црни бисер

Черевићан RSS / 18.11.2008. u 13:36

 

састав на тему . . . малтом доколишући

на престижној локацији обалоутврде Таш Биша, насеља где су малтешки богатуни уз пар амбасада свили  гњезда своа, стоји 1 смишљено насукан једрењак, средње класе са јарбола 3 имена Black Pearl данас престижни ресторан који нуди лепезу морских понуда љуцкој пробави намењеним,а некад приватно пловило  Ерол Флина, глумца.

Овај лепушкасти плејбој

Flynn_2.jpg  из аустралие прославио се својевремено , сетиће се тога времешнији читаоци, глумећи у авантуристичким филмовима, личности позитивне наравски, те постао миљеник публикума , женског посебно, диљем планете.кад је сортирао касицу своју, пазарио је поменути једрењак , те веле, опловио свет чак 3 пута а у друштву тада признатих лепотица, те пајтоса, здравствено се уништавајући пићем и сексом.

Нешто као куплерај на таласима.

Могломусе.

Леп, ловаран, а радне обавезе такове да што можеш данас . . и немораш.био је чест гост малте те

стални посетилац Egyptian Queen , JCA6V12CYCA5PEPE8CALSMHCRCALAF14SCA.jpg  јавне куће овде у валети познате тада морнарима диљем медитерана, где се прославијо ( причају још иданас њих пар преживелих из тих времена кое знам) својим умећем љубавног вођења.

Од 1959 г плови лепотан небеским  плаветнилом, али сећање на њега је вазда присутно, посебно када се посети овај насукани једрењак - ресторан. Невелико потпалубље са десетак столова те посадом у костимима гусара.уствари када вам рачун принесу након обедовања схватите да сте оробљени као у гусарска времена.по боковима брода множина  фотоса који потсећају на најупечатљивије филмске сцене флинове, а музика само звук таласа морских. шушка ли шушка па они са слабијом петљом мало мало па у правцу тоалета одлазе да дорекну инспирацију спишом.

Е сад, након раане смрти глумца ( у 50 г) брод који се затекао на малти у доку бродоградилишта на сервису, откупио је неки лован  сицилијански, потом га препродао, зарадивши наравски, једном малтешком осигуравајућем друштву да би потом годинама опет трунуо у неком доку.

Међутим судбина је хтела друго.

1980 г режисер Алтман је на малти у амбијенту  за ту сврху саграђеног у забити малтешког камењара Popay Villаg-a  ( које је  и данас туристичка ћаба) снимао филм Popay са глумцем Робин Вилијамсом којем је ово био деби те схватио да му бивша лађа ерола флина може изврсно послужити као сценографија те место радње.

И би тако.

потом, обзиром да је малта  постајала све интересантнија туристичка дестинација

досетиосе предузимљиви власник ресторана Код шкољке да би се од поменутог брода могао уредити мамљив гастрономски кутак  те га откупио и привео у тренутачно стање, насукавши га претходно на камењар.

Black20Pearl20from20Masthead.jpg

Ако Вам малта у плутању свом у близину  доплови навратите свакако у поменути угоститељски објекат.једино  бар две недеље рание место резервишите јер толико се чека да би вам док се жуљате одоле на тврдој седалици овог данас култ хранилишта овде ,вашом добром вољом, наравно онима којима исхрана заузима високо место на топ листи здравственог срозавања, насмешени келнери отели и последњу кинту.

Ал вреди . . .

Што се тиче пића сногу и зверања по броду, онако у пролазу , може кад вам се хоћне, једино обратите пажњу да се на средишњем јарболу вијори  . .гусарска застава, што указуе да је објекат отворен.

И обратно.



Komentari (85)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

maya.sangoma maya.sangoma 13:43 18.11.2008

zasad nemam temu

Sad mi je vazno da se ubacim na blog kao p r v a .
Kasnije se javljam sa o z b i lj n i m komentarom.
Черевићан Черевићан 14:05 18.11.2008

хитрој припадајуће

него кад изанализирам хитростВам maya.sangoma зар 7 минута није мало млого да би ми се текст уочио ? баш сам забринут уповоду . . . .ха,ха

драгомије да се дружимо
ivana23 ivana23 13:57 18.11.2008

Open

Черевићан Черевићан 14:07 18.11.2008

брррр

индетична сајарбола бандијера ( застава на овдашњем). фала мрс ivana23 на језовитом прилогу.
Budimac Budimac 14:05 18.11.2008

Lepa priča

kao i uvek g. Čer.

A kad smo već kod nasukanih plovila, ja pokušavam da dođem do priče kako se ovo nasukalo na jedan od bodrumskih bregova...


Черевићан Черевићан 14:10 18.11.2008

хе,хе

а Арарат ? ( ајд додуше лађу још нашли нису . . .) па шта је онда збуњујуће заБодрумско утрави пловило . . се питам.

редовност Вам евидентирана.хвала г будимац.
blau.punkt blau.punkt 14:47 18.11.2008

A r a r a t

Tamo negde u aprilu 2004 se pojavila vest da će turski i američki istraživači krenutii da ispitaju mamutsku strukturu koja se pojavila nakon vrućina koje su otopile vazda zaledjeni vrh Ararata. Malog i velikog.. ne znam jesu li i stigli...

Odavno još su razni avanturisti i ozbiljni istraživači pohodili Ararat ne bi li otkrili, videli, snimili, našli...
I uvek je nedostajao konačni dokaz..
Uzorke drveta od kojeg je po predanju napravljen kovčeg, tj. barka navodno su razni odnosili na ispitivanja (ona fora sa ugljenikom i odredjivanjem starosti koja me uvek toliko fascinirala) ali nijedan uzorak nije bio iz pretpotopskog doba.. A navodno je drvo od kojeg je napravljena bila jedna vrsta čempresa i zove se "gofer". A ono je opet pa bilo izuzetno tvrdo...
Interesantno je da su i rusi u osvit velike revolucije imali neku ekspediciju ali su svi dokazi (drvo, smola..) nestali.. pre ispitivanja..
Neka učenja, ili pak verovanja i legende (kako vam drago), kazhu da Bog ne želi da se čovek približi Arci..
Mnogi su odustajali - upravo iz tog razloga, a ne zbog teškog pristupa i mukotrpnog penjanja..

Черевићан Черевићан 19:58 18.11.2008

има

књига приповедака ненадебивог писца Julian Barnes - A History of the World in 10 1/2 Chapters, а у њој две које се односе на ово што , хвала ,нам указасте г blau.punkt -у .зову се Планина и Пројекат Арарат. ние их згорег прочитати . . .

често се питам зашто смо ми људи тако нестрпљиви ма прошло је тек која хиљада година од Потопа а ми хоћемо баш све у детаље да знамо. и Арку да нађемо.па шта ће потоње генерације радити ?

драгомие да сте са нама .
pnbb pnbb 20:20 18.11.2008

Re: има

зову се Планина и Пројекат Арарат. ние их згорег прочитати . . .

ima tu visestruke simbolike bogamupoljubim...
jer je i nojetova supruga, jelte, po barci se odavala bludu i nemoralu ko i erol..

al da ne kvarimo ugodjaj buducim citacima...

a i gosn barns je tek faca, sta sve njemu ne padne na pamet, bozeme te sacuvaj

i sakloni
blau.punkt blau.punkt 21:25 18.11.2008

a, ta ... bludnica noaxica

baš je mogla i da utepa onaj par komaraca što se ukrc'o...
nsarski nsarski 14:22 18.11.2008

Vala bas je bio crni biser...

Cher, Erol Flin je jedva 50. navrsio kad je umro. Negde pred kraj zivota je se udvarao 15-godisnjoj devojci koju je namerio da venca (bar je tako pricao). Pijan i naduo od droga, umro je od srcanog udara. Sahranjen je sa 6 flasa viskija u sanduku - poklon njegovih pijanih drugara.
Ne bese li i Oliver Rid umro na Malti, ne bas u treznom stanju?
Черевићан Черевићан 15:04 18.11.2008

наравно

г Нсарски , управу сте за мр Рида ,отишао је након једне жесточие пијанке од пар дана са руским морнарима у The Pab -у у самом средишту валете настигавши да коректно одради улогу у филму гладијатор ( 1999) овде делом намалти сниманом.но иОн је био . . буре бездна.

ево прибелешке отада . . .
Неочекивани постпродукцијски посао узрокован је изненадом смрћу Оливера Рида од срчаног удара током снимања на Малти пре него што су све сцене биле снимљене. У компанији Мил су израдили његовог дигиталног двојника како би га заменио у преосталним сценама у којима се појављује Проксимо снимајући дигиталног двојника у сени и дигитално маскирајући Ридово лице у преосталим сценама[9]. Филм је посвећен успомени на Рида


волим када нам се придружите у ћаскању.хвала.
49 41 49 41 17:30 18.11.2008

Re: наравно

г Нсарски , управу сте за мр Рида ,отишао је након једне жесточие пијанке од пар дана са руским морнарима у The Pab -у у самом средишту валете настигавши да коректно одради улогу у филму гладијатор ( 1999) овде делом намалти сниманом.но иОн је био . . буре бездна.

Ko ga terao da "navaljuje" na Votku; kad mu nije zapisana u genetskom codu?!?
49 41 49 41 17:48 18.11.2008

Re: Vala bas je bio crni biser...

Ne bese li i Oliver Rid umro na Malti, ne bas u treznom stanju?

Vinston Cherchil je umeo da "mlatne" - jednu flasu Viskija do podne - druga od podne.
dolybell92 dolybell92 02:25 19.11.2008

Re: Vala bas je bio crni biser...

49 41
Ne bese li i Oliver Rid umro na Malti, ne bas u treznom stanju?

Vinston Cherchil je umeo da "mlatne" - jednu flasu Viskija do podne - druga od podne.


... i Ljubičica plava je imala dosta sličnosti sa navedenim gospodinom
bar što se tiče whiskey drinks ... razumem ih u potpunosti
jeremija92 jeremija92 14:29 18.11.2008

A kad smo već kod gusara...

.... somalski gusari preuzeli primat koji su dugo držali malteški.
Oteli jutros neki ogroman brod sa 2,5 mil. barela nafte. Traže otkup. Eno, juri ih i Peta američka flota. Bez uspeha, naravski.

Eto, g. Čer, džaba vama maltežanima ta gusarska zastava. Spustite je na pola koplja.

PS: da li je boldovani deo rečenice lapsus calami?

здравствено се уништавајући пићем и сексом
Черевићан Черевићан 15:15 18.11.2008

да

осилишесе афрички гусари.доксу енглези гусраили (сетимо се сир дрејка) то било нормално сад одједаред непасира ? а итоје часно занимање, добро малко нстрано , ха,ха.
нажалост код Ерола оно . . . . здравствено се уништавајући пићем и сексом . . није L.K. ТО га је (уз пиће) дотукло. можда је он бијо неки претеча сиде. тко зна?.

драгомие да сте снама г јеремија. захваљујем.
pnbb pnbb 15:47 18.11.2008

Re: да

здравствено се уништавајући пићем и сексом . . није L.K. ТО га је (уз пиће) дотукло. можда је он бијо неки претеча сиде. тко зна?.

pa sad prica se da je pored zenskinja a u nedostatku istih voleo da oplete i po muskima... bez predrasuda.. glavno je da se radi

citao sam fenomenalan feljton o njegovom sinu, on je bio faca... avanturisticki zivot, plus misteriozna smrt...
49 41 49 41 17:56 18.11.2008

Re: A kad smo već kod gusara...

jeremija92
.... somalski gusari preuzeli primat koji su dugo držali malteški.
Oteli jutros neki ogroman brod sa 2,5 mil. barela nafte. Traže otkup. Eno, juri ih i Peta američka flota. Bez uspeha, naravski.

Eto, g. Čer, džaba vama maltežanima ta gusarska zastava. Spustite je na pola koplja.

PS: da li je boldovani deo rečenice lapsus calami?

здравствено се уништавајући пићем и сексом

Mi bi nasli tako malecki tanker sa 6.-om flotom; medjutim, nafta nije nasa.
Svak' treba da cuva svoje.
Черевићан Черевићан 19:46 18.11.2008

нисам

информисан аконто његовог сина ( хвала г pnbb на инфо) али сам читао да су анатоми који су ерола сецирали након смрти констатовали да су му унутрашњи органи били као у 75 о годишњака.баш је успео да се сјебе за по века трајања, неуредним животом.

фалаВам на коментару.
pnbb pnbb 20:27 18.11.2008

Re: нисам

информисан аконто његовог сина

pa evo ukratko
http://www.mensvogue.com/magazine/articles/2008/06/seanflynn

moze biti da bi cacu i nadmasio da je duze pozivo, jer kako pricaju,

when he walked into a bar, you could hear the pantyhose snap
reanimator reanimator 14:38 18.11.2008

čisto hipotetički...

...Malta mi u plutanju svom u bliznu doplovi,a na središnjem jarbolu nema zastave, pa mora se ubije vreme...ta Egyptian Queen...to i dalje radi??
Mislim..pitam onako..informativno..da'l može se slika i sl
Черевићан Черевићан 14:48 18.11.2008

на жалост

нас по истој теми заинтригираних . . неради једно две деценије.другарице склоне мушкој топлини су се отада преселиле насокаке валетине, те по хотелима , џимовима, кућама за масажу, тако да Вам г reanimator -е претстоји да када у кондицији пливачкој будете овамо допливате и . . . нећете се покајати.а наћетенас лако.

наравски,фала вам на дружењу данас.

свидело ми се ово како . . наведосте воду на своју воденицу ( мисим . . малта ка Вама ) .БРАВО!
trener92 trener92 15:14 18.11.2008

Re: на жалост


другарице склоне мушкој топлини су се отада преселиле насокаке валетине, те по хотелима , џимовима, кућама за масажу,

нећете се покајати.а наћетенас лако.

Zvuči vrlo primamljivo , bogami teško je odoleti iskušenjima koje tamo kod vas vrebaju! Lepa priča gosn Če.!
Черевићан Черевићан 15:18 18.11.2008

да нам је лако

ние а још и миле газде захтевне у послу тако да на моменте морасе . . посао запустити, г trener92 -е,
фала на коментару.
trener92 trener92 15:24 18.11.2008

Re: да нам је лако

да на моменте морасе . . посао запустити

Za te momente vredi živeti,

фала на коментару.
*novo

Hvala vama na lepoj priči!
iris.davidovich iris.davidovich 15:27 18.11.2008

Uf,

kako ste to divno rekli: "Nesto kao kupleraj na talasima"
Черевићан Черевићан 20:02 18.11.2008

ха

отме се човеку склоном скрибоманији и понека сентенца која се свиди читаоцима. драгомие да се ова Вама
iris.davidovich учинила симпатичном. хвала Вам на јавном признању, те дружењу.
Черевићан Черевићан 20:31 18.11.2008

драга гђо AlexDunja

на посети хвала али ја неуспех да активирам линка Вашега ?
AlexDunja AlexDunja 20:50 18.11.2008

Re: драга гђо AlexDunja

Alex

ups!
Черевићан Черевићан 22:32 18.11.2008

овако већда

гђо Алекс. да ,срцепарајући су то кадрови са Робином без муда, а женска наизволте. капице им те локницему приде иду.били су то филмови у коимасе могло уживати, препричавати их, једном речју копирати их у свакодневници. а сад су малко другачија времена па у бијоскопе несвраћам те неумем тазе продукцију ни коментарисати.

на ОВОМ прилогу хвала.
AlexDunja AlexDunja 22:42 18.11.2008

Re: овако већда

гђо Алекс.

softver me zeza, samo tako:))
zovite me dunjom:)
Anjale Anjale 16:32 18.11.2008

:)

Gospodine Če,

Ako jednom (danas/sutra) dođem na Maltu, idemo na piće i taj restoran.

Podrazumeva se da Vi častite
Черевићан Черевићан 20:29 18.11.2008

познат

по дружељубивости свакако да би, не само Вас породично, него и остале сблога амалти склоне тамо повео. што се пак плаћања тиче . . . . ма важноје добро друштво, гђо Anjale , јер ко онда нановце гледа.

хвала да сте санама и овог пута.
simkke simkke 17:05 18.11.2008

dva sokola

1.


2.

Re: dva sokola

simkke
1.2.

informacije radi ovaj " malteski soko" moze da se iznajmi za letovanje. mislim d kosta 80000 funti sa sve posadom i malim jedrilicama i skuterima za 7 dana. tak ako nekog zanima...
Черевићан Черевићан 20:23 18.11.2008

чујте

да нема заинтересованих неби било ни цене.добро је само кад може да се нађе, казли би код мене уселу, гђо Ана + . . ., хвала Вам на посети.

а ние да неизгледа лађа . . . .
dolybell92 dolybell92 17:53 18.11.2008

Амбасада

Што се тиче пића сногу и зверања по броду, онако у пролазу , може кад вам се хоћне, једино обратите пажњу да се на средишњем јарболу вијори . .гусарска застава, што указуе да је објекат отворен.

И обратно.


То му дође као заставе на амбасадама - кад је застава подигнута
гусари су у држави... тј. у "Код шкољке"...

...допао ми се и назив филма Popay - :)))))) у вашој верзији,
замало ме збуни - помислих који је то сад Рорај ?
Черевићан Черевићан 20:10 18.11.2008

е сад

то у поводу анбасада незнам, а што се тиче назива филма ја у оргиналу написах .е сад обзиром на (моје) ћирилично писмо то уистину може у збуњозу читалицу / оца да усмери. sorry, мрс dolybell92 .

лепше је када сте нам у друштву.хвала.
dolybell92 dolybell92 18:02 18.11.2008

Errol Flynn



Errol FlynnAKA Errol Leslie Thomson Flynn

Born: 20-Jun-1909
Birthplace: Hobart, Tasmania, Australia
Died: 14-Oct-1959
Location of death: Vancouver, British Columbia, Canada
Cause of death: Heart Failure
Remains: Buried, Forest Lawn Memorial Park, Glendale, CA

Gender: Male
Race or Ethnicity: White
Sexual orientation: Matter of Dispute
Occupation: Actor

Nationality: United States
Executive summary: Robin Hood
49 41 49 41 18:41 18.11.2008

Re: Errol Flynn

dolybell92


Errol FlynnAKA Errol Leslie Thomson Flynn

Born: 20-Jun-1909
Birthplace: Hobart, Tasmania, Australia
Died: 14-Oct-1959
Location of death: Vancouver, British Columbia, Canada
Cause of death: Heart Failure
Remains: Buried, Forest Lawn Memorial Park, Glendale, CA

Gender: Male
Race or Ethnicity: White
Sexual orientation: Matter of Dispute
Occupation: Actor

Nationality: United States
Executive summary: Robin Hood

Kolko me secanje "drzi" Tasmanija je bila Australijski Alkatraz i gusarska "nezavisna drzava".
Pa gde "crni sine" da se tamo rodis?!?
simkke simkke 19:32 18.11.2008

Re: Errol Flynn

dolybell92
Errol Flynn Sexual orientation: Matter of Dispute


samo da je maloletno
Черевићан Черевићан 20:05 18.11.2008

опала

то је могло ута времена минула данас скрајнеш ли око на нешто испод пунолетства има те ома као педофила анатемишу.а и треба.

г simkke хвала на посети.
Черевићан Черевићан 20:18 18.11.2008

па могуће

му тата Теодор ,биолог ,се бавио флорном фелом којом се хранио тасманијски ђаволак, па отуд и ерол тамо живот угледа.но независно отог . . новорођенче ђаволак постаде касние.баш.

г 49 41 драгомије да стеактиван коментатор и овог пута.хвала.
dolybell92 dolybell92 01:35 19.11.2008

Re: Errol Flynn

simkke
dolybell92
Errol Flynn Sexual orientation: Matter of Dispute


samo da je maloletno


Od kako su počeli da maloletnicima zovu one kojima je
još malo ostalo - ja bih sad taj termin promenila u mladoletno... ?
Черевићан Черевићан 08:39 19.11.2008

ова Вам

конпарациа старо = малолетно је БАШ УСПЕЛА, алал мрс dolybell92
Unfuckable Unfuckable 20:27 18.11.2008

gusarski tekst

pravi za Dečake, sa dosta ića, pića i upotrebe ljubavnih mišića uz par posveta nekolicini Večitih Mladića
Черевићан Черевићан 21:15 18.11.2008

тоооооо

г Unfuckable , браво ! назресте адресу којој смалаксали аутор састав усмерава што наравски непречи ни сваког добродошлог кои се баш дечаћки неосећа да кворум блога коментаром попуни. драгомие да сте нама редовно!

мош коментар спрозом касти
и у стиху . . . . . . . . може
оно што је притом битно
да се мисли наше сложе
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 21:52 18.11.2008

Re: тоооооо

Ima li taj brod odvojene prostorije ....

Joj ljubavi na morskim talasima, nikad zaboraviti... tolko je lepo....

Jebeš piće to mogu svukud popiti a najskuplje je kod žene moje, stvarno nema meru u naplaćivanju...
Черевићан Черевићан 22:22 18.11.2008

е сад

уВашу породичну интиму г pavlovic -у небих се меешо а штосе тиче поменуте насукане лађе ту се само крка исхрана а обзиром да таласа подњом неима и љубав неби била оно што ви кажете, па је стога бести наменских просторија.

в. ми је драго да се полако активирате на блогу, макар коментаторски.хвала
dolybell92 dolybell92 01:28 19.11.2008

Re: тоооооо

Jebeš piće to mogu svukud popiti a najskuplje je kod žene moje, stvarno nema meru u naplaćivanju...


Pita sinček taticu: "Koliko košta, tata, da se oženim?"
Tatica: " Nemam pojma sine, ja još uvek plaćam..."
malasneki malasneki 22:06 18.11.2008

Oliva

i cekajuci Popaya svoga na palubi broda toga a u daljini se pesma cuje dok me Daba od stola dozivljuje
Черевићан Черевићан 22:48 18.11.2008

кодаје јуче било


ето , тим кроз генерацие омиљеним ликовима човек се некако спонтано врати, бемлига.

фала на дружењу драга гђице malasneki
malasneki malasneki 22:53 18.11.2008

Re: кодаје јуче било

ja ostajem uvek verna Popju and druzini, kao i Tomu i Dzeriju i ostalim likovima iz crtaca

nego, daj jos ovakvih pikanterija samalte pa kad valjda jednom dodjem (a nisam odustala od namere, samo termin moradoh pomeriti za dogledno vreme) znam sta mi valja ciniti i kud pohoditi :)

veliki pozdrav Mr че
Черевићан Черевићан 23:32 18.11.2008

ма биће

састава који намалту мааме, небригешајте гђце маласнеки, накупилосе тога током минуле деценије вазда.а овамо доћи никад ние касно тјст увек је право време јер историја .. . немрда.стога кадаВам се у програму малта нађе . . изволите.
mirelarado mirelarado 22:06 18.11.2008

gusarske lađe

Baš lep sastav, gos'n Čer. Ima nas vremešnih što pamtimo Robina Huda upravo po liku Erola Flina. Jeste, živeo je kratko, al' zgusnuto što bi se reklo, pa je tako i sagoreo.
A lađe su mi draže kada plove po dalekim morima, pa makar bile i gusarske. Al' to ne znači da, kada bi nam se Vaša Malta malčice približila, ne bih obišla taj mamljivi kutak i probala koji zalogajčić, pa šta košta da košta.
Pozdrav Vama u viteškoj Valeti.
Черевићан Черевићан 22:36 18.11.2008

па

и ние малта тако забачена да се доње немош навратити. а оно што знам да посетиоца равнодушним оставити неће . . .

Вама мрс mirelarado фала на дружењу. посебно ми је драго да Вам овај састав пасира.поз.
jesen92 jesen92 00:16 19.11.2008

Re: па

....svaki vas sastav nama nekima pasira...eto ovaj i mene namamio da se nekom prilikom domognem malte i na tom brodicu probam nesto lepo a morsko sve misleci na Robin Huda....:)
Milan Novković Milan Novković 00:18 19.11.2008

:)

и ние малта тако забачена да се доње немош навратити

mirelarado mirelarado 00:25 19.11.2008

Re: па

....svaki vas sastav nama nekima pasira...eto ovaj i mene namamio da se nekom prilikom domognem malte i na tom brodicu probam nesto lepo a morsko sve misleci na Robin Huda....:)


Pridružujem se :))).
jesen92 jesen92 00:32 19.11.2008

Re: па

Pridružujem se :))).
...jos ako nam se pridruzi mr Cer, nece sigurno da nam bude dosadno.:))))
Черевићан Черевићан 00:37 19.11.2008

ето

вите мрс jesen92 зашто се мора унапред најавити посета јер таквих као Ви ал уистину из целога света дође коиби да пробају . . . . лепо на том бродитју. но како домаћини нису бесни лађа ние тесна па за све заинтересоване места се нађе. додуше редом, без гурања.

фала на јавци.а мене ако намалти затекнете тада, наравски да дружење изостати требало неби.чакштавише.
Черевићан Черевићан 00:45 19.11.2008

на

сваког госта кои им се препоручи услужни главни гусар даје вечеру гратис.Ви ако овако наставите да се интересујете има им попуним лађу а себи решим исхрану . . . који месец

стога ИЗВОЛИТЕ у Блацк Пеарл !!!!!
Черевићан Черевићан 00:50 19.11.2008

једина

опаска на Ваш фотос г Novković -у је да немамо окомалте ову фокасту стражу која би неупућене кои се морем одлуче доћинам на сопствени погон могла унапред престрашити.

драгомије да смо скупа.хвала.
jesen92 jesen92 11:37 19.11.2008

Re: на

сваког госта кои им се препоручи услужни главни гусар даје вечеру гратис.Ви ако овако наставите да се интересујете има им попуним лађу а себи решим исхрану . . . који месец
...au ..meni ovo lici na spajanje lepog i korisnog.......
jesen92 jesen92 11:37 19.11.2008

Re: на

сваког госта кои им се препоручи услужни главни гусар даје вечеру гратис.Ви ако овако наставите да се интересујете има им попуним лађу а себи решим исхрану . . . који месец
...au ..meni ovo lici na spajanje lepog i korisnog.......
Черевићан Черевићан 12:35 19.11.2008

ха

села ви, г jesen92 , што би казли код мене у срему, кадгод .мисим ако се не рекламира како ћете Ви тамо забачени где диљем света боравите заову лађу знати.а ние неинтересантна.е сад што узрекламу хода и оно у шта посумљасте, то је крив трули капитализам острвски.имуност оте бољке тешко је стећи.баш. а и нетрудимсе, посве искрено.
jesen92 jesen92 22:48 19.11.2008

Re: ха

села ви, г jesen92, што би казли код мене у срему, кадгод .мисим ако се не рекламира како ћете Ви тамо забачени где диљем света боравите заову лађу знати.а ние неинтересантна.е сад што узрекламу хода и оно у шта посумљасте, то је крив трули капитализам острвски.имуност оте бољке тешко је стећи.баш. а и нетрудимсе, посве искрено.
. ..ma i ovde u srbiji niko vise nije imun...mi smo kao neka tunguzija ali ipak i do nas poodavno stizu kapitalisticki vetrovi....sela vi....btw volim ovaj blog b92 bas zato sto ovde saznam svasta sto nema u novinama kao eto za tu ladju erola flina:))
Черевићан Черевићан 09:20 20.11.2008

наравски

мрс jesen92 оно . . . Ви тамо забачени . . што написах је више у шаљивом тону речено јербо ако се малта рачуна као сентар света (опа) онда је све у односу на њу . . малко скрајнуто- забачето.
едукативна страна блогова генерално гледано па тако и блога Б92 је евидентна.прилично сам утоку и информисан али било је случајева да сам баш на овом нашем блогу подоста сазнавао.

искрено . . зато сам и овде
jesen92 jesen92 16:27 20.11.2008

Re: наравски

...pa to...i blogovanje spada u spajanje lepog i korisnog...korisno nije uvek materijalno, zar ne...:)
myredneckself myredneckself 00:34 19.11.2008

Crni biser

zdravstveno se uništavajući pićem i seksom

A omiljena dosetka mu je bila : " I like my whiskey old and my women young"
Черевићан Черевићан 00:47 19.11.2008

написа

ја вишље негде да је . . ђаволак бијо, тај Флин. фала нафотки myredneckself -е и посети
pnbb pnbb 15:19 19.11.2008

Re: Crni biser

A omiljena dosetka mu je bila : " I like my whiskey old and my women young"

nesto vulgarnija varijacija - i may be old, but i like my pussy fresh...
Черевићан Черевићан 15:27 19.11.2008

упс

г pnbb само да Вас поздравим и захвалим на посети.
sin_m sin_m 01:26 19.11.2008

Како то ...

... да ми нисмо у тој лађи вечерали, него завршисмо у оном монголском ресторану?

збуњ,
синМ
Черевићан Черевићан 09:01 19.11.2008

могуће

да су јој баш ти дана фарбали дно, флисирало негде па отуд нас sin_m -у глад усмери код монгола. но нису ни они за пренебрећих били . . . док поглед на оток Св. Павла, откида

обрадован БАШ, посетомВам ,уз поз.хвала.
dolybell92 dolybell92 02:28 19.11.2008

Da li sam potrefila ?



...a iako ne bude taj ... meni se sviđa ova vizura... ma koji da je
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 07:43 19.11.2008

Re: Da li sam potrefila ?

Kod mene u gradu čujem prave kafić u podmornici !
Interesuje je me samo kako će silaziti dole u nju?
Ali današnja tehnika je svemoguća, možda...?
Черевићан Черевићан 08:44 19.11.2008

погодак

Вам евидентиран мрс dolybell92 ја се пак на онај снимак исастава определих изразлога комплетног визуелног угођаја,иако лично преферирам детаље. хвала на одабиру слик'це лађине.
Черевићан Черевићан 09:08 19.11.2008

сроњењем

би бијо 1 од начина да се у потопљени кафић улази, једино што би поглед изњега бијо малко сувише влажан. но као идеја г pavlovic-у маами. заинтересоваћусе за тај пројекат увашем граду . . . . хвала на указу.
maya.sangoma maya.sangoma 08:44 19.11.2008

kupus

Sta , sta sam ja to dobila kao p r v a ?
Ja mislila lovorov venac kad ono kupus.
Ako Crni biser , kad odem na Maltu,
ne bude hteo da me preko reda hrani,
ja cu da zobam ovu vasu nagradu .

P.S. Vidim da se jos niste
od samara one gospodje oporavili...
nadam se da ce te sledece nedelje.
Черевићан Черевићан 08:55 19.11.2008

да

нешто је фотос омануо у приказу награде за најбржег на окидачу читатеља (мојих) састава, овога пута.
а за укор Поменуте критичарке текстами сте у праву мрс maya.sangoma . (по)враћам се опоравку али у складу са ж. годинама, лагацко.
хе . . .

што се пак тиче исхране намалти небринте нећете се морати ,сем изричитог захтева ,вегетеријански хранити,
радила лађа . . или јок.
dusavu dusavu 12:57 19.11.2008

Opasnost

Ja sam prvi put, na filmu video Erola Flina kad sam imao osam godina. On je te godine umro. Ja se njegove smrti ne sećaam. Sećam se Avantura Robina Huda. U njima Flin beše 15- tak godina mlađi. Vidim iza njega, osim mojih dečačkih sećanja je ostala barka. Poročni kraj Erola Flina je podukaa za sve nas. Od onih stvari teško se umire jer ako se ne može - ne mora se. Od hrane i pića, pošto se mora - lakše se gine. Zato se ja za vas gosn Čer ponekad zabrinem, jel, da niste zašli na mesta gde se gubi snaga i svest. Ko bi, ne daj bože posle toga od tuda pisao pismo poznato međui blogerima kao ČEREVIĆANICA?
Черевићан Черевићан 15:00 19.11.2008

г

dusavu хвала Вама на бризи за маленкост моју неважну. знате,малта је скучен простор где хтео нехтео набасаш на изазове разне па ако контрола омане богме се здеси и оно непланирано са кобним завршетком. но како ја у неки усуд верујем да нам је уживоту ама баш све испланирано унапред однегде томе се побећи неможе стога . . незнам шта да додам више.

драгомие да сте нам удруштву .

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana