Vicepresident of USA vs. Depeche Mode

caremare RSS / 20.05.2009. u 23:10

Deo turneje benda Depeche mode otkazan je zbog zdravstvenih problema pevača Davida Gahan-a. U zvaničnom saopštenju se kaže da je Davidu pozlilo neposredno pred atinski nastup, a ubrzo je prevežen u Ameriku gde mu je konstatovana neka bolest digestivnog ili probavnog trakta (ne razumem se mnogo). Otkazan je i nastup u Beogradu zakazan za danas - 20. maj (sada bi trebalo da sam na koncertu ).

E sad, šta da se siroti Dejv nije razoboleo, da mu nije pozlilo zu Atini?Imali bi koncert u Beogradu?  Danas?Pored Jozefa Džoa Bajdena? Oni koji žive i rade u Beogradu u blizini lokacija gde se kretao i boravio Bajden najbolje razumeju o čemu se radi. Policija je zabranila sva javna okupljanja. Otkazane su dve utakmice. Dakle neizvodljivo bi bilo da se koncert održi pored zgrade SIVa gde je boravio u toku dana i u nepostrenoj blizini hotela u kome odseda - 30000 ljudi na jednom mestu u toku posete potpredsednika SAD - Nema šanse! Šta da se Dejv nije razboleo? Koncert bi bio otkazan zbog posete Džoa Bajdena!

Šta da se Dejv nije razboleo? Zamislite da MUP Srbije saopšti organizatorima desetak, petnaest dana pre festivala da neće moći da se održi jer treba da dođe potpredsednik SAD u Beograd? Kad smo ono beše ustvari čuli prvi put da Bajden dolazi? Koji dan ono beše? hmmm.... Ko će da plati sve troškove oko dosadašnje organizacije Tuborg green festa? Ogromna sredstva su uložena do sada u festival koji je otkazan nepunih nedelju dana pre održavanja! Mnogo slučajnosti! Dolazimo do onog dela - A šta sa ostalim koncertima u regionu? Zašto su otkazani ostali koncerti u drugim gradovima (Atina, Sofija, Bukurešt, Zagreb, Istanbul? Epa to je kolateralna šteta svetske zavere!



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana