NE TREBA KUSUR (letopis Terazijskih sofizama) IV

trafficante RSS / 19.07.2009. u 20:17

5451_100468398458_745328458_2023511_133408_s.jpg    Ponedeljak 13.  jul

·        Konacno druga smena!

Rmbanje krece od pola cetri popodne!Ispeglan,obrijan sa zivansijem poprskan samo sam se smeskao,i pevusio neke narodnjake!

        Svima je poodavno taj tik bio alarm , da sam ili drmnuo neki ozbiljan kes ili da sam skoro nesto dooobro posteno izgadjao pre sljake.Danas naprotiv ,niti sam ga meco!,niti sam imao prebijene banke u dzepu!

      Sve mi je bilo potaman ,a tek sto bejah poceo,..

      Prva naplata snaznih petnestak dinara,iliti pola kutuje zvakacih guma,druga vec pedeset,kupili mi ljudi trecinu paklice malbora,kad sam cistio treci astal ,svi su culi kako pevam,Harisa Dzinovica i svima je bilo jasno da sam zveknuo tips,reda velicine CITAVE DNEVNICE!!!!!

·        Daleko od toga ,da sam bio rob para,a i vecina je to , sasvim dobro znala.Neki su cak i bili svedoci kada sam znao da izgubim sestomesecnu platu za samo par sati pokraj ,prokletoga tocka od elektronskog ruleta.

Pare mi ,al stvarno , gotovo nikad i nisu bile primaran motiv! Uvek je bilo bilo bitno da se kirija plati  na vreme i da   imam za pljuge i burek!A to  kad resim, mogao je da pocne i TRECI SVETSKI ,,nije me bilo brige?!!!!!!

     Od trista i kusur radnih dana u godini,  desi se par , poput danasnjeg da , slabo ko uspe da me iznervira,postavi ZABRNjENO pitanje,ili pak proba da mi se poigra sa zivcima u bilo kom obliku obracanja!!!

·        Danas jednostavno nisam mario sto je bilo milion i jedna  sansa za ozbiljan lopovluk kod ovih KONOBARA pocetnika,ili sto po rasporedu bih naguzen da radim sa DVE ZENE,sto je automatski znacilo da cu ostati citav sat duze neg obicno,jer je trebalo da sve one fizicke poslove  poobavljam sam ,pre neg podjem na pocinak u pakleni Kotez ,,,

·          Danas je vec odavno , odmaklo i dok sve trukujem uz cigaretu i pivo,ostaje zelja da se jos koji put ove godine ponovi dan , kad nisam suvise mario! ...ni za sta niti se jednom razocarao u dnevni horoskop!!!



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dunja73 dunja73 10:13 20.07.2009

--

Daleko od toga ,da sam bio rob para,a i vecina je to , sasvim dobro znala.Neki su cak i bili svedoci kada sam znao da izgubim sestomesecnu platu za samo par sati pokraj ,prokletoga tocka od elektronskog ruleta

zabava za "dileJe" ..
bez da se ljutis ..

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana