nacionaldemokratija

Демократија по мери Срба и Србије
 
Националистички, али антинацистички, антирасистички, демократски, републикански и антирелигијски, покрет за стварање мултиконфесионалне републике Србије од Сиска до Димитровграда и од Суботице до Бара.

РЕЛИГИЈИ НИЈЕ МЕСТО У ПОЛИТИЦИ. ОНА МОРА БИТИ ПРИВАТНА СТВАР СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА И НЕ СМЕ СЕ ВЕЗИВАТИ ЗА КОМПЛЕТНУ НАЦИЈУ. НИ ЈЕДНА РЕЛИГИЈА НИЈЕ ЗЛА. ЗЛИ СУ САМО ЉУДИ КОЈИ ЈЕ ЛОШЕ ТУМАЧЕ ИЛИ ЗЛОУПОТР...ЕБЉАВАЈУ. РЕЛИГИЈЕ СЕ НЕ МРЗЕ МЕЂУСОБНО, А ДОКАЗ ЈЕ ТАЈ ШТО ИХ НА СВЕТУ ИМА МНОГО ШТО, СВЕМОЋНИ БОГ У СУПРОТНОМ, НЕ БИ ДОЗВОЛИО, МА КАКО ДА СЕ ЗОВЕ, И ОСТАЛЕ РЕЛИГИЈЕ БИ УНИШТИО. БОГУ ЈЕ ЦИЉ ДА У ЦАРСТВО НЕБЕСКО ПРИМИ ЧАСНЕ, ЛОЈАЛНЕ И ТОЛЕРАНТНЕ ДУШЕ, А НЕ ВЕРСКЕ ФАНАТИКЕ ПУНЕ МРЖЊЕ И НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ. РЕЛИГИЈА ЈЕ САМО СКУП ПРАВИЛА КАКО ДА ДОЂЕМО У ЦАРСКО НЕБЕСКО И НИЈЕ ЈОЈ ЦИЉ ВЛАСТ НА ОВОЗЕМАЉСКОМ ПРИВРЕМЕНОМ СВЕТУ. РЕЛИГИЈА ПОСТОЈИ РАДИ НАРОДА А НЕ ОБРНУТО.

Учимо на туђим грешкама и искуствима па се и залажемо за Титов антирелигијски принцип уједињења Срба православаца и муслимана, као и поновно увођење ПИОНИРА код деце како би децу што раније учили патриотизму. Тито је много зла нанео Србима, али, ето, несвесно нам је показао како можемо до велике Србије. Подржавамо српску партизанску антифашистичку борбу али осуђујемо комунизам. Залажемо се за братство и јединство, али само међу Србима свих вера. Четнике сматрамо домаћим издајницима, верским фанатицима и фашистима и осуђујемо их као и исламске фанатике који раде по налогу америчких циониста на демонизацији Ислама и уништењу Србије.

НЕМА НИ ВЕЛИКЕ НИ МАЛЕ СРБИЈЕ БЕЗ ПРИХВАТАЊА СРБА МУСЛИМАНА КАО СРБА ЈЕДНАКИХ СА ПРАВОСЛАВЦИМА. УЈЕДИЊЕЊЕМ СРБА ПРАВОСЛАВАЦА И МУСЛИМАНА, МАЛТЕНЕ БЕЗ И КАПИ ПРОЛИВЕНЕ КРВИ, МАХОМ МИРНИМ ПУТЕМ, СТИЖЕМО ДО ВЕЛИКЕ СРБИЈЕ

Залажемо се за стратешко партнерстство са Русијом, Кином, слободарским муслиманским, афричким и латиноамеричким земљама у борби са спас Србије и света од неоколонијалистичких западноевропских нациста и јеврејских и англосаксонских масона.

Пред законом морамо сви бити исти, а хомосексуалцима се мора помоћи, али им се не сме дозволити да промовишу своју невољу као ствар избора претварајући је тако у заразну друштвену болест, попут алкохолизма и наркоманије.

Ћирилица је једино српско писмо и писмо свих Срба без обзира на веру.

Национални медији морају да раде за националне интересе као у свакој нормалној земљи.

Бог је створио нације да испита колективну свест и веру у апстрактни појам, какав је и он сам, код сваког човека, те, да би народ имао добру економију, на власти у држави мора бити национализам, као код свих данас најјачих држава света, а не лоповска банда неверника која само гледа свој џеп и које није брига шта ће бити када умру. САМО НАЦИОНАЛИСТИ У БОГА ВЕРУЈУ И ПОШТЕНО ДЕЛЕ ТО ШТО ЗАРАДЕ, МА КОЛИКО ТО БИЛО, А ТО ЈЕ ПРЕДУСЛОВ ЗА УНИШТЕЊЕ ГЛАВНОГ УЗРОКА ЛОШЕ ЕКОНОМИЈЕ, КРИМИНАЛА И КОРУПЦИЈЕ.

nacionaldemokratija

nacionaldemokratija
Datum rоđenja:  - Pol:  - Član od:  08.08.2011 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed