Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

sastav nove vlade*, treci nastavak ili GDE ZEKA PIJE VODICU***?

work in progress

*** treći nastavak zamorne sapunice pod nazivom "Pregovori za Vladu Srbije", sa pevanjem, pucanjem i zalupljivanjem vratima, danas donosi čak nekoliko obrta. Kao.
Predsednik, kaže, ne pristaje, premijer, kao, još manje. Evo večerašnje informacije o sastavu jedne drugačije vlade, koja nam, kažu, preti, ukoliko najveća Demokratska Stranka regiona ipak prihvati pritisak javnosti i ne pristane da nam Onaj bude ministar za Onoga. Da skratim dugačku priču, evo sastava vlade,ukoliko, kao, ovi pregovori propadnu.
KOALICIONI SPORAZUM ILI GDE ZEKA PIJE VODICU
Tomislav Nikolić, SRS, predsednik Narodne skupštine i zajednički kandidat na predsedničkim izborima
Vojislav Koštunica, DSS, predsednik Vlade
Aleksandar Vučić, SRS, ministar inostranih poslova
Dragan Jočić, DSS, ministar unutrašnjih poslova
Velimir Ilić, NS, ministar za kapitalne investicije
Jorgovanka Tabaković, SRS, ministar finansija
Lidija Vukićević, SRS, ministar kulture i informisanja
Sanda Rašković-Iviæ, DSS, ministar zdravlja
Radoš Ljušić, DSS, ministar prosvete

OSTALA VAŽNA MESTA
Rade Bulatović, DSS, direktor BIA
general Aco Tomić, DSS, načelnik VBA
Aleksandar Tijanić, DSS, direktor RTS

Pa šta kažete, drugari? Srbija, realno, i jeste tako glasala. Pa, je l se neko uplašio? Hoće li se Ljovisna udati za pokvarenog starca? Da li baš tu zeka pije vodu? Ili je možda tu pametna glavica?
______________________________
hronologija bloga
19. mart *onako kako se večeras večera premijer Koštunica potpredsednik Dušan Petrović ekonomija Dinkić finansije Djelić policija Šutanovac kultura Bradić energetika Milosavljević A najlepše vam poklanjam za kraj: ministar pravde tužne države Srbije, čukač trafika, poverenik atentatora, poslodavac prijatelja sa falsifikovanim diplomama pravnih fakulteta D R A G A N J O Č I Ć mazeltov!

20. mart** noćas je nepoznati haker neprestano napadao i obarao ovaj blog, što i nije neki zahtevan posao, jer sistem nije dobro zaštićen, ali ipak indirektno potvrdjuje i vaznost i istinitost ovih informacija. Zahvaljujem se nepoznatom na pridavanju značaja, keep up the good work. Još samo kada bi neke novine počele i da rade svoj posao, pa da gradjanima Srbije objave sledecu informaciju:

da ste glasajuci za
ovoga
u stvari glasali za
ovoga


Krasici, kako se fokusirati,

U slobodno vreme će se fokusirati samo na jedan predmet: da se uspešno okoča suđenje za atentat na Zorana Đinđića.

kad Legija kaže da rade navratnanos, žure, žure... Ći li danas na vestima?

Jasna


Vidiš, Jasno, oni će se

fokusirati da predmet završe na brzinu. Iako zvuči kontradiktorno, to je u interesu i pravosuđa i građana. Sudstvo nam zatrpano onolikim predmetima, bek-log ogroman, mora da se racionalizuje, sestro, ne može se više cinculirati!

Ja čak mislim da će oni pokušati s medijacijom.

Videla sam, jedared da je Stojković otvorio nekakav Centar za medijaciju i sve mu je tada pisalo na čelu... vansudsko poravnanje... kakva zgodna stvarčica... šteta što ne važi za teža krivična dela... hmhmhm, ispravićemo to pod hitno...




?

Biljana, da li je ovo stvarno, ili je zez. To je work in progress, zar ne? Ovo je kao najcrnji scenario, ili je stvarno:(


tako je ako vam se tako cini.

a i ako vam se ne cini, ovo je varijanta od danas popodne.

javio mi jedan de - cko.


Biljana,

je l' ti se šta javlja za ministra spoljnog?


tu moze da padne jedna mnogo dobra vest

pa se ja jos uvek kao nadam.
a poznato je da sam u slepoj nadi ispadala najveca glupaca.

bezveze je prica, ali slika stanje moje svesti: kad su ubili djindjica, slucajno sam se zatekla u situaciji da saznam pouzdano pre nego sto je bilo objavljeno. pa dok su (sto je i normalno u tim situacijama) javljali da se lekari jos bore za svoj zivot, a ja na mestu gde svi znamo da mu krvavu kosulju stavljaju u najlon kesu da predaju zauvek zeni, ja ipak ucutkavam sve i cekam da na radiju kazu da to nije tako.
i kad su rekli da je tako, mnogo sam se naljutila na radio.

znaci, ipak, da sacekamo jos malo.


Biljana,

To šta bi za vas bilo prijatno iznenadjenje na mestu ministra inostranih poslova, nije teško naslutiti. Već ste toj osobi pisali pisma, smatrajuci ga "posebnim" i "drugacijim" od ostatka DSS-a. Sada, kada čitava čaršija dovodi u vezu ćerku tog "posebnog profesora" sa predsednikom ove zemlje, sva je prilika da će se vaša predvidjanja ispuniti. Jednom tastu predsednik će pokloniti diplomatiju, a drugom - ministarstvo za kič i paradu. Mada bi u toj kombinaciji ministarstvo spoljnih poslova postalo ministarstvo za kič paradiranje.

Čudi me takva neprincipijelnost od vas, gospodjice Srbljanovic. Napadate DS, ali branite Djelica, napadate DSS, ali branite svog profesora Vladetu.


Dejvide, ima li tu istine?

Dejvide, ima li tu istine? Mislim, BT i cerka doticnog prof. knjizevnosti? Ili samo carsijski abrovi?


Pošto kupio,

...poto prodao.:) I rekao sam da ih je čaršija dovela u vezu, ali to me manje interesuje od eventualnog poklanjanja ministarstva po polu-tazbinskoj liniji.


Ma kapiram, nego mi je

Ma kapiram, nego mi je bljutava cela prica. A zar BT nije srecno ozenjen, zar nema cerku?


Ne pratim u stopu,

ali mislim da ima komada cvaj. Možda grešim.


Onome..

..kome ne pripadne ministarstvo odbrane.o)
Ja tipujem na Vladetu Jankovića.


aha,

i to bi znači bila biljanina dobra vest, šta?
a da vas dvoje održite neku hitnu vanrednu sednicu, makar i ne večerali, jel može?


Drago,

i meni se isto on sve priviđa na tom mestu...


Jelice...

...džaba je kukati. Treba tražiti rešenja. Za ovo što su uradili moraju biti kažnjeni na sledećim predsedničkim i lokalnim izborima. Predlažem da im pariramo "ženskim pismom". Lepo, za predsednicu Srbije kandidujem Vesnu Pešić, a za gradonačelnicu Bgd-a, Biljanu Srbljanović.
Uveren sam da bi uz dobru kampanju imale velike šanse.


Ako je ovo istina, onda...LAKU NOC SRBIJO!!!

Hm...treba ipak sacekati rasplet...Ako DS pristane na Kostunicu za predsednika RIVa i Jocica za ministra nepravde, onda komotno mogu da pristanu i na Velju za zajednickog predsednickog kandidata...
:(


I Palmu za ministra

I Palmu za ministra ekoloshkog & visokog obrazovanja :))


E

Kamo lepe srece...mozda, u nekoj drugoj dimenziji. Za sada je ta ideja samo na nivou snevanja u ovom nasem Tamnom Vilajetu. Odo ja da snevam dalje. U medjuvremenu neka me neko obavesti ako se u javi dese ne-daj-boze neke demonstracije protiv ove vlade. Pa nije ovo njihova privatna drzava vec nasa zajednicka kuca.


Drago

Pa ne nosi on dzabe nadimak "Vlada Dzet".


Eh, Zelenoviću,

ovo opet dobro, ko s onim "hladnim turčinom"!


O ljuuudi, jeli to moguuce...?

Izvinite, nemam vremena da se upustam u analizu, moram hitno da se pakujem, ako se ovo rascuje bice na grani red od 10 km. Javicu Vam se ponovo kao pametan Srbin, e-mailom iz kengurlenda. Ako se ispostavi da ovo sve nije tacno tuzicu Vas Sudu za nanosenje dusevnog bola. Neka Vas brani Jocic, to je nacin da se obogatim od odstete.
Ciao!


doktore, a da povedete i doktorku sa sobom?

da nam svima bude lepse, narocito kengurima.

inace, cuje se po gradu da ce prva odluka Dragonje Čića biti revidiranje drzavnih praznika, ukidanje prvog maja, a uspostavljanje dvanaestog marta.


Јел* богати Биљана,

никако да те питам нешто !?

како то да ретко постављаш неку тему ван политике, људских права, културе, и т.д.

рецимо зашто не поставиш с*времена на невреме неку тему мушко женских односа рецимо и слично...

запазио сам, да овде већина Блогера воли да се бави темама које најмање познају, а то је углавном политика, то им ваљда дође као забава за зубе, то јест забава за прсте...

иако се боље разумем у политику и све око политике, чак много боље од самих политичара у Србији, ретко би ми се десило да о томе овде пишем, када бих био у прилици да нешто и напишем.

шта хоћу да кажем, ви женски БЛОГЕРИ удависте нас са политичким темама, дајте теме из обичног свеколиког друштвеног живота.

Могу да поднесем да овде буде 30 % политичких тема, али да их има 40 % као сада што је случај, е то је већ мало много господо другови и другарице.


Crni labudje

pa zashto posecujesh blogove zenskih blogera? Evo Milan C. ima super kosmichki blog ili Dejan S. vizni. Tamo cesh moci i ti da vezbash blogove sa temama o kojima pojma nemash.


pa jeste,

možda čovek onda i ode u kosmičko ili šengensko inostranstvo...

a da obradujemo jelicu, pošaljemo ga na slovenščino-blog, a? da vežba kako je to biti sneg u sloveniji? :))))


Mila moja lektorko

nemo' kod jelice!! Vish' da se Milutin buni na zzeneske blogove. Eno ima i kod Milana M. tema gdi mozze da vezzba pojma nemanje :)


draga moja ljubičasta jjbebo

a što? pa jelica nije pisala o politici, nego o snegu. pošaljemo joj labuda - ma, zamisli tu snežnu harmoniju! ima jelici od jeda kosa zauvek da se ukovrdža! :)))

jelice,


Ma nemoj,

lektorko! Ti ocesh da kazesh da ovaj sneg kod Jelice nije politika? Malo morgen, to je sveCka politichka zavera. To nam shalju ovi sa zapada da nas kazne zbog Rusa i Kosova. I jbg, Jelica & copany su kolateralna shteta :))


Aman i pobogu!!!

pokida mi živce ovo izbacivanje sa bloga...onaj plavi đavolak, sefte što sam se 523 puta registrovala i samo mi izbacilo tablu da ne mogu da se družim, nego nazad na
registraciju...stojim tamo na šalteru pola sata već...

O čemu smo ono pričali...ko je pomenuto pitanje da li labud ima jaja i zašto? Lepo me izludeste...tako me moj sin, kad je bio mali pitao da li konj ima obrve...

A da je sneg zavera, jeste sigurno...zapadna naravno.


A ...

... da li labud ima obrve?


u pravu je

sto Biljana ne napise neki zanimljiv blog neku kratku pricu na primer. ovakav blog bih mogao i ja da napisem samo sto bi to imalo manju tezinu.


ej, niksone, znaš u čemu je problem?

biljana garant uopšte ne zna da napiše kratku priču.

sad kad sam to shvatila, baš bih volela da tebe zovu da pišeš blog. pa makar to i ne bilo 100 kila teško, nema veze.


hihihi

nova kategorija...mali oglasi...pišem na kilo, može i na grame...

ps. garant, i ja kažem...al' ima težinu, u tonama.


snežo,

pozdrav tebi. javim se kad se još malo sredim... a objasniću kad se javim :)


lektorka

moze prihvatam! napisao bih pricu o tome kako vi podilazite biljani srbljanovic, izigravate njenog potparola i vredjate na blogu.


ah, niksone,

pa ja sam već književna junakinja, samo ne iz vaše priče.


lektorka

moja jos nije napisana


Hoće li se jednom naći

Hoće li se jednom naći pero koje će ovaj lik preseliti među besmrtinke?


ček, ček, ček

na koji lik misliš? :)))


Pa zna se na koji.

Ti si vec besmrtna. :))))

Uputstvo: pogledati post iznad Carlovog.


Pero kojim pise duh

Pero kojim pise duh Miroslava Krleze, Dnevnici, knjiga treca.


To pero svakako nije Pero

To pero svakako nije Pero Lukovic.


VV: "Duh Miroslava Krleze,

VV: "Duh Miroslava Krleze, Dnevnici, knjiga treca"

Zapravo je reč o Krležinom telegramu povodom vesti o Andrićevom Nobelu.


milutine,

oladi.

sto je covek bolji prema tebi, tebi organi vise oticu.

udavices se u svom ministarstvu.


Biljana, što vas to iznenađuje?

Quote:
sto je covek bolji prema tebi, tebi organi vise oticu.

Evo, to bi se moglo odnositi i na mene.

I na 71% muškaraca.

Ili ste mislili da je Labudin baš onaj "svaki treći"?

Zanimljivije je pitanje da li se to odnosi i na Precednika?


Popilo se sinoć, Davide, a?

I udarilo po muškosti? Hoće to...

Inače, koga uopšte može da zanima da li predsednik spada u tih 30 posto... nemoćnih?

To narod i ne želi da zna. To je privatan život pojedinca. Nama je dosta što vidimo da je nemoćan u politici koju vodi. I što smo i mi, zajedno s njim, nemoćni da svoj život uzmemo u svoje ruke.

A posebno su nemoćni glasači Demokratske stranke što se njihova glasačka volja neće poštovati. Eno, vidi Dracenu. Još se žena nada da je ovo šala & probni balončić... Pusti sad impotenciju. Zla je ura!


eno snega

kod mene do kolena...malo 'ladno za labuđe, ali eto, tema iz svakodnevnog života...a Jelena pisala o tetki...daklem ima...


Labutine,

Ako sam te dobro razumeo, ti vise volis muske blogere od zenskih, pa da ti kazem da se to kod tebe vidi od pocetka. Jos ako cucis dok piskis... Mashala!


ЗЕЛЕНовићу,

зелен си ти још да би био способан да добро размишљаш...

ниси ти способан за то.

знам да ви волео да те воли неки мушкарац, али погрешио си број зеленко, бар што се мене тиче.


...

Quote:
зелен си ти још да би био способан да добро размишљаш...

... jok, ti si.


šta se bijeli u blogu

šta se bijeli u blogu zelenom,
dal je snijeg, dal su labudovi...


Nemoj njega Zelenoviću,

to je srpska muškarčina po Veljinom ambasadoru Mariću:)))

Jasna


Ma jeste labude

kako da ne. Stvarno, sta ce zene u politici?!
Otkud svima nama koji nismo politicari pravo da o njoj pricamo?!
Stvarno Biljana, sto ne bi pocela da pises o na primer sumskim jagodama ili patchwork-u, na primer!?


Kažeš čiča-Dragonja?! To mi nešto poznato

Ima li on neke veze s Ravnom gorom?

Pa jašta, dabome da ima. Mentor Čiča-Dragonje zna napamet sva dela Mite Ljotića.


Biljana !

Nemaš pojma !
Standardno lupardaš !


kauljev, volim te.

stvarno.


Zicer.

Zicer.


ih bre biljana

kakvu si ekipu navukla :-))))) kaljuev, budla...jeeee! ko su ovi likovi? mislim, ljudi nisu s tim sto ne znam sta je kaljuev?? budla je valjda ptica?? ptica koja 'standardno lupeta' i 'nema pojma' ili...?? inace, ako bi se igrali Brojki&Slova, od kaljuev-nicka bi mogli da dobijemo samo jedno ime - VELJA :-)))))))

a buduca vlada je takva da mogu da kazem samo jedno: UUUUJEBOTEBOG!!! (i molim da me se ne brise jer samo tako mogu najbolje da se izrazim ovom prilikom. hvala.)


Бебо,

од Лончара, видим ја да ти нема друге, но да узмеш жлицу и почнеш да удараш у Лончара, то јест Лонац.

па све удри, док се не формира влада по твојој жељи и честитки.


Labude,

na koga si ti toliko pametan?


Na koga si pametan,

Tamaro, na tebe i na Cedu...

a sto pitas ?


srce

moje :-)
ps. e, skoro je simpa! :-)))))


E pa ...

ne može, nisam te ja rodila, nit' te Čeda pravio :o)


Labude, na koga si ti toliko

Labude, na koga si ti toliko pametan?

Na Milutina!

Jasna


Labudje

e, bash si joj odbrusio ;))))))


si videla?!

ostadoh bez texta od odbrushavanja i obrushavanja uma labudjeg :-))) samo me oduvek zanimalo zasto ono 'muda od labuda'...zato sto su mnogo mala pa kao i da ih nema ili...? hocu reci, da li im je toliki i mozak??


A da li Labud ima muda?

Labuda mi, me zanima. Glupa, pa ne znam.


pa obicno

se kaze ono kao 'dobila sam muda od labuda' kad te neko zezne za kintu ili vec nesto sto je obecao...sto znaci da NEMA MUDA U LABUDA!!!!!!!!!
:-))))))))))


Samo ...

... me zanimalo u primeru "našeg" Labuda :o)


nauchno je dokazano da labud

nauchno je dokazano da labud nema mozak. Zato ima mudo, kao nadomjestak. Ja mislim ... :))


pazi

nema labudje mudo ni na guglu...ako ga ni guglic ne moze da pronadje labudje mudlje, znaci da ga nema :-)


E, BoL, ako nema na guglu

E, BoL, ako nema na guglu onda....jadaaan labud - nit' mozga, nit' muda, nit leti.....samo jeste :))


Labude,

a sta to znaci "po zelji i cestitki"? Jbg, ja glup, pa ne kapiram. Aj' ono po zelji mi je jasno, al' sta mu znaci po cestitki? :))))
I nemo' da diras BoL. :).... (aj' ja da se iskupim sto sam onomad bio grub).


vv

hoces reci, samo ti smes da diras BoL :-))))

ni meni nisu jasne chestitke...nekapiramsasvim. mora da sam glupa!


Ja ne kapiram uopste, mora

Ja ne kapiram uopste, mora da sam stvarno glup. :))))
Hej, izvini za ono za ZDj. Malo sam se izgubio, jer mi je taj covek znacio.


mislio je na ono "želje,

mislio je na ono "želje, čestitke i pozdravi".
nije baš neka fora.


Maja Pliseckaja za LaBUDA

Gospodine Labude, a kakva bi bila vasa vlada? Ali stvarno


Surovi ste...

...prema meni. Da vodim Dr Aganu Jocic? Ako je i za odbranu Srpstva, previse je!


"Its full of Stars!"

Koliko ministaraaaaaaa....

Ministar

Mini-Star

Ma sta mini ?!?

SUPER-STAR !

*(& Super-starka!)


Gotovo je

ostace nam novinari bez leba.
Zato o blogovima sirom sveta pisu kao o ali koja ce progutati novinarstvo kakvo smo do sada znali.
Nisam pratio zutace ovih dana ali mislim da si isekla i njih.
To je ta prednost koja cuci u cinjenici da si slobodan strelac ;)
Inace morala bi da cucis ispred restorana i cekas ostatke sa vecere.
Btw. evo i zicera u kome je lepota ipak odigrala kljucnu kontru.


predlog

najbolji je flormidal . to popijesh i odmah si u komi. nego, ima josh nesto bolje - govnjive motke, pa napad na skupstinu . bolje mi nijih na vreme, nego da se udavimo u njihovim...


Ha, flormidal.

To me podseti na jednog ocevog prijatelja koji je patio od neke grozomorne nesanice, pa uzeo flormidal u toku vecere. :) Zaspao covek sa zalogajem u ustima. :)


a je l taj flormidal i leci nesto

ili samo smesta u komatozno stanje?

doktorka bikki (koleginica Dr Aganjocicke)


Dr Bikki,

to je kao deciji anestetik. Decu pod tim operisu, a matorace ukomiraju. Navodno, leci nesanicu koju nista drugo ne leci, jer ukomira na osam sati (sa tim sto narednih 16 sati kao da te pregazio brzi voz).
Dr Aganjocic to redovno prepisuje, kako cujem. Zato joj tako sveze izgledaju pacijenti.


flormidal

je dobar za uspavljivanje. bolji je od diazepama, jer deluje jako brzo i ujutru nisi oshamucena. a moze da se nabavi i bez recepta.bez zezanja, dobar lek, pola tablete dovoljno.


Stvarno?

A ja cuo da su ljudi osamuceni posle. Hm, valjda na svakog posebno deluje...


A da nisu serveru bloga B92

A da nisu serveru bloga B92 dali flormidal? :)))))))


ostade nepopunjeno ministarstvo

za prijave nepristojnih komentara


kroupe

evo adrese ministrastva
MySQL server has gone away query :)


A ko li je autor ovog zakona?

Warning: Lost connection to MySQL server during query query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1186, 'php', 'mysqli_query() [function.mysqli-query]: (08S01/1053): Server shutdown in progress u /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc u liniji 102', 2, '', 'http://blog.b92.net/', 'http://www.b92.net/indexs.phtml', '193.95.194.186', 1174424474) in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121

Warning: MySQL server has gone away query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1186, 'php', 'Lost connection to MySQL server during querynquery: SELECT n.nid, n.vid, n.type, n.status, n.created, n.changed, n.comment, n.promote, n.moderate, n.sticky, r.timestamp AS revision_timestamp, r.title, r.body, r.teaser, r.log, r.format, u.uid, u.name, u.picture, u.data FROM node n INNER JOIN users u ON u.uid = n.uid INNER JOIN node_revisions r ON r.vid = n.vid WHERE n.nid = 4903 u /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc u liniji 121', 2, '', 'http://blog.b92.net/', 'http://www.b92.net/indexs.phtml', '193.95.194.186', 1174424474) in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121

Warning: MySQL server has gone away query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1186, 'php', 'MySQL server has gone awaynquery: SELECT l.lid, ln.nid, url, url_md5, weight, clicks, module, l.link_title AS link_link_title, ln.link_title AS node_link_title FROM links_node ln LEFT JOIN links l ON l.lid=ln.lid WHERE ln.nid=0 AND module='links_related' ORDER BY weight, l.link_title u /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc u liniji 121', 2, '', 'http://blog.b92.net/', 'http://www.b92.net/indexs.phtml', '193.95.194.186', 1174424474) in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121

Warning: MySQL server has gone away query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1186, 'php', 'MySQL server has gone awaynquery: SELECT s.lid, t.translation FROM locales_source s INNER JOIN locales_target t ON s.lid = t.lid WHERE s.source = 'links failed on query ' AND t.locale = 'sr' u /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc u liniji 121', 2, '', 'http://blog.b92.net/', 'http://www.b92.net/indexs.phtml', '193.95.194.186', 1174424474) in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121

Warning: MySQL server has gone away query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1186, 'php', 'MySQL server has gone awaynquery: SELECT lid, source FROM locales_source WHERE source = 'links failed on query ' u /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc u liniji 121', 2, '', 'http://blog.b92.net/', 'http://www.b92.net/indexs.phtml', '193.95.194.186', 1174424474) in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121

Warning: MySQL server has gone away query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1186, 'php', 'MySQL server has gone awaynquery: INSERT INTO locales_source (location, source) VALUES ('/', 'links failed on query ') u /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc u liniji 121', 2, '', 'http://blog.b92.net/', 'http://www.b92.net/indexs.phtml', '193.95.194.186', 1174424474) in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121

Warning: MySQL server has gone away query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1186, 'php', 'MySQL server has gone awaynquery: SELECT lid FROM locales_source WHERE source = 'links failed on query ' u /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc u liniji 121', 2, '', 'http://blog.b92.net/', 'http://www.b92.net/indexs.phtml', '193.95.194.186', 1174424474) in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121

Warning: MySQL server has gone away query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1186, 'php', 'MySQL server has gone awaynquery: INSERT INTO locales_target (lid, locale, translation) VALUES (0, 'sr', '') u /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc u liniji 121', 2, '', 'http://blog.b92.net/', 'http://www.b92.net/indexs.phtml', '193.95.194.186', 1174424474) in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121

Warning: MySQL server has gone away query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (1186, 'php', 'MySQL server has gone awaynquery: DELETE FROM cache WHERE cid = 'locale:sr' u /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc u liniji 121', 2, '', 'http://blog.b92.net/', 'http://www.b92.net/indexs.phtml', '193.95.194.186', 1174424474) in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121


Tamy

To je program buduce vlade :) To je novi marketinski pristup - od kompa do kompa :)


haha :))))))))

Sada zamisljam Kostunicu kako lomi jezik u Skupstini dok cita ovo. :))))
A razumeju ga samo labudovi.


:)

:)


Nov marketinški pristup, a :o)

Nadam se da barem kapiraju oni koji pišu, ja ne kapiram ništa :o)


Il je to il se server

Il je to il se server pogubio,uplasio(on to ustvari vristi)kada je video Biljaninu listu.


nije se server pogubio, samo

nije se server pogubio, samo je to prevedena lista na web jezik :))))


s greskom do greske :)

s greskom do greske :)


Ko je taj Bradić ??? p.s.

Ko je taj Bradić ???

p.s. Ako je Jočić za ministra ja sam za nerede


tako je,

nema reda bez nereda


Truli kompromisi...

...se nastavljaju, pod plaštom nekakvih "neslaganja". Naravno da će Koštunica biti premijer, zato što je DS transformisan u stranku koja treba da podržava propalu ekonomsku i državnu politiku, a kao ima najviše u tzv. demokratskom bloku. Nadam se da će članstvo, simpatizeri i glasači DS-a shvatiti konačno o čemu se radi i zašto je Đinđić ubijen, a svi njegovi bliski ljudi satanizovani i ocrnjeni...Još jedno veliko bravo za Bi-Srb...


A da bi bilo jasnije

A koji je to princip?

A po kojim Vi principima funkcionisete?


koliki kisobrani za takve gromade!


VanjaGator

sitne su oni ribe. Viš da sami nose ambrele:))

JB form Hag


Onaj oblik zivota je mi je resorni ministar???????

Dodje mi da pocnem da se bavim kriminalom!:angry:


Upri Uroshe! Nesh' se ti

Upri Uroshe! Nesh' se ti leba najesti od te nauke :))


Jebiga, Bebo,

jedino da obijem trafiku i kupim pravosudni ispit.
Jebiga,zasto bih se mucio da ucim, kad mi je ministar neko ko je kupio diplomu?
Majko mila, nikada mi se vise ova zemlja nije gadiila!


malo je trafika za pravosudni za to

mora da se obije bar supermarket ili modna kuca.


Uroshe

prvo obi poshtu, pa kreni da radish lobe, pa onda kupi pravosudni. Jedino ne idi u Nemachku, da te ne upse. Ovde je ipak sigurnije :)


g-djice Srbljanovic

preterali ste!!! ovo je bas ziherica.
evo moja prognoza:

premijer Koštunica

potpredsednik Aleksandar Vucic
ekonomija ?
finansije DINKIC
policija D R A G A N J O Č I Ć
kultura Ceca Raznatovic ARKAN
energetika Velja ILIC

A najlepše vam poklanjam za kraj:

ministar pravde:
TOMA NIKOLIC


ej nasao sam

EKONOMIJU!!!!!
dakle ekonomija: BORKA VUCIC


Tako je,

Borka za ministarku. onomad izjavila da su njene godine prednost a ne mana.

JB.


Evo ga opet

sastav nove vlade*
user warning: Lost connection to MySQL server during query query: UNLOCK TABLES in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121.
user warning: MySQL server has gone away query: SELECT data, created, headers, expire FROM cache WHERE cid = 'filter:4:54180c46183c430dc5c4b1aa535d0508' in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121.
user warning: MySQL server has gone away query: LOCK TABLES cache WRITE in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121.
user warning: MySQL server has gone away query: UPDATE cache SET data = '

oladi.

\n

sto je covek bolji prema tebi, tebi organi vise oticu.

\n

udavices se u svom ministarstvu.


', created = 1174425962, expire = 1174512362, headers = '' WHERE cid = 'filter:4:54180c46183c430dc5c4b1aa535d0508' in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121.
user warning: MySQL server has gone away query: UNLOCK TABLES in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121.
user warning: MySQL server has gone away query: SELECT data, created, headers, expire FROM cache WHERE cid = 'filter:4:60f8b0b846bd1b9143db146bc8b50bd3' in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121.
user warning: MySQL server has gone away query: LOCK TABLES cache WRITE in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121.
blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121.
user warning: MySQL server has gone away query: UNLOCK TABLES in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line 121.
user warning: MySQL server has gone away query: SELECT data, created, headers, expire FROM cache WHERE cid = 'filter:4:8edf1201ff7be255d69b58008e365bec' in /www/blog.b92.net/includes/database.mysqli.inc on line

nastavice se...


bebo, hani,

sta je ovo???


Biljana,

server bloga puca. Ovo su poruke koje dobijamo, ako uopste i stignemo na blog.


Biljana

ja kapiram da bi to morao biti vladin program :)


Sve što ja kapiram ...

... to i jeste vladin program, a što bi pesnici hteli da kažu, to ne kapiram :o)


prispavalo mi se od uzbudjenja.

a i od spavanja.

(kakvo uzbudjenje, takva i reakcija)

dzej dzej bebo, malo kasnije palim jer me ubi isti glupi server i oci mi se sklapaju.
druga bebo, ne diraj mi kauljeva, pocinje da mi se ozbiljno svidja. je te kif grave, kauljev.

milutine, ti pazi da ministar ne obije neku od tvojih trafika na zelenom vencu.

krasicka preuzmi.

za kraj, dijagnoza slucaja pravosudnog sistema drzave srbije

"doktori su otkrili da ne moze vise da zivi, pa je od toga umro."
*copy right - moj drug bane, pravi doktor


"milutine, tu pazi da

"milutine, tu pazi da ministar ne obije neku od tvojih trafika na zelenom vencu."

Vesti u novinama, 21. mart 2007. godine:

"Dramski pisac Biljana Srbljanovic skrivila iz nehata smrt jednog blogera, koji je umro od smeha, izazvanog gore navedenom recenicom."


pravosudni

Osh' da kazesh da je umro od smrti? Interesantno :)


To je k'o ...

... ona pesma, ne znam ko peva, al' ide: oj, živote da l' si živ :o)


evo i muzička pratnja


:)))))))))))))))

Stvarno si neverovatna. :)


uspela sad deshifrujem ova

uspela sad deshifrujem ova kosmichku poruku: to je razgovor Velje sa koalicionim partnerima. O nama .....


gospodjice gagonja,

licno smatram da je vas predlog vlade tacniji i bolji, kad bi tako stvano bilo - a od mene kapa dole.
kostunica, vucic, ceca raznjatovic arkan, doktorka draga i dzukela sto sutira novinare su i resorni, a i ljudski saradnici i kolege. kad bi jos imali barem malo hrabrosti, pa da se stvarno i uvezu u koaliciju, da zavrsi jednom srbija ili sa njima, il sa sama sobom.


gdjice Srbljanovic

sada sam imao priliku i da procitam blog Željke Buturović na koji ste se zalili. ja razumem neslaganja... i to...
ali vi se zauzimate za instrumente bivsega rezima. a to je ipak krsenje osnovnih gradjanskih prava i sloboda. imamo taj slucaj i sa javnim istupima po pitanju srebrenice. znate jedno normalno i zdravo drustvo u kome masa ipak racionalno razmislja gradjeno je dugim i mukotrpnim radom. mi u srbiji ipak ma koliko smo podeljeni i razliciti u svojim misljenjima imamo taj mentalitet: sve bismo preko noci, sve bismo odmah. i ko stoji na putu ostvarenja tog "naseg" cilja mora biti uklonjen by all necessary means. to ipak nije nacin i put do tog cilja koji smo zacrtali.
u prirodi coveka je da se opire onome sto mu namecu. nemojte misliti da smo se milosevica oslobodili zato sto je srpski narod sve njegove greske uvideo i osudio. naprotiv: mi smo se njega oslobodili onda kad je poceo previse "nametljiv" (takodje by all necessary means) da bude. dokaz tome vam je i cinjenica da i danas radikali dobijaju 3 glasackog tela + DSS petinu...
tako da hajde da budemo malko, samo malko manje nametljivi sa nasim vizijama i sve ce ici brze.


gagonja

izuzetno!


Glavne uloge

Danas si nenadwebiva :-)

Scenario Srbije je poznat, samo jos da porazdelimo glavne uloge.


gagonja

cuj, bolje i tako, pa sto pre da zavrsimo agoniju. ovako, i to ce nas sacekati . mislim, treba sto pre progutati najvecu zabu


dodatak!

a chega ce da bude ministar/ministrica MirOslava Minja Jochic????

neshvatatekojijemraktazena!!!! :-)))))))


B.O.L.

Pa ministarka mraka, lepo kazes.


moze

ministarka mrkloga mraka.


Trenutno sam se

Trenutno sam se malo...
Kostunice,Dinkici,Jocici i drugari,a na sve to jos i blog zeza,ufff.
Al nema veze,vazno je da postoji nada i zelja za normalan,lepsi,uvek bolji i veseliji zivot(jeste da godine prolaze,kose sede,al zelje i nade su mlade dok se ne ostvare).
Tesim sam sebe,ispricah se sam sa sobom,ovo stvarno udari u glavu.


Ma udarilo i meni, Labuda mi ...

ja ne kapiram ništa, ja srknula rakijicu, ajd živeli!, ma ne pomaže ništa, bre :o)


ziveli :)

Kada je pijana drzava,sto ne bi mogli i mi.


E ako su pjani

onda je ovo ta drzava -brod :)


Ma ovo je OK..o)

...tu bi se moglo i ploviti...
Bojim se da je na našem brodu nuklearni otpad, i kosmička prašina..o)


Pa to kazem, Drago . Treba

Pa to kazem, Drago . Treba nam zenski rukopis ili odosmo sa brodom ludaka :)) Pijanih, pride


...

ej servereeee !!


ej servereeee ...

Što nam nema...

...ljubitelja kohabitacije. Dracene, Vasilija, Niksona..o)
Gde li je to društvo?


Što nam nema...

...gde li su nam ministri Bloga :o)


Minsitri su na brifingu..o)

....smišljaju priču za sutra. Sutra će krenuti negiranje.o)
P.S. Uništi me ovaj server...


Ma šta da kažem Drago ...

... zabavniji su mi "naši" ministri nego server :o) Ajd da vidimo šta su sposobni da smisle za sutra :o)


Kod V&D je, ko što rekoh, u pitanju

ozbiljan hirurški zahvat koji se trenutno odvija nad našim blog-ministrima i ja im ovim putem šaljem pozdrave i najlepše želje za ozdravljenje!

Samo da ne bude, kako ono BS reče: "Doktori otkrili da ne može više da živi pa je od toga umro." Koan, hebote.


Ej servere!!

ziv nebijo majke!


Ej, ljudi...

...zezajte se vi
al' prica ima tuzan kraj


zakuni se

zakuni se


labuda mi

:)


KONZUM VLADA

Neka probaju kakvu god kombinaciju. Mada teško da će se sva gladna usta zapušiti. Oči su im gladne! Ali ajde da vidimo. I ako se desi ono nemoguće, čisto sumnjam da će nešto valjati. Eh što ne svane opet 5.oktobar ... teško da bise neko izvukao! Sve bi ih zajedno spakovao u njihove fotelje pa na ''obred'' !!! Daće Bog i taj dan.


Drustvo

nemam reci za ovaj maltretman od strane servera. Za sve je kriv onaj Mr Drupal sto ga je Jasmina T. srela pre neki dan, a ja sebi ne mogu da oprostim sto sam poslusao preporuke da koristimo upravo ovu njegovu skalameriju.
Valjda se nece totalno raspasti za jos koju nedelju kada ce nadam se biti gotovo nasa masina.
Eto toliko o open source resenjima, nije to bas tako divna prica kako se moze ciniti na prvi pogled. Macka u dzaku jako cesto.
Uzasno mi je neprijatno sto vas ovako gnjavimo u sitne sate.
Evo Labude prilike da zaista izdejstvujes moju ostavku.


Bori se

Restache... :))


Ma ne ...

Quote:
Evo Labude prilike da zaista izdejstvujes moju ostavku.

... evo žrtvujemo mi Labuda za bolji server :o)


pa dobro bRe, hajde sto

pa dobro bRe, hajde sto trokira blog, ali svaki put kad pukne php na blogu, forum ode dodjavola

Ima jedan forumas koji

me je naveo na ovu blud. Veceras se upravo razracunavamo ;)
U poslednjih deset godina ovako nesto sam doziveo 0.5 puta. Ovo ce poremetiti moje odnose sa open source communitijem. A svuda pricam kako je u tome buducnost. Od sada samo verujem u open content, poput ovog Biljaninog.


For more help, see the

For more help, see the Installation and upgrading handbook ;)


Koliko shvatam...

ovde je potreban deinstallation handbook ;)


ti da si mi poslao pm na 4um

ti da si mi poslao pm na 4um lol


Хммм Рестаче,

замењујеш тезу, ја не тражим твоју смену због техничких разлога.

већ из идеолошко-цензорског мотива...

сулудо и блесаво делује да неко овде у овој ери стотине слободних ОНЛАЈН опција , покушава и спутава коментаре који никога не вређају, сем што изражавају лични и неконвенционални став, то јест мишљење.

јасније ми је како људи иду на МАРС, али није ми јасно како ви то можете да радите овде.


Jasnije ti je kako ljudi idu

Jasnije ti je kako ljudi idu na Mars, ali ti nije jasno kako mi to radimo ovde?

Hm... jel' meni nesto promaklo, ili mi ovde idemo na Mars? :)))


Labude

posle ove borbe za zivot bloga da se malo opustim i prenesem ti pozdrave Jelene Tinske. Kaze nedostajes joj. Ne voli kada je varas sa drugim, mada mozda ja nesto nisam najbolje cuo ili preneo ipak ti proveri o cemu je rec.
Takodje beskrajno mi je zahvalna sto sam te ubedio da joj posvetis vise paznje.


Tinska je

... carica.

Kempa.


Tinska je zauzeta

formiranjem Komisije za istinu o Kapetanovim talasima i za bobu da kapetan bude izručen njoj lično a ne Hrvatskoj.

Dejane Restače, kako da promenim nick da se ne potpisujem svaki čas?
Fala za help.

Jasna B.


A tu si, šefe..

...samo da znaš da sam se načisto istraumirala od ovog registrovanja 537 puta, maltretiralo me i izbacivalo ko na fajrontu, obaška brojevi i slova, k'o bre kod optičara, koji mr ti ovo prodao da ga sačekamo!?!
Ako si mislio da se izvučeš bez mog zvocanja, grdno si se prevario, idući put ima da ti dođem u kancelariju sa plavom kapom na rogove!


Eh kamo srece da mi je prodao

lako bi ja sad.
Nego lozim se da ne ponavljam vise te dve reci na f.... open source.
Ko je jos video da od neceg besplatnog ima vajde.
Moracu ja lepo da uvedem i ovde komercijalne arshine pa kom obojci tom i dzeri.


Šta, uvodiš

kiriju ?! Nije loše...


nema mr.a jelice

to je open source, sto u prevodu znaci drzi vodu dok majstori odu :-)
ps. ali zar nije zanimljivije ovako?? ko 90.tih, nikad ne znas kad ce struju da ti iskljuce :-)))
dinamicno, interaktivno!


Čuj, open source,

načisto sam pobrljavila u ove sitne sate od tog opena...a da je dinamično jeste, obaška je interaktivno samo tako...što ja uopšte džvanjkam...preporučuje Psihijatrijska zbornica !


Pun mesec!

Radis za neozbiljnu kucu koja eksperimentise sa programskom opremom. Cenzurisanje im bolje ide od ruke. Labudova pesma na albansko ekspresno izbrisana. Moje jadikovanje oko hladnog viskija nije ni stiglo do Beograda...


Ja da sam na vasem mestu

nikada ne bih dao svojim komentarima i prisustvom legitimitet neozbiljnoj kuci koja radi cenzuru.
Pokrenuo bih svoj projekat koji bi demonstrirao ozbiljnost i uveo nove standarde u srpski web te bih tako primorao ostale da budu bolji.
Mada kada vidimo kakvi se blogovi pokrecu u poslednje vreme stice se utisak da ovde ljudi ne postuju cak ni taj elementarni zahtev novog, da bude bolje od starog.
Tesko je raditi u takvoj sredini. Verovatno smo zato i dozvolili sebi ovakav eksperiment.
Salu na stranu, obecavam ispravku i nadoknadu u najskorije vreme.


Apropos kirije, reče mi jedan drugar

iz USofA, da tamo kad hoćeš da uđeš na neki hot blog, koji je mnogo popularan i posećen, ili možeš da kupiš za jako sitne pare day-pass, ili ako hoćeš za dž onda moraš da odgledaš jednu reklamu u trajanju od 30 sekundi koju ne smeš da prekineš - onda te pripuste unutra.

Restače, imate li vi neke reklame osim ovih non-profit akcija za vojnike i ovih fokica koje obožavam? Možda bi moglo tako nešto da se uradi? Mislim, koliko puta smo čekali da nam se "digne" blog, mogli smo krš reklama nekih dosad da odgledamo i mirna bačka!

Evo, poziv i za gospodu Idole, reklamne eksperte za koje znamo da nas čitaju. Neka spoje lepo (nama) s korisnim (al neprijatnim - njima).


pun nam je sajt reklama

i traze stalno blog. Medjutim ovo ovde je kao sto sam rekao posebna prica i zaista jedan eksperiment koji zelim da ostane ovakav sto je duze moguce. Poradicemo mi na ovom problemu, resivo je to, samo nas je zadesilo pre nego sto smo to ocekivali.
B92 sajt jedini u Srbiji pravi ozbiljne pare od advertajzinga i za sada kuc kuc tu nema problema.
hvala vam na dobronamernoj sugestiji.


Radim i

radiću.
Ovo sa viskijem, Beogradom i labuđom pesmom, nisam baš po'vatala.


nisam ni ja

bice da je ovaj virt pticiji grip (da ne kazem labudji) ipak prenosan...damn!


Ni ja ne razumem, devojke, ali vidim

da je nekima pao mrak na oči od gornjeg spiska pa udarili po viskiju (Tamara je drmala rakijicu, kaže), a gde su ljudi tu je i pesma. Zašto se baš pevalo o ulicama tesnim i šta bi David radio idolima da ih tamo sretne, mogu da pretpostavim.

Jedino, stvarno, otkud mu ideja da im je to labuđa pesma? Mislim da oni tek nameravaju traaaaaju, i-haj!


Racunari

G. Restak, ja sam pravio kompjutere dok ste vi jos bili mali. Nagledao sam se nekompetentnih programera pa sam se slatko smejao na vase jucerasnje SQL probleme. Jedino vam se saradnice uzbudile...

Srpska stampa je jedina losija od politicara! B92, Danas i Vreme jos nekako probavljivi. Zato se javljam na vasem logu. Pomazem i braci Hrvatima u tranziciji. Moja je bila 1970-ih u UK.

Jelice, bio je jedan ekspres komentar Labuda o Miletic'ima na albanskom sa mojom molbom za prevod. To oboje je jos brze izbrisano. Mnogo volim internet policajce. Ukljucno sa Biljanom!

Napisao sam o isparavanju leda u viskiju na Fiji ali ja nisam razumeo to fizicko upozorenje posle uzbudljivog leta u malom avionu iz Nandi medjunarodnog aerodroma. Taj post se izgubio na putu za Beograd ili u guzvi na B92 racunarima. Tehnika je zaj..... stvar!

LP MMM S56A, Ljubljana

P.S. Ovaj potpis imam pripremljen ali se nikada ne pojavljuje?


Pregovori o vladi srbije




Dueti

Karaoke Shaper und ...jaoooo, veseljeee :))


wow!!!!

jel smo proradili??!!

pa to je zato sto dex i 'haker' imaju ono sto labud nema :-)))))))

ps. poseban pozdrav 'hakeru' ;;;-)))


Haker bi dobio povisicu da nije prethodno

uknjizio minus, tako da smo sada negde egal.
Nego hakeru, koji si ti od ovih nikova, vreme je da se otkrijes? Sad kad smo upoznali Vladu vreme je i tebe da upoznamo.


Haker?

Neko oborio sajt? A ja mislio to sve vas stalni problem.


jurimo 'dousnika'?

insjader ili exajder? :-)

mislim da labudje perije nije zbog reciprociteta, mozak.muda...hm...taj koji ovo radi nece mnogo da komentarise, tako mi se cini. to je ko igla u plastu sena, a? negde oko 5AM kad blogeraj poleze, u mraku, 'vatamo hakera.
ps. pojma nemam o ovome, btw. mislim, i da hocu, ne umem :-)))


zvali ste me?

ja sam jedno 70% nickova ovde ;)


pa gde si?!?!

sto se skrivas :-))))


BoL,

jel' ovo zezanje, ili haker stvarno postoji?


naravno da postoji

...


pojma nemam

ali dexu sve verujem...i hakeru :-)
ps. gad bles d dex. hehe.


prijatelju posto da te zaposlimo za stalno?

mozda onda i ostavimo ovaj Drupal
deal no deal ?


nije zabavno

jedva cekam taj novi
da vidim jel moze da se haxuje :P


mislis Haxluje?

a?


Ko je mlada sa predsednikom?

Ko je mlada sa predsednikom? Zena mu nije. Ozbiljno sada... sta ima u tim carsijskim abrovima o BT i cerki prof. knjizevnosti?


A ja se pitam ...

... kako mlada može da grli toliko znojavog precednika.


Tamara, kako bre...

ne razumeš, on se oznojkio od rmbačenja, malo li je vladu praviti, pa mu se ona privila na grudi, da ga malo prosuši, da ne povuče neka promaja, očas posla da navuče predsednik upalu jajnika i bože ne daj...mlada, ali patriota, da učimo bre od nje!A tko je mlada, zna li se?


E pa vi's,

ko je mlada, samo se pretpostavlja. Ima neki abrovi....


Kako samo nađe vreme ...

... za provod od tolikog pravljenja vlade?


savetuj joj ono sto bi ti

savetuj joj ono sto bi ti uradila, da ga pozove na jedno vrelo tusiranje.


Ko je dama,

Tamarooo? Je l' to ono što ja mislim da jeste?

ufff, neki su baš, baš znojavi...


sto posto ...

... je ono što misliš da jeste :o)


Nemo' da pricas...

Nemo' da pricas... ozbiljno?!?


Barem ...

... meni tako izgleda, možda grešim :o)


sta drugo reci

nego da nam se pishe uzas!
u pitanju je velika prevara ali, nije me briga za one koji su prevareni , vec brinem za moje prijatelje koji su svoj glas dali ldp-koaliciji, a zive u toj usranoj zemlji.


A gde se ovo odigrava?

Rekao bih i da nije skorašnje, obzirom na kratke rukave u našega Boke... Summer time, ven-d-living-iz-iiiiiiiizi...


Gde se odigrava?

E to je državna tajna :o) Ma znaš šta, ako je vruće, a ovde izgleda vruće, mogu kratki rukavi i zimi da se nose :o) Jebiga, neki to vole vruće :o)


Pa jes i to što kažeš,

znam neke koji ispod sakoa i odela obuku košulju s kratkim rukavima.

To bi Kvirija, na primer, kažnjavo streljanjem, a ja bih mu sekundiro.


mislim da su bolji oni sto

mislim da su bolji oni sto imaju samo zlatan lanac na golo telo (dlakavo, fuj!) pa sakoV!
ps. ja cu da sakupljam caure posle, nije frka...


Znaš, Bebo, mislim da se to sve

sa kajlama emancipovalo i sad nosi šulju sa kratkim rukavićem a preko Pal Zileri odelce. Ko bombona.

Biće dosta čaurica, ima se naradiš.


akoako!

bas tako, chaurice...


znojavoooo!!!!

kako li tek mirise.....kako li zvuci?? 'cuje se' u svakom slucaju :-))


Šaper sigurno dobro zvuči,

to ne sumnjam.

Ali, da li će i Boris umeti da peva kao što su ... (Jelice, preuzmi.)


On i Saper pevali kad su

... On i Saper pevali kad su usta zastavom brisali...


Ajde, Zokster, lebati,

pogodi koju su pesmu pevali?


David Icke

Da li mogu ja da pogadjam sta su pevali?
http://www.youtube.com/watch?v=I-XU9OI9tUE


Dodji na morsku zvizdu da ti...

... klasika, stari moj, klapa Trokul. kako samo slažu glasove, eh!


Samo za drustvo u CZ-u

Samo za drustvo u CZ-u Beograd
A je li, kapi, je li ovo CZ zatvorenik bivsi dekan Crnogorac Boro Cejovic (profa od Hamera) spevao svojoj doktorici za zlocinacka udruzenja takodje zatvorenici CZ u Bgdu, Dragani Petrovic (profesorici od BMW-a) iz Kragujevca ovu divnu pesmu?
Hahahahahahaha.......:))))))))))))))))))


David Icke: "Ajde, Zokster,

David Icke: "Ajde, Zokster, lebati, pogodi koju su pesmu pevali?"

"Vetar duva, (Labudova) muda mi se klate"


( Icke, preuzimam)...

...Idoli pevali o njoj. Ihaaaj, obori, opleti...koj te pita za vlad-etu (je l' malo ili veliko slovo?)


mislim da su pevali

chokoladu. stimuvezi ono brisanje usana zastavom.


Hvala Jelice!

Da li će i Boris umeti da peva, ko što su Idoli pevali o njem.

(Izvini, malo sam doradio na kraju. Pa moraju sužnji da pevaju o svom Borisu, a ne o nekim ribama. Ribe su im samo za usput.)


Ribe su tu...o)

....kohabitacioni prtljag.o)


Davide

Nisu Idoli pevali o njemu, Idoli su svirali njemu :))


Usvojeno ja-ja sister!

Da li će i Boris umeti da peva ko što su Idoli svirali o njom.

Ili je bolje da su svirali mishku? Al mi se ne rimuje...


svirali su

pod mishku, pa se bolje 'cuje' :-)


Icke,

imam rešenje, malo teže se peva, ali bar je pravilno i zvuči:

Da li će i Boris umeti da peva, kao što su Idoli pevali o njmu.

I ruka!


Ruka! A da usvojimo i Bebino

ali da ne sviraju ispod miške, nego moraju sve da nam odsviraju "kao radio" (to je kad se svi uvuku pod astal, pa se pokriju ozgo stolnjakom i čuje se ko iz radija. Milina!)


i dok su pokriveni stolnjakom

dodjemo sa onim negdepomenutim motkama i - udri! to je milina!! a nema ni chaura...


njem

"Da li će i Boris umeti da peva ko što su Idoli svirali o njem'."

Nisam mogla onomad da ubacim "njem" (zar nije poJetskije)od onog fajla sto mi je nocas neprestano iskakao i nudio se da ga sejvujem - zanimljivo samo na ovom blogu. Opet rade 'koaksijalni kablovi' izgleda.


Yes Bejbi,

a sad mu Koštunica svira a on igra li igra, pa sve poskakuje: ))

JB.


Jaco

klasichna basna o trutu i cvrchku :))


Odlična dorada,

a ribe i tako ćute i mahom kratko pamte.


Jelice...

...to je u fazonu Džonija Štulića..o)


Drago, u ovo doba noći

propesnim.


ILI OVAKO :

DA LI CE ON UMETI DA PEVA, KADA VEC NIKO NE MOZE DA SNEVA....


Tamara..o)

...fotke su stigle na Forum..o)


Baš me čudi!

o)))


Drago ...

... ma nemoj da pričaš :o))))


Stvarno..o)

Tamo sve kasni. Oni još raspravljaju o tome šta bi NDSS trebala raditi da Đelić bude premijer. I bogami, diskutant preno fotku. Po tom sam video da je server ponovo u funkciji.o)


Svašta :o)

A da li se pominje baš "naš" NDSS, ili samo klasično DS?


Ma klasičan...o)

Tamo je sve klasično. Ovde je avangarda.o)
"Naš" NDSS je samo ovde.o)) I licencu im dajemo džaba.o)
Poslaćemo po Draceni...


"Poslaćemo po Draceni"

Da se ne zagubi usput?


Neće...o)

Dracena je biće zadatka...o)


Biće zadatka ...

... sa zelenom kosom :o)


Stvarno Drago,

gde je ta Dracena? I Domazet? Oni su u žalosti ili šta? Ajde, ti si obavešten. Ili pitaj Nastića: )))

Jasna B.


Ma da ...

... činilo mi se tako, ne kapira ni precednik avangardu :o) Ako bi kapir'o ne bi se znojio :o)


Ma, da...

Ne ide znoj i avangarda..o)
Možda jedino u sauni..o)


Ma ...

... kod njih je prirodan znoj, bez avangarde i bez saune :o)


Da, znoj od čista mira..o)

....domaći znoj.o)


Ma taj ...

... od čista mira je najopasniji :o)


Mozda je tamo utorak,sada

Mozda je tamo utorak,sada vec sreda,al prosle nedelje.
Njima lepo. :)


romani

'a onda se ona priljubila pomalizla njegovo znojavo telo'
.... mozda je pogodila pesma
nagradno pitanje sta su pevali
1. zbogom evropobalasevic, ej vojo vojo jarani smo mi.. meni nepoznat autor,il odale si,,,bese sele...:))))))....


update

Kod ove sličice se juče nenamerno izgubio detalj levo. Hvala na razumevanju.


Pojma nemam ko je detalj levo!

Liči mi na jednu filmsku kritičarku al mi nešto nije realno. Šta ti misliš, Tamaro? Kakvu tajnu skriva detalj levo?

EDIT: Vidim, vidim! Savetnik tercira skroz levo gore! Bravo za pesmu, momci!


Jel "Mikrofon je vash"

Jel "Mikrofon je vash" odrzan u Reci?


Nije Reka

nego kajak klub, pre otprilike dve nedelje mislim. A gospodjica sa slike je tek slucajna posetiteljica kluba, ama ocito i ljubiteljka lika i dela gdina Predsednika - nema veze sa devojkom o kojoj prica pola grada.


Tamara,

Ni jedna od ovih devojka nije ona o kojoj se ovde toliko govori. Garantujem, poznajem devojku. Ponovo ste promašili i pustili ružan i štetan trač u opticaj. Zamislite kako je toj devojci (ćerki jednog profesora i političara iz DSS-a) ako se ni kriva ni dužna našla u sred ovog cirkusa?


Dracena,

ja ti ovaj put verujem.


Dušo

Znam da me ne možeš podneti, ali mi verovati možeš uvek.


OOOO..o)

...pa ovo je početak jednog lepog prijateljstva.o)


Drago ...

... nemoj da preteruješ, nisu stvari uvek kako izgledaju :o) Da ti ne dolazim tamo :o))))


Nije, malo je dirljivo..o)

..."dušo meni možeš uvek verovati".o))
Kako, to da se ne primeti.o)


A to ...

... jeste, baš mi toplo kod srca :o))


Ali, oko vlade ne veruje...

...kaže, nada umire poslednja.o)
I kaže, nije tačno.o)


Ma nemoj da pričaš :o)))

A čemu se to nada?


Da nije tačno..o)

...veruje u Božu mandatara.o) Ali samo jedan post.
Nikson se opet žali na server. Vasilija nigde nema. Tišina koja govori više od hiljade reči.
Kavez je pošao da pronađe pticu.o)))


Ha ...

... ali stvarno, gde li su, ja očekivala žešći kontra-napad, ništa: ako vam je dobro, onda ništa :o)
Baš mi se sviđa ova: "Kavez je pošao da pronađe pticu." :o))))


Kafka..o)

...njegovo je.o)
Ali odlično za ovaj trenutak. Kad se ljudi neopravdano čude nečemu što je notorno već tri godine.o)
Njihove misli i kad ne žele, sretnu kavez u prolazu.o)


Kontra-napad?

Kad smo mi to napadali? Mi samo branimo javnost od vaše propagande, tračeva, insinuacija itd. I strpljivo čekamo da se malo uljudite, pa da počne saradnja izmedju koalicije i DS-a.


Dok ima kohabitacije ...

... ne vidim razloga za saradnju.


Server

Ako vi od juče niste imali problema sa serverom, onda je u pitanju neka LDP-ovska zavera protiv DS-ovaca. Ja se od juče ubih da pristupim blogu, ali ne uspedoh do jutros. I još uvek imam problema. Tu i tamo nešto pripišem, ali se komentari gube, dupliraju, opšti haos. Što je najčudnije, Srdjanovom blogu daleko lakše pristupam. U čemu je stvar, tehnička službo?

Pa ovaj sastav je samo probni balon, a vi naseli. Nema ništa od te vlade. Ja sam sigurna da će Djelić biti premijer. Da je ovo vlada koja je dogovorena, ne bi izglasavali produžetak privremenog finansiranja.

Vasilija kao i uvek možete očekivati tek posle 4-5 sati.

Nikson će takodje doći, čim se server dovede u red.


Izjava Bozidara Djelica od

Izjava Bozidara Djelica od juce, Glas javnosti: "Ja uopste ne moram da budem premijer."
Dracena, sve mi se cini da ovo nije probni balon. Hajde, imaj malo poverenja u Biljanu.


VV

nemam razloga da ne verujem Biljani. Ali ne verujem krugovima iz kojih potiče taj spisak ljudi. Oni su ga lansirali sa nekim ciljem.

Kaži i sam čemu im produžetak privremenog finansiranja ako je sve dogovoreno?

Djelić nije laktaroš i karijerista. Prihvata se mesta premijera, ali ne po svaku cenu. Možda on lično ne odgovara DSS-u (takvu neku poluinformaciju sam čula). U tom slučaju će biti neko drugi iz DS-a. To su tipične Koštunicine igre, tek da čorba bude gušća, da smeta koliko može. Djelić je verovatno samo hteo da kaže da njegova lična ambicija neće biti prepreka formiranju vlade. I to je lepo od njega. Mislim da DS ima još makar dva čoveka koja mogu da izvanredno vode vladu. Ja mislim da je Djelić najbolji za ovaj trenutak. Ali ako su već toliko zapeli, pristala bih da bude i neko drugi iz DS-a.

Na kraju, ne odustaje se tako lako od mesta premijera. DS će sigurno po cenu ponavljanja izbora insistirati na tom mestu, jer je to jedina garancija da će njegovi programski ciljevi biti manje-više ispunjeni. Osim toga, zamisli vladu u kojoj je većina ministara iz DS-a, vrednih, stručnih ljudi, a Koštunica ih vodi, drži sednice, daje zadatke, kontroliše, špijunira, sumnjiči, cedi (gore nego vi mene ovde). Ne ide, brate, i ne može.


Pa, evo Dracena..

Pre sat vremena Tadić je potvrdio ovo što ti ovde piše. Otiđi na sajt vesti b92 i naći ćeš. Kaže tačno ono što sam ti pisao danima, "Spreman sam na kompromis, preuzećemo odgovornost,vlada nam treba zbog Kosova" itd.
Dakle, ove nedelje saznaćeš i druge detalje.
Kavez je pošao da potraži pticu..


Drago,

Tadić reče:

"Kao što je i u pregovorima o Kosovu neophodno postići kompromis, tako je i u formiranju vlade unutar Srbije neophodno postići politički kompromis. Ja sam spreman, i u jednom i u drugom smislu, da preuzmem svoj deo odgovornosti"

Meni ova izjava ne govori ništa. Kako ti čitaš vesti? Ovo meni zvuči kao: "evo ja se trudim da napravim kompromis, i drugi treba da se tako ponašaju...zasad se još nema dogovora".


tadiceve izjave by default ne govore nista

osim sto potvrdjuju lukovicev 20. princip kao jedinu smislenu varijantu svih postojećih srpskih principa.


Šta je Lukovićev princip?

Ne pratim Lukovićev život i delo.

Odlučite se, aktivisti LDP-a!
Drago kaže da ta izjava znači da je već sve dogovoreno, a ti da njegove izjave po pravilu (dakle ni ova) ne znače ništa.
Toliko brzo menjate teze i stavove da mi se čini da diskutujem sa pedeset ljudi, a ne sa dvoje-troje.


aktivistkinja te otpozdravlja, dracena

zar nisi ti bila ta koja je predlagala odrzavanje "nivoa" komunikacije?!
procitaj draga lukicev tekst, nije na odmet procitati. imas link malo dole.
da - tadiceve izjave kao predsednika demokratske stranke imaju vrednost izjava bece-perece o njenom omiljenom deodorant-u, sto pokazuje i njegova najnovija izjava.
ne vredi sada loptu bacati fuj "aktivistima" - tako je kako je, a vi, reklamno-agencijski-fino marketinsko-sloganski-autdor-kampanjsko-savetnicki* mozak u glavu pa smisljajte koji cete stav zauzeti po pitanju kohabitacije.
nemoj istrcavati jer je to jumpy, jumpy...ali ti ne zelis da prihvatis moje dobropnamerne savete.

* © mimi


Jasno je da se kohabitacija

Jasno je da se kohabitacija nastavlja.


VV

Kohabitacija je važila samo za neophodni stepen saradnje izmedju premijera iz jedne stranke i predsednika iz druge. Sad više neće biti kohabitacija, nego postizborna koalicija, što je još veći stepen saradnje. Ono što meni uliva nadu je činjenica da će DS imati dominantu ulogu u toj koaliciji i da ćemo od nje imati više koristi nego štete.


Postizborna koalicija

Postovana Dracena,
ovo je vise nego postizborna koalicija, ovo je morganatski brak. Videcemo kakvu cemo korist imati od konzumacije takvog braka. Pozdrav, Dr M


Morganatski brak!

Sjajno, Dr M! Postovanje!


Dracena, meni je odvratna i

Dracena, meni je odvratna i sama pomisao na saradnju DS i DSS. A sto se tice kohabitacije, ona uopste nije neophodna. Moguce je da predsednik Republike odbije da potpisuje zakone, i vraca ih Skupstini na ponovno izglasavanje. To je odsustvo kohabitacije. Nema velikog prakticnog znacaja, jer parlamentarna vecina opet moze da izglasa iste zakone, ali demonstrira politicku volju sefa drzave.
Evo, videces i sama, mozemo o ovome razgovarati za godinu dana - ako se ista mrdne sa mrtve tacke, ako se nadje i isporuci Mladic, ako se nastave pregovori sa EU, ako se sustinski nesto poradi na reformi vojske i policije i ukidanju tajnih sluzbi - ja pristajem da pojedem televizor. Ozbiljno.


I?

Šta bi se svim tim "merama" postiglo? Ništa. Samo neki haos kojim bismo se mi bavili, a u kom bi lopovi lakše krali, ubice lakše ubijale...

Jezik pregrizao kad kažeš da ništa neće biti uradjeno. Ne znam šta drugo da kažem. A televizor da pojedeš, to ne bih terala ni najgoreg neprijatelja. Znaš li ti da su neke od tih komponenti veoma otrovne? Čoveče, zar bi zdravlje i život dao zbog glupe opklade? Nećemo TV. Ako već voliš to zaklinjanje, naći ćemo ti nešto jestivo što ne voliš. Npr. spanać. Pola kilograma spanaća, nezačinjenog, samo obarenog.


Šta ti bi?

Da ja se zalažem za nivo komunikacije, pre svega svojim primerom. Npr. još nikom nisam rekla da se briše, niti bilo šta što bi moglo zvučati pogrdno.

Uvredilo te "aktivistkinja"? Pa šta je tu uvredljivo? Možda je tačno možda nije. Demantuješ ako nije, ja se izvinim i završena priča. U koju kategoriju da svrstam ljude koji se danima zalažu za politiku koalicije? Šta sve ja ovde o sebi čuh, pa se ne uvredih.

Dopalo ti se jumpy?! Ne znam kako ja to istrčavam. Ja ovo što pišem je samo moje, moji stavovi, nikom za njih ne odgovaram, nemam nikakvih problema zbog njih ni sad, niti ću imati kasnije. Ako odluka DS-a bude različita od mojih stavova, ja ću biti nezadovoljna i razmišljati da li je to razlog da sledeći put glasam za nekog drugog ili da ne izadjem na izbore i to je sve.

I da, nisam deo ničijeg "reklamno-agencijski-fino marketinsko-sloganski-autdor-kampanjsko-savetnicki*"-og rada, pa se ovo sve na mene ne odnosi.


ako se to "brisanje", Dracena

odnosilno na brisanje sa prve strane ovog bloga, koje si ti sama opisala (Dracena:"Odgovor obrisan na zahtev primaoca." ), a ja ti samo rekla da ne birses nesto sto si lepo napisala, onda i dalje mutis vodu bez razloga.

Vise puta sam imala priliku da procitam izuzetnu trapavu i zlonamernu rec Aktivista koja na ovom blogu stoji iskljucivo uz LDP ili koaliciju. Ne znas sta je uvredljivo?! Dracenna, Dracena.....Nastavi svoju misiju kako si je pocela, samo se nemoj previse razbacivati finocom.

Nisam nicija "Aktivistkinja", ali takvi kao ti me mogu lako naterati da postanem aktivistkinja u u borbi za ocuvanje izuzetno ugrozene i retke vrste - pametnog gradjana srbije.

sve najbolje.

dobro je sto si u pet posle dvanaest izjavila ljubav Vesni Pesic, "Aktivistkinji" koalicije.


nisam nista brisala,

ponavljam po hiljaditi put. niciji komentar, cak ni fotografije tadica u restoranu. iako su ocigledno privatne, nisu uvredljive, pa neka stoje.
dracenu nisam brisala niti cu.

dracena, draga, vec si mi to zamerila, samo si jednom odletela u nekom trolu, zajedno sa krasickom, sa kojim inace delim mnogo toga.
molim te prihvati da ja ne brisem nista. osim dravica, jer je lazov.


nisi ti brisala vec je dracena dobrovoljno

obrisala svoj (dobar) komentar....iz cega je nastala diskusija oko reci "brisanje"


SRBLJANOVIC OVDE

ne mogu VISE da pratim, ovde ima takva gomila komentara u svakom trenutku, da vise ne znam sta se na sta odnosi.
jos jedared:

kauljev, volim te.
labude, vrati se.
dracena, ne brisem nista.
kamicak, o cemu govoris?

ministre.... znas ti, znas.


Biljana !

Ne verujem da si iskrena !
Kako možeš voleti nekoga ko ti kaže da lupardaš --- i to pred ovolikim skupom !


Vidi, vidi, nisam ni znala

da sam odletela! o))

I stvarno, što Tadića da brišeš? Mnogo je manje blamantno što je znojav i raspoloženo peva, nego onomad kad je žvalavio zastavu.


Biljana,

što se štrecaš, sestro slatka? Ova naša rasprava nije na tvoj račun. Izmedju Sonje i mene se isprečio problem terminološke prirode. (Htedoh da napravim štos na naš zajednički račun, ali mi je bolje da ćutim, jer mi je Sonja jumpy, danas na prvi dan proleća, kad sve u meni peva! Ali ti ćeš već ukapirati šta sam htela da dodam.)

Nisam ti zamerila brisanje, nego sam te samo podsetila i to zato što si ti prva pokrenula to pitanje. Ja to nikad prva ne bih potegla. Pritom sam ti još rekla da ne zameram ni jednom autoru kad uredjujući svoj blog obriše neki komentar. Moji komentari nisu "moja deca", nisam na njih osetljiva, a tekstove koji su mi važni ne čuvam na blogu, nego na svom računaru.


Mene samo Draco muči

onaj deo gde kažeš "prvi dan proleća, kad sve u meni peva!"

Ipak ti je danas do pesme, iako pustiše Đelića niz vodu?


Ne David Icke

Niko Djelića nije pustio niz vodu. Ponovo sve iznova, je l' da. Pregovori su u toku. Produžili su privremeno finansiranje, to znači da će pregovori trajati još dugo, dugo. I to je loše, ali nije puštanje Djelića niz vodu.


Dracena, i ja sam...

... optimista. o)))


o))

...uh postaje poetično..o)
Proleće je u Draceni nemir,
od sreće bi zagrlila svemir..o)))

Bez obzira što je Đelić pušten niz vodu...


Djelic mokar i tako i tako

Postovani Drago,
Ako Tadic pusti Djelica niz vodu za svima nama ce VK da POVUCE vodu.


Aktivista?

Pa nudim ti da sama izabereš naziv za ljude koji se zalažu za političke stavove koalicije, a ti samo ponavljaš kako je ovo izuzetno trapava i zlonamerna reč. Ako je tako, slobodno i ti mene zovi aktivistom DS-a i onda smo kvit. Nemam ništa protiv, iako ni ja nisam član DS-a, kao što ni ti možda nisi član neke od stranaka koalicije. U svakom slučaju, izvini na ovom izrazu. Ja ću još pokušati sa rečju "simpatizeri". Ako vam i to bude smetalo, onda prosto ne znam šta ću. Moraću da se ubijem, druge mi nema!

Nasuprot izrazu "aktivista" koji ima nedvosmisleno značenje, "brisati se" na ovom blogu ima bar dva značenja, od kojih bi jedno od njih bilo neprikladno objašnjavati.

Ne glumim finoću. Ako ovo moje ponašanje deluje "fino", onda ja jesam fina. Ovako se ponašam i prema svojim ukućanima, bliskim prijateljima i svim ostalim ljudima. Jedino što ponekad u užem krugu opsujem ili ispričam neki masan vic, a čak i tu izbegavam ekstremno masne, ne da bih glumila finoću, nego zato što se meni takav humor ne svidja, nije mi smešno. Zato ovu tvoju primedbu mogu da shvatim samo kao kompliment. Fina sam, pa to ti je...Uh što sam fina!

Ne znam zašto sam zakasnila sa izrazima poštovanja Vesni Pešić. Za šta je kasno? Utoliko pre što sam na više mesta mnogo ranije (recimo u decembru i januaru) rekla da je veoma cenim i, čini mi se, navela nekoliko njenih najboljih vrlina. Tako ne stoji ni tvoja primedba da sam negde zakasnila. Možda niste čitali moje postove i evtl. ponešto iskoristili u predizbornoj kampanji, ali to je vaš problem, a ne moj. Za svaki slučaj, sad te podsećam da sam i za Žarka Koraća rekla da je vrlo fini, odmeren i pametan čovek. Ni protiv Čede nisam rekla ništa ružno. Svidja mi se i Čankov humor, i vrlo brza i razvijena inteligencija. Nisam ja ta na koju koalicija ima razloga da se ljuti što joj je rejting nizak. Ukazivala sam vam mnogo puta gde grešite, ali pošto ste vi to shvatali kao moju propagandu, odustala sam i sad reagujem samo kad neosnovano napadnete onu političku opciju za koju ja smatram da je najbolja za gradjane Srbije.


ujee dracena, koliki komentar

ali ja ga citam od posetka do kraja - kao i sve tvoje komentare na koje naidjem.
da ne razvlacimo previse - kod mene pocinje jesen, a sa najnovijim kompromisima nije mi nekako veselo.
brisanje je bilo brisanje komentara. nikakav 1.2.3.4.5. smisao
sretan ti prvi dan proleca...u svakom slucaju meni je iskreno drago sto si ovde

edit
i jos draze sto ces sledeci put glasati za normalnu drzavu a ne za ove sucmuraste, kompromisne, lazljive, znojave vlastoljupce


Sonja

Vidiš kako se ovaj prvi dan proleća lepo završava?

Ružno govoriš o mojoj političkoj opciji. Tako samo ljudi ispunjeni mržnjom opisuju objekt svoje mržnje. Osim što to nije lepo od tebe, štetno je i za interese koalicije, jer pokazuje koleričan karakter simpatizera, neobjektivnost, zagriženost, prezir, komplekse itd.. A ljudi ne vole da imaju takve na vlasti. Nemoj posle da vam ja ponovo budem kriva što nemate onoliko pristalica i glasača koliko biste želeli.


dracena

sad vec preterujes. Kakva mrznja? jel ti citas napisano ili samo bljujes kako ti nadodje?
kolericni karakteri, zagrizenost, neobjektivnost, prezir, kompleksi..imas li jos nesto??!!!
draga mi je tvoja upornost kao i cinjenica da se nisi sakrila u misiju rupu zbog odluke tvoje politicke opcije.
zasto bi nam ti bila kriva??? - pa nisi cak ni clan partije, ili ??


Sonja,

ubedicemo Dracenu da glasa za GSS sledeci put. :) Ja mislim da imamo realne sanse da je ubedimo.


priredio si mi bal sa krlezom i kestlerom

kako si znao?
veoma realno.
p