Politika

Kako-Srbiju u Evropu, Evropu u Srbiju

Jelena Milić RSS / 01.05.2012. u 07:44

Građani Srbije,


Dužni smo da budemo hrabri onda kada nam je Srbija obeshrabrena. Dužni smo da govorimo istinu Srbiji u kojoj je lakše lagati druge i sebe. Dužni smo da odbranimo naše pravo na Srbiju u Evropi i Evropu u Srbiji.
Svi mi, dobronamerni građani, borci za evrop- sku Srbiju od 9. marta do 5. oktobra, ogorčeni smo zbog mnogih proneverenih ciljeva. Posebno smo nezadovoljni zbog nepotrebnog i opasnog povlađivanja proevropske Vlade anti- evropskoj histeriji i strategiji da balvani sa dva carinska prelaza na severu Kosova blokiraju dobijanje statusa kandidata i datum početka pregovora o pristupanju Srbije Evropskoj uniji.


U zemlji bez vremena, gubitak statusa kandi- data ili kandidatura bez datuma pregovora značiće samo još jedno ubijanje normalne budućnosti, još jedno propadanje svega što je u Srbiji opstalo, još jednu izolaciju na periferiji Evrope svih koji iz Srbije nisu pobegli.

Za konfuziju u kojoj smo se našli najodgovo- rnija je politika vlasti, koja je svojim kalkulisan- jem i oklevanjem vrlo ozbiljno ugrozila evrop- sku orijentaciju društva i vitalne interese koji od nje zavise. Zato neka više niko ne očekuje da bez reči statiramo u obračunu koji se vodi protiv evropske Srbije. Mi danas ne možemo da uradimo poslove koje jedino može da uradi vlast. Oni koji vode Srbiju moraju da preuzmu odgovornost za njenu evropsku budućnost. Ukoliko se opredele za istinu, videće nas koji više ne možemo da čekamo, kako kroz minsko polje krčimo evropski put Srbiji koju oni vode.


Tužna je zemlja koja sebe trajno osuđuje na patnju kroz borbu koju vodi protiv sopstvene evropske budućnosti. Strašna je cena laži svih koji umanjuju težinu 9. decembra. Značaj tog datuma pred nama Srbija ne razume, kao što nije razumela pad Berlinskog zida ili posledice pristajanja na politiku rata i zločina. Zato
treba da se zna da će nas, ako ne odgovorimo istinom i demokratskom mobilizacijom, gore nego devedesetih godina, razoriti surovost ideje da Srbija može bez Evrope.


U Srbiji se taj decembarski dan doživljava i kao pretnja i kao šansa. Kroz njega se prelamaju i naša prošlost i naša budućnost, i pozitivna i negativna energija Srbije. Uspesi i neuspesi, sreća i razočaranje, radosti i strahovi naše gen- eracije. Zbog toga se svojim jasnim stavom o budućnosti zemlje moramo suprotstaviti političkoj hipnozi kojom se umanjuje stvarni značaj Evrope za Srbiju. Nestaćemo u samoizolaciji koja nam se nudi kao častan odgovor na navodno nečasnu Evropu.


Ne smemo da se povlačimo pred lažima kojima se krije crna statistika Srbije. Mi smo najsiromašnije evropsko društvo, sa najman- jom platom i penzijom, najvećom stopom nezaposlenosti, najmanjim investicijama, najvećim rastom duga, najnefunkcionalnijim obrazovnim sistemom i najvećim odlivom mozgova u Evropi. To nije slika naših sposob- nosti, nego cena pogrešne politike. Cena koja će rasti sve dok tu politiku ne napustimo.


Užasno je što deo političkih, verskih, privred- nih i kulturnih snaga u zemlji svoj interes prepoznaje u toj istorijski najdubljoj rupi u kojoj se možemo naći ako izgubimo evropsku budućnost. Mi imamo vlast, ali nemamo državu. U zemlji koja statira u evropskim integracijama nema posla dok vas "vlast" ne zaposli, nema sporta dok mu "vlast" ne predsedava, nema kulture bez pečata "vlasti", ni medija koje je "vlast" poštedela svoje uređivačke politike.


Dobro je što smo mi te realnosti svesni, i što smo spremni da borbom za evropsku Srbiju jasno kažemo u kakvom svetu želimo da živimo. Smisao vidimo samo u Srbiji promen jenih prioriteta, zemlji slobodnih građana koja je konačno pronašla mir sa sobom i susedima, društvu kojim vladaju pravo i efikasne insti- tucije, zajednici koja ceni i podstiče znanje, rad i uspeh, razvija konkurenciju i otvara eko-nomiju, modernizuje sve zaostalo. Samo tu ideju vreme može potvrditi kao pozitivnu viziju društva koje zna šta će sa sobom u 21. veku.


Danas, kao zrelo društvo, sposobno da racio- nalno rasuđuje o sopstvenim interesima, treba da se okupimo oko ideje preokreta koja vodi Srbiju u Evropu. Moramo svojom snagom naterati zvaničnu politiku Srbije da donese neophodne odluke, promeni kosovski kurs, iskoristi najveću šansu i ispuni najveću obavezu ove generacije.


Naš odgovor na katastrofu kojom preti ujedinjeni antievropski front mora biti jasan, odlučan i snažan. Zato želimo da ujedinimo sve koji su za Srbiju u Evropi, okupljeni oko nje kao jedine ideologije koja danas predstavlja izbor zemlje. Sve naše razlike, sva naša razočaranja podredimo borbi za Srbiju u Evropskoj uniji. Sada je potrebna mobilizacija svih snaga protiv bede i zaostalosti.


Odbijamo da se povlačimo i pravimo kompro- mise s antievropskim uzurpatorima naše budućnosti. Ne smemo i nemamo pravo da odstupimo pred istim idejama koje su nas devedesetih gurnule u krvavu avanturu, koja se okončala istorijski najvećim porazom Srbije i srpskog naroda. Mi smo završili u izbegličkim kolonama i redovima pred ambasadama zemalja u koje su nam otišli najbliži, dok je Srbija osramoćena zločinima koji su u njeno ime počinjeni prema drugim narodima i njoj samoj. Te snage su se sada ujedinile oko zajedničkog cilja, da podignu barikade na svim putevima koji nas vode ka Evropi. Zaklanjajući se iza parola kosovske nesreće, koju su oni skrivili, Evropu proglašavaju za neprijatelja Srbije i svih Srba na svetu, prizivaju novu nesreću na Kosovu i tragediju u Srbiji, ponovo raspiruju mržnju prema susedima i prete da ćemo biti lider novog haosa.


Evropa nam je prvi državni interes i zbog stotina hiljada građana Srbije koji žive i rade u njoj, i zbog toga što na to ogromno tržište izvozimo 80 odsto svega što izvozimo, i zbog investicija i fondova, i zbog toga što je Evropa i sistem vrednosti kojem težimo i podrška i solidarnost u nevolji. Evropska unija nam je u antifašističkoj istoriji, u politici, ekonomiji i tehnologiji, kulturi i obra- zovanju, u igri, u svemu.


Nepriznavanjem kosovske istine i stvarnosti, ne menja se ni ta istina, ni ta stvarnost. Kosovo nije pod suverenitetom Srbije od rata '99. i Kumanovske kapitulacije, nakon koje se Srbija s Kosova povukla. Zbog toga strategija "I EU i Kosovo" znači ni EU ni Kosovo. Između evropskih država nema ni carinskih ni graničnih barijera, a naša Vlada, koja tvrdi da vodi Srbiju u Evropu, rizikuje da nam ta ista Evropa zatvori vrata zbog četvorice carinika na dva carinska prelaza. To niko ne može da razume, niti iko razuman u Srbiji može da razume Srbe koji Srbe na Kosovu hrane mržnjom prema Albancima sa kojima žive, pozivajući ih, sve češće, da na Kosovu opet prolivaju krv.


Srbija mora da promeni politiku ako želi u Evropu. Umesto starih kosovskih parola, treba nam nova politička hrabrost. Društvo pokreću vredne ideje, baš kao što ga uništavaju falsifikati, u šta se pretvorila današnja kosovska politika vlasti. Potrebna nam je vizija Srbije koju će vreme potvrditi, a ne demantovati. Ideja koja treba da učini jasnim horizont koji stoji pred nama.Takvu viziju i ideju ne možemo dosegnuti ukoliko smo izvan Evrope, u stalnom sukobu i nesporazumu sa vodećim demokratskim državama sveta.
Zato verujemo da je borba za Srbiju u Evropi i Evropu u Srbiji jedina ispravna i poštena politika.


Zato Srbiji treba preokret!Komentari (282)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

gorstak92 gorstak92 07:54 01.05.2012

Prvi!

Juhu!
dragoljub92 dragoljub92 07:56 01.05.2012

Re: Prvi!

gorstak92
Juhu!

nemaš pametnija posla nego da se razgovaraš sgluvi i čitaš pamflete?
ecce-florian ecce-florian 08:02 01.05.2012

Re: Prvi!

bronza je bronza
gorstak92 gorstak92 08:18 01.05.2012

Re: Prvi!

quote=dragoljub92]
gorstak92
Juhu!

nemaš pametnija posla nego da se razgovaraš sgluvi i čitaš pamflete?
Jok bre.
Provalio sam da Ms. Milić ne odgovara na svom blogu, a iz komentara sam skapirao da ovo jeste serijal političkih pamfleta. Nisam, valjda, lud da čitam to, a znam jednu devojku čiji je to posao. Smeje se histerično i ima najcrnji smisao za humor. Mislim da su je ti pamfleti oštetili.
gorstak92 gorstak92 08:25 01.05.2012

Re: Prvi!

ecce-florian
bronza je bronza

Znači i ti čekaš tvoje za prvomajski uranak pa si svratio na blog.
Zašto se to zove uranak?
Zvuči mi malo crkveno kao da je bilo neko bdenje pa ustanici sa Karađorđem rano ujutru idu na roštiljanje.
ecce-florian ecce-florian 08:37 01.05.2012

Re: Prvi!

Nisam, valjda, lud da čitam to, a znam jednu devojku čiji je to posao. Smeje se histerično i ima najcrnji smisao za humor.

Ajde molim te pitaj je šta ovo znači

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković je poručio da će ovi izbori biti uzaludni ako "Preokret" ne napravi uspeh kroz dvocifreni rezultat.
Srbiji je potreban preokret od temelja do krova i zato će se na ovim izborima glasati za lokomotivu koja treba da pokrene obamrle vagone, kazao je Drašković.


da li je to nastavak one misli
gorstak92 gorstak92 08:42 01.05.2012

Re: Prvi!

Baš ću da je pitam.
Nije neverovatno da je ona smislila taj pamflet.
Kažem ti da je skroz fijuknula.
Ja sam joj predložio da ide u invalidsku penziju. Ili da nadje nekog dedu.
ecce-florian ecce-florian 08:54 01.05.2012

Re: Prvi!

Ma daj nećemo više o tim kampanjskim tehnomenadjerima .
Daj nešto prigodno, prvomajsko a ipak angažovano
napr

ŽIVELA ASKA!
alselone alselone 09:06 01.05.2012

Re: Prvi!

gorstak92
Juhu!


Briljiras na najznacajnijim blogovima.

racio- nalno


Prica se po selu da ovo ni ne kuca Ms Milic licno i personalno vec Dragec i 10 istreniranih majmuna.
JJ Beba JJ Beba 13:12 01.05.2012

Re: Prvi!

Zašto se to zove uranak?

pa kako je prvalino? daprostiš zornjak?
Vasa S Tajcic Vasa S Tajcic 02:24 02.05.2012

Re: Prvi!

Ко је ова женска што поставља ове небулозне говоре у последњих неколико дана? Тако је говорио Слободан Милошевић. Изгледа да преокретачима и прелетачима иста особа пише говоре.

Тадићу треба неко да замени Г17 у влади па навија за прекорет. Већ видим ту проевропску коалицију Вук, Чеда, Тривијална и Дачић. Даница министар за енергетику, Вук министар за равну гору, Чеда потпреседник владе, Дача председник владе, Мркоња Бекута министар за градњу коридора 10, Бајатовић министар за спорт, Тривијална министар за некултуру и простаклук и још једно 20 министара. Све по европским правилима.

Баш зато бели листић......
Jelica Greganović Jelica Greganović 13:56 02.05.2012

Re: Prvi!

Баш зато бели листић......

Taman grobaru u džep.
JJ Beba JJ Beba 15:28 02.05.2012

Re: Prvi!

Jelica Greganović
Баш зато бели листић......

Taman grobaru u džep.

ako
nema više manje zlo, dosta je bilo
freehand freehand 16:19 02.05.2012

Re: Prvi!

JJ Beba
Jelica Greganović
Баш зато бели листић......

Taman grobaru u džep.

ako
nema više manje zlo, dosta je bilo

Pa što ne glasaš onda za Koštunca, na primer?
Mis'im - isti đavo a dobro zezanje?
JJ Beba JJ Beba 19:24 02.05.2012

Re: Prvi!

freehand
JJ Beba
Jelica Greganović
Баш зато бели листић......

Taman grobaru u džep.

ako
nema više manje zlo, dosta je bilo

Pa što ne glasaš onda za Koštunca, na primer?
Mis'im - isti đavo a dobro zezanje?

qq on je tek zlo. sa velikim Z
za koštunicu sam glasala samo 2000 kada sam htela sebi ruku da amputiram.


back to the 90s
quickspacemantra quickspacemantra 08:06 01.05.2012

...

Odbijamo da se povlačimo i pravimo kompro- mise s antievropskim uzurpatorima naše budućnosti.


Znaci, kazete nam da ipak nema koalicije sa DS? To su sjajne vesti, zbog kojih LDP ponovo ima moj glas.


Naš odgovor na katastrofu kojom preti ujedinjeni antievropski front mora biti jasan, odlučan i snažan.


Da pogadjam: ako ih ne mozes pobediti, pridruzi im se? Samo, cekajte, mislili ste na Djilas/Dacic/Palma front ovde, jel' tako?


Kakav prvi maj, takav i LDP - neuticajan, obesmisljen, isprazan. "Srecan" nam prvi maj!
zilikaka zilikaka 08:21 01.05.2012

6

Šta se ovde danas kuva?
Mislim, ne moš stalno jesti kečigu...
dragoljub92 dragoljub92 08:57 01.05.2012

Re: 6

zilikaka
Šta se ovde danas kuva?
Mislim, ne moš stalno jesti kečigu...

ništa,ovde važi ona
kad gazdarice nema,a evidento i stvarno je nema,mišoviblozeri kolo vodu i pričaju sami sassebesi,to je inače politika koju nam ldp nudi,oni ćre da vladaju i da se kriju i ič neće da komuniciraju sas narod,nisu dužni da nitkomu ništa odgovaraju.
niccolo niccolo 09:07 01.05.2012

Re: 6

Šta se ovde danas kuva?
Mislim, ne moš stalno jesti kečigu...

Lako je vama da se zevzečite, vi ne radite, a Jelena je i danas morala jedan blog...
alselone alselone 09:12 01.05.2012

Re: 6

Jelena je i danas morala jedan blog...


Krvav je taj njihov lebac NVO-aski.
vishnja92 vishnja92 09:19 01.05.2012

Re: 6

mišoviblozeri kolo vodu i pričaju sami sassebesimouse revenge
ecce-florian ecce-florian 09:19 01.05.2012

Re: 6

Lako je vama da se zevzečite,...Da znaš

Ajmo onda malo angažovane muzikena margini komentara

Svaka sličnost dela stihova songa
kao npr
Med nogami pionirčki-pio-nirčki,migi-mi­gajo s papirčki, pa-pa-pa.

sa blogom ili blogerima je slučajna
alselone alselone 09:23 01.05.2012

Re: 6

mouse revenge


Ovo ko predvidjanje rezultata izbora.
mrale54 mrale54 09:36 01.05.2012

Re: 6

zilikaka
Šta se ovde danas kuva?
Mislim, ne moš stalno jesti kečigu...


Kako to - kuva?

C, c, c, koji troll!

Valjda je poznato da se danas rostilja, raznjari i ladnopivari!!

Paaa, mis'm sstvaaaaarno...

miloradkakmar miloradkakmar 12:14 01.05.2012

Re: 6

zilikaka
Šta se ovde danas kuva?
Mislim, ne moš stalno jesti kečigu...

Ima dobre, domaće kečige u Banoštoru.
I, smuđa.
cult cult 13:39 01.05.2012

Re: 6

Em ne jedem ribu (sem lososa i orade al samo u obliku fileta..strahotno se osecam kad vidim celu ribu na stolu), em reč "kečiga" zvuči toliko strašno da nisam mogao da čitam prethodni milićkin uradak.
i evo, sad necu moci ni ovaj.
mrale54 mrale54 13:46 01.05.2012

Re: 6

cult
Em ne jedem ribu (sem lososa i orade al samo u obliku fileta..strahotno se osecam kad vidim celu ribu na stolu), em reč "kečiga" zvuči toliko strašno da nisam mogao da čitam prethodni milićkin uradak.
i evo, sad necu moci ni ovaj.


Pa, da joj javimo da sutra ne pise o "kecig..." - oh, izvini!!

AlexDunja AlexDunja 13:51 01.05.2012

Re: 6

, em reč "kečiga" zvuči toliko strašno da nisam mogao da čitam prethodni milićkin uradak.
ne paziš na času:

tenis i sarmice su bili tema poslednjeg krkarovog bloga
JJ Beba JJ Beba 13:52 01.05.2012

Re: 6

tenis i sarmice su bili tema poslednjeg krkarovog bloga

i šiške, da?
AlexDunja AlexDunja 13:56 01.05.2012

Re: 6

i šiške, da?i šiške, do 17.

edit:

a sad ozbiljno,
kaja klanica je postao vrhunski sport, jbt

pre neki dan onaj fudbaler na utakmici,
sad ovaj plivač,

kaće da ukapiraju da ljudski organizam ima limite..
itenis je takav, najozbiljnije neko će samo da cakne, usred meča.
odvratno.
angie01 angie01 14:02 01.05.2012

Re: 6

cult
Em ne jedem ribu (sem lososa i orade al samo u obliku fileta..strahotno se osecam kad vidim celu ribu na stolu), em reč "kečiga" zvuči toliko strašno da nisam mogao da čitam prethodni milićkin uradak.i evo, sad necu moci ni ovaj.


losos-svakako ziv u susiju, moze i dimljeni,..umesto orade vise volim red sneper-lici na skarpinu, al je iz toplijih mora i to sa puno belog luka- nema ljubljenja posle:))),...a keciga, one male, frigane, sa blitvom-na 'leba da ih mazes!
JJ Beba JJ Beba 14:16 01.05.2012

Re: 6

kaće da ukapiraju da ljudski organizam ima limite..
itenis je takav, najozbiljnije neko će samo da cakne, usred meča.
odvratno.

pa dobro, telo ima granice, ali u tenisu stvari stoje malo dugačije.
u tenisu se napredak ogleda u sve boljim, kvalitetnijim i bržim podlogama, zatim u reketima novih generacija naterijala , žicama novih tehnologija. upravo sadašnji nivo igranja tenisa je trijuf nauke. nikada stara garda tenisera sa drvenim reketima i ketgud žicama ne bi mogla da sa osneve lije jednom drugom šalje prijketile 10 minuta iz sve snage bez prestanka.
u plivanju su probali ono sa onim spec odelima iz jednog dela koja su s spravom zabranjena.

atletika takođe pomera granice kvalitetom tartana, patika, one motke za vis su od nekog spejsšatl materijala...
mada onaj usein bolt trči kp vetar
ali da sportisti naprežu tela preko svih granica to je fakat.
jbga lova, zabava, kapitalizam
cult cult 14:18 01.05.2012

Re: 6

E kad su sarmice u pitanju tu se lomim oko maminih i taštinih. Dualitet jedan životni. Plus se mora biti diplomata pri odgovaranju na "i? Kakve su?" jer to pitanje ukljucuje mnogo više nego što se naizgled čini, a iščekujuća napetost pravi čudna pucketanja u vazduhu.
JJ Beba JJ Beba 14:19 01.05.2012

Re: 6


losos-svakako ziv u susiju, moze i dimljeni,

mljac, mljac

može i orada, pic, kovač (na lešo), dobar brudet očeg hočeš (škrpina obavezno) sve iz mora daj


što se tiče reke lipljan, štuja

zilikaka zilikaka 14:21 01.05.2012

Re: 6

..strahotno se osecam kad vidim celu ribu na stolu),

dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 14:23 01.05.2012

Re: 6

angie01
cult
Em ne jedem ribu (sem lososa i orade al samo u obliku fileta..strahotno se osecam kad vidim celu ribu na stolu), em reč "kečiga" zvuči toliko strašno da nisam mogao da čitam prethodni milićkin uradak.i evo, sad necu moci ni ovaj.


losos-svakako ziv u susiju, moze i dimljeni,..umesto orade vise volim red sneper-lici na skarpinu, al je iz toplijih mora i to sa puno belog luka- nema ljubljenja posle:))),...a keciga, one male, frigane, sa blitvom-na 'leba da ih mazes!A pijanog sarana?
angie01 angie01 14:47 01.05.2012

Re: 6

A pijanog sarana?


moze, bre, zeno draga-divljak!

ovi alasi u Zemunu, rade neku jos ludju varijantu- naloze vatru, pa kad ostane zar, nabodu sarana na pritku, skroz na vrah, a nju zabodu u zar, onda se on sam polako pece u svojoj masnoci i kako se topi, klizi na dole,kada se skroz spusti- moze da se jede-ono extra!

angie01 angie01 14:48 01.05.2012

Re: 6

a iščekujuća napetost pravi čudna pucketanja u vazduhu..zahebano,...a one se obe trude jos vise!:)
angie01 angie01 14:50 01.05.2012

Re: 6

što se tiče reke lipljan, štuja


sto se tice reke-smudj!
lidiaz lidiaz 14:59 01.05.2012

Re: 6

JJ Beba
kaće da ukapiraju da ljudski organizam ima limite..
itenis je takav, najozbiljnije neko će samo da cakne, usred meča.
odvratno.

pa dobro, telo ima granice, ali u tenisu stvari stoje malo dugačije.
u tenisu se napredak ogleda u sve boljim, kvalitetnijim i bržim podlogama, zatim u reketima novih generacija naterijala , žicama novih tehnologija. upravo sadašnji nivo igranja tenisa je trijuf nauke. nikada stara garda tenisera sa drvenim reketima i ketgud žicama ne bi mogla da sa osneve lije jednom drugom šalje prijketile 10 minuta iz sve snage bez prestanka.
u plivanju su probali ono sa onim spec odelima iz jednog dela koja su s spravom zabranjena.

atletika takođe pomera granice kvalitetom tartana, patika, one motke za vis su od nekog spejsšatl materijala...
mada onaj usein bolt trči kp vetar
ali da sportisti naprežu tela preko svih granica to je fakat.
jbga lova, zabava, kapitalizam

Naprezanje ni po jada, steroidi ubijaju. A zbog konstitucije upotreba je mozda vidljivija kod zena, mada muskarci izgleda vise stradaju.

I jos jedna stvar o kojoj sam svojevremeno i pisala, redovni pregledi.
Na mom mikro nivou bilo je neophodno jednom godisnje ici na sportski pregled. Ne bi ti dali potpis za kvarne zube, a kamoli za neke ozbiljnije probleme. A onda u jednom momentu, uprava naseg kluba dogovorila se sa lekarima da se na nama obave detaljniji pregledi, ali da sve dobijemo potpis. Sad, nemam ja nista protiv detaljnog pregleda, ali ne sme neko ko nije zdrav da dobije potpis.

A pare udju tamo gde sportista ili menadzer ili klub odluci da isti igra i sa ozbiljnim srcanim manama recimo.
dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 15:02 01.05.2012

Re: 6


angie01
A pijanog sarana?


moze, bre, zeno draga-divljak!

ovi alasi u Zemunu, rade neku jos ludju varijantu- naloze vatru, pa kad ostane zar, nabodu sarana na pritku, skroz na vrah, a nju zabodu u zar, onda se on sam polako pece u svojoj masnoci i kako se topi, klizi na dole,kada se skroz spusti- moze da se jede-ono extra!Tako na Dunavu u Grockoj spremamo deveriku, i fe-no-me-nal-na je

A sto klizi vino, rumeno....

AlexDunja AlexDunja 15:12 01.05.2012

Re: 6

A pare udju tamo gde sportista ili menadzer ili klub odluci da isti igra i sa ozbiljnim srcanim manama recimo.


strašno je, sećam se da je endi marej
upozoravao na to da su napori preveliki prošle
godine kada su igrači tražili da se skrati teniska sezona,

pričao je o tome da igraju na granici izdržljivosti,

verujem da vrhunski sportisti imaju žestoku kontrolu zdravlja,

ali, vidiš da se sve češće dešavaju ovakvi ishodi,
jadan momak, bre 26 godina.
JJ Beba JJ Beba 15:15 01.05.2012

Re: 6

angie01
što se tiče reke lipljan, štuja


sto se tice reke-smudj!

meni smuja dosadan. suviše komercijalan za moj ukus, mada ga volem zapečenog

kuvana štuka je jedan od specijaliteta moje kuće- štuja se skuva, (supa se kuva sa limunom tako da ima vrlo egzotičan , kiseo ukus nalimun) a kuvana štuka se služi sa holandez sosom.
lidiaz lidiaz 15:19 01.05.2012

Re: 6

Pa pogledaj sezonu, i musku i zensku, sa sve timskim takmicenjima.
Recimo, Fed kup odmah posle Australije, pa onda Stutgart odma posle Fed kupa. A ako neces da igras Fed kup, onda si izdajnik/ne mozes da ides na olimpijadu.
Slicno sa Davis kupom.

Pa onda uvodjenje obaveze da se igra na turniru A i B. Pa su se Ruskinje pobunile maltene sto im je obavezno da igraju na xy raznih turnira, ali ne mogu da izaberu Moskvu.
Ja razumem da se placa veliki novac da ti igraju najbolji, ali nije turnir slabili, Monte Karlo na primer, ako ne igra Federer. To je bolje nego da onda ne igra posle Vimbldona uopste ko Nadal godinama.

Ali isto je u svim sportovima, tenis je mozda drasticniji posto su njihovi mecevi svaki dan, i, ako su uspesni, imaju dva dana nedeljno bez meca, ali to ne znaci i bez treninga.
AlexDunja AlexDunja 15:30 01.05.2012

Re: 6

Ali isto je u svim sportovima,


ma sasvim sigurno, nego ja tenis najviše pratim,
i tu je baš očigledno, jer sezona traje maltene cele godine,

jedva si izboksovali da se skrati za dve nedelje,
pare su stvarno nemilosrdne.
zilikaka zilikaka 15:32 01.05.2012

Re: 6

angie01
što se tiče reke lipljan, štuja
sto se tice reke-smudj!

Što se tiče reke, štuka i smuđ (posle kečige, naravno)
lidiaz lidiaz 15:43 01.05.2012

Re: 6

AlexDunja
Ali isto je u svim sportovima,


ma sasvim sigurno, nego ja tenis najviše pratim,
i tu je baš očigledno, jer sezona traje maltene cele godine,

jedva si izboksovali da se skrati za dve nedelje,
pare su stvarno nemilosrdne.

Pa u vecini sportova sezona traje cele godine :).
Opet, na mom mikro primeru, mi smo imale slobodno mesec dana preko leta, i to je to. Na makro, ponekad nemaju ni toliko. Najbolji imaju svake godine preko leta neko veliko takmicenje, pa dobiju nedelju dana za odmor, ali cik dodji na pripreme nepripremljen.
Teniseri makar dobijaju velike pare, ti koji imaju iscrpljujucu sezonu .

Inace, kad smo kod tenisa, kako komentarises novu boju sljake, prasina sta li
lidiaz lidiaz 15:48 01.05.2012

Re: 6

zilikaka
angie01
što se tiče reke lipljan, štuja
sto se tice reke-smudj!

Što se tiče reke, štuka i smuđ (posle kečige, naravno)

Bre ide mi voda na usta. Odrasla na recnoj ribi, a sad je samo sanjam.
Ja sam uvek najvise volela sarana, mada i smudja. Stuka je ukusna, ali ima previse kostiju. Som je isto sjajan. Ja licno nisam volela kechigu, nekako mi bila peskovita, mada su je tata, mama i brat tamanili. A i moj muz je voli.

Inace, moj tata je isao ozbiljno u ribolov leti. I sa pecaljkama, i sa mrezom (i buckalicom). Ode na Moravu (zapadnu, tamo nam je bilo selo), razapne sator i samo mu nosimo rucak preko dana. Tako da su somovi bili sveze ulovljeni :). Jedna dobra stvar devedesetih bila je da industrija nije radila, pa je Morava bila cista.
Na Dunav je isao ponekad vikendom.
Inace, imao je svoje mesto za kupovinu ribe, na Dunavu, na smederevskom putu, kad se prodje Grocka. Ima alasko naselje. Jeftinije i sveze...
AlexDunja AlexDunja 15:52 01.05.2012

Re: 6

Inace, kad smo kod tenisa, kako komentarises novu boju sljake, prasina sta li


misliš ovo u madridu:))


smejurija, iskreno meni kao navijaču ispred tevea
odgovara, jer stvarno će se bolje videti loptica,

ali imam razumevanja za rafu, što je ogorčen,

stvarno će biti bzvz ako se ispostavi da i ostalim igračima ne odgovara,
a da je ovaj vlasnik to uradio samo zbog para, u to nema sumnje.

videćemo za par dana...
lidiaz lidiaz 15:57 01.05.2012

Re: 6

Jbt, jel to bazen?

Pa dobro, makar ce Ani i Noletu odgovarati, oni tako odrasli
zilikaka zilikaka 15:59 01.05.2012

Re: 6

lidiaz

zilikaka

angie01što se tiče reke lipljan, štujasto se tice reke-smudj!Što se tiče reke, štuka i smuđ (posle kečige, naravno)Bre ide mi voda na usta. Odrasla na recnoj ribi, a sad je samo sanjam.Ja sam uvek najvise volela sarana, mada i smudja. Stuka je ukusna, ali ima previse kostiju. Som je isto sjajan. Ja licno nisam volela kechigu, nekako mi bila peskovita, mada su je tata, mama i brat tamanili. A i moj muz je voli.Inace, moj tata je isao ozbiljno u ribolov leti. I sa pecaljkama, i sa mrezom (i buckalicom). Ode na Moravu (zapadnu, tamo nam je bilo selo), razapne sator i samo mu nosimo rucak preko dana. Tako da su somovi bili sveze ulovljeni :). Jedna dobra stvar devedesetih bila je da industrija nije radila, pa je Morava bila cista. Na Dunav je isao ponekad vikendom.Inace, imao je svoje mesto za kupovinu ribe, na Dunavu, na smederevskom putu, kad se prodje Grocka. Ima alasko naselje. Jeftinije i sveze...

A moš misliti mene. Pokojni teča bio (i) profesionalni alas, a ja najmlađe dete u familiji. Ljubijetetka
freehand freehand 16:08 01.05.2012

Re: 6

Sve su ribe najbolje. I babuška i tolstolobik, i jegulja, i bandar i grgeč. I cverglan, i manić, klen, mladica, pastrmka. Na gradele, na prutiću, u tiganju, čorbi ili fišpaprikašu.
Najbolja je ranom zorom, po lepom danu, i u toplo predvečerje. Uz belo ili crveno vino, pivo ili špricer. Sa krompirom kuvanim u ljusci ili zapretenim u žar i pepeo.
Sa hlebom, pogačom, kačamakom ili klot.
Uz cvrkut ptica, Autobus u pola šest, ili gitaru.
Samo da je dobro društvo.
AlexDunja AlexDunja 16:11 01.05.2012

Re: 6

Jbt, jel to bazen?


rafa se baš ozbiljno pobunio,
zbog tradicije, zbog simbolike koju šljaka
ima za njega, pa i za španiju uopšte,

meni je glupo kad se mišljenje tako velikog igrača
ne uzme u obzir ozbiljnije.

ali, kao i u svemu, novac pobedi..
dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 16:18 01.05.2012

Re: 6


lidiaz
Inace, imao je svoje mesto za kupovinu ribe, na Dunavu, na smederevskom putu, kad se prodje Grocka. Ima alasko naselje. Jeftinije i sveze...


1124. Orešac.
zilikaka zilikaka 16:26 01.05.2012

Re: 6

ajd sve, al tolstolobik ne dolazi u obzir!
freehand freehand 16:29 01.05.2012

Re: 6

zilikaka
ajd sve, al tolstolobik ne dolazi u obzir!

Š'o?
Može i protfiš, i amur, i bucov, i crvenperka.
Uz fucu na male goliće, frizbi i začinjeno sa mnogo smeha...
Nemaš pjma šta si jeo, samo znaš da je bilo dobro!
zilikaka zilikaka 16:33 01.05.2012

Re: 6

Š'o?

Ga'no!
EDIT:
Nego, nikad neću zaboraviti ona kupanja leti.
Mulj do kolena, malo gore ona niska travica sa žutim cvetićima, guske, a svugde okolo ovčija govanca
lidiaz lidiaz 16:43 01.05.2012

Re: 6

dusanovaiivanovamama

lidiaz
Inace, imao je svoje mesto za kupovinu ribe, na Dunavu, na smederevskom putu, kad se prodje Grocka. Ima alasko naselje. Jeftinije i sveze...


1124. Orešac.

Jeste, Oresac :).
angie01 angie01 16:44 01.05.2012

Re: 6

Bre ide mi voda na usta.


evo kad dodjes, javi se, pa svi ovde sto su se prijavili kao ljubitelji ribe-da odemo na neko savladjivanje, da te malo zelja mine!
Jukie Jukie 16:52 01.05.2012

Re: 6

cult
em reč "kečiga" zvuči toliko strašno da nisam mogao da čitam prethodni milićkin uradak.i evo, sad necu moci ni ovaj.

Ma samo je malo isečeš iza glave i povučeš i izvučeš hooordu

Evo ovde sa slikama:
Wandering chopsticks
mariopan mariopan 17:00 01.05.2012

Re: 6

zilikaka
Šta se ovde danas kuva?
Mislim, ne moš stalno jesti kečigu...

Ne može, kada dojadi onda promenimo.
Danas sam uvalila gostima kuvanje (roštilj)), a ja slavim praznik, znači ne radim.
Uzela unučicu u krilo i pokazivala joj kako se slika akvarel.
Pravim slikarskim bojama, na pravom papiru, nije ona mala, bar tako ona kaže.

Onda smo gledali njene slike na kompu "kada je bila mala".
Sada je u parku ljulja se, a ja preskačem haos po kući, hvalaBogu što imam nekoga ko ga pravi

PRAVI PRAZNIK.
zilikaka zilikaka 17:00 01.05.2012

Re: 6

Ono tamo je pre ajkula
Ne znam kako se "to" savladava
freehand freehand 17:00 01.05.2012

Re: 6

Nego, nikad neću zaboraviti ona kupanja leti.
Mulj do kolena, malo gore ona niska travica sa žutim cvetićima, guske, a svugde okolo ovčija govanca

Ono - izroniš, a na glavi sedi žaba sama na listu lokvanja?
Ušla bosa, izašla sa čizmama?
zilikaka zilikaka 17:04 01.05.2012

Re: 6

freehand
Nego, nikad neću zaboraviti ona kupanja leti. Mulj do kolena, malo gore ona niska travica sa žutim cvetićima, guske, a svugde okolo ovčija govancaOno - izroniš, a na glavi sedi žaba sam na listu lokvanja?Ušla bosa, izašla sa čizmama?

Aha!
Nezgodno samo kad u mulju zagaziš na školjku, al staru, otvorenu

A jednom smo pravili turnir ko će biti više umazan od mulja.
Zaebano posle kosu oprati...
... a žaba bilo, al ne i lokvanja. Uglavnom sočivica.
Al se to teško trebi
mariopan mariopan 17:15 01.05.2012

Re: 6

Valjda je poznato da se danas rostilja, raznjari i ladnopivari!!Polako sa ladnim pivom da vas grlo ne zabole.
Ako zabole ipak, šiljem recepte za sirup od bokvice.
mariopan mariopan 17:18 01.05.2012

Re: 6

cult
Em ne jedem ribu (sem lososa i orade al samo u obliku fileta..strahotno se osecam kad vidim celu ribu na stolu), em reč "kečiga" zvuči toliko strašno da nisam mogao da čitam prethodni milićkin uradak.
i evo, sad necu moci ni ovaj.

freehand freehand 17:20 01.05.2012

Re: 6

Nezgodno samo kad u mulju zagaziš na školjku, al staru, otvorenu

Došli gosti iz grada u postojbinu pa rešili da sa mosta skaču u reku, da impresioniraju lokalne rođake/urođenike.
"Dobro, al' pazite na školjke" - kaže domaćin.
"Aha, ok."
"E, stvarno pazite na školjke, ne zajebavam se."
"Dobro, nema problema. Pazićemo hehehe."
"AL' opasne su školjke, kad vam kažem!"
"Ma kakve školjke , šta si zapeo?"
"Pa ima od keca, od vartburga, od juga, od škode..."
mariopan mariopan 17:24 01.05.2012

Re: 6

A pijanog sarana?

Aaaaaa, obožavamoooo.

Moja ćera pogotovo.
alselone alselone 18:51 01.05.2012

Re: 6

Ovako se pravi najbolja klopa od recne ribe.

Ribu obozavam u svim kombinacijama, a keciga, jeL se o njoj pricalo, mi je jedna od omiljenih. Uf, kad se 'nako lepo ispece, pa dobra salatica uz nju i spricer, -- bogdatevidi.
JJ Beba JJ Beba 19:01 01.05.2012

Re: 6

i protfiš,

tamiški prota je zakon
jeca92 jeca92 19:41 01.05.2012

Re: 6


smejurija, iskreno meni kao navijaču ispred tevea
odgovara, jer stvarno će se bolje videti loptica,

ali imam razumevanja za rafu, što je ogorčen,

Kad smo kod tenisa da li slucajno neko prati na Serbian Open? Sada kada Novak ne igra, cini mi se da su i mediji a i blogeri zesce iskulirali ovaj turnir.
Inace guys, uskoro pocine Rolan Garos...jeeej.
cult cult 20:32 01.05.2012

Re: 6

i šiške,

e, sad, u vreme kad je mrs cult još uvek pokušavala da me menja,
sećam se, na nekom moru smo bili, i ona meni danima objašnjava kako
time što ne jedem ribu gubim ceo jedan svet ukusa i kako bi bilo dobro da to u sebi promenim.
Naravno, posle tri dana pritisaka volja mi bi slomljena.
I ona mi naruči neku strahotu sa crnom ljušturom, neke školjke, mislim da su mušlje, izvinjavam se poznavaocima ako grešim. I donese Španac tanjir ogroman i gomila tog crnog i puno limuna, lepo onako aranžirano.
I ja zagrizem. I...
srdjan.pajic srdjan.pajic 00:59 02.05.2012

Re: 6

zilikaka
Š'o?

Ga'no!
EDIT:
Nego, nikad neću zaboraviti ona kupanja leti.
Mulj do kolena, malo gore ona niska travica sa žutim cvetićima, guske, a svugde okolo ovčija govanca


I obavezne pijavice!

mrale54 mrale54 05:34 02.05.2012

Re: 6

freehand
...i manić,


Ha! To!

Malo ljudi zna da je manic rodjak bakalara, da dolazi iz mora u Dunav (obicno u decembru, al' ga ima sve manje!) i vecina miisli da je maalo somche! (maniic ima malo spicastiju glavu, al' boja i sve ostalo moze da zbuni coveka)
Al' pajz sad!
Ajd' sto mu je meso I klasa, nego ga alasi lupkaju pruticem po stomaku, da mu se naduje dzigerica (koja je, ionako velicine dooobre pilece!), pa u brasno i na talandaru... ijoooooj...

Konobaaaaar, donesi laaadno trojstvo!!!!
sevarlica sevarlica 09:18 03.05.2012

Re: 6

a sam uvek najvise volela sarana, mada i smudja. Stuka je ukusna, ali ima previse kostiju. Som je isto sjajan. Ja licno nisam volela kechigu


Ko nije jeo Dunavskog Šraca nije jeo rečnu ribu... mmmmm nešt kao mali smuđ samo je meso masnije i slađe.

Inače do pre 5 godina, nikad nisam kupio rečnu ribu, kad mi se jede, odem i bacim "potez". Nakupi se uvek bar 2-3kg ribe za čorbu i prškanje
Sad ne smem ni da pomislim da pustim mrežu, odrali bi me sa kaznom.
sevarlica sevarlica 09:21 03.05.2012

Re: 6

freehand
zilikaka
ajd sve, al tolstolobik ne dolazi u obzir!

Š'o?
Može i protfiš, i amur, i bucov, i crvenperka.
Uz fucu na male goliće, frizbi i začinjeno sa mnogo smeha...
Nemaš pjma šta si jeo, samo znaš da je bilo dobro!


Ih od tostolibika pljeskavice, a protviš(nisam ga jeo 10 godina) onako žut pa ga staviš na "procep".
sevarlica sevarlica 09:31 03.05.2012

Re: 6

Jukie
cult
em reč "kečiga" zvuči toliko strašno da nisam mogao da čitam prethodni milićkin uradak.i evo, sad necu moci ni ovaj.

Ma samo je malo isečeš iza glave i povučeš i izvučeš hooordu

Evo ovde sa slikama:
Wandering chopsticks


Juki, ovo što si okačio je pre jesetra ili moruna. Kečiga je iz iste porodice ali ima tamniju kožu i šiljatiju glavu t.j. njuška joj je tanja a duža.

[url=http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B5%D1%87%D0%B8%D0%B3%D0%B0_%D0%B4%D1%83%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B0][/url]


freehand freehand 09:36 01.05.2012

Hipnotisano pile

... je postalo Električni orgazam.
Ja sam, dok čitam ovaj opus Hipnotisani krelac.
Od koga će nastati hipnotisani retard-krelac.
lidiaz lidiaz 15:00 01.05.2012

Re: Hipnotisano pile

A sto citas, ja idem na komentare direktno :p
palilula92 palilula92 15:11 01.05.2012

Re: Hipnotisano pile

lidiaz
A sto citas, ja idem na komentare direktno :p

blogovatelj blogovatelj 15:41 01.05.2012

Re: Hipnotisano pile

A sto citas, ja idem na komentare direktno :p


Ja sam prvi procitao ceo, drugi pola, a posle toga samo prve dve recenice, refleksno, a ne zato sto hocu.
Nego, imam jedan predlog. Posto su vec ovi blogovi urnebesni, ajde malo kacite slike-klipove-muziku-sta bilo.
Jukie Jukie 16:58 01.05.2012

Re: Hipnotisano pile

Ja sam lepo gledao u sredinu ekrana dok sam skrolovao na dole, za slučaj da se perifernim vidom zapazi neka zanimljiva rečenica, a pošto nije bilo ničega, onda sam već bio na komentarima (to je kao kad ideš do autobuske stanice)
maksa83 maksa83 09:48 01.05.2012

kralju!

Svi mi, dobronamerni građani, borci za evrop- sku Srbiju


Ovo kopi-pejst prelamanje sa pisaće mašine me podsetilo na Vidovdanski Sabor kad su doveli NjKV Acu, još taze uvezenog ali necarinjenog a koji je tada govorio srpski podjednako dobro kao i sada (dakle, tu otpr. kao Tom Kruz) i dali mu da čita neki Govor Okupljenim (mahom) Četnicima (Veljko Bulajić flejvr).

I čita tako NjKV Aca, čita, i dolazi do pretposlednje strane, i kaže NjKV Aca:

"Živela demokratska Srbi!" <stane, kao gotovo, ali okrene stranu i vidi da ima još i završi> "-ja!"


Eh, mladosti...

Edit & P.S. - A iza njega Vuk dok je još bio u hippie (pre ove yuppie) fazi - duga kosa se vijori i ona epska brada onako malo mrda, osmehuje se sa ponosom na okupljene trupe.
dragoljub92 dragoljub92 09:55 01.05.2012

Re: kralju!

Eh, mladosti...

freehand freehand 09:58 01.05.2012

Re: kralju!

osmehuje se sa ponosom na okupljene trupe.

... krajičkom oka šmekajući okolne poslovne prostore,
mansarde i salonce,
dok ga za trupe vaistinu zabole...
Šta, Maksimoviću?
maksa83 maksa83 10:02 01.05.2012

Re: kralju!

dok ga za trupe vaistinu zabole...
Šta, Maksimoviću?

Phmppmhmmmm... kokarda!

Znam da se ne rimuje, ali mu lepo stajala, ne znam što je menjao fazon.

Nego, sad se setih i Kojadinovog Studija B iz faze "TV Stanica Vuk i Danica".

Mislim, dobro je bre to sve bilo, vazduh čist, seks prljav, Čeda još nekršten, sve je izgledalo moguće.
princi princi 10:16 01.05.2012

Re: kralju!

Svi mi, dobronamerni građani, borci za evrop- sku Srbiju

Mislim, kad te neko ubeđuje u svoju dobronamernost, čuvaj dupe (Azdejkoviću, no pun intended).

Inače, koliko se sećam Aca Gica nije dolazio na Vidovdanski sabor. Dolazio je 1993. ali na aerodrom, sećam se, ljubio neku travu. I kotrljao r.
freehand freehand 10:22 01.05.2012

Re: kralju!

Nego, sad se setih i Kojadinovog Studija B iz faze "TV Stanica Vuk i Danica".

Mislim, dobro je bre to sve bilo, vazduh čist, seks prljav, Čeda još nekršten, sve je izgledalo moguće.

A onda se Kojadin vazneo u Ministra sa sve Voštanim Čičom... Da, da, to je bilo vreme kad je Srbija bila mlada sa još nepobodenim kočićima diljem stambenog i poslovnog prostora, i dok je zemljište još arčeno na fabrike...
maksa83 maksa83 10:25 01.05.2012

Re: kralju!

Inače, koliko se sećam Aca Gica nije dolazio na Vidovdanski sabor. Dolazio je 1993. ali na aerodrom, sećam se, ljubio neku travu. I kotrljao r.


O ja se sećam jako dobro, gledao sa terase, bio NjKV Aca. Evo i pisani dokaz.

Te dane mi je obeležila Marširala-Marširala-Kralja-Petra-Garda, 0-24.

Ovim putem želim tom ravnogorskom DJ-ju da ga se, kad mu dođe i prođe sudnji čas, veže za stolicu, stavi slušalice sa nekim hardcore grind metalom odvrnutim na 10 (docsuman, daj nešto prigodno) i da tako provede ostatak večnosti. Osim ako u međuvremenu nije postao kandidat LDP-a, u kom slučaju bih onaj hardcode grind metal zamenio za Marši-rala-marši-rala...
freehand freehand 10:28 01.05.2012

Re: kralju!

Ovim putem želim tom ravnogorskom DJ-ju da ga se, kad mu dođe i prođe sudnji čas, veže za stolicu, stavi slušalice sa nekim hardcore grind metalom odvrnutim na 10 (docsuman, daj nešto prigodno) i da tako provede ostatak večnosti.

Nasnče nasnče - mogu ja?!

maksa83 maksa83 10:32 01.05.2012

Re: kralju!

Nasnče nasnče - mogu ja?!

E, meni je ovo (pored Svilanovića, koji je uvek bio normalan, izgledalo da ima neki integritet i nikad nije ispoljavao kretenizam) omiljeni političar. Kad je startovao predstavljao se kao "flautista i stručnjak za računarske mreže" (how cool is that!), i uredno je onako lalinski kul i nadmoćno parirao Šešelju u TV nadjebavanjima. Uz punu svest naravno da i on ima ortake krimose.
freehand freehand 10:42 01.05.2012

Re: kralju!

maksa83
Nasnče nasnče - mogu ja?!

E, meni je ovo (pored Svilanovića, koji je uvek bio normalan, izgledalo da ima neki integritet i nikad nije ispoljavao kretenizam) omiljeni političar. Kad je startovao predstavljao se kao "flautista i stručnjak za računarske mreže" (how cool is that!), i uredno je onako lalinski kul i nadmoćno parirao Šešelju u TV nadjebavanjima. Uz punu svest naravno da i on ima ortake krimose.

Pazi kad sam poletno i prilježno krenuo da ti odgovorim sa bar dvadeset imena, i jedino koje mi je ostalo je ime i prezime pokojnog Ivana Đurića...
I sa teškim uzdahom mi se sa usana otkida jedno:
"Aaahhh... Ubiše nas grantovi, ubiše nas kvadrati!"

docsumann docsumann 13:13 01.05.2012

Re: kralju!

Ovim putem želim tom ravnogorskom DJ-ju da ga se, kad mu dođe i prođe sudnji čas, veže za stolicu, stavi slušalice sa nekim hardcore grind metalom odvrnutim na 10 (docsuman, daj nešto prigodno) i da tako provede ostatak večnosti.


well ... možda malo meksičkog goregrind-a - Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis, ne pretjerano brzo, ali zato efektno iritantno & disonantno

edit: a ako si više za jedan pojednostavljeniji pristup, odnosno, direktno smoždavanje moždanih ćelija dobrom starom brutalnom bukom ... predlažem - Anaal Nathrakh

gedza.73 gedza.73 13:20 01.05.2012

Re: kralju!

maksa83
Ovo kopi-pejst prelamanje

Makso, svaki put smetnem s'uma da te nešto pitam a sada si me ovim podsetio.
Jesu li ti postavio dva bloga (nekada davno) sa slikama u kojima se trebaju pronaći nazivi poznatih pesama (ili grupa) i filmova?
Ako jesi, postavi opet ovde kod Milićke da se bar zanimamo nečim pametnim.
zilikaka zilikaka 15:40 01.05.2012

Re: kralju!

gedza.73
da se bar zanimamo nečim pametnim.

Šte ćeš pametnije uz opuštenu priču

maksa83 maksa83 16:23 01.05.2012

Re: kralju!

direktno smoždavanje moždanih ćelija

Kod člana neke partije, pa još SPO pritom?

Nemodamezaebavaš. :)))))
maksa83 maksa83 16:23 01.05.2012

Re: kralju!

Jesu li ti postavio dva bloga (nekada davno) sa slikama u kojima se trebaju pronaći nazivi poznatih pesama (ili grupa) i filmova?

Mis-lim da nisam, tj. ne sećam se, odn. nemam pojma o čemu je reč?
AlexDunja AlexDunja 16:30 01.05.2012

Re: kralju!

Mis-lim da nisam, tj. ne sećam se, odn. nemam pojma o čemu je reč?


evo ovo na pr:
nađi pesme bitlsa

AlexDunja AlexDunja 16:42 01.05.2012

Re: kralju!

nađi nazive bendova

AlexDunja AlexDunja 16:43 01.05.2012

Re: kralju!

i nazive domaćih bendova

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana