Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

VIP Big Brother is so sophisticatly*

VIP?VIP?Stigao je dugo očekivani VIP Veliki burazer.

Blic je pre neki dan objavio da će se u kući Velikog brat pojaviti Goga Sekulić, Olja Karleuša, Dragutin Topić, Niggor, Ivan Gavrilović, Deen i Dragan Marinković Maca. Kada sam pročitao tu vest, bio sam u fazonu pa i nisu im neki poznati. Sada mi je žao što spisak iz Blica nije istinit.

U kući velikog brata pojavile su se aktuelne trećerazredne zvezde i ispušene muštikle, koje nisu bile poznate ni kada su bile na vrhuncu svoje karijere i kojima će 50 hiljada jura stvarno dobro doći (za zatezanje i ugradnju novih silikona).

Ali prvo da krenemo od kuće. Što reče Maca malo je kič, ali je ok! Eh, da je malo kič. Kuća izgleda kao da su u njoj eksplodirali Roberto Kavali, Donatela Versaće sa sve pokojnim bratom. Animal print je svuda, sigurno i na toalet papiru. Rekoše da je kuća specijalno transformisana za poznate stanare, kako bi se u njoj osećali što prijatnije – jer su zvezde ipak navikle na luksuz. Ja predviđam da će zvezde od gledanja u zlato, mrtve zebre, pume, tigrove, pande i ostale ugrožene životinjske vrste, sigurno boleti glava.

A sada ukućani i ukućanke. Ima li šta lepšeg od ogovaranja wanne be zvezdi? Ta naravno da nema!

VirdžinaVirdžina1. Marta Keler

Kada otkucate njeno ima u searchu na sajtu imdb.com, dobijete da je dotična snimila dva filma pre hiljadu godina. Dobro, da ne budem toliko zloban, pre 14 godina. Marta spada u red onih zvezdica čije autograme ne uzimate ni kada vam ih nude for free.

 

Boy?Boy?2. Peđa D’Boy

Peđica je zbog klimaksa počeo da zakera pa ga je mlada žena, novinarka, Irina Marković poslala na produženi odmor u kućicu Velikog brata. Nije lepo da loše pričam o imenjaku, ali većina ljudi s kojima sam gledao BB bili su u fazonu who the fuck is Pedja D’Boy. Mislim da na to pitanje nemaju odgovor ni njegovi vršnjaci.

 

Silikonska rodbinaSilikonska rodbina3. Olja Karleuša

Na početku treba odmah naglasiti da Olja nije ni u kakvim rodbinskim odnosima sa Jelenom Karleušom (ovaj podatak sam pročitao na wikipediji – aha, to se zove uspeh u životu). O Olji sve najlepše samo zbog izjave da ne voli mačo muškarce. To je sasvim dovoljno da nekog bezgranično podržavam.

 

Metro ćureMetro ćure4. Saša Čurčić

Reče voditeljka da je on jedan pravi metroseksualac i ostade živa. Metroseksualci bi po definiciji trebali da imaju ukusa kada je oblačenje upitanju. Drečavo zeleno i drečavo žuta? Halo?! To je modni genocid. Sašica je kao i svaki bivši sportista pustio stomačinu – jel to neko pravilo?

 

U Munjama na 3 sekundeU Munjama na 3 sekunde5. Danijela Vranješ

Koji je najbolji način da postanete poznat? Talenat? Pamet? Obrazovanost? Ne. Slikanje u Playboyu je dovoljno. Ali, žao mi je ja sam peder, tako da taj magazin ne pratim, tako da ne znam ko je ova devojčica. Reče voditeljka da se na nekoliko sekundi pojavljivanja u nekim filmovima, ali mi to nije pomoglo da se prisetim. Sigurno sam tada zažmurio.

 

Iz šeširaIz šešira6. Big Bankrot Lale

Čuli ste da je u Indiji postojao običaj da, kada umre maharadža, zajedno s telom pokojnika spale i njegovu prvu suprugu. Pa tako kada je otišao Minimaks, ja sam mislio da smo se rešili i Big Laleta, ali sam se prevario. Gde su ga samo iskopali?

 

Pilule za lilulePilule za lilule7. Emina Hamzabegović

Kaže manekenka. Studira farmaciju. Pametna manekenka. Bravo, bravo. Ona je sigurno zamenila Deena, koji svakako može da joj drži cat-walk časove. Polomi se žena dok stiže do ulaznih vrata.

 

 

No NameNo Name8. Danijel Alibabić

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuuuuu, uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Srbija će oprostiti, ali Beoviziju nikad. Izvadi mi oči, odseci mi ruku, šibaj me leđima, ali mi Evroviziju ne diraj.

 

 

Oćeš gaćice?Oćeš gaćice?9. Goga Sekulić

E, ova wikipedija ima tekst o svakoj šuši. Sećam se kada je Goga u nekoj emisiji izjavila kako je velika vernica, ali ne novokomponovana već prava vernica, i sekund nakon te izjavi voditelj najavljuje Gogin spot a kod tebe su ostale moje gaćice. Goga je završila Višu poslovnu školu i tada je moj prijatelj s kim sam gledao BB izjavio: Ubiću se, Goga je obrazovanija od mene! Sada imam veliku dilemu – Da li je gore biti nižeg obrazovanja od Goge Sekulić ili njen kolega/koleginica po obrazovanju?

I lep i pametanI lep i pametan10. Ognjen Ivanović

Maneken koji je odmah morao da napomene da nije peder iako je maneken. To je odmah sumnjivo. Molim sve pederke koje su spavale s njim da podignu ruku? Oh, mašala, mašala. Takođe je hteo da nam stavi do znanja je on i lep i pametan. Hm, videćemo. Zamislite, wikipedia o njemu nema nijedan tekst, skandal.

 

SophisticatlySophisticatly11. Zorica Šuica

Vlasnica copyrighta na reč sophisticatly, koju sam bez dozvole autorke iskoristio za naslov ovog bloga. Da li ste primetili torbicu? Onu koju je 357 puta pokazala kameri sa sve izrazom vidite kako sam ja luda baka sa originalnom torbicom koja ima ogledalo koje mi je donela ćera iz Pariza, čujete PARIZA!

 

Cica macaCica maca12. Dragan Maca Marinković

Cica maca. Maca je lood i na prvu loptu moj favorit.

Ovom prilikom šaljem hiljadu pozdrava i poljubaca Srđanu Mitroviću.

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com


big lale

ahaha, ne mogu da verujem:))) fali samo jos onaj bilmez mikica 1.maj pirot:)

* she's so sophisticated , i'm such a looser :)


no coment

Tiranija palanke, parada neukusa i kiča...
Uostalom: http://blog.b92.net/node/2838
šta ste drugo i očekivali ?!?


VIP ili Very Ignorant People

VIP ili Very Ignorant People big brother.


pun pogodak!!!

jos ako su zadaci ,velikog,glupi kao i u prvom serijalu, festa ce biti kompletna:)))kako li ce pojedini ukucani izgledati bez sminke...pobedjuje seljana 100%


bravo.

slazem se u svemu.
buahahaa, a kad je goga zapevala!?


Legendarne gaćice :) Pa

Legendarne gaćice :) Pa nije imala šta da izjave, nego ajde da zapeva... Nervira me što je sajt BB u padu pa ne mogu da postavim njihove fotkice...


Зашто Пеђа тако, зашто наопако?

Аман Пеџолина, о Гоги Шанерки све најлепше!
Она је велика модна икона, а свакако и мудра жена.
Омиљене ми њене изјаве:

"Простирем се колико сам широка".

У "Руском рулету" на наговештај Милана Калинића да ће због погрешног одговора пропасти кроз рупу, она одговара:

"Закуни се!"

Гога рулезз.


Oooooo Vladimirka, dobro mi

Oooooo Vladimirka, dobro mi došla i još bolje me snašla :)
Našoj dragoj Gogi - nisam se slikala gola za Playboy - izgleda sva pamet u facijalnom mladežu...


djani

sve mogu da oprostim, ali ne dam da mi se dira Djani Curcic. Covek ce tek pokazati vlicinu svoje gluposti :)))
Dakle ako budem gledao bice to samo zbog Djanija


Naš wanna be Dejvid Bekam

Naš wanna be Dejvid Bekam :) Kad voditeljka reče da je on metroseksualac, ja samo što nisam pao sa stolice :)


Да, да,

ЂАНИ је жива интелигенција и члан академије мука и наука!

јесте видели чиме се он хвали вечерас, каже ПЕЂИ д' Бојсу како се он тетовирао много пре него тамо неки Бекама и остала полуумна и полуписмена спортско-естрадна жгадија.

по њему то је његов највећи успех у животу, о другим успесима није се изјашњавао, али у праву је Сморенко, он ће бити занимљив за гледање, мислим за посматрање.

а тек Гога, па то је траги-комично, она тамо сем СИЛИКОНА које је спаковала у овећи ГРУДЊАК нема бог зна шта да понуди, али тим пте је то и занимљиво.

не бих се сложио са ПЕЂОМ; Маца је показао у Руском Рулету да је екстремно незанимљив и тотално вербално неразговетан, видећемо шта ће показати у ВИП Брату.

нико тамо не би волео да види сигурно писца Павића или неког дипломату да нам дрве о свеколикоим разлозима зивљења и да ли их уопште и има.


milutine, mislim da gresis

Evo Dracena bi na Pavica potrosila bar 200 sms-ova.


Да, да Пеђа,

ја већ поздравио СРЂАНА МИТРОВИЋА и молио га вечарас да ово исто пише у свом стилу наравно, ипак је ОН експерт за ВЕЛИКОГ БРАТА.

којег су отерали одавде неки познати ТАЛИБАНИ овог Блога.

и од чијих једних те истих тема се овде не може живети.

то су они Блогери коментатори којима овде не би сметало да се појаве три милиона Борки Павићевић, али би одмах овде узели пиштаљке у руке и ОКЛАГИЈУ да отерају једног десно орјентисаног Блогера.

факат је то зар не господине Пеђа.


fakat je, ali odlazak je

fakat je, ali odlazak je lična odluka... ne bih ja to okarakterisao "buuuuuu oterali su me zli blogeri, jada ja"...
i meni ne smeta da se pojave tri miliona Borki Pavićević.


Tri miliona?

To je malo...

evo sta bi stvari meni na um palo...

Menjajuci glasom, evo sta bih rek'o...

Kad bih ja takav blog stek'o, smesta bih ga dao da se klonira. :)


Antifashizam,

Hvala na parafrazi mog omiljenog citata...
(mislim na Sirana, da ne bude zabune, jer ne znam nakon kog komentara ce izaci moj)
Pozdrav,
Bojana


Nema na cemu.. samo Vi

Nema na cemu.. samo Vi ostanite tako cvetno lepi, pa ce i Roksana imati svoj counterpart...

Pozdrav. :)


Labude MIlutine!!!?

Tebe nisu izabrali za VIP velikog bradera?! Sramota, za ovu drzavu, za ovaj blog i za tebe kao coveka i kao sportistu! A ja sam se licno za to zalagao, sto telefonom, sto emajlom. Imam 1700 svedoka da to potvrde.
Ili su te mozda zvali a ti odbio? (Tamo ne moze da se pusi, znas?)


Ni mene nisu ni zvali za vip

Ni mene nisu ni zvali za vip velikog brata :(((((((
qq qq qq qq qq qq qq qq qq qq qq qq qq qq


нсарски,

само они који самном проведу пола дана, знају да би ја гарантовано победио у било ком великом Брату и Сестри.

једини разлог због чега ово тврдим је тај, што би већина Браће и Сестара тражила сама да оду из КУЋЕ, јер гарантовано не би могла да поднесе мој карактер као такав.

у ово сам убеђен да би се десило у пређашњем саставу В. Брата.
Мада мислим да не бих могао да изнервирам оног победника Ивана, остале бих урнисао и гарантовано све отерао из куће и то МИЛОМ, без Мома.


bojim se milutine da je to istina

Ti bi zaista pobedio u VBu.


Vala, Milutine, ti ne beshe

Vala, Milutine, ti ne beshe na travi veceras? Bilo dosadno bez tebe.


VIP???

Znaju li ovi iz EMOTION-a sta to zapravo znaci?
Ako neznaju evo male pomoci, jesu to vrlo vazne osobe ali ne osobe koje ce postati vazne nakon BB nego koje su vec vazne!!!

Jedino sto vidim u ovom VIP BB-u je da sada ima vise verzija Marka :-)

Bazen sada ima grejanje vode ali sam uveren da ako damo Ognjenu malo vremena on ce nam dokazati koliko je "pametan" nekom opaskom!


Pedja

ael Big Laleta titluju?


Moraće :))

Moraće :))


Mislim se ja

da li sam ja OUT ili ovi ljudi nisu poznati. Ja nikog osim Pedje Dboya ne poznajem.

Takodje pozdravljam Srdjana, doduse ne bas sa grljenjem i ljubakanjem, ali sasvim srdacno. (lep ti gest, svaka cast)


Dejane

ne znash Big Laleta, iluzionistu iz nekog sela pored Jagodine (recimo) koji ZNA tajnu pravljena mushke dece?


TOg zanm

i ako ta Goga zivi u 1300 kaplara i ima silikonske sise, onda sam je jednom video dok je nekome pokazivala iste, pa i ja malo gleducnuo. po fotki ne znam dal je to ta, posto sam od gledanja u grudi zaboravio da pogledam u facu. a znam da tamo zivi posto je usla u ulaz posto se ekipi za stolom pored mog pohvalila novim organima .


ignore nitulim!

pedjice jedva sam chekalo/a:)
sad ce d te zapljunem za ovu karleushu a za drugu ,drugi put.
pa da li si video onaj potamnjeni ten i te kontraste?
i shta ti uopshte mislish o velichanju takvih likova medj gej populacijom?
jel to ok?
mislim ja sam matora,ODRASLA NA ADAM ANT-U ,BOY GEORGEU I PRINCU ETC.
jel volish x?

tori amos american doll posse!


e da

Pozdravlja te
u zdravom telu zdrav i duh mnogo zgodan i lep a nije ja!: )


У здавим телу,

у здравом телу здрав и дуг.

ти драгонка си екстра брука и срамота овог Блога, чак и ГОГА је за тебе академик науке и силикона...

срам те било драгонКа зовеш Митровића да се врати овде, а сама си га терала вилама и грабуљама баш одавде.

узми вујаклију, па види шта пише под:ЛИЦЕМЕР !


E, Milutine,

sada si se prvi put mnooogo zaebo. Svakom na rep, al zmaju K. nikako. Znam lika, odrace i tebe i jarca zivodarca dok kazes kosovo. Ovde te ni Golum nece spasiti. Drzim palcheve za tebe Milutine, al mrka kapa. Drzse, shta drugo.


ignore nitulim!

ajd nadji taj moj post!
pa se javi!
al do tada da se ne pojavish na blogu!

da te vidim sad nitulime what ever!


ајд ти нађи,

мој пост који је за игнорисање и који саджи лажи и којештарије!?

до тада немој да си ми...

звакала орбит-ално.


imash chasti i hrabrosti da

se pojavish a da mi nisi nashao post protiv srdjana?

marsh!

idi na pres blog bolje ti stoji!

ovo je za nitulima!


Марш ти,

по сто један пут.

мене си лично напала без разлога, за тебе нисам чуо да си се уопште родила, али видим да ти јеси за мене, а ја ти поасле опонирао, сад тражиш да се расправљамо о другоме, а не о нашем спору.

за уравнотежене који се руководе логиком је све јасно, за оне са сто врста стандарда, е за њих није ништа ненормално и ниша није нормално.

ово је за анонимну критичарку.

под шифром.


EJ BRE!!! TEMA JE VELIKI

EJ BRE!!!
TEMA JE VELIKI BATA!!!
taj cat fight ostavite za real world


ovo je za nitulima!

a i na politici nalazish istomishljenike!
prema tome ciao!: )

!(dok mi ne nadjesh post protiv srdjana mitrovica!
mala sitnica za tebe ali velika stvar za nas! sckit) !: )


Hehehehe...super je pratiti

Hehehehe...super je pratiti povremeno sta Nitulim radi. Koja je sada pala za slobodu, da li je otkrio sistem hladne fuzije i oborio svetski rekord u plivanju na suvom! :) Jelte Milutine, da vi niste novinarski fotograf, zalizan i sa teglama umesto cvikera??? To bi dosta toga objasnilo...

Moje iskreno postovanje,
Boris


Dr. Agon Ka

lepo sam mu reko. Nego ovo Dr. Pun blog doktora: Dr.Lester Bowie, Dr. Valentino Rossi, Dr. Ago Kovachevic, Dr. Albert Hofmann, Dr. Agon K. pa josh neki WitchDoctor, Dr. Acena(ovaj folira)... Da ne bude inflacija. A da ce od milutina da ostane masna fleka, znalo se onomad. Pozdrav Zmaju.


thx

mislim da je krajnje vreme da strgnemo ovog nitulima sa ledja!
chitao/la sam ga i pre prikljuchenija.stvarno sre ! mnogo!

marsh!
!(dok mi ne nadjesh post protiv srdjana mitrovica!
mala sitnica za tebe ali velika stvar za nas! sckit) !: )

p.s ne volim potpise al ovo preti da postane moj omiljeni:)
preuzmite kad zatreba :)


Draga, Nije fer ženu zezati

Draga,
Nije fer ženu zezati zato što je zagorela... Potpuno se solidarišem s njom...

Evo ja trenutno slušam Mireille Mathieu, Edith Piaf, Estrellu Morente, La Lupe, Lolu Beltran... ali ja otkidam na trash, mene to zabavlja...

Nemam ništa protiv što se takvi likovi veličaju međ gej populacijom, ja imam mnogo veće zamerke... ali o tome u nekom ozbiljinijem blogu...


...

e ako ovo ne izvuce srdjana mitrovica iz klozeta - nista nece.
nestao covek ...


Hit QUEERIA bloga za ovo BB veče

Čekaj me kod kolima by Djogani

Zar ti stvarno, mala
ne znas ko sam ja
zar ti nikada nisi cula za Djoganija
e, pa to sam ja, da l' si znala to
dodji da malo, malo djuskamo

Hajde, vodicu te sad odavde ja
i cekacu te dole kod kolima
moram da samo da prvo javim se
zove me Answer, Answer zove me

Stani, nisam babaroga
niti opasan ko droga
ali ipak hocu da ti skinem ruz
tako lepo je u mraku
a ja nisam, znas, u braku
ja sam, sada sam samo
Sladjin bivsi muz

Ja bicu poznata
znam, bicu poznata
jer sam s tobom vidjena
u svim novinama, u svim novinama


EXTRA

bruka! :)


Kaqze djogani u intervjuju

moj brat je donesivao ploce iz italije.


misim

srdjane gde si?
javni se ponekad.
onako... za nashu dushu.
svaki bloger ima pravo za losh dan i pogreshan (losh) blog.
vratiiiii seeeee!!!
pls!


Prilog za uzivanciju

http://youtube.com/watch?v=5x-572xIAOg
narkoooomanija bato :))))))))))))))))


jj

nemam ti kad.i bez tona je teshko podneti...

p.s. imam zvuchnike:)


Pa ovo je fenomenalno... I

Pa ovo je fenomenalno... I kako ih ne voleti... Kako?
Jebo zemlju koja GRAND nema!!!


pa ja ne mogu : )

hahahahahahahaha
unishtit cete me sorele :)


pa ja ne mogu : )

hahahahahahahaha
unishtit cete me sorele :)


:)))))))))))) a, sestre?

Ljulja, zabavljaj,
chega nema nabavlj, a? A?


ova pesmica

se prima. :-)


Pazi kad odgovara situaciji

Pazi kad odgovara situaciji :)


i kaze: moja sladza dzuska i

i kaze: moja sladza dzuska i kad ima:)


Coco

Zvoni Dzoganiju mobilni. Pogleda i pozove Sladzu: "Dodzi Sladzo, zove te neki Answer."


JJ

:)))
a kad je vozio sladzu u novi sad pa se na pola puta setio da je zaboravio nesto i odmah okrenuo kola za 360 stepeni!:) policajka, na sred novosadskog puta:))))


CR

:))))


A ono:

Meni sladžu a za Sladžu...sladžu.


Na pitanje kakvu kafu

Na pitanje kakvu kafu piju:
"Sladza cepa gorcu a ja cepam sladzu!"


``Poznati``

Koga ste ocekivali od poznatih da vidite?
Cecu? Borisa Tadica? Novaka Djokovica?
Pa naravno da ce doci treca liga ``poznatih`` jer im je ovo odlicna prilika da se presaltaju u drugu ili mozda cak i u prvu ligu.
Da umesto povremenih slika i napisa u tabloidima dobiju prostor u realnom vremenu da pokazu sve svoje kapacitete!
Ovde su dosli ljudi koji zapravo nemaju sta pametnije da rade u zivotu, a ovo ce im biti fantasticna reklama!


Mmmmmmmmmm Novak Đoković,

Mmmmmmmmmm Novak Đoković, u gaćicama s jutarnjim dizanjem (b92 style) mmmmmmmmmmmmmm... Abraxase zašto mi to radiš???


msim

zhasu :)


Pedja: "Ovom prilikom

Pedja: "Ovom prilikom šaljem hiljadu pozdrava i poljubaca Srđanu Mitroviću."

Valjda hiljadu i jedan.


ma jok... to se ruže šalju

ma jok... to se ruže šalju 1001 kom


Ok, ako nista drugo bar sam

Ok, ako nista drugo bar sam ti raspalio erotsku mastu!


Malo mucenja nije na odmet.

Malo mucenja nije na odmet. What doesn't kill you i druge bajke!
Hehehe, nego zanimljivo je podatak da je mladjani Djokovic (zasluzeno rekao bih) stigao tako brzo na mesto br.3 "zelja" koga videti u BB VIP serijalu! Kazem "zelja" jer ne verujem da bi iko vole da gleda Kostunjavog 3 meseca (ili koliko vec), a da je pri zdravoj pameti (gledalac, ne Kostunica - za njega je vec kasno prim. prev.). Ali ipak bi to bilo nekako nerealno pa je zato na poziciji br.1.

Ma, evo i mog idealnog sastava. Prvih 12 igraca BB VIP serijala:
1) Ceca Srpska Maajka (izvini Edo)
2) Velimirus Rhinoceros
3) Vucic
4) isidora Bjelica
5) Karleusa, ali Jelena
6) Zeljko Joksimovic
7) Borka Vucic
8) Bogoljub Karic
9) Neki fudbaler
10) Pahomije
11) Ruska Jakic
12) Piksi Stole

Sta kazete? Da pisemo peticiju i da zahtevamo ovakav BB VIP 2 - Povratak VIPa! :)


e ove

sve znam. deoduse nikoga licno.


E pa to je fora! Da se sa

E pa to je fora! Da se sa njima smejemo i placemo. Da shvatimo kako im je zivot tezak, kako je uzasno biti VIP. I da na kraju Piksiju kao pobedniku damo tu kintu...da kupi bolju frulu! :)

P.S.
Hm...mozda bi i Bora Corba mogao da se ugura negde, da zabiberi situaciju? Samo, koga izbaciti??? Dileme, trileme...


Nista od dece ?

,,,za Ronaldinja ? / No. 10 /


:)))

hahahaha


Uh...'ebes mi sve, nisam

Uh...'ebes mi sve, nisam znao da je Goga Sekulic poreklom iz Afrike! Mislim, po slici definitivno ne bih mogao da kazem da je poreklom sa evropskog kontinentalnog podrucja (bez kolonija).

Pa nista...nek se veseli Srbija. Imao sam VEEEELIKU srecu da nisam ni prvom serijalu BB-a morao da prisustvujem. Ali fakat se Srbija napalila zestoko, cekajuci da vidi ko ce koga i sta u toj kuci...mada se u kuci, na zalost celokupnog auditorijuma, niko nije napalio zestoko! :) Mozda bude sada, kada Goga bude trazila svoje gacice. Ako ona uopste nosi gace - setimo se Bobe Smrada i sve ce nam biti jasno! :)

Nego Pedja...sta ti mislis, koja je tvoja strucna procena: ko ce ovde koga? Mislim, sve same zvezde u vrhuncu intenziteta sjajnosti mora da kipe od seksualne energije koju jedva cekaju da podele sa gledaocima.

Znas sta - sto ne bi ovde na blogu bilo organizovano kladjenje?!?! To bi bilo super. Postojale bi teme i kvote. Evo, recimo, teme bi mogle da budu tipa ko ce koga, da li cemo videti te silikone u punom sjaju, da li je nas maneken zaista straight itd itd. Da malo zacinimo blog. Nesto kao Web2.0 - veca participacija internetholicara i blogholicara. I naravno, queerholicara! ;)

Pozdrav


pa Vi nemate pojma sta propustate

sad gledam "live stream"..cudo nevidjeno..Intelektualna raprava G.S i O.K kako i u cemu spavati

J

PS: A nesto me kopka...Big Brother..kojih 10 blogera bi stavili pod isti krov?


Јакша ми узе мисао,

управо сам то хтео да питам и поставим као тему за размишљање...

лично бих преферирао да у том В. Брату видим екипу од 11. особа из невладиног сектора, и једног стројевца или сличног Образа.

па ко издржи има да прича како је било кад је било.


I Big Lale koji priča

I Big Lale koji priča viceve non stop :)) Gde su "mladi" tu je i šala :))


zasto moj lievstream

ne funkcionise. zasto?


A kazu moji prijatelji iz

A kazu moji prijatelji iz LA, da je taj Curcic bio velika faca tamo. Kao shmeker, svi nashi mali i veliki glumci i ini umetnici ga muzli za kintu, gudru...bio chovek lake ruke. Navijachi su bili ludi za njim, a druzio se sa Rodmanom. Jedino shto je puko svu kintu. Ko bre da izdrzi taj sex& drugs & r&r sa Rodmanom :)))Jbg


znas kako je

nista bez love.


Mudro zborish Dejane, lakshe

Mudro zborish Dejane, lakshe je s lovom :)


pa

zato se i prijavio za BB:) da moze da obrne jos jednu turu sa Rodmanom.:) i da se vrati kuci.:)


potpuno legitiomno

makar nece da ulaze u sebe (ie. silikone).


Ma da. Chovek bio zvezda, al

Ma da. Chovek bio zvezda, al nije hteo da slusha trenere, landrao, nedisciplinovano to. I onda - nazad u Besni Fok :))


jedan je djani :)

dok nije spizdio sve one silne milione koje je dobio od Boltona i Aston vile djavo mu nije dao mira. Tu se ovajdio ko kod je stigao. Najvise bratska Kolumbija :)))


...

a zato covek stavlja u CV podatak da ima englesku pemziju :roll:


Moja blog-postava VB

>>..kojih 10 blogera bi stavili pod isti krov?

1.Urosh

2.Jelena Milic

3.Pedja Queeria

4.Milutin

5.Biljana Srbljanovic

6.Ceda Nebitni

7.Jasna Hag

8.Bojana Maljevic

9.Zokster

10.Zeljka Buturovic


Pa, ko prezivi! :):)


Vinska mušice baš si zla

Vinska mušice baš si zla :) Sviđa mi se sviđa :)


veoma logichna

konstrukcija.


Boba smrad je divan

Boba smrad je divan :))

Nešto mi se javlja da će fudbaler i maneken malo da se druže... Na prevaru, daj da ti pipnem mišiće i te fore...
Goga će organizuje igru PRONAĐI MOJE GAĆICE, nešto slično kao pronađi uskršnje jaje... i onda sledi nagrada...
Baka i D'boy ima obavezno da se smuvaju... Baš su sophisticatly par...


Hm...pronadji uskrsnje jaje!

Hm...pronadji uskrsnje jaje! To mi dade jednu ideju za moguce kladjenje, ali ne smem da izusim u interetar! :) Nije pristojno...


Baka, da, da, baka :)))

i Boy, to je rešeno na prvi pogled :)))
Nego, si video torbu? Fenomenalna je. Sa ogledalom ! Mislim, ako slučajno nisi video.

I kakav sad crni Maca? bljak

Očekujući Srđana...


ppppppppppppccccccccccc

cccccmok!


Quote: Pa nista...nek se

Quote:

Pa nista...nek se veseli Srbija. Imao sam VEEEELIKU srecu da nisam ni prvom serijalu BB-a morao da prisustvujem

Ako je to definicija srece, sta li je tek nesreca?


Nacitana

A jel' ste obratli paznju na informaciju da je jednoj od ucesnica omiljena knjiga Alhemicar?


Mora da je i njega napisao

Mora da je i njega napisao Tolstojevski! Ili je ipak Dostoj!


...

Quote:

A jel' ste obratli paznju na informaciju da je jednoj od ucesnica omiljena knjiga Alhemicar?

logicna i predvidljiva stvar.
tu nema greske - ta knjiga i jeste za nju, ona i jeste za tu knjigu.


Sramota

Da, a ovom manekenu je omiljeni pisac Momo Kapor. A onda glupa Ana Mihajlovska replicira samoj sebi: ali, devojke, kada vidite kako izgleda biće vam svejedno ko mu je omiljeni pisac! A ona manekenka iz Bosne izjavljuje biser: Iako sam manekenka, ja sam kompletna ličnost! Goga: rođena sam kao zvezda i ponašam se kao zvezda! Sve u svemu: PINK 92!


Da je pristao, Zika

Da je pristao, Zika Oretkovic bi sigurno pobedio. A i pare bi mu dobro doshle. Shteta


Moram malo da trolujem.

Moram malo da trolujem. Naidjoh sada na ovaj fajlic sa igranjem u pesku. Ako zelite da vidite nesto daleko zanimljivije od BB-a predlazem da navalite! :)


hvala, dragi,

nisam gledala, obaveze su me odnele na drugu stranu (modna revija, VIP, after party, ju, ju, ju), ali me zanimalo... meni si ti vise VIP nego bilo koji ukucanin... znam ko su Pedja The Boy ( hit: Jugoslovenka, ljupka oko pupka) i Marta ( ex Virzina). Cak je i Mara bila razocarana - sve neki anonimusi....da, pominjala je nekog madjionicara - ko bi ga se setio? Fuj.


out

ja sam totalno out. out iz srbije, velikog brata i tv-a. za 5 ili 6 ukucana znam ko su, ali zapravo me je vise zaprepastio koncept 'vip bb'??! what's the point? sad stvarno vise nista ne razumem. u svakom slucaju im fale bakarec i najseksipliniji srpski tehnicki ministar.


Pa lako je tebi kada si se

Pa lako je tebi kada si se ti spasio i otišao u obećanu zemlju za narkomane, pedere i ostale "devijantne" persone :)


narkomane, pedere

pa ne znam sta da ti kazem. u stvari znam... pakuj kofere, dizi sidro, put pod noge...


Nađi mi nekog da me

Nađi mi nekog da me priženeni tamo... i evo mene odmah...


udaja

:)) samo napred, naci ces ti lako ovde nekog za udaju. mozes i samo za papire - ako ne pravis pitanje oko pola, izbor je nesto veci. :)


...

Quote:
samo napred, naci ces ti lako ovde nekog za udaju.

kakva understated prosidba :roll:
kvirijo pristani!


kamichak, ej!

kamichak, ej! ja sam nazalost slaba prilika za udaju, bar za tu formalnu... :( jedina mi je nada da nadjem holandjanku / holandjanina koji crce za srpskim pasosem. isto zelim i tebi i pedji... :D


nikola,

imas mejl
edit: neko mi je prepravio komentar:)

nisam mogao da odolim. d.s.:-


...

Quote:
isto zelim i tebi i pedji... :D

hvala chandro, ali sa mnom je to nonstarter ;)
a pedja je brakolomka pre nego materijal za udaju, cenim.


kamichku

pedja je opasan. ima jednu od dve stvari na koje se definitivno jako palim - pamet. (perverzan sam, priznajem.)


koja je druga

stvar?


ds

ds dragi, postajes indiskretan. manje perverzna od prve, svakako. a stvar je, imas pravo, isto koliko i pamet. ;)


kvirija...

... imam ja za tebe nekoga.. tip je iz rijeke, ima papire i stan u amsterdamu, radi neshto na shipolu..
visina 190cm
tezhina oko 90kg
kosa i ochi smedje.. malo prosed
starost oko 40

koliko sam upoznat (nisam ga video jedno vreme) nema frajera, ali on to menja svake godine.. tipichna balkanska tvrdoglavost... pa ako si zainteresovan, da ga priupitam?..;-)))


Želim da upoznam osobu koja

Želim da upoznam osobu koja je kupila slike Zorice Šuice i da mu postavim nekoliko pitanja...


sad htedoh da pitam sta radi

sad htedoh da pitam sta radi ta zorica siacu ili kako vec...a ona slikar, kazes? zanimljivo
evo, ukucala na guglu i izaslo njeno ime uz tatjanu olujic i jelenu tinsku...


Pakleni trio - Tatjana

Pakleni trio - Tatjana Olujić, Jelena Tinska i Zorica Šuica... Najbolje drugarice :)


fali samo ruska jakic. :)

fali samo ruska jakic. :)


Heezuuss...

...to je više od pakla...


grom i pakao, vala bash.

grom i pakao, vala bash.


Bedevija stajling

Kakav trio :))))Ali ne mozesh da zamislish Olujicku! Komshinica mi. Visoka 2m, broj cipela 50, frizura ko da je stavila prste u shteker. Shokkoridor


Nožnim palcem...

..izbija svaki panj..o)


Drago

Tachno tako :))) A obozava zenstvenu odecu, romantichnu- chipkice, mashnice, svilica, ludilo :)))) Ko da si obuko ormar u lutku :))


Voli ženstvenu odeću kao i

Voli ženstvenu odeću kao i svaka trandža :))


Da znash. Ja sam uvek

Da znash. Ja sam uvek tvrdila da je travos :))


samo DA SE NE ZABORAVI

doticna bila istaknuta drugarica-clanica JUL je kul!!!!


Quote: Ali ne mozesh da

Quote:

Ali ne mozesh da zamislish Olujicku! Komshinica mi. Visoka 2m, broj cipela 50, frizura ko da je stavila prste u shteker.

Dakle, vrlo queer.


Joj Pedja, nemoj Jecu

Joj Pedja, nemoj Jecu spominjati - Milutina ce srcka da strefi! Kada se samo seti koliko ga je doticna jurila...ne ponovilo se doticnom Supermenu. :)


ma supermen

sad ima srpski kriptonit- neprejebiv je:)


Hahahaha...ma, mora da i nas

Hahahaha...ma, mora da i nas Supermen (iako je Nas, covek iz Srbije) ima neku slabu tacku. Neku petu, neto. Milutinova peta mora da postoji!

Neka je on nama ziv i zdrav. Samo Supermen Srbina Spasava!


:)

mislim da je ipak u pitanju kurje oko:)


nego, sto je kusovac

sklonio onaj poziv na okupljanje sa bloga? da li ne sme vishe da se okupljanje najavljuje preko bloga b92 ili je nesto drugo u pitanju? jeste kusovac najavio da ce to uraditi, ali ne i razlog.


Coco, kad reche Supermen...

Ona: "Nesto si okasnio, supermene?"
On: "Mogu ti objasniti. Draga, zao mi je, ali bio sam s klijentima..."
Ona: "... i onda si celu noc do 7 diskutovao, jel da, supermene?"
On: "Ma pusti me da izgovorim. Uspeo sam da pridobijem novog klijenta za firmu, odveo sam ga na finu veceru...
Ona: "... i to do 7 sati ujutru? Supermene, pa kolko me glupom smatras?"
On: "Ma dobro, priznajem, isli smo posle u nocni bar da nesto popijemo, tamo smo bili do 3..."
Ona: "...da da, supermene, do 3. A sta je bilo do 7? A, supermene?"
On: "paaa, otisli smo club na djusku, ali ja sam samo gledao, bilo je dosadno."
Ona: "Sve je OK, superman, samo si gledao i cekao. Sta jos treba da poverujem?"
On: "...pusti me da izgovorim i slusaj... Ma zasto me stalno zoves SUPERMEN?"
Ona: "Zato sto samo superman nosi gace preko pantalona..."


JJ

super:)) :))))
ima i onaj glupi:
supermen: hello, i am superman
englez: hello, i am businessman
bosanac: i am nepismen:)


Supermen


Nemam komentar

Prijavljujem da sam bio na blogu, da sam se smejao i da nemam komentar..


Coco Rosie ...Mislio/la si ...

..Unfuckable .. :-))))


unfuckable

mislila sam, naravno, ali ne smem- nemam copyright na rec:)


Srbinman u bioskopima blizu vas

Posle povrataka iz bioskopa gde je gledao novog Spidermana moj stariji sin je naleteo na mene kako otvorenih usta gledam sprskog VB. Zajedno smo odgledali jedno pola sata uživo blamaže srpskih VIPova(?). Pokušao sam, koliko sam znao, (hvala Peđa) da mu objasnio ko su učesnici i čime se bave. Kao rezulata raznoraznih utisaka mali je smesta smislio scenario za film Srbinman.

Uz dozvolu autora, sinopsis ide ovako:

Preko dana Srbinman je normalan čovek. On živi i radi, poput drugih ljudi, vodi normalan život ali u noći punog meseca, dolazi do metamorfoze i on se preobražava u Srbina: raspojasa se, cirka, psuje, peva kulu-lele muziku (c) i govori glasno, nadvikuje se sa drugima, hoda naokolo bos i neprilično odeven ne priekidajući da psuje. I tako sve do svanuća.

VIP VB je dno-dna.


Srbinman

Predivno!!! TO bi vredelo snimiti, makar za sledeci kratki metar! Ili bar za youtube... :D Dugo me nista nije ovako nasmejalo... Puno pozdrava autoru!


Dejane

Ael ga je moguce ubiti srebrnim metkom u srce ili srBskim opankom pod nos?


razmisljam t

postavim kao ceo blog - umetnicku radionicu, da svi doprinesemo idejama, pa da se napravi film.

ponoc, on skida kravatu, trgne casicu brlje i kaze: jebem li ti milu mamu da ti jebem...
(kao kad vukodlak pocne da zavija)


ajd kad si...

...zapeo. Ali zadrzavam autorstvo nad srebrnim metkom i shiljkanima


:)))

trgne casicu rakije , sve sa zabacivanjem glave, podrigne, pocese jaja pa kaze...:)))


podrigne, pocheshe jaja,

podrigne, pocheshe jaja, prdne, pa kaze ...:))


a ne! pljune pa kaze... :-)

a ne! pljune pa kaze... :-)


pa kaze

dok su oni, picka li im materina, jeli prstima, mi smo zlatnim viljuskama.


Srbimanov asortiman rekvizita

Mora da ima i onaj dramski momenat sa sve onomatopejom:
"Mi Viljuskom BOC"
A onda krene da tom viljuskom prvo cakca nos, pa onda malo usi a onda je uhvati za drugi kraj, zabaci iza ledja, umilno se ceska dok ga ne zasvrbi guza........
No mislim da bi Srbiman sem viljuske morao da ima jos neko tajno oruzje: otvarac za svaku vrstu vlase, kobasicu koja raste na drugom kraju dok je jedes i za vanredne prilike, uredjaj koji precizno pokazuje u kom pravcu i smeru deluje sila gravitacije.


Evo ja se javljam da glumim

Evo ja se javljam da glumim Svrbiwoman, Srbimanovu silikonsku devojku... Jel moze?


И данас би јели, да имамо шта,

Ма да, само што у међувремену од пар стотина година дошло је до преокрета, не само што смо данас остали без златних кашика и виљушака, већ би ми данас јели и прстима, али немао шта...

дакле, ко се последњи смеје, тај је сит и без златног ексајга.


a, zaboravila sam ono

a, zaboravila sam ono coktanje kad izvlaci parce mesa izmedju gornje cetvorke i petice:))


e braco:)))))))

kakav celebrity,
moj favorit Sasa djani curcic, koji je definitivno najjaci lik, ko nezna bivsi fudbaler partizana, aston vile, jos par engleskih i jednog americkog kluba poznat kao poklonik tecno muzike, da je spiskao vise milionskih ugovora na ribe i gudruheee,bio extra friend sa denisom rodmanom, skratio pola top modela svetskih u l.a...
najpoznatija izjava parafraziram ne bih igrao fudbal, za milon bilo cega al za 10 extra riba bi... sto ako se prevede u vase sexualne orjentacije zasluzuje support veliki
ajmo djani...


e za vas...

nece slika:)?


nisam znala da je goga

nisam znala da je goga meleskinja. dok sam je vidjala u teretani pre par godina bila je bela...a pedja d'boy?!?!?! a koje tetka sa ljubicastom kosom? a cica maca?? a drecavo zuto i drecavo zeleno, treba pedja da vidis letnju kolekciju H&M da vidis sta je modni genocid, floralni!
ps. pridruzujem se pozdravima za SM (moze grljenje).


hehehe


Kapi :)

a u potpisu "Kome snaga lezi u gacama, tragovi mu smrde nechovjeshtvom" :))


jj beba

moze


nesto mi govori (javlja mi

nesto mi govori (javlja mi se...) da njemu snaga ne lezi u gacama ;-)


a ne zna se ,

mozda mu je od jadarita


Gorgeus Woyislaw Bushidoo ?

..nepotrebno precrtati


BoL

pa ti ne znas?? goga je cerka queen Vande iz sport billy-ja i apua iz simpsona:)


vala bas! volim kada

vala bas! volim kada estradni 'VIP' ima meru, sto silikonsku sto samopotamnjivacku. ali ko je cica maca...mica...stavec?


Mozda se varam ali mislim da

Mozda se varam ali mislim da nije los lik.Tip je iz Bosne (Sarajevo?).Vodio je nekakav kviz na TV OBN pa su ga izbacili jer je nekom ucesniku rekao da ciganise i to protumacili kao rasizam.MLogo se izvinjavao ali nije uspelo.Posle se pojavljivao u reality show-Vovima a sad ga vidim u Beogradu.Mislim da je zavrsio nekakvu glumacku skolu ili kurs i da je glumio u pozoristu u Sarajevu.

MAJSTORE ja izaso iz coska (jel smem plz).


Nesto mi fale ...4 asa ...ko

Nesto mi fale ...4 asa ...ko ume nek pokaci slike ...Voja,Velja,Jocic,Bulatovic ..tako bi ih bilo 16 .."sve u 16" ...


velja

velja, i ostali da, ali mislim da bi bio bolji bakarec od kostunice. s tunjavim zaista bi zaista bilo beskrajno dosadno (kao da ovako nije).

to me podseti na legendarnu probu i kostunica.avi (forum b92 zatvoren, pa klik ovde
i skroluj dole do kostunica.avi potpisa... :D )


Ipak su najbolji

..chedomorci u chamcu..suze su mi posle od bednog smeha
...btw ...zar ono nije .."Kameni".avi ?


Ma gde Bakarec ..razulareni alfa muzjak

...ne bi bilo zanimljivo ..taj bi sve KARAO ...sto se mrda ...a ovi bi -fino, chovechanski....
pravoslavno...pojasnili,
uredili,ubedili...
uBEDIli ...
Srbijicu, vip batu i sestricu...

u jebote, zaneo sam se ?!


Vidi se da ova maneknka iz

Vidi se da ova maneknka iz Bosne, nije prosla kroz obuku za Dzirlo djevojku - manekenku koja govori.
Moram priznati da je i u sitne sate bilo bas zivo u kuci VB, a Big Lale je dodatno "popravljao raspolozenje", pricajuci neke praistorijske viceve. Jos neki jevtin trik i sou ce da bude kompletan.
Sta mislite, ko prvi leti iz kuce? Moj tip je bajati madjionicar.


Ne mogu da verujem !!

Koliko samo ljudi gleda ovo đubre !?
Na našem B92 !
Zar smo se za to borili !??
Bljak !


Pa budi ble tolerantan!!!

Pa budi ble tolerantan!!!


...

Pa nisamo se borili ni da gledamo Mandu na B92, pa nas niko ne pita.


A kada je to B92 postao

A kada je to B92 postao nacionalni servis? Hajde da si rekao da se nisi borio da A. Tijanic bude direktor RTS, pa da se slozimo... B92 je privatna televizija i podrzavam pokusaje ulaska u mejnstrim i povecanje gledanosti...


Moje/tvoje/naše?

Šta ti pa znači "naš B92"? Jel to neki sentimentalni okidač na dane slave i zanosa ranih devedesetih? Wake up, andergraund urbana paradigma B92 je so 1992..!

Upališ B92 i misliš da je to onaj isti svet od pre 10 godina kada se znalo ko su dobri, a ko loši momci. Šta je urbani šik(selebrejšn) a šta minimaxovizija. Kada je DSS bio partija u lokalu (šifra: MZ Gospodar Jevremova + Jovanova), a JUL bio kul. I kad su bakice slušale tehno setove dok su čekale prave vesti na B92 (i taj glas: veliki grad ne bi bio....).

Ali, takva je evolucija, neumoljiva, kao i tranzicija. A ono su predmoderna vremena.

A inače smo se borili za to ko će da gostuje u VIP VB-u? Koga je trebalo zvati da bi taj šou bio po ortodoksnoj meri kruga dvojke - Lunu Lu, Latinku Perović i Vladu Arsenijevića?

Gogine gaćice - to je postmoderna međ' Srbljima, ovi prethodni su samo "poznati anonimusi", što reče V.V.V.


ne dirajte mi pedju!!! :)))

ne dirajte mi pedju!!! :)))


Poznajem

samo osobe pod 2 i 6.


A ha ha ha

Pedja ti si car.
Obozavam te.

Pavle


Pedjice dear,

poshto si bez greshke izreciklirao BB, preostaje mi samo da konstatujem kako su neki komentatori sa ovog bloga mnogo vece zvezde od gorepomenutih.

Pozdrav Mitrosu:)))


4 queeria

jedna slika za vas, ako nece slika hoce link
nego moj favorit sasa curcic jedini je bio stvarno u dzet setu sa denisom rodmano sa svim pratecim zurkama top manekenkame ect... najbolje iznezdjenje marta alias virgina keler...ne znam onu menekenku i kvazi slikarku jebes slikara kakva idiotkinja:)


Angie :))))))))))))

"Pozdrav Mitrosu:)))" pa lepo sam se odvalila :)))))))))))))


Ja gledala

Mali maneken sladak. Goga povelika. I sve je savrseno. Srpski Bulevar sumraka u stilu Ima li pilota u avvionu. Ne znam kako su mene preskocili, u toj kombinaciji sam VIP do mojega.


A fudbaler

me odusevio sto je za 2 miliona funti kupio tramvaj da se vozi do posla.


hahahahahahhaa

Quote:
Ne znam kako su mene preskocili, u toj kombinaciji sam VIP do mojega.

hahahhahahhahahhahahahah

Bravo, Biljo :)


Gledam ih sada na

Gledam ih sada na netu.
Izbor ucesnika je pun pogodak.
Totalna debilana.
Curcica za predsednika


Gledam ih sada na

Gledam ih sada na netu.
Izbor ucesnika je pun pogodak.
Totalna debilana.
Curcica za predsednika


A ovaj Pedja the boy ista

A ovaj Pedja the boy ista Karla del Ponte, samo malo jos sise da nabudzi


A

A i koliko vidim jedina je plavusa


Ts, jok, nema Carla sise

nego da pedja samo nabaci po koju kajlu i brosic od van cleef & arpels (dobro, moze i graf ili de beers), i prava karlica :)))


Kuhinja u Velikom Bratu

Gledam sad...voditelj Maca pravi neka jela..pa malo kasiku u usta da proba..pa nazad u serpe promesa ..pa malo u usta..pa malo u serpe..i tako..

J