Big Brother

raven777 RSS / 15.03.2009. u 22:30

Big Brother

12 majmuna je uslo u svoj kavez, u nadi da ce postovana nacija jednog od njih proglasiti vrhovnim majmunom, pa ce svoje majmunisanje na kraju oploditi sa 50.000 evra. Bilo bi zanimiljivo da im umesto 50.000 evra na kraju uvale 50.000 banana, sto bi bila jedina nada da na kraju da ovaj show ne bude u kurcu. Ali u kurcu smo svi mi skupa koja makar i sekundu izgubimo na te lezilebovice, VK pevaljke  i mesarke koje ne strahuju od izazova, uglavnom ekipu koja naveliko trabunja o hrabrosti, avanturizmu, novim iskustvima sto ce nam neposredno dokazati mesecnim lezanjem na kaucu i ceskanjem po trbuhu . Najbolje od svega sto ce roditelji, (kao i  rodbina, kucni ljubimci i odabrana deca) biti ponosni na svoje pulene, jer su ih eto uspeli vaspitati  tako da 24-satno prenemaganje pred kamerom smatraju dostignucem vrednim suza, i ne pitavsi se kako to da im decica u tom mesecu fotosinteze uglavnom pokazuju elementaran nedostatak stava prema icemu ozbiljnijem u zivotu osim "da je imati sopstveni tv show super" . U međuvremenu ce im producenti davati imbecilne zadatke za koje cak i oni koji to revno prate boli kurac da li ce ih izvrsti, ocekujuci samo da neki kurac bude popusen od strane blajhane ambiciozne wannabe picketine. Ali umesto kite u ustima uglavnom bude kita od zabave, dok ujutro krmeljavi razvlace dorucak.

Na kraju samo i ne bas previse ingeniozan zakljucak da sto je drustvo razvijenije i demokratskije smislja sve vece i besmislenije pizdarije. Velikog bracu tako nisu smisli u Keniji nego u Holandiji, gde ionako imaju u svoj kalvinistickoj tradiciji praksu potpuno otvorenih i ostakljenih zidova kuca kako bi mogli spijunirati komsije da ne cine nesto necasno. Eto nekad se u domove virilo da se slucajno ne bi dogodila neka jebacina, a sad se ona zeljno iscekuje.

U Keniji zive istovremeno pravi majmuni i zivo im se jebe za sve to, pruzajuci jos jedan dokaz kako je evolucija jedan potpuno promasen koncept.

Peki Sevic

 



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

jana84m jana84m 11:06 20.03.2009

veliki braca

Cuj vraze...ma i oni se izbezobrazili... znaju za jadac - HOCE PARE!!!
od banana dobiju 'zatvor'... a jos jedan im ne treba...
Obraz kao djon! ....
tamo k***ac niko ne vadi sem ukoliko nije BUDALA.... a sto se snošaja tice ... to osecamo samo mi iza malih ekrana ...
jebu nas, a ni da pitaju....


Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana