Ko tebe kamenom, ti njega hlebom

queeria92 RSS / 14.02.2009. u 03:50

hleb.5890.jpg 

Na Dan zaljubljenih, odlučili smo da širimo ljubav i to prema onima koji nas ne vole, da ne kažemo, mrze. Držeći se hrišćanske filozofije širenja ljubavi, okretanja drugog obraza i postulatom ko tebe kamenom, ti njega hlebom, odlučili smo da one koji nas ne vole počastimo specijalnim Queeria hlebom od integralnog brašna. Ali, kao što znate SEKA (Svetska ekonomska kriza) je uzela maha, tako da ne možemo priuštiti da svima damo po parče hleba, zato smo prinuđeni da organizujemo glasanje za NajHomofoba 2008. godine. Pobednik ili pobednica kao glavnu nagradu dobiće parče specijalnog Queeria hleba od integralnog brašna, koji će lično, svojim rukama, umesiti aktivisti i aktivistkinje "Queeria centra", po tajnom, strogo čuvanom receptu.

Za parče Queeria hleba od integralnog brašna, takmiče se:

01-aleksandra.5891.jpg 

1. Aleksandra Janković
Mnogi gej muškarci i lezbijke odrasli su uz emisiju „Nedeljnik" koju su vodili Aleksandra Janković i Žarko Korać. Aleksandra je toliko uticala na srpske lezbijke da su mnoge odlučile da imitiraju njen kamijondžijski imidž i nose kratku kosu. Ali, Aleksandra nije blagonaklona prema gej-lezbijskoj populaciji i više puta je iznosila svoje homofobične komentare. Prošle godine joj je najviše zasmetalo što je Queeria Web Portal dobio finansijsku podršku od Ministarstva kulture, te je toj temi posvetila čitavih 10 minuta za skupštinskom govornicom. Ali na kraju mi nju i dalje volimo, ali ne volimo njen greh.

02-mladen.5892.jpg 

2. Mladen Obradović
Pre nekoliko meseci naš dragi Mladen je pobedio na takmičenju za NajFrajera 2008. godine i postao gej ikona. Na naše veliko razočarenje Mladen je odbio našu titulu i uopšte se nije obradovao. To je slomilo naše malo Queeria srce i još uvek smo tužni zbog toga. Mladene, tituli se u zube ne gleda. Ali na kraju mi njega i dalje volimo, ali ne volimo njegov greh.

03-zarko.5893.jpg 

3. Žarko Gavrilović
Žarko je naš stari drugar. Znamo se još od 2001. godine kada je predvodio prvu srpsku gej paradu. Ne može da prođe godina a da Žarko, kao dežurni homofob, ne kaže nešto protiv gej populacije. Tako je i ove godine u dokumentarnom filmu „Vrela krv" rekao: "Homoseksualstvo nije samo štetno, nije to samo mazohizam, nego i gadost fistinga, stavljanje šake u rektum, jedenje izmeta, pijenje urina, lizanje anusa i genitalija, zavlačenje jezika u anus ili vaginu, sisanje penisa...". Vidi se da je naš dragi Žarko proučavao materiju. Ali na kraju mi njega i dalje volimo, ali ne volimo njegov greh.

04-mirjana.5894.jpg 

4. Mirjana Bobić Mojsilović
Nekadašnja Queeria drugarica, koja je dala intervju za naš portal, u kome je podržala gej-lezbijsku populaciju, ipak se našla na spisku za parče Queeria hleba od integralnog brašna. Gospođa MBM je više puta dala homofobične, anti-lezbijske izjave, ali kap koja je prelila čašu jeste njena kolumna u Blicu u kojoj je opljuvala muškarca koji je ostao trudan. Zbog tog teksta Blic je nakon reagovanja gej-lezbijskih organizacija uputio javno izvinjenje. Ali na kraju mi nju i dalje volimo, ali ne volimo njen greh.

05-antonic.5895.jpg 

5. Slobodan Antonić
Ako moramo da biramo ko nam je od srpskih analitičara najzanimljiviji i koga najviše volimo, to bi sigurno bio Sloba. Queeria Web Portal posebno ceni analitičare, i to nema nikakve veze što im zanimanje počinje analom. Naravno i analitičari cene Queeria Web Portal, koji je često tema njihovih tekstova. Naš drug Sloba nas je više puta uzimao u usta, žestoko napljuvao, gađao drvljem i kamenjem. Ali na kraju mi njega i dalje volimo, ali ne volimo njegov greh.

