Uraaa!!!! Radi !!!!!

emanuelo RSS / 29.10.2008. u 23:32

Znaci ne verujem!!!!!    Konacno uspeh!    Iako sam na blog listi od 2006, vreme kada sam radio u Beogradu, i to je bilo vreme kada sam crncio od jutra do mraka kao graphic designer, a u stvari nisam mnogo odstupao od molera, montera, majstora... ili statijaznam. Jer je priroda posla bila takva, da sam pored stvaralackih ideja (za jeftine pare) morao da dokazujem sebe i kroz "drustveno prinudan rad" kada je gazdi prokisnjavao auto ili slicno ili gore. Ali ne bih sad o tome. Veceras sam srecan jer ni sam neznam kako, dobio sam  "pravo" da pisem na blogu. Stvarno ne razumem...   Pokusavao sam to mnogo puta ali dugmence za unos novog teksta mi je uvek bilo nedostupno!  Da ne bude zabune, haj'mo redom.

Ne secam se ni kako... Ja napravih nalog. Cini mi se da mi je preko Yahoo-a neko poslao pondu(?) Pa prodje neko vreme...   Zbog svih (nedajbozepovratilose) stvari, nisam ni imao prilike da nesto mnogo blogujem. Ali, dodje i famozni novembar dvehiljadesedme kada sam poleteo 'jat-ovim' avionom za Stockholm i nadam se zauvek ostao tamo !!!! Tamo me je cekala supruga (nesrBski drzavljanin) koja se posle zavrsenog mastera u Beogradu zaposlila i bila mi garant za sve papire koji su mi omogucili da bezbedno sletim Na Arlanda aerodrom kraj Stockholma !  Tada, negde decembra meseca, poceo sam da intenzivno posecujem blog, komentarisem i tako.... Bese to vreme kada sam pored odrzavanja kuce (dok je samo zena radila) i trazenja posla , jednostavno osecao potrebu da citam/pricam price...  Ne mogoh napisati ama bas nista. Jednostavno nemadoh pristup!!!      Vremenom izgubih  volju za komentarima ali kol'ko tol'ko (uglavnom u *vecernjoj nastavi*) pratio sam desavanja na blogu.

Mnogo puta mi je padalo na pamet da je razlog nefunkcionisanja objave mog teksta bas taj sto sam ulogovan iz inostranstva. Ali ne mogoh sebi objasniti zasto ostali clanovi iz tamo neke zemlje mogu, a ja ne ?!  Nema veze!! Veceras sam jako srecan sto PISEM !!!!!!  

Mnogo ideja i prica kojih sam imao na umu citajuci blog, jednostavno je nestalo. Ne imajuci put da to *pustim niz reku*  ogorcen  hendikepom, jednostavno spritiskao sam CANCEL. Nesto od toga, jako malo od svega, sacuvao sam u racunaru. 

Veceras i sledecih 10 dana bicu sam, posto mi je supruga odletela za Bukurest (poslovno) i nadam se da cu imati inspiracije...



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana