Langolijersi pojeli Beogradjanku

vanzemaljka RSS / 24.05.2009. u 22:31


 

Ju~e je sve~ano otvorena nova (stara) robna ku}a Beogra|anka. Da videla sam i ranije ta otvaranja novih trgovinskih objekata: pokloni za prvih nekoliko kupaca, sni`enja, baloni muzika. Dobro, nisam stigla da odem u novi U{}e centar ali sad sam tu bas prosla dobila flajer od promoterki ispred, sve super...
ali cekaj malo...sad se cini mi se malo bolje ~uje iritiraju}i zvuk
Zar nije bila neka pri~a oko privatizacije tih robnih ku}a? Kroz naslove se}am se jo{ brojeva 350 000 za 240 000 kvadrata, pa nacionalizovana imovina koja nije izuzeta.


Zar nije bila neka pri~a sa radnicima tih robnih ku}a?  Dugo su kampovali tu u gradu, mada iskreno nisam ni znala koliko dugo i za{to dok nisu blokirali ulice pro{le nedelje.

Nakon par minuta gledanja u onaj flajer koji sam dobila gde pi{e koliko ima nivoa, {ta ima na svakom od njih ukapirala sam u ~emu je re ~.

 

Da, kako to samo nisam ranije primetila. Pa tu su pro{li Langolijersi. Naslovi kojih je bilo vi{e nema, oni su sad deo pro{losti.


Ba{ kao na filmu, oni jedu sve ; puteve, kofere , luke, aerodrome...I sad mi je jasno da svi ljudi koji tu dolaze i tv stanice koje po ceo dan objavljuju samo tu vest - to su "novi" ljudi.

Jedino logi~no re{enje za Srbiju je nau~na fantastika. I naravno samo ka`em: predivno! ba{ kao pilot u avionu koji ceo proces posmatra. Jer ipak na kraju ni sami glavni junaci nisu ni poku{ali da se bore protiv njih. Izgleda da  ni nau~na fantastika ovde ne poma`e.

 

Ma svrati}u slede}e nedelje kad nije gu`va, treba mi lak za nokte!

 

Prepare myself for the fight of my life!

 

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana