Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Idemo dalje

Za sada me, priznajem, u ovom blogu najviše interesuje blogovajnje kao takvo. To mi je, onako, stvarno nesto novo. Dobro je što ću se u ovom probnom periodu iscrpeti na tu temu, mnim, pa cu kada sve ovo lepo krene pisati o zaniljivijom stvarima.

U svakom slucaju, za sada razmisljam o prednostima multimedijalnog dnevnika (sinoc nisam uspeo da okacim sliku, bila je prevelika, stizu instrukcije) i o tome da je okaciti fotku, film ili sta vec u nekom smislu slicno nekadasnjem lepljenju kojekavih crteza u dnevnike. Videcu kasnije i sta se moze uraditi na temu dodavanja raznoraznih linkova, mozda kojekavih datotetka itd... To beskrajno grananje, i tematsko, i multimedijalno, jeste zaista uzbudljivo. kao da se preskace vremensko-prostorna paradigma.

Sto me je podsetilo da sam neki dan rekao Tamari da bih, kao prosveceni apsolutista, ukinuo televiziju kao takvu, sve vrste reklama, mobilne telefone, e-mail i web. Mada, mislim se sad, na webu bi imalo smisla blog ostaviti. Zadrzao bih avione, automobile i kompjutere, kao takve.