PVC RATKO! (iliti MUR(K)ANO)

aguero RSS / 10.11.2008. u 16:11

Pripadnici Zandarmerije danas su u Valjevu i okolini trazili Ratka Mladica.To mu sada vise dodje kao takticko-pokazna vezba.Jer kako su ga dosad trazili,tako ga i nisu nasli!

U oseznoj akciji do zuba naoruzanih zandarma obavljen je pretres kuca poznatih biznismena iz ovog kraja Vidoja i Vladislava Vujica.Potom se preslo u proizvodne pogone cuvene PVC stolarije "VUJIC"!

Kud ces bolje reklame pred nastupajuce vetrovite,kisne i hladne dane!Bratka Ratka (opet) nisu nasli...

I tu se vesti zavrsavaju.

Pretpostavljam da je posle svih tih silnih aktivnosti,u kojima je istrosena ogromna energija,a kako je to uobicajeno u tim krajevima,organizovano bogato trece poluvreme - sve sa pecenim prasicima i jagancima...Da se ljudi okrepe!

Ne bi me cudilo da i taj trosak padne na racun neke od kcerki firmi kompanije Vujic!Ionako mnogi vec godinama tamo,i ne samo tamo,piju i jedu na njihov racun.

Ima se,moze se,a ponekad i mora se!

Nije da Vidoje ne vidi odakle vetar duva!Al' ne haje!Odmah mu sinulo da vec sutra na trziste izbaci prozor RATKO.Pancirni,sa kvalitetnom PVC stolarijom!

A VUJIC TURS za turiste ima da organizuje,s  vremena na vreme ,Lov na haske begunce,po uzoru na lov na lisice u Velikoj Britaniji!

Pa ce steta brzo da se izvadi!

Ah,da,pomenuse u nekoj od vesti i da je jedan od brace Vujic finansijer mnogih stranaka,da je bio vidjeniji clan SRS-a do skora,a sada je,posle raskola,sa Tomom.

Da li to znaci da je Tomina velelepna kuca nadomak Kragujevca,cija je cena na trzistu nekretnina prava sitnica,sledeca na redu za generalni pretres?

I tako...potraja sve to danas nadomak Valjeva,pretres jedan,pa drugi,treci...Moglo bi se reci da ni muva nije mogla da proleti!

A jadni Ratko,sta ce,kad ih vide kako nadiru,poskoci na noge junacke kano mladic,rasiri ruke i noge u nekom pvc ragastovu ,izigravajuci prozorsko staklo,i u tom polozaju ostade,brate,nekoliko sati!

Sto je najgore,nema zandarma koji ne prodje pored tog,kobajagi,prozora,ali ga za divno cudo niko ne primeti!

Kad je nevidljiv!

Ne bih bas rekao da je proziran,vise je,sa onim svojim plavim ocima,licio na venecijansko Murano staklo!

Cim su oni zamakli,on brze bolje iskoci iz te stolarije,da ga Vujici negde,greskom,ne ugrade u neku gradjevinu,jer sad kad kupci nagrnu....nece biti vremena za bezaniju!

Celo Valjevo bruji o danasnjoj hajci.Cuje se na sve strane Srbije...Jos kad vest o akciji veceras obajve u udarnim vestima B 92!

Elem,na kraju svega toga je i on,siroma,Ratko,seo da se najede i napije.Za onom istom trpezom.Na njoj je ostalo hrane i pica za jos jednu onakvu akciju!

Kad se dobro okrepio,pade mu na pamet da ne bi trebalo da bezi...do daljnjeg.Nekoliko puta vec mu se dogodilo da poteri trci pravo u narucje,pa bude neprijatno i njima i njemu!

Ovde ga,u valjevskoj nahiji,ionako,vise nece traziti bar godinu dana!

Moci ce na miru,jos malo,i rakiju da pece!A gusle u ruke da prihvati svako vece!

Nije on kao dr Dabic!Kad biste ga videli,odmah biste ga prepoznali!Cak stalno nosi belu majicu na kojoj velikim slovima pise RATKO MLADIC!

Al',ko bi pomislio da je to bas on,kad ga svi tako besomucno i bezuspesno traze?!

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana