Hocu j... ADSL

davljenik RSS / 31.10.2008. u 04:56

J..te promasio sam zemlju u kojoj sam se rodio.

Promasio sam grad u kome sam se rodio, ali da cu i ulicu da omasim tome se "nisam nadao".

Kad Vam kazem da sam sada (oktobar 2008.) na bezicnom netu 128Kbs, slobodno se nasmejte. Od mene su gori jedino hm, pa Pigmeji,koji i nemaju net.(Valjda).

U cemu je problem. Vec 1 godinu molim Telekom da mi da mogucnost da se povezem na ADSL. I uvak je odgovor nemate tehnickih mogucnosti Naravno da nemam. Ali ajd stvorite ih. Necu da budem dvojnik bre. Gospodo iz Telekoma , dodjite i sredite stvar. I uvek je isti odgovor. Kao bice za mesec dana, i opet i opet.

Skoro sam krenuo u "aktivnu borbu" Svakog ali svakog dana posaljem po 10 zahteva za Adsl. I svakog ali svakog dana me ljubazni glas s druge strane obavestava da ne saljem vise mailove i da sacekam. I dalje saljem. Sa operaterkom sam vec na "Ti" Ko zna mozda je i izvedem negde he

 I dok se ja "borim" cena telefonskih usluga mi skace za 200%, sa obecanjem da Telekom mora da poboljsa svoje usluge. Eeee

 Pa poboljsajte

 Ovo ignorisanje mojih zahteva za Adsl , lakse mi je da shvatim kao mrzi ih da rade. Ne daj Boze da shvatim kao "drzanje nardonih masa van tokova informacija onemogucavanjem pristupa"

Secam se pokojnog Premijera koji je insistirao 2001. da Srbija treba da bude informaticko drustvo i da ce najveca ulaganja ici u tom pravcu. Nazalost nije racunao da ce mu to informaticko drustvo graditi Telekom.

 Ukoliko ne dobijem Adsl do kraja godine, a vodjen primerom peticije za ponasanje med. osoblja u porodilistima, pokrenucu peticiju za sprecavanje poskupljenja tel usluga(najavljenih od 1.jan 2009) Zasto da ne. Kad su mogle trudnice mozemo i mi. 

Modifikovana peticija moze biti sa zahtevom recimo "Ok poskupljenje ali nek cene internet paketa pojeftine za 50%"

 

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana