MojBlog i gDestinacija.com

Dejan Švajner RSS / 29.10.2007. u 14:37

MojBlog Grupa, koja stoji iza regionalnih blog servisa MojBlog.co.yu i MojBlog.hr, kupila je 50% gDestinacija.com i time najavila učvršćivanje svoje pozicije u regionalnoj blogosferi.  Gdestinacija.com tako postaje verovatno prvi blog koji je kupljen od strane nekog blog sistema što će verovatno podsticano uticati na ljude ovog dela sveta.

Upravo to je jedan od ciljeva MojBlog Grupe koja će uskoro u Srbiji pokrenuti još neke projekte. Svoje "kašnjenje" za susedima mi to ovde nazivamo: "Pripremom za naše tržište" dok sve to prvo testiramo tamo. Zato svi projekti koji su realizovani ovde, nemaju ono "beta" iza svog imena.

... a i funkcionišu, zamisli! 



Komentari (8)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Marko Jevtic Marko Jevtic 15:09 29.10.2007

eto

rekao bih: "sjajna vest":)... ali posto sam ucesnik onda bolje da ne komentarisem
marumi marumi 15:10 29.10.2007

Sjajna vest

Ako blogeri ne promene Srbiju, niko nece.-:)
Kazezoze Kazezoze 21:31 29.10.2007

Manje sjajna vest

bash sam ovih dana negde prochitao da je Ricardo Levi, desna ruka premijera Italije Prodija, napisao predlog zakona o zatvaranju usta blogerima. zakon je prihvacen u vecu ministara 12 oktobra, a nijedan ministar nije bio protiv.
zakon Levi - Prodi predvidja da svako ko ima blog ili site mora biti registrovan pri Roc-u, registru Odela za komunikacije, imati certifikat, placati porez itd.
zakon obavezuje da svako ko ima blog ili site mora da ima izdavachku kucu i da ima nekog novinara za odgovornog urednika.pitam se koliko ce se blogova u Italiji zatvoriti zbog ovog zakona???
angie angie 21:33 29.10.2007

Re: Manje sjajna vest

veliki brat stize sigurnim koracima- i to ne onaj iz istoimenog show programa, nego Orvelov.
Kazezoze Kazezoze 21:48 29.10.2007

Re: Manje sjajna vest

stezhe se obruch.. u Holandiji je neki bivshi advokat pisao neki kolumn preko jednog websitea i pri tom je optuzhio predsednika Balkenendea da je ratni zlochinac zbog uchestvovanja Holandije u ratu u Iraku i Avganistanu i za uvredu osudjen na zatvor od 6 meseci)))
feferona feferona 23:06 29.10.2007

Re: Sjajna vest

Koliki je impakt bloga i blogera na socialnu politicku i mentalnu situaciju u Srbiji vreme ce tek pokazati.
Cinjenica je da se do sada upravo na ovom blogu okupila grupa istomisljenika oko novoosnovane stranke "Demokratija -6. OKTOBAR" ali je isto tako cinjenica da je upravo ovaj blog polako postaje poligon za razlicite nus-pojave i intelektualne mediokritete (mislim na odredjene VIP blogere).
Geronimo Geronimo 06:31 30.10.2007

Re: Manje sjajna vest

bash sam ovih dana negde prochitao da...

Poodavno se pitam sta ce smisliti da bi kontrolisali Net. Izgledalo mi nemoguce. Ovo resenje je tako prosto i ubitacno.
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 01:46 30.10.2007

Sekundarne pojave ..!!


Ma, sve to nema veze. Blog je slobodan. Mada. Ima jednu manu. Slobodan je onoliko. Onoliko koliko su slobodni ljudi koji u njemu pišu. Odnosno, manje mediokriteti. Odnosno...

Sve druge kombinacije i prekupovine su sekundarne.


Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana