Zvanično isprošena...?!?

dulcinea RSS / 29.10.2008. u 10:21

 

"Ti treba samo da kupiš prsten i da klekneš, ostalo ćemo se lako dogovoriti!"

Ovaj vapaj ispustila je sasvim slučajno i krajnje iskreno, jedna moja poznanica koja već GODINU DANA živi sa svojim Dragim a i dalje nije ZVANIČNO ISPROŠENA. Ona pored njega ustaje, njemu kuva kafu svako jutro, vrati se sa posla pa mu skuva ručak i odlazi sa njim na spavanje, i svaki dan se nada, čeka da on klekne. Čak je isplanirala i romantično putovanje kako bi stvorila savršenu scenografiju za najromantičniji trenutak svog života, ali nije se dogodio..

Kada sam čula ovu priču, pomislila sam kako ne mogu da zamislim mog Najdražeg na kolenima sa kutijicom u ruci dok (u najboljem slučaju) izgovara nešto kao "Da li bi želela da ostatak života provedeš samnom?".

Bila sam u pravu..Pre neku noć, Najdraži me je svojim Yugom dovezo kući. Sedeli smo u kolima i vodili neki sasvim neobavezan razgovor o tome kaka moram da preuredim svoju sobu, i tada me je on pitao što bi to radila kad ionako za šest meseci neću živeti tu!!! Inspirisana vapajem svoje poznanice upitala sam ga u šali da nisam ja to možda isprošena..

Da da, ja sam izgleda NEZVANIČNO ISPROŠENA!!! Bez prstena, epihalnih uzdaha, dramskih pauza i tuša na kraju..u Yugu..

 

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana