Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

a Vama Kostunica ne valja!?

samo Vas gledamosamo Vas gledamoDok popularni kazahtanski novinar Borat zabavlja ostatak sveta svojom nespretnošću i duhovitim anegdotama iz svoje “zaostale” zemlje, pravim novinarima i blogerima ove bivše Sovjetske republike nije baš zabavno.

Kazahstanski sud, izrekao je dvogodišnju zatvorsku kaznu, blogeru-novinaru, koji se dva puta usudio u svojim internetskim tekstovima kritikovati lik i delo nedavno preminulog kazahstanskog predsednika Nursultana Nazarbayeva.

Bloger, Kazis Toguzbayev, je prošle godine u dva navrata optužio predsednika da je direktno odgovoran za nerešeno ubistvo opozicionog vođe Altynbeka Sarsenbayeva, u februaru 2005. godine.


Zavisi

Quote:
...koje je krivicno delo?
:)

Konj obio trafiku!


Dule sa Sladoledom

chopor dechurlije se igra. i odjednom se pojavi jedan sa sladoledom. stane pred njih i sav radostan ga lizhe (da prostite). ovi ga gledaju, pochinje da im ide voda na usta, a on i dalje lizhe i gleda ih kao da ne kapira nelagodnost situacije. poneko se promeshkolji, oni gladniji trazhe jedan liz, ostali se zgledaju, mrmljaju neshto, opipavaju prazne dzepove.. a on im kazhe (sve lizhuchi dotichni):
maaaa, ne briniteee, lizachete i viiiii.. eto, sachekajte prvi da vam tata primi platu ...

i onda im, za utehu, dobaci par komada koshtunjavog vocha, onih, kako se behu zovu.. a, da..oraSa..
ovi ostanu zanemeli.. i manje vishe prekinu sa igrom.. vishe vishe, nego manje.
sve se pitajuchi, pa shto nije dosho prvog da zajedno lizhuuuuuuu


Dule, očekujem te na mom

Dule, očekujem te na mom blogu, razvile su se žučne rasprave na slične teme.

www.ivanbevc.blogspot.com


Hvala ti Ivane, usao sam na pet minuta

cini mi se veoma zanimljivim, iscitacu sutra tekstove i komentare, danas sam u guzvi


iz lista DANAS

ARMATURA
KRISTALNA NOĆ SA SREĆNIM KRAJEM
Noći bugija i anatomija radikalizma
Piše: Saša Ćirić
Živela Vlada! (panegirik Vojislavu Koštunici)
(ČITAOCIMA je ostavljeno da panegirik shvate kao sarkazam ili kao doslovan autorski TEKST)
Posle 15. maja u Srbiji postoji samo jedan politički maher: Vojislav Koštunica. Njegovim imenom biće nazvana čitava jedna oblast sistemske kombinatorike i jedan prolaz u Las Vegasu (ili bar jedno prodajno mesto u "Lavovima"). Predvodnik višečlane koalicije (ne samo DSS-a), sa manje od 17% glasova postaje prvi čovek Vlade. Jedini je političar koji od polovine 90-ih zavlači radikale za koaliciju a da mu oni ne uzvrate nijednom psovkom. Čovek koji je menjao rupe na svirali, ali ne i sviralu. Čovek koji je zaigravši va banque, bio spreman da Srbiju gurne u trošak i mrcvarenje još jednog izbornog kruga i da je ostavi bez legitimnih institucija. Čovek koji je po prvi put odsedeo puni skupštinski moleban, preživeo radikalsko-LDP-ovsku drobilicu a da nije pustio ni senku glasa o tome šta će kao premijer Srbije učiniti kad Kosovo dobije neku formu nezavisnosti. Čovek koji je zadržao neokrnjene, i vlast i nacionalne ciljeve. Čovek koji je režirao antičku dramu tromesečnih pregovora o formiranju Vlade, a završio sa holivudskim cajtnotom. Čovek koji je od analitičara napravio unezverenu telad: šta je značila riplijevska drama apsurda sa stolicama Tomislava Nikolića. Da li je stidljiva udavača demonstrirala BIA bicepse ili je na oči tvrde patrijarhalne nacije ostvarila poliandrični ideal - naizmenični brak sa dva različita muža? Da li su narodnjaci obnarodovali dve utičnice na svojoj duši koje se uvek mogu aktivirati ili je populo vožd svoje koalicione milosnike i s leva i s desna čisto vukao za nos?


Moje skromno misljenje:dosta

Moje skromno misljenje:dosta vise o izboru vlade!Stalno jedno isto,bla bla..bojim se da ovaj blog ulazi u fazu banalizacije,jednog loseg stanja,drobeci stalno o jednom istom,s misijom da ne moze da se promeni nista.Ovi su zaseli u fotelje,i njih bas zabole,sta ko misli..narocito ih zabole za drobilicu radikala sa gnjilim zubima.a jos vise za bezubu ldp-a..moj savet:opustite se,zaboravite na probleme,zaboravite na bliznje svoje i...NA UZIVANJE!!


Kad smo kod zuba,

da li ste znali da vecina gradjana Srbije nema sve zube a svaki drugi stariji od 50 nema NI JEDAN ZUB. Eto glasacke vilice radikala...


a sta si

ti kad ovako profetski govoris? otkud znas da ldp nema zube? probao si?


Sto LDP?

To su statisticki podaci stomatoloskog udruzenja Srbije. Kao dokaz teorije da je u Srbiji jos uvek najpopularnije lecenje ustvari vadjenje zuba. A mislila sam pritom na radikale. Nekako mi tako izgleda njihovo glasacko telo.


modestyb,

izvinite, uopste se nisam vama obratila, nego smo izgleda istovremeno poslale post. obracam se onom iznad, sveznajucem.
odlicno sto ste napisali podatke. radikali su bas bezubi jaki momci.


Pa sad bas

ne znam koliko su momci a koliko bezube babe i dede. U glavi ni jedan zub i ni malo mozga ali im je zato srce puno - Ratka Mladica!


sveznajuci...

..pust ljude...jel' si TI to zaboravio na uzivanje? Shta chekash, matine je zavrshen, ostavi starije da prichaju....


NEKA SE CUJE I DRUGA STRANA

niksone...

...prazna ti je TA strana.
Vala se tako i cuje.


hvala pidola

ajmo onda opet...

NEKA SE CUJE I DRUGA STRANA


Neka se cuje

i druga strana, ja uvek mislim da treba ali stvarno da taj je covek cudo. Ne znam prosto ni sta bih rekla o nekome ko je toliko prepredeno pokvaren. Bez trunke ikakve harizme. Topline. Simpatije. Postenja. Obraza. Da se uplasis!


nista,nista

Nego jel ti provaljujes da nema razlike izmedju prvog i drugog linka.Kliknes jedan nista,kliknes drugi opet nista.


nikson

idi pitaj familije i zrtve ratka mladica i svih ostalih idiota koji su divljali u tom usranom ratu, da li moze da se cuje njihova strana. umesto da postiras demagoga svoje vrste. klasicno davanje legitimiteta nacionalizmu i neofasizmu. ratko mladic je optuzen za najteze zlocine i u tome je poenta. idi lepi hitlera u nemackoj, i ti i ta sirotinja od coveka koju navodis i glorifikujes, pa probaj tamo sa tom demagogijom. ni hitleru nikad nije sudjeno i on nikad nije otuzen pred sudom, jel?! nemas ti pojma sta je demokratija i pravo na slobodno izrazavanje, jadni covece!


kafajegotova

pogresili ste, ovo je blog b92. probajte sa druge strane


niksone

jel se pozivas na slobodu izrazavanja i kad lupis?


kafajegotova

bolje tamo ostavi komentar, nego ovde da se svadjas ni sa kim


niksone

gde da ostavim komentar? o cemu pricas? daj nesto artikulisano da ne dangubimo. nije ni cudo sto postujes ono kad ti je frka da sam sastavis nesto sto ima smisla.


na sajt politike ili nspm pa

na sajt politike ili nspm pa se raspravljaj sa njima dokle hoces.
ja mogu da ti odgovorim i da se svadjam ni oko cega sa tobom do pola noci, ali to nema smisla, ma koliko ti to zeleo. a zelis jer si poceo da se svadjas ni sa kim. da te podsetim: ubacio sam link za jedan tekst, a ti si mi rekao da sam neofasista, da lepim hitlera, da glorifikujem sirotinju(od coveka), da se na drugom mestu bavim demagogijom, da nemam pojma sta je demokratija i sloboda izrazavanja i da sam jadan. e vidis ja ne verujem da sa bilo kojim covekom ti ovako komuniciras, osim na blogu, ali onda neces ni samnom. ako ima takvih mazohista ja nisam

pozdrav!


niksone,

nazalost, moram da vas obavestim- vi ste vrlo veliki mazohista. samo mazohista moze da cita, preporucije i uziva u ovakvim stvarima.


zana

evo i vas da udostojim odgovora da ne bi plakali ili ne daj boze nesto gore

posto vidim da i vi volite da se svadjate ni oko cega, a i izgleda uzivate u tome, ja vam preporucujem da radite neke druge stvari bez cilja, ali sa vise uzivanja.

pozdrav!


ne, niksone,

ne razumete, ja ne volim da se svadjam, a i zasto da se svadjam sa vama? samo mi je zao, sto ste podlegli jednom nihilistickom odnosu prema zivotu, onome sto nije zivotno. to se ipak odnosi samo na vas, i nema nikakve veze sa mnom. to je vas izbor.


i ja se pitam zasto bi se

i ja se pitam zasto bi se svadjala samnom. u svakom slucaju nihilisticki odnos je zivotniji od nase komunikacije.

zaboravi na ovo i idi radi nesto pametnije


sve

si pomesao, nisi skoncentrisan, organizovan, razgovaras sa vise ljudi...
papa i tebi


niksone

sto da stavljam na sjat politike? zar ti nisi to linkovao ovde, pa ja tebi i odgovaram. tamo je komunikacija jednosmerna.
evo: neofasisti su ovi iz ono nvo-a zarobljenih u 14 veku.
sirotinja od coveka se bavi demagogijom (ne ti) i daje legitimitet neofasizmu.
ti - podrzavas misljenje one sirotinje od coveka. tebi sam rekao da probas da lepis plakate sa hitlerom i da probas to da objasnis slobodom govora (ovim ne kazem da si neofasista!). a to da ti ukazem da ipak ne znas sta je dem. i slob. gov.
citaj sta ti se napise.
to sta ti verujes kako ja komuniciram bilo gde, to ostavljam na tebi da razmislis u sta verujes. ne samo u ovo, nego i u taj tekst i to sto kaze sirotinja od coveka.
jedino ovo "jadni covece" je moj trenutak slabosti i za to ti se izvinjavam.


kafa

ja vrlo dobro znam sta je sloboda govora, a nemam nameru da lepim plakate sa likom hitlera. slazem se sa tobom da je tamo komunikacija jednosmerna, ali ni ovde nije nista bolja. sto se tice antonica zaboravi na njega, on meni nista ne znaci.


niksone

ti si velikim slovima postavio taj link i naznacio kao da cujemo i drugu stranu. ali, drago mi je da ti antonicevo pisanje ne znaci nista (ako si na to mislio kad si rekao da ti on nista ne znaci). a, pogotovo sam pod utiskom kad sam cuo sta prica onaj na 'avali'.


kafa

pa on i jeste druga strana, citam ga zato sto sam radoznao a kopirao sam jer pretpostavljam da i nekog drugog to zanima i da malo razbijem monotoniju. na kraju krajeva, ponesto zanimljivo i on kaze, ali to je nebitno

pidola, ne brini, nema nikakve zavere


nikson

pa, zato sam i reagova na taj njegov teskt i na tebe. znas, takve stvari kad se izgovore i na takav nacin i u takvo citanom listu, to je mnogo opasnije jer je umotano i naizgled 'argumentovano'. nije to za zezanje.


Ma niksone,ne brinem ja za

Ma niksone,ne brinem ja za sebe,zbog tebe se ja brinem.
Ima zavere,varas sam sebe sa takvim razmisljanjem.


Kako ti sad antonic nista ne

Kako ti sad antonic nista ne znaci?Sto si ga onda stavio?
Gore kazes,da drugi nastave da rade bez cilja,a sa ovim sto si rekao,sam sebe si time oslikao.


Pidola...Kafa...

...jalov je posao voditi sa Niksonom smislenu raspravu...
Možda, jednom kad mu se sve slegne, ali proći će dosta vode do tada...


drago

ja se ne hvatam za svaku rec i ne analiziram svako slovo. eto...


drago

nije bas - evo rece da mu ne znaci tekst 'onog'. mic po mic :)) ili ono tvoje o))


niksone ,

Da pojasnimo ljudima, mozda se neko i sazali, poput one sto je Bagzija pustila i zatvora.

Pripadnici pokreta "1389" koji su osuđeni zbog lepljenja plakata sa imenom haškog optuženika okopavaju krompir u Padinskoj skeli
BEOGRAD - Radojko Ljubičić i Đurađ Čvokić, aktivisti pokreta "1389", koji se trenutno nalaze na izdržavanju kazne od 30 dana u Kazneno-popravnom zavodu Padinska skela, vreme provode u "društveno-korisnim aktivnostima", koje se obavljaju na zatvorskoj ekonomiji.
Miša Vacić
Kako za Kurir kaže portparol pokreta "1389" Miša Vacić, njegova dva "sabrata" rade oko krompira, a u slobodno vreme upražnjavaju i sport. Ljubičić i Čvokić prekršajno su osuđeni 23. maja zbog lepljenja plakata sa natpisom "Bulevar Ratka Mladića", zbog, kako je navedeno "uznemirivanja građana".
- Tri puta sam do sada išao da ih posetim, ali mi ni jednom do sada nije omogućeno da ih vidim, tako da smo primorani da razgovaramo telefonom. Čujemo se nekoliko puta dnevno - priča Vacić.
On dodaje da su aktivisti njegovog pokreta naišli na lep prijem u Padinjaku.
- Rade i Đurađ mi pričaju da su izuzetno dobro primljeni, da se stražari prema njima ponašaju izuzetno korektno, kao i robijaši. Niko ih ne maltretira, svi znaju da su politički zatvorenici, a prema njihovim rečima, mnogi zatvorenici ih podržavaju. Tokom dana njih dvojica imaju društveno korisne aktivnosti, okopavaju krompir, a u trenucima odmora bave se fizičkom rekreacijom - objašnjava naš sagovornik.

Kako tvrdi, i Ljubičić i Čvokić su zaposleni i sami izdržavaju sebe i svoje porodice.
- Rade okončava i studije političkih nauka. Obojica imaju punu podršku svojih porodica i prijatelja. Čujem da postaju idoli omladini u svojim naseljima zbog neustrašivog isticanja onog što misle. Mi u pokretu čekao da prođe još dvadeset dana i da naši drugovi budu na slobodi gde im je i mesto, među svim poštenim rodoljubima ove zemlje - smatra Vacić.

(A.M.)

http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/maj/29/V-03-29052007.shtml


@Nixon

Mislis neka se cuje i Boban?


ako je to bio boban... neka

ako je to bio boban... neka se i on cuje :o)


On se

on se vise oseca no cuje o))), no ako ga bas volis...


uputstvo ti je xtra!

cak sam i procitala text. recnik mu je:
vecic i DRUGOVI, MOMCI iz 1389, " srbija ce postati ozbiljna drzava tek kada bude jaca od svake NVO ".
da li ovako nesto moze da izjavi jedna normalna osoba. ovaj stil stvarno podseca na nekog zaledjenog u vremenu pre 50 godina. profesor i sef katedre sa sociologiju. katastrofa.


samo za duleta

GLAVONJU i lazhova...


Sto meni su

Bobiska i Djokica (nemoguce ih je rzaznati-dva tela, jedna dusa) super par, kao Gildesten i Rozenkranc. A sto se tice 1389, Bobiska svoju decu uzgaja na narodnoj epskoj poeziji! Bas simpaticno, zar ne?


djokica je takodje

danas imao performans, i to ovde na b92, bbc news, bez njega se ne moze. doduse i teta ljilja se pojavila. zato treba da nekima zabraniti da imaju decu. zbog epike mislim.


hello

testing..testing