BESPLATAN KURS za 30 polaznika | upravljanje projektima

danijel_pendjer RSS / 12.11.2008. u 22:28

Udruženje građana perFORM iz Beograda, pokreće projekat pod nazivom Edukacija za DŽ, nameravajući da organizuje besplatne kurseve iz raznih oblasti, s ciljem da se beogradskoj, a kasnije i široj srpskoj populaciji prenesu u praksi primenjiva znanja.

U prvoj fazi projekta, U.G.perFORM će putem Interneta organizovati besplatan kurs iz oblasti upravljanja projektima za 30 polaznika. Uslov za prijavu na konkurs je posedovanje računara i Internet konekcije, kao i posedovanje opštih znanja iz Interneta, MS Word-a i Excel-a. Kurs je namenjen preduzetnicima, fizičkim licima koja obavljaju neku privrednu delatnost, vlasnicima i zaposlenima u malim i srednjim preduzećima, kao i rukovodiocima projekata u nevladinim organizacijama, i svima koji smatraju da im znanje koje steknu kroz ovaj kurs može pomoći u obavljanju svakodnevnih poslova.

Cilj kursa je da se polaznici osposobe da fino i operativno planiraju svoje projekte, odnosno, poslovne i organizacione poduhvate, koristeći se metodama mrežnog planiranja, gantogramskog i histogramskog prikazivanja projekata i metodama optimizacije vremena, resursa i troškova na projektu.

Na kraju odslušanog kursa, polaznik polaže završni ispit koji se sastoji od dva zadatka. Prvi zadatak odnosi se na iznalaženje vremena trajanja projekta, optimizaciju vremena, resursa i troškova na projektu. Drugi zadatak se odnosi na izradu projektnog plana na zadatu temu.

Nakon uspešno položenog ispita polazniku se garantuje da je dobio znanje, da je uspešno savladao i razumeo metodologiju upravljanja projektima, kao i da je stekao u praksi primenljiva znanja iz ove oblasti.

Mi ne dajemo sertifikat, mi dajemo znanje! Besplatno!

Pored podrazumevanih obaveza na kursu, polaznici se obavezuju da popune dva anketna upitnika. Jedan na početku kursa, i drugi na kraju uspešno položenog završnog ispita. Prijave za konkurs slati do 15.11.2008. na email. perform.ngo@gmail.com.

Prijava treba da sadrži:

Ime i prezime polaznika

Datum, mesec i godinu rođenja

Email adresu polaznika

Zvanje

Zanimanje

Država/mesto

Obrazloženje, zašto želite da pohađate ovaj kurs?

Izvor: http://www.raftingtarom.org.rs/html/blog/?p=19



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana