Skidanje

eizo RSS / 02.05.2009. u 01:05

Danas mi je prvi pravi dan otkaza, odosno casnog otpustanja, ili skidanja. Moram da priznam da je prilicno dosadno. Kako vi civili trpite ova smrtnicka sra*** nikako mi ne ulazi u glavu.

Dan je poceo lepo, mislim relativno lepo, za mene svaki dan koji pocne bez minobacackog napada je lep, nisam pre ovog dana ni primetio sve moje male rituale, posle ustajanja, ja izgubim tacno 13 minuta svog zivota ispred ogledala, oblacenje kosulje, brijanje, ravnanje zulufa, namestanje kragne, i sve te sitne gluposti koje moraju svako jutro da budu savrsene.

Sve su to sitni rituali i profesionalne deformacije koje vremenom srastu u vas um, postanu potpuno automatizovane i mehanicke, tome pomaze i komandant kasarne koji ceka svako jutro u zasedi ispred ulaza u kasarnu da proveri kad ste i kako dosli.
Svi misle da je lud sto glumi portira, ali ako cemo iskreno, nikad nisam zakasnio kao ni velika vecina oficira. Licno mislim da je jedan od retkih koji radi svoj posao.

Tek mi je jutros sinulo da to vise i nema nekog smisla, uhvatio sam sebe na pola izvlacenja kragne kako oblacim u ogledalu nekog koga dugo nisam video. Mislim da smo se negde upoznali, ne znam bas ko je, ali znamo se.

 

Prvi dan kraja i sra*** su pocela rano, desetar na ulazu je cuo da se skidam, mislio sam da ce da se rasplace dok me drzao za ruku dobrih deset minuta, slicna scena se ponovila dobrih pet-sest puta dok nisam uspeo da se sakrijem u kancelariji.

Uklizao sam u kancelariju, nogom zalupio vrata, i na brzinu zakljucao, okrenem se prema stolici da bih malo uzivao u sitnoj pobedi i brateeeeee...najveca gomila papira na mom stolu koju sam ikad video, cesto sam referentna za administraciju iza ledja nazivao dinosaurusom ali tek sad shvatam koliko sam bio u pravu, gomila izgleda kao da se poveci primerak navedene vrste poke**** na moj sto.
Pre cu da se zakoljem zardjalom kasikom nego da provedem zadnji dan u uniformi lupajuci potpise na gluposti koje ionako sluze kao toalet papir.
Ima vaznijih stvari, seks sa psihijatrom, seks sa cistacicom...uglavnom dosta stvari koje treba zavrsiti pre nego sto zapecatim ovaj deo zivota, nije bas pametno ostavljati stare delove zivota da budu razbacani po sobi, pre ili kasnije ima da zapnete za njih.

Nije ovo bas kao svaki drugi posao, kad stupite u vojsku, vi postajete deo necega, gubite dosta stvari, neke dobijate, nisam stigao do dela kad nesto dobijete, ali sam siguran da i taj deo dodje eventualno.
Ustvari kad malo bolje razmislim, dodacu i ovo na spisak razloga zasto sve u kasarni treba da pobijem, uostalom zasto bi mi svi ovi glasovi u glavi to govorili ako nije tako.
O planu da pobijem sve na planeti zardjalom kasikom drugi put...cuo sam da se neko ovoga setio pre mene.
...pobi' sve u kasarni...
...operi kola...
...kupi sladoled...

Zanimljivo da i pre nego sto sam stigao da se skinem, svi moji saradnici su vec krenuli da "sredjuju" stvar.
Najopasnija stvar ujtru je izaci iz kancelarije, navatati kelnera u komandi da ti skuva kafu i opet se sakriti pre nego sto sefovi provale da si dosao na posao, to nije lako. Ako te uhvate, mrtav si, zato i nosis pistolj, bolje da sami sebi presudite nego da vam uvale neki kretenski posao, zadnji put, kad su me uhvatili morao sam da mazem gume imalinom na kamionima. Naravno uvalio sam to regrutnom sastavu ali shvatio sam poruku.

Put do jutarnje kafe poplocan je sporim i debelim kadrom koji nije stigao da se sakrije u svoje kancelarije posle narucivanja kafe, prelazak komunikacije sala-hodnik-kafedzinica (kafedzinica...svi gluplji nazivi su vec zauzeti) je najopasniji deo dana za svakog profesionalca, mrtve kolege po hodniku podsecaju na nesalomivu veru u moto "bolje smrt nego posao"...
Ako vam uspe da protrcite pored sefove kancelarije znate da ce ostatak dana proci brzo, ako vas sef pozove u kancelariju znate da ste verovatno prsli, ako vas pozove po imenu znate da ste naje****, ako se zaleti u vasa kolena kramponima kao ragbi igrac, znate da ni on nije popio jutarnju kafu i da ste mu na nisanu, u ovom zadnjem slucaju pristupa se harakiriji odnosno samobuku-u.

Kao svaki posten radnik zaposlen u drzavnom preduzecu lagano sam otvorio sve fioke na stolu, gurnuo sve papire unutra i iste zatvorio, najzad je bilo malo prostora da se sedne u stolicu u dignu noge na sto. Male kancelarije su mi uvek bile draze od velikih, u ovim malim lakse sakrijete cinjenicu da nista niste radili dobar niz godina, da su prazne, BK komplet na jedan zid, ogroman prazan ormar na drugi i kancelarija izgleda kao da niste dangubili dobar deo zivota. Lekari mogu da kace diplome kao simbole svojih pobeda, advokati takodje, a mi u vojsci nista. Cak su nam skoro zabranili da kacimo lobanje protivnika kao trofeje...nije evropski, ako ovako nastavimo jos ce nam ukinuti toteme i genocide pa sta cemo onda, mislim cak i gledanje trave kako raste vremenom dosadi.
Odavno sam primetio da ova planeta ide u ku***, najbolji reper je belac a Nemci nece da ratuju, svi znaci su bili tu a ja nisam gledao.

Kako sam ja poceo da primecujem kako je moja kancelarija mala i prazna, dok sam se vrteo na svojoj stolici, tako je prvi od dobronamernih kolega poceo da grebe po vratima i zapomaze da ga pustim unutra jer ce ga sef videti na hodniku.
Obicno bih pustio svakog da ga sef nagazi cisto da bih dobio svoju jutarnju dozu zla, ali eto bas danas nisam nesto raspolozen, uostalom maznucu nekom prvaku sladoled kad budem isao kuci.
Kako je gremlin usao tako je krenuo da se oprasta, kako su uopste saznali, mislim nisam nikom rekao, papiri tek juce seli. On je meni vec nasao posao, nije nikakav problem zna on coveka...
Popijem ja tu kafu sa njim, on ide na svoj posao, ja malo zbunjen ali eto, vazna je paznja.

Nije proslo ni deset minuta, ulece drugi kolega, za zvezdicom, i vec pocinje da tuce sa pretnjama sta ce biti sa onim sto me prijavio, sta ce biti gore dole, levo desno itd...zna on coveka.
Popih i tu drugu kafu sa covekom, nije red da ne popijem, a vec sam krenuo u klonju pre nego sto je dosao. Smirim ja coveka, dogovorimo se da nikog ne koljemo...bar za sad. Cudne prijatelje imas dodao je mozak, cim sam ispratio coveka.

Kako sam krenuo da hvatam maglu iz prostorije, ulaz je blokirao cika bezbednjak, onaj sto mi se od njega ledi krv...
Izrukujemo se, koce mi se misici od straha, mozak me upozorava da razmisljam tiho...mozda moze da cita misli, i on je dosao da se pozdravi, eto i njemu je zao sto gubi mladog kolegu, eto takva su vremena, eto gde ide vojska, i taman kad sam se ponadao da necu morati nista da popijem, covek je lupio na sto flasu mog omiljenog stvaraoca, i naravno morao sam da je nacnem, kad sad pogledam unazad jasno mi je koliko sam propustio sto nikad nisam pio na poslu.

Uzmite Kosovo, svi veliki planovi koje su nase vojskovodje iskovali su napravljeni pod uticajem ogromnih kolicina alkohola, sto se pokazalo odlicno, svako ko je ulazio u salu je verovatno nosio svoju flasicu, kao sto nose i sad, i naravno lupao gde ce koja jedinica, naravno kad su to na terenu videli Amerikanci verovatno su bili zbunjeni ko i mi.
Mogu da zamislim onog jadnog napacenog coveka u Pentagonu koji je analizirao slike sa satelita, polozaje i pomeranje nase vojske...
"Ovde vidite kako Srpska vojska pokusava da utovari zirafu na tenk, ponovo, i pre nego sto pitate, ne, i dalje ne znam koji im je ku***"

Ali eto, dosta se propusti kad ste u ovom poslu, doduse najcesce ni ne primetite vece stvari, ne primetite vreme, porodicu, prijatelje, sve te stvari budu manje vazne, dok jednom ne ispadnete iz te kompozicije i naravno iskocite iz sina, jer niste ni primetili vreme oko sebe, sve stvari koje su za vas bile male, sad su velike, imaju veci prioritet, cudan osecaj.
Tako su moji prijatelji, kolege, protivnici, nastavili da se redjaju, svaki od njih noseci po neko pice, neki savet, neku primedbu, neku pricu, moj mozak se gasio, moja besika vristala, a vreme stajalo.

A onda najbolji deo, ulazi tip kog jako slabo tolerisem, manje vise svi ga mrze, nije to nista licno, on covek radi za sluzbu, i to ne ovu "nasu" vojnu nego onu "njihovu" civilnu sto eto nije radila bas tih dana kad je ubijen premijer, svi znaju kako i zasto. Kako sam ga video sledio sam se, sta sad ovaj hoce.
I on covek ima ponudu za posao, eto njemu bas treba neko...

Obicno kad nesto necete da uradite vi nikad ne kazete necu, nego lepo kazete razumem, i onda to ne uradite, i kad vam opet narede vi opet isto i tako u krug. To me bas zabolelo, bas mi je povredio osecanja sto bi rekli. Mislim imam ja dosta mana, ja sam svasta, mogao bih da budem ocenjen sa raznim ocenama u paklu, ali nikad nisam pao tako nisko da radim to sto on radi.
Ne znam, mozda je to do mene, ali lov na novinare, studente, i pucanje coveku u ledja mi nekako nikad nije leglo, ne vidim kako bih mogao da se bavim tim poslom.
Tu sam ga zamolio da saceka, odlucio sam da je vreme da ili uriniram ili eksplodiram, sve stvari sam vec odneo iz kancelarije, tako da sam ga ostavio da ceka, ko zna posle par sati cekanja verovatno je shvatio sta je moj odgovor, dokazao je da nije hrabar pa je verovatno pametan cim je stigao tako visoko.

Cudo jedno koliko se vezete za neke zgrade, za neke ljude, koje u principu tako slabo poznajete, naviknete se na neke cudne stvari koje uzmete kao svoje, koje postanu deo vas a da i ne primetite.
Iskreno najlepse su me iznenadili ovi "moji" mali majmuni iz voda, koje nije mrzelo da prekinu gledanje utakmice, i u sred vremena za odmor istrce na pistu da mi salutiraju poslednji put, mislio sam da ce najzad da mi polupaju p**** za sve one marseve, ali eto iznenadili me. Iskreno, sa par izuzetaka medju oficirima, samo ce mi oni nedostajati.


Mislim da je potpuno nepotrebno razmisljati kakvi ste na osnovu svojih postupaka, vi ste onakvi kakvim vas vidi ostatak sveta.
Ima jedna mala kafanica, blizu Sarajevske, koju ja obozavam nekako nije velika, nije napunjena narodnjacima i pijanicama, manje vise uvek prazna, lep pogled, uvek mi se dopadala. Volim tu da sedim, mogao bih tu da sedim satima.
Nije me ubio u pojam tip iz sluzbe, nego tip sa kojim sam isao u osnovnu skolu, cak je i on obavesten da mi treba posao, umro sam od smeha, covek koji je u petom razredu izasao sa casa i skocio u baru, sad poseduje dobar deo Srbostana.
I on, misli da moze da mi ponudi posao, ja imam taj poremecen stav da sam moralno superioran u odnosu na neke ljude, to je opasna mana ali sta cete, svi ti ljudi koji su nekako uspeli da stupe u kontakt sa mnom, su takav olos, da je to tuzno.

 

Moram da priznam uvek sam mislio da ce ovo biti divan dan, kad najzad prekinem sa ovim poslom, ali eto, ljudi koji sad mogu da odlucuju o mojoj sudbini i sudbini drugih, su, covek koji je ostavio svoje regrute opkoljene na prvoj liniji bez oficira, postao je nacelnik C-6.
Covek koji je prodavao oruzje Muslimanima u Bosni, i koji nije zavrsio osnovnu skolu, sad poseduje pola Srbije.

I tu nastaje deo koji mi ubija dan, pocnem da razmisljam o tome kako neko toliko glup postane toliko mocan, i onda mi sine, pa pametniji popustaju.

Svi ljudi koji su mi ponudili posao ovih dana su idioti, od estradnih umetnika preko sociopata do kriminalaca.

Hvala bogu neki Britanci hoce da zabadaju nos tamo gde mu nije mesto, opet, pa i dalje ne moram da radim za idiote, ali o tome neki drugi put, trenutno uzivam u nezaposlenosti.

Znam da je smesno, i da nema bas puno logike, uz virtuoznu kolekciju sra*** sa kojom sam se sreo na sad vec bivsem poslu, ali moram da priznam da mi je zao ljudi sa kojima sam radio, posla ne, ali jutarnjeg sakrivanja, i pijenja kafe na ove sumanute nacine da.

Trebalo bi da osecam nesto, trebalo bi da mi je zao tih potrosenih godina, trebalo bi, ali nije.

Kad malo bolje razmislim ovako za ovim drvenim stolom, prvi put slobodan u deset sati ujtru, jedina stvar koja se racuna su ljudi.

 



Komentari (41)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

margos margos 01:25 02.05.2009

.....

Valjda se svako nekad sretne u ogledalu sa likom koji odavno nije video (ili videla) pa to zna da bude pravi zbun. Ja sam se tako par puta žešće iznenadila. Lud osećaj, totalno.

Šta da ti kažem, sem, stvarno ti sve sve najbolje želim i što manje neprijatnih glasova u glavi! Srećno ti bilo! :)
eizo eizo 01:26 02.05.2009

Re: .....

Aman ljudi jel' znate vi koliko je sati...
margos margos 01:30 02.05.2009

Re: .....

eizo
Aman ljudi jel' znate vi koliko je sati...

Hajde hajde, nema ni pola tri.... :)

PS Malopre sam smazala dve bananice po onom rashlađenom receptu, pa sam pomislila kako te već dugo nema.
acky acky 01:59 02.05.2009

Re: .....

eizo
Aman ljudi jel' znate vi koliko je sati...


Aha, pravi čas....
srki92 srki92 07:07 02.05.2009

Re: .....

eizo
Aman ljudi jel' znate vi koliko je sati...


E razjebao me ovaj grip od svinje, tvoj blog mi dodje ko melem na ranu: ima neko ko mrzi sve oko sebe vise nego ja .

Vidim da ti se ovaj bezbednjak dementor provlaci kao motiv u pricama. Ili nocna mora. Pakao, tacno takvog smo i mi imali u JeNeA, izgleda da ih sve kloniraju u jednoj masini. Mislim da je ovaj nas imao i natprirodne sposobnosti.

Jednom smo prosvercovali jebeni manevarac na strazu, jer nas je neko ili nesto svake noci prepadalo u mraku pored nekog skladista u Makedoniji. Uopste me ne pitaj zasto su nas slali tamo sa praznim puskama i kako je to "bice" uspevalo da prodje kroz redovnu strazu oko kasarne. Pazi, od nas trideset u bateriji, nas 5 na strazi i jedan manevarac. Koji smo premestali iz puske u pusku. Poslednji koji se vrati ujutro ga vadi iz svoje i sklanja, do sledece noci. Sve kao ultratajno, samo nas 5-6 zna za deal. Ne znam sta smo imali u glavama, deca, tek napunili 18, valjda povratak otpisanih, kao sa'cemo mi da uplasimo to sto se sunja oko nase PA municije. Odma sledi nagradno, skidanje ranije, itd.

I sad ja izlazim iz sobe u klonju, nisam bio u smeni i ispred mene onako bunovnog u sitne sate na hodniku se otvaraju vrata i u onaj primordijalni smrad carapa obesenih na cizimama stupa ta utvara od bezbednjaka, skolovana u Gestapou. I prolebdi pored mene bez glasa, bled ko da mu je smrt dosla pred rucak, doleluja do soske sa puskama i iz nje izvlaci jednu jedinu, skida okvir i iz njega izvlaci taj jedan manevarac. Stavlja ga u dzep i bez pozdrava napusta paviljon. Meni se krv u zilama zaledila. Kako je provalio? Telepatija? Crna magija? Neko mu je otpevao nas mali deciji pakleni plan? Jesam li sanjao sve ovo? Nisam siguran, uglavnom glava secera je osvanula okrnjena, to jest nema manevarca...Ocekivao sam dom za vesanje sutra, ali do kraja vojnog roka nismo culi ni glasa o tom dogadjaju....

Slusao sam NPR pre neki dan, pricaju o placenicima na ovim brodovima koji plove pored Somalije, pomislih evo tezge za Eizoa...Ajde ziv bio i ne zuri, ne valja ginuti na poslu <_<





Blade Runner Blade Runner 07:19 02.05.2009

Re: .....

Aha, pravi čas....

natasavb natasavb 10:12 02.05.2009

Re: .....

Aman ljudi jel' znate vi koliko je sati...



Aha, pravi čas....

Ja nocas u tri citala. Gde da propustim novi tekst, nema sanse.
Sad kad si se skinuo, mogao bi konacno i knjigu da napises. Prvi tiraz sigurno rasprodat.
eizo eizo 20:24 02.05.2009

Re: .....

Ovaj nas ludak preskakao ogradu da vidi sta ce straza da radi kad vidi oficira kako preskace.
Zamisli mene kako u Somaliji cuvam Americke i tankere Saudijske Arabije...
Puno je kume...
builderka builderka 01:43 02.05.2009

run

for your life

ines08 ines08 02:11 02.05.2009

preporuka

na nepročitano

Čitam kad se naspavam, moje poverenje da ne grešim kad dajem preporuku si stekao odavno...
kiselkasta kiselkasta 06:04 02.05.2009

Re: preporuka

samodisciplina ti je odlicna,
vidis da je eizo napisao novi blog i uspevas da odlozis citanje ...
ines08 ines08 12:05 02.05.2009

Re: preporuka

kiselkasta
vidis da je eizo napisao novi blog i uspevas da odlozis citanje ...


Koja šlihtara, uaaaa
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 08:28 02.05.2009

vojniche...

...bivshi, imash moj respekt.
ovo je mnogo dobro napisano, al bas!
hvala ti za tekst.
sonja.m sonja.m 09:54 02.05.2009

Srecno!

Sad kad si se skinuo mogao bi da postanes profesionalni pisac, na primer.
Ja ti samo , besplatnim savetima ,pomazem da pronadjes svoj put,
A mozda si ti to negde u drugoj polovini teksta i napisao, ali ja nisam mogla
da vidim posto nisam sve ni procitala ,previse dugacak tekst za moj ukus,
Srecno!
Strongman Strongman 09:04 03.05.2009

Re: vojniche...

Vesna Knežević Ćosić
...bivshi, imash moj respekt.
ovo je mnogo dobro napisano, al bas!
hvala ti za tekst.


Da ne komplikujem nego samo da se potpisem.

tekst je do jaja. Citao u jednom dahy nakon nocne smene kada ni naslove ne gledam. Preporuke i kod mene na listu VIP.

Hvala
tea11 tea11 10:51 02.05.2009

dobar tekst

kao i uvek.
djole63 djole63 11:43 02.05.2009

Srecno skidanje !

Jos jedan sjajan tekst - sve sam vise ubedjen da treba da prodas ove tekstove kao scenarije, ako treba i u holivudu. Da pucas za pare - to si vec probao i radio - nemam utisak da si iskreno uzivao.
difrakcija difrakcija 12:22 02.05.2009

a sta ako eizo postane normalan?!

... (tu treba da stoji neki hvalospjev, preporuka i sl, uz zelje za uspjehom pri nalazenju posla, ali ne mogu sad da smisljam nesto sto vec nije receno!)

i sad, kao svako prosjecno sebicno ljudsko stvorenje, razmisljam samo o sljedecem... znam da je malo vjerovatno da se tako nesto desi, ali sta ako... what if?! npr. eizo nadje neki normalan posao (ili posao nadje njega, nebitno za ovu problematiku)? ...pa pocne da radi i da se druzi sa normalnim, mozda dosadnim ljudima, da zivi obicnim zivotom, mozda postane srecan ili pomisli da je takav, onda upadne u onu svakodnevnicu, da ne kazem kolotecinu, pa u nekom momentu lijeva i desna strana mozga pomisle kako provode previse vremena jedna s drugom, jer stalno se svadjaju, preispituju, dok konacno ne prestanu da komuniciraju... pa mozak pocne da odumire, otupi, prestane da razmislja, pa... ma uzas, a posljedice dalekosezne... sta bi se desilo sa ovim blogom, ko bi pisao price, da li bi pisao, o cemu bi one govorile?! i sta bi onda bilo sa nama, koji smo vec navikli da nam se na suptilan nacin kroz price o drugim ljudima saspe u lice toliko sitnih, zaboravljenih, nerijetko i surovih istina o nama samima? ma da, male su sanse da se to desi, ali eto!

e, a posao u nekom pabu, za sankom? muzika, alkohol, cice, a bilo bi tu i olosa... ma toliko stvari koje se vole ili mrze, uz ocigledno postojanje mogucnosti za ispunjavanje osnovnih potreba!... i opet bogatstvo prica i novih likova na ovom mjestu!

eizo eizo 16:01 02.05.2009

Re: a sta ako eizo postane normalan?!

Ja da postanem normalan...
Dejan Tiago Stanković Dejan Tiago Stanković 15:47 02.05.2009

5 STAR

kad su to na terenu videli Amerikanci verovatno su bili zbunjeni ko i mi.
vishnja92 vishnja92 16:16 02.05.2009

ti se eizo

zahebavas preko svake mere.

mislio da napamet zna sve vrste umiranja. ha!
za utehu - procedura je ista. minut po minut, a prolece je tu da pomogne. ne bila ti ja u kozi....
eizo eizo 20:29 02.05.2009

Re: ti se eizo

ti se eizo
zahebavas preko svake mere.

Najzad je neko primetio...
mashha mashha 00:24 03.05.2009

Re: ti se eizo

ti se eizo
zahebavas preko svake mere.

... toliko da me prosto podseća na Dr. Protića
4krofnica 4krofnica 21:54 02.05.2009

e pa,

primi moje iskrene cestitke na otkazu...
nego nesto se mislim, ma nema tog posla koji ce da 'ubije' tvoje kreativno ludilo,
mozda ipak ako -postanes knjigovodja?!!
to ispira mozak garant.
eizo eizo 23:01 02.05.2009

Re: e pa,

Nesto sam razmisljao, a da prebijem nekog u inostranstvu pa pobegnem nazad u Srbiju, ce mi pukne vlada milion evra cujem da je to privredna grana u usponu
radojicic92 radojicic92 23:22 02.05.2009

Re: e pa,

eizo
Nesto sam razmisljao, a da prebijem nekog u inostranstvu pa pobegnem nazad u Srbiju, ce mi pukne vlada milion evra cujem da je to privredna grana u usponu

ma jok, citas li ti sebe covece
pisi roman
mimi09 mimi09 02:04 03.05.2009

Re: e pa,

Najbolje da pocnes sa prvim delom trilogije. Sve sto napises je suvise kratko. Pravi suspense. Carolija.
majkahrabrosti majkahrabrosti 11:09 03.05.2009

Re: e pa, nema sta

najbolje pises i steta sto vec nisi objavio nesto... sve citamo od pocetka .. i ja i moja deca (preko18)...
pozdrav ..... "zarazan" si vise od ovog novog... koji jenjava...
miloradkakmar miloradkakmar 12:46 03.05.2009

Sličan osećaj


Imao sam sličan osećaj. Ni posle 36 godina ne pušim ulicom.


Mislim da je potpuno nepotrebno razmisljati kakvi ste na osnovu svojih postupaka, vi ste onakvi kakvim vas vidi ostatak sveta.

A , ovo je mnogo snažno, rečito i istinito.
mariopan mariopan 14:46 03.05.2009

Re: Sličan osećaj

Samo da te pozdravim

Srecno ti bilo odmaranje od posla. Kada se dovoljno odmoris kazace ti se samo sta bi najbolje radio. Slazem se sa vecinom da bi u medjuvremenu mogao da napises roman, ,ja te turila u moju VIP listu odavno, kao i ostali, publika ceka pa nemoj da dugo cekamo.

Pozdrav
eizo eizo 15:31 03.05.2009

...

Al' je lepo kad te hvale a nista nisi uradio ...osecam se ko ministar
acky acky 20:00 03.05.2009

Re: ...

Uradio, ne uradio išta...
ti nam barem ne vređaš inteligenciju


Trebalo bi da osecam nesto, trebalo bi da mi je zao tih potrosenih godina, trebalo bi, ali nije.
ovo mi je samo ostalo da te ispravim!
nema nikad trebalo bi da osećaš nešto,
ili osećaš, ili ne....
samo nekad ne znaš iz prve šta osećaš, al' ispliva to već na površinu ...




NNN NNN 23:17 03.05.2009

Voljno!

Nego, imam neki posao za tebe...
eizo eizo 00:36 04.05.2009

Re: Voljno!

Odlicno, ali da te upozorim ja sam veoma religiozan, slavim sve praznike, po tri dana naravno. Naravno vikend off. A baba od tetke mi je iz Crne Gore pa ne smem da radim duze od dva sata dnevno ...naravno ta dva sata posle kafe, gde da pocinjem posao bez kafe.
green_thumb green_thumb 23:34 03.05.2009

:)

Rispekt, insajderski.
eizo eizo 00:43 04.05.2009

Re: :)

Ajde Rispekt, al bre sto insajderski.
quallcaillis quallcaillis 14:47 05.05.2009

Cestitke

na napustanju posla! Razlog je bio i vise nego dobar.
Uz sve to, nije institucionalizovani rad za kreativce - rad je od majmuna stvorio coveka, a sad se trudi da izvede obratni proces...

Pozdrav
eizo eizo 15:21 05.05.2009

Re: Cestitke

Pitao sam, nece da me zaposle ni kao majmuna, jeste da sam osposobljen ali nemam iskustva...
gargamela gargamela 03:56 06.05.2009

:)

"Mogu da zamislim onog jadnog napacenog coveka u Pentagonu koji je analizirao slike sa satelita, polozaje i pomeranje nase vojske...
"Ovde vidite kako Srpska vojska pokusava da utovari zirafu na tenk, ponovo, i pre nego sto pitate, ne, i dalje ne znam koji im je ku***"


HAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHHHAHA!
eizo eizo 14:38 06.05.2009

Re: :)

O takvim i slicnim scenskim nastupima mogla bi knjiga da se napise...
leopold_lady leopold_lady 08:55 08.05.2009

Eh....

znam kako je kad se vežeš za ljude i kad sa njima provedeš neko vreme.... Ja ne mogu da zaboravim 10 meseci sa "mojim" ljudima na Adi ... Mogu da zamislim kako je onima koji su negde radili godinama.....

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana