Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Marko Vidojković

ODLOMAK NA POKLON

Drage blogadžije, ko je propustio čitanje odlomaka iz moje još uvek neobjavljene knjige (koja još uvek nema ni definitivni naziv), 13. juna u KCB, evo jednog:"Diskonektovao sam se. Napušio sam kurcem mog jedinog zaštitnika na forumima. Ali, mrzeo sam kad neko igra igre. Nisam to mogao da otrpim ni kad sam bio tinejdžer, a kamoli sad, kad uopšte više nisam bio tako bolećiv, kako prema ribama, tako i prema ostalim ljudskim bićima.


Sandalaši

Leto sa sobom nosi i mnoge odvratne stvari, kao na primer, muškarce u sandalama. Šta može čoveka da natera da ugura svoja čukljevita stopala u sandalice? Odgovor: potpuni nedostatak ukusa. A ponekad i neka riba. Ova moda traje već godinama i izgleda da će se pre Ratko (Srbine) naći iza rešetaka, nego što će se tipovi odreći nošenja sandalica. Mnogi moji prijatelji su "sandalaši" i već dugo se nosim mišlju da im odsečem prste na nogama.


VARANJE

E, pošto smo sve đubre grupisali u komentarima na prethodnu temu, mogu da nastavim s blogom. Ne znam da li ste se skoro zaljubili u nekog. Ne znam da li ste primetili da je taj neko najčešće zauzet. Ne znam da li ste primetili da im, i pored toga što su zauzeti, ne smeta da varaju te s kojima su. Ne znam da li ste primetili da će i pored svega ostati s tim koga varaju. Ako i ne ostanu, ne znam da li ste razmislili o tome da će tako jednog dana varati i vas.


NAPUŠAVANJE

Dragi posetioci bloga, pošto vas uglavnom boli uvo za teme o kojima pišem, odlučio sam da vam izađem u susret. Ovog puta tema sam JA. Slobodno me napušavajte do mile volje, a ja vam neću ostati dužan. Molim ljude koji imaju pozitivno mišljenje o meni da se ne mešaju. Muzika za leto: PRTI BEGE.


PALJBA

Svako od nas se barem jednom dnevno zapita gde bi mogao da pobegne iz ove zemlje neradnika i licemera. Da li je bolje pobeći u Sloveniju, pa da za vikend možeš da zabasaš ovamo i odvališ se s ortacima ili je možda bolje zapaliti u Ameriku, promeniti ime i prezime, oženiti se Amerikankom i što pre zaboraviti odakle si došao? Ili je možda pravo rešenje otići u Južnu Ameriku, gde biste ponovo živeli kao pas, ali bi bar na raspolaganju imali lepog vremena, koke i meleskinja u neograničenim količinama (i otrovnih pauka, doduše).


Dužnici

Pare mi duguju:Produkcijska kuća "Kompani": 500 evraProdukcijska kuća "Propaganda": 400 evraBIGZ: 600 evra"Marka" (nije bitno šta su, bitno je da mi duguju): 500 evra"Status": Neverovatno mnogo paraKo vama duguje pare? Provod za ovaj vikend: Buzzcocks u Domu omladinewww.markovidojkovic.com


Šta me trenutno najviše nervira

UPDATE: Skinite sve komentare koji su poslati do 7.6 na ovaj tekst. 

Moram da priznam da mi najviše ide na živce to što moram crkvi da platim reket od osam dinara, kad šaljem knjige poštom.

A sad vi

p.s. Muzika za ovaj vikend: Rise Against "The Sufferer and The Witness" (iako je album najavljen za 4. juli, da se skinuti na netu)


Nezavisnost

UPDATE: Skinite sve komentare koji su poslati do 7.6 na ovaj tekst. Ideja za ovu nedelju: Konfederalizacija Srbije. Uzimanjem stvari u svoje ruke, građani srpskih gradova konačno bi stali na put političarskoj mafiji i velikosrpskim ludacima, koji prljaju Beograd i Srbiju. Za nezavisni Čačak, Kragujevac, Niš, Novi Sad i naravno BEOGRAD. Ko je za, neka digne dva prsta!Muzika za ovu nedelju: Novi album AFI: Decemberunderground (iako je izlazak ovog CD-a zakazan za 06.


Syndicate content