Za roditelje

hallo RSS / 24.06.2009. u 18:34

Ne, nisam pedagog niti psiholog...ja sam samo roditelj.

Gledam po ko zna koji put snimak iz S.Mitrovice...onda pronadjem i jos neke snimke gde NASA deca samaraju, gaze, tuku, cupaju, cepaju NASU decu..place mi se od nemoci. Kako dospedosmo ovde? Sta se, bre, ovo sa nama desava?

Odavno ZNAM da skola NIJE tu da vaspitava decu. Odavno znam da su RODITELJI i SAMO roditelji krivi i zasluzni za svoju decu. Pa kako onda, sta onda...odakle ovo zlo? Odakle NASOJ deci u glavam i srcima ovakve mazohisticke ideje...ovako cisto ZLO? Kako da ih vratimo, zadrzimo da ostanu i postanu LJUDI? Vidim, gospodu koja upravljaju nasim zivotima kao despoti u ovoj zemlji zvanoj Srbija, bas nesto zabole i za nas i za nasu decu. Shvatate li Vi to? VI ste poslednja odbrana Vase, nase dece  deca su nasa poslednja odbrana, nada i uteha u ovim vremenima gde hoce da nas progutaju sa svih strana. Zaboravite NOVAC, MOC...nisu oni merilo covekovo. 

Novac je nuzno zlo, slazem se, ali neka to i ostane. Ne osnovna potreba, jer nas pretvara u zivotinje gladne vise i vise novca. Pitala me pre par dana srednja cerka (10 godina) zasto nekome treba milijardu dolara, eura i drago mi je sto je sama pitala. Racunali smo ona i ja, do kasno u noc i zakljila je da NIKOME ne treba milijardu, milioon eura, dolara ...da...tuzno a istinito NIKOME zaista NE TREBA a u stanju su progutati drugog COVEKA da bi dosli do njih...

Zamilslite se jos jednom. Da li svojoj deci posvecujete vreme? Da li ih slusate i CUJETE sta pricaju? Najtezi dan mi izbledi uz NeLjutiSeCovece i moje 3 cerke..neka Vam Vase pare...NIJE to sreca u zivotu.

Ostajte zdravo. 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana