Društvo

pitanja

antioksidant RSS / 30.10.2010. u 20:03

nije mi simpatican lik rade bulatovic. jos od slucaja nestale tasne sa 50 000 dolara nicijih para. ali moram priznati da se savrseno uklapao u ekipu kojoj je pripadao: ljilja nedeljkovic, zorica radovic, gradimir nalic, "dragi aco" tomic, vojislav kostunica... adams family ali bez sarma.

 

retko se sada spominje ali  dogadjaj koji je obelezio kraj dos-a je ubistvo momira gavrilovica, koji se redovno sastajao (a izgleda i na dan ubistva) sa ekipom savetnika... prica se da su crtali neke organizacione seme sluzbe... bio je bulatovic prisutan i te pijane noci kada je od pavkovica trazeno da upotrebi vojsku i da specijalne jedinice zauzmu prostorije biroa vlade srbije (neki kablovi su ih asocirali na prislukivanje... pavkovic je srecom vec resio da promeni stranu pa smo na kraju slusali tete sa hladnom trajnom koje su nekom skupstinskom odboru objasnjavale da se ne secaju kome su kada nosile kafu i viski (one su izgleda poslednji bastion profesionalizma srpske drzavne administracije)...

 

kasnije je bulatovic postavljen za sefa sluzbe... izgleda sa razlogom....

 

u danasnjem danasu (morate priznati :)))) da je smesno) vladimir vukcevic ima neka pitanaj za njega. odgovor naravno necemo dobiti jer mi se ne razumemo cuteci za razliku od "dragog ace: i jos drazeg nam....

 

Da li je slučajno pred dva svedoka postavio pitanje u februaru 2006? Da li je neko od nas spreman da pregovara sa Ratkom Mladićem? Da li je slučajno uhapsio Stanka Ristića koji je imao komunikaciju sa Ratkom Mladićem? Kako je pobegao Hadžić? Ko mu je dojavio da se skloni? Kako je uhapšen Tolimir? Da li je slučajno insistirao na hapšenju Marinka Lovrea? Da li je tačno da je kod Karle del Ponte tajno i lažno optuživao vojsku da pomaže skrivanje Mladića iako je imao informacije o komunikaciji njega i njegovih jataka? Ko je javio Župljaninu da se ne vraća u stan u Nišu koji smo opkolili? Zašto mu je bio važniji izvor moje informacije nego to kako je Župljanin pobegao? Da li je neko od njegovih stranačkih prijatelja imao i ima kontakte sa haškim beguncima dok smo za njima tragali? 

 

:))))

ali nije mi  bulatovic interesantan. ta bratija (kostunica, seselj, nikolic, dinkic, dacic, djilas...) je davno na drugoj strani... mordor je davno njihovo utociste. 

 

mene interesuje ovaj nas samozaljubljeni

 ako je linkovani tekst tacan ( a poznajuci beskicmenjake koji ne bi sa verkom ali ne bi bas ni da ne budu u vlasti) nemam razloga da sumnjam - jedino sto postoji u njihovom kodeksu je klimoglav).

 Prema rečima naših izvora, Tadić je, u prisustvu svog zamenika Dušana Petrovića, na pitanja o tome kada će se održati Skupština DS, kako bi počela priprema neophodnih materijala, jasno rekao: „Kada ja budem odlučio."

zar se tako zamislja demokratija? pobedis na izborima i posle radis sta hoces? sva ovlascenja su tvoja... postavis deda mraza za premijera (morate priznati :)))) da je smesno), djaka za ministra pa iz kabineta vodis politiku?

 

a ti si jos najbolja opcija!.. kukala nam majka.

 

demokrate, osvestite se i vratite demokratiju u vasu stranku. sve ostalo ide samo po sebi. verujte, koliko god slatko i primamljivo iygledalo: kod prosvecenog apsolutizma jedino je apsolutizam siguran. prosvecenost je vec pitanje srece i jako se retko pronalazi

 

i poruka za ljubitelja srpskih domacica (nasa maja gojkovic) i domacina (nikolic i smerni vucic): mozda je ovaj nas zabrazdio ali sredicemo ga mi, alidruga strana stola je ne po pra vlji va. ta kolicina pimitivizma i populizma je nepodnosljiva. jedino sto tesi je sto je i pritupa i nesposobna pa nikada vise nece uzeti vlast



Komentari (11)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

bocvena bocvena 08:02 31.10.2010

Odlična muzika, kao i uvek!

a ti si jos najbolja opcija!.. kukala nam majka.



demokrate, osvestite se i vratite demokratiju u vasu stranku. sve ostalo ide samo po sebi. verujte, koliko god slatko i primamljivo iygledalo: kod prosvecenog apsolutizma jedino je apsolutizam siguran. prosvecenost je vec pitanje srece i jako se retko pronalazi


I ti počeo da pišeš otvorena pisma?

Kukala nam majka, indeed.
antioksidant antioksidant 13:57 31.10.2010

Re: Odlična muzika, kao i uvek!

I ti počeo da pišeš otvorena pisma?

a ne, ovo je otvoreni sms
(i za mene pise basara )
outsider92 outsider92 09:47 31.10.2010

Sve što

ću da kažem, to je - Preporuka! K'o vrata.
antioksidant antioksidant 14:00 31.10.2010

Re: Sve što

tnx

for you

freehand freehand 11:10 31.10.2010

Pošto indulgencija?

Kada gore pomenutoj bratiji dodamo nepravedno izostavljene - Jočića, Stojkovića, Tijanića, Vučelića, Ilića i još neke - dolazimo do, odokativnom metodom mereno a na osnovu medijskog izveštavanja - od nekih tisuću godinica u bukagijama koje je Ovaj vaš Samozaljubljeni izvoleo oprostiti, iz nekog razloga.
Možda je razlog isti onaj što ga je sprečio da išta kaže o prodaji NIS-a, te o metodologiji utvrđivanja cene za isti.
To je štivo koje bih rado pročitao, moram priznati.
antioksidant antioksidant 13:58 31.10.2010

Re: Pošto indulgencija?

To je štivo koje bih rado pročitao, moram priznati.

sa zadovoljstvom
samo cini mi se da cemo ostati uskraceni.. ko nam je kriv kad se ne razumemo dok cutimo
a nis - koliko mene secanje sluzi - on je prvi i krenuo u celu pricu... zato sad i cuti
Biljana 77 Biljana 77 21:56 31.10.2010

Sezona kožnih jakni

Bolje mu stoji nego Đilasu

Sviđa mi se što je i dalje naš. A Basara, između ostalog, ima super teoriju o tome zašto je monarhija dobra stvar.
antioksidant antioksidant 22:06 31.10.2010

Re: Sezona kožnih jakni

zašto je monarhija dobra stvar.

za monarha... i lenje podanike
expolicajac expolicajac 10:58 01.11.2010

Šta reći

Pamet ove zemlje živi u virtualnoj stvarnosti. Nedodirljivi i gluvi za svaku pametnu reč, ovi "naši", za koje se često pitam koliko su stvarno "naši", jedino su se pretvorili u rejting svojih promašenih iluzija. Demokratiju su sveli na sintagmu "narod skratiti", za lovu, za pamet, za budućnost.
Vozeći se u automobilima sa zatamljenim staklima, prolaze pored "potemkinovih sela" koje su napravili dupelisci, da bi se još malo nakrali. Bezbednost im služi za lociranje mesta gde će da naprave sledeće "selo". Kad im neko kojim slučajem saopšti istinu, tretiraju ga kao nakazu koja boluje od smanjene uračunljivosti. Sve više liče na kamarilu koja je okruživala i Slobodana Miloševića.
Ne sluti na dobro. Ovaj narod je kako reče i Rašković "lud". Pobićemo se na kraju među sobom. Već smo se sveli na Brehtovo : jesti, bludničiti, mlatiti i pijančiti
medjutim92 medjutim92 14:02 01.11.2010

Addams Family

ljilja nedeljkovic, zorica radovic, gradimir nalic, "dragi aco" tomic, vojislav kostunica... adams family ali bez sarma.


Džaba porodica Adams kad nema Mortiše



Bez šarma ostaju samo morbidni likovi i poneki vampir..
antioksidant antioksidant 14:08 01.11.2010

Re: Addams Family

Džaba porodica Adams kad nema Mortiše

све знаш :)

..........................

ovi "naši", za koje se često pitam koliko su stvarno "naši",
наши су толико што ови други нису наши...

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana