Društvo| Politika| Život

Bermudski trougao Homen-Šarić-Tadić

Strongman RSS / 29.04.2010. u 13:29

question-mark.jpgNedavno, na skupu povodom 20 godina svoje partije, jedan bradati pisac je izjavio da ga atmosfera ovih dana podseća na atmosferu pred ubistvo čoveka sa vizijom. Naježio sam se kad sam to čuo.

I mene podsećaju mnoge stvari na to mutno vreme. U parlamentu pršte uvrede i pretnje. "Patriotski blok" se ponovo konsoliduje, ovog puta skuplja i potpise. Nasilje u društvu više nije nikakva vest i mnogi čitaju crnu hroniku sa nekim sladostrašćem. Na brojne afere se niko i ne obazire. Preti se predsedniku smrću. Novine to beleže na četvrtoj strani.Jedan sofisticiraniji narko kartel iz jedne od bivših republika je ponovo u žiži.

 Nešto definitivno lebdi u vazduhu a ja ne umem da raščlanim.

Mnogo me interesuje zašto je tu vest da "Narko mafija preti ubistvom Tadići" objavio baš doskorašnji advokatski pripravnik Homen. Ono jeste da je sekretar u ministarstvu pravde ali to je slaba referenca za težinu i ozbiljnost informacije koju obelodanjuje. Pravila su jasna. Takvu informaciju u javnost iznosi predsednik, premijer, ministar policije ili najniži po rangu šef BIA-e.

Druga, mnogo bitnija stvar koja je izrečena od strane gorepomenutog sekretara, doskorašnjeg advokatskog pripravnika je što najavljuje da je "moguće da zbog slučaja Šarić može da padne vlada". Hapšenje narko dilera, ali u pokušaju, da izazove pad vlade!? Takva bombastična Homenizacija zahteva hitnu akciju jer njegove reči  ukazuju da su sa Šarićem radili, da su mu pomagali, štitili, pojedine kolege iz vlasti, opozicije i/ili policije.

Pa dobro čovek nije osuđivan, rećiće legalisti. Tačno. Svako od navedenih službenika ima pravo da se sastane sa bilo kim. I to je tačno ali ako je to u radno vreme, u ime svih nas i javna stvar onda, zavisno od ranga, treba da postoji zvanička beleška ili zapisnik. Kada, gde, sa kime se sastaju nosioci vlasti i ZAŠTO? Ako nema šta da se krije to tako treba da bude.

Državni funkcioneri, političke stranke, policijski službenici su na tapetu.

Da li je moguće da se neki državni službenik, ministar, doministar, odbornik, policajac ili lider neke partije susretne sa Šarićem ili nekim iz njegovog klana. Pa da. Moguće je. Svaki građanin bi trebalo da može da zakaže sastanak. Sekretarica nađe prazno mesto u onom tefteru, odredi vreme i datum, lokacija je naravno neka od službenih prostorija državnog službenika. Po pravilu svaki sastanak se evidentira a zavisno od ranga domaćina treba da ima i službenu belešku ili zapisnik. Ako beleške ili zapisnika nema to znači da je funkcioner sa Šarićevcima u privatnoj biznis ili pležr varijanti. A ni jedno ni drugo nije dobro.

Ako zapisnik ili depeša ne postoje, ako je sastanak u nekoj privatnoj kući ili zabačenom restoranu, to već kod svih ljudi koji logično misle pobuđuje sumnju. Šta ima neki doministar da sedi sa Šarićem? Šta oni dogovaraju daleko od očiju javnosti i bez pisanog traga?

Homenova namerno neprecizna izjava kojom se optužuju svi političari iz vlade je, po meni, trebala da izazove bar neku reakciju. Na primer "Ja Pera Perić, ministar za istraživanje ruda i gubljenje vremena, nikad u životu nisam imao nikakvih kontakta sa Šarićm ili bili kim iz njegovog okruženja..." ili "Ja taj i taj sam se sleo dva puta sa Šarićem, a propo privatizacije toga i toga, o čemu postoji službena beleška" i sve se to kao zvanični dokument zavede u pisarnici a kopije se dostave premijeru i medijima. Ali ništa od toga. Niko se ne izjašnjava a svi prozvani.

Šta bi trebalo uraditi?

Za početak, trebalo bi da se utvrdi ko je Šariću izdao srpski pasoš po ubrzanoj proceduri. Neko zvaničan je dao predlog za VIP proceduru a neko drugi je uvažio taj zahtev. Ja bih recimo pošao odatle. Pa korak po korak.

Ali to samo pod uslovom da nekoga to interesuje.

Ako nismo banana država javnost treba da zna:
- Ko je predložio a ko odobrio izdavanje pasoša šariću?
- Ko se  i zašto od ministara, doministara, policajaca, političara viđao sa Šarićevcima i ima li beleški sa sastanaka?

I još nešto:

- Ako Šarić nema veze ni sa kim iz vlade da nam se Homen svima izvini, a ako imamo krticu u vladi da nam se da njeno ime.

Ostalo može da bude rutina...



Nekako mi je zgodno mesto da se podsetim scene iz veoma duhovite serije "Spin siti" u kojoj Čarli Šin, kao pomoćnik hrabri svog gradonačelnika da se na reizboru suprotstavi svom protivkandidatu:

"Ko je ovde gradonačelnik?"
"JA!!"
"Ko je bio na čelu ovog grada zadnje 4 godine?"
"JA!!"
"Ko će vladati gradom sledeće 4 godine?"
"Organizovani kriminal!"


Aj pa srećan praznik rada!



Komentari (50)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

joseywales joseywales 13:45 29.04.2010

Q&A

- Ko je predložio a ko odobrio izdavanje pasoša šariću?
- Ko se i zašto od ministara, doministara, policajaca, političara viđao sa Šarićevcima i ima li beleški sa sastanaka?
- Ako Šarić nema veze ni sa kim iz vlade da nam se Homen svima izvini, a ako imamo krticu u vladi da nam se da njeno ime.


Možda sve ovo bude obelodanjeno na fejsbuku...
Strongman Strongman 10:12 30.04.2010

Re: Q&A

Ja danas gledao i nema ništa na fejsbuku.
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 13:48 29.04.2010

Homen

Hopmen, Homeini. Sve u jednom? To tvrdiš?
A da lebdi - lebdi. Kao vulkanska prašina. Ne umem da uperim prstom u krivce. Ne znam ko je za ovo "lebdenje" kriv. Kad bih znao bilo bi mi lakše.
Strongman Strongman 15:39 29.04.2010

Re: Homen

A da lebdi - lebdi. Kao vulkanska prašina. Ne umem da uperim prstom u krivce. Ne znam ko je za ovo "lebdenje" kriv. Kad bih znao bilo bi mi lakše.


Ali se oseća.
gorio92 gorio92 16:59 29.04.2010

Re: Homen

Ali se oseća.

Negde kažu, čuje se.
Strongman Strongman 10:13 30.04.2010

Re: Homen

šuška se
expolicajac expolicajac 13:58 29.04.2010

Možeš, Možeš

Nešto definitivno lebdi u vazduhu a ja ne umem da raščlanim.


Možeš,Možeš.
Strongman Strongman 10:11 30.04.2010

Re: Možeš, Možeš

Mogu mogu
miloradkakmar miloradkakmar 14:23 29.04.2010

Koliko

ima Bermudskih trouglova!?

Nisam ni zano da je bio vlasnik " Putnika " , " Vojvodine " , " Sečuana "....dok mu nisu oduzeli.
I ja sam neki građanin.
Ivan Marović Ivan Marović 15:01 29.04.2010

Imam pitanje za društvance

Pa pošalji dopis sa tim pitanjima, a ako ne odgovore, žali se kolegi blogeru Fridomu.

Ne shvatam zašto pitaš nas.
Strongman Strongman 16:04 29.04.2010

Re: Imam pitanje za društvance

Pa pošalji dopis sa tim pitanjima, a ako ne odgovore, žali se kolegi blogeru Fridomu.


Friiidomeee javi seee
milosss92 milosss92 17:25 29.04.2010

Re: Imam pitanje za društvance

Ivan Marović
Pa pošalji dopis sa tim pitanjima, a ako ne odgovore, žali se kolegi blogeru Fridomu.

Ne shvatam zašto pitaš nas.

A Kome da se zali Fridom kad ni njemu ne odgovaraju?
Advokatskom pripravniku Homenu?
Ivan Marović Ivan Marović 17:32 29.04.2010

Re: Imam pitanje za društvance

milosss92
A Kome da se zali Fridom kad ni njemu ne odgovaraju?

Verovatno tebi.
milosss92 milosss92 18:12 29.04.2010

Re: Imam pitanje za društvance

Ivan Marović
milosss92
A Kome da se zali Fridom kad ni njemu ne odgovaraju?

Verovatno tebi.

Nisam te razumeo, mozda ti bolje znas sta si sam hteo reci.

Dakle gradjani upucuju zahteve za informacijama, prema zakonu o slobodnom pristupu informacijama od javnog znacaja, vlada, ministar ili advokatski pripravnik Homen im ne odgovore, taj zahtev prosledjuju Rodoljubu Sabicu, on ponovo upucuje takve zahteve u njihovo ime jos 1x i oni opet ne odgovaraju.

Šta sve krije Vlada Srbije?

Vlada Srbije, i pored naloga poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića, krije informacije o pet najvećih investicija u Srbiji. Ona drži u tajnosti podatke o tome ko su 10 najvećih dužnika države, kako je prodata "Duvanska industrija Niš“, ali i podatke o krivičnom postupku povodom smrti novinarke Dade Vujasinović.



Među podacima koje ne može niko da sazna jesu i oni o izgradnji mosta kod Beške, odobrenje za izvođenje radova na PC „Ušće“ u Beogradu, o nabavci polovnih vagona iz Švedske „Železnica Srbije“, kao i specifikaciju remontovanih vagona i svih obaveza prema „Želvozu“.


Šabić ocenjuje da je Ministarstvo finansija "neslavni lider“ blokade informacija, koje čak u 20 slučajeva nije postupilo po obavezujućem rešenju poverenika. Ono uskraćuje i informacije o rezultatima kontrole budžetske inspekcije nad ministarstvima i drugim državnim organima od 2002. do 2009. godine.

Ali njegovo iskustvo ukazuje na to da je svako neopravdano uskraćivanje informacija indikativno i da zaslužuje pažnju. To govori i primer NIS-a. U vreme dok je bilo javno preduzeće rukovodstvo u nekoliko slučajeva nije postupalo po nalozima poverenika, čak i po pitanju, prema njegovim rečima, sasvim „trivijalnih“ informacija. Uskraćivane su informacije o platama rukovodstva, troškovima reprezentacije, donacijama. Ne samo da nije odgovaralo na zahteve poverenika već je rukovodstvo NIS-a podnosilo tužbe protiv poverenika Vrhovnom sudu Srbije. One su, međutim, odbačene.

Kriju podatke o...

- pet najvećih investicija u Srbiji
- 10 privrednih subjekata koji su najveći dužnici države
- izgradnji mosta kod Beške i žičara na Kopaoniku
- projektima u opštini Preševo, Bujanovac i Medveđa
- odobrenju za izvođenje radova na PC „Ušće“ u Beogradu
- nabavci 10 polovnih vagona iz Švedske, specifikaciji remontovanih vagona i o svim obavezama JP "Železnice Srbije“ prema „Želvozu“
- ugovoru o prodaji „Duvanske industrije Niš“
- tenderskoj dokumentaciji većinskog vlasnika „Srbija turista“ Niš
- aukciji „Albe“ - Novi Sad
- ugovoru o prodaji akcija DDOR-a
- dokumentaciji o prodaji firme „Beko“
- ugovoru o zajedničkom
ulaganju „Krušika“ Valjevo i firme „Irma“
- ugovoru NIS-a sa firmom „Trizo- group“
- krivičnom postupku povodom
tragične smrti novinarke Radoslave Vujasinović

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/35761/Sta-sve-krije-Vlada-Srbije


Resenje Ivana Marovića je da se obrate milosss-u 92?
Ivan Marović Ivan Marović 18:52 29.04.2010

Re: Imam pitanje za društvance

milosss92
Nisam te razumeo, mozda ti bolje znas sta si sam hteo reci.

Vidim nije ti poznata praksa kontrole rada vlade od strane građana kroz učešće na izborima.
milosss92 milosss92 19:25 29.04.2010

Re: Imam pitanje za društvance

Ivan Marović
milosss92
Nisam te razumeo, mozda ti bolje znas sta si sam hteo reci.

Vidim nije ti poznata praksa kontrole rada vlade od strane građana kroz učešće na izborima.

Ovo nema veze sa onime sto si prvo napisao, ali je barem jasno na sta sada mislis.
seceranac seceranac 19:32 29.04.2010

Re: Imam pitanje za društvance

Vidim nije ti poznata praksa kontrole rada vlade od strane građana kroz učešće na izborima.


tek to sto funkcionise
seceranac seceranac 15:14 29.04.2010

ima razlike

Nedavno, na skupu povodom 20 godina svoje partije, jedan bradati pisac je izjavio da ga atmosfera ovih dana podseća na atmosferu pred ubistvo čoveka sa vizijom. Naježio sam se kad sam to čuo.



Sa tom razlikom sto ovaj put ne moze da se desi da neko ubije coveka sa vizijom bolje Srbije jer takav na nasoj politickoj sceni ne postoji.
Strongman Strongman 15:35 29.04.2010

Re: ima razlike

Sa tom razlikom sto ovaj put ne moze da se desi da neko ubije coveka sa vizijom bolje Srbije jer takav na nasoj politickoj sceni ne postoji.



Ne daj boe da bilo koga ubiju, ali takav čovek postoji. Evo Expolicajac juče slavio rođendan s njim u društvu.
expolicajac expolicajac 17:34 29.04.2010

Re: ima razlike

Ko se mlekom ispeko taj i u jogurt duva. Zamisli pio sam pivo. Šteta što si imao sastanak da vidiš to čudo.
Strongman Strongman 10:10 30.04.2010

Re: ima razlike

Čujem da je bilo reči o kreditima

Opet je ubledeo poznati kolumnista Narodnih novina
pedja1008 pedja1008 15:15 29.04.2010

Mislim

da nema opasnosti da se desi nesto kao 2003. Onaj koji je trebalo da bude ubijen, ubijen je i sve strane su sad zadovoljne i ove na vlasti i ove u opoziciji. Bitno je da brod nastavi onim kursem kojim plovi vec 20 godina - u pm.
Ivan Marović Ivan Marović 15:23 29.04.2010

Re: Mislim

Tako se pričalo i pre nego što je ubijen "onaj koji je trebalo da bude ubijen".
Strongman Strongman 15:34 29.04.2010

Re: Mislim

Onaj koji je trebalo da bude ubijen, ubijen je i sve strane su sad zadovoljne i ove na vlasti i ove u opoziciji


... i svi su na vlasti.
pedja1008 pedja1008 15:43 29.04.2010

Re: Mislim

Da ali tada je fiskal stao u odbranu beretki i ostalog sljama.
Poenta je sto je pokojni premijer pravio neke poteze koji su bili dobri za ovu zemlju ali losi za mnoge koji su bili na vlasti devedesetih, kao i one koji su se tada obogatili. O prslom fiskalu da ne govorim, za mene je on, da parafraziram Vuka Draskovica, spiritus movens svega sto se tada desavalao. A ova vlada danas uglavnom odrzava status quo. Uporedi samo Djindiceve tekstove i govore sa frazama koje Tadic vrti. A i najvaznije, Djindjic nije imao nikakvu podrsku javnog mnjenja za razliku od nesotvarenog vaterpoliste i clana VIS Idoli kao i njegovog arhineprijatelja Undertaker-a.
Da ne pricamo o kontrolisanju sluzbi, tj o nemogucnosti da se tada stave pod kontrolu vlade.
pedja1008 pedja1008 16:00 29.04.2010

Re: Mislim

Da...bitno je da zagrabi ko koliko moze...
milosss92 milosss92 18:22 29.04.2010

Re: Mislim

Strongman
Onaj koji je trebalo da bude ubijen, ubijen je i sve strane su sad zadovoljne i ove na vlasti i ove u opoziciji


... i svi su na vlasti.

Onaj ciji otac je govorio da je taj koji je trebalo da bude ubijen najveca opasnost za Srbiju a ne Seselj, je sada predsednik Srbije.

Onaj koji je govorio da ako taj koji je trebalo da bude ubijen prezivi Srbija nece, je sada direktor RTS-a.

Oni koji su govorili da Zna Srbija ko je taj koji je trebalo da bude ubijen, sada su savetnici predsednika.

Oni koji su pratili Curuviju onog dana kada je ubijen u prolazu ispred svoje zgrade su postali direktori javnih nabavki, Jugoimporta...

One sudije koje su ukidale presude Marku Milosevicu, osudjivale Otporase na visemesecne zatvorske kazne, ucestvovale u izbornim kradjama, danas su ponovo sudije.
sepeo sepeo 19:14 29.04.2010

Re: Mislim

...i generalni konzuli Srbije u Trstu.


milossse, ne zaleci se... ako ne znas koje torturu je covek pretrpeo od tih istih.
curadorsorchid curadorsorchid 00:09 30.04.2010

Re: Mislim

Uh.
Kako je ovo bolno istinito.
freehand freehand 20:12 29.04.2010

Gde lebdi?

Ja sam, naime, mislio da sam samo neinformisan. A biće da sam i nepametan, po svoj prilici.
Pošto niti vidim da nešto lebdi niti osećam da se nešto dešava.
Sem što se iz usta pušta mnogo vrućih vetrova i čudnih zvukova, stvarno ne mogu ni da naslutim neka bitna talasanja.
E sad, zašto se utrkuju sa tim pričama o masovnom ubistvu Predsednika ako to nije u čisto marketinške svrhe... Zbog lebdećeg pepela spustiše sve avione. Zbog lebdećih pretnji kontra Borisa - šta će da spuste? Da se svi izbori odlože do daljnjeg, da se ne pominje nikakva budalaština koju vlast napravi, i da se mrtvi ozbiljni pravimo da je Cvetković premijer?
sentinel26 sentinel26 21:06 29.04.2010

Jedan drugi trougao

ali nije bermudski, možda bi i bio ako slovo "r" zamijenimo odgovarajućim.

Sudeći prema sadržini pisma koje je je predsednik EK Žoze Manuel Barozo uputio Tadiću i Cvetkoviću, trougao : Malović - Mesarović - Radovanović bi morao da podnese ostavku, onako u paketu..

U pismu su stavljene primjedbe na brojne nepravilnosti koje su učinjene u tzv. reformi pravosudja..

A prije dva mjeseca je komesar za proširenje Štefan File te iste primjedbe na nepravilnosti kod izbora sudija i tužilava, u Beogradu lično izdiktirao i jednom i drugom primaocu..

Detaljnije u tekstu u vijestima B-92:
EK - reizbor ima ozbiljne nedostatke

mikimedic mikimedic 22:59 29.04.2010

Re: Jedan drugi trougao

Sudeći prema sadržini pisma koje je je predsednik EK Žoze Manuel Barozo uputio Tadiću i Cvetkoviću, trougao : Malović - Mesarović - Radovanović bi morao da podnese ostavku, onako u paketu..

U pismu su stavljene primjedbe na brojne nepravilnosti koje su učinjene u tzv. reformi pravosudja..

A prije dva mjeseca je komesar za proširenje Štefan File te iste primjedbe na nepravilnosti kod izbora sudija i tužilava, u Beogradu lično izdiktirao i jednom i drugom primaocu..

Detaljnije u tekstu u vijestima B-92:
EK - reizbor ima ozbiljne nedostatke


a najvise mi se dopada sto EK ima nadleznost da procenjuje reforme sudstva ne samo unutar EU, nego i van nje...


Strongman Strongman 10:08 30.04.2010

Re: Jedan drugi trougao

Sudeći prema sadržini pisma koje je je predsednik EK Žoze Manuel Barozo uputio Tadiću i Cvetkoviću, trougao : Malović - Mesarović - Radovanović bi morao da podnese ostavku, onako u paketu..


Ako ti kažeš


moderatokantabile moderatokantabile 22:19 29.04.2010

Gradonačelnik za početak

Ko je ovde gradonačelnik?"
"JA!!"
"Ko je bio na čelu ovog grada zadnje 4 godine?"
"JA!!"
"Ko će vladati gradom sledeće 4 godine?"
"Organizovani kriminal!"

Ovo me podsetilo na emisiju o Djilasu koju sam upravo odgledao, baš ga nahvališe ,ne znam samo kako niko da spomene korupciju u gradskoj vlasti, gradjevinsku i ostalu mafiju, ekocid i ruženje grada, ili da kaže koju reč o tome kako urbanističke planove više ne kroje urbanisti već tajkuni i ostala lopovska braća i sestre a Beograd sve više poprima izgled provincijalne palanke.
Gdin gradonačelnik koji ne voli da prisustvuje gradskim skupštinama i ne može da pronadje adekvatne saradanike, niti ume da organizuje timski rad i uporno pokušava da nas ubedi kako je počinio ekocid upravo za naše dobro, umesto da prihvati kritiku javnosti i podnese ostavku tvrdi da bi bilo najbolje da odradi još jedan mandat!
Strongman Strongman 23:32 29.04.2010

Re: Gradonačelnik za početak

kako niko da spomene korupciju u gradskoj vlasti, gradjevinsku i ostalu mafiju, ekocid i ruženje grada, ili da kaže koju reč o tome kako urbanističke planove više ne kroje urbanisti već tajkuni i ostala lopovska braća i sestre


Možda zato što toga nema?
moderatokantabile moderatokantabile 12:51 30.04.2010

Re: Gradonačelnik za početak

kako niko da spomene korupciju u gradskoj vlasti, gradjevinsku i ostalu mafiju, ekocid i ruženje grada, ili da kaže koju reč o tome kako urbanističke planove više ne kroje urbanisti već tajkuni i ostala lopovska braća i sestre


Možda zato što toga nema?


To me upravo i plaši!
dexter92 dexter92 22:47 29.04.2010

Ja sam cuo

Da je taj Homen bio u Otporu i da je 'prisvojio' milion dolara nekih para sto su Ameri dali za skidanje Slobe.Sad dal je trac ili istina..
Mislim da se oko tog Sarica neke igre igraju,a involvirani su svi zivi: Srbi, Crnogorci, Ameri... mozemo samo da nagadjamo sta je u pitanju mislim.
Strongman Strongman 10:07 30.04.2010

Re: Ja sam cuo

Da je taj Homen bio u Otporu i da je 'prisvojio' milion dolara nekih para sto su Ameri dali za skidanje Slobe.Sad dal je trac ili istina..


To bi bilo lepo da se istraži. Ima li neki link?
dexter92 dexter92 20:33 30.04.2010

Re: Ja sam cuo

Ne znam dal ima link, negde sam pokupio tu informaciju, mozda Ivan Marovic zna nesto o tome..
bansek_treci bansek_treci 23:28 29.04.2010

Opušteno

Ma samo opušteno... :)

Strongman Strongman 23:31 29.04.2010

Re: Opušteno

Oporavio si se dragi bane
bansek_treci bansek_treci 23:53 29.04.2010

Re: Opušteno

Strongman
Oporavio si se dragi bane

''Ma popizdeja sam, mnogo sam popizdeja'' :)

Morao sam do otvorim novi nalog. Ne mogu da verujem da nisu mogli da reše co.yu problem (ako je do toga, trebali su da pošalju bar email upozorenja da promenim email u profilu)
dule_zemunac dule_zemunac 00:27 30.04.2010

Ozbiljnost pretnji

Neocikavno pomalo ispolitiziran tekst.
Po mom licnom misljenju, ne bi trebalo sa tom dozom ironije govoriti o ozbiljnim stvarima, jer je vise nego dovoljan primer od pre 7 godina, kada se desilo to sto se desilo. I ne bi trebalo stvarati atmosferu stavljanja u isti kos ogorcene kriminalce i istinske borce protiv organizovanog kriminala (na prvom mestu predsednika).
A sto se tice veza klana Saric i ljudi iz Vlade, 300% si upravu da treba odgovoriti na sva ta pitanja, samo ne unapred davati neosnovane i ishitrene odgovore.
Pozdrav, i nadamo se nekom novom zanimljivom pricom
Strongman Strongman 10:06 30.04.2010

Re: Ozbiljnost pretnji

Neocikavno pomalo ispolitiziran tekst.


Kako pisati drugačije o zadatoj temi?


Po mom licnom misljenju, ne bi trebalo sa tom dozom ironije govoriti o ozbiljnim stvarima, jer je vise nego dovoljan primer od pre 7 godina, kada se desilo to sto se desilo. I ne bi trebalo stvarati atmosferu stavljanja u isti kos ogorcene kriminalce i istinske borce protiv organizovanog kriminala (na prvom mestu predsednika).


Nema ironije s moje strane. Ja baš ukazujem kako se olako prelazi preko tako strašne informacije.
pedja1008 pedja1008 01:59 30.04.2010

Ma

kakav istinski borac protiv organizovanog kriminala? Samo ponavlja prezvakane fraze. Covek ne zivi u realnosti. Mozda tako izgleda u drugom dnevniku, na ovom blogu beatifikovanog Tijanica, obidji par gradova po Srbiji pa ces videti - heroin se valja k'o brasno.
Strongman Strongman 10:04 30.04.2010

Re: Ma

kakav istinski borac protiv organizovanog kriminala? Samo ponavlja prezvakane fraze


To mu je stil borbe
dragannalovic dragannalovic 11:43 30.04.2010

Mala dioptrija

kakav istinski borac protiv organizovanog kriminala? Samo ponavlja prezvakane fraze


To mu je stil borbe

Da sam neki tajkun, kriminalac velikog kalibra ili patološki lopov, ( ne vidim neku razliku izmedju ovih karakternih osobina), ne bih se mnogo uzbudjivao kada bi mi pretnje stizale od nekoga ko nije u stanju ni u svom dvorištu da počisti.
MarkoPustolov MarkoPustolov 11:27 30.04.2010

providno

Homen ovakvim medijskim ispadima a ima ih puno, gostovanjima po emisijama samo zeli da sebe kandiduje za nekog sledeceg ministra pravde to se vidi iz aviona

a
- Ko je predložio a ko odobrio izdavanje pasoša šariću?


pa ja bih dodao i pitanje jel cekao u redu kao i ostali ili ga neko uveo prekoreda i u kojoj stanici Mupa je izvadjen pasos
Strongman Strongman 12:09 30.04.2010

Re: providno

pa ja bih dodao i pitanje jel cekao u redu kao i ostali ili ga neko uveo prekoreda i u kojoj stanici Mupa je izvadjen pasos


Za njega je to odrađeno po VIP proceduri
Don Salieri Don Salieri 23:11 30.04.2010

Bermudski trougao

Kliknite molim lepo. Radi se o čitanosti mog bloga. Hvala

Nema na cemu.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana