Please follow the link. Thank you for your donations that will go to less privileged ones. 

 https://www.facebook.com/ana.pokrajac.9/posts/1224738264213238

 

Ne citam vise cesto blog B92. U prethodna 2 dana sam malo nadoknadjivala propusteno. Uglavnom Krkarove tekstove. Nisam htela da uzurpiram prostor svojim pricama, zato cu ovde, u svojoj kuci (vikendici). 

Odrasla sam na moru. Uglavnom u Tribunju, svojevremeno majusnom selu koje se sastojalo od kamenog ostrva, kamenim mostom spojenog sa kopnom i zaledja. U zaledju su bili brdo/groblje Sovlje, Zamalin, gde je drzao kafic Miso Kovac, od kog su moji roditelji imali kljuc. Misova kuca je bila iznad kafica. Ispred parkiran Moto Guzzi koji je vozila njegova zena, cuvena lepotica, Splicanka,

 
2014-02-08 16:52:53
Gost autor| In memoriam| Literatura

JESTE

Ana WithAFamilyNameTooHardToPron RSS / 08.02.2014. u 17:52

Gost autor: Miroslav Simeunovic - Simeun, zvani Bob

JESTE

Prvo mu jedan reče: "Jeste!"

Dođe drugi pa mu reče: "Nije!"

Zatim dođoše druga dvojica pa mu rekoše: "Jeste!, ali onaj isti opet reče: "Nije!". Onda dođe desetina njih, pa stotina, i svi kao jedan rekoše: "Jeste!". A onaj ostade jedan jedini, pa opet reče: "E,nije!"

-Jeste!

-Nije!

-Jeste!

-Nije!

I, ubiše onog negatora.

Tako ostadoše sami: učenik u moru

 

Partha je moj ortak with a passion for public speaking. Ima 40 godina i vec 4 je Direktor bolnice u Portsmouthu. Izabrali ga ponovo. Kazu da je vizionar. Napravio je jednu od najvecih reformi sluzbe za Dijabetes u UK. 

Kad god se vidimo, razgovor nekako uvek zavrsi na temi Kuda ide ovaj svet. Vec dosta godina, zbog uvecavanja znanja, napredovanja tehnologije etc u medicini (a i sire) trend je bio u specijalizovanju u kom jedan covek poseduje ekspertizu za jedan mikronski deo univerzuma. Medjutim, ispostavlja se da nam ljudi mikelandjelovskog tipa sve vise nedostaju.

 

Evo jednog lepog teksta. Razmisljam kako bi to bilo da ga prenela Politika... :P

 

 

Ko ima tip 2 secerne bolesti, a zeli da zna vise o lecenju nacinom zivota, neka pogleda:

 Diabetes Care 

 

Razne pouke i zakljucci se kriju za onog ko ume da cita.

Pogledajte:

 

I wish you were dead before you reach your retirement age! uzviknuo je Prit u zanosu. Nismo se videli 20 godina. Prit sebe zove Pioneer of Wealthcare. Mene zove Alejandro’s Girlfriend, ja pokusavan dam u pariram nazivajuci ga Jelena’s Boyfriend, ali to je neka druga prica…

Prit je Klinicki urednik TEDMed-a. Veruje da su problem krize u zdravstvu u UK lekari. Mnogo kostamo, radimo mnogo poslova koji mogu da se delegiraju jeftinijem kadru I ja se potpuno slazem sa njim. Nalazi da je to neobicno, jer se lekari obicno brane kad im to kaze.

 

Ne bih ja sad nesto tupila kad ima onih koji su to lepo objasnili. Evo:

 

Na nagovor Predragog B menjam tekst ovog bloga.

Zelim da ovo bude konstruktivan predlog kako pristupiti resavanju nekih problema. Za one koji me ne poznaju i lakseg razumevanja motiva u koje javnost cesto sumnja zelim prvo da vam kazem da ja imam sina sa Cri du chat sindromom.

 

Ana WithAFamilyNameTooHardToPron

Ana WithAFamilyNameTooHardToPron
Datum rоđenja:  01.08.1974 Pol:  Ženski Član od:  17.11.2006 VIP izbora:  142 RSS RSS Feed Saznajte više o autoru

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana