Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Dijagnoza

Direktoru javnog servisa očigledno nije dovoljna reality svadba, pa je odlučio da napravi svoj sopstveni show. Za naše novce. Na našoj frekvenciji.

Imam još nekoliko pitanja za direktora:

 

Kome je dozvoljeno da upadne na snimanje emisije koja se emituje uživo na frekvenciji javnog servisa?

Ko ima šansu pored onakvog gromoglasja? Meni nije svejedno. Malo mi je frka. Da sve ostalo stavimo na stranu, nemamo šanse mi sa promuklim glasovima. Nije uopšte bitna ni tema, ni ko je pametniji, ni ko je u pravu.

Kako je reagovao povodom atentata na Dejana Anastasijevića?

 

I onda još ubije muvu. BAM! U takvim situacijama istog trenutka si u rupi.

A na ch 2 muzika:

Ili moram s tugom okrenuti glavu, il' plakati ili se napiti.

 

Hvala vam što plaćate pretplatu.

Vaš javni servis.


strasno

http://www.youtube.com/watch?v=Ro6SZc2hVt0

ali pazite vi to njegovo kabadahijsko ponasanje!


Kapi,

hvala :(

Da nije straobalno bilo bi zalosno.
Treba ga pretvoriti u znak STOP!


A Olivera?

Šta god mislili o Oliveri, razumem ovu njenu reakciju.

Šta da radiš kad upadne veoma glasan tip i ubije šakom muvu? Jedino što možeš je da ponizno kažeš: hvala.


Ono... nagazi te neko u

Ono... nagazi te neko u javnom prevozu a ti kažeš "izvinite"...


E baš to

E baš to.

Uz hitar ali bogobojažljiv i duboko ponizan pogled u pod, koji se trese od rupa na putu.


Jbg, ko sa decom spava,

Jbg, ko sa decom spava, popišan se budi... (za Oliveru).


I bude te sramota...

Nisam gledala emisiju samo ovo sto je na Youtube. Jedino na TV u nisam radila, ali da mi se na radiju ovo desilo, samo bih pustila muziku i odjavila emisiju... zbog smetnji...


...i onda te stigne njegov

...i onda te stigne njegov uppercut :-O


BoL

....i onda... ;o)))


i onda...

(kad smo kod muve)...


:o)))

Bravo Bol ;o) Ajmo u oni blog di javljau iz brlog. Sad se probudik paj neznam ni chijo je ti blog. A za Toonju i Tiinju Svinju ce prichame, samtako. Walk Tall.


Tijanicev

ratnohuskacki govor i to srbovanje, proslo bi nezapazeno da nije bio pijan i agresivan, jer je masa naviknuta na taj nacionalistici govor- mi smo najbolji, najpametniji, svi nas mrze i zele nam lose.
Tijanic zvani"ja mislim" nema nista manji kompleks od suseda nego sto li ga ima SRS i SPS.
Covek navikao da mu postavljaju crveni tepih, pa mu se ne svidja sto je ostavljen na hold-on.
Da ne govorim koliko, takva misljenja ( cak i da je tacno, to sto je on lupetarao) treba ne reci zbog svega sto smo mi kao narodi proziveli i zbog,na kraju svega, opste kulture govora.
jedina koja je to na samom pocetku osetila je Hrustanovicka, dok ga je Olja na samom pocetku provocirala da obrazlaze svoje probleme sa Hrvatima. Vide se posledice govora devedesetih. Da ne govorim o njoj kao novinarki.
I sad zamisljam srpsko selo kako gleda ovu emisiju i Tijanica kako kune " dabogda budemo poslednji". Primitivizam se kao kuga prosirio Srbijom i nikako da ga savladamo.


Ko je iznenadjen?

Iznenadjen sam vama koji ste iznenadjeni Tijanicevim bahatim i primitivnim ponasanjem! Taj covek je obicna kafanska baraba kojoj je norma ponasanja upravo nastup vidjen u ovoj emisiji! Samo se tu i tamo malo pritaji pred kamerama, ali posto je ovde bio pripit, pokazao je svoje pravo lice.

Tog coveka, ako se tako moze nazvati, sam upoznao jos davne 90-1-e, ne secam se vise. Pisao sam ranije o tom susretu na jednom od blogova. I tada je bio NACI-onalista, "JNA da preore Zagreb tenkovima za tri dana", itd. Nema veze sto je radio za Gorana Milica na Jutel-u. U to vreme je u svojim javnim nastupima bio pitomiji, pa me je taj sustret prilicno shokirao. Kada sam odgledao ovo, bilo je kao Deja Vu. Potpuno isto ponasanje, i isti taj bahati, barapski, kafanski stil. Osetio sam istu mucninu u stomaku kao i tada.

Samo u danasnjoj Srbiji takvi ljudi, bez ikakvog elementarnog vaspitanja, mogu da doguraju do tako visokih pozicija u zivotu. Cak i u komunistickoj SFRJ su postojale neke minimalne norme pristojnosti, makar u javnom zivotu!

Ne radi se cak ni o tome da je on kreten nad kretenima. Nego, sto drustvo tolerise da se ta sirovina javno tako ponasa bez ikakvih posledica! Pa nije ni cudo sto su nam "heroji" i idoli Seselj, Arkan, Legija, Velja... svi imaju isti taj siledzijski manir. Znaci, nije dosta sto je on de fakto "gazda", nego tim primitivnim izivljavanjem nas ostale na to podseca. Svuda u svetu postoje kreteni i mocnici, ali barem imaju stila! Nakon ovakvog "gafa" ne bi smeli vise nikad da se pojave u javnosti!


Tijanicevi finansijeri

Hvala na pitanju - pretplatu ne placam.
Oni koji je placaju - neka razmisle josh jednom.


juuuuuuuuuuuuupi!!!!

odjednom sam se oraspolozila! zahvaljujuci tebi!!! PA NI JA NE PLACAM PRETPLATU! Od juce se nerviram kad sam videla onog bizgova guzatog, al sad sam shvatila da ne moram da hajem! ne dobija od mene ni kinte pa nek radi sta hoce, a vi koji ga placate stavite prst na celo! hvala Donalde.


Meni bi trebao savet na temu

Meni bi trebao savet na temu neplacanja pretplate. Imam istu ideju ali ne znam kako da je sprovedem posto EDB uvek odvoji sumu za RTS a dug prema njima pretvori u dug za struju...


nisam siguran ali mislim da

nisam siguran ali mislim da nije tako.Na racunu za struju deo koji se odnosi na TV se nalazi na samom dnu pa se stoga dva puta pojavljuje rubrika"UKUPNO"
Ona gde pise: I) UKUPNO(a-b) se odnosi na struju,
a UKUPNO II)(c-d) na TV. Ovo su mi objasnili u EDB (normalana zena) i ja se u skladu sa tim ponasam.
caka je u tome da sva preplata ,ako je ima , odlazi na TV, PA ZATO NE TREBA PLACATI VISE NEGO STO JE UTROSENO STRUJE.


Nisu ni ovi iz EDB naivni,

Nisu ni ovi iz EDB naivni, ne žele da im narod prestane plaćati struju zbog toga što su RTV pretplatu "nakačili" za električna brojila, pa su zato lepo odvojili sve stavke na računu. Uvek možeš platiti samo za utrošenu električnu energiju i dažbine povezane za to.


hoochie, a kako to da izvedem

ako placam trajnim nalogom?


Žao mi muve

čik da je bio magarac u pitanju da li bi i njega mogao onako lupiti ili bi mu magare dalo po tikvi, elegantnom akcijom zadnjih nogu


TV pretplatu ne plaćam. I

TV pretplatu ne plaćam. I da nije RTS takva kakva jeste, da joj na čelu nije Tijanić, ne bih je plaćao. Zašto da plaćam nešto od čega nema nikakve koristi? Koliko zaposlenih ima RTS? Zašto RTS i RTV imaju po dva kanala (oba kanala RTV često emituju isti program)? Kuda i kome idu pare od pretplate?


pa sta je olivera trebala da

pa sta je olivera trebala da radi, da se kaci sa 'izbacivacem sa vrata kluba'? videla zena s kim ima posla i u kakvom je 'kim' stanju. ja se taman ponadala da ce Tihi tiho da ga shutne...mada, ko zna? nikad nije kasno. Go Tihi, Go!...a mi placamo i dalje. dabome. tinja tinjanic, von svinjski.

ps. a sta mislite da bivsi ministar chiche i kulture dodje za novog direktora rts.a? mozemo ovako da gustiramo do sutra - nema kraja.


Na dnu

Pandorine kutije bese nada..


Imam svoje kandidate

ali ne smem da govorim. Kažem ti da mi je frka.
Svi nešto prete.

A Olivera nije mogla drugačije da reaguje slažem se. Isto bih reagovala, ali smo smešne obe.


Nije mogla drugačije,

Nije mogla drugačije, slažem se... ja bih verovatno ostao zabezeknut, otvorenih usta...


Olivera je

baba koja se uvatila u kolo, da sadi tikve sa tijanicem

pa sad, s obzirom na kolicinu bljuvatorske propagande koju aktivno sprovodi vec evo koliko (ne racunam joj ono na tv politika), prvo kod gazda bogoljuba, pa kod gazda zeljka a sad kod big daddy-ja...ona jaaakoooo dobro prolazi!!!


Jelena !

Šta si ti, u stvari, sa ovim kratko - napabirčenim tekstićem htela da kažeš !?


Molim !

Šta je pisac hteo da kaže ?!

Imaš ti neko tumačenje?


Gledala ne verovala

Gledala
ne verovala sopstvenim ni ocima ni usima
pola ne razumela
drugu polovinu razumela
psovala
na kraju mi bi zao muve, gde pogibe od losijeg


jednostavno ne placati

pretplatu.
gledala sam juce i vristala od smeha. kakav primerak!

---
sad sam procitala pravi termin u komentarima na youtube: BIZON


Niti gledao niti placam

Niti gledao niti placam pretplatu. Samo sam cuo sta se prepricava po carsiji.

Davno, pre tridesetak godina dok je Boca Tirnanic bio duhovit, napisao je u nekim novinama "Kakav narod takva Edit Piaf". Ja bih to sada obrnuo, kakvi ministri i direktori javnih glasila, takav i narod.

Mile


A onda...

direktno uključenje u emisiju OTVORENO na HRT-u.
Uljudna najava voditeljke, prvenstvo uključenja u odnosu na gosta iz Splita..."Sa nama je i g-din Aleksandar Tijanić, direktor RTS-a. Dobro veče" A gospodin, mada mu to oslovljavanje ne priliči, ironično i pomalo sa gadjenjem, odgovori : "Dobro veče...Hrvati". Juče mora da je bio neki nepovoljan planetarni aspekt na nebu iznad Tijanića.
On je inače poznat po tome što izigrava strogoću a ustvari je vrlo, vrlo plašljiv...Voli da ponižava ljude sa kojima radi, da ih vredja i slično...
Jedna nemoralna gromada...


Ima li neko snimak emisije

Ima li neko snimak emisije "Otvoreno" od tog dana?


Snimak

Neko je postirao na jednom drugom blogu:

http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?IDNews=186541&source=najava

zanimacija pocinje oko 1:10:00


Ovo je emisija "Oko" sa RTS.

Ovo je emisija "Oko" sa RTS. Hteo sam da pogledam "Otvoreno" sa HRT, ali je ne repriziraju. Možda će se negde pojaviti snimak.


Sori

Nisam pazljivo procitao pitanje...


Prvi put su stvarno zaradili pretplatu!

Godinama samo repriziraju stare serije. Napokon su se setili da u emisije dovode pripite klovnove za zabavu masa.

A ne, grešim, bio je par puta i V. Ilić. Voditeljka se topila od smeha.


...

Taj covek je jedan neverovatano nekulturan i prost lik...sramota me kada ga slusam i sramota me je sto placam pretplatu...ne znam sta je zamislio da je ali ja se iskreno nadam da nece jos dugo biti na celu rts-a...sramotaaaa!!!


dodala bih još... ljigav i zao...

...šta je zamislio bilo je očigledno još 2001. i 2002. Imao je običaj da u raznim prilikama, veoma glasno (toliko da hteli ne hteli, ljudi moraju da čuju) objašnjava kako je "Đinđić najveće zlo za Srbiju", i kako "će nas on upropastiti".

Naravno, kao kreator kampanje protiv Zorana Đinđića, kasnije je adekvatno i nagrađen.


Prestani da placas iako ce

Prestani da placas iako ce oni svako vece da se zahvaljuju sto im placas - jednom od 60% koji to rade. Lazu! "Hvala vam sto nam verujete".
A muvu oteraj kroz prozor nek ide tamo gde ih strucno tamane.

Mile


Ja sam..

...to sinoć gledao na jedno oko, radio sam nešto. Je l' moj utisak ispravan? Delovalo mi je kao da ga je nervirala Hrustanovićka, koja je, činilo se, nastojala da se distancira od primitivizma.
A kad je zviznuo rukom i pitao da li to oni gaje muve u studiju, prenuo sam se i usredsredio na 'radnju fabule' i mislio sam da je to bilo upućeno Hrustanovićevoj. Jesam nešto propustio/iskonstruisao?


Preterujete.Covek je bio

Suvise ste ostrasceni.Covek je bio iznerviran,jer su Hrvati u emisiji Otvoreno tvrdili da je pobeda Marije namestena...ziv covek ovako reaguje...sto rece Rambo Amadeus,tolerancija je nedostatak adrenalina u krvi


AlexDelLarge,

otkuda pa sada tolika briga Tijanica za Mariju?

"S druge strane, o Aleksandru Tijaniću, direktoru javnog servisa, Marija i Saša nisu imali lepe reči.
- Ja sam bio jedini menadžer na „Evroviziji“ koji nije mogao sve vreme da bude uz svog pevača jer Tijanić nije hteo da mi da akreditaciju! Išao sam u Helsinki o svom i Marijinom trošku, a na račun države je išlo 27 ljudi za koje zaista ne znam šta su tamo radili! Da mi crnogorska delegacija nije dala akreditaciju, ne bih uopšte mogao nigde da uđem. Takođe, zbog njegove samovolje, Marija je na „Evroviziju“ otišla bez spota jer je on otkazao snimanje - ispričao je Mirković za „Blic“, a Šerifovićka je dodala:
- Samo ja znam koliko mi je pojeo živaca. Veoma sam povređena i naša saradnja je završena. Ja sam čovek koji nikome ništa ne oprašta, svakome sve vratim, ali trenutno nemam vremena za to"

http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=3583


zar nisi primetio da je veci

zar nisi primetio da je veci deo njegovog gneva usmeren na Marijinog menadzera kome nije hteo da plati put (pa su morali da se snadju sami), a ne na Hrvate ?

p.s. barem sam ja tako shvatila
p.p.s. mi mozemo da budemo ostrasceni - nas ne placa cela Srbija da budemo na celu nacionalne televizije


Snežana,

slažem se +
šta god da je rečeno u emisiji na HRTu, taman da su izrečene najveće laži i uvrede, to nije opravdanje za Tijanića.

Pa eto i mene nervira to što je Naumov ministar vera, mogu li i ja da upadnem u neku emisiju?

S obzirom na to ko frekvenciju i program koji se emituje finansira mi svi imamo više prava da upadamo u emisije RTSa nego on. A Tjanić je naš serviser, i njega mi plaćamo. Kad smo paceri.


Tačno, za Tijanića nema

Tačno, za Tijanića nema opravdanja. On je prosto jedna od metastaza ovog raka koji je zahvatio Srbiju.

P.S. Ja Tijanića ne plaćam (barem ne preko TV pretplate), pa pozivam i ostale da ga NE plaćaju.


moj problem je

... sto iznajmljujem stan i dusa me boli za tih 300 dinara! Ne znam kako da sprovedem svoj protest!


Tijanic je jedan od retkih

Tijanic je jedan od retkih ljudi u Srbiji,koji kad gostuje na HRT-u ne ide spustenih gaca,vec kaze ono sto misli.Ostali snishodljivo pustaju da im Hrvati nabijaju komplekse i krivicu ili opanjkavaju ovu drzavu.Zar je jeres nazvati nekog magarcem?Kad Misa Vasic,koga svi ovde listom cenite kaze nekome da je magarac,olos ili sljam,onda je to ispravna dijagnoza i anamneza,ali kad to kaze Tijanic onda se dize ovolika halabuka.


He, nema više šta da spušta... sve je spušteno odavno...

Kad smo kod životinja, onda nije jeres reći za nekog da je "tigar", a za sina mu da je "tigrić".

Dakle, gaće se spuštaju samo pred familijom Milošević i ostalim trenutnim poslodavcima?

Ipak, i pošto im je okrenuo leđa i krenuo da pljuje po njima, a znamo kako su prolazili drugi koji su se okrenuli protiv njih, njemu se ništa nije dogodilo. Šta nam to govori o njemu i o novom gazdi?

No, dosta više o njemu dok ne dođe njegovo vreme.


To nije tačno, ili ne sasvim.

I ja sam gledala tu emisiju na HRT-u. Neko u studiju, neka žena je rekla da je pobedila melodija. Jedan njihov muzičar ili kompozitor preko video linka je govorio i rekao je da se u ta tri minuta treba da predstavi više stvari: zemlja, pesma i kome se obaćaš osim svoje publike, koja bi glasala kakva god da je pesma i da je to predstavnik Srbije najbolje razumeo. Bila je dobra pesma, dobar i jednostavan nastup i obaćanje svoj publici, dakle ne samo "svojima".

I treća osoba koja je govorila, jedan gospodin, rekao je da glasanje ne može da bude drugačije jer ko je taj ko bi sastavio žiri da ocenjuje 42 dve zemlje, ako se dobro sećam i rekao je još da je sistam takav da glasaju mlađi koji se služe mobilinim telefonima.

Čak su govorili i o tome da oni sami, građani Hrvatske treba da se pitaju zašto nisu dobili glasove suseda.
Sve u svemu, emisija nije bila zlonamerna iako je bila dosadna jer u nije bilo muva a i svi su bili trezni.

Hag

EDIT: Kod iste te Olivere u čuvenoj Klopci, posle one Evrovizije gde je SCG bila druga, sedeo je u gost iz Pariza, naš čovek, dijaspora i rekao da su on i njegova podrodica sa ne znam koliko telefona glasali 28 puta.

Ja lično nisam pratila ni ovo a ni ranije. Ne slušam tu vrstu muzike. Ne podnosim tu kičericu na svim nivoima. Ali Evrovizija definitivno pamti i bolje dane.


jasna blagojevic,

verovali ili ne, eminenti profesor patologije na micigenskom univerzitetu, prisao mi je da cestita pobedu marije(cuo na bbc-u), uz komentar da mu se jako dopala pesma. ja sam bila prijatno iznenadjena. eto, da smo normalan zemlja ,svi bi se radovali njenoj pobedi, bez obzira da li nam se pesma dopala ili ne.


Teri Vogan, cuven po tome

Teri Vogan, cuven po tome sto dok komentarise Evroviziju na BBCu voli da vredja izvodjace i da ismejava pesma, ovaj put je rekao: Trebalo bi da ponovo pidignemo zid izmedju istocne i zapadne Evrope :)
Valjda mu nije bilo drago sto su se Engleska i Irska borile za opstanak u ligi.


ma pali!!!

CITIRAM: AlexDeLarge (15 Maj, 2007 - 23:03)

"Suvise ste ostrasceni.Covek je bio iznerviran,jer su Hrvati u emisiji Otvoreno tvrdili da je pobeda Marije namestena...ziv covek ovako reaguje...sto rece Rambo Amadeus,tolerancija je nedostatak adrenalina u krvi"

nije mu to privatna prcija bre da upada tako! to moze kod keve svoje. Onda Jocic po toj logici moze da napujda kerove na tebe ako se spomenes sta je u mladosti radio? oces i onda da kazes, ziv covek tako reaguje??? O kakvoj ti toleranciji govoris majke ti? ovo nema veze sa tolerancijom nego debelguzom bahatoscu i osionoscu.


Covek kad je besan i ljut

Covek kad je besan i ljut treba tako da se ponasa,nisam ni rekao da je bio tolerantan.Tolerantnost bi podrazumevala da govori "uvijeno i u rukavicama".Hocu reci covek je kompleksno bice,ljudska pishologija je slojevita.Zasto bi covek morao da se ponasa uvek racionalno?Covek je i apsurdno i iracionalno bice.Ljudi su cesto vodjeni svojim strastima ,kapricima.
Od malog ispada pravite problem.Konacno da neko unese malo zivosti i da razbije monotoniju i jednolicnost, uspavanih srpskih televizija.


Moja bratanica ubacila malu

Moja bratanica ubacila malu kornjacu u kadu sa vrelom vodom, pa zove oca da mu pokaze kako se kornjaca raduje.

Ispad nam je doneo zivosti u program, taman koliko i vrela voda u kornjaci u zivot.


procitaj moj post gore o

procitaj moj post gore o tijanicu. Nije covek bio besan i ljut i nastupio u afektu, nego je TAKAV. Stoka!


Da li je Tijanic deo nagodbe?

Bilo bi dobro kada bi neko ovde naveo da li ima saznanje u vezi sa pregovorima o vladi, a povodom mesta direktora javnog servisa. To mi dodje, nekako, podjednako bitno kao i mesto direktora BIA.


Tijanić...

...pa on je kandidat obe strane. On ostaje direktor neupitno, kao što je neupitan i UO RTS. Pa DS je pravio upravni odbor sa Koštunicom, Crkvom i Akademijom.
Tijanić je najdraži Tadićev i Đilasov gost na stranačkoj slavi DS-a. Sabornost je to, eeee...


da li je to ,stvarno,moguce?

da li je to ,stvarno,moguce?


Koje...

..pa članovi upravnog odbora RTS koje je delegirala DS, Boško Mijatović i Dragor Hiber, glasali su za nezakonito imenovanje Tijanića za direktora javnoga servisa. Predsednik UO je akademik Nikša Stipčević, čovek iz najuže memorandumske ekipe. Aleksandar Tijanić je stalni gost na slavi DS-a, otkada strankom upravlja Boris Tadić. Šta tu ima čudno...


nista

samo je danasnji dan (i prethodna nedelja) toliko odvratan,da izgleda prevazilazi moje kapacitete.
sad se secam sastava UO.
a te slavske varijante.......bljak


Dragi Znesicu , hvala za link!

Inače, šta ima novo? Ajde dođi još nekad na protest? Znam da nije lako čak iz Požarevca, autobus i sve, ali povedi bre neke drugare s kolima...:)))

Pozdrav!


Drugari sa kolima

Drugari sa kolima nemaju razloga da protestuju, a još ako treba da idu u Beograd zbog toga... nema šanse.

Videću ipak da dođem sad u subotu :-)


u prevodu na engleski...

... "Same shit, different flies"


Jelena draga,

samo da te pozravim.

Jasna


dijagnoza


olivera

Nije Tijanich chudo u tom nastupu, koji sam inache gledao na "utisku nedelje", jer Javni Servis uopshte ne gledam, niti placham. Njegova prvrtljivost, ljigavost, drskost, bahatost i primitivizam su poznati josh iz SPS vremena kada je stigao i do mesta ministra...
Chudo je Olivera, za koju iskreno recheno ne znam ni kako se preziva. Kolika splachina mogu biti pojedinci! Pa to je neverovatno. _____________ Ta kreatura od novinara i voditelja je svakako "uspeshna" kad je uspela da se nadje vech na trechoj televiziji, i to sad na drzhavnoj, i da vodi nekakvu emisiju koja ide u udarnom terminu. Ta bi bila u stanju mirno da dozvoli da joj se AT i posere na sred astala u studiju a da ona samo iskesi svoje konjske zube u naivni, blagotelechi osmeh i da se sve na tome i zavrshi...
Kolaj si rabotu Srbijo kraj takve Javne Kuche kakva ti je televizija...

_____________obrisala jkrajsic


Znači ima vas još kojima

Znači ima vas još kojima su "Bosančerosi" krivi za sve. Ne branim Oliveru Kovačević, ali ne bi ona imala šanse da vodi takve emisije na takvim televizijama da nije Tijanića i sličnih. Kako to da ne vodi emisiju na B92?


uleteli

Zeljkovic i Manda (šalamala)
... inace, stvarno treba da se zapitamo ko nam je kriv akko su na svim bitnijim mestima ovi-nčerosi ili oni-nčerosi. u stvari baš je zgodno, ne boriš se ni za sebe ni za svoje, a možeš da pljucneš po svakome, em nemaš odgovornost (to je gratis)!


tijanich

Ako nisi upoznat(a) i Tijanich je ovde stigao sa Kosova. On je u Prishtini zavrshio gimnaziju.
Ja sam lepo napisao ali mi je bloger(ka) obrisao(la). Postoji razlika izmedju Bosancherosa i nesrechnika koji su ovde doshli bez igde ichega. I josh neshto da ti objasnim. U Beogradu jedino beogradjani nemaju zemljake...


BIBAZOKI

Ta takva razmišljanja vam neće rešiti ništa, samo se sve više zaglibljujete.

I molim vas nemojte više ovde da pišete komentare.

I ja sam Bosančeros.


I ja.

I ja.


Loše si gledao

Pomenuti prilog nisi mogao da vidiš u utisku nedelje jer ga nije ni bilo pošto se desio tek prekjuče( šta je ovo tebalo da znači, da pokažeš da ne gledaš RTS nego samo Utisak nedelje, da se Vlasi ne dosete). I nije ti poznato ni malo, ako je to uopšte bitno, Olivera Kovačević nije poreklom iz Bosne. Ako nemaš nikakav drugi argument kojim kritikuješ nečiji rad nego povlačenje njegovog porekla, onda se zamisli zašto si to što jesi, nepismeni, nesposobni moralni patuljak, koji sve svoje frustracije i nesposobnost leči mržnjom prema drugima koji su, gle, kad vise nema nikoga stranog onda, em možda iz Bosne, em izbeglice.
Ajde uzmi Venish i operi usta od tih gadosti koje si napisao u ranu zoru. Mada sumnjam da ce pomoci, ako se neko sa tim recima probudi bice da su mu u ono malo mozga dobro zacemetirane


Aferim, Ljuttko :)

Aferim, Ljuttko :)


Aferim, Ljuttko!

Aferim, Ljuttko!


pitanje

A gde biste vi stavili R.Mladicha i B. Mikelicha. U -cherose ili u heroje???
Znate li vi da oni vladaju Srbijom? E ne znate...A tachno je.


bibazoki?

sta lupas ti bre?


a ti bi...

A ti bi izgleda neshto kres'o pa kad nemash shta a ti onda Olishku...a mozhda bi ti i Tijina guza dobro doshla?


BIBAZOKI

Halo?
U Beogradu samo Beogradjani nemaju zemljake? Sta pricas?
Mama mi je Italijanka iz Dalmacije, pa nema ni ona u Beogradu bas zemljake.
Ja sam Beogradjanka, pa nemam 'prituzbe' kakve ti imas. Ispada da si mi ti 'zemljak', ali radije ne bih da imam takve zemljake. Pred drugima me nekad bude sramota zbog takvih Beogradjana koji ne trpe pridoslice iz drugih gradova. Oooops! Izvini, u tvom vokabularu to su verovatno, "dodjosi". U isti recnik sekte beogradskih primitivaca spada i rec "Bosanceros", kao i druge koje se koriste da bi se istakla razlika izmedju nas koji smo Beogradjani - kao toboze superiornih - i onih koji to nisu.
I nemoj sad da uplices Mladica (i njemu slicne zveri) u tu pricu, jer svi znamo kakvi likovi koriste izraz "Bosanceros". Ne misle oni pritom samo na Mladica i takve, vec time obelezavaju sve ljude koji su dosli iz Bosne.

Budi ljubazan, pa nemoj da kontaminiras prostor, gushish.
A moze i ovako: poslusaj Ljuttkov savet.


aladub

vaše pravo da znate sve ili ono sve što znaš o meni


The RedNeck

se ponasa kao da je mama Janja i tata Franja na toj televiziji, Kao da je to kafana (a i jeste, iskreno) a on gazda, pa moze da uleti kad mu se hoce i da tako, kao po svojoj kuci laje i tamani muve.

Ali tako izblamirati svoju najrepre-novinarku i voditeljku - pa to moze samo seljober per excellence !!!


Kako?

Kako da izbegnem plaćanje pretplate za RTS kada uplata ide na isti račun kao i za struju?


lepo brate, das onolko para

lepo brate, das onolko para kolko ti iznosi racun za struju....


a ja

ponovo pitam, kako ja, koja iznajmljujem stan? kako da izbegnem placanje Aleksandru groznom, kad racun nije na moje ime?! Mnogo me boli ta pretplata!


...

Ljudi, ja vas razumem. I vas, i vašu ozlojedjenost, ali mi nije jasno da li se vi stvarno čudite njemu?
On je BRE Mirin ministar!!! Tačka. Sve je rečeno.


Ne čudimo se njemu...

...pitamo se zašto SAMO njega nije eliminisala kada se "okrenuo protiv nje"...


O Tijaniću

ne vredi uopšte raspravljati.Nije uradio niti rekao ništa što se od njega ne bi očekivalo.
Mene više brine ova "odbrana" miss Kovačević.Milion puta sam se uverio u to da je pamćenje ljudi ovde dugo koliko i iskren osmeh radikalskih prvaka.Prema tome:
Udvoričkim odnosom prema vlastima miss Kovačević se ne bavi od juče.Kad se setim onih ljigavih emisija na TV Politika, gde nam je ona, pre 5-og oktobra, u svojim kvazi-opuštenim ćaskanjima, ministre iz najgore vlade u istoriji Srbije(mnogo gore i od ove najnovije, da se ne lažemo) predstavljala kao opuštenu, simpatičnu gospodu, sve postavljajući neobavezna pitanja našim tadašnjim krvopijama...
Smatram, dakle, da se ovaj Tijanićev performans nije ni mogao dogoditi pred adekvatnijim voditeljem/voditeljkom.Koliko god se miss Kovačević trudila da nam prikaže situaciju lepšom i svoje poslodavce civilizovanijim , njihovo pravo lice mora kad-tad da izaše na površinu.Kako 1999-te, tako i 2007-me.
Na to mora biti spreman svako ko je za takve poslodavce spreman da radi.I da u posao uloži svoj ugled, ako ga uopšte ima.


Ne verujem da neko ovde

Ne verujem da neko ovde brani Oliveru Kovačević uopšteno, već u vezi sa njenom reakcijom koju smo videli na ovom insertu. Ja sam takođe protestovao i povodom određenih generalizacija vezanim za nju. Lično mi se ne sviđa ni njen stil vođenja emisija, a to na kakvim je sve televizijama radila, ko su joj bili gosti... sve crnje od crnjeg. Međutim, ima mnogo odgovornijih od nje. Čini mi se da bi Olivera vodila bilo kakvu emisiju, sa bilo kojim gostima, na bilo kojoj televiziji, samo da je u etru... lična promocija, TV lice, duplerica u Plejboju i slično.


Huškačica

Najdraža, najbliža, naj...Tijaniceva spikerka koju je u međuvremenu promovisao u novinarku. Ovaj razgovor ju je, izmedju ostalog, preporučio za dalji napredak u karijeri

http://www.youtube.com/watch?v=wV2QjBROpms


Niko nije primetio...

"Kome je dozvoljeno da upadne na snimanje emisije koja se emituje uživo na frekvenciji javnog servisa?"
Citiranje dela bloga nema veze sa likom i delom T. ali kada uzmete za pravo da bilo koga, u bilo kom pogledu kritikujete, onda ne smete sami praviti greske. Objasnite kako se upadne na snimanje emisije koja se emituje uzivo. Ima li tu elementarne logike?!


Logika

Da li se i emisija koja se emituje uzivo snima kamerom ili mislis da to "uzivo" znaci da tog trena u svakom televizoru sede neki mali ljudi i pricaju:)
Mada ko zna, nauka brzo napreduje, sve ce biti moguce, ako imas nekih saznanja na ovu temu, rada bi bila cuti.


Tu nema logike, Ivana23,

to se zove lapsus. A ovo što vi radite se zove zamena teza.

Da, tebalo je reći ovako:

"A .Tijanić je, je u prostorijama RTSa, u sobi za eksterne linkove, bezuspešno čekajući da ponovo bude uključen u program HRTa gde je planirao da učesnike hrvatske emisije o Eurosongu nazove MAGARCIMA,
nakon što mu je to zadovoljstvo uskraćeno,
NEPLANIRANO upao u susedni Studio odakle se UŽIVO EMITOVALA emisija o Eurosongu,
usput prošavši pored spratnog bifea gde je od kafe-kuvarice zatražio još jedan VINJAK (već 5 popio u sobi sa eksternim linkovima),
pa je u emisiji RTSa UŽIVO vređao kolege sa hrvatske televizije, države NATO pakta i Evropske Unije, menadžera Marije Šerifović,
a pre svega SVOJE GLEDAOCE i RTS PRETPLATNIKE!"

Jel bolje sad?

Da li su svi termini prvilno upotrebljeni?

Muvu ostavljam vama da ubacite po nahođenju.


Ima ona čuvena izreka - gde

Ima ona čuvena izreka - gde prestaje logika, tu počinje vojska. Dakle, verujem da je osnovna dužnost portira & ostalog security osoblja na ulazu u zgradu RTS-a da logika nipošto ne zakorači u to zdanje...


Krasici,

Emisija je ili snimana ili je emitovana uzivo. To se ne moze podvesti pod lapsus. I nema tu nikakve zamene teza. Moja opaska nije niposto bila u smislu "odbrane" takvog lika kakav je A.T.


Ako ćemo tako, ni to nije tačno.

Postoji "snimajuća tehnika", dakle kamere i ostala pomagala, kojim se slika SNIMA u studiju, a postoji i "emisiona tehnika", kojom se snimljena slika dalje emituje u etar.

Samo se, zaista, kolokvijalno kaže da kad je nešto SNIMLJENO, da je snimljeno ranije, a da je kasnije, odloženo, emitovano.

Ali, striktli spiking, dakle, to nije tačno. Emisije se uvek SNIMAJU, čak i kad se emituju UŽIVO, jer se snimaju kamerama u studiju.

Kao što se emisije uvek EMITUJU, čak i kad se emituju odloženo.

Jasnije sad?


Gde je greška?

Niste to napisali? Ima li tu elementarne logike?

Ako nekoga kritikujete onda morate ponuditi ispravno rešenje, ili makar napisati gde je greška.

Dakle, kako biste vi to rekli? Čisto da znam, da ne grešim više.

Snimanje je jer mora da se snimi kamerom kako bi se emitovalo uživo. Ako se emituje uživo onda se ne snima?

I šta, moram da budem savršena da bih imala pravo da kritikujem nekoga?

Vama je jednako ako običan novinarčić na blogu napiše nešto pogrešno i ono što radi čovek na javnoj funkciji, za naše novce? Vi pravdate njegov postupak mojom rečenicom?

Krasici, izvini, ali i dalje mislim da nije lapsus. Naprotiv, čini mi se da se kod nas godinama u svim medijima pogrešno govori, recimo za utakmice, snimak i uživo.
I uživo je snimak, zar ne?

Leeektorkaaa, pomagaj.


Ne, nije lapsus u profi smislu,

u pravu si. Izvinjavam se.

Mislila sam to u odnosu na uvreženo "verovanje" da se slika iz studija, prilikom uživo-emitovanja, nekako SAMA teleportuje do gledalaca, a ne posredstvom kamera koje uživo snimaju.

I da se emisije, kao, dele na Snimljene i Uživo. Što je netačno, naravno.:)


E živele mi pametne

i nasmejane kritizerke razne gamadi :)


Nije samo to, nego što se razumemo i u

emisionu tehniku hahaha, si primetila? o)))))

E, draga moja, tako se lukavo odvodi tema na pogrešan kolosek. Al ne damo se mi. NE! Pa nisamo baš od juče. ;)

EDIT: Morala da odvojim "ne_damo". Ima lektora u blizini... o)))


To ti samo mislis:)

Ja i dalje verujem da u televizoru sede coveculjci i divane na razne teme, uzivo, dakako.Lepo ih gledam. Tu nedavno jedno maleno devojce se lepo obuklo i nacrtalo tik uz televizor dok smo cekali da vidimo neki snimljeni prilog njenog tate koji se emitovao izdaleka. Na pitanje sto se toliko primakla ona je skroz ozbiljno, sve gladeci haljinicu rekla - pa da me tata bolje vidi. I ajd sad, vi sumnjajte :)


Ljuttko

savrsheno!!! :-)))))

savrsheno!!! :-)))))


Tamara..o)

...pa gde si ti..o)))


Drago

čestitam novu Vladu :o)))


o)

...hvala, hvala.o)
U mom kraju na takve čestitke kažu - Hvala ti kao da si mi zapalila seno..o)))
Ali, Boki je verovatno zadovoljan...o))


Boki zadovoljan:

Ekspoze Vojislava Koštunice Tadić je ocenio kao veoma dobar i dodao da su pet osnovnih principa oko kojih se okupila vladajuća koalicija izuzetno važni. - 16. 5. 07.


Zadovoljan...

...ma da mu je još "šesti princip", sreći ne bi bilo kraja. Nije šala, ministarstvo ekologije, dijaspore,i raznih drugih za Srbiju važnih oblasti...o)


...

"Program nove vlade ima pet najvažnijih tačaka." - 16. 5. 07.

Dakle stigli do 5 :o)


Da...o)

...ne znam pod kojom tačkom je zavirivanje u šahtove..o)
Sutra verovatno u grmlje po parkovima, a prekosutra je kontrola poker automata.o) Sve da bi se Hag uverio kako Boris misli ozbiljno..o)
Šta li će ponuditi na predsedničkim izborima...


...

Quote:
Šta li će ponuditi na predsedničkim izborima...

"... manje od nule." - V. K., 16. 5. 07.


o)

...eto ponude..o)
Kazaće svojim fanovima - "Evo vam ništa i stisnite čvrsto"..o)))


Stisnite čvrsto ...

... i zadržite ga :o)))


A mogu ga...

...i zameniti na sledećem partijskom kongresu, jer je prilično potrošen i izgužvan..o)))
Bez šale...Ako Vesna Pešić bude kandidat za predsednika on neće ni u drugi krug.


...

"Siguran sam da će građani podržati taj program." - B. T. 16. 5. 07.


o)

...program u pet tačaka..o)
Ili, šaht program, kombinovan sa kombinezonom..o)
Taman isto...


...

Quote:
program, kombinovan sa kombinezonom


krompirova zlatica..o)

...Ovaj subjekat je pored zadovoljavanja različitih nacionalnih i drugih potreba za "koje se crkva ne pita", i tužena strana u jednome sporu. Naime, novine su danas objavile vest da su seljaci sa Ravne Gore, područija Mionice i Gornjeg Milanovca, predali tužbu sudu protiv organizatora okupljanja, jer im je pogažen sav krompir u bližoj i daljnoj okolini okupljališta.
Dakle, četnička mladež je opasnija krompirove zlatice.o)


Ma šta kažeš,

pogažen sav krompir :o)))))) Jao, puknuću :o)))))


Stvarno...o)

...nego, ako su krompirišta stradala tako što su u njima Srpkinje "spašavale" Srbe, trebalo bi odbaciti tužbu.o))
Ali, meni se čini da "spašavanje" nije bio razlog...


Tamara,

Izvini što pitam, a el ovo podmladak? U prvom timu bile Simonida Stanković, Isidora Bjelica, Vida Crnčević...

A Vide nema nigde.

H.


Evo ja ću,

Jelena, jerbo sam po obrazovanju i sam nekakav profesor maternjeg jezika.
"Kome je dozvoljeno da upadne na snimanje emisije koja se emituje uživo na frekvenciji javnog servisa?".
Logički je rečenica ispravna.Gramatički takođe.Kaogod i sa pravopisne strane.

Kao dokaz, uvek se može izvesti neka rečenica sa suprotnim značenjem:

Glavonja(ne Dule, daleko bilo) je mogao da upadne i na snimanje emisije koja je trebalo da bude emitovana jedan dan kasnije, pa onda ništa od ovoga ne bismo videli.
Ovo da se "emituje uživo" je samo dodatna odrednica, koja nam pomaže da shvatimo kompletnu situaciju.
Kao i opaska sa muvom, ali ona je već stvar stila.Dobrog:)


Levitane, dobar ti dan danas,

kao i svaki dan.

I dolazi nam češće, molim te. :)))


Шићикра,

Dobar dan i vama:)
Bio opravdano odsutan, iz razloga privatne prirode.

Drug Gensek mi svedok, a u njegove se ne sumnja.
Trudiću se da nadoknadim propušteno.

Ovako ljubazna molba se ne odbiva:))


Opravdanje prihvaćeno..o))

I pozdrav za druga Genseka, Lea B.


Ej Levitan, meman!

Samo da pozdravim tebe, majstore. I one debele, jasno. Walk Tall. Respect, meman. (e, ocu da budem srpski Ali G. Samtako). I dodji kod Biljane. Ovde stvarno guzva, nece skipuje na drugu stranu. Softver, reko bi Dejan Vestak.


Otpozdrav,

ljubitelju fotosinteze (a ko nije?)...
Će probam da vidim šta se tamo dešava.

Respect.


Green,

aj kod Kusovca, aj kod Biljane, aj vamo, aj tamo...

Kako sad to?
Zašto sad to?
Zašto, oooo zašto :))


Dobro jutro Jelena Krajsic

Kada kliknem na novi komentar u blogu koji ima vishe od jedne strane, baci me samo na zaglavlje prve strane. Nishta vishe. A blog Srdjana Kusovca je remekdelo. Sam tako. Ajsad ti. Walk Tall, Jelena.


Dobro jutro Zelenoviću

Quote:
A blog Srdjana Kusovca je remekdelo.

Kao i uvek.


"I onda još ubije muvu.

"I onda još ubije muvu. BAM!"
ovo mora da se ponovi jos jednom,najlepse je zaboraviti,mada ovakve stvari tesko.Sramota godine,pored vlade,pored,ustvari sve je sramota.BAM!


no comment

Obzirom da nisam gledala emisiju sada sam na Youtube propratila delove i jednostavno rečeno: bez kometara. G-din Tijanić je uspeo da u isto vreme obruka sebe, svoju medijsku kuću, svoju koleginicu - Oliveru, goste u studiju i postane javni primer nedoličnog ponašanja. Pa valjda je i za to potrebna neki procenat inteligencije.


Kino

Joj kako je meni onaj Cheda fin.Ja da sam zensko uhh.
Na nesrecu sam mussko.Jelena da li ste Vi udati?
Djeluje mi ,da ste dosta usamljeni!
Ima jos momamaka ,osim Chede,javite se!


Votazi

Hvala momak ,promasio si!100%
Je li ovako?


Kako to mislite: ima još momaka?!

Za mene Nema. Ima samo Čeda. One and only.
Niste znali?
I mi šiparice smo sve zaljubljene u Čedu.
Mislim, niste znali?


visok,lijep,vole me

Ma znam da ste Vi siparice sve zaljubljene u Chedu!!
Nego, bojim se da je Cheda malo manji od Vas.
Mi balavci, smo svi zaljubljeni u Vas(tebe) siparicu.
Moje citavo drustvo i ja narocito,a tek mi je 24-ta!:)


Prilog za biografiju . . .

9.mart 1991. Oko podne. Par sati pre nego što će Trg Republike postati Trg Slobode.
Jedan mald čovek u masi, ispred mene se okreće u mom pravcu i kaže : /Šta ćeš ti ovde Tijaniću . . . ti mater komunističku, itd./.
Okrenem se i ja, i vidim - njega, Glavonju.
A on ćuti, pravi se lud, trepće, bled od straha.
Znači, najmanje ovih 16 godina znam ko je on. "Hrabar" pred ženama, u stvari sinja kukavica i ništarija.
Zato se uvek čvrsto držao Tita, Miloševića, Koštunice . . .
Zato je onako očajnički zavapio : /Ako Zoran Đinđić preživi - ja neću, propadoh, gotovo je . . . pa nisam ni ja toliko glup, da ne znam kakva sam protuva/.


za JELENU

Evo,imamo neko festu,pa ako mozes pridruzi nam se!
Tvoje drustvo bi nam odgovaralo.
Ako nemozes,nikom nista,isto kao i da si bila!
Puno pozdrava, od ekipe koja te :voli,cijeni i zasto ne reci, obozava!
Pozdrav!