Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

U NABILDOVANOM TELU, NABILDOVAN DUH?!

Bilder: Nabildovano telo a u glavi (gaćama) ništa?!Bilder: Nabildovano telo a u glavi (gaćama) ništa?!Danas su mladi poludeli za sportom i sportskim aktivnostima. Sport je postao glavna tema razgovora, naročito među muškarcima. Prate se ne samo domaće fudbalske utakmice, već i utakmice klubova iz Engleske, Nemačke, Italije, Španije, sigurno i Tunguzije. Tuku se žene jer hoće da gledaju španske serije dok je neka tekma na televiziji. Smišljaju se novi sportovi, hokej na travi, fudbal u vodi, plivanјe u živom pesku, skok pored bazena i mnogi drugi. Sportske zvezde, sa jedva završenom osnovnom školom, su multimilioneri sa prelepim suprugama / devojkama manekenkama, glumicama, pevačicama. Dovoljan razlog da veći deo muške populacije poludi za sportom i snovima o uspehu, novcu i sreći. Zbog takve sportske groznice, na svakom ćošku niču sportske hale, stadioni, sportske dvorane. Ako ne niče nešto sportsko onda nešto crkveno. Oni drugi kojima sportske aktivnosti ne idu od ruke, imaju sportske kladionice gde na sportu mogu lepo da „zarade“.

Zbog ogromne opasnosti da budu proglašeni za nemoderne i van svakih trendova, sportske aktivnosti su postale sastavni deo života.

Ulepšavanje tela, pumpanje mišića i svih onih tricepsa i bicepsa je postalo veoma moderno i kako kažu veoma korisno. Teretane su prepune ljudi koji dižu tegove gradeći svoje telo, sve u nadi da će dok prolaze ulicom mamiti uzdahe prolaznika i biti tema lokalnih razgovora. I to u superlativima. Žao mi je što vas moram obavestiti da bavljenje bodi bildingom nije besplatno. Znači, za fizički posao dizanja tegova, zbog kojeg će vam na stomaku iskakati razne pločice, kvadratići, trouglići i romboidi, moraćete da platite.

Još davno sam imao ideju da odlazim u teretanu, ali mi je od toga odvratio Rambo Amadeus lično. Komentarišući trend odlaska u teretanu, rekao je: „Bilduj, bulduj, sve mišiće možeš da nabilduješ ali jedan ne možeš.“ Kada sam to čuo odlučio sam da od celog projekta odustanem.

Pošto smo mi još uvek siromašna zemlja, većina stanovnika ne može sebi da priušti odlazak u teretanu i da ulepšava svoje telo. Ako imate lepo telo to se automatski odražava na poboljšanje ljubavno-seksualnog života i čovek je srećniji. Zbog toga sam odlučio da sa vama podelim svoj originalni recept za lepše telo, za koje ne morate da platite, već ćete na tome i zaraditi. Žao mi je ako ste pomislili da je to jedan od onih recepata gde samo ležite a telo se samo od sebe nabilduje. Nije to u pitanju.

U proleće i leto, možete odlaziti na njivu i raditi, šta se već na njivi radi. Okopavanje, zakopanje, ukopavanje, iskopavanje itd. To je veoma težak fizički posao, koji razvija vaše mišiće na nogama, rukama, grudima i zateže stomak. U teretani bi razvijali te iste mišiće, ali bi za to morali da platite, a na njivi još dobijete nadnicu za svoj rad, neku klopu i još se sunčate. Izračunajte samo koliko novca štedite na skupom i nezdravom solarijumu. Znači motike u ruke i na radnu akciju. U isto vreme pomažete i poljoprivredu ove zemlje i sebe slobodno možete zvati pravim patriotom.

Preko jeseni i zime, umesto na njivu, mogli bi da utovarujete ugalj, podižete džakove (što je slično podizanju tegova), cepate drva i još mnogo toga. Na svemu ovome opet zarađujete novac i bildujete svoje telo.

Posle nekoliko sezona, imate savršeno telo, novac u džepu koji ste zaradili i spremni ste da uživate u onome što ste postigli. Novac potrošite na uske majce koje će pokazivati vaše savršeno telo, prolaznici će se okretati za vama, a možda i izazovete nekoliko saobraćajnih nesreća. Ljubavni život će vam se popraviti, bićete srećni i zadovoljni.

Posle toga mogli bi da pređete na bildovanje duha i mozga. Lepo nabildovano telo nije dovoljno, ipak treba ponekad i otvoriti usta ali da po mogućstvu iz njih izađe nešto pametno. Ali na žalost vam ne mogu preporučiti nijedan besplatni metod za bildovanje mozga, ali novac koji ste zaradili, možete potrošiti na učlanjenje u biblioteku. Za početak.

P. Azdejković for www.queeria.com