Budućnost| Društvo| Gradjanske inicijative| Moj grad| Život

SAMO DA SE TO JUTRO NE ZAKASNI ...

Đorđe Bobić RSS / 09.12.2023. u 17:36

GA63OeeWYAIQyX_?format=jpg&name=900x900

Tagovi



Komentari (7)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Черевићан Черевићан 21:30 09.12.2023

маам висина

али....личи недоступно

пробаће се...оно
за опцију...дражу,
а муфте лотрице
знају...да помажу




Đorđe Bobić Đorđe Bobić 20:39 10.12.2023

Re: маам висина


uz lotrice bez izgovora ... a kad se stigne gore ... pa da se čini po svom ... ako je još što od toga ostalo ...
cmix909 cmix909 14:56 12.12.2023

Re: маам висина

Черевићан
али....личи недоступно

пробаће се...оно
за опцију...дражу...

Ima nade. Novo i Centralno su sa nama, a Bežanijsko i Lešće mrtva trka.
max.cohen92 max.cohen92 09:53 13.12.2023

Uapsice me neko za ovo...

Nisam politicki akttivan od 2000. a ne zelim da imam bilo sta sa politikom na dnevnoj bazi od marta 2001.

Rekreativno mi pukne film ponekad i ne uspem da suzbijem novorodjenog The Budist u sebi, a sto sam si svesrdno obecao, sve cesce i cesce. Uredno se secam aktera koje bi svako normalan trebao potisnuti iz secanja, ne estetike, nego higijene radi. Opskurnih likova defile u nekom proslom zivotu, politickom vezanih. Od rok bankara, vozaca turned menadzera, UDBE, nekih tada novih klinaca, ukratko kao Mos Eisly Cantina iz Star Wars.

Kad pukne, uvek je to zbog nekog prekodrinskog ( ne pezorativna odrednica da me neko hvata za to, vec geografska odrednica ) Srbina. U zadnjih sedam dana jedno tri puta, dakle skoro ko antibiotik, pre probiotik sustinski, if you get me.

Elem, apsolutno, ali apsolutno mi je nejasna smelost pre svega da se sav ostali deo pastve Srba koji ne dolazi levo od Drine smatra bajatim, nekvalitetnim, nesrpskim dovoljno, neznalicama kada je u pitanju jeftina arkadna igrica " Utvrdi stepen srbovanja svog ", pre svega kada se objasnjava vaskoliki, efemerni i civilizacijski znacaj i gromadnost Ace AV Srbina. Tu mi ponestaje racia, logike, reci, argumenata, jer kako mi ljubljeni dr. Miodrag Stojkovic davno rece, dobijaju sve na decibele. Doco, zasluzujete i Nobela za determinaciju genusa u Srba.

Svima je to mesija, izbavitelj, GOAT, zemlja ide samo jer on hoce, putevi, vazduh, bube svilene, ozon, msao i smisao, samo njemu zahvaljujuci postoje. Oni znaju, mi ne. Mi nismo pravi, oni su. Mi nismo pravi jer smo rodjeni u Srbijii, mnogo smo mekani, mnogo ne znamo da volimo svoju zemlju, mnogo ne znamo istoriju ( njihovu verziju) mnogo imamo malo crvenig krvnih zrnaca sa cetiri ocila. Bledi smo u patriotizmu. Ne slusamo saljive turbo - etno s neke planincine posalice horski otpevane na benignu tematiku siluj medicinsku sestru kraj sebe, prikolji komsiju, iseckaj nepatriotu ko burek za ovde i sl. Da, ne gajimo blasfemijsko obozavanje ka Pasatu B5. Ne vidimo kako imamo puteve bolje nego Westfalica, kako je plata 2023. eto u njihovim okolinama ( najcesce neka Vojvodina gde su na zalost silom prilika emigrirali samo i iskljucivo zaslugom ekipice pomenute spodobe ) je plata porasla na 60.000 rsd, oni znaju jer kad iz kojekakvih postojebina i pizdojebina nemackih gradova sto imaju tablicu sa tri slova ( za neupucene, ozbiljni gradovi imaju jedno....) o iskljucivo crveno tiskanim ( tako im se na jeziku detinjstva inace kaze stampanim ) praznicima, dodju u izabranu i njima u genomu odredjenu Motherland. Uredno inace krkaju mantije, uredno saltaju govor na gornjogradski zagrebaCHki u pokusaju kad pricaju sa nekim ko je po zvuku iz okolice Sabora, uredno su krsteni uz pompezne ceremonije u doba kad je izasao iPhone 4 na ovamo, jer po tradicionalnom kanonu u orGinal Srba to je toliko vazan dogadjaj AD da je prvo morao izaci ( izic`u prevodu ) uredjaj da se to digitalno ovekoveci ( u analogno se kunu samo kad je SPC u pitanju, to je omiljeni analogni reper u Mlecnom putu ) pa da se oni eto krste, jer zaboga, to je vazno, mislim, kad se oni krste. I onda ide oslikavanje debele nadlaktice model mortadela, svetim trojstvom Ostrog - Djokovic _ Djeneral Draza ( iako su svi djedovi bili samo i iskljucivo pripadnici kojekakvih osamdesettrecih kozarackih , pardon podkozaracackih brigada ), ali to ti je adidas ( mit drei Streifen ) brendiranje u velikoSrBa.

E sad, ako dalekobilo priupitas, a sta je to konkretno uradio gospodin za Srbiju, dobijes odgovor, on i Putin...onda ih prekines i pitas, a ti svrsavas na Putina zasto?...i onda oni kazu vidis kako on svima pokaze...onda kazes, prijatelju, vozis ti Ziguli, imas Raketu na uci, saljes decu na Lomonosov, ides da letujes na Krim?...koji si ti rusofil, ajde objasni!...i naravno ne mogu. Oni svrsavaju na Acu i Putina jer su im PR sluzbe istih ( citaj PR agency called KGB, BIA, OZNA; UDBA...) prodale pricu da su ova dvojica pravicni dzedaji u borbi protiv loseg zapada i samo su oni potomci Reda zmaja prekostali da resavaju pravoslavnu nepravdu univerzuma. Inace obojica ex. komunisti, deca komunista i neljubitelji svega Sdelano v SSSR. Ali obojica su zemlje stavili na noge neko nakon zutih lopova ( pitam znas li zasto zuti?, ne zna...), obojica su svojim parama sagradili autostrade, obojica su samo svojom i nicijom vise cvrstom voljom ( vidi slike AV iz 1992. u kojima se onako masculine iza naocara u Prvi maj Pirot odelu sa adamovom jabucicom iznad paramecijum kravate zagledan u buducnost osmehuje napretku ) osnazili zemlje svoje u kojima se reinkarnirao Luxor i japanske tresnje Kyota. Oni znaju, mi verujemo svojim ocima koje nas lazu, svesno, ljute jer nisu zacete i rodjene levo od Drine...

Ja ne znam. Ja sam ipak lokal patriota Dorcola. To nije u Srbiji.

Nista njegova ekipica nije kriva ni za sta. Milosevic iskljucivi krivac ratove ( ljuti na njega samo i iskljucivo jer nije pobio sve u Sarajevu ) , neki "ZUTI" su sve pokrali, oni znaju coveka koji zna, koji zna nekog ko zna, ali ja ne znam ni jednog coveka koji zna, a Djilas je lopov. Dobro, reko zasto? Pa zato sto je lopov...reko, a kako se kvalifikuje neko za tako nesto. Dobijam kljucni odgovor, pa Vucic je rekó da je lopov...e, tu je kvaka. Jebes Mosesa i hard diskove sa zapovestima, jebes i Toru i Bible i Qran, AV je rekao i to je. Amin. To mi je nejasno, tu je kljuc svega. Kako neko ko vas sa pola viagre jebucka, ne jebe vas, nego fino ordinira po vasim ustima, anusu, kojekude ( prevod. ), neko ko vas je direktnim umobolnim idejama i devijantnim potezima dunstera politiickog doveo da na razglednicama gledate rodne grude, kuce, dedovinu, neko ko vam i vasima ogloda i ono malo penzija, neko ko vam ne dozvoljava da mislite pre svega svojom glavom, kako je taj neko jebeno crveno slovo u vasem univerzumu? Jeste li hipnotisani, neuki ili jednostavno volite da vas neko tako lepo laze? Ako jeste, onda ste za kanabe razgovora kod cike sa naocarima ( naocalama, prevod ). Ako vas neko prisiljava da mislite tako ( u sta sumnjam, jer te poglede neukaljane mislju tesko je prisisliti ) ima lek i za to.

Sta hocu da kazem. Skinite amove, sa vrata, sa mozga, sa svog zivota, sa sebe. Skinite AVove. Moze. Ne nervirajte me vise.
Colin_bgd Colin_bgd 10:10 13.12.2023

Re: Uapsice me neko za ovo...

Ja ne znam. Ja sam ipak lokal patriota Dorcola. To nije u Srbiji.

Sta hocu da kazem. Skinite amove, sa vrata, sa mozga, sa svog zivota, sa sebe. Skinite AVove. Moze. Ne nervirajte me vise.

A ća se ti sad jidiš bezvize, kad si 36 lita okasnija...
promoter promoter 10:58 13.12.2023

Re: Uapsice me neko za ovo...

Kakva frustračina!
Užas!
max.cohen92 max.cohen92 15:04 13.12.2023

Re: Uapsice me neko za ovo...

Budala ostaje budala...okasnija.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana