Politika

Ostajem do kraja/Srpsko Blato - verbalno nasilje

dragan7557 RSS / 13.05.2010. u 10:15

Kad bi neko pisao u Srbiji o dnevno političkim izajvama ljudi koji su na Vlasti onda verovatno ako ne u toku jednog dana, onda svakako u toku jedne nedelje Riplijeva knjiga (sumanutih Rekorada) bi bila potpuno deplasirana i nepotrebna dečija literatura za dečije jaslice.

Posle gledanja Tomice (video Klip) ostaje mi jedna stvar, da se okanim valjanja u Srpskom Blatu jer u njemu opstaju samo najtvrdokorniji Uporaši (evoluciona nadgradnja Otporaša) a obični smrtnici (poput mene) tu nemaju šta da traže.

Nazvati srpsku Državu blatom  kada je čovek na ministarskom položaju je u najmanju ruku verbalni delikt prema glasačima (u zakonu ne postoji) dok bi neko ozbiljniji to nazvao verbalnim nasiljem, koje nažalost nigde (još)nije kažnjivo ali je zato masovna pojava.

Ako neko na položaju ministarske Ekselencije pobrka odgovornosti i kaže da je odgovoran Premijeru (?!) to implicira da svojim i drugim glasačima NE ODGOVARA (Tomica upravo to kaže), postavlja se pitanje - čemu služe glasači i izbori, kojih NEĆE BITI.

Izricanje i kvalifikacija stanja u Srbiji, i karakterizacija istog kao Blato posle ukazivanja na dugogodišnju Ekselencijsko Ministarsku funkciju rečima "pet puta sam se zakleo pred Skupštinom....", je potpuno neshvatanje pojma odgovornosti, koje se da interpratirati i kao:"pet puta sam se zakleo da ću ocistiti blato, nije mi pošlo za rukom", ali i pored neuspeha (ili ne htenja) ostaću do kraja mandata i neuspešno čistiti sve dok Mandat traje jer Premijer (kojem polažem račune ) nije tražio ostavku (koja je meni nije strana) a kojem ja odgovaram i jedini koji može (u čije ime?) da traži ostavku.

A Elektorat = Glasači kao neodgovorni prasci (prasad voli da se valja u blatu)  će se do kraja valjati u srpskom blatu, sinonimu za Kohabitaciju.

Vala Ministre, do neba ti fala što mi otvori oči, makar i uvredom. Pošto sam se "prpoznao" u blatu red bi bilo da tužim Ekselenciju i na Ekspresnoj pravdi za Mandarine (da sam mandarin) tražim zadovoljštinu.

 Retko kad komentarišem dnevu politiku jer je to 'ćorav Po'so na novosrpskom Busines al dans nisam mogao da se ne osetim duboko pogođenim ovim verbalnim nasiljem na ostatke zdrave pameti, bar onim malim delom koji mi je posle slušanja i gledanja Intervjua sa Ekselencijom ostao.

 

cerski

P.S. Ministru se izvinjavam ako je mislio na Banjsko Blato.

P.P.S. nije pisano zbog preporuka i čitanosti, kao ni zbog podrške B92.



Komentari (63)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

nestor92 nestor92 10:27 13.05.2010

Blatnjavi

Nisam gledao.

Nemam ni zelju.

Covek je svoju karijeru zavrsio.

Nadam se da se ovajdio.

Da mu ne bude zao.

Nama sigurno nece.
dragan7557 dragan7557 10:36 13.05.2010

Re: Blatnjavi

Covek je svoju karijeru zavrsio.

Uzaludna nada.

Nisam gledao.

Nisi jedini i premijer nije gled'o, valjda se zbog toga i ne oglašava. Zauzetost jebiga, mlogo Business-a, nemo'š sve da se postigne u toku Nekoliko mandata, a jedan (Mandat) k'o nijedan, kaže narod.

E sad znam neke koji su ovaj problem "demokratski doživotnim mandatom" "uspešno" rešili.

cerski
arianna arianna 10:43 13.05.2010

Re: Blatnjavi

Nazvati srpsku Državu blatom...


Ova izjava je baš ružna i nepoštena prema glasačima i gradjanima Srbije

mada, odavno se zna kako izgleda društvena lestvica




edit: ne bi Srbija bila blato, da je nisu u*rali oni odozgo

dragan7557 dragan7557 10:53 13.05.2010

Re: Blatnjavi

Ova izjava je baš ružna i nepoštena prema glasačima i gradjinima Srbije

Bez obzira na ružnoću, izgleda da Ekselencija (imajući u vidu položaj) govori Istinu, pošto se druge Ekselencije nisu ogradile od ovog stava svog dobro upućenog kolege, a to implicira da kolegi prećutno odobravaju.

cerski
sesili sesili 10:54 13.05.2010

Re: Blatnjavi

A ja se baš nadam da se nije ovajdio, a da ode što pre. Znam da posle toga ide ona pesma: Sve uzalud beše moja nada...
dragan7557 dragan7557 11:00 13.05.2010

Re: Blatnjavi

A ja se baš nadam da se nije ovajdio, a da ode što pre.

Ne može dok to ne traži premijer (implikacija Ministra) jer je ono što se u javnosti dešava Ministar već oglasio Medijskom Hajkom (V. slova namerno).

cerski
dragan7557 dragan7557 11:04 13.05.2010

Re: Blatnjavi

edit: ne bi Srbija bila blato, da je nisu u*rali oni odozgo

Hvala na plastici u akvarelu.

cerski
Krugolina Borup Krugolina Borup 13:37 13.05.2010

Re: Blatnjavi

Nisam gledao.


Ja jesam.
Bilo je krajnje otužno.
Sve vreme se predstavljao kao žrtva, te nema on para da se bori protiv instrumentalizovane medijske hajke koja je finansirana protiv njega, može da se bori sam istinom; te, znam ja da bi vi novinari bili srećni da me vidite u invalidskim kolicima, ili mrtvog, u Srbiji su heroji samo oni koji umru...
I sve tako.
Da bi se na kraju posro po građanima Srbije, objašnjavajući kako se on valja u "srpskom blatu" da bi ga počistio, što će reći - njegova je misija da on nas sve komplet nauči pameti, jer smo glupi i zatucani.

A vrhunac je kad je rekao da neće da da ostavku zato što je on "u pravu".
Iz čega se jasno vidi da on javne kritike nije doživeo kao demokratski način kontrole onih koji su na vlasti, već kao prostu svađu s narodom Srbije.
kukusigameni kukusigameni 14:35 13.05.2010

Re: Blatnjavi



Preporuka!
mariopan mariopan 15:30 13.05.2010

Re: Blatnjavi

Nadam se da se ovajdio.

Ne brini, sigurno jeste o tome se itekako brinuo, o nama nije.
Završio je ali i oni koji su ga tu stavili, koji ga podržavaju, koji ne traže ostavku i tako redom.
dragan7557 dragan7557 15:53 13.05.2010

Re: Blatnjavi

kukusigameni


Preporuka!

Ma jasno je meni da smo mi tu ali mi nije jasno gde je Srbija?

cerski
dragan7557 dragan7557 18:11 13.05.2010

Re: Blatnjavi

Iz čega se jasno vidi da on javne kritike nije doživeo kao demokratski način kontrole

Elem Krugolina ovaj način nije jošte zaživio u narod. Čim narod progovori on o batinama, a Ekselenciju kao civilozavanog čojka to naravno izvodi iz takta
već kao prostu svađu s narodom Srbije.

Neki od njegovih predhodnika je to uvideo i lepo rek'o: Narod je stoka.

Naravno Ekselencija nije šćela da ide u krajnost i da vređa svađalači raspoloženu masu okupljenu oko nešto novinara UPS i N UPS pa je na elegantan način izbegao spor sa narodom koji već godinama džvanjka.

cerski
kukusigameni kukusigameni 18:42 13.05.2010

Re: Blatnjavi

Sigurno nije u Nemackoj.




Ma jasno je meni da smo mi tu ali mi nije jasno gde je Srbija?

dragan7557 dragan7557 19:33 13.05.2010

Re: dve muve jednim udarcem

kukusigameni
Sigurno nije u Nemackoj.


E pa svakom onom ko nije upoznao Ekselenciju kao Krugolina je već odavno jasno da je Ekselencija putovanjem u Švapsku (bavarski hm, deo) jednim udarcem umlatitila dve muve:

1. Pokazao i na delu dokazao je nama Srbima da je njihovo (nemačko) zdravstvo još korumpiranije nego naše, inače ne bi mogla Ekselencija da dobije Trostruki Popust.Pokaz'o im sve najgore u njihovom zdravstvu pa sad neka se češu tamo gde ih ne svrbi

2. Bacila je Ekselencija rukavicu i neviđenom hrabrosti (opalila/zalepila/odvalila) šamarčinu u lice srpskom zdravstvu i pokazala svakom da nam zdravstvo ništa ne valja i da je čak i običan Ministar istog prisiljen da zbog nji'ovih sranja ode u pečalbu za svoje zdravlje čak tamo "gde svoga nema, gde brata nije" i naravno da ždernja nji'ove "g'rke zalogaje 'leba."
Ako se tome doda Tuđe Sunce i ljubav prema kamenčinama Srbije, slika ogromne žrtve koju je Ekselencija podnela za Srbe, je potpuna.

U svojoj prirođenoj skromnosti Ekselencija ni jednom jedinom rečju nije spomenula sve ovo.

A narod baš ga briga samo nešto čangrza i spominje članove familije, psuje k'o kočijaši petkom i preti batinama i motkama.

Pre nego što sam shvatio dubinu i plemenitost ovog postupka naše Ekselencije i sam i ja bio kao vi. Naravno Bog mi je dao pamet da mislim i istražujem i rezultat je tu.

Da će oni Nemci sada morati da objašnjavaju svojim poreznicima kako je došlo do ovolike korupcije nji'ovog zdravsta može se zahvaliti samo promišljenom planskom radu Njegove Ekselencije Ministra.

cerski
man ray loves me man ray loves me 10:58 13.05.2010

mozda...

zasto neko ne zapocne prikupljanje potpisa?
dragan7557 dragan7557 11:02 13.05.2010

Re: mozda...

man ray loves me
zasto neko ne zapocne prikupljanje potpisa?

Bijade skoro MILION potpisa i NIŠTA.

cerski
man ray loves me man ray loves me 11:08 13.05.2010

Re: mozda...

ovde moze da se skupi vise od milion. ali ne mora. mislim da bi i sto hiljada bilo dosta (kolika je bila razlika u glasovima na proslim izborima, ne secam se vise?). milion radikalskih potpisa ne govori tadicu nista, jer to nisu njegovi biraci. sto hiljada potpisa njegovih biraca govori MNOGO - sigurno bi se utronjao. na kraju krajeva, to je samo g17, oni su potrosni.
medjutim92 medjutim92 13:42 13.05.2010

Re: mozda...

man ray loves me
ovde moze da se skupi vise od milion. ali ne mora. mislim da bi i sto hiljada bilo dosta (kolika je bila razlika u glasovima na proslim izborima, ne secam se vise?). milion radikalskih potpisa ne govori tadicu nista, jer to nisu njegovi biraci. sto hiljada potpisa njegovih biraca govori MNOGO - sigurno bi se utronjao. na kraju krajeva, to je samo g17, oni su potrosni.


Stoji, al kako će da zna da su to njegovi birači?
man ray loves me man ray loves me 14:17 13.05.2010

Re: mozda...