06-danijel.5896.jpg 

6. Danijel Pavlović
Zvezdica „Operacije trijumf" o kojoj se najviše špekulisalo da li je naš ili nije. Učesnici Operacije nisu imali tu dilemu, ali je Danijela svako spominjanje te teme dovodilo do ludila. Tako je između ostalog besneo i na Skaj Viklera, jer za Danijela nema veće uvrede nego povezati ga sa homoseksualcima. Na kraju je izjavio da se ženi čim se Operacija završi. Mi još čekamo poziv za svadbu. Ali na kraju mi njega i dalje volimo, ali ne volimo njegov greh.

07-tinska.5897.jpg 

7. Jelena Tinska
Veliki broj gej i trans muškaraca su kao mali maštali da postanu Jelena Tinska kad porastu. Prvi da imaju toliki broj ljubavnika, a drugi da budu zgodni kao ona. Ali, onda se desila menopauza i od super progresivne cice, dobili smo konzervativnu baku. Između ostalih na udaru Jelene Tinske našla se i gej-lezbijska populacija u njenoj kolumni „Draga ne budi peder" za tabloid „Tabloid" u kome između ostalog kaže: „Idete ulicom sa svojim detetom, koje je u pubertetu i čija se emotivna ličnost tek formira. I naiđete na dve žene koje se ljube u usta. Ili, na dva muškarca koji idu zagrljeni. Šta ćete uraditi? Objasnićete detetu da je to dobro, da u tome nema ništa loše, da tako treba. Alo! Tako ne treba. I to nije prirodno. To nije varijetet. To je izopačenost. Molim lepo". Ali na kraju mi nju i dalje volimo, ali ne volimo njen greh.

08-sasha.5898.jpg 

8. Saša Pantić
Sašica je scenarista serijala „Kursadžije" koja se prikazuje na televiziji Pink. Sašica je takođe veliki protivnik gej-lezbijske populacije. U emisiji Piramida, koja se takođe prikazuje na televiziji Pink, iskazao je svoje protivljenje, kao i Aleksandra Janković, jer Ministarstvo kulture finansijski podržalo naš portal. Naravno Jelena Karleuša nas je hrabro branila i borila se protiv njega. Na kraju mi njega i dalje volimo, ali ne volimo njegov greh.

09-tika.5899.jpg 

9. Tihomir Arsić
Naš drugar Tika, veliki glumac, najviše poznat po ulogama u filmovima „Modra od moje ljubavi" i „Pijem da je zaboravim". U emisiji „Stanje nacije" koja se prikazuje na televiziji B92 iskazao svoje protivljenje što je Ministarstvo kulture finansijski podržalo naš portal i izneo svoj negativni stav prema gej-lezbijskoj populaciji. Nekoliko dana nakon te emisije učlanio se u Srpsku naprednu stranku i svoje anti-gej stav ponovio za Kurir. Ali na kraju mi njega i dalje volimo, ali ne volimo njegov greh.

10-roditelji.5900.jpg 

10. Moja mama, moj tata
Naši roditelji često mogu biti veći homofobi, nego svi gore zajedno. Iako smo njihova deca, oni ne mogu da prihvate našu seksualnost. Tuku nas, maltretiraju, vređaju, izbacuju iz kuće, ucenjuju... Ali na kraju mi njih i dalje volimo, ali ne volimo njihov greh.

 

Glasanje je otvoreno do 28. februara

 

MOŽETE GLASATI OVDE >>>

 

Atačmenti



Komentari (94)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Unfuckable Unfuckable 03:59 14.02.2009

glasam za

Tiku
al'
'lebac malo buđavo izgleda

kriza
queeria92 queeria92 04:01 14.02.2009

Re: glasam za

To je intergralni lebac, zdrav!!!
Unfuckable Unfuckable 04:06 14.02.2009

Re: glasam za

i brokoli su zdravi pa se ne otimamo
doriangrey87 doriangrey87 04:13 14.02.2009

Ja glasam za...

.... druga Slobu. Protekla godina je svakako u njegovom znaku. A mislim da na listi nedostaje... npr. i svih 250 likova u skupstini i ostatak iz vlade zbog nepredlaganja/neusvajanja/nedonosenja regulative o regulisanju istopolnih brakova... ili o ukidanju braka kao institucije :) ovako je isuvise diskriminatorno.
bobo92 bobo92 04:21 14.02.2009

...

7. Jelena Tinska

Ja licno za nju nisam mogla da verujem, kada sam cula sta je pricala.
To je sindrom Sladjane Milosevic. 180 stepeni.
queeria92 queeria92 04:23 14.02.2009

Re: ...

To je sindrom Sladjane Milosevic. 180 stepeni.


Klimaks
bobo92 bobo92 04:30 14.02.2009

Re: ...

queeria92
To je sindrom Sladjane Milosevic. 180 stepeni.


Klimaks

Kakav crni klimaks u sezdesetoj godini?
man ray loves me man ray loves me 09:36 14.02.2009

Re: ...

kakva izjava. pitam se sta ce pre da objasni detetu da je ok - biti gej ili kresati se sa kapetanom draganom.
bobo92 bobo92 10:32 14.02.2009

Re: ...

man ray loves me
kakva izjava. pitam se sta ce pre da objasni detetu da je ok - biti gej ili kresati se sa kapetanom draganom.

Kapetan Dragan je tako gej
jacHa. jacHa. 12:32 14.02.2009

Re: ...

queeria92
To je sindrom Sladjane Milosevic. 180 stepeni.


Klimaks


Exitus Letalis Exitus Letalis 18:00 14.02.2009

Re: ...

man ray loves me
kakva izjava. pitam se sta ce pre da objasni detetu da je ok - biti gej ili kresati se sa kapetanom draganom.

dadadadada...
kapetanovi talasi...
nije valjda da ste zaboravili?
man ray loves me man ray loves me 22:15 15.02.2009

Re: ...

never. cela minimaksova ekipa mi je urezana u mozak (nazalost).
palilula92 palilula92 04:21 14.02.2009

Mladen Obradović


ja lomila lomila pa prelomila, jaka je konkurencija, ali Mladani Mladen,
pa on je bez premca, cak i za svoje kolege iz Obraza
queeria92 queeria92 04:23 14.02.2009

Re: Mladen Obradović

Jeste, konkurencija je baš, baš... Biće gusto.
aquariusoptimist aquariusoptimist 04:52 14.02.2009

Glasam za Aleksandru

Od osobe koja je dozivela tragediju i iskusila najjaci moguci bol, patnju i gubitak, covek bi ocekivao malo vise razumevanja, a ne pljuvanje po tudjoj deci koja je ni na koji nacin ne ugrozavaju.
Cak ni samim svojim postojanjem.
Priznajem da ovu zenu ne razumem, mozda zato sto nemam dete a mozda zato sto bukvalno shvatam reci moje nane: samo da je zivo i zdravo.

Zar ona nije psiholog?
Ako jeste, zar ne bi morala po prirodi profesije da zna sta je homoseksualnost?
Utoliko je njena homofobija jaca.

Definitivno homofob # 1 .
Exitus Letalis Exitus Letalis 18:03 14.02.2009

Re: Glasam za Aleksandru

Zar ona nije psiholog?

sve je sporedno. žena je naprasno otkrila boga.
take vernice nema.
ranije je bila normalna.
ne deluje vera na svakog isto.
glasam za nju, mada je mrtva trka između nje i tike arsica...
JJ Beba JJ Beba 18:46 14.02.2009

Re: Glasam za Aleksandru

glasam za nju, mada je mrtva trka između nje i tike arsica...

jes vala
mada mislim da tika ustavi mrzi sve što je žensko.
toliko muva sve žensko što se pojavi na horizontu, a one smuvane vošti od batina da to navodi na misao da je gej, al da mu to još niko nije javio
a i mnogo brate voli te strogo mačo igre lovovi, pucanje...

ipak glasam za opaticu aleksndru
skoro neko tako odvratan nije hodo ovim asfaltom
man ray loves me man ray loves me 19:03 14.02.2009

Re: Glasam za Aleksandru

skoro neko tako odvratan nije hodo ovim asfaltom
drumovi će uželet sande rašković-sandzaković, al....
JJ Beba JJ Beba 20:45 14.02.2009

Re: Glasam za Aleksandru

drumovi će uželet sande rašković-sandzaković, al....

sandra je uvezena kaotakva, a opatica je naša, ovde je razvijala svoju osobenost, takorekuć ovde iznedrena, autentična
man ray loves me man ray loves me 20:48 14.02.2009

Re: Glasam za Aleksandru

autohtona.
JJ Beba JJ Beba 23:40 14.02.2009

Re: Glasam za Aleksandru

man ray loves me
autohtona.

endemična
madam_mym madam_mym 11:18 15.02.2009

Re: Glasam za Aleksandru

jes vala
mada mislim da tika ustavi mrzi sve što je žensko.
toliko muva sve žensko što se pojavi na horizontu, a one smuvane vošti od batina da to navodi na misao da je gej, al da mu to još niko nije javio
a i mnogo brate voli te strogo mačo igre lovovi, pucanje...

ipak glasam za opaticu aleksndru
skoro neko tako odvratan nije hodo ovim asfaltom



aquariusoptimist aquariusoptimist 04:57 14.02.2009

10

A ovakvi roditelji mi takodje nisu jasni:
koliko znam , prosecna srpska porodica ima 2 ili jedno dete.
Ne mogu da dozvole sebi luksuz da izvoljevaju koje dete im je po volji a koje ne.
Ako imaju dva deteta i jedno izbace iz kuce i odreknu ga se, ostaju na 50 % sopstvenom gluposcu.
Posebna tragedija je ako imaju samo jedno...

Bezuslovna roditeljska ljubav?
irvas92 irvas92 05:07 14.02.2009

glasam za

oca zareta sto je predvodio odred patriota na gej paradi.

mi njega i dalje volimo jer pod mantijom nema greha :)
antonacci antonacci 13:59 14.02.2009

Re: glasam za

irvas92
oca zareta sto je predvodio odred patriota na gej paradi.

mi njega i dalje volimo jer pod mantijom nema greha :)


I ja glasam za njega.

Naprosto je fascinantno koliko je on upucen u seksualne prakse gej populacije. Prosto mi dodje da ga pitam sta je od toga i probao. :)
constrictoria92 constrictoria92 06:33 14.02.2009

Vote for...

Mladen Obradović!

Dečko je mLogo homofobičan...
Dajte mu parče 'leba, nek' jede mukica...
Unfuckable Unfuckable 13:46 14.02.2009

Re: Vote for...

Iron Mladen, boktemolovo
AlexDunja AlexDunja 07:59 14.02.2009

gusto.

ja imam nekoliko favorita...
el moze vise puta da se glasa?
:)
edi-va edi-va 08:07 14.02.2009

Re: gusto.

AlexDunja
ja imam nekoliko favorita...
el moze vise puta da se glasa?
:)


Da, moze li i pravo glasa da se prenese, u tom slucaju prenosim moje AlexDunji:)
AlexDunja AlexDunja 08:11 14.02.2009

Re: gusto.


Da, moze li i pravo glasa da se prenese, u tom slucaju prenosim moje AlexDunji:)

fala edi:)))
queeria92 queeria92 09:05 14.02.2009

Re: gusto.

Pa može, ako si upisana u birački spisak na dva mesta
adam weisphaut adam weisphaut 08:18 14.02.2009

Dvoumio se iskreno

između 4 i 5, ali 4 mi je ipak nekako koloritnija
AlexDunja AlexDunja 08:31 14.02.2009

Re: Dvoumio se iskreno

između 4 i 5, ali 4 mi je ipak nekako koloritnija

ma meni i jedan...
oni nadahnuti govori...
adam weisphaut adam weisphaut 08:58 14.02.2009

Re: Dvoumio se iskreno

ma meni i jedan...
oni nadahnuti govori...

Ovo dvoje su zabavni
Aleksandra je otužna
Kazezoze Kazezoze 08:42 14.02.2009

glas za br. 5

koliko mi je poznato on je jedini bloger medju kandidatima, a ja sam uvek podrzhavao kolege blogere...
chudim se jedino kako strongman nije u konkurenciji, a digao onoliku blogersku revoluciju protiv kvirije. tz,tz,tz...
queeria92 queeria92 09:07 14.02.2009

Re: glas za br. 5

chudim se jedino kako strongman nije u konkurenciji, a digao onoliku blogersku revoluciju protiv kvirije.


Stina je on riba u ovom moru homofobnom
man ray loves me man ray loves me 10:08 14.02.2009

Re: glas za br. 5

chudim se jedino kako strongman nije u konkurenciji
i ja. ombudibogsnama kabinet ulaze zvanicnu protestnu notu. podsetimo se jednog od hitova.



@kazezoze sto bi rekao cane - sve najbolje o kolegama.
Kazezoze Kazezoze 10:54 14.02.2009

Re: glas za br. 5

@kazezoze sto bi rekao cane - sve najbolje o kolegama.

da, k'o shto reche cane - bez orgazma molim!
jacHa. jacHa. 12:38 14.02.2009

Re: glas za br. 5

ombudibogsnama kabinet ulaze zvanicnu protestnu notu

i ja. dopisivam i glasam za strongmena.
uz prigodan stih:

kandidati - mala deca,
utešno im - po pereca
a od queerijinog leba
krišku molim tam de treba!
KafaJeGotova KafaJeGotova 19:04 14.02.2009

Re: glas za br. 5

Kazezoze
koliko mi je poznato on je jedini bloger medju kandidatima, a ja sam uvek podrzhavao kolege blogere...
chudim se jedino kako strongman nije u konkurenciji, a digao onoliku blogersku revoluciju protiv kvirije. tz,tz,tz...

e, a strongman ne javlja kako napreduju pripreme za gay pride u njegovoj organizaciji?! ali, ja ne sumnjam da će on to sprovesti, jer, na kraju, gaypride povedu oni koji se razumeju u "mazohizam, i gadost fistinga, stavljanje šake u rektum, jedenje izmeta, pijenje urina, lizanje anusa i genitalija, zavlačenje jezika u anus, sisanje penisa..." :)

ali, pod 10. je nekako najmanje zajebancija. moj glas ondak br. 10
NNN NNN 08:46 14.02.2009

"muškarac" koji je ostao trudan

...je brkata žena s muškim imenom.
Glas za br. 6 - baš je gay
vishnja92 vishnja92 09:03 14.02.2009

ejeeee

eci-peci.....

mislim - svejedno je, a? iseci taj lebac pa razdeli. greota da propadne. integralni.
Biljana Beba Knežević Biljana Beba Knežević 09:14 14.02.2009

Pošto

je ovo miroljubivo mesto, biću fina inače bih oplela po Obradoviću. Mislim da ima problem sa svim fobijama osim od paukova, jer liči na jednog. Pauka.
Al' neka, još im je ponuđen zdrav i integralni lebac. Šta će više u životu?
man ray loves me man ray loves me 09:46 14.02.2009

glasam za popa

reci cu samo - 'gadost fistinga'. nema mnogo popova koji idu tako daleko to know the devil's ways.
niccolo niccolo 10:01 14.02.2009

Re: glasam za popa

I ja glasam za popa, ali ne zbog "novih radova", već zbog one stare izjave o maestralnom organu...
man ray loves me man ray loves me 10:15 14.02.2009

Re: glasam za popa

vala. mogla bi da se objavi knjiga umotvorina pod nazivom 'sisanje maestralnog organa'.
bobo92 bobo92 10:35 14.02.2009

Re: glasam za popa

niccolo
I ja glasam za popa, ali ne zbog "novih radova", već zbog one stare izjave o maestralnom organu...

Kako bese ta izjava?
man ray loves me man ray loves me 10:39 14.02.2009

Re: glasam za popa

let's see.... "to je jedan maestralni organ koji nam je bog dao za decu, a ne za u fekalije". kako vidim danas, ni sisanje nije bogougodno. pitam se da li postoji detaljni pravilnik.
g-de ih nalaze.
Zurg Zurg 00:00 15.02.2009

Re: glasam za popa

Bog te mazo, pa i Pahomije je tako shvatio - da je to maestralni organ za decu, mora da ipak postoji neki pravilnik...
man ray loves me man ray loves me 00:07 15.02.2009

Re: glasam za popa

uvek mi se to desi. ne secam se tacno - mozda je rekao 'da se prave deca' ili tako nesto.
bobo92 bobo92 00:14 15.02.2009

Re: glasam za popa

man ray loves me
let's see.... "to je jedan maestralni organ koji nam je bog dao za decu, a ne za u fekalije". kako vidim danas, ni sisanje nije bogougodno. pitam se da li postoji detaljni pravilnik.
g-de ih nalaze.



A to sisanje je mogao da pojasni malo...
man ray loves me man ray loves me 11:29 15.02.2009

Re: glasam za popa

exactly. mislim da propoved popa zarka izgleda kao direktan inverz od kolumne Dan Savage-a.
bobo92 bobo92 19:23 15.02.2009

Re: glasam za popa

man ray loves me
Dan Savage-a.



Volela bih da procitam njegov komentar na Zarkov fetis maestralnog organa.
man ray loves me man ray loves me 19:42 15.02.2009

Re: glasam za popa

Da, to bi bilo suvo zlato. Da mu pisemo?
bobo92 bobo92 22:31 15.02.2009

Re: glasam za popa

man ray loves me
Da, to bi bilo suvo zlato. Da mu pisemo?

Hajde!
Ako odgovori, objavljujemo na blogu i sire!
time87 time87 11:28 14.02.2009

Autorima teme!

mislim da ste danijela u potpunosti krivo shvatili. npr. to sa skajem. skaj ga je napadao za vrijeme probe jer je danijel stajao u pozi koju je htio: "nemoj ti tu meni sa tim svojim pederlucima, stani ko muško!", a na to je danijel skroz tiho i pristojno, koliko se sjećam, odgovorio: "nemoj, skaj, tako".
danijel nije nikad napadao gejeve.
nego ljudi, imajte razumijevanja, ako čovjek želi na balkanu napraviti karijeru, ako i je gej, mora od toga da se obrani, da slaže da ima curu i slično.
a umjesto da vi tog i takvog skaja predložite za homofoba, vi njega kruhom, a danijela - koji najvjerojatnije je gej - kamenom (a ako i nije gej, onda je latentni gej, a njima treba podrška, a ne napad).

THINK ABOUT IT! poz
bandina bandina 12:06 14.02.2009

Re: Autorima teme!

ako čovjek želi na balkanu napraviti karijeru, ako i je gej, mora od toga da se obrani, da slaže da ima curu i slično.


Ne mora da znaci.Znam decka koji je jako uspesan i otvoreno gej.
aquariusoptimist aquariusoptimist 14:37 14.02.2009

Re: Autorima teme!

Znam decka koji je jako uspesan i otvoreno gej.


I ja.
Dvojicu.
antonacci antonacci 15:00 14.02.2009

Re: Autorima teme!

aquariusoptimist
Znam decka koji je jako uspesan i otvoreno gej.


I ja.
Dvojicu.


Cak dvojicu?

Pa mi ko 'Olandija.
aquariusoptimist aquariusoptimist 15:02 14.02.2009

Re: Autorima teme!

antonacci

aquariusoptimist
Znam decka koji je jako uspesan i otvoreno gej.I ja. Dvojicu.Cak dvojicu?Pa mi ko 'Olandija.


Nisam u Srbijici.
da_da da_da 21:22 14.02.2009

Re: Autorima teme!

time87
mislim da ste danijela u potpunosti krivo shvatili. npr. to sa skajem. skaj ga je napadao za vrijeme probe jer je danijel stajao u pozi koju je htio: "nemoj ti tu meni sa tim svojim pederlucima, stani ko muško!", a na to je danijel skroz tiho i pristojno, koliko se sjećam, odgovorio: "nemoj, skaj, tako".danijel nije nikad napadao gejeve. nego ljudi, imajte razumijevanja, ako čovjek želi na balkanu napraviti karijeru, ako i je gej, mora od toga da se obrani, da slaže da ima curu i slično.a umjesto da vi tog i takvog skaja predložite za homofoba, vi njega kruhom, a danijela - koji najvjerojatnije je gej - kamenom (a ako i nije gej, onda je latentni gej, a njima treba podrška, a ne napad).THINK ABOUT IT! poz


Potpisujem reci autora ovog komentara i smatram da je ovde u pitanju jedna tako losa zamena teza.
Ko je pratio ovaj show a ja sam ga izmedju ostalog pratila bas zbog toga sto nisam mogla da verujem na koje sve nacine vredjaju i napadaju ovog mladica mogao je da vidi kroz kakva je sve ponizavanja prolazio sto zbog spekulacije oko njegovog seksualnog opredeljenja sto zbog romskog porekla.
Zaista sam neprijatno iznenadjena sto se na ovoj listi nije nasao Skay koji je bio u stanju da izgovara razne gadosti poput - navedenih gore i budi malo hetero, kakvi su ti to pederski pokreti, a Danijel ga je mirno slusao dok ovaj bas nije preterao.
Najneukusniji voditelj s prostora Balkana, Dragan Marinkovic Maca je javno pred milionskim auditorijumom dozvoljavao sebi da kaze - Danijele jel se ti to tamo pozdravljas s deckom?
Kurir i Press vrve od uvredljivih komentara o tome kako je sramota sto je Srbiju u ovom show predstavljao neko "ko je ljigavi gay i Ciganin".
Vecina muskih studenata je mnogo puta komentarisala da li je Danijel topdzija ili furundzija, neki su