RADIKAL PODVUČEN ŽUTIM

normalan1 RSS / 13.10.2008. u 20:44

Danas isčitam ovu vest(namerno je prenosim u celini i celosti – po Žiki Obretkoviću):
“Poslanici Srpske napredne stranke zatražiće sutra sazivanje hitne sednice Skupštine Srbije na kojoj bi se razmotrila situacija u državi i regionu nakon odluke Crne Gore i Makedonije da priznaju nezavisnost Kosova.
Zamenik predsednika Koordinacionog odbora SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je da je Vlada Srbije morala da diplomatskim putem spreči, kako je rekao, "antisrpski čin" vlasti u Skoplju i Podgorici.
On je kritikovao predstavnike vlasti koji su po njemu preterali u oštrim izjavama i ugrozili srpski narod u Makedoniji i Crnoj Gori.
“Ko vodi državu mora na odgovoran način da razmišlja o tome. Šta ćemo da radimo ako je recimo krenuo Srbin iz Kolašina vozom da poseti rođaka u Beogradu, a mi mu kažemo – Izvinite, zaustavićemo vam voz i ne možete da prođete. Pa koga smo prešli, kome smo napakostili, i kome smo zlo učinili, sem pripadniku našeg naroda? Zato ta vrsta apsolutno neodgovronih izjava ne priliči ljudima koji se nalaze na vlasti”, smatra Vučić.

Da gospodine Vučiću slažem se sa Vama, nego ima jedna kvaka u Vašim istupanjima od kada se bavite politikom – IMATE LI VI REŠENJE?

Dabome da nemate, jer da imate rešenje, valjda bi se ranije odlučili da svom mentoru uputite šut u dupe pre nego prihvatite ispruženu ruku Tome Nikolića. Ćutali ste, gospodine Vučići, ćutali… za nekog i previše dugo. Za mene, sasvim svejedno, jer u mojoj svesti, Vi ste samo jedan mali šraf u mašineriji koja ovu i ovakvu Srbiju ometa ka kakvom takvom boljitku! Samo sam Vas čekao da se oglasite!

ŠTA BI VI GOSPODINE VUČIĆI URADILI DA STE, NE DAJ BOŽE, NA VLASTI?

Znam! Vi bi zaustavili taj isti voz, ali bi legitimisali uredno putnike, i svako sa članskom kartom SRPSKE RADIKALNE STRANKE, ups, il’ pristupnicom SRPSKE NAPREDNE STRANKE(verovatno bi prošlo i NA MAJKE MI), mogao bi da nastavi put. Ostali u logor zvani MONTE NEGRO!

Koliko se razumem u geometriju, SRPSKA RADIKALNA STRANKA – VOJISLAV ŠEŠELJ, egzistira u Crnoj Gori! Jel? Učestvovala je na izborima i, ako se opet dobro razumem u geometriju, stranka koja je dobila mizernu podršku birača. Kao, i u Republici Srpskoj! Da li sam u pravu?

Vi ste, s dužnim uzdržavanjem, poštovani gospodine Vučiću bili eksponent pogubne politike SRS u Republici Srpskoj i Crnoj Gori, koje se danas odričete!

Gde su sada rezultati vaše politike u te dve države?

GDE GOD SU SRPSKI RADIKALI RADILI TAMO SU I SRPSKI GROBOVI!!!

Sad… rekao bi moj dobri druga Dača, NIJE GOVNO NEGO SE PAS POKENJO!

Gospodine Vučiću:

Vrlo sam pažljivo pratio izlaganja Vašeg novog mentora Tome Nikolića i slušao ga kako želi da prihvati ODGOVORNOST vlasti. I? Po čemu se reakcija srbijanske vlasti razlikuje od, da nedaj Bože, dođete Vi na vlast, RADIKALI ili NAPREDNJACI svejedno(jer kazao bi to moj dobri drug Dača NIJE GOVNO NEGO SE PAS POKENJO).

REŠENJA GOSPODINE VUČIĆU, REŠENJA!

Kanda je pukla ideja Karlobag – Karlovac – Virovitica(tu je negde i Ogulin, jebeš ga, zaboravih gde), pa sad pazarite kartu za voz Kraljevo – Subotica? Ili Kraljevo – Zemun? Svejedno.

‘Ajde Vi nama rešenje, a mi Vama kao i do sada ŠUT U GUZICU, kao što ste i Vi uradili doskorašnjem Vašem šefu i mentoru!

Da ste sposobni i da išta umete drugo da radite manuli bi se politike! 

PS:

A da! Da oprosti Žika Obretković jer sam ga protivno obečanju samo jednom pomenuo. Izvini Žiko, ovaj je smešniji od Tebe mada se bolje, vidim, oblači i ne nosi frulicu. On svira na neke druge note, koje Ti i ja moj dobri Žiko ne razumemo!



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana