Sex| Život

Zakoni, život i sex

natasa_tasic_10 RSS / 04.12.2023. u 02:03

Taman sam pomislila da uopšte ne pišem ništa, ali sam odgledala emisije na dve televizije sa vraćanjima i shvatila da ipak moram da napisem, jer sam prosle godine bila prisutna na nekoliko tribina vezanih za clan 16.zakona o javnom redu i miru.

 

O tom clanu znate i sami sve, jer sam i svedočenja iz knjige citirala i uvek je prostitutka bila kriva, dok se konzument retko kad hapsio.

Medjutim, ovde nije kriva prostitutka,jer ona nije ona "obicna", već elitna i nije kriva mušterija jer nije kamionđzija već "funkcioner", pa zašto onda toliko pričamo o tome.

Imali smo Severinu, Suzanu, Karleušu....sve na naslovnim stranama  tabloida, ali nikada na nezavisnim televizijama.

Ako je REM odlučio da podnese tužbu protiv NN televizije zbog puštanja  blurovanog sadržaja seksualnog čina sa korišćenjem teških droga, zašto nije podneto i protiv NN1 televizije koja je remitovala sadržaj NN televizije...pa aršini bi trebali da budu isti.

Kada sam to pitanje postavila na FB i podelila stari blog, stigla mi je poruka, kako bi se ti osećala da se sazna za tvoga oca i majku.

Pa ja sam o odnosu koji je bio u mojoj porodici javno pisala i pozivala na to da se svako nasilje prijavi, pisala sam i o diskriminaciji, i o lepim i ruznim stvarima koje su mi se desavale. Zato ovaj Blog za mene i jeste svetinja.

Elem  moje je pitanje zašto se niko ne kažnjava za korišćenje kokaina, seksualnog čina koji je sniman od NN osobe i zašto se opet priča o prostitutki.

Ona je tu da zaradi novac, "pošteno", ali da li je ona pristala da se snima, da uzima kokain, da bude iskorišćena na ovakav način? Ja mislim da ne. U celoj ovoj priči jedino je ona poštena, a svi ostali njih mi je žao. Što je govorila moja pokojna baba " Dete od ovih što ovako pričaju a očima vrte na sve strane da bežiš, ti su ti najgori".

Za kraj, kliktala na naslove sa ovim sadržajem nisam, jer ne želim da trujem sebe, ali jesam odgledala obe emisije i na NN i na NN1.2 televizijama i samo ću jednu stvar da kažem moral nije deo medijskog sadržaja da se samo o njemu priča , već i da se primenjuje, a i u kući da se uči. 

I kao što sam i rekla još tada dok sam bila u Parlamentu, meni analfabete da morališu zaista ne mogu jer ne želim da ih slušam. Svega sam se nagledala ja, da bih trpela ispiranje mozga. Da je sreće služba bi uradila svoje i za korišćenje teških droga bi reagovala. Aršini ne bi smeli da budu dupli ,već ih mi činimo takvima.

Da su obična prostitutka i kamiondzija  bili u pitanju do sada bi bili ispitani,uhapseni i izvedeni pred sudiju za prekrsaje.

Ko zna šta su oni naučili u svojim kućama, a žena je samo radila svoj posao za koji se nadam da je i dobila novac. 

Jedino sto bih sve zamolila.je da nikada ne klikcu na tabloidne naslove oni svima unistavaju zivot. 



Komentari (0)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana