goran2912

Rodjen u Ćupriji pokraj morave, služio vojsku, ne pusi, ne pije, srecno ozenjen, ponosan roditelj.

Inace aktivista Požarevackog Narodnog Pokreta Otpor i nekadašnji istaknuti član Otpor-a do 2000-te godine za pomoravski okrug. Hapšen, zato što je želeo bolje Srbiji i bio protiv Miloševića, ponosni učesnik 5 oktobarskih promena, žali za 6 oktobar, što se nije desio.

Zastupao je Narodni Pokret Otpor u pomoravskom okrugu do 2003 godine.

Izbačen iz Otpor-a, jer je:

Bio je protivnik ideje da se NP Otpor transformiše u stranku, znao je da to neće proći kod građana Srbije, koji su tu ideju; "famozne transformacije iz NVO u stranku", smatrali pogrešnom i unapred je osudili, što se i pokazalo na Parlametarnim Izborima 2003 kada je Otpor samostalno izašao na izbore ( "u-s-r-a-l-i motku" ) osvojivši svega 1,6% poverenja građana i pored toga što je "možda" to bila naskuplja plaćena kampanja u Srbiji.

Ne radi, i jedva stastavlja kraj sa krajem (preživljava). Meso retko kada jede, hrani se nezdravo zato se i goji i ima šećernu bolest tip 2, redovno pije tablete i razmišlja o insulinu. Ne kupuje često novu garderobu jer nema para za taj luksuz, kao i mnogi drugi građani širom Srbije.

Veruje u EU, al sumnja da EU veruje Srbiji, ko zna zašto je to dobro!
Nije član ni jedne stranke, al veruje u DS i G17+ i i u demokratiju koju ove stranke predstavljaju.
Poluobrazovan, jer nije bio komunističko dete da bi bolje napredovao.
Smatra sebe intiligentnim i bez škole, mada žali što nije pravnik.

Slobodno vreme ima na pretek, ali ne čita, niti piše knjige. Često đžami pored interneta (može se bez cigareta i alkohola, al bez TV-a i inetrneta nikako), po ceo dan gleda vesti, posebno na b92, jer njima najviše veruje.

Voli Srbiju!

goran2912

goran2912
Datum rоđenja:  29.12.1972 Pol:  Muški Član od:  00.00.0000 VIP izbora:  1 RSS RSS Feed