INSPIRISAN ZULETOVICOSCU!!!

peruanac RSS / 20.05.2009. u 10:46

Prica o nejedankosti, jedanakosti i ostalim pravima zena i muskaraca,  koju je napisao Zule (nas i vas poznati bloger) me je navela da se oglasim na tu temu! Mislim da treba biti jednakosti u svemu izmedju dva pola, i ja iskreno tu ne vidim neke razlike, osim osim sto se potencira i prica stalno o tome! Ako neko zeli da promeni pol ili da ima oba pola ( zamislite samo to!!!), neka to i uradi, ali ne treba na sav glas to da radi i odmah ide ona prica o diskriminaciji, ne postuju se prava!

Po mom skromnom misljenju takvi likovi prosto traze neki incident da bi se posle pricalo o tome! Daleko vise su smesniji likovi koji ih pravdaju i podrzavaju, mozda se neko osetio prozvanim, ali to je tako!Najgore od svega je kada kazes nesto u vezi toga odmah pocinju da prozivaju da nisi IN! Izvinite, ali nisam znao da je sada IN menjati polove i drzati se za ruke sa do juce najboljim ortakom!

Mozda sam ja staromodonan i nisam IN, ali mislim da nisam jedini po tom pitanju! Tako da se u potpunosti slazem sa Zuletom! Dosta vise o tome:" ej ovi su napravili BI vodu, a nisu HOMO..." A sta je sa HETERO, pa i mi postojimo, DOKLE VISE DA NAS IGGNNNOOORRRIIISSSSEEEETTTTEEEEE!!!!!!!



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana