Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Milan Lukić

Svetlost Sunca

ZZDa li ćemo nizu dobijenih, a potom izgubljenih bitaka prošlosti, dodati još jednu? Hoćemo li, umesto da uporno i marljivo milimetar po milimetar napredujemo, tražiti čizme od sedam milja, pa makar nas nepovratno nosile unatrag? I pre svega, hoćemo li, umesto da preuzmemo odgovornost za svoja očekivanja i svoje rezultate, početi da proizvodimo dežurne krivce, kao i uvek do sada u prošlosti?
   Odgovor na sva ova pitanja zavisi isključivo od nas samih. Možemo da se ponašamo kao u prošlosti, i da imamo iste rezultate kao što smo u prošlosti imali. Ili, možemo da promenimo ponašanje i da, verovatno, ostvarimo drugačije rezultate. Još nije kasno.


Spasi nas od Lukavoga!

Being John MaximovitchBeing John MaximovitchJoš od malih nogu imao sam neodoljive afinitete prema crkvi,veri i sl. autoritetima. U eri ex-yu komunizma Tito, Partija kao i Armija Onih Sa Partijskim Knjizicama nisu ulagali u SPC investiciju.Crkve su propadale,a ja sam s iskrenim bolom,nemoćan,sve to promatrao...a danas - kada je SOC (Serbian Orthodox Church) uzdignut sa samog dna i baze  srpskog življa,sve do nebeskih visina - konačno! - moje je srce puno, ono divno tihuje...


u početku beše...Proba...!

!! Forum Proba B92 !!!! Forum Proba B92 !!

Divan Jubilej! 

Forumaši B92!

Hvala vam što postojite! Hvala vam za sve godine koje ste utrošili sa nama, na svim krasnim trenucima i mukama koje smo podelili! Mi - kao vaši domaćini, vi - kao gosti... kasnije ste se  transformisali u prave domaćine, a mi u osmatrače (ponekad i uz malo - ah! - banovanja, naravno-)).ćošak za mozgu teško shvatljive i nadasve duhovite cyber radove i zahvate...


Užas Uživo

Breaking NewsBreaking NewsTog dana čulo se iz druge prostorije: "idi na CNN".Nekim čudom tada sam se oko 3 popodne zatekao na medijskom licu mesta.Nekim čudom neko je baš tog dana pored mene bio na CNN-u od samog početka izveštavanja. Dim kulja iz oblakodera. Stojim ispred ekrana.Ne shvatam u početku ništa.Šta se dogadja? Par desetina minuta kasnije oči primaju sliku aviona koji se zabada u drugi WTC oblakoder.Užas Uživo.Bio je to prvi i poslednji put da sam kraj televizora proveo više od 3 sata.12 sati,lični rekord koji neću nadmašiti. Shvatio sam, počeo sam da shvatam. A onda je pozlilo. Moj brat sa porodicom leteo je za Ameriku 13tog. Počelo. Rat Svetova.


Marti Misterija

Under-Secretary General Martti Ahtisaari in his office in New York.Under-Secretary General Martti Ahtisaari in his office in New York.Martti Ahtisaari

šta je rekao, kako je rekao, u kom kontekstu...

njegovi CV-jevi i slike preuzeti su sa zvaničnog sajta finskog parlamenta i medjunarodne krizne grupe.

Ahtisaari, Martti Oiva Kalevi (1937-) bio je predsednik Finske od 1994. do 2000.


C a r l a . . .

Carla@SrebrenicaCarla@Srebrenica...dovoljno je reći - i svi srbi, kao i oni koji se tako osećaju - od Karlobaga i Krajine do Novog Zelanda i Vankuvera - znaće o kojoj Karli je reč.

Ona je stroga, gvozdeno. kontraverzna. Ikona one "prve" ali i one "druge" Srbije.

1 slika govori više od svih reči.

Ni za ni protiv nje već - "O" njoj.


Idemo na Mars

deco,čika toma ima novu igricu za vas...deco,čika toma ima novu igricu za vas...pardon

idemo u Rat

B92  Info  Vesti  Politika 
 
"Oružana odbrana Kosova kao opcija"
28. jul 2006. | 12:26 | Izvor: B92 
Beograd -- Tomislav Nikolić izjavio da oružana odbrana Kosova treba da bude krajnje rešenje u slučaju proglašenja nezavisnosti Kosova.


Londoners! StreetWars are coming...!...

SCI-FI? NO! SAN FRAN!SCI-FI? NO! SAN FRAN!andr konstrakšn for a...

...

....

Dolly Renick & Nicole Califano playing watergun assassins...soon on a blog92 broadband


Alo,Crkva...

...alo......alo......SPC...

+++++++

ta 3 čarobna slova,iza kojih se kriju potencijali neslućenih razmera.uvek je lepo početi dan nečim što može da vas razgali, razveseli, razonodi...ovoga puta SPC space ship osuo je paljbu po...elektronskim ličnim kartama.fantastično,zar ne?graniči se sa svevaseljenskom dijagnozom romana kao što je npr "ZARNIA-DIMENZIJA LUDILO". preuzeto iz današnjeg broja Danas-a...definitvno za rubriku "nasmejte se i vi".tekst pisao Žarko Korać


leto i tropicana@bgd...još relaksacije?ok!...BK TV strip--->(okreni sl.stranu...)

1 od žešćih,zabavnijih,omiljenijih filmova(a s malo manje omiljenog TV broadbanda...znate eastwooda u ovom ...?...glupo je i pitati-)

naravno--->country podloga uz western sličice : Shannon McNally - Geronimo (No.3---> Sweet Forgiveness ---> 

---> ćušni sl. str --->bikej 01bikej 01


Volim Kosovo...i albanci ga vole

grafit u prolazu kod zelenjaka

nekog razonodi, ili se malo zamisli,ili rastuži.mene ovo prvo.ne znam šta je bio motiv onoga koji je ovo napisao.

odličan štos u svakom slučaju.V...m  K....V...m K....


Gazija Naser Orić na slobodi - "Povratak otpisanog"

gazija Naser Orić na slobodigazija Naser Orić na slobodimislilo se da ce gazija Naser Orić biti ugradjen medju klozetske pločice sheveningenske jedinice, i tamo čučati  još bar 150 godina.izgleda da se to nije dogodilo.izgleda da je pravda vrlo rastegljiv pojam.kako kome. izgleda da sve zavisi od "tačke gledišta".evo nekih od recentnijih osvrta iz "inostrane štampe"


K O S M E T ---> Tour de Trance

Kos & Met,2 najbolja drugara,chess-mate!(btw--->danas--->Tour de France--->etape 1)


"A k c i o n i P l a n" - Marvel Comics

"nemac juri Karadžu"

"francuz juri TABLA 11TABLA 11TABLA 12TABLA 12TABLA 13TABLA 13TABLA 14TABLA 14TABLA 15TABLA 15Mladića"TABLA 01TABLA 01TABLA 02TABLA 02TABLA 03TABLA 03TABLA 04TABLA 04TABLA 05TABLA 05TABLA 06TABLA 06TABLA 07TABLA 07TABLA 08TABLA 08 TABLA 09TABLA 09(--> kako? --> detalji --> )


Graphis Design Annual Award 2006

Graphis Annual Design Award 2006Graphis Annual Design Award 2006

izrada, knjiga/cd rom/web/3D modeli za proizvodnju ovoga leta;

dosta posla,uz sve ostalo; ekipica se podelila na 2D/3D/WWW... 

http://www.nonobject.com/news/news.html


Syndicate content