Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Blog B92

Političari i uvrede

Mene su učili, i zahvalna sam na tome, da ako pišem novinski tekst ili blog ili ako pravim emisiju moram da imam stav o temi i da treba da budem provokativna. Iskustvo me je nažalost naučilo da se u ovoj državi najviše pažnje poklanja tekstovima i emisijama u kojima su glavne zvezde Koštunica, Čeda, Tadić, Nikolić... dobro prolaze i Velja i Čanak. Ovi ljudi, uz svesrdnu pomoć novinara, naučili su nas da se najviše pažnje privlači svađom i uvredama. Ne provokacijom nego svađom. Ta lekcija primenjena je uz izuzetke na ovom blogu. Dakle, najveće zvezde u našem društvu, pa tako i na ovom blogu, su gore pomenuti političari. Najvažnije teme u svim medijima nisu milion svakodnevnih problema građana ove države nego šta koji političar ima da kaže. Meni su za ovakvu situaciju najkrivlji mediji koji prema mom mišljenju treba da nekom od gore navedenih, kad ima nešto da izjavi, kažu: Izvini, nije nam to zanimljivo, našoj publici nije ni korisno ni zanimljivo to što ti smatraš. Pa ti dobro razmisli šta bi mogao da kažeš ili uradiš pa da zaslužiš mesto u našem programu ili na blogu. I da vam kažem još nešto ljudi, radili smo svojevremeno studijske emisije uživo sa sukobljenim političarima, koji su se pred kamerama klali a posle snimanja se u hodnicima dogovarali gde će na zimovanje.

Novi softver

Kad proradi novi softver, uhhh, kad proradi novi softver...

Moći ćemo da predlažemo nove vip blogere, pa evo ja ne mogu da izdržim i želim da najavim moje predloge: prvo, tu su Nsarski i Hoki. Zatim moji prijatelji novinari koji pišu mnogo bolje nego ja. Ne bi bilo loše da vip blog dobiju Milka Canić i Aleksandar, znate onaj momak što radi vremensku prognozu na B92. Pa onda recimo dobar momak Momčilo Bajagić Bajaga... I na kraju, my favorite, Nedim Sejdinović.

E, a što se tiče banovanja tu su, naravno, Mirko Kontić i Brooklyn.

U moju VIP listu ulaze, hm, pa naravno Jelica, Olga, Peđa i Aleksandar Vasović. Ivan Marović i Marčelo, bezdiskusije. Gde si Marčeelooo?

I da, nadam se samo da će Srđan Kusovac što pre dobiti podatke o čitanosti bloga i da će i dalje imati najčitaniji blog.


Vlasto, Mimi

evo pitaju za vas. Znaš šta Jelice, ja mislim da su njih dve tu sve vreme, čuvaju nam ledža :)
btw, Vlasta ima novi posao iz snova, ostalo nemam pojma, mi uopšte ne razgovaramo, mi svaki put kad se vidimo pjevamo karaoke, nemamo vremena za razgovor :)


Uvrede, političari, novinari, mediji

Šteta što na ovu temu nije bilo dublje diskusije. Jelena, pokušaj ponovo...:))))))))))))


Sve je ovo

diskusija duboka taman koliko treba i takva kakva jeste mnogo govori o temi.


Ajde, Jeckili ...

Jeckili, a da predložiš mene za VIP blogera? Možeš slobodno da proveriš moje komentare na Blogu, uvek su argumentovani, jezgroviti, jasni i sistematični! Mnogi moji komentari nailaze na otvorena odobravanja ostalih blogeraša, toliko su znači sugestivni!

Pored toga, manje važno ali ne i nebitno, pristalica sam autentičnih demokratskih snaga Srbije, veliki sam pobornik lustracije i deložacije poraženih snaga, koje nazivam najvećim izdajnicima Srbije.

Ako me predložiš za VIP blogera i tvoj predlog prođe kod restaka, garantujem:

- najmanje 250 odgovora na svaki moj komentar (što znači da će komentar biti zanimljiv, kontraverzan i aktuelan u isto vreme)

- objavljivanje knjige sa najzanimljivijim komentarima svih VIP blogera na B92!


Srela sam jutros

Nedima Sejdinovića. Video, kaže. I smeška se. A ja kašljem ko magarac.
Zašto se tako kaže? Jel kašlju uopće te uboge živuljke?