Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

danke dojcland

kancelarijkakancelarijkaAngela Merkel je u telefonskom razgovoru s Vojislavom Koštunicom ukazala na neophodnost formiranja nove vlade u zakonskom roku.  Kancelarka Nemačke, zemlje koja predsedava EU, Angela Merkel, upozorila je predsednika Vlade Srbije Vojislava Koštunicu da treba da se učine napori da bi do naredne sedmice ipak bila formirana demokratska vlada i time očuvana evropska perspektiva zemlje.

Portparol nemačke savezne vlade Ulrih Vilhelm saopštio je na konferenciji za novinare da je kancelarka u razgovoru sa Koštunicom "ozbiljno upozorila" da Srbija treba da "iskoristi kratko preostalo vreme za formiranje demokratske vlade".

Ulrih nije preneo šta je predsednik Vlade Srbije rekao kancelarki koja je, kao i prethodno Evropska unija, izrazila zabrinutost zbog izbora Tomislava Nikolića za predsednika Narodne skupštine. 

Ma, vazi! Samo jos kada bi nas gospodja udostojila odgovora na koju ona to demokratsku Vladu misli. Pa demokrate da rode mecku ne mogu da skupe 100 poslanika na gomilu. Od tih 100, ima ih nekoliko iz stranke G17 koja ne zna: ni ko je, ni sta je, niti kojoj opciji pripada.

 

Demokratska Stranka je izlozena svojevrsnoj zajebanciji svih ljudi koji imaju jednu vijugu vise od paramecijuma. Kenova politika, “ocu kakim-necu kakim”, potkovana sumanutim Djelicevim performansom u Skupstini od pre dva dana ih je skratila barem za 70% poslanika u buducem sazivu. Miki Maus, Vojvoda od Meridijan Banke, pa to je iz koze da iskocis. Vucic je sa odusevljenjem prihvatio da sutira penal bez golmana ispred mreze. Strasno.

 

LDP ni kriv ni duzan, sedi I ceka. Tudjom gluposcu ce ustedeti pare za kampanju.  

I onda nemica zove Kostunicu I kaze mu to sto ima. A ja se vec ponadao da ce DSS nestati zauvek! Gospodjo Dojcland, nemojte to da radite, molim Vas. 

KAKO BEZ NOVIH IZBORA DO DEMOKRATSKE VLADE?! 

Nemoj, Danke Dojcland, molim te, zovi ga ponovo i reci da si se samo salila!


...

.. ne kapirash, dule, mada shvatam da si besan.

ovo je samo blagonaklona poruka gradjanima Srbije: pamet u glavu! ali, ne kao pretnja, siguran sam.ne obraca se nemachka vlada skarednoj srpskoj vladi u nastanku- jednostavno, nemachka predsedava savetom evrope do jula i sasvim je prigodno reagovala, po mom mishljenju. i to sigurno ne iz neobaveshtenosti (mada je tu zbrku teshko pojmiti)
zamisli da nishta nisu rekli povodom pichvajza u koji Srbija svakim trenom sve dublje pada.
jer, shto evropa vishe srasta i napreduje, to smo joj mi dalji: i nepotrebniji.


Radikali i Evropska unija :)

Savet Evrope:
http://assembly.coe.int/ASP/AssemblyList/ALMemberDetails.asp?MemberID=5742

Još davne 2006. godine poslali smo im Gocu, da vide kako radikali ne ujedaju na prvom sastanku i kako su fini...


otkud radikalka kao clan parlamenta ?

ko je nju tamo poslao? Molim ako iko nesto zna da mi objasni.


Duso...

...a ko njima radi styling? Ja ne bih mogla da gledam ikoga od njih za istim stolom, kamoli da pregovaram. Ovo je strasno...

Toma je valjda bio vodja delegacije. Samo se ne secam bas najbolje kako tamo zavrsise, tj. ko ih je otposlao i po kom osnovu.


sad ce gvozdena kapija

da se zatvori, a svi mi po azil...


Izvini

al moram da ti kažem, opet lupetaš, čak ni naslov nisi tačno napisao. I ovo je za Tvoje dobro, kao i prošli put. Pa sad banuj, ako hoćeš. Ponovo.


a neka sad volina Aligrudic

dodje do parlamenta pa objasni kako to zapad utice na Kostunicu jer ga Angela Merkel zove na telefon.
Ne mogu dupli arsini.
dss je demagoski idiot!


Jeremija, ti ili se zezas

ili si glup, treceg nema. Definitivno


Ajd da se složimo Dule, vremena su ozbiljna

pa neka bude ono prvo.Neću više, keve mi. Evo ruke!


hvala ti

ruka:)


Frau Deutchland

Ima da 'rodimo' demokratsku vladu ! Ma to je vise bila izjava za Evropu i svet nego za Voju i Srbiju. Kao vidi se da Evropa nesto pokusava, nesto se trudi - ta shema.
Naravno da od ovakvih razmera sastojaka, ne moze se skuvati Demokratska vlada.
... ili ... mozda i moze... Ono, svi oni koji su 'nazadno' orijentisani bi odjednom mogli da se preporode kao liberalne demokrate. Radikali i DSS da se morfuju u neku modernu evropsku desnicu, recimo. Ovakve promene u glavama nasih politickih vodja su sasvim moguce kada su im predocene posledice trenutnog ponasanja. Nesto poput:
"Nista pare, Nista pomoc, Nista podrska, Nista vize, Nista trzisne olaksice, Nista ulaganja, tek cemo sada da vas cedimo za Hag i upravo ste Kosovo prodali po 50% snizenju." I na kraju je verovatno rekla "Pa ste vi bre normalni ?"


nije Frau Deutschland vec Frau Merkel

to je ruzno.....
i nema sheme - evropa se trudi, a mi treba da budemo sretni sto nas uopste jos uvek gledaju


Changes

Pa na to se upravo i oslanjaju 'nasi' politicari... Na chinjenicu da koliko god upropastili i koliko god prkosili Evropi, Evropa ce morati nekako da se pogadja s njima. Sigurni u znanju da ce ih lojalni 'Srbi' podrzavati u bilo kakvom prkosenju 'svetskih mocnika', jer smo nacionalno tako sebe 'opevali'. Ovo je ista logika Kim Jong Il-a. To je sada vecinski mentalitet u nasoj skupstini.
Narod mora da se promeni, potom skupstina.


onda...izvini solomon

zasmetalo mi to frau deutschland pa nisam razumela i uopste vise nista ne razumem.


Sorry Sonja

U pravu si... malo bezveze s moje strane. Nisam razmisljao dok sam pisao naslov... Oprosti.
Sto se razumevanja tice... Ja patim od iste stvari... zato daj sebi malo odmora i prestani da pokusavas da razumes ne-razumne... osim ako ih ne gledas s one psiho-analiticke perspektive.


ah,

ko zna sta mu je josh rekla?


Pitala ga je

kako si obučen?


Sta ima na sebi

:)


Ovo je bilo skroz sinhrono

a on kaye:
imam jeftino, zarozano odelo i kravatu malo u šreh. i malo sam se zaznojio.


krajeve ociju stisnuo u najruzniji grc od kad

je sveta & veka, a grimasa na licu kao da kaki.

ali TVRDO!


"i malo sam se zaznojio." a

"i malo sam se zaznojio."

a imamo i praziluk u steku...:)))

"zaznojio" VRH!


dejane,

valjda znash da oni ne pitaju.


kako se uopste

obavljaju ti diplomatski telefonski razgovori, ko jos tome prisustvuje, to me uvek zanimalo...a posebno me zanima da li je kostunica bar malo crveneo dok je razgovarao sa merkelovom...il' je resavao ukrstene reci i kolutao ocima.


Savet Evrope

Meni je trenutno najvise zao Saveta Evrope. Oni bi sad voleli da urade jos nesto sem nepodizanja zastave i da stave do znanja da im se sve ne svidja. Ali avaj, Srbija sutra treba da pocne predsedavanje Savetom Evrope.

U Strazburu je danas bilo neformalnih konsultacija o tome da se Srbiji ne dozvoli predsedavanje, ali nema se vremena za dalju pricu o tome.

Kao sto napisah na jednom od ranijih blogova, jedna od bitnijih stvari je da rukovode prijemom CG u Savet Evrope... Bice to zanimljivo...


Danijel Server o izgledima...

Server:Izbor Nikolića može biti katastrofalan

Izbor Tomislava Nikolića za predsednika skupštine šamar je svima koji su podržavali demokratiju u Srbiji i mogao bi da ima katastrofalne posledice za zemlju, izjavio je direktor Balkanske inicijative u Američkom institutu za mir, Danijel Server.

"To predstavlja šamar svima koji su podržavali razvoj demokratije u Srbiji, Srbima i drugima, ali i logičan ishod izbornih rezultata, pošto Radikalna stranka ima najveći blok u parlamentu", rekao je Server u razgovoru za "Glas Amerike".

"Izbor Nikolića me ne iznenadjuje, već to što do toga nije došlo ranije. Bojim se da bi to moglo da ima katastrofalne posledice za Srbiju", istakao je on.

Kako je rekao, u jeku su pregovori o Kosovu i sada je upućena jasna poruka zašto se dovodi u pitanje ostanak Kosova pod suverenitetom Srbije, što će verovatno otežati i pregovarčku poziciju Beograda.

"Naime, u Vašingtonu će preovladati mišljenje da Beograd nije partner sa kojim se može delotvorno saradjivati. Pored toga, Nikolićeva stranka je bila umešana u etničko čišćenje 90-ih godina prošlog veka, što bi otežalo reintegraciju Kosova u Srbiju", rekao je Danijel Server.

Na pitanje kako bi izbor Nikolića mogao da se odrazi na dalje odnose Srbije sa SAD i Evropskom unijom (EU), Server je rekao da je "sasvim jasno da su EU i SAD napravile veliku grešku kada su primile Srbiju u Partnerstvo za mir bez insistiranja da se uhapsi Ratko Mladić.

"Da je on uhapšen bilo bi sasvim jasno u kom pravcu se kreće Srbija.
Sada postoji neizvesnost, jer je ta zemlja ušla u Partnerstvo za mir, a da nije u potpunosti ispunile svoje obaveze prema Hagu. Izbor Nikolića je prirodna posledica diplomatskog promašaja Brisela i Vašingtona", kazao je Server.

O tome da li će se izbor Nikolića odraziti na odnose izmedju Srbije i Rusije, direktor balkanske inicijative rekao je da "ne veruje da je Rusija previše srećna zbog takvog razvoja dogadjaja i da želi neku povezanost sa politikom Nikolićevog tipa".

"Hoću da kažem da niko nema ništa protiv izbora Nikolića na položaj predsednika Skupštine, pošto je njegova stranka najveća u skupštini, ali treba imati na umu druge posledice, posebno u pogledu budućeg statusa Kosova", istakao je Server.


nemoj Dule molim te

reci da si se ti salio. jer svaki dan ovakav nas kosta vise nego i izbori i pokusaj kakve takve vlade sa dss ( idiotima). Nadam se da ce im biraci svi zbrisati i da ce se svesti nanovo na kombi stranku.
Ali, mi vise nemamo vremena za saniranje stete posle zemljotresa. Manja steta je uvek bolja od vece.
G17je po meni na samom pocetku najveci krivac, dajuci ideju o sestom sta li vec je digao krila kostunici. Sad se usrao.
Sta li je Ds u glavi?! E tu je nas problem.
ali sve je bolje samo ne radikali ni da se igraju vlasti a kamoli da je ozbiljno uzjasu.


ovo sto se sada desava, nije normalno

ali imali smo signal oko usvajanja Ustava.
Ja mislim da nas moze da spase samo referendumska atmosfera oko iducih izbora. Jednostavno Mi ili Oni. Da se jednom stavi tacka i da se okrenemo normalnom zivotu i vrednostima. Da zaboravimo nacionaliste i neo-liberale koji su nas unistili i doveli do toga da budemo dno-dna!


MI ili ONI

Quote:

Ja mislim da nas moze da spase samo referendumska atmosfera oko iducih izbora. Jednostavno Mi ili Oni.

Dule kopiras me :)


Poruka znaci i da vise nema "Tehnicke vlade"..

Gospodine Nedeljkovicu,
Ja mislim da poruka ima jos jedno znacenje (uporedite sve danasnje poruke iz EU)a to je da od 15.05. nema vise tehnicke vlade. Gospoda ce morati da progutaju svoju zabu !


sentinel

zaba je mala, sta bih im ja strpao da progutaju!


...

ova ti je zlata vredna!!!


Dule...

...što volim što si tako pametan i pronicljiv i kako bi ti sve to odradio u cugu i što reče pokojni Danilo Bata Stojković: "...ne znam kako ide ali znam da ih je Srbin na kraju sve pobedio". Malo muka više kako bi svi bolje nego DS odradili pregovore oko vlade i ne bi dozvolili da ovoliko traju.
I sam vidiš da evropa i dalje vrši pritisak oko nove vlade. Ne misliš valjda da je to samo sad, u poslednjih par dana, a pojačalo se ovim sranjem u skupštini (pošto je sranje, produkt je govno za predsednika parlamenta).....
Uostalom da nije ovoliko trjalo DSS-NS verovatno ne bi dobila šansu da napravi ovoliku glupost i da se ovoliko ispriča bljuvotina i gluposti i da bude toliko neuverljiva da je DSS-NS sebi ovim dao super materijal da im se zapečati sudbina na sledećim izborima!
I ja sam kao glasač DS bio iziritiran dužinom pregovora i mislio da agoniju treba preseći i na nove izbore ako DSS-NS ne napravi vladu sa SRS. Iamo osećaj da nas zajebavaju itd.
Ali ta priča za Borisa, DS i Đelića stvarno ne stoji i ne mogu da verujem kakve gluposti pišeš!!!!
Uostalom LDP i ne treba da se brine za novac za kampanju o tome razmišlja Milan Beko, a i nije mi jasno zašto LDP do skori a još uvek nije u celini opravdala svoj budžet za januarske izbore??
Tebi??


pogresno si me procenio

Boris i Djelic ne znaju sta pricaju i rade. Vecina glasaca DS-a je na izborima glasala da Djelic bude premijer a NE Kostunica.
Ko je kriv zato sto nas je uveo u ovu agoniju, ko je mogao odavno da lupi sakom o sto? Boris Tadic. Ko je mogao da ispadne pametan a ne marioneta za potkusurivanje? Boza Djelic. Gde sam ja pogresio? U DS ima izvanrednih i respektabilnih ljudi, zao mi je sto su trenutno taoci neodlucnosti svog predsednika i njegovih savetnika. Naravno ja se ne svadjam sa Vama, niti Vam oponiram, samo komentarisem i konstatujem. Verovali ili ne, ovo je moje vidjenje. Dosta mi ih je vise, najiskrenije. Poslednja vest je da je Nikolic najavio da ce uvesti vanredno stanje, i odloziti izbore, ukoliko se desi sa Kosovom ono sto ce se neminovno desiti. Verujte mi da ja za to okrivljujem Borisa Tadica i njegovu kombinatoriku i neodlucnost. Pozdrav


Slazem se

Ali kao sto stalno ponavljam, Tadicu je ovo zadnja sansa da lupi sakom.
Za pocetak bi morao da se resi svojih savetnika ;)


Ma ko da lupi šakom?

Onaj? :))))
nasmeja me


Skupstina Mrtvih

Mrtav sam. Ako bi neko da proveri na sta sam mislio, nek proveri u "Enciklopediji Mrtvih". Iz Mrtvila,lakse pisem, vidim, a nista zivo vise ne osecam i tako je izgleda najbolje. Mrtav uzivam u mnogobrojnim izlozbama povodom dana Beograda, ovog i onog dana ove i one Pobede. Predlozicu Skupstini Mrtvih, ukidanje svih praznika koji imaju bilo kakve veze sa Danom Pobede, Praznikom Rada, i mnogobrojnih krsnih slava, s obzirom da nama mrtvima praznovanje tih dana nista ne znaci. Predlozicu i uvodjenje praznika Izbora, jer sam marketinski razumeo da je raspad SFRJ urodio plodom: Konacno mozemo da vidimo gde je najveci skup lenstina i prevaranata koji pod terminom Javashluk vide jedan shiri dijapazon Fenomena Demokratije. Izbori u Srbiji - to ce ubuduce biti Fatamorgana, ako ne i Svetski Sajam Brenda Konceptualne umetnosti same po sebi. Vec vidim kako je skupstina grada i mnogobrojne ustanove, dala svoj doprinos u podrsci ovakvom Skupu, svake godine na Beogradskom sajmu, jer za broj ucesnika na takvom dogadjaju, bice potrebno i vise od Sajma, mozda i par stadiona...skoro da nam Olimpijada nece trebati.
Da nisam ziveo u Srbiji, da nisam postojao u formi zivog stvorenja koje pripada ljudskoj vrsti ovde u ovom sektoru sazvezdja Strelca pod dominatom Jarca na planeti Zemlji, okrug Balkanski ( "zapadni" - kako to prespektivno zvuci ), ne bih ni spoznao jednu duboku i drevnu filozofsku istinu, zbog cega se Bog "razveo" od ljudskog roda i ostavio ga da sam palamudi i kreira svoj razvoj i progres. Sad mogu da stanem pred njega i na ravne casti, bez da bilo sta MISLIM, pred Savetom Arhandjela svojim prisustvom svedocim da ni u cemu nije pogresio, taj Bog, kad je digao ruke od ljudske vrste. Mozda ce mi ponuditi neko mestasce u Savetu 24 Staresina, ono da imitiram sluzbenika odrzavanja reda Tisine, kako to obicno izgleda, dok traje proces saslusanja Mrtvih, pre nego se razvrstaju u sektore izdrzavanja kazne/nagrade za dela pocinjena u "mladosti";) Ali kako stvari stoje sa mnom, cini mi se da ni to necu prihvatiti, jer sam se za zivota na zemlji, nagledao dugotrajnih parasudskih procesa, kvazi-krivicnih gonjenja i pseudo-kazni, te bih da odmorim od mesanja secanja i shvatanja.
Da obavestim one koji ne razumeju najbolje ovu paradigmu: Od pre neki dan svako ziv moze samog sebe mrtvog da sretne, slucajno u setnji, u nekom sasvim nebitnom procesu, kao i da upozna svet mrtvih pre nego umre, jer u Srbiji je to od davnina moguce, samo niko nije koristio tu olaksicu za koju nam viza ne treba. Mozda cemo dobiti odlukom izvrsnog veca zivih, placanje poreza, zbog otvaranja novih mogucnosti ulaska u Evropsku zajednicu, ali to nije problematicno. Ionako placamo porez za mnoge stvari koje veze s mozgom nemaju, eto da se zadovolji svaki ucesnik u tajkunizaciji takozvane Privatizacije, tj. tranzicije takozvane Srbije u takozvanu Uniju Evrope. Pazljivim pracenjem zasedanja Skupstine Srbije, praticete za iste pare i isti trosak vremena, dve skupstine: zivih i mrtvih, kako bi ste uvek bili u toku zbivanja, istorijski najvaznijih od kada postoji svet. Uskoro se u u skupstinu Mrtvih ocekuje trijumfalni ulazak Kneza Lazara sa svitom, tako da budete spremni za taj prenos uzivo, sto nam je omogucio Cuveni Telekom Srbije, modernizovanjem svoje tehnologije - svaki korisnik telefonskih i drugih usluga ovog tajkunizovanog predstavnika koji povezuje zive i mrtve, garantuje vam da je svaki vas razgovor snimljen i da ga po potrebi uz minimalnu nadoknadu mozete preslusati od reci do reci, sto je po svim preliminarnim i nezvanicnim informacijama, ( za neobavestene ) korak ispred savremenog sveta.
Stoga svaki savet iz Evropske Unije je suvisan, ali eto bio je red da se neko javi i kaze to sto je rekao, iako nema nikakvu vrednost ni dejstvo, s obzirom da nije precizirano, KOJOJ SKUPSTINI je upucen, MRTVIH ILI ZIVIH?


brrrrrrrrate...

tomislav nikolić - predsednik skupštine na rts1

ukoliko vlada proglasi vanredno stanje, nakon izveštaja sa pregovora o kosovu, naredna tri meseca predsednik neće moći da raspiše vanredne izbore, a skupština će moći da donosi zakone o vojsci, lokalnoj samoupravi itd.

i šta sad?!

sem što će svi koji su civilno služili armiju da ponavljaju godinu...


Pa naravno...

Sad znas zasto je prosto divno sto smo bar nekoga izabrali...


Izjava Ulrih Vilhelma nije

Izjava Ulrih Vilhelma nije namenjena Srbiji. Licno mislim da se oni i ne udubljuju previse u nasa g****, rade ljudi svoj posao za svoje interese - sto je u principu ok.
A nama ko je kriv sto smo dosli u tu situaciju - svet ide dalje.
Mada je bas zgodno sto ce sigurno neko isprovocirati Aligrudica da pojede sopstvenu bljuvotinu.


MENE

jako zanima, da li iko ko ostavlja svoje komentare bilo na blogu, forumu ili ispod vesti na sajtu, uopšte ima ideju šta raditi ili će mo nastaviti da kukamo i pljujemo onog koji je popljuvao sve nas i nadamo se da će novi izbori i recimo Čeda nešto da urade. Brojni komentari i reakcije na ovu sramotu od prethodna dva dana govore da je nezadovoljnih svime što nam se dešava mnogo, mnogo više od povorke koja prati grobara. Od Tadića odavno nema ništa, on izgleda kao da se dobro uradio nekom drogom, živi u svom idealnom imaginarnom svetu. Jako me zanima postoji li ličnost ili institucija koja je spremna da artikuliše to nezadovoljstvo i usmeri ga protiv retro mračnjaka ili da svi izvršimo kolektivni suicid, a grobaru ostavimo da do kraja svog mizernog života ostane to što jeste i čuva groblje na čijem će ulazu pisati Srbija?


ne trebaju nam institucije

Cini mi se da je zahuhtavanje pocelo a ako Tadic ne stane na celo kao lider DS-a bice oduvan u istoriju kao Boris Nejaki. Ja jos uvek verujem da u DS-u ima dovoljno licnosti da pokrenu Srbiju.


ja nemam ideju,

ja imam resenje. Novi izbori, referendumska atmosfera. Gradjani ce valjda shvatiti da vise nema zezanja i oduvati "narodnjacko-nacionalisticku" politiku i njene predstavnike, zauvek sa ovih prostora.
Mora brzo da se reaguje. Prava, demokratska, opcija mora da ponudi jakog mandatara a ne karikaturalnog Djelica, ceo front demokratskih stranaka neka stane iza njega i to je to.


E jos da se vi pitate. Pa

E jos da se vi pitate. Pa zar ne vidite da su vec smislili plan ukoliko BT pokusa tako nesto? Tech vlada predlozi vanredno, skupstina usvoji i eto nacionalnog jedinstva...


to je vec sada svima jasna igra

samo BT je to kao ozbiljan politicar morao da predvidi. Sada neka nadje nacin da to premosti.
Tu je potrebna pomoc spolja, a ne da nas teraju da formiramo "nakazu" od Vlade.


Na zalost, posle izbora

Na zalost, posle izbora Nikolica, nedostaju mu mehanizmi da ispravi glupost. On ne moze da konstatuje da vlada ne moze da se formira i recimo vec ujutro raspusti Skupstinu. Moze jedino da pozove vojsku da napravi drzavni udar... sto je idiotska solucija. Sada je od aktivnog postao pasivni posmatrac.


tacno tako

predlagali smo mu mi ovde ukrajinski scenario. Svasta mu je predlagano i sugerisano ali avaj...


na zalost

pobedice narodnjacki blok, zbog utvrdjenog koncepta INATA.


Da

kada bi demokratska opcija bila u stanju da pobedi sujetu, uostalom zašto takvog kandidata nisu predložili za januarske izbore i zašto se nisu tada opet ujedinjavali nego su rasipali glasove. NIko se ni sada od njih ne oglašava, sem tu i tamo Čeda i onaj nabedjeni ekonomista i samo proklamovani eks guverner koji mi ni danas nije jasno kojoj opciji pripada.
Medju svojim redovima nemaju takvog kandidata . Morali bi nekompromitovanu vanstranačku ličnost da nadju, ali baš jaku figuru, vremena je jako malo, ako ga uopšte i ima, jer meni sve više smrdi da će ljigavi koštunica u ponedeljak ujutro da trkne do Hrama na Vračaru i posegne za zvonima da oglasi kako su se on i grobar uz blagoslov crkve dogovorili da za rad srpskih nacionalnih interesa i kosova oni formiraju nakazu koja će se zvati nova vlada.
Miško iz delte će da kupi sve one firme koje još nije kupio za siću zbog pada vrednosti akcija, a mi svi možemo da se hebemo i čekamo kada će nam takva nakaza od vlasti ukinuti i ovakvu mogućnost komunikacije


Svi na protest!

Cetvrtak, 10. maj Trg Republike od 12h

Proveri da li su evropske vrednosti tvoj izlaz iz lavirinta?! MoJA inicijaTIva - ZA EVROPU SVAKI DAN!


pojasni malo

o cemu se radi?


prodao sam kviz;)))

Brate ,bez nervoze ako treba molicemo ,hakera,da zavrsi do 15.5....otvaramo ficka u Mrcajevcima!


"Danke Deutschland"

Danke Deutschland, meine Seele brennt!
Danke Deutschland, für das liebe Geschenk.
Danke Deutschland, vielen Dank,
wir sind jetzt nicht allein,
und die Hoffnung kommt in das zerstörte Heim.

Thank you Germany, my soul is burning!
Thank you Germany, for the lovely gift.
Thank you Germany, many many thanks,
now we are no more alone,
and hope comes into our destroyed homeland.


Ma ko zna s kim je Angela

Ma ko zna s kim je Angela Merkel pričala, verovatno sa automatskom sekretaricom Vojislava Koštunice... te priče će otići u vetar.


Danke Deutschland

ali od mene iskreno.

Samo bih vas zamolila da mu sledeći put kad ga budete pozvali kažete i da mora da prihvati demokratske principe i odustane od funkcije premijera ili da obriše ono "D" iz skraćenice DSS.
Podsetite ga kako se to rešava u Nemačkoj - jednostavno i bez mogo diskusije.


dule, jedno pitanje izvan konteksta

sta se dsava sa knjigom o Clash-ovima

pozdrav,


gotova je

cekam jos neke fotografije pa cu je izdati


super

oce li biti neki post na u temu ?
bilo bi super:)


prava tema

LONDON CALLINGGGGGGGGGGGG


picvajz

corn mouth sakupio ceo picvajz samo su obrisali
ovde kopiram

sredjen. Ako slucajno neko nije procitao. Valjda ne nedostaje nista.

------------------------------------------

predsednikov savetnik za spoljnu politku

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 15:47.

je sin bivseg i buduceg direktora NIS-a. Nikada nije doktorirao, zavrsio je samo osnovne studije u Engleskoj, otac je novcem pokradenim od Srbije platio skolovanje bilmezu. U KejD'Orseju su nekoliko puta i zvanicno upozorili Tadica da ne vredjaju homologe izborom izaslanika, koga niko u Francuskoj ne zeli da primi. U engleskom ministarstvu inostranih poslova, mali je bio izbacen kada je zeleo da ucestvuje u delegaciji Srbije. Jednostavnom proverom su stigli do podatka da mu je novac kojim raspolaze - sumnjiv, i kao takav nije podoban sagovornik. Tadic je ucenjen covek, obecao je tati svog savetnika da ce negde da mu smesti bilmeza, za uzvrat velike provizijie od privatizacije NIS-a.

Znate li gde je Tanja Tadic uplatila skijanje ove godine, za sebe i svoju decu i cetiri telohranitelja u susednom apartmanu? Na gleceru, u Italiji, deset hiljada evra za nedelju dana. Pa joj je dete palo i povredilo jezik, skijanje je propalo, deset hiljada je otislo, a da nije ni trepnula.

Odakle te pare? Od plate i postenja?

Ovi ljudi su ucenjeni, trgnite se ljudi!

jedni su kupljeni novcem, drugi su ucenjeni krvavim rukama i mrtvim dusama koje nose na savesti.

Kostunica je nalogodavac ubistava, Tadic je majmun kome bacaju mrvice.

Predsednik drzave je MIlorad Miskovic, a prvi savetnici Milka Forcan i Saper.

Kostunica je Arkan danasnje Srbije!

* * * * * *

Vuk Jeremic

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 16:18.

Tacno, to je Vuk Jeremic sin Miska Jeremica desne i leve ruke Dragana Tomica-Jugopetrol.Inace cimer Damira Fazlica, poznatog kriminalca iz BiH i clana bande organizovanih kriminalaca Hrvoja Petraca.

Inace vojsku je sluzio u Londonu, Briselu, Americi..... kao savetnik ministra odbrane!

* * * * * * *

Znači

Submitted by Lado on 8 May, 2007 - 16:22.

to, i sa takvim CV-em, je po prvoj varijanti u igrama bez granica za sastavljanje Vlade, trebalo biti ino ministar?! Strašno, a ja komentarisao kad to čuh, pa ne može biti mnogo gori od Draškovića, kad ono Vuk. D. i Vuk. J. - Sodoma i Gomora.

Wait, wait...

Quote:

..... kao savetnik ministra odbrane!

They go a long way back then? Best mates, ah? Yuk!

* * * * * *

Savetnici:

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 16:52.

Vuk Jeremic, ciji otac tajkun zahvaljujuci vezama pljacka Srbiju i ucestvuje u posavljanju Tadica na mesto sefa DS-a

Nebojsa Krstic. poznat kao retko glup covek, za koga predsednikov otac Ljubomir Tadic u intimnijem drustvu govori da je "jedini gluplji od onog mog mamlaza", a koga impotentni Saper vec trideset godina vuce sa sobom, da opere savest i izleci komplekse. Saperu je uvek bilo tesko da gleda svog siromasnog drugara, kome nije isla ni skola, ni muzika, ali jesu ribe, koji je rastao bez oca, jer ga otac nikada nije priznao, a sa druge strane sebe samog Srdjana Sapera, nikad sa devojkama, a uvek u ogromnom novcu koji mu je tata Rasa Saper napljackao na sportskim malverzacijama. Nebojsa Krstic je, to se svi secamo, bio maneken srpske policije i slikao se na njihovim reklamama u uniformi 1996. kada je ta policija batinala ljude koje predvodio Djindjic.

Obojica su radili za Kostunicu, obojica su intimni prjatelji Ljiljane Nedeljkovic, obojica dele ideolosko ubedjenje Vojislava Kostunice.

Dusan Batakovic je bio clan DSS-a, Leon Kojen takodje- za obojicu svi misle da su u stvari Kostunicini savetnici, koji svoju znojavu mrznju prema svemu sto ne dolazi iz Srbije i Srpske, nikada nisu ni krili. Ako postoji izvorni srpski fasizam, onda su to vojvode slavske burzuazije - Vladeta, Batakovic i Leon Kojen.

Zasto sada Tadic, sa takvim okruzenjem, nije prirodni saradnik Kostunice i radikala. To je njegov izbor i ideja. Tu nema nikakve razlike.

* * * * * *

Krstic bloger Pressa

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 17:03.

I vodio kampanju "Zna Srbija" u kojoj je optuzivao Djidjica da je ubica,diler droge, mafijas.

* * * * * *

Djindjic je prezirao Sapera i Krstica,

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 17:09.

smatrao ih je klovnovima i mutnim ljudima i kada su dosli da se ponude, odbio ih je vrlo surovo i otvoreno, pred svima.

Obojica su se organizovala i novcem od pokojnog Rase Sapera i od Milorada MIskovica, preko Milke Forcan - najbolje Saperove drugarice, pripremali rusenje Djindjica. Strane diplomate su na vecerama za Kostunicu redovno vidjale Sapera, koji se predstavljao kao politicki analiticar. Kada je jedan od tih stranaca slucajno prepoznao Ćoru iz reklame za englesku Visa karticu od pre petnaest godina, trazio je da mu manekena vise ne dovode. Ljudi iz protokola su tu rec bukvalno shvatili - i sa liste zvanica SKINULI TADICA, tadasnjeg ministra odbrane!!!

* * * * * *

Sramota me je da pricam jos detalja, kojima savetnici brukaju

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 17:25.

Srbiju, jer su tako glupi da deluju apsolutno neverovatno.

Evo, samo jos ovoliko: Kada je Tadic isao u posetu Zaku Siraku, poveo je "jedinog glupljeg od sebe" na put. Toliko su zdrali u najskupljem francuskom restoranu, da su Krsticu, dok je izlazio iz automobila na susret sa Zakom Sirakom - PUKLE PANTALONE!!! Kada je shvatio sta se dogodilo, bilo je kasno da bilo sta urade, pa je savetnik citavo vreme ostao ne skidajuci zimski kaput, da sakrije pocepani sav kroz koji su mu virile gace! Sirak je bio prilicno iznenadjen i stalno se osvrtao da vidi u cemu je problem, a obezbedjenje je cak posumnjalo da savetnik nesto krije u kaputu. Ne pomerio se sa mesta ako nije istina!!! Uostalom, slike sa ove zvanicne posete to i pokazuju - Krstic je stalno u kaputu.

Drugo, Vuk Jeremic je u svojoj "ofanzivi na EU" uz veliku muku dobio prijem kod nizih cinovnika Kej D'Orseja, pred kojima se razbacivao svojim oksfordskim engleskim - sto se smatra uvredom u frankofonskoj diplomatiji - ali kada je rekao "Mister Milosevic was not Mister Hitler", domacin mu je objasnio da u toj zemlji Hitlera ne zovu gospodinom i da je sastanak zavrsen.

* * * * * *

Mala korekcija Bobane

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 17:38.

Akcenat je iz Cambridge-a.Sve ostalo je tacno cak i zapete.

» reply

Istina.

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 17:40.

Kembridz je u pitanju, ali nikada nije bio doktorat, tamo je taj nadobudni decko od tatinih para platio osnovne studije koje jedva zavrsio i odmah dosao na politicki polozaj u Srbiji.

* * * * * * *

tesko da bi se moglo reci da

Submitted by macaca on 8 May, 2007 - 17:53.

tesko da bi se moglo reci da je "jedva zavrsio", kada u engleskoj studije zavrsava 99% upisanih. ispite je inace spremao u beogradu. Jeremic je nakon studija teorijske fizike na kembridzu zapoceo je doktorat iz finansijske matematike na imperijalu, a na osnovnim studijama imao je prvu klasu (koju uzgred receno ima verovatno pola upisanih, takav je sistem u uk), onda je otisao na harvard gde je zavrsio magistarske studije u JFK school of government na Harvardu. U toku studija je organizovao dolazak djinjdica i drustva na Harvard, a magistraturu je zavrsio uz specijalnu nagradu kao najbolji u klasi ne na Harvardu nego u celoj americi za tu oblast (istina retko koji student je imao veze koje je imao jeremic da bi mogao da organizuje gostovanja premijera, ali nesporno je da je vuk jeremic bio nagradjen kao najbolji na magistraturi na cuvenoj skoli diplomatije).

* * * * * *

Vuk Jeremic Pozderac

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 17:53.

Ma kakav crni doktorat! 6 oktobra doleteo u Beograd i odmah sa Tadicem poceo da mulja.U leto 2001 na molbu Tadica mu cak Zoran Djindjic napisao preporuku i molbu da ga prime na Harvard, kao navodno sluzbenika kabineta prvog demokratskog premijera. Posto je to morao i da dokazuje praksom tokom 2002 mesec dana na molbu Tadica cak i bio u kabinetu Djindjica, dok ga nije BIA uhvatila da spija za strance i da zajedno sa Damirom Fazlicem radi za mafijase iz BiH. Tad ga je jedan od Zoranovih najblizih saradnika bukvalno isutirao iz Nemanjine.

Da se ne bi bruka sirila protiv njega nije pokretana istraga.

Svi papiri i stenogrami njegovih razgovora se nalaze i dan danas u BIA.

Ali i pored svega ta osoba laze i sebe predstavlja kao Zoranovog savetnika.

* * * * * *

Ovaj Fazlic?!

Submitted by Ingrid on 8 May, 2007 - 18:03.

Harley, je li ovo taj Fazlic koga spominjete? Ova varalica koja se spominje u tekstu je drug predsednikovog savetnika?

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=34518

* * * * * * *

E, sad, ko je Petrač...

Submitted by Drago Kovacevic on 8 May, 2007 - 17:06.

..Hrvoje Petrač je mafijaški boss u Hrvatskoj, čovek sa najrazvijenijim vezama u ranijem hrvatskom obaveštajnom aparatu, čovek za koga su vezane najrazličitije afere među kojima i ona sa media group, gde je skoro uzeo monopol na medijskom tržištu.Pominje se da je finansirao i prvu predsedničku kampanju Stipe Mesića. Finansirao je skrivanje haških optuženika, naročito Ante Gotovine i jedan od uslova da Gotovina bude uhvaćen bilo je da pre toga uhapse Petrača.Trgovao cigaretama, oružijem, dragom.

Zanimljiv je posebo po tome što je imao izuzetno razvijene vezama sa organizovanim kriminalom u drugim balkanskim zemljama, pa je tako, njegov važan čovek Ico Mateković nalazio uvek kad mu je frka sklonište kod zemunske braće u Beogradu.Hrvatski mediji tvrde da je imao super odnose sa ljudima iz "crvenih beretki".

Hrvoje Petrač je na mig iz Beograda i nekih interesa rovinjske fabrike duvana organizovao medijsku kampanju protiv Zorana Đinđića u Nacionalu, koga vodi opet njegov čovek Ivo Pukanić. To je ona kampanja iz 2001. koju je preuzimao DSS sladostarsno, radeći daljnju satanizaciju.

Paralelno sa tom kampanjom,i uz asistenciju Petračevog prijatelja Ratka Kneževića, vodili su kampanju protiv Mila Đukanovića. To su oni tekstovi koje je redovno prenosio podgorički dan novina vojne službe.

Petrač je uhapšen zbog otmice sina generala Zagorca, onog što ga sada traži hrvatsko pravosuđe, zbog muljanja sa parama za vojne nabavke, nečemu sličnom našoj kiparskoj aferi, čak se pominju iste banke i neke of šor kompanije.

Osuđen je na 8 godina, a isporučila ga je Grčka, nešto slično kao Bagzija.

Tipična balkanska saga o organizovanom kriminalu.

* * * * * *

Harley

Submitted by Gefiltefish on 8 May, 2007 - 17:21.

Super sto ste uopste pomenuli tog misterioznog savetnika ...Jos niko nije odao familijarnu vezu Pozderci - Jeremici ..Secate se familije Pozderac koja je pljackala zemlju SFRJ ,Agrokomerc afera- ma secate se sigurno ..E to su dicni rodjaci predsednikovog savetnika i javlja mi se da su te silne parustine nekako iz istog izvora ili je bar metoda bogacenja ista . Silno je zanimljvo i to sto se muslimansko poreklo ovog mladog uspesnog coveka krije kao zmija noge ..Zasto? Pa nije sramota imati baku Sadetu i deku Serifa. Sta fali ? Ili nije dovoljno dobro za savetnika predsednika Srbije ? Vazno je da slavis Svetog Nikolu . A?

* * * * * *

Ma kakvi zaboravio

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 17:28.

Vuk Jeremic, cija je majka od Pozderca je po toj osnovi(bosnjackoj) i bio u istoj sobi sa Damirom Fazlicem i jos jednim od bosnjaka izvesnim Milanom koji je po ocu musliman i koji je takodje bio savetnik Borisa Tadica za privatizacije, pa posle otkrica da su umesani u pljacku oko "Knjaza Milosa" pobegao u London.

* * * * * *

Ja se zovem Boban.

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 18:10.

To nije pseudonim, to je moje ime.

Da vas malo razvedrim, poklanjam vam izjavu Tadiceve majke Nevekne

NEVENKA TADIC, majka Borisa Tadica:

- Kada je imao 14 godina obozavao je snenokle. Jednom mi je ispricao kako je sanjao da pliva kroz snenokle i da mu one upadaju u usta. A jednom nam je kao dete, kada sam ga pitala sta hoce za rodjendan rekao: kupite mi pet kila banana.

Mozda je sad malo jasnije ono puvanje pantalona.

* * * * *

ovo je samo deo iz intervjua Nevenke Tadic

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 18:16.

u kojem je masakrirala rodjenoga sina, predstavila ga kao glupog, debelog i lenjog, a koji - zamislite cuda - vise nije dostupan u arhivi Blica na internetu.

U njemu govori kako je uvek bio los djak, pozdrljiv i neuredan, kako od njega niko nista nije ocekivao. Majka mu je inace cuveni psihijatar. Polu maceha mu je Klara Mandic, visedecenijska ljubavnica Ljubomira Tadica, sa kojom je predsednikov otac osnovao drustvo srpsko-jevrejskog prijateljstva i zapoceo tesne poslovne veze sa tajkunima iz Izraela, a koja je ubijena metkom u potiljak, bas u trenutku kada je - kako je kasnije otkriveno - nastajala afera sa kupovinom izraelskog satelita za 55 miliona dolara, za potrebe minisarstva odbrane, na cijem celu je bio - Boris Tadic.

Ubica nikada nije pronadjen.

* * * * * *

Majka o sinu - intervju

Submitted by Kristina K. on 8 May, 2007 - 18:49.

Quote:

ovo je samo deo iz intervjua Nevenke Tadic

Boban (8 Maj, 2007 - 23:16)

u kojem je masakrirala rodjenoga sina, predstavila ga kao glupog, debelog i lenjog, a koji - zamislite cuda - vise nije dostupan u arhivi Blica na internetu.

Izvinite, Bobane, ali ne mozemo dozvoliti da se ovaj intervju prepusti zaboravu....

MOJ SIN BORIS

Blic, 18.05.2004;

Nevenka Tadić, majka lidera DS

Nije bio lepa beba.Uvek je bio prvi za stolom, a najviše je voleo paštetu

Porodica Borisa Tadića imala je u svojoj istoriji mučna iskustva s politikom. Bio je to osnovni razlog zbog kojeg njegova majka Nevenka u početku nije želela da joj se sin bavi politikom.

- Moj deda, a Borisov pradeda, zbog bavljenja politikom 1914. godine interniran je u Arad, tako da ga ne pamtim. Ni Boris ne pamti svog dedu koje je interniran u Jasenovac, a odatle u Jadovno. I otac mu je imao problema zbog politike. Izbačen je s fakulteta i prećeno mu je hapšenjem. S obzirom na sve to, nisam podržavala Borisovo bavljenje politikom. Međutim, on je otišao svojim putem, „oteo" nam se - priča za „Blic" Nevenka Tadić, majka Borisa Tadića.

- Kada se rodio, nije bio lepa beba. Imao je zbrčkano lice, jedan prijatelj mi je rekao da ću ga morati šetati po tavanu - kroz šalu priča Nevenka. Boris Tadić je kao dete bio umereno nestašan, nekonvencionalan dečko.

- Imali smo s njim problema oko pranja ruku, nošenja duge kose i držanja ruku u džepovima. Voleo je da jede sve, s tim nismo imali problema. Stalno je mislio na hranu i uvek je bio prvi za stolom. Sećam se, kada smo kupili klavir, pozovem ja Borisa s prozora da dođe kući i vidi šta smo kupili, a on će odozdo:„Je l' gicetina?", priča majka Nevenka i dodaje da klavir nikada nije naučio da svira, ali je počeo da uči violinu.

- Išao je na časove violine, ali se uvek vraćao prljav ko prase. Jednom prilikom odem ja kod učitelja da se raspitam kako napreduje, a on mi kaže da Boris ni ne dolazi. Ostavi violinu negde na sigurno i ode da se igra. Posle je svirao gitaru - govori Borisova majka.

- Voleo je plivanje, ronjenje i da hvata punoglavce. Bio je živahan, zainteresovan, igre su mu bile raznovrsne - kaže Nevenka Tadić.

- Kao mali vrlo je voleo paštetu. Namaže mu susetka krišku hleba s paštetom i - dok se okrene - on već pojeo. Namaže ona ponovo - on opet brzo pojede, i tako nekoliko puta. Kad ono... On pojede samo paštetu, a hleb ostavi iza jastuka - govori Nevenka Tadić.

- Oduvek je voleo društvo, uvek nam je kuća bila puna dece. Voleo je sve svoje drugove, a i oni njega. Voleo je sport. Vozio je bicikl, igrao košarku, vaterpolo. U vaterpolu je bio uspešan, ali je odustao zbog upale bubrega - priča gospođa Tadić.

- Boris je bio maštovit dečko. Slikao je, uvek su vrata njegove sobe bila iscrtana. Pravio je i skulpturice od gline.Imao je svoj „atelje" u toaletu. Stavi blokče na veš-mašinu i slika. Mislila sam da će se baviti umetnošću, kad on ode u politiku...

Učio je u letu, nije bdio nad knjigom. Kao mlađi nije bio lider, ali je uvek nešto organizovao. Sećam se, kada mu je jedan drug poginuo, organizovao je sahranu. I govor je održao, pomagao je roditeljima tog druga. Bio je oduvek odgovoran dečko... Jedino smo imali problema s vremenom. Uvek je bio u cajtnotu i morali smo ga požurivati - prenosi za „Blic" Nevenka Tadić sećanja na dečačke dane aktuelnog predsednika Demokratske stranke.

Autor: MILAN PRELIĆ

* * * * * *

Bobane,

Submitted by Ninoslav Randjelovic on 8 May, 2007 - 18:22.

tesko da mogu da se razvedrim ovom temom. Nebojsa Krstic mi je brat od tetke i kao deca smo se druzili i voleli. Od kada se politicki angazovao prestali smo da imamo bilo kakav kontakt. Tome je sigurno doprineo i nacin mog angazmana oko dokumentovanja stradanja ljudi na KiM i moji javni nastupi u kojima sam kritikovao zvanicni Beograd ukljucujuci i tu "ekipu" o kojoj i Vi pisete. I jedna pesma koju sam mu napisao.

* * * * * *

I vi ste se politicki angazovali Ninoslave,

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 18:30.

i to pre vaseg brata Nebojse, a zahavljujuci vasem drugom bratu Misku Randjelovicu, koji je od najpoznatijeg srpskog filmskog pirata, a kada je Vuk Draskovic napravio puc u Gradskoj Skupstini i smenio gradonacelnika Zorana Djindjica - dogurao i do gradskog sekretara za kulturu. Tada vas je brat pozvao da se vratite iz Amerike, obezbedio vam smestaj i mesto direktora Doma Omladine u Beogradu, u momentu kada traje najveca pljacka gradskih resursa a od strane SPO-a.

Ne znam da li vam je brat Nebojsa tom prilikom sastavio neku pesmu, a za vase dobro nadam se da nije.

Mislim da sad vidite ko sam.

Pozdravlja vas,

Boban

Evo i vase pesme koju smatrate hrabrim potezom i mudrom analizom

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 18:33.

"JEDNA VIZIJA SAVETNIKA PREDSEDNIKA SRBIJE" Ninoslav Randjelovic

Vidim Coveka od nekoliko krugova :

Jedan RUZAN I OGROMAN - TVOJA GUZICA !

Jedan OGROMAN I RUZAN - TVOJA STOMACINA !

Jedan SMESAN I RUZAN - TVOJ PODVALJAK NA TEMENU !

A odmah tu, sa sve okruglim debelim usima

i zatupastim temenom - vidi se i OKRUGLA TIKVA - TVOJA GLAVA !

* * * * * *

Tadic - Batakovic

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 17:45.

Postoji jos jedna,dosta znacajna, veza izmedju Tadica i Batakovica.

Tako reci porodicna.

Na Novom Beogradu u III Bulevaru.

Znate kad ono nocu predsednik i njegove Kobre imaju sudare na raskrsnicama ?

Sta rade Kobre nocu na NBG ?

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 17:57.

Zgrada preko puta zgrade B92. U istoj stanuju i Sasa Mirkovic i Mihajlo Kovac i mnogi drugi.

Svi se osecaju vrlo bezbedno!

Skoro svake noci su im i ulaz i okolina zgrade ispunjeni Kobrama.

* * * * *

Zena na skijanju na Kaprunu,

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 18:04.

a on se skija kod hale Limes.

Jadna je ta drzava u kojoj i mi ovde znamo koga predsednik tajno sevi.

* * * * *

A ovo je supruga savetnika

Submitted by Kristina K. on 8 May, 2007 - 16:26.

A ovo je supruga savetnika predsednika Tadica koja je zajedno sa drugim novinarima BK TV ucestvovala u medijskoj hajci na premijera Djindjica.

********

Natasa Lekic Jeremic

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 16:35.

Samo da podsetim zaboravne gradjane da je supruga savetnika vodila sve skupove DSS-a i Kostunice u njegovim kampanjama na kojima je citala najstrasnije uvrede na racun Zorana Djindjica koje je pisao njen mentor i zastitnik A.Tijanic.

Izborne rezultate je zajedno sa Nevestickom cekala u DSS-u, a onda su se pojavljivale kao nezavisne novinarke TVBK ili RTS.

********

Branka Nevestic ucestvuje u ozbiljnom pranju stranackih para.

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 16:58.

Producent emisije koju ona vodi na pinku - Piramida je Srdjan Saper, koji svake nedelje da zadatak omladincima svoje stranke da iz kancelarije i specijalnih kompjutera, a preko stranackih telefona zovu besomucno i glasaju za pobedu DS-kandidata u tom pseudo-politickom talk showu. Onda naravno, sistematicno pobedjuje predstavnik njihove stranke, razni Sutanovci i ostala govna, a novac od glasanja - 37 dinara plus PDV po pozivu, pa tako po nekoliko desetina hiljada puta, sa racuna Demokratske Stranke ide na racun producenta Piramide - Srdjana Sapera licno.

Kako je Saper objasnio Tadicu - i vuk siti i ovce na broju.

Branka Nevestic ucestvuje u toj namestaljci i u svemu ima ozbiljan udeo.

Zato je poznato da svi ozbiljni politicari (osim onog klovna Canka) nikada ne idu u taj mafijaski sou pranja para, a za racun savetnika predsednika Tadica.

**********

Branka Nevistic

Submitted by Kristina K. on 8 May, 2007 - 17:14.

Evo kako je 2001. godine

Branka Nevistic na BK TV (pod Tijanicevim mentorstvom) vodila razgovor sa profesorom Sergejom Lukacem o Djindjicevim "reformama kojih nema".

* * * * * *

Piramida

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 17:17.

Pored vec pomenutih kreatura iza te emisije stoji je i Aneta Mihajlovic kuma i zamenica Bojane Lekic u vreme kada je Lekiceva bila glavni i odgovorni urednik RTS-a.

Poznata je po tome sto je privatnim putem, van kolegijuma, organizovala intervju sa Ivom Pukanicem( posala u Zagreb novinara studija B Ivanu Miljus)koji je inace placenik mafije, urednik notornog mafijaskog glasila bande Hrvoja Petraca-"Nacionala".

Tako je i bilo moguce da RTS emituje na I programu u 8 sati uvece intervju sa ovim mafijasem koji je 60 minuta najodvratnije vredjao i klevetao i premijera Srbije Djindjica i predsednika Crne Gore Djukanovica.

*********

Ukradena arhiva RTS-a

Submitted by Ingrid on 8 May, 2007 - 17:24.

Mislite li na onu gospodju Anetu Mihajlovic sto je za vrreme dok je bila zamenica urednika bukvalno iznela video arhivu RTS-a (doduse veci deo prekopirala). Novcana vrednost te arhive je neprocenjiva? Zato joj se danas moze da pravi na salsu "barok svadbu".

*********

Aneta - Radikalka

Submitted by Harley on 8 May, 2007 - 17:33.

Da to je ta cuvena Aneta,zamenica Bojane Lekic na celu RTS-a gde je inace dosla pravo sa TV Palme sa mesta novinara i urednika "Radikalskih talasa"

Mislim da je i danas urednica neke od ovih divljih TV sa nacionalnom, Kosave,Foxa, Avale...tako nesto

* * * * * * *

Aneta Mihajlovic je bila urednica Kosave,

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 17:51.

ali se sada vratila u Saperovu produkcionu kucu Adrenalin.

Uvek i stalno isti ljudi. Mafija.

* * * * * * *

ovo je slicnost

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 15:38.

a ovo urade, dva zlikovca su odavno udruzena. Da se sakrije od ruke zakona, levi zlikovac je spreman i javno da pruzi ruku desnom, samo da BIA ne ode iz njegovih krvavih ruku.

Sta krije Kostunica?

Sta znaju generali Udbe?

Cime ga drze sakom za subaru?

KO JE NALOZIO UBISTVO ZORANA DJINDJICA?

KO UBRZAVA IZRICANJE PRESUDE, PRE PADA TEHNICKE VLADAVINE?

KO DAJE SVE, ALI BIU NE?

KOME ZIVOT ZAVISI OD TOMISLAVA NIKOLICA?

Kostunica ce trunuti u zatvoru, kad tad.

* * * * * * *

ti ljudi su prevareni,

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 16:00.

rastureni, iseljeni iz zemlje. Ucenjeni svojim malim zivotima.

Znate li kako se Djelic hvalio da svi Srbi koji imaju podignut kredit kod neke inostrane ili domace banke, glasaju za DS, jer su ih ubedili da se samo tako banke nece povuci i kredit nece morati da vrate odjednom. Mislite da je to malo ljudi, koji glavu ne dizu od tereta rata za stan, za kola, za goli zivot. Mislite da je slucajno sto je bas sada, kada su najvece kritike uperene prema Tadicu, drzava odlucila da povuce pomoc za kreditiranje za prve stanove. Da se ljudi useru od straha, da misle - evo ti, vidi, nema DS-a, nece biti ni krova nad glavom.

To su bili ljudi iz povorke, koji ne znaju sta ce sa sobom i svojim zivotima.

Opet u povoriku, ljudi! Probudite se, oni rasparcavaju Srbiju, oni je rasprodaju na stimovanim tenderima, a vama bacaju prasinu u oci sa Kosovom.

Dacemo Kosovo, ali ne damo naftnu industriju!

U toku je oruzana pljacka Srbije!

* * * * * *

Zashto bash sada?

Submitted by Donald Sikert on 8 May, 2007 - 19:55.

Wow, kakva je ovo bila hebachina shto nam je priushtio Boban.

Sabih se od copy/paste-a jerbo drzim da na ovom mediju ovo nece opstati duze od momenta kada se probude dezurni.

S druge strane i uz paranoju koju sam stekao tijekom svih ovih godina, zanima me zashto bash sada svi ovi podaci?

Uz svo uvazavanje onoga shto nam je Boban predochio (a neki od pomenutih nedvosmisleno potvrdili) dopushtam mogucnost (do daljnjeg) da je mozda rech o smishljenoj diskreditaciji (ma koliko podaci bili istiniti).

Zashto?

Zato shto "curenje" ovakvih detalja nepopravljivo razvaljuje, ne samo Tadica, Jeremica, vec i celu DS.

A DS je, svidjalo se to nama ili ne, za sada jedina slamka spasa (uz odgovarajucu koaliciju) od poshasti koju nam spremaju braca po kalashnjikovu.

Hocu da kazem da su, meni lichno, potrebna dodatna obaveshtenja kako bih bio nachisto da Bobanove tvrdnje nisu josh jedna Udba ujdurma.

* * * * * * * *

Prijatelji, toliko od mene.

Submitted by Boban on 8 May, 2007 - 18:21.

Laku noc i prijatno.

* * * * *

Ljudi, SAHRANA JE ZAVRŠENA

Submitted by Krasici on 8 May, 2007 - 18:32.

Izvolite žito i po čašcu rakije, valja se za dušu.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Donalde i ostali,

Submitted by Boban on 9 May, 2007 - 03:06. *new

razumem vasu strepnju i ne znam kako da vas razuverim da nisam ubacen agent. Ja sam slobodni strelac, koji vec dugo postoji na ovom blogu, pod jednim drugacijim nickom.

Ne slazem se da je slamka spasa DS, ovakav kakav je on je umnogome doprineo tome da Toma Nikolic sedi kao predsednik parlamenta.

Sta vi mislite, da Tadic nije znao za dogovor izmedju Kostunice i Nikolica, sta mislite zasto je iznenada umesto Micunovica koji je figurirao kao predlog za predsednika skupstine predlozio neku anonimnu zenu?

Ipak je lakse za Kostunici da glasa za Nikolica, kada mu je protivkandidat NIKO, nego da mu je protivkandidat bio Micun.

Taj izbor ne bi mogao da objasni svojim biracima nikako, cak ni svojim blizancima Drasku i Mirku Petrovicu (koji su se rodili vanbracno, nose ime svoje majke jer zvanicnog oca nemaju, a bas nekako nekoliko meseci nakon sto se podstanar Kostunica Vojislav iselio iz sobe sa kupatilom koju je kod njihove majke iznajmljivao).

DS je stranka koja propada, urusava se u samu sebe, jer su je zaposeli Kostunicini ljudi, ona tone pod smisljenom subverzijom Tadica i savetnika.

Sada, nakon cirkusa u parlamentu, Tadic trci okolo placuci i vice na NAS sto smo ga kritikovali, pa kaze - evo vidi sta ste sad dobili, babarogu radikale, eto vam sad!

To je bila njihova prica od pocetka, koju je ovde cak i Saper preko svoje bivse prijateljice VIP blogerke pokusao da plasira, da cemo, ako ne pristanemo na sve sto Kostunica hoce, dobiti savez dss-radikali. Ovo sto se desilo u skupstini je Saper vec pokusao da spinuje na ovom blogu, kada je tema o vladi jedne od VIP blogerki dobila skoro hiljadu komentara. Tada je, preko nje, pokusao da plasira informaciju o koaliciji DSS - SRS. Doduse, ona se sama jasno ogradila od toga i komentatori su odmah nanjusili prevaru, ali ipak informacija o koalicionoj vladi radikala i dss-a je stigla na ovaj blog sa yahoo emaila, registrovanog samo za tu priliku kao "vladasrbije@yahoo.com", ali sa telefona iz kancelarije predsednika Srbije!

Osim toga, nakon one noci kada je blog te blogerke bio hakovan sa strane i padao citavu noc, jer je imala tacnu informaciju da Tadic pristaje da Jocic ostane ministar policije i da BIA ostane u rukama DSSa, ta blogerka je sutradan vidjena kako ruca sa Bozidarom Djelicem u sedistu Demokratske Stranke. Tada su joj ponudili nesto ozbiljno da prestane sa svojim kritikama, ali je ona ocigledno odbila, pa su onda poceli da joj prete. Nemojte da mislite da su te stavri naivne.

Vi ni ne znate koliko se ovaj blog cita i prati. Ovde ima mnogo interesantnih ljudi na polozajima, koji komentarisu, jos vise onih koji bez komentara citaju i prate.

Svi savetnici, ono malo kompjuterski pismenog dss-a, cak i Vucic cita Blog B92.

Ovde se sve zna.

Nisam policajac i da ja jednom dodjem na vlast, prvo bih blokirao i zapecatio zgradu mupa, pa precesljao papir po papir, snimak po snimak, da vidim zasto Kostunica Srbiju daje, a biju ne daje i sta se tu sve zna o njemu.

Kostunici su ruke krvave, njegovi jataci su ljudi iz vrha Demokratske Stranke.

* * * * * * * *

Nikad nisam vecerala sa Djelicem,

Submitted by Biljana Srbljanović on 9 May, 2007 - 03:55.

posebno ne u sedistu Demokratske Stranke. Nikada nisam primila mail iz Vlade Srbije.

Ovo je jedini put da cu se oglasiti na ovom blogu.

BS

* * * * * * * * * *

Ne ljutite se, draga Biljana.

Submitted by Boban on 9 May, 2007 - 04:02.

Nisam rekao nista lose niti o vama to mislim. Na protiv, postujem i vasu diskretnost i to sto ste odbili i ponude i napade, to je postala retkost u nasem drustvu gde se svi mogu kupiti.

Normalno je da kao bivsi deklarisani simpatizer Demokratske Stranke, vi koji ste podrzali Tadica na izboru za predsednika, prihvatite njihov poziv na razgovor.

Posebeno je pohvalno sto ste sve ponude i pritiske odbili. Vi otvoreno govorite svoje politicke stavove, vec ste i sami rekli da se Demokratska Stranka rusi i da je Tadic vodi u zagrljaj Kostunici. Ja to isto govorim, samo malo radikalnije.

Nisam ni rekao da je mail stigao vama, posebno ne od Vlade Srbije. Rekao sam da je to adresa "vladasrbije@yahoo.com".

Niste vecerali, kazete. A rucali?

* * * * * * *


nastavak picvajza

ima jedna poruka nemanje smigica koje nema a druge su tu

Nebojša Milenković
Bobane,
rekli ste mnoge zanimljive stvari.
tačno je da blog čitaju mnogi od navedenih
btw. i mene prijatelji ceo dan zovu
pitanjima: znam li ko je boban!
Poruka koja mi je malopre stigla čak glasi:
Bobana za predsednika!
Zbog svega,verujem da, kao što kažete, jeste slobodan strelac
(opet jedna replika iz filma:
To su naši... rečnik im poznajem...).
Ipak, vaše reči i izjave imale bi posebnu težinu
ako bi nam se na kraju lepo i predstavili!
To je, eto, molba, porodice blogera sa ovog posta!
pozdrav,
n.m.

Donald Sikert
Ja mislim da chovek ne treba da se predstavi.
Da navlachi sebi bedu na grbachu?
Shta ce mu to u zivotu?
Iako je pod nickom govorio o konkretnim ljudima, relevantnije je shto je napisao istinu.
Uostalom, mozemo da uporedimo sva nasha saznanja sa ovim shto chovek pishe i siguran sam da cemo doci do istih stvari.

Jasna Bogojević (9 Maj, 2007 - 14:28)
Mislim da propisi bloga daju obe opcije - nick ili full name. Ako Boban, potpisujući se punim imenom i prezimenom, može da ima komplikacija zbog informacija koje smo (vrlo) naprasno dobili, bolje nick.
Nemam mogućosti da proverim tačnost tih informacija, pa do tada ostaju na nivou glasina, što se mene tiče. Jer vrlo mi čudno zvuče sve te priče o zimovanju, sve sa astronomskim ciframa, popucalim šavovima na pantalonama (jeste duhovito, to da), o Nevestićki (koja mi je direktno odvratna), potentnim i impotentnim likovima, siromašnim i onima koji se valjaju u lovi, i da ne nabrajam sve postove koje sam vrlo pažljivo čitala jutros do četiri.
Jedino je, za sada očigledno tačno, od svega što smo, da naglasim, naprasno saznali o Ninoslavu a netačno o Biljani.
Ninoslav nije demantovao, tačnije mnoge navode je potvrdio.
Biljana jeste demantovala i to vrlo eksplicitno.
Mada i dalje ne mogu da ukapiram šta je uopšte povod da se sada a ne kad je trebalo, iznesu sve ove stvari koje su nam ovako ogoljeno sručene u lice.
Dakle, pošto se ovde, mislim na Srbiju, svaki dan proizvode na tone vrlo senzacionalističkih vesti, hiperprodukcija istih, ja moram da priznam da sam vrlo sumnjičava i nekako ne mogu da se primim na prvu vest.
Da dodam, najdublje prezirem DS i sve što rade najmanje četiri godine, te ovo moje pisanje nije nikakva odbrana iste. O ostalim strankama neću ni da trošim reči.
Član sam SDU od osnivanja, i glasač Koalicije.
Hag

kapi (9 Maj, 2007 - 16:54)
pa evo , Beba Popovic odavno govori o svemu , i opet nikom nista. Osim toga , ja ne vidim sta je to Boban rekao lose o Biljani Srbljanovic. Pa i da je isla na rucak (veceru) sa Djelicem, boze moj. Vazno je sta se dogodilo posle te vecere, a svi to mozemo da zakljucimo na osnovu njenog pisanja ovde, a isti zakljucak ima i Boban. Uvek mi je na pameti ono kada ljudi kazu za Djindjica da je pekao vola sa Karadzicem ili sedeo na Milosevicevom kanbetu , a i Djindjicev odgovor da bi razgovarao i sa crnim djavolom ako bi to pomoglo njegovom narodu. Samo tako treba shvatiti i Biljanin razgovor sa Djelicem.
Vuk Draskovic nije sedeo na kanabetu ,ali je zato bio u vladi Slobodana Milosevica.

Jasna Bogojević... (9 Maj, 2007 - 15:38)
mislim da Boban u ovom slučaju ne zna šta priča. Ručak, većera, dan, noć, šta li. Nemoj molim te da mi objašnjavaš. Dobro sam shvatila i znam zašto sam to napisala.
Kao i u prethodnom postu, koji si možda pročitao. Sve dok nema dokaza i činjenica, za mene su glasine. Posebno ove vrste ko je s kom bio na ručku/večeri/modnoj reviji/gde god.
Biljana je demantovala. Zašto bih više verovala Bobanu nego Biljani?
To jest, verujem Biljani. A ti kako želiš. 'Ajde da se ne sporimo ti i ja.
Kao što sam napisala, vrlo pažljivo sam iščitavala do zore i sasvim sam svesno napisala to što sam napisala.
Boban ima nesumnjivu želju da bude duhovit, ciničan, šta god, što je meni drago, ali u ovom slučaju je bilo vrloooo neumesno. Čak degutantno. Mrzim držače sveća.
Hag

sine nobilitate (9 Maj, 2007 - 15:52)
> Mrzim držače sveća.

a ja mrzim drvene advokate...BS moze i sama da se brani a ako vec smatra da nema potrebe za tim, dozvolite joj da bude u pravu.

meni je posebno zanimljivo kad BS kaze "nikad se djelicem...a narocito ne u sedistu demokratske stranke." nikad & narocito mi nekako ne idu zajedno...

boban mi stvarno sve vise lici na bebu popovica. retki su ljudi koji imaju toliko herca.

Berija (9 Maj, 2007 - 16:16)
Nebitno je da li je "Boban" - Beba Popovic ili oteran(a) clan(ica) Tadicevog kabineta ili Slobodan Jankovic zvani "Boban". Bitno je da li je ono sto je "Boban" napisao istina ili ne.
p.s. Sto se tice navodnih napada na BS ja zaista ne vidim da je "Boban" Biljanu napao niti jednom recju. Stavise suprotno.

Jasna Bogojević... (9 Maj, 2007 - 16:25)
ja nisam ničiji drveni advokat. Biljani to svakako nije potrebno. Samo sam konstatovala da je Biljana demantovala.
"boban mi stvarno sve vise lici na bebu popovica. retki su ljudi koji imaju toliko herca."
Nadam se da nisi u pravu, mislim da je Boban VBP. Ljudi koji imaju herca, imaju i ime i prezime, što Bebi P. nikako ne sporim. Čitala, slušala, gledala sve što mi je do sada bilo dostupno. I hvala mu.
Izvini, a čiji si ti drveni advokat?
Hag

Nemanja Smigic (9 Maj, 2007 - 17:02)
koji jos ne znaju ko je ko.
Iza nika Boban ne krije se Beba Popovic ( proverio licno preko 2 nezavisna kanala )
Slicnost je u tome sto je nik Boban kreiran da izgleda kao Beba Popovic, a opet ne u losoj nameri.
Ili bolje receno, nik je kreiran da bude direktan, precizan, da pogadja u centar, da ovom obamrilom drustvu pokaze gde su pravi problemi i ko su najodgovorniji centri za unistenje tekovina 5.oktobra ( to sigurno nisu radikali )...
Kako to niko u Srbiji ne govori javno sem VBP, svima je palo napamet da je onda to sigurno on.
Ipak zakljucak na prvu loptu sto je Bobanu delimicno i bila namera.
Ipak "Boban" postoji, sve sto je ovde napisao je tacno(izuzev nekih malih iskliznuca, koja su verovatno namerno napravljena)
namere su mu najpozitivnije, nema nikakve veze sa BIA, CIA... i sl. i ni slucajno ovim ne pomaze radikalima ili "nasim" neprijateljima vec suprotno.
Pokusava da svima "otvori oci" i kaze da od drveta sumu ne vidite.
Izvini Bobane sto sam preuzeo tumacenje i objasnjenje ali vidim da su diskusije krenule u pravcu koji ti sigurno nije bio cilj.
PS
I siguran sam da mu je BS vrlo simpaticna i da je na neki nacin i stiti.
Mozda je ono od jutros bilo samo malo "trapavo"!

Jasna Bogojević...
pišete: "Za Hag i one malobrojne koji jos ne znaju ko je ko
Iza nika Boban ne krije se Beba Popovic ( proverio licno preko 2 nezavisna kanala )", i tako dalje...
Super je što smo malobrojni mi što ne znamo ko je ko. Dobro za Srbiju.
Ja verujem da ste meni i ostalima uputili dobronamerno ovaj post.
Ali iz njega je prilično jasno da ne čitate tuđe komentare, pa ni moje.
Ja, naprotiv, vaše čitam i veoma mi se dopadaju. Imam svoje kriterijume i svoje favorite među kojima ste i vi.
Hvala vam što brinete.
pozz
Jasna B.
EDIT: Samo na ovom blogu sam bar nekoliko puta pomenula VBP i svoje poštovanje za ono što radi. I pod imenom i prezimenom i pod nickovima. Čini mi se da prepoznajem način pidanja. Da ponovim, čini mi se.

Nemanja Smigic (9 Maj, 2007 - 18:13)
Mozda je opet nesporazum u pitanju?
Pa naravno da je dobronameran.
Kakav bi prema Vama mogao da bude?
To sam rekao samo zato sto sam verovao da stvarno niste znali ko je Boban iako je to, bar meni, bilo vise nego ocigledno.
Kako je sve krenulo jednim drugim pravcem(nezeljenim i za Bobana) ipak sam proverio i posle provere ovde to i rekao.
Vase sam ime stavio samo iz razloga da Vase dileme oko Bobanovih namera, neko drugi ne zloupotrebi.Posebno oni nedobronamerni, a njima se ne bih ni obracao.

Boban (9 Maj, 2007 - 18:25)
Mala rekapitulacija posle mog nocasnjeg nastupa:
Moj mobilni telefon je od jutros primio nekoliko sms poruka sledece sadrzine "remote aplication error" i u podne potpuno prestao da radi. U Telenorovoj podrsci sam obavesten da je toku "testiranje mreze" i da ce prikljucak proraditi svakog trenutka. Od danas u 13 casova, zvao sam sedam puta, telefon mi je i dalje blokiran.
Na moj privatni email stiglo je nekoliko pisama uvredljive sadrzine sarazlicitih yahoo accounta.
Mislim da sve ovo govori u kakvo sam osinje gnezdo dirnuo jucerasnjim informacijama, zbog cega ne mogu da kazem svoje puno ime i kakva panika vlada u redovima i DSSa i njihovih ljudi u DSa.
Izvinjavam se zbog, kako je neko dobro rekao "trapavih" poteza od jutros, nije mi bila namera da vredjam blogerku Biljanu Srbljanovic, uostalom i ne mislim da sam je uvredio. Svojim nesmotrenim tonom sam uneo zabunu i izvinjavam se zbog toga.
I mene prijatelji zovu sa pitanjem ko je Boban, neupuceni sumnjaju na Bebu Popovica, sto apsolutno nije istina i sto je ovde svakome jasno.
Ja nisam Beba Popovic.
Bebu Popovica poznajem licno i veoma ga postujem.
Ali ja nisam on.
U ovome sto govorim i sto govore ovde pojedini pametni i obavesteni komentatori, najmanje je vazno da se razotkrije ta sapunica - ko je zapravo Boban. Ja sam covek koji uzima svoje ime za svoj pseudonim i koji zbog pritisaka ne sme da kaze svoje prezime. Drugih motiva nema, sto vise kopate po tome, veci je rizik za mene i moju porodicu.
Vazno je da znate da je ovaj trenutak odlucujuci, da nije ni malo naivan. Da Tadic jeste glup, ali ne toliko da ga iznenade potezom koji su njegovi ljudi propagirali od pocetka.
Usao je u kolo sa njima onda kada je stao na binu zajedno sa radikalima, socijalistima i udbasima, da bi promovisao novi Ustav Srbije, za koji je pokvareno znao da ne moze nikada da zazivi.
Dao je dinar da udje u kolo, sad bi dao zivu glavu da iz njega izadje.
On nije nas lider, on je mutan covek, mracnih radnji i opasnih saradnika.
Toliko.

dezelin
Spasi Srbiju u UBI se DB-ovski MAJMUNE!


taj boban, sto nam je otkrio toplu vodu

i ispricao par viceva je simpatican.

jos simpaticniji je nemanja smigic.

sluzba radi danas?


(...kad ce vec jednom taj

(...kad ce vec jednom taj novi software??...)


Zabrinuta sam, BoL,

jer me ovo neodoljivo podseća na medijsku hajku na Djindjića s kraja 2002. i početka 2003. Isti rukopis, iste teme, slična meta. Ne znam čemu sve ovo služi. Šta bi mene kao gradjanku trebalo da se tiče kome su pukle pantalone i zašto, ko je voleo šne nokle i ko gde stanuje. Možda će mi biti do toga kad budu rešena krupna pitanja ove zemlje i kad jednog dana dokona, zavaljena u ligenštulu, srčući limunadu na slamku budem listala žutu štampu. U ovom trenutku sve ovo me užasno odbija i plaši.

Zato i ja jedva čekam novi softver, iako sam svesna da on neće biti od velike pomoći ako je moja zebnja opravdana.


Rucak, vecera, Djelic i Brad Pit !

Rucak, vecera, Djelic i Brad Pit !
Nemanja Smigic (9 Maj, 2007 - 12:32) *novo

Ne znam ni za rucak ni za veceru da li su se desili i da li su se uopste videli VIP blogerka i gnomovi ali znam:
Da je Djelic na sve moguce nacine trazio kako da stupi u kontakt sa VIP blogerkom i da se sa njom i cuje i nadje!
Da se hvalio u DS da da ce on "privoleti" blogerku da se vrati na njihovu stranu i da ce za to koristiti svoje veze koje ima u Parizu.
Da je takodje u fazi euforije, svojih iluzija, da ce stvarno biti premijer tvrdio da ce on i blog preokrenuti u korist Tadica i DS-a.
Da on i dalje tvrdi da ce on okrenuti i "drugu" i "trecu " Srbiju u korist DS-a i da ce se on "finim metodama" posluziti da neutralise LDP.
Da pokusava ovih dana da stupi u kontakt sa vlasnicima Vremena da bi ga otkupio kao sto je uradio i sa Ekonomistom.
Da se tim povodom vec dogovorio sa Zarkovicem i cuvenom Forcankom.
Da mu je glavni zadatak, da kao prihvatljiv za LDP, bude taj koji ce LDP unistiti..
S'obzirom da je i VIP bloger i da znam da da cita sve blogove i da njegovi to rade, ocekujem da se javi i demantuje ovo sto sam rekao.
A tek onda cu napisati cije su to pare kojima kupuje medije u Srbiji, fini Boza Djelic, kakve veze ima jedna firma u Londonu sa tim.
Ko su ljudi i iz kojih finansijskih agencija, koji rade za Bozu Djelica.
Sta to rade za njega i DS.
Kakva je veza Djelic, Pitic, Bubalo, Parivodic, Jelasic.....
Ko je danas uplatio Maserati quattroporte (180.000 evra) iz jedne male finansijske agencije u Beogradu i kakve to veze ima sa DS-om.
IZVOLI DJELICU CEKAM TE !


Djelićevi milioni ,

...jest da su eksperti za demagogiju ovi svekoliki radikali, ali onu priču sa Đelićevim milionima su debelo u pravu, evo zašto:

opšte je poznata priča, i to izrečena iz ustiju samog Đelća, da se on žalio pri kraju svog MINISTARSKOG mandata, da je baveći se politikom u Srbiji za vreme mandata potrošio svu svoju ušteđevinu donetu iz dijaspore!

Dakle, čovek je ostao švorcer, spavao kao takav kod tetke bez plaćanja kirije, i gle čuda, samo dve godine službovanja u Meridijan banci isti već ima upisane akcije od pomenutih 11. miliona evra!?

Jeste da Vidić i Novak Đoković trenutno mnogo zarađuju, ali bogami znatno manje na godišnjem nivou od eksperta ĐELIĆA.

Šta je esencija misterije miliona ĐELIĆEVIH nam!?

Da je on u Srbiji početkom 2000-te došao sa tom istom sumom iz dijaspore, i prijavio je nadležnima, i da sada ima tu istu sumu ili veću, 'ajde de da mu čovek ne kaže ništa!

Nego rođaci moji Boža derikoža je došao sa par desetina hiljada evra u Srbiju, koje je inače potrošio kako utvrdismo za vreme ministrovanja ali se drastično vidimo obogatio za vreme službovanja u jednoj banci i pisanja knjiga u pauzi između dve demokratske vlade.

Mislim, može neko njemu te tolike pare da pokloni, ali postavlja se pitanje motiva darodavca!?

Pogotovu ti motivi su sumnjivi kada se zna da je isti bio ministar finansija dve i po godine u eri najcrnjih mešetarenja i prelivanja kapitala iz društvenih u privatne ruke.

Božo velemajstore, pošto znamo da nisi DIVAC, nisi Bekam, nisi Ronaldinjo, a i nemaš svoju privatnu firmu niti ovde niti napolje, kako je moguće imati platu, makar menadzersku od cirka PET MILIONA EVRA godišnje!?

Objasni, dokumentuj, ili da te zovemo na ručak kod Jočića ovih dana.


referendum

Ja se iz marketinške perspektive slažem sa Duletom i ostalima.

Sad je sve jasno, a demokrate moraju da se ujedine, da na izborima glasamo za Evropu ili protiv nje. Ja bih to formulisao ovako: Ovo je referendum na kome glasate za Đinđića ili za nove grobnice.

Ovo je jedini način da se nešto uradi. U Srbiji 70% ljudi želi u Evropu, i jedan deo njih je glasao za Koštunicu i sad se pita šta se desilo? Ovom "referendumskom", sad-ili-nikad atmosferom moraju da se aktiviraju i oni koji nisu izlazili na izbore, ali ne žele nove grobnice. Đinđić je dobar simbol za pozitivnu i pro-evropsku politiku, a iza tog simbola će stajati oni koji su mu bili najbliži (njegova stranka, i stranka njegovog bliskog saradnika, pre svih).

Naravno, prvo oni trebaju da žele da se ujedine, što možda i nije tako lako. A može i da ne dođe do izbora zbog vlade DSS SRS ili vanrednog stanja.


DS DSS

Meni izgleda kao da je ovaj Boban neka DSS ujdurma posto toliko detalja moze znati samo neko iz politike. Ako sam ja u pravu onda se nece oni dogovoriti da naprave vladu. Neznam zasto im ne odgovore iz DS kao da oni nemaju za njih prljavog vesa naprimer ko voli pihtije ako Tadic voli snenokle.


Boban

Cujem da je taj koji se javlja kao Boban jedan koji nije clan DSS ali je jako blizak DSS. Svadjao se nedavno sa nekima koje je pomenuo. :)


Bora Djorđević? Ko

Bora Djorđević? Ko drugi?

Sa kima se taj nedavno svadjao?


evo mojih two cents: posto sam utvrdio,

zahvaljujuci onoj pesmici randjelovica, da je dosta autenticna obavestenost ovog gospodina BOBANA, moram da priznam da mi je insajder iz DSa ili DSSa takodje, izmedju ostalog pao na pamet... ili mozda savetnik/ca? Ili neki analiticar?! svakako neko ko ima dobar pristup vlastima i podacima.

mada, kad bolje razmislim, bgd je malo selo, sve se vesti prosire pre ili kasnije.

vidim sad da je kolega MK dosao vec na slicnu ideju...


e daj ljudi

meni je sumnjiv deo u kome "Boban" iz rukava vadi pesmicu koju je Ninoslav R poslao N Krsticu. Pa ko bi na ovom svetu sem samog Krstica i Ninoslava (i naravski agencije ozna-sve-dozna) mogao tu Ninoslavljevu nebitnu pesmicu od pre ko zna koliko godina napisanu da ima sacuvanu na hardu svog kompjutera.
Ninoslav pominje prvi put pesmicu u 18:22 po mom vremenu, a Boban je postuje na net u 18:33. Hebote bog, kako je to moguce a da nije planski???

I gde je uostalom Ninoslav Randjelovic juce i danas?


kako gde su corn

na pregovorima.


Kod kuce i malo napolju. Zaljubljen.

Nego, dragi prijatelji blogeri,
postavljam ovo zbog mog postovanja prema svima Vama koji zelite bolji, pravedniji i lepsi zivot za sve u Srbiji. Vratih se ovde pre 10-ak godina u slicnoj zelji. Elem, petljam se belezenjem i svedocenjem stradanja ljudi. I pomalo nekim drugim stvarima. I dalje to pokusavam da radim. Nesto o tome ima i zapisano. Proverljivo. Cak i na Internetu dostupno. Boban to vec zna.
Obizrom da se sa Vama druzim vec duze vreme i jer bih zeleo da to i dalje cinim, nudim Vam sasvim malu, LICNU, ispovest o meni. Nje nema na Internetu, a verovatno ni u dosijeima. I to Boban zna. Jer, evo, sada je dajem Vama :

MOJ ZIVOT

RODJEN SAM U SRBIJI.
U BEOGRADU. 1959.
RANO SAM POCEO (SA SEST-SEDAM GODINA)
DA SE DVOUMIM I RAZMISLJAM O BOGU, BOGOVIMA,
SMRTI, VANZEMALJCIMA… MALO KASNIJE, UPETLJAO
SAM LJUBAV I ZENE U SVE TO.

PROVEO SAM GODINE U SKOLAMA.
STEKAO DIPLOME IZ FILOZOFIJE I TEOLOGIJE.
OZENIO SE. RAZVEO SE.
PONOVO SE OZENIO. PONOVO SE RAZVEO.
OTAC SAM CERKE KOJU OBOZAVAM.

RADIO SAM MNOGE POSLOVE U NJUJORKU I U BEOGRADU:
BIO SAM VRATAR, PERAC SUDOVA, UCITELJ, PROFESOR,
NOSAC I AUTOPREVOZNIK (KORISTIO SAM MOJ KOMBI – PLAVI SHEVI), PREVODILAC U RUSIJI I TUNISU, POLITICKI SAVETNIK, DIREKTOR…
VEC GODINAMA SAM NEZAPOSLEN.
U MEDJUVREMENU PRAVIM DOKUMENTARNE VIDEO BELESKE
O STRADANJU LJUDI U SRBIJI.

PUTOVAO SAM DOSTA. MADA, MANJE PO AFRICI.
UGLAVNOM PO EVROPI, AZIJI, SEVERNOJ I JUZNOJ
AMERICI, AUSTRALIJI….

ZALJUBLJIVAO SAM SE U RAZNE ZENE,
NEKE OD NJIH BILE SU I PRAVE KURVE.

POVREDIO SAM NEKE LJUDE.
I BIO SAM POVREDJEN.

VERUJEM U DOBAR ZAVRSETAK.
I U MILOSRDNOG UTESITELJA.


izvini prijatelju,

nisam mislio da te prozivam. ispalo nekako, da ne kazem, kolateralno.

hvala ti i na dodatku. puno toga prozivljenog... ;)


cekaj prijatelju

od cega zivis, ako si 10 god nezaposlen?

a ti dokumentarci, i to kosta neke pare da se napravi?


To je tek za pricu.

Ali, nije bas 10 godina (toliko ima kako sam ovde dosao) - nezaposlen sam od 2003. Snalazim se. Zivim od autorskih honorara za filmove i DVD izdanja koje pravim i prikazujem u svetu. Domacim Televizijama sam te filmcice uglavnom poklanjao. Uostalom, pogledaj na Google pretrazivacu. Iznenadices se. Ili pitaj nekog ko je sa mnom radio i ko me zna. Malo bolje nego Boban.


Boban

Corn,

Za ljude kojima je struka da se bave političarima i njihovim izjavama, tekstovima i govorima nije nikakav problem tresnuti na sto ne za 10 min nego za 3 min nešto što neko traži. Pomeni neku izjavu recimo Vojislava Koštunice – imaćeš od mene ovde citat a verovatno i tonsku izjavu u roku od nekoliko minuta.

Jutros sam čuo priču ko bi mogao biti Boban. Ne znam je li to tačno ili ne, ali dosta toga se uklapa.

Pričalo se da je to Beba Popović. Ja sumnjam jer taj čovek govori javno šta misli i drugo on uopšte ne govori takvim rečima i o tim stvarima tipa "gicetina" i šnenokle nego o daleko ozbiljnijim stvarima.

Pregovaraju DS i DSS i neko napada žestoko samog predsednika DS i njegove bliske saradnike.

Dakle rekao bih da je mk u pravu. Što se mene tiče neka se kolju profesionalni spin doktori DS i DSS.

A pohvalno je da u jednome sigurno nije lagao – o svom nicku – Boban – od čega li to može biti skraćenica? :)


Srdjane,

Da li to znaci da si za to da Tadic formira vladu sa Kostunicom? Onda je Boban postigao efekat. Tadic je konacno dobio podrsku.


NIKADA!

Kapi, naravno da ne znači.

Kao što ne podržavam bljuvotine tipa "vojvoda od meridijan banke", "skini hulahopke" itd tako ni u političkoj borbi ne podržavam ovo.

Ne branim politiku B. Tadića ali smatram da ne sme da bude nivo političke borbe takav da se izvlače intervjui u kojima stoji da je današnji predsednik države voleo šnenokle ili sl. Pa šta. Drugo je neka humoreska, karikature itd.

Obzirom na nivo diskusije u parlamntu logično mi je da bi i ovo moglo da bude nešto što je preduzeto kao korak.


Srdjane,

Pa Boban je za mene samo bloger.


Ali, Srđane,

taj intervju je dala njegova rođena majka.

Pod dva, ključna mesta u Bobanovom izlaganju su, ipak, život i priključenija Vuka Jeremića i insinuacije u vezi sa ubistvom Klare Mandić.

Eh, da su šnenokle u pitanju...


Srks, dok ne smislim koju ću izjavu

Vonjislava Koštunice da ti tražim pa da štopujemo vreme ;)
daj neki hint za Bobana, za nas sa jeftinijim ulaznicama? Pliiiiz?


Ne bih

Bez ljutnje, ali ne bih ovde javno iznosio ime. Nekoliko ljudi je dalo hint ko bi to mogao da bude (ne znači da jeste). Ja ne želim da iznesem javno nešto za šta nemam dokaza. Možda to učini neko od onih koji se javljaju pod pseudonimom. (A ti proveri mail - to ipak nije (baš sasvim) javna komunikacija) :)


Boban je skracenica od

Boban je skracenica od Slobodan ali nemam pojma koji Slobodan ima tamo u DSS.


Slazem se Srdjane

I meni je to palo na pamet,moze da se gleda na dva nacina.Pustena buva za sasvim drugu svrhu.

PS. Skoro si branio radikale,sada bt,samo te navlace ni krivog ni duznog. :)


...

"Najvažnije je da ih sve zapamtiš. I one koji su se po tebi ređali i one koji su navijali i dobacivali. Jer, jednoga dana..."
Corn Mouth


...

"Da, Glavni Badža baš voli da je veliki ljubavnik. Ali, Srbijo mila, ipak, ne moraš zbog njega glumiti. Slobodno plači."
Krasici


analitičar?

Mislim da sajt najstarijeg lista na Balkanu može da pruži neke odgovore. Čini mi se, ako sam dobro pratila, da se jedan prominentni analitičar javljao već na ovom blogu. Posebno je bio aktivan jesenas, u jeku kampanje za Ustav. Nestao je baš u danu kada je bilo glasanje. Možda je sada vaskrsao kao Boban?!


e deco moja

pocelo je to na ovim prostorima jos davne 1988 godine tkz humoreskom "Vojko i Savle"...secam se...itd..itd

J


BObaNe,Bobane

nastavi da treniras i mozda ces uci u prvi tim.Ako imas dve slike i krstenicu mozda te i prime tim u kraljice ane bb


.

.