ŽENSKA FOLIRANJA

milutin_bre RSS / 03.01.2009. u 23:46

Kada pitate običnu, ili bilo koju devojku, da vam nabroji gradacijom od jedan do pet...šta je to što cene kod muškarca i šta to neki muškarac treba da ima, da bi ih isti zainteresovao !?
Uglavnom dobijamo zanimljive odgovore, koje obično nemaju veze sa iskrenošću i dogadjajima na terenu.

Ovako gro njih odgovori i kaže:

1. Treba da me voli...
2. Treba da me ceni...
3. Treba da je šarmantan i iskren...
4. Treba da je pametan i duhovit...
5. Ne mora baš da bude toliko lep...i t.d.

Ovakve otprilike odgovore je dobila jedna Američka agencija za ispitivanje javnog mnjenja...

Pošto je ista agencija posumnjala u iskrenost ovih odgovora, rešila je da napravi proveru istih u praksi...

Ista agencija je napravila fingiranu žurku , i to sa deset devojaka, to jest sa onima koje su učestvovale u gore pomenutom istraživanju, a njima u čast su doveli deset studenata jednog koledza...petoro od tih studenata je bilo prepametno, to jest bilu su ponajbolji studenti svojih generacija, ali prosečnih vizuelnih performansi i izgleda u celini.
Ostalih pet je namerno odabrano sa najložijim ocenama, karakterima, umnim sposobnpstima , ali su fizički odlično izgledali i dominirali u toj grupi.

Dakle, žurka je počela, organizovana na nivou, deset devojaka, deset momaka...šta da vam kažem, kada se atmosfera opustila, kada je počelo druženja, ovih desetak devojaka je sumanuto počelo da savata i jure ove glupave studente lepe spoljašnosti...ovi prepametni, uspešni, šarmatni, iskreni, duhoviti(mučenici) su ostali u drugom planu.

Ovo je bilo prvi utisak, koji je pokazao da svi mi uvek okom idemo na nešto vizuelno primamnjivo, makar šanse nemali, važno je da vam neko zavidi sa strane valjda.

Uglavnom, da skratim, žurka u celini i na kraju je pokazala, da devojke jedno pričaju, drugo misle, a na terenu treće rade. Po ovom pitanju ni muškarci nisu ništa bolji, sem što manje lažu sebe i druge kad ih neko pita: ono gore šta su pitali ove devojke !

Kako se da videti, one gore odgovore treba samo izokrenuti, pa pod pet staviti pod jedan i tako dalje...dakle, mora da bude lep, al' ćemo o tome da ćutimo ko da (ne)mora.



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Unfuckable Unfuckable 03:35 05.01.2009

...

6. Treba da me - trpi

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana