О МОГУЋЕМ ИДЕНТИТЕТУ АНТИХРИСТА

vladimir_putin RSS / 20.05.2009. u 21:58

O МОГУЋЕМ ИДЕНТИТЕТУ АНТИХРИСТА



Подстакнут текстовима који се баве апокалиптичним темама, чији је број из дана у дан евидентно све већи и већи, пожелео сам да се и лично упознам са позадином или суштином догађаја који се тичу краја света. Пажњу сам усредсредио на питање карактера саме личности антихриста, што у текстовима Светог Писма, што код ранијих и савремених тумача, и сусрео сам се, за мене изненађујућом, чињеницом да се на интернету увелико пишу или снимају видео записи са директним упирањем прста на поједине политичке лидере или јавне личности. У почетку сам то сматрао неозбиљним, али када сам само површно загребао у вези личности једног од „осумњичених“ кандидата за антихриста, дошао сам до запањујућих података, које сам затим систематизовао, допунио и овде написане изложио.

У Русији су као могућег „сина погибли“ препознали америчког уличног мађионичара Дејвида Блејна, који је током година изводио различите илузионистичке представе, које са могу довести у везу са догађајима из Христовог живота (http://voliaboga.narod.ru/glavnoe.htm). Постоје многи видео клипови и текстови у којима се као могући кандидати за антихриста наводе Обама, Ахмадинеџад, принц Чарлс и принц Вилијам. Овај последњи се годином свога рођења (1982.) највише уклапа у сатницу НСП. Он ће 2012. године имати тачно 30 година, колико је имао и Христос када је почео јавно да проповеда. Познато је, наиме, да ће „син безакоња“ у много чему подражавати Богочовека Христа. У виђењу током Часног поста 1917. године, у кијевском Покровском манастиру, искушеница Олга је видела антихриста, који је био „веома леп човек, без браде и бркова“, одевен у црвени царски плашт, старости око 28 година (http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/v ... eolge.html). Принц Вилијам је своју харизматичност наследио од своје мајке, принцезе Дијане.

Извори за упознавање са мрачним, окултним детаљима порекла и живота чланова британске краљевске куће јесу сајт Bloodline (Крвна лоза; http://www.grailcode.net/) и интервју Дејвида Ајка са Аризоном Вајлдер, женом која је од малих ногу спремана за учествовање у сатанистичким обредима као Мајка богиња (Revelation of the Mother Goodess, превод на српски: Откриће Мајке богиње, http://www.4shared.com/file/82399230/cb ... JDLER.html). Брак између принца Чарлса и принцезе Дијане припреман је дуго и брижљиво. Њиме су уједињене две краљевске породице – Винздор и Стјуард, које своје порекло, као и неке од других европских династија, везују за краља Давида, поред осталог и преко богохулне приче о Марији Магдалени. Према тој легенди принцеза Дијана је Грал принцеза која треба да роди потомка који ће у себи сјединити краља Артура и јеврејског месију, наследника цара Давида– антихриста. Она води порекло од Меровинга, који су пре примања хришћанства (496. г.) поштовали култ богиње месеца Дијане. Краљ Кловис је оснивач Париза, тако да је њено добијање имена, као и смрт у „Граду светлости“, унапред припремано. Иначе, име Дијана се осим за богињу Месеца, лова и ноћног бајања, везује и за богињу зоре, звезду Даницу, тј. планету Венеру; назива се и Велика мајка, али и Артемида, Астарта, Мелузина, Церидвена, Аријанрод, Баих, Изида, Иштар, Венера, Цибела или Кибела итд (http://users.beotel.net/~ninic/sadrzaj/ ... oredak.htm).

Према сведочењу А. Вајдлер читав политички врх САД и чланови енглеске краљевске породице учествују у сатанистичким жртвоприношењима деце, са једењем меса и пијењем крви. (Она наводи да се неки од њих тада претварају у рептиле, што је очито демонска опсена). Исто тако, она тврди да принц Вилијам није Чарлсов син, већ поглавара илумината, који се поистовећује са Озирисом, и чије је име маркиз Либеро Пиндар, што у преводу значи „змајев уд“. Он има тзв. Озирисов „златни уд“, и својим „божанским семеном“ одржава чистоту илуминатских лоза. Дијана је против њене воље и вероватно у несвесном стању, оплођена његовим семеном, јер је, док је носила Вилијама, два пута покушавала самоубиство.
Познато је да је Сет убио Озириса и исекао на 14 комада. Изида је сакупила 13, не могавши да нађе његов уд, па је зато направила златан и тако оживела Озириса. Символ Озирисовог уда јесте обелиск, који је уз пирамиду и бакљу најпознатије масонско обележје. Ови подаци су битни ако их повежемо са 13-о степеном пирамидом на америчком долару, чији 14-ти, завршни камен представља тзв. Хорусово око, дакле, припада Озирисовом сину Хорусу, кога је родила његова сестра и жена Изида. Према сведочанствима самих илумината овај врх пирамиде припада Роштилдима: „RT на самом врху пирамиде, угаони камен, представља породицу Ротшилд. Ротшилд – трибунал. Њих сматрају божанством у људском облику. Њихову реч илуминати (просветљени) сматрају голим законом. Око у врху пирамиде је око Луцифера. Он је тај дух предводник, он је та унутрашња истанца руковођења. Верује се да је породица Ротшилд лично у вези са ђаволом и да са њиме разговара. Ја сам лично био у вили Ротшилдових и ја сам то доживео и ја знам да је то истина“ (http://users.beotel.net/~ninic/sadrzaj/ ... oredak.htm). Маркиз Либеро Пиндар – Озирис, власник дворца у Алзасу, поглавар илумината, највероватније припада француском огранку Ротшилда (http://www.bibliotecapleyades.net/sumer ... iles08.htm). Из његовог семена, преко Озирисовог „златног уда“, 14-ог дела Озирисовог раскомаданог тела, рођен је од Дијане принц Вилијам Ротшилд, да би био завршни, угаони, 14-ти камен илуминатске, свесветске пирамиде, као Хорусово – Луциферово „свевидеће око“. 14 је иначе свети Озирсов број. Тринаест степена пирамиде представља такође и тринаест илуминатских породица.

С бројем 13 и 14 и будућим антихристом веома је повезана вест о увођењу 13-ог знака у зодијачки круг: „У 'Вечерњим новостима' од 26. 01. 1995. г. објављен је чланак под насловом: 'Нови знак у хороскопу' у којем извештавају да 'Краљевско астрономско друштво Велике Британије' тврди да се распоред звезда у последњих две хиљаде година толико променио да досадашњи хороскоп, темељен на звездама, више не важи и да је потпуно погрешан, те предлажу тринаести знак Офикус (Ophiuchus) – Змијоноша, према грчком називу за бога здравља оличеног у људској фигури са змијом омотаном око штапа, између Шкорпиона и Стрелца“. Д. Нинић на основу овога закључује: „Тринаести знак – Змијоноша – представља много више од обичног зодијакалног знака за празноверне. Змијоноша треба да буде омега зодијака, симбол завршетка Хришћанске ере, знак Новог светског поретка и Новог времена. Ово ће бити задатак за утицајну масонерију да се нови астролошки знак прихвати“ (http://users.beotel.net/~ninic/sadrzaj/ ... oredak.htm). Појава змијоноше је наговештај приближавање времена појаве змије. Дакле, тринаест зодијачких знакова је тринаест редова пирамиде, а Сунце у средишту зодијачког круга треба да као честрнаести, завршни ред, дође као „свевидеће око“ на њен врх. Змија је сатана, а змијоносац антихрист који ће у себи носити змију – сатану, и они су истоветни са Хорусом и Озирисом, јер ће се сатана уселити у антихриста када овај заседне на врх светске пирамиде, тј. када се зацари у јерусалимском храму. Пошто је семе Пиндара, „божанско“ семе Озириса, Сунца, тј. сатане, онда је и рођени из њега сатанин син – Краљ Сунца – Хорус, Змијоноша - антихрист.

Дијанина смрт је, према А. Вајлдер, било ритуално убиство. Она је погинула у Паризу, граду који је основао њен предак краљ Кловис, Меровингов син. То се догодило у подземном пролазу, у коме се некада налазило паганско светилиште богиње месеца Дијане, коју су поштовали њени преци, и чије је име она циљно добила. Ауто је ударио у 13. стуб и њени органи су, као и тромесечни плод, који је она зачела са Додијем, тада погинулим њеним вереником, извађени су у колима хитне помоћи и затим однешени да буду ритуално поједени од илумината. Дан обожавања богиње Дијане је 13. август, а она је погинула 31. августа. Убиство Додија, Дијане и трогодишњег плода је било ритуално убиство, и представљало је слику Озирис – Изида – Хорус. Према А. Вајлдер, ово убиство је требало „да симболише спремност света да препозна Хоруса који нам долази 2000., а та година и јесте година Хоруса или реинкарнација Озириса“. Принцеза Дијана је завештала да буде сахрањена у парохијској цркви, али је након наводног сна њеног брата, Ерла Спенсера (који је са њиховим оцем учесник сатанистичких ритуала), сахрањена на острвцету у језеру Алтфолт парка, и у језеро су пуштена четири црна лабуда. А. Вајдер каже да четири лабуда има везе са четири стране света, а њихову боју повезује са аспектом њеног божанства – црна ватра или црна звезда. У митологији Келта лабуд је био символ Сунца; црни лабуд би онда могао бити символ Месеца, чија је богиња Дијана. Сматрамо, такође, да се боја лабудова може повезати и са култом Марије Магдалене, коју називају „Црна Девица“ или „Црна Госпа“, чија је Дијана, као Грал принцеза, „крвна“ и духовна наследница. Она је, дакле, као „оваплоћење“ „Црне Госпе“ – Марије Магдалине, антипод Богородице Дјеве, требало да роди антипод Христов – антихриста, Хоруса и краља Артура. Примећено је и то да је она, не случајно, крштена у цркви Марије Магдалине у Сандринхему. У педесетак цркава у З. Европи, посвећених Марији Магдалини, поштује се култ Црне Дјеве (http://www.matica.hr/HRRevija/revija200 ... na_Djevica). Истраживачи слику вавилонске блуднице која седи на „многим водама“ и испија пехар крви (Откр. 18), доводе са Лондоном и Гралом, рођеном у њему.

Најсликовитији и најречитији прилог наведеним тврдњама о принцу Вилијаму као могућем будућем антихристу, јесте грб краљевске породице, састављен од стране Британског удружења хералдичара. Реч је о грбу принца Чарлса, али, с обзиром да ће он највероватније бити прескочен у редоследу за краљевски трон (због два брака), можемо се њиме користити и у случају Вилијама као будућег краља.

http://philologos.org/bpr/files/Misc_Studies/ms022.htm

На левој страни се налази лав, задњим шапама ослоњен на круг са круном са три нојева пера. Иако се лав налази на грбу Енглеске, сматрамо да је овде наглашена веза са Давидовом, тј. Христовом царском лозом, наглашена круном, која је круна цара Давида, и која је извор, семе „лавље“ лозе. С овим је повезана и лира, харфа, која се налази у доњем левом углу штита, а коју лав додирује предњом десном шапом, и која је званично амблем Ирске. Међутим, на родословским таблицама краљевске куће – то је лира цара Давида – псалмопојца (http://www.geocities.com/newworldorder_ ... phics.html). На другој страни је једнорог везан ланцем за круг у коме се налази црвени змај. Црвени змај је символ Велса, односно, сатана описан у Откривењу. Поред тога што представља Шкотску, једнорог је символ Месеца и поновног рађања (реинкарнцаије), али и символ Хоруса и антихриста, како то несумњиво сведочи К. Барнс: „..Њу ејџери сматрају једнорога симболом невиности и нежности оличених у освајачком детету Хорусу. Овај египатски сунчев херој, како се говори, осваја преко нежности. Према учењу њу ејџа, свет треба да уђе у друго Златно доба, које би требало да почне око 2000. године. Златно или Ново доба је такође познато и као Доба водолије и као Хорусов еон – ера мира и братске љубави. Тако видимо да је једнорог заправо симбол будућег освајача који ће на земљи донети мир. Ко то може бити ако не анти-Христ (мали рог који израста усред десет рогова у визији пророка Данила – Књига пророка Данила 7, Cool на кога свет чека, несвестан његове праве природе?... […] 'И у европској и у источњачкој традицији једнорог се идентификује као Месија који долази када се свет налази у опасности који објављује долазак новог и бољег доба. Попут алхемијског симбола за елемент Земљу, он представља земаљску свет и поновно пробуђење природних вредности'. Свако ко познаје библијско пророчанство може спремно да призна да овај 'Месија' није нико други до Антихрист. Рог који израста из главе једнорога представља треће или свевидеће око…“ (Масонски и окултни симболи, Београд 2005, 100). Овоме можемо додати да ланац којим је везан једнорог на грбу, означава истовремено везаност антихриста за земљу (син земље, син овога света), затим његову (по)везаност са сатаном, као и свезаност сатане у утроби земље, који ће бити пуштен на кратко време. Ако је једнорог Хорус, онда је змај Озирис. Озирис је бог подземља и васкрсао је; то значи да и змај који је у подземљу, треба да, када се испуни време, да васкрсне, тј. буде развезан. Постоје још два битна детаља. Први је огрлица око врата једнорога: то је круна са врховима украшеним крстовима. Она обухвата врат једнорога и ланцем је везана за земљу, тј. подземље. С обзиром да је у питању круна са хришћанским мотивима – крстовима, њено символичко значење јесте да је хришћанство та сила која спутава једнорога, спречава ову митолошку, паганску, окултну неман да још не крене у дејство. Други детаљ је боја једнорога. Он је беле боје, а с обзиром да је суштински реч о коњу са рогом, овај бели коњ-једнорог се може повезати са белим коњем из Откривења. К. Барнс је у казивању о десетој инкарнцији Вишне, као јахачу на белом коњу, који треба да донесе суд земљи и обнављање златног доба, препознала првог, белог, од четири коња апокалипсе. Она закључује: „То је нико други до антихрист, пошто је Христос на небесима и отвара печате. Кад бели коњ прође наступиће рат, глад и помор. Тако нешто никад не би уследило за Христом. Стога је светски владар кога следбеници покрета Ново доба и масони чекају – антихрист који јаше на белом коњу! Доћи ће са огромном моћи, чиниће чуда и обмањиваће, ако је могуће, чак и изабране (Мк. 13, 22). Ратоваће и са светима (Откр. 13, 7). Вајт тог долазећег владара описује као ратника с мачем, а он ће се борити против људи који воле Бога и који буду одбили да га следе“ (Скривене тајне масонерије, изд. Енвелопе, 2008, 57-58). Спајање, дакле, лава и једнорога на овом грбу може се схватити као спајања две крвне краљевске лозе – цара Давида и краља Артура – у једној личности - антихристу. Уосталом, као и његов отац и принц Вилијам у свом имену има име Артур: William Arthur Philip Louis.

Принц Вилијам је рођен 21. 06. 1982. године, на дан летње дугодневнице. Тада сви друиди, вештице и сатанисти прослављају празник Луциферовог уздизања (Feast of Lucifer Rising). Према древним пророчанствима друида, њихов Краљ-Сунце треба да поново буде рођен од принцезе управо овог најдужег дана у години. На дан принчевог рођења било је помрачење сунца, што се тумачи као да је богиња месеца (Дијана) родила бога сунца. Реч је о „светом браку“, полном општењу Сунца и Месеца (светлости и таме, неба и земље), истоветно Вилијамовом зачећу у утроби Дијане од семена из „златног (=сунчаног) уда“ Пиндара – Озириса – бога Сунца. Иначе, окултни број сунца је 666.

Христос се нечујно родио и тихо био објављен од Св. Симеона Богопримца. 1982. г. Бенџамин Крим, гласноговорник Матреје Христа, објавио је читавом свету да је Велики светски учитељ рођен у Лондону. Те исте године је изашла књига Света крв Свети грал, којом је преко богохулне лажи о Христовим наследницима отпочело доказивање повезаности трона Винздора са троном цара Давида. Христос је у 30. години, пред неколицином ученика Св. Јована Крститеља крштен у реци Јордану; принц Вилијам ће 2012. године напунити 30 година, а те се године одржавају Олимпијске игре у Лондону. Пошто је крштење миропомазање, изливање благодати Св. Духа, што се врши и у чину крунисања владара, могуће је да ће на том спектаклу доћи до „изливања благодати“ са небеса и на главу принца – краља Вилијама. То би могло бити његово „крштење“ и крунисање (миропомазање) истовремено. Неки лого Олимпијских игара у Лондону тумаче као две фигуре, од којих она на левој страни, клечећу особу на десној страни крунише круном, символично представљеном са пет олимпијских кругова (http://www.goroadachi.com/etemenanki/st ... enix-1.htm). Пошто пет кругова означавају пет континената, тј. читав свет, онда би се могло претпоставити крунисање за владара читаве планете. Централни круг означава Европу, тј. Ново Римско царство, које повезује – покорава све остале континенте. Иначе, многи Лондон сматрају Новим Римом и вавилонском блудницом из Откривења. Oвде треба додати да, према тумачењима Данилових пророштва, антихрист треба да дође из Римског царства, које се управо пред нашим очима формира.

http://www.london2012.com/
Свети оци су говорили да ће се антихрист родити од стране блуднице, лажне девице, јеврејке из племена Данова, и да ће се у њој сакупити сво зло овога света. Да ли принцеза Дијана одговара таквим описима мајке антихриста? Не. Иако није била „анђео“ (имала је љубавне везе са својим телохранитељем), она је давала отпора породици Винздор, имала је благонаклоност јавности, показала велику наивност мислећи да ће јој бити дозвољено да муслиману роди дете, желела је да буде сахрањена у парохијској цркви. Међутим, њу је окултни систем злоупотребио за своје циљеве и учинио „сасудом зла“. Њена највећа „кривица“ је у томе што је у њену утробу убачено „змајево - сатанско семе“, и са њим сво зло овога света, и што ће на основу њене „жртве“ бити створен култ нове „мајке богиње“, мајке новога „бога“, каквим ће се антихрист учинити. Када у доба зацарења антихриста научници буду „коначно“ открили гроб са „костима“ Господа Исуса Христа, како претпоставља аутор сајта Крвна лоза, тада ће њен култ бити изједначен са култом Богородице Дјеве, односно, њено зачеће и рађање принца Вилијама прогласити божанским и безгрешним.

Већ се увелико ради на стварању овог култа. Направљена је њена скулптура са ореолом око главе, која неодољиво подсећа на представе Марије Дјеве. Написано је много књига, од којих једна носи наслов Дијана – Краљица неба. У њој ће се спојити култ богиње мајке месије и краља Артура. Непосредно пред своју смрт она је рекла да верује да ће Вилс обновити Камелот, да ће она бити његова Мерлин, и да ће заједно обновити витештво, сјај и славу двора краља Артура. Њено сахрањивање на романтичном острвцету, са стражом од четири црна лабуда, део је брижљиво припреманог плана. На основу веровања окултиста да би се сунце родило (изашло) оно мора најпре да умре (зађе), можемо закључити да је и она морала умрети да би се родио њен култ богиње. Шест милиона људи је у Лондону испратило њене остатке. Тед Харисон, аутор емисија о религији на ББС-ју, у својој књизи Дијана – мит и стварност, тврди да њен култ може прерасти у нову религију. Аутор каже да се принцеза уклапа у серију архетипова историје, духовних идеала и митологије. Он је повезује са Дјевом Маријом – млада девојка позвана да буде мајка и краљица, и са Пепељугом – нежељена или запостављена девојчица, заједно са окрутном маћехом, које је расла да би се удала за принца. Исто тако, многи људе тврде да су били сачувани од неких невоља захваљујући Дијанином духу или су имали натприродне посете од покојне принцезе. Један амерички медијум, Марсиа Мекмехон, тврди да има физичко општење са Дијаном у духовном свету. Она каже да је мртва принцеза извор исцељења, руковођења и утехе путем њеног надприродног деловања. Многи њени обожаватељи испред њених слика држе упаљена кандила и молитвено јој се обраћају. Коначно, неколико месеци од њене смрти у Америци је извесни Ричард Јао основао Дијанину Цркву. Издата је „библија“ под називом „Дијана говори“ и следбеницима се говори да ће им њихова Принцеза говорити и да ће она бити њихов анђео (http://www.independent.ie/opinion/analy ... 90372.html).

Горе изречено питање се може поставити и за њеног сина: да ли је принц Вилијам најгори човек у историји човечанства и зна ли да је он будући владар света – антихрист? Одговор на оба питања је - не. Он ће то постати и сазнати оног момента када над њим буде извршена иницијација 33. степена Шкотског масонског реда, у обновљеном Соломоновом храму. Њему ће сатана, као некада Христу понудити „сва царства овог света и славу његову“: „Све ово даћу теби ако паднеш и поклониш ми се“ (Мт. 4, 8-9). Његов грех ће бити у томе што ће понуду прихватити и поклонити му се, и сатана ће задобити власт над њим и уселиће се у њега. Највећа је лаж она која је најсличнија истини. Биће то четврти и последњи велики пад човека: први је био Адамом због сластољубља, други Јудин због среброљубља, трећи папин због властољубља, а овај антихристов ће бити због славољубља. Он ће због сујете 3, 5 година угађати и човечанству да га прихвати за свог владара, а након тога, када изврши своју иницијацију у Соломоновом храму у Јерусалиму – сатанској зборници, који ће он сам обновити, прогласиће себе за бога и почеће других 3, 5 година страховладе и прогона хришћанства, каквих није било, нити ће бити.

* * *

В. Алексејев и А. Григоријев су приметили да код савремених њу ејџ пророка систем дејствује на следећи начин: најпре би им били откривени датуми неких мањих догађаја и они би се испуњавали; затим би „добијали“ обавештења о датумима неких великих догађаја, доласка месије пре свега, и по правилу би долазило до промашаја. Наводе се примери најављивача месије: 1967. Дејвид Спенглер, 1982. Бенџамин Крим, 1986. Џон Прајс. Коментаришући лукавство лукавога, аутори закључују: „Овакво самораскрикавање духова се може учинити чудним. Међутим, искуство сведочи да то не смета развоју 'Њу ејџ' покрета“ (Њу ејџ и Нови поредак, Чувајте се да вас ко не превари, Београд 2007, 186-187). Нама се, међутим, чини да је овде лукавство лукавога по систему приче о вуку – након много лажних узбуна, будност опада и када се нико не нада појављује се вук. У мору лажних узбуна, вести, података, човекова природна реакција је забијање главе у песак. Планери то савршено добро знају.

Друго лукавство лукавога које се односи на личност принца Вилијама као могућег антихриста, јесте сакрити неку драгоценост или тајну на јавном месту, пред очима свих. До колико људи ће доспети оваква упозорења и колико ће га од њих прихватити као могуће? Сатанисти уживају да се поигравају са нашом наивношћу, збуњеношћу, немоћи. Они су већ почели да ликују, јер имају огроман систем познатих и непознатих технологије; виде да им све иде по плану, и да је сила која задржава све слабија и слабија…

Предуслов за долазак антихриста је уједињење човечанства у злу. Први пут тако уједињено човечанство је почело са зидањем Вавилонске куле; Бог је помешао језике и разбио њихову слогу. Други пут је човечанство било уједињено у богоборству у време Ноја; и Бог је прибегао потопу. Пред нашим очима се човечанство уједињује у неопаганству, окултизму, сатанизму. Овога пута - овог трећег пута - Господ ће, као што је сам наговестио, попустити да се зло зацари у свету. Илуминати своје порекло везују за првобитну јединствену светску религију, која је започела зидање Вавилонске куле. Нови светски поредак жели успостављање јединствене светске религије, на шта указује и зграда ЕУ парламента у Стразбуру у облику недовршене Вавилонске куле. Да би Христос дошао треба најпре да се укине могућност спасења; то ће учинити „син безакоња“, односно сатана у њему. Када свету буде онемогућено да врши своју мисију – спасење човека, тада ће он заједно са временом доћи своме крају и почетку - свомеТворцу.

Владимир Луковић



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana