profesija iz prethodonog zivota naucila da citam i izmedju redova...
To je bio prvi utisak, a on je obicno uvek u pravu...Mislim da je film odlican potez marketinske i PR kuhinje Buckingham Palace...


Slazem se

Film je namenski pravljem za mase, kako bi bacili prasinu u oci prikazavsi 'vrlo realno da je kraljica zaista hladna zena, koja ce pre pustiti suzu za mrtvim jelenom nego za mrtvom Dajanom', ne bi li time skrenuli paznju sa iskonstruisanog ubistva.
Takodje i za Blera, koga zele prikazati kao simpaticnog, porodicnog i dobrog politicara, da bi sakrili sva s**nja koja je pravio. Pritom su nasli glumca koji 10x bolje izgleda od Blera, a Cheri, Blerova zena, to je tek smejurija.


The Queen

Obavezno pogledaj film... Imamo slično mišljenje... samo što je ta poruka u filmu još jača... Ja sam osetio i poruku "Elizabeta jeste konzervativna, ali je pravedna i divna, a ona Dajana je samo pravila probleme nije ni čudo kako je skončala"... Možda mi se priviđa, ali to je to...


Ne prividja ti se

Klasika. Ali, stvarno me zanima hoce li njihove mase poverovati u to?
Narodna princeza je bila cool, predpostavljam da su je toliko izmaltretirali da je htela da im se osveti, ostavsi u drugom stanju sa 'muslimanom'! Zamislite Vilijem i Hari imaju malog polubrata egipcanina! To je bilo previse i kostalo ju je glave.
Mislim da joj nije trebala jos jedna trudnoca, i ako je htela da im se osveti mogla je to drugacije..mada nista nije moglo vise da ih uvredi koliko Dodi El Fajed!
Jos ne mogu preboleti Harrods, koji je njegov otac na lukav nacin kupio, inace mu nikada ne bi ni prodali.


Hvala...

sigurno cu da ga pogledam i moram samo da dodam sto sam izostavila u prethodnom...Svaka cast Helen Mirren na ulozi, ali i Oskar njoj bas za tu ulogu je opravdanje ako je slucajno neko posumnjao da Queen zeli da filmom iskupi grehe...pa ko veli Elizabet II, neka dobije bar jednog Oskara i to za glavnu zensku ulogu, ne bi li skrenuli paznju ako nas provale... A kraljicina je poslednja...


Mada

kontradiktorno cu zvucati, ipak podrzavam ti njihovu monarhiju, bas takvu kakva je. Sve je to tako..aristokratski, do savrsenstva, skoro..


Sve je to tako fancy i

Sve je to tako fancy i glamurozno 24 sata dnevno :) Ah, nikako da izađemo iz te bajka priče... Ja još uvek sanjam da se udam za princa :)) http://blog.b92.net/node/1092


he he

znas kako se kaze ' kada juris i trazis, neces dohvatiti, ali ako se opustis i zivis, samo ce doci'.
...iz licnog iskustva a i gledajuci tudja...


Nema kontradiktornosti...

... Jednostavno, neke stavri treba samo nazvati pravim imenom...Svidja se i meni britanska monarhija jedina autenticna u Evropi, ovi ostali mi nekako svi samo paradiraju i sluze za slikanje za Gloriu i slicne belosvetske tabloide...Cula sam neke price, za koje ne mogu da tvrdim da su na mestu, da se ipak The Queen pita za sva desavanja u svetu...pa mi u tom slucaju Toni Bler, pogotovo kad putuje u Vasington, deluje kao glasnogovornik Buckingham Palace...


Nema kontradiktornosti...

... Jednostavno, neke stavri treba samo nazvati pravim imenom...Svidja se i meni britanska monarhija jedina autenticna u Evropi, ovi ostali mi nekako svi samo paradiraju i sluze za slikanje za Gloriu i slicne belosvetske tabloide...Cula sam neke price, za koje ne mogu da tvrdim da su na mestu, da se ipak The Queen pita za sva desavanja u svetu...pa mi u tom slucaju Toni Bler, pogotovo kad putuje u Vasington, deluje kao glasnogovornik Buckingham Palace...Malo smo se otele kontroli...


Nema kontradiktornosti...

... Jednostavno, neke stavri treba samo nazvati pravim imenom...Svidja se i meni britanska monarhija jedina autenticna u Evropi, ovi ostali mi nekako svi samo paradiraju i sluze za slikanje za Gloriu i slicne belosvetske tabloide...Cula sam neke price, za koje ne mogu da tvrdim da su na mestu, da se ipak The Queen pita za sva desavanja u svetu...pa mi u tom slucaju Toni Bler, pogotovo kad putuje u Vasington, deluje kao glasnogovornik Buckingham Palace...Malo smo se otele kontroli...


Licno ne verujem ...

Licno ne verujem da je Bakingemska palata imala veze sa produkcijom filma. A za uzvrat je dobila odlicnu reklamu za koju nije morala platiti ni penija. Jednostavno nisu imali potreba da sada naprasno kao rehabilituju kraljicu posto je javnost pokazala da joj je davno "oprostila" njezino ponasanje tokom tih sudbonosnih dana.
To se najbolje moglo videti prilikom desavanja koja su bila organizovana povodom proslave Zlatnog jubileja odnosno 50 godina Elizabetine vladavine. Ne samo da ju niko nije bojkotovao nego su masovno izasli da ju pozdrave i cestitaju.

Gledao sam nekoliko dokumentaraca koji su za temu imali zivot Elizabete II i dogadjaje oko Dajanine kobne pogibije a koji su tema filma. Primetio sam u stvari da je vecina tih informacija iskoristena i u filmu samo je film jos dodao dramatizaciju dogadjaja (uz dopisane izmisljene dijaloge izmedju clanova kraljevske porodice).

Ali u sustini to je zaista to, i to je zaista ona, Elizabeta II. Ona zaista jeste vrlo uzdrzana i distancirana osoba (sto se tumaci kao "hladna") ali ona nije takva od juce niti je to naprasno postala kad je Dajana poginula. Arhivski snimci je prikazuju kao takvu i u ophodjenju sa sopstvenom decom dok je jos bila mlada majka. Znaci ona je takva uvek bila. Odgojena je sa uverenjem da monarh tako mora da se ponasa. I Helen Miren to na jednom mestu u filmu i kaze.

Takodje ne deluje verovatno da su nesto imali sa produkcijom filma jer dosta (dopisanih) dijaloga izmedju clanova porodice nisu nimalo laskavi prema Dajani i time im ne idu ni malo u prilog da ih Britanskoj javnosti prikazu kakvo su misljenje imali i imaju o njoj (to bi samo jos podgrejalo teorije zavere, zar ne? a to je kontra produktivno sa stanovista kraljevske porodice).

I drugo, da je Elizabeta zaista "podmazala kocnice" na tom nesretnom autu u kom je poginula Dajana, ne bi sigurno zelela da ostavi utisaka kakav je proizvelo njeno ponosanje u danima posle tragedije. Najlogicnije ponasanje u toj situaciji bi bilo da dotrci prvom prilikom u London, da se pospe pepelom i izigrava najvecu narikacu i najozalosceniju osobu od svih, da je ni slucajno ne bi povezali s tim da je mozda i njoj bilo u interesu da Dajana pogine, a ne da gotovo citavu naciju okrene protiv sebe.
Jednostavno nema logike.

Cinjenica je medjutim da se javno misljenje o Dajani u Britaniji dosta promenilo.
Britanci, isti oni koji su sekli vene za Dajanom i napadali kraljevsku porodicu zbog njene smrti, sada su blagoslovili Charlsovu zenidbu sa Kamilom, istom onom koju je Dajana direktno optuzila da im je razorila brak. Takodje vreme pokazuje da je Kamila sve prihvacenija od strane javnosti i da joj je javnost sve naklonjenija.

Dajana je promasila da od svoje svekrve nauci jednu jako vaznu lekciju a to je da privilegije dolaze uz veoma visoku cenu i da se ne moze istovremeno imati privilegije i ziveti zivot obicnog coveka (obicnog u smislu da medije nece biti briga sta radi, gde i skim ).

Elizabeta je kraljica jer Englezi zele da imaju kraljicu, i to bas takvu kraljicu kakva je Elizabeta. Da oni to ne zele ona vec odavno ne bi bila kraljica. Tako da je na neki uvrnuti nacin ona zaista u njihovoj sluzbi iako su oni u njenoj :-) i ona zapravo sluzi njima.
Jeste da za tu ulogu ima ogromne privilegije ali kavez od zlata je i dalje kavez.

Javna je tajna da je Britanska kruna sigurna dok je na njenoj glavi. Sta ce biti posle nje - it's anyone's guess. (btw. i to se kaze na jednom mestu u filmu :-)

Btw. ono sto se u filmu ne prikazuje je da je i oko zastave iznad Bakingemske palate napravljen kompromis. Zastava je naime ipak spustena na pola koplja ALI tek kad je Elizabeta izasla iz palate da bi prisustvovala samom cinu sahrane. Cim se vratila u palatu, zastava je vracena na vrh.
Kakva "kraljica"! :-)

"Long live the Queen!!"


I zaboravih da dodam ...

Helen Miren ju je oooodlicno "skinula".
Neverovatna slicnost (moj licni utisak).
Credible, shtono bi se reklo. Tako da sam totalno imao utisak da "virim" u zbivanja iznutra.
Po mom misljenju je postigla ono sto je zelela a to je da zaboravim da gledam glumicu koja imitira kraljicu i da se potpuno prepustim prichi.


meril strip je izjavila da

meril strip je izjavila da nosi pradu cini mi se?? e pa ako je zaista prada onda je to zaista Pradina Kucna Haljina :-))))
nakit...no comment!
samo...njoj je Sve oprosteno, taman da dodje i u kreaciji onog majmuna sto kreira haljine za cecu (sorry pedja!).

ps. mada moram da primetim da su najbolje mindjuse visine na usima kameron dijaz...pogledajte bolje! visece, jednostavne sa zelenim kamenom! takve zelim ceo zivot!!


Slažem se... Meril Strip je

Slažem se... Meril Strip je sve oprošteno...


meril strip nista nije oprosteno

posebno ne stil glume i oblacenja.
zena je ruska seljanka u dusi.


Meryl Streep

je sve oprošteno, naročito zbog neprevazidjene glume u ovom filmu:


Dracena,

slažem se i ja sam takvim majstorima od zanata spremna da oprostim oblačenje, bez problema...žena MAJSTOR!


Jelice,

šta kažeš na ovaj film? Nedelju dana nisam mogla da se sastavim.


Dracena,

to je jedan od mojih omiljenih filmova, mada me izbaci iz koloseka svaki put kada ga gledam...potpuno se poremetim, ali prosto ne mogu da izdržim i svaki put, kada naletim na njega, ja ga gledam, iako znam šta me čeka...ona strašna scena, u kojoj ona mora da izabere jedno od dvoje dece, ja se svaki put, ispočetka, tako potresem...zato sam upravo tu scenu pomenula u svom blogu "Ja nisam Bog da praštam". To je nešto što bi moralo da nas ošamari svaki put, kada počnemo da zaboravljamo, kako teška i strašna je ljudska muka, bol, čemer i ponižavanje najboljih ljudskih emocija i kako mogu biti strašni zlotvori i zločinci, čije zločine neki pokušavaju da relativizuju vremenom.Takvi zločini ne zastarevaju, jer takav bol ne može zastariti, niti biti ikada ublažen prolaskom vremena.


Jelice,

nisam pročitala tvoj blog koji pominješ, sad ću otići. U pravu si, ta scena je centar filma i pogadja u najdublju tačku ljudskog bića i pokreće najiskreniju empatiju. Potpuno sledim i tok tvog razmišljanja o zločinu i zločincima i slažem se stopostotno. Dodala bih samo da čovek pritom mora da se jako čuva krajnosti (s jedne strane osvetoljubivosti, a s druge strane empatije do samouništenja). Vreme koje smo preživeli (ali još uvek ne do kraja) je toliko užasno, da je lako izgubiti kompas. Mislim da ovaj film osvetljava i tu dimenziju.


Dracena,

upravo tako...osveta nije to...što bi rekao kin.filozof "kada kreneš u osvetu, iskopaj dva groba"...nije priča u osveti, priča je u poštovanju ljudskih osećanja i odgovornosti, nezastarivoj za teške, nemilosrdne zločine...i o tome da se takve stvari ne smeju zaboraviti, u kontekstu odgovornosti...i zato da se ne bi nikada više ponovile. A kako je teško onima, koji su prisiljeni da žive sa tim sećanjima i bolom...Sofija.


toliko teško

da svaki smisaoni trag života neminovno nestaje...Sofija.


drage devojke,

taj film je super, pre svega kao literatura.
meril strip je dosadna sa svojim method acting, sa svojim sitnorealizmom, sa potpuno neintelektualnim " sve kao u realnom zivotu" pristupom, to je prostacki stanislavski for dummies, u teatru prevazidjen pre vise od pola veka, to izigravanje realnosti je za lenje mozgove, kada bi me zanimalo da gledam komsinicu iz susedstva u vrtlogu velike tragedije, otvorila bih prozor, a ne bih otisla u bioskop.

meril strip je osim toga i najgore obucena zena amerike, a to ipak nije lako, konkurencija je neshvatljivo ozbiljna.

izvin'te, ovo je jace od mene. mnogo ozbiljno shvatam temu, morala sam to ovde da prospem.

ps: for the record, balenciaga rules.


Draga Biljana,

nemaš razloga da se izvinjavaš.

Prihvatam da se ti kao neko ko piše tekstove za glumce verovatno bolje razumeš u glumu od mene koja sam samo konzument ove vrste umetnosti (mada film po meni nije sasvim umetnost, već stoji negde na njenoj granici). Ali meni se svidja ono što ona radi, kako god da ti to zoveš! Po meni je to čist, besprekoran rad, sa izvanrednim razumevanjem, bez pretencioznosti i preterivanja.


Pravo da ti

kažem, ja često filmove doživljavam kao sredstvo. Za mene je ovaj film dobar, jer navodi na razmišljanje o onome, o čemu smo Dracena i ja maločas razgovarale, a to je mnogo više filma. Meni se njena gluma u tom filmu dopada, a kako se ona, inače oblači, pravo da ti kažem ne pratim, ne znam, niti me zanima.


@ BS surovo,

mada postoji jedna zaista fenomenalna uloga, odnosno to je vise uloga meril strip u "angels in america".

gledali?


ma, kakva meril,

dzodi foster je zena sa ubedljivo najmanje stila.

sad jos samo da nam biljana razlozi kakva je dzodi glumica, pa da znamo sta da mislimo (posto vidim da i sagovornike i njihov ukus/misljenje dozivljava ozbiljno i sa postovanjem)...


dzodi foster

je fenomenalna glumica. a pripada vojsci american lesbian bez imalo ukusa.
inace, govori apsolutno perfektno francuski i ima iq 150.
al, kad nije lipstick lesbian.

jos jedan preozbiljan pristup temi, sorry.


hahahaha

...a možda su ljudi samo opušteni i neopterećeni modom.
Obraćanje suviše pažnje na detalje, deluje provincijski.
Glamur je za njih svakodnevnica.
...aj' sad me razapnite, jer sam se usudio da komentarišem nešto, što mi nije naročito interesantno...haha


I meni se...

ucinilo da su malo opusteni ali gde bas na dodeli Oskara gde sve treba da bljesti do zaslepljenja...I bas su tu nasli da pokazuju da bas i nije glamur njihova svakodnevnica...Grofe, sta ima lose da u tome da nesto deluje provincijski...pa svi su oni iz neke provincije...i da nije tih iz provincija zar bi Hollywood bi to sto jeste?!


Carobnice

Hollywod je "to što jeste", za nas. Oni ga verovatno doživljavaju kao radno mesto.
Ma nisam stručnjak za modu, samo pokušavam sve da sagledam iz drugog ugla..a subjektivni doživljaj, pretenciozno i promašeno.
Slažem se sa Vama.


slatka mala

po meni je najgore obucena bila abigail breslin. ok, jeste klinka, razlog vise da ne izgleda kao trudnica u haljini za lutke.


Jeste, kao što rekoh, kao

Jeste, kao što rekoh, kao da je upala u rođendansku tortu... ali nisam hteo da je stavljam u TOP 5 jer ipak je klinka...


Robert Downey, Jr.

svakako najbolji frajer i tvoje prvo mesto za seke je takodje i moje prvo mesto...ali: volim i ja nikol, ali sto je mnogo, mnogo je, aman pedja! zena izgleda sve vise kao *ebena vostana figura! nego kako to da si omasio gvinet paltro?? zena se obukla + sminka + frizura = ocajno! kao otopljene jagode od pre dve godine iz zamrzivaca...ili iz kompota, jos bolje! a sta je sa onom tetom sa zeleno.crvenim plastom?? punom alkohola u krvi??

to je bilo skandalozno! TAD si nam trebao (neoprostiv greh je ostaviti nas jadne zene (+srdjan) saaaame na dodeli oskara)! gresna si pedjolina, sestro slatko!

frizura J.Lo je grozna! te sarme ni moja mama ne bi stavila na glavu (u vreme kad se to Zaista i nosilo!).
haljina jos gora!

pedja, mislim da je onaj rts prevod ipak uticao na tvoj izbor. hanibani, ju nid a vekejshn end bjuti sliiip!
trep ;;;-)


Meni je

Gvinet Paltrou kao iz Zrenjanina. Mislim, i inače.


ma bar da je iz zrenjanina :-)

ko iz Sente :-)))
sto rece GluteusMaximus (ko ga se seca), Gvinet je lepa ko trotinet :-)

nisam ti bila na blogu, kako se razresilo ono sa Bukom? jel bilo klin se klinom izbija? nadam se da nije doslo na kraju do izbijanja zuba!


Pa može se reći

da je atmosfera bila malo divlja.
Jesu spominjali i klinove a po malo i kašikare.
Prodali ceo spisak sa leve strane za jednog odbeglog blogera. Neko se i smuvao, nismo provalili ko.
Znaš li ti možda?

Ali nisam mogla da ostanem, sve vreme me požurivao Jude Law. Srce malo, plavo :)) slatko :)


Sto bre Zrenjanin

To je lep gradic.


Pa lepa je

i Gvinet :) taman toliko koliko i Zrenjanin.


Pa sad... to je diskutabilno

Ona mi vise dodje ko Vladicin Han.


Da, Gvinet je katastrofa,

Da, Gvinet je katastrofa, ali je bilo još gorih od nje. Mada Gvinet baš voli da se modno prolupava na dodeli Oskara.
Joj jedam grešna što sam vas ostavila same :))
Da, frizura J.Lo je seljačka ali se makar potrudila, uložila neko vreme... Ostale nisu izgleda ni kosu oprale. Haljina je u fazonu... vidite koliko dijamanata imam na sebi... sve to kupio moj dragi Mark Antoni...
Ma, RTS me upropastio... Nažalost nisam gledao Oskara kod kuće... Kod kuće imam pored kablovske i satelit tako da bih gledao Oskara preko PRO7.


Historic coincidences

"Da, frizura J.Lo je seljačka ali se makar potrudila, uložila neko vreme... Ostale nisu izgleda ni kosu oprale. Haljina je u fazonu... vidite koliko dijamanata imam na sebi... sve to kupio moj dragi Mark Antoni...

A haljina sa djindjuvama zaista asocira na period dekadentnog i kicerskog Rima... Seljanka.


I meni lici na statue

Visoko podignut struk, kao da je trudna.

Ali Fashion Police sa E! su bili odlepili:
"Jao vidite to (pokazujuci na dijamante), pa frizura, tako je sik..."

Generelno u svim mogucim anketama na E! DZej Lo je najlepsa, najseksiplinija, naj...


Bebi,

obzirom na tvoju naklonost prema Nicole, sta kazes za njenu glavatost na Oscar night? Ono je bilo bolno, uprkos prelepoj haljini i figuri.
I, jesi li gledala "Fur", fikciju na temu zivota Diane Arbus, u kome Robert D.J. igra dlakavo cudoviste mekog srca? Radio tip koji je rezirao "The Secretary", supruga joj igra (moj) prijatelj/komsija Ty Burrell. Film je propao, cerka D.A. podigla tuzbu, ali se Nicole i dalje itekako drzi.


nisam gledala

taj "globalizacijski kic" (citiran jedna moj dobar prijatelj... :))), ne zanimaju me, ali znam da su se ruzno obukle... sto volim da ogovarama preko tarabe... e, nasmejao si me, i ulepsao jedan prilicno pokisao dan.... nego, da li se ti to iz sveta aktivista prebacujes u svet modnih stilista????


kiss kiss kiss

Quote:
globalizacijski kic

Ne mogu da se setim najbolje, ali mislim da nisam baš koristio tu konstrukciju?! Moram da pogledam snimak, da se prisetim svih bisera :)
Pa draga moja gej aktivizam i moda to ti je sve jedno te isto :))


Moji apsolutni favoriti su

Moji apsolutni favoriti su Penelope za koju mislim da je imala ubedljivo najlepsu haljinu i za koju sam potajno navijala da dobije oskara za Volver a znala sam da ga nece dobiti i Nicole koja je izgledala maestralno.


Gde je John??????????

5. Rachel Weisz (Vera Wang), Nicole Kindman (Belenciaga)
4. Gwineth Paltrow (Zac Posen)
3. Cate Blanchett (Armani Privé)
2. Reese Whiterspoon (Nina Ricci)
1. Penelope Cruz (Atelier Versace)

Ono sto je bitno za modne kuce je, koliko ja znam, zapravo sta nose kandidatkinje i glumice koje ce dodeljivati nagrade. Dakle one koje imaju "televizijsko vreme". Mislim da se borba izmedju modnih kuca od trenutka objavljivanja nominacija do trenutka kada otvore crveni tepih najbolje moze opisati kao rvanje u blatu ;)))) Kao i za filmski svet, tako je mislim i za visoku modu to vece zapravo super bowl.
Beyonce u Armani Privé, Helen M. u Christian Lacroix, Kate Winslet i Cameron Diaz u Valentinu, Jennifer L. u Marchesi, Jennifer Hudson u Oscar de la Renti, Naomi W. u Escadi...
Ja bih rekla...tezak poraz Karla Lagerfelda (Chanel), Caroline Herrere i pre svega, iznad svih...Pedjice, potpuna propast naseg omiljenog kreatora Johna Galliana, odnosno Diora. KAKAV JE BRE OVAJ SVET POSTAO kad niko ne zeli da nosi Gallianove kreacije???????

Odoh sad da gledam snimak. Kidman u crvenom na crvenom tepihu. Hraaaaabroooooo!
p.s. R.D.Jr. Is he a Gooooooood or what:
"Visual effects: They enable us to see aliens, experience other universes, move in slow motion or watch spiders climbing high above the city landscape. For me, just a typical weeknight in the mid '90s."


John Galliano je genije ali

John Galliano je genije ali je mnogo... pa recimo riskantan izbor.


znam

ali bilo je sinoc dama koje su njegove kreacije mogle da iznesu, odnosno, vec su ih nosile: Nicole, Penelope, Cate, Cameron, Eva Green (dobro ona sa njenim fenomenalnim frizurama u zadnje vreme i nije bas idelana), Beyonce...bas sam bila tuzna kad sam videla da ga nema...
p.s. Diane Keaton kanda je malo kusala luk vlashac pre izlaska na binu...ili pravila drustvo Piteru O'Toolu. Kazu da je samo za sopstvenu kategoriju bio u sali. Svo ostalo vreme za barom sa casom u ruci ;) kakav DASAAAAAAA!!!!!!!!


Ne znam šta da ti kažem

Ne znam šta da ti kažem ali meni je Diane Keaton sinoć bila baš slatka i skroz simpa... Izgledala je mlađe i svežije nego inače...


izgledala

je lepo i otmeno. Ona je jedna od retkih koja se nije operisala...da li je botox musterija ne znam...Nego se prvo izlomila da sa idiota procita imena producenata i samu sebe bodrila posle svakog imena, a onda je imala tacku sa podvriskivanjem posle citanja pobednika...onaj jack je legenda. uvek ispadne cool tip...
Negoooo, izvinjavam se za Galliana. Verovatno sam ovo pogresno shvatila. Meni se mnogo dopada ono sto radi za Dior. Kao i ono sto Mcqueen radi za Givenchy.
odoh sad da sanjam da nosim Galliano for Dior ;)
poljubac za temu i fenomenalne komentare. Sledece godine cemo da te kandidujemo umesto Mizrahi-a u fashion police na crvenom tepihu


Draga, ta kampanja je bila

Draga, ta kampanja je bila protiv Galliana, jer koristi krzno za svoje kreacije.


Toliko

sam shvatila i ja ;)
Ali diskusija ispod ide u pravcu ZA Galliana pa sam ja pretpostavila vishe nego sto pishe...jos jednom oprosti izvini. Necu te nikad vishe kompromitovati slichnim izjavama, casna fashion victimska rech!


Mcqueen ne radi za Givenchy

Mcqueen ne radi za Givenchy jos od 2000-te


Mcqueen ne radi za Givenchy

Mcqueen ne radi za Givenchy jos od 2000-te


Ne moras

2x da mi kazes :)
Ups.
Sad tek videh da coveka i Givenchy stavih u prezent. Shame on me. Sta radni dan od 14 sati nacini od zene...
Samo sam htela da kazem da mi se svidja koncept buntovnika u tradicionalnoj kuci visoke mode. To sto je u nekim slucajevima neodrziv ne znaci da ne treba pokusavati i dalje ;)


Mcqueen ne radi za Givenchy

Mcqueen ne radi za Givenchy jos od 2000-te.


Au

al' si ti ljut(a)...
Desi se, brzo se pise ovde. Nekad brze nego sto se misli.
Ajd' izvini...


ups

izvini nesto me je zezao komp nisam namerno :)


Karl Lagerfeld je moj

Karl Lagerfeld je moj omiljeni... još mi je i zabavan kao persona... Ali Galliano me užasno nervira... pravi pederski džiber... Isto me tako nervira i Animal Print Cavalli...
Armanija prezirem, zajedno sa CK, Tommy Hilfigerom, Donnom Karan...
Moji omiljeni kreatoru su Vivienne Westwood, Alexander McQueen i Jean Paul Gaultier.


NE Armanija

sestro slatka akobogaznas!!!!!! sve mi neka tuga oko srca kad tako vidim da ga neko ne voli...ali dobro, "de gustibus..."

a na tvojoj listi omiljenih - cini mi se da bi se tu dobro uklopio i M. Jacobs? ili gresim, huh?


Pa meni je Armani dosadan...

Pa meni je Armani dosadan... šta ćeš :)
A Marc Jacobs je interesantan, ali ja sam ravnodušan :)


pa dosadan armani..

..that`s the beauty of it all!

i meni je m.jacobs interesantan. a i t. ford bogami. a i nisam ravnodusna :)

a sto se tice VW, bila sam nedavno u njenoj (dobro, + M. McLaren,at that time) prvoj butigi u Chelsea-u. Joooj, sto je sve looooodooooo!!! zove se World`s End i stvarno tako i izgleda. ako te zanima, da zelepim slicicu?


Lepi sliku :) A Tom Ford je

Lepi sliku :)
A Tom Ford je tako mače :)


Mrrrnjauuuuu....

mace, mace, nego sta!

nesto mi ne ide skidanje. mislim, ono digitalno, na komp....samo malo strpljenja i bice slickica :)


Evo malo Tom Forda

Evo balavim :)


Ovaj desno, isti Ceda. lol

Ovaj desno, isti Ceda. lol


E jeste, isti Čeda Antić :P

E jeste, isti Čeda Antić :P


Moj frizer, Harald, i ja se slozismo

da Tom Ford uopce nije mutav. Slatki djecaci, uf!

Pita me jednom prilikom jedna prijateljica; zasto su zgodni frajeri uglavnom homo? Na to ja duboko uzdahnu i ne znade sto da odgovorim...


Eh Dunjiceeeeee, ja imam

Eh Dunjiceeeeee, ja imam suprotan problem... Zašto su svi hot frajeri str8... Nama se izgleda ne može udovoljiti...


Queeria,

sta je sad veci problem - obrlatiti homo da postane straight ili obrnuto?

Ja nekako bila iznenadjena ovim sto kazes "hot frajeri, pa str8". Mozda se krecemo u pogresnim sredinama? Al´ da vidis Haraldove decke, ojojojjoj! Jos im i kupuje cvijece, cak i bivsima, a njima to cool. A (straight)zene u salonu samo uzdisu...


Tom Ford uopce nije mutav

Dunjice, tek sto ume sa zenamaaaaaaaaa ;)

(http://www.hellomagazine.com/)

Speaking in an interview with The Daily Mirror, Hollywood's newest arrival Victoria Beckham confessed that, despite being a successful designer in her own right, she also suffered a case of the nerves when she found herself talking to former Gucci boss Tom Ford.

"When I get on a plane the first thing I do is put on old pyjamas, but the other day I was on a flight sitting next to Tom Ford," she explained. "I told him that I was going to take all my glam gear off and he said: 'You shouldn't'. I thought he was joking and was getting ready to change when he said: 'No, really you shouldn't'. I was so intimidated I had to sit on this 11-hour flight in tight uncomfortable clothes."

Kakav car!!!!!!!!!!!


Ne znam sta sve ume sa zenama,

ali ovo s Victoriom je bilo "hammer"! Ja gdju Beckham nesto ne varim, ali na ovoj slici u "Hello!" je bas prva liga. To, znaci zbog Tom-Toma? A na kojoj relaciji je bio let ;-) ?


11 sati?

Ja bih rekla Varsava-Peking ;)

Evo ovim dvema PA rekao sve da skinu...kakav spin doctor ;)


Ali ovo:

No, no!


Ma taj čovek je

stalno uposlen, a sav taj stres koji prezivi? Morao bi da povede racuna o zdravlju, jeste jos mlad, ali sta ga ceka ako tako nastavi...


S.T.R.E.S????

jel ti gornje fotke dozivljavas stresno :)))) ???!!!

meni se sve cini da ga to samo podmladjuje....pa mi pade na pamet jedna ideja: Pedjiceeeee, aj organizujemo akciju "PODMLADITE TOMA".

evo, oma se javljam u dobrovoljacke redove!


Joooj

i ja, da ti priznam ...


MUSKARCIIII?????

ajd i neko musko nek se javi!!!!

vidite kako je Tom sirokih svetonazora....samo da je sve fino dizajnirano :))


Ne dirajte mi Lea...

Moze biti i zelen:) sto se mene tice on je tamo najveca faca,po pitanju ama bas svega...


Ma ne pada mi na pamet da ga

Ma ne pada mi na pamet da ga diram... ni štapom... fuj fuj fuj... ljigavo...


I ja sam tako mislila...

a sada - njam, njam Leo :)))


!

Oh c'mon....Nicol je izgledala kao motka oribana izbeljivacem (to da ukloni one pege sto kao ginger je imala kad je bila mlada :P) pa onda uvijena u neki crveni papir sa Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelikom masnom. mogu da vidim kako bi se mojoj babi Budimki tako nesto svidelo...Doduse ja ne volim NK al moram da kazem da je do sada barem imala ukusa kad se pojavi na nekim takvim desavanjima...

a sto se tice frajera... moram da kazem da Jack cak i celav je i dalje too cool :D


Pedjice maco,

pa ti se razumeš i u žene i u muškarce i u haljine! Ali ozbiljna sam. Sad počinjem da shvatam svu tugu onog pitanja i dogovora --zašto na svetu ima toliko malo brižljivih nežnih i pametnih muškaraca ---zato što svi oni već imaju dečke!
eeeh tuge...


Nije istina... U muškarce

Nije istina... U muškarce se uopšte ne razumem - zato i imam xy neuspešnih brakova iza sebe, žene apsolutno obožavam i volim mnogo više nego sve muškarce zajedno (ali ne seksualno), a 'aljine šta da ti kažem... nerealizovana sam trandža :)


za nas iz rtsfree sveta,

za nas, sto nismo pratili prenos na nacionalnom servisu, pedjice da objasnis koga si to hteo da ubijes i zasto? neko je lupetao u prenosu?

sa socnim detaljima i primerima, molim!

Schadenfreude Srbljanovic


Pa da

sigurno je bilo zanimljivih komentara. Nisam gledala ali sam procitala na drugom blogu da su se mnogi odlucili za prenos na HRT tv-u iz prostog razloga sto nije bilo "dovitljivog" komentarisanja.
Pedja ako mogu da te iskoristim bar na neki način ( na žalost) da pošaljem jednu
PORUKU ZA RTS --Želim da vas zamolim da kad se bude zavrsilo emitovanje serije Bolji život ista bude puštena OPET. Pošto nismo uspeli da je odgledamo poslednjih 328 puta i uživamo u forama od pre 15 godina ili koliko već (koje ni tada nisu bile zanimljive, šta više iako sam imala 15 bile su mi dosadne i idiotske i uvek sam se pitala jer to treba kao da bude smešno? da ne govorim o drugim aspektima serije koji su me plašili u doba puberteta i zbog kojih sam shvatila da se ovde ne treba udavati (hmmm na tome sam vam doduše možda i zahvalana)).
I da još jedna molba --ako može pesma --Jaaaaa hooooćuuuuu žiiiiiivot , boooooljiiii žiiiiivot da ga zgraaaaaaabim pooooooput tigraaaaaa (?????)ili već čega --da bude neka špica na RTS-u npr. za Dnevnik?
Hvala, hvala , puno hvala i molim vas da OPET pustite seriju Bolji život i očekujete više samoubistava u bananica zemlji Srbiji kao i da vam se plaća pretplata !


RTS prenos Oskara

Pa to je bilo strašno. Od boje glasa (piskutavo do bola) pa do prevoda (nebulozno i navrat nanos). Kablovski operateri su imali obavezu da ukinu sve kanale koji su prenosili dodelu Oskara, jer je RTS imao eksluzivna prava za područje Srbije. Bio sam veoma tužan što ne umem da čitam sa usana, da lepo lupim MUTE i da uživam...


HITNO!!!!! VAZNO OBAVESTENJE!!!!!!!!!

Molim vlasnika bloga da me ne brise (nije ni gore od mene!!!!), a sve vas da sutra gledate jutarnje "Dizanje" na TV B92!!!!! Moji dobro obavesteni izvori tvrde da ce gost biti jedna izuzetno sarmantna licnost, koja ne voli da sebe gleda na TV-u, ali koja se razume u modu, aktivizam, dizajn, nenasilnu komunikaciju i razresavanje konflikata i jos ponesto.... mnogo je bolji od svih dosad vidjenih!!!! Takodje, moji izvori tvrde da ce njegovo gostovanje biti izmedju 9 i 9.30!!!!

PS. Pedjice, sto bolja kampanja, bolje placen PR... ala cu se nabrojim!!!!!!


Pa ti Kato vrediš suvo

Pa ti Kato vrediš suvo zlato :))

Kiss kiss kiss


Ne znam zasto

...ali sve mi se cesce desava da pocnem da skrgucem zubima na komentare Biljane Srbljanovic?!
Uh...kako li cu da prezivim sada? Jadna ti sam ja!
Hajde nas, zeno draga postedi ponekada ili se IPAK uzdrzi. Pa bilo bi sjajno da katkada mozes da samo pomislis o tome sta se sve sadrzi u toj ''dusici ruske seljanke''.
Mislim stvarno!!!
Drzi se , molim te politike. Tu imas ponekada poneki poen.


da, Biljana, svaka cast za

da, Biljana, svaka cast za komentar o M. Streep! Gde ce ti dusa? :(((
Povuci rec! ;)

Ona sto je najvise krestala, uvijala, zavijala, davala glupe komentare je Katarina Rebraca. Ono je bilo strasno! A kada je Melisa izasla da primi Oscara i kada se (imedju ostalih) zahvalila svojoj zeni, ova se 10s premisljala kako (i da li) to da prevede.


Ko je propustio....

nakaradni prenos RTS ima reprizu skracenu na HRT-u sa titlom :))))


Meni ova lista lici na

Meni ova lista lici na zajednicki poduhvat Queeria Fashion Police i Go Fug Yourself :)


Dragi

JAO!
Ovoliko kompromisa!
Nema ni jedne jedine prihvatljive haljine (a da ne govorimo o ukupnom styling-u) na celoj ovoj listi.
Pa hajde, da kazem da je Balenciaga najmanje uvredljiv, hm, doduse, smesne li portiklice... A i kao, prihvatljiv je imagewise, no...razmisli, vec debelo masovna popularnost, svaka kuka zna da je B. hip is five minutes from sooo off as off can be.
Zatim, Celine, OK, i vintage je uvek prihvatljiv, this way or piss way, ali gledaj frizuru!
Nina Ricci, korektna identifikacija, od pojasa na dole moze a gornji deo je asistirala studentkinja kostimografije sa Balkana (hm, hm, da ne preciziram dalje.)
To ti je kad firma grca. Nevolja.
Please!
Sve ih bre pohapsi. No bail!

Olga

Fashion Police, ja sam Fashion vojna hunta, preki sud, oooups. Nadam se da ce mi biti oprosteno. Samo mogu da se nadam, ha, ha, ha. Ispada uvek ono "o ukusu ne treba raspravljati". Bla, bla.


Incident u Vasingtonu

***


ULJEZ NA BLOGU!!!

Drustvo, obratite paznju, ovaj Eulenspiegel salje komentar "Incident u Washingtonu" na razlicite blogove i onda se svadja s ostalim blogerima. Jucer sam bila tuzi-baba zbog nekog perverznjaka s porn-linkovima, pa ovog neka prijavi netko drugi. Ako hoce.

Ili samo meni smetaju nasilnici i uljezi?


dunjice

evo mene opet, no sikiriški :), ja postala dežurna baba tužakalo, prijavila ga, i vidim da ga već neko vreme nema, no mislim da mu je ovo novi nick, sećam se nekog drugog lika sa istim potpisom, al' mi se nešto pričinjava da se preimenovao...verovatno će opet...


Snezana,

prijavila i ja, nisam mogla odoljeti ;-)

I meni se cini da se taj nekada muvao po blogu, ali nisam sigurna. Nekako mi sinula ideja, da je to mozda onaj isti s porno-linkovima od jucer. Ja sam, ipak, odrasla u ideologiji da "neprijatelj nikada ne spava", pa mislim, oprez nije na odmet...

Ma zapravo, dobijam ospice na nasilnike i provokatore.

Pozdrav!


dve babe tužibabe

"mali" trol
skoro sam se doselila na jedno brdo i žalim se drugarima svojim (koji kad o meni pričaju, kažu - A, Sneža, eno je skida internet!) kako imam tu neke komšije koji mi idu na živce - puštaju muziku sa prozora, unučići razvlače neku armoniku po ceo dan, onda udju u kola (parkirana do mog prozora) i puštaju one stanice što nikad ne šušte, (bolU uši) onda ih baba malo bije, pa se po 1000. put igraju neke debilne igre bubamara i tako, žalim se ja, a oni će
"Uvek u ulici ima jedna baba što mrzi decu, ona što ih poliva vodom i što se nikad ne smeje - e to je Sneža!"
Kad, ne lezi vraže, odem ja nekud van grada, pa pošto imam kučiće koje neko mora da pripazi, ti isti moji drugari prespavaju noć kod nas.
Prve reči koje dobijem kad se vratim, onako s vrata - Što me nerviraju ona deca i ona baba i ona armonika i ona kola i onaj radiJo na prozoru...
eto, i babe su nekad u pravu!


;-)))

ma ja sam stvarno alergicna jedino na nasilnike i provokatore. priznajem, i na glupost pod plastom pametovanja. A te glasne komsije, losa muzika, i sl. - no sikiriki.

Prijatelji i poznanici me zafrkavaju da sam preliberalna. Ne znam da li da to shvatim kao kompliment ili sta vec?


TV Dizanje na B92

Eh, pola Beograda se dizalo na mene :)

http://www.youtube.com/watch?v=hKmf7cQN6Oo


hihi

spetljao si se :P
(a spetljao se i voditelj..)
:pusa:


Jesam :) Nisam navikao na

Jesam :)
Nisam navikao na uživo :)


voditelj se spetljao?

pa ko se ne bi spetljao pored naseg lepog pedje? :-)))) trep, trep ;;;-)

ps. mada, ja bih se vrlo spetljala pored tog voditelja (a i s voditeljem! mislim, spetljala bih se :-)...sa kontrabasom ili bez...ali Uvek sa mic.om ;-p


Pa Bebili, ne znaš šta da

Pa Bebili, ne znaš šta da ti kažem :)
Baš smo se spetljavali :P


Peđice,

zlatan si ti dečko! ljub!


Hvala Jelo Jelice :) kiss

Hvala Jelo Jelice :)
kiss kiss kiss


Lepa ti bila i šulja,

za dobro jutro i još lepši dan, baš mi dopala. Jutarnje slatko i čaša vode.


Ma posebno sam se montirao,

Ma posebno sam se montirao, celu noć sam držao krastavce i ostale povrćke na licu da izgledam sveže... JA ti spadam u one, što kaže Karleuša, spavam do 5 i mrzim ceo svet... Jedva sam se digao za Dizanje...


S'vatam te potpuno,

meni niko u kući do 10 ne sme da kaže ni "dobro jutro!", ali kad se mora, nije teško...odlično ti je išlo, izgledalo je kao da si već peti sat u akciji...jedino snimak mutnjikav, pa ne videh posledice salatne terapije, mada ne sumnjam da je uspela.


Queeria ,

imaš živopisan i lep D*ijjalekt, zvučiš mi majku* mu božju ko da si JOŽIN uunuk, tak prčaš i pripovedaš ko da si se rodil u ZAGORJU boga mu.

Opasan je bil zavodnik taj Čeda, ko zna koliko je potomaka ostavil diljem SFRJ-ota.

*ajd sad ovu moju pisanu formu gos* Queeria daj ispravljaj sa onom tvojom čuvenom crvenom hemijskom olovkom.


bljak....

NE mogu da verujem. Mr. Q skroz ste me razocarali... Toliko da sam cak odlucio da prodjem kroz B92 registraciju samo kako bih mogao da ostavim svoj zgrozeni komentar... Ryan Phillippe – bljak - bljak. Mislim stvarno... By the power vested in me ZABRANJUJEM VAM DALJE ISPADE LOSEG UKUSA...

Sada ide red pohvala za blog:
!!YEAH@:)Super*****Bravo#####

...Napomena da ga ne posudjujete drugim autorima (nije bas najbolje proslo)... To je bila inace instanca koja me skoro dovela do praga B92 registracije ali rekoh, da oprostim jednom.

c.


Šta ću kada padam na

Šta ću kada padam na plavušane sa ufrćkanom kosicom :P