Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Marko Vidojković

SINDIKALNA BORBA

Najnovije umetnicko-sociolosko ostvarenje Beogradskog Sindikata sa likovima iz života, "Već viđeno" pogledajte na

 http://www.youtube.com/watch?v=G8SCmmDuKqA

 

 


Da li si karan za Fest

"Kao i svake godine, redakcija me je akreditovala za Fest. Kao i svake godine, napravili smo najavu na više strana u časopisu. Kao i svake godine, otišla sam po akreditaciju i, o nesreće, izgubila je na licu mesta. U Centru "Sava". Odmah sam zvala obezbeđenje. Nema. Zovem press centar i tražim duplikat. Nema. Nemaju kartice za štampu. Ok, dajte mi neki papirić, stavite me na neki spisak.


OBAVEŠTENJCE BEZ PRAVA NA KOMENTARISANJE

Narode!

Pada kiša!

Prognoze kažu da sutra neće!

Sindikalci, ozvučenje itd, dolaze sutra, u nedelju 18.2.2007. u isto vreme 14h!

www.peti-park.bravehost.com

Pozdrav

Inicijaticvni odbor za zaštitu "Petog parka"


BESPLATNI KONCERTI, JUHU!!!

SAOPŠTENJE 1: Poštovani građani Beograda, Vaši sugrađani sa Zvezdare, iz okoline «Petog parka», i Beogradski sindikat, pozivaju Vas na besplatni koncert koji će se održati pod vedrim nebom, u subotu 17. februara u 14h.Već skoro dve godine traje borba ujedinjenog komšiluka «Petog parka» sa finansijski i politički nadmoćnijim građevinskim lobijem, koji uporno pokušava da na mestu dečijeg igrališta bespravno izgradi poslovni prostor i podzemnu garažu. U pomenutoj borbi komšije su svojim primerom pokazale da postoji mogućnost da se građani samostalno organizuju u odbrani svojih prava i budućnosti svoje dece, u situaciji kada nadležni nisu našli za shodno da to učine. U njihovom zajedništvu članovi Beogradskog sindikata su prepoznali vrednosti za koje se i sami već godinama zalažu, zato će ,zajedno sa klincima iz «Petog parka», muzikom pružiti podršku borbi njihovih roditelja.Koncert će biti održan na porušenim košarkaškim terenima Petog parka, na uglu ulica Stanislava Sremčevića i Despota Olivera (Opština Zvezdara, prvi ćošak po skretanju desno iz Bulevara Kralja Aleksandra posle kafane «Lipov lad»), u subotu 17.02. u 14h. Mapa sa tačnom lokacijom «Petog parka» je dostupna na sajtu www.petipark.bravehost.com. Dođite da se zajedno izborimo za prostor na kome će naša budućnost moći da se uz druženje i sport normalno razvija, daleko od kandži droge, alkohola i kriminala. Srdačan pozdrav, Ujedinjeni Komšiluk «Petog parka» i Beogradski sindikat


NAŠA SJAJNA POLICIJA I NAŠI SJAJNI SUDOVI I NAŠI NESTAŠNI GRAĐANI

Ž A L B A Veću za žalbe u Novom Sadu na rešenje Opštinskog organa za prekršaje u Zrenjaninu:

Sudija Gordana Dmitrović je donela rešenje u kome se navodi da sam ja, Milan Čekrdžin, od oca Stanka, rođen 1983. (u rešenju piše da je 10 godina stariji), sa stanom u Zrenjaninu u ulici Niška 22 odgovoran zato što sam: „ Dana 26. 03. 2005. godine, oko 00,45 časova u Zrenjaninu narušavao javni red i mir tako što je policijskoj paroli u ulici Pupinovoj rekao „Ko ste vi panduri, pušite mi““Čekržin se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 1000 dinara i takođe je dužan da plati sudske troškove u iznosu od 400 dinara.»Veću za žalbe u Novom Sadu obraćam se zato što sam kažnjen za nešto što nisam uradio. Smatram da je Sudija Gordana Dmitrović uprkos izjavama svedoka, pa čak i samih policajaca koje sam navodno opsovao stekla pogrešnu sliku o onome što se dešavalo 26. 03. 2005. godine.


KOMENTATORI KOMENTATORI

E, dosta je bilo lupetanja po mom blogu. Kad ovoliko degenerika ima među kompjuterski pismenim ljudima, kako li je tek među kompjuterski nepismenim. Srećom, imam mogućnost da vam unapređujem komentare svojim duhovitim intervencijama, a mogu i da ih brišem, a mogu i jednostavno da ukinem mogućnost komentarisanja onoga što sam napisao. Kao, evo, sad :) Pa, ovo je do jaja! Nema lepšeg poklona samom sebi za početak radne nedelje od postavljanja bloga koji nije moguće komentarisati.


SINDIKAT

Svi na YouTubePosvećeno svim televizijskim stanicama koje su htele da cenzurišu novi spot beogradskog sindikata


ZAHVALNICA

E, odavno se nisam tako dobro proveo, kao sa vama na Sajmu knjiga. Veliko HVALA svima koji su kupili neki od mojih romana. P. S. Imam jednu molbu: Redizajniran mi je sajt, pa mi javite da li kod vas radi i kako vam se dopada. www.markovidojkovic.com 


OBAVEŠTENJE

Obaveštavam sve svoje čitaoce i posetioce bloga da je roman "Sve crvenkape su iste" od danas u prodaji u svim boljim knjižarama u zemlji, kao i na Sajmu knjiga (24. 10. - 30. 10.) Potpisivanje novog romana biće održano u areni hale 1 Beogradskog sajma, na štandu Samizdata, u subotu, 28. oktobra, od 12 do 14 časova. Naslovna romana i odlomak su među dodacima na ovom blogu.


ČESTITKA

Svim posetiocima bloga želim srećan Peti oktobar, najveći praznik u istoriji ove odvratne zemlje. Muzika za oktobar: MOSKRI 77-05


PROČITAO OPET!!!

Dobro, izgleda da sam stvarno želeo da vidim još idiotskih stvari u ovom ustavu, pa sam prevideo da je članom 208 predviđen obavezan referendum u slučaju promene ustava u pogledu preambule, načela (pa samim tim i granica zemlje) ustava, ljudskih i manjinskih prava i oko uvođenja ratnog i vanrednog stanja, a da u slučaju promene ustava po drugim pitanjima, referendum može, a i ne mora biti raspisan, već je dovoljna samo dvotrećinska većina u skupštini (nigde doduše ne piše kakva većina ili izlaznost je dovoljna da bi dotični referendum uspeo).


Bojkot

Nikad neću glasati za ustav koji ne predviđa da Beograd ima, u najmanju ruku, isti stepen autonomije kao i Vojvodina.


Warped Tour '06

Warped Tour 2006, Mesto: Fitchburg Airfield, MA, datum: 02. avgust, 2006.Đorđe i ja (vidi komentare iz prethodne teme) sedosmo na voz u 09.05 i krenusmo ka Fičburgu, koji je od Bostona udaljen nekih 45 minuta vožnje. Osim nas, u vozu je bilo još par stotina underage pankera i pankerki, svi na istom zadatku - odlazak na najveći (mada i jedini, ali i da nije jedini, bio bi sigurno najveći) pank vašar na svetu: Warped Tour.


Recenzija

Bend: Lagwagon, Klub: Avalon, Boston, MA, Datum: 27. juli, 2006Avalon se nalazi odmah pored stadiona Boston Red Soxa, šampiona SAD u bejzbolu, zaboravio sam koje sezone. Veličina kluba je otprilike kao Pogon Doma omladine, a cena karte - sitnica: 15 dolara. Na ulazu traže ID, kako nekom maloletniku ne bi pošlo za rukom da u sebe uspe kap ili više alkohola.Pošto pasoš namerno nisam poneo, pretpostavljajući da će mi se upariti od skakanja, bio sam osuđen na kiselu, koja u ovom klubu košta 4 DOLARA!!! Prvi bend nisam ni gledao, pošto sam jeo u obližnjem meksičkom fast foodu, a ne znam ni kako se zovu, pošto mi ne piše na karti.


Ne možete da napišete onoliko komentara, koliko ja mogu da ih obrišem

Uf, ovo je do jaja. Nema ništa slađe nego kad neki degen napiše degenski komentar, a ti ga obrišeš. Ili kad te neki car nahvali, a ti to ostaviš, da drugi pročitaju. Muzika za juli: Ignite "Our Darkest Days", prvih 12 pesamawww.markovidojkovic.com


Syndicate content