Pa, dovoljno je da jedan deo potpisnika 'prizna' da su glasali na proslim izborima za DS - ko hoce, cisto dobrovoljno. To moze da bude dodatna kolona peticije - ako zelite, recite da li ste glasali za koaliciju u kojoj je ministar. Naravno niko to nece da proverava niti moze ili sme, ali ako se neko potpise i da broj licne karte, onda laganje postaje njegov problem, a ne onog ko peticiju skuplja. Sem toga, Tadic uvek moze to da ignorise, cak i ako je svaki potpis autentican. Dakle, jedino je vazno stvoriti utisak da su DSovi biraci ljuci nego sto je to obicno slucaj kad im DS servira afere, sto izgleda da jeste, jer se vec danima ta prica drzi u zivotu i kad pogledate komentare na vesti, nijedan skoro nije pozitivan za ministra.
Dodati na to malo medijske halabuke, intervjue sa nekolicinom besnih gradjana kojima bi covek poverovao kad kazu da nikad ne bi glasali za radikale i voila.
dragan7557 dragan7557 15:06 13.05.2010

Re: mozda nisu...

milion radikalskih potpisa ne govori tadicu nista, jer to nisu njegovi biraci.

A od kada radikali nisu građani Srbije?

cerski
kleinemutter kleinemutter 15:06 13.05.2010

potpise odmah da organizujemo

ja cu potpisati sve sto treba i necu lagati. jeste istina je, da mi ds ide na zivce zbog ovoga. a o g17 nemam reci sem....pustite nas vise.gledala sam inte
rvju. kako ga nije sramota.....mene je bilo da gledam
pozdrav svima
dragan7557 dragan7557 15:15 13.05.2010

Re: potpise odmah da organizujemo

kleinemutter
ja cu potpisati sve sto treba i necu lagati. jeste istina je, da mi ds ide na zivce zbog ovoga. a o g17 nemam reci sem....pustite nas vise.gledala sam inte
rvju. kako ga nije sramota.....mene je bilo da gledam
pozdrav svima

Hvala na pozdravu, i nama je loše.

cerski
man ray loves me man ray loves me 15:27 13.05.2010

Re: mozda nisu...

A od kada radikali nisu građani Srbije?

jesu oni gradjani srbije, ali tadicu to nije vazno, njemu je jedino vazno da bude izabran ponovo. moja "taktika" se zasniva na tome da mi nismo demokratija vec "neprosveceni apsolutizam". ako neko zeli da brani stav da jesmo demokratija, ok.
libkonz libkonz 11:05 13.05.2010

kakvi su drugi u G17

još je on i dobar
dragan7557 dragan7557 14:53 13.05.2010

Re:SRBO-SIX MILLION DOLAR MAN

libkonz
još je on i dobar

Stariji bogeri znaju o čemu se radi.

Od 1974-1978 su Amerikanci lansirari svog Six Million Dolar Man, sada već klasika koja spada u tzv. "pop culture icon" (glavna uloga Lee Majors) Fictional Cyborg.

U ubistvenoj svetskoj konkurenciji su naši pokazali neviđeno požrtvovanje pa je naš čo'ek potpuno zasluženo pobedio kao 36.000.000 Dolar Men a uz to je prirodan produkt Revolucije uz minimalne troškove ispod tričavih 2.000.000 $. Naravno pop cultura je otišla a došla Turbo Folk Kultura zaslužujući uporaškom zalaganju naših.

Niko nema što Srbin imade je ponovo dokazano na vel'ko veselje naroda.Sram te bilo Holivude.

Naš 36 milonski čo'ek ne skače ko blesav, ne lomata se k'o američki cyborg a u potpunosti odgovara novom svetskom trendu i našim domaćim potrebama.

Svetsko a naše.

cerski
Milan Karagaća Milan Karagaća 00:17 14.05.2010

Re: kakvi su drugi u G17

Ma i dsrugi u drugim strankama. Alavost im je pretežna karakteristika i osobina.
Eto čak i oni koji kao grade savremenu socijaldemokratske orjentacije, kako kaže Dačić-sa noviom ljudima u novo vreme.
Istovremeno neki njeni čćlanovi se ponašaju kao da su članovi glavnog odbora nemačkih liberala (FDP) i poslanici u Bundestagu. Eto ljudi misle ,Bajatović na primer,da može dok može da godišnje primi platu kao da je direktor nemačke Bundesbanke.
dragan7557 dragan7557 08:09 14.05.2010

Re: kakvi su drugi u G17

Milan Karagaća
Ma i dsrugi u drugim strankama. Alavost im je pretežna karakteristika i osobina.
Eto čak i oni koji kao grade savremenu socijaldemokratske orjentacije, kako kaže Dačić-sa noviom ljudima u novo vreme.
Istovremeno neki njeni čćlanovi se ponašaju kao da su članovi glavnog odbora nemačkih liberala (FDP) i poslanici u Bundestagu. Eto ljudi misle ,Bajatović na primer,da može dok može da godišnje primi platu kao da je direktor nemačke Bundesbanke.

Malo preterano ali nije daleko od plate člana uvaženog Euro Parlamenta koji skucjaju s' mukom oko € 15,000 mesečno i pri tome javno beže petkom sa posla.

Dok skromni Bajatović se trenutno zadovoljava sa tričavih € +13.000. A mogao bi bolje=više para da mlati.

Bajatovića ima mnogo u Srbiji kao i drugde i pogrešno je iste (bez obzira na samodeklarisano polit-opredeljenje zvati socijaldemokratima) sa kojim je veza samo nominativne prirode.

Karikanje (zidanje) super plaćenih Funkcija koje zahtevaju nominalnu ali ne i fizičku prisutnost samo izgleda kao nova pojava inače je u pitanju stara težnja elite da bude u svemu prisutna (upravni odbori) i bez ikakve prestacije ubira plodove svoje političke moći.

Da se ovim postiže povezanost osoba,povećanje uticaja i moći sve do diktatorijalnog stepena veoma male grupe ljudi je potpuno jasno.

Na drugoj strani sve ovo plaća "privreda" koja je potpuno srušena i neće se nikad oporaviti.

Oporavak privrede nije namera ovih Voždova jer oni gledaju samo trenutni ćar.

cerski
dragan7557 dragan7557 08:13 14.05.2010

Re: kakvi su drugi u G17

libkonz
još je on i dobar

Na sliki je stari model uniforme Dragić Milisav LTD Incorporated.

Novi modeli su lepši i mlogo, mlogo Skuplji. Razlog ove skupoće sucki i inflatorni trošak.

cerski
Jelica Greganović Jelica Greganović 11:11 13.05.2010

*

Nazvati srpsku Državu blatom kada je čovek na ministarskom položaju

To se zove samokritika. Vredna ostavke.
medjutim92 medjutim92 13:44 13.05.2010

Re: *

Jelica Greganović
Nazvati srpsku Državu blatom kada je čovek na ministarskom položaju

To se zove samokritika. Vredna ostavke.


Taman posla, pa dajte čoveku vremena, nema ni 10 godina kako pokušava da izleči blato..
dragan7557 dragan7557 15:08 13.05.2010

Re: *

To se zove samokritika. Vredna ostavke.

Drugovi, pogrešio sam! Nekako poznato?

Oprošteno ti je druže. Ti si NAŠ a Mi smo Tvoji.

cerski
dragan7557 dragan7557 15:17 13.05.2010

Re: *


Taman posla, pa dajte čoveku vremena,


Naravno Budućnost je beskonačna.

cerski
mariopan mariopan 15:31 13.05.2010

Re: *

da izleči blato..

Da li je i glavu pregledao tamo gde je bio možda je tu blato koga se nije rešio?
Jelica Greganović Jelica Greganović 22:32 13.05.2010

Re: *


Naravno Budućnost je beskonačna.

Ne, budućnost nije beskonačna, ali glupost jeste.
Milan Karagaća Milan Karagaća 23:52 13.05.2010

Re: *

medjutim92
Jelica Greganović
Nazvati srpsku Državu blatom kada je čovek na ministarskom položaju

To se zove samokritika. Vredna ostavke.


Taman posla, pa dajte čoveku vremena, nema ni 10 godina kako pokušava da izleči blato..

Ni u komunizmu nisu ministrovali 10 godina niti su bili toliko bahati u uzimanju novca koliko im treba.
Inace, neki misle da su osvajanjem vlasti 5. oktobra istu uzeli za sebe svoje stranke i rodbinu kao privatnu svojinu i tako se ponasaju.
dragan7557 dragan7557 07:43 14.05.2010

Re: *

Inace, neki misle da su osvajanjem vlasti 5. oktobra istu uzeli za sebe svoje stranke i rodbinu kao privatnu svojinu i tako se ponasaju.

Nije da misle već su to zbilja i uradili.
Što mi nismo shvatili, to je druga stvar.

Na čelu svih ama baš svih stranaka se već godinama nalaze iste spodobe koje pale i žare kako strankama tako i državom.

Narod ili može da kupi mrvice glasajući za Gazde ili da gladuje i gleda kako Carevi uživaju u svojim kreditnim karticama koje su samo na papiru kreditne jer su u pitanju debitne kartice, dok troše samo kamatu na svoj "uložen" kapital."

Naravno da i u EU nije bolje.

cerski
kukusigameni kukusigameni 07:55 14.05.2010

Re: *

Naravno da i u EU nije bolje.


Naravno da je bolje. U EU se rade hirurski zahvati koji se u Srbiji ne rade.
dragan7557 dragan7557 08:58 14.05.2010

Re: * greška

To se zove samokritika.


Jelice, još juče mi se činilo da ovoj "neumesnoj" rečenici nešto ne štima i posle neprospavane noći sam našao da je načinjena manja greška.

Umesto itija treba da stoji atija, odnosno umesto samokritike treba samokratija.

E, sad mi je lakše.

cerski
dragan7557 dragan7557 09:00 14.05.2010

Re: *

kukusigameni
Naravno da i u EU nije bolje.


Naravno da je bolje. U EU se rade hirurski zahvati koji se u Srbiji ne rade.

Finansijsko hirurški su ovde u pitanju.

cerski
Dr M Dr M 11:24 13.05.2010

Ostajem do kraja

Izgleda da je G17+ izabrao za partijsku himnu pesmu Bore Djordjevica:

"Ostani...djubre do kraja.."!
dragan7557 dragan7557 15:12 13.05.2010

Re: Ostajem do kraja

Dr M
Izgleda da je G17+ izabrao za partijsku himnu pesmu Bore Djordjevica:

"Ostani...djubre do kraja.."!

Pomoćnik Ekselencije je to pev'o, pre nego što je pos'to Pomoćnik Ekselencije.

A predlog je dobar, jedino ne znam kak'a će biti zastava.

cerski
sentinel26 sentinel26 12:43 13.05.2010

Tomica je već kažnjen

Na (najavljenoj ) novoj vanrednoj konferenciji Udruženja "G"-17%, gospodin T.M. neće biti ponovo izabran za potpredsednika stranke, tj. udruženja.
Strašno.
Protestujem oštro kao Vuk Jeremić protiv vlade Kosova..
To je surovo.
Gdje su im olakšavajuće okolnosti ?

Ne postoje veće štetočine koje hodaju na dvije noge po brdovitom Balkanu od članova čuvenog "G" udruženja, na čijem čelu je uvaženi aps.mr.

Tek kada svi budu spakovani i odvedeni na duže ljetovanje u novi "Pentagon", kapuljače i kamere nijesu neophodne, tek tada će Srbija početi lakše da diše..

Ovih dana slobodni novinari i državni ćutolozi (što iz UNS-a, što iz NUNS-a ) nas podsjećaju na cijenu afere "Satelit" i na gospodina Davinića, koji će postati novi "Mika Kertes", jer i vrapci znaju da on to nije uradio sam.
U prvobitnom obrazloženju predugovora je stajalo da je isti namijenjen za "nadgledanje teritorije Crne Gore i Kosova" (Metohija se ne pominje ).
Iz (današnje) naknadne pameti se ni Crna Gora ne pominje, samo Kosovo..

Ministarski savet mu nije odobrio posao, jer predugovori i nijesu bili u njegovoj nadležnosti..
Ko je osoba iz "G" udruženja koja mu je rekla da "predugovor" (eventualno raskinut samovoljuno) ne proizvodi štetne posljedice kao "ugovor" ?
Pa u "G" udruženju sjede sve sami ekonomisti i pravnici.. Sve stručnjak do stručnjaka...

Pravo bi bilo da se kompletnom udruženju konfiskuje sva imovina i plati šteta a ne da pada na teret poreskih obveznika..


dragan7557 dragan7557 17:33 13.05.2010

Re: Tomica je već kažnjen


Pravo bi bilo da se kompletnom udruženju konfiskuje sva imovina i plati šteta a ne da pada na teret poreskih obveznika..

Neće moći, a i Kipar, Kajmanska i druga rajska obitavališta etc su veoma, veoma daleko.

A, da, ti bre mnogo voliš ministarsku garnituru pa bi da su svi na Jednom mestu.

cerski
sentinel26 sentinel26 17:42 13.05.2010

Re: Tomica je već kažnjen

dragan7557

Pravo bi bilo da se kompletnom udruženju konfiskuje sva imovina i plati šteta a ne da pada na teret poreskih obveznika..

Neće moći, a i Kipar, Kajmanska i druga rajska obitavališta etc su veoma, veoma daleko.
A, da, ti bre mnogo voliš ministarsku garnituru pa bi da su svi na Jednom mestu.
cerski

Nijesi valjda mislio na Virgine Island, nema mjesta za svija na Kajmanskim ostrvcima..
dragan7557 dragan7557 17:54 13.05.2010

Re: Tomica je već kažnjen

Kajmanskim ostrvcima..

Ma čuo sam da su se tamo pojavili Kajman Krokodili, koji obožavaju ugojene.

Nijesi valjda mislio na Virgine Island

Jok, čuo sam da tamo primaju samo Nevine u skladu sa imenom, a ovi Naši tamo iz obejktivnih razloga ne idu.

cerski
dragan7557 dragan7557 17:58 13.05.2010

Re: Tomica je već kažnjen

Gdje su im olakšavajuće okolnosti ?

Kod strongmana je ova tema razjašnjena kao Euro Olakšavajuće Okolnost.

Čitaj pažljivije nemoj baš u svemu da se ugledaš na svijetle primere.

cerski
dragan7557 dragan7557 18:02 13.05.2010

Re: Tomica je već kažnjen

Iz (današnje) naknadne pameti se ni Crna Gora ne pominje, samo Kosovo..

Pa čini mi se da je ugovor potpisala jedna druga država? Jebiga nemo gu da se setim svih Otadžbina, oca da mu .....

cerski
Jelica Greganović Jelica Greganović 22:35 13.05.2010

Kajmani

Najmanja vrsta krokodila su kajmani.

dragan7557 dragan7557 23:31 13.05.2010

Re: Kajmani

Jelica Greganović
Najmanja vrsta krokodila su kajmani.


Imam utisak da su ovi naši još manji.

cerski
Milan Karagaća Milan Karagaća 00:00 14.05.2010

Re: Tomica je već kažnjen

Pravo bi bilo da se kompletnom udruženju konfiskuje sva imovina i plati šteta a ne da pada na teret poreskih obveznika..

i ne samo njima.
jer i vrapci znaju da on to nije uradio sam.

naravno da nije.
Nego dokle će država da plaća štetu za koju se zna ko ju je počinio.Recimo, kod afere Kovačević, palenje stranih ambasada gde je država takođe isplatila odštetu a krivci još uvek nisu krivi dok se ne dokaže.
Neka plati onaj ko je kriv ili neka ide u zatvor, zapravo neka i plati i ide u zatvor.
Kad neko napravi saobraćajni prekršaj bude perimoran da plati jer ako neće preti prinudna naplata. I ovde su neki napravili prekršaje pa neka onda sami plate štetu.
Država izgleda ima način kako da naplaćuje male pare i od običnih malih ljudi, a kada su u pitanju velike pare ili ne može ili neće.
miloradkakmar miloradkakmar 12:46 13.05.2010

Po

Blatu se poznaju junaci !
I , nije Blato za svakoga.
kukusigameni kukusigameni 15:26 13.05.2010

TOBLA



HITNA POMOC U SRBIJI!
mariopan mariopan 15:33 13.05.2010

Re: TOBLA

kukusigameni


HITNA POMOC U SRBIJI!

Ma jok, ne dolaze uopšte ako imaš neke ozbiljne godine, kažu ako si star ne treba ti hitna nego pogrebni zavod.
Ne znam da li im socijano isplaćuje neki bonus za svakog izbegnutog penzionera?
kukusigameni kukusigameni 15:37 13.05.2010

Re: TOBLA

Ali je zato obezbedjeno besplatno lecenje blatom.

dragan7557 dragan7557 15:55 13.05.2010

Re: TOBLA

kukusigameni


HITNA POMOC U SRBIJI!


Ili objašnjenje kako je Ekselencija povredila kičmu.

cerski
kukusigameni kukusigameni 18:43 13.05.2010

Re: TOBLA



Omiljeni bend Ekselencije.
zovitemegrunf zovitemegrunf 18:27 14.05.2010

ostavka

"Ostavka kod nas treba da se odradi", rece Drug Mahmut Bakali '81.
dragan7557 dragan7557 08:38 15.05.2010

Re: ostavka

zovitemegrunf
"Ostavka kod nas treba da se odradi", rece Drug Mahmut Bakali '81.

I bio je u pravu jer bez rada na ostavci nema ni ostavke.

cerski
zovitemegrunf zovitemegrunf 18:31 14.05.2010

Ministarublatu

Negde u Ex-Yu, blato znaci isto sto kod nas stolica. Naravoucenije: Cuti dok je Tomica u/na stolici
dragan7557 dragan7557 08:38 15.05.2010

Re: Ministarublatu

zovitemegrunf
Negde u Ex-Yu, blato znaci isto sto kod nas stolica. Naravoucenije: Cuti dok je Tomica u/na stolici

Ne razumem.

cerski
zovitemegrunf zovitemegrunf 08:44 15.05.2010

Re: Ministarublatu

Pa, znas, ono kad odes kod lekara, pa ti kaze da moras da das stolicu u laboratoriju.
banat.hardkor banat.hardkor 03:06 15.05.2010

Paralele

Ja još uvek pokušavam da dođem (k) sebi od one izjave s početka nedelje: "Ne dajem ostavku jer sam ja u pravu." POJEO VUK MAGARCA.

A tu je i ona direktora Puteva Srbije: "Ma, ministar se samo šalio. On je to tako rekao u šali. Svi znaju da je to njegov stil." (o Mrkonjićevoj izjavi da će direktor PS biti smenjen zbog tendera i aljkavosti u poslu). POJEO VUK MAGARCA.

"Nj.V. Elizabeta II samo se šalila, u njoj specifičnom stilu, kada je g. Kameronu ponudila da oformi vladu", rekao je Gordon Braun. "Ja ne dajem ostavku jer sam u pravu, dodao je."
dragan7557 dragan7557 08:40 15.05.2010

Re: Paralele

"Nj.V. Elizabeta II samo se šalila, u njoj specifičnom stilu, kada je g. Kameronu ponudila da oformi vladu", rekao je Gordon Braun. "Ja ne dajem ostavku jer sam u pravu, dodao je."

I nad popom ima Pop.

cerski

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana