Nema posla, nema ni ko da čita

marija.mlad RSS / 04.11.2009. u 13:04

Nemam pojma kako ovaj blog funkcioniše. Da li se negde vidim, ili da ovo bude nešto kao moj privatni dnevnik, ionako niko ne čita. U svakom slučaju, saga se nastavlja.

Poslala sam CV na sledeće konkurse: Infostud: poslovni sekretar Sweet years, zatim na oglas u kojem advokatska kancelarija traži sekretaricu, pa onda za preduzeće Geachem, isto im treba administrativni radnik, očigledno, ne neko kao ja. Zatim, na sajtu lako do posla, traži se osoblje za restoran Maska, računam, možda ne bi bilo loše raditi kao konobar, radila sam to kao devojka, lep je bio bakšiš i meni je rad sa ljudima uvek insiprativan. Da li da nastavim da nabrajam, brat bratu, javila sam se na jedno 20 oglasa, raznih profila, i još nekoliko koje sam našla u Halo oglasima, ali niko ni reč da kaže.

Pitala sam i jednog prijatelja koji radi u banci, kaže, kad bude nešto bilo, javiću ti da pošalješ CV. Ok, hvala, znam ja da nema ništa od toga, al' ko pita, ne skita.

Nego, nešto mi se mota po glavi, ja bih mnogo volela da radim u restoranu Reka. Čula sam da je sjajna atmosfera, sve najbolje o njima, ali ne znam da li im sad baš treba radnik. Pa ako čujete, ili imate neku informaciju, rada sam da probam.

 

Za danas toliko.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana