2012-10-12 09:15:32
Društvo| Mediji| Zabava| Život

Dnevnik jednog političara

Darko Mitrović RSS / 12.10.2012. u 10:15

Dragi Dnevniče,

Jutros sam ustao prilično uznemiren. Usnio sam noćas čudan san…Ja kao stojim na vetrometini,  a iza mene neki prelepi  beli konj, evro me oprosti, kao da će da progovori. Okrenem se ja, kad odjednom sve ono što sam stekao mukotrpnim radom za godinu dana netragom nestade. Nema mi kuće od 600 kvadrata, nema mi bazena, nema m nii Audija A400 XL I Turbo dizel-benzin na turbo pogon nitro. Gleda me batler onako mrko i  sve mi, evo vako preti prstom…A ja ga pitam - Pobratime pa šta ovo bih?, a on onako šapatom sve mi ponavlja - Vučić, Vučić, Vučić …..Probudih se unezveren i znojav, pošto sam  takav i legao  zbog kasnog basketa sinoć, a moja Ljudmila mi reče - Spavaj, spavaj bio je to samo ružan san.

Ustajem iz kreveta I puštam svoju omiljenu  Rusku himnu, sa kojom uvek započinjem dan. Inače ovu stvar sam zavoleo još dok sam kao mlad obilazio striptiz klubove, gde sam i upoznao moju Ljudmilu, zanosnu plesačicu. Odmah zatim sam pustio i sledeću meni omiljenu stvar (Marširala Kralja Petra garda ) jer Kosovo je za mene srce Srbije što mi inače  piše I na kamionima.

 
2012-09-25 18:36:22
Životni stil

Dnevnik jednog maltezera

Darko Mitrović RSS / 25.09.2012. u 19:36

"Juče sam bio pas, Danas sam pas. Sutra ću verovatno i dalje biti pas. Uh! Tako malo nade za napredovanje.."-  Snupi

 

Da se razumemo,obožavam životinje i ponosni sam vlasnik gojaznog mačka, navučenog na bensedine i hiperaktivnog morskog praseta, neprijatnog mirisa, koga je moj sin ,od milošte, nazvao Gari.

Puno puta sam u svom životu od jako bliskih ljudi, čuo izraz  "Bre,živim kao pas" i uvek sam ga nekako doživljavao kao sinonim za težak život,pun lizanja guzice uz neprestanu jurnjavu za svojim repom.Mada čekaj,zar isto to ne činimo i mi ljudi,?

 

Darko Mitrović

Darko Mitrović
Datum rоđenja:  04.03.1973 Pol:  Muški Član od:  24.09.2012 VIP izbora:  6 RSS RSS Feed Saznajte više o autoru

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana