Društvo

Igralište u Čairu u novom ruhu

Strongman RSS / 07.11.2011. u 18:58

Nema tog Nišlije koji se nije proveo barem dva tri dana, kad se sve sabere, u Čairu, najvećem parku grada Niša. Crno bele fotografije svih nas mora da sadrže barem neku sa onog džinovskog tobogana i onog tunelčeta (retko kad prohodnog bez "nagaznih mina" ljudskog porekla). Ja imam 41 godinu i kad sam bio mali ti tobogani i ljuljaške su bile ofucanei pokrivljene. U zadnjih par decenija to je bilo jedino igralište za hiljade i hiljade najmlađih Nišlija. Mislio sam da će ti prepotopski tobogani i ljuljaške danas nadžive. Takav smo grad... Bili.

 

24e9o5g.jpg 

 I ako sasvim solidno pratim zbivanja u Nišu promakla mi je vest, koja me je malopre oduševila. Prekosutra je otvaranje umivenog igrališta (sreda, 9.11. u 13h) "Forumov magični park" koji će na površini od oko 1000m. Kako sam saznao iz medija, napokon će mobilijar u Čairu biti bezbedan po svetskim standardima (koliko dece je lomilo ruke pri padu sa tobogana) jer će  umesto betona podloga će biti gumene zaštitne ploče. 

 

Evo radovi su u toku:

 

radovi u toku
radovi u toku

 

 

 

 

 

 

Hvala gradskoj vladi i investiroru šoping centru "Forum". Do sada su se otvarali i šoping centri i benzinske pumpe, .. ali ovo je prvi primer ovakvog osećaja za družtvenu odgovornost.

 

Forum - Strongman approved 

 

 

Atačmenti

  • 1.JPG / 788.25 / KB image/jpeg


Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

milandjuk milandjuk 19:12 07.11.2011

Otvaranje.

Ko dolazi na otvaranje? Ako je Dulic pustio u rad bazen ovo je u najmanju ruku za predsednika.
Strongman Strongman 19:17 07.11.2011

Re: Otvaranje.

A kog bi ti voleo da vidiš na otvaranju da bude po tvom ukusu?

Jer je samo pljuvaonica bitna izgleda, a ne i mališani koji neće da dobijaju tetanus i sepsu kada s eposeku na zarđalu klackalicu.
milandjuk milandjuk 21:23 07.11.2011

Re: Otvaranje.

Decu iz nekog zabavista da otvore sa nekom pesmom od Branka kockice. Bez sinoda zutih,naprednih,palimi,fikusa...... pljuv po njima svima uvek pljuv pljuv pljuv...... i oni pljuju nas svaki dan.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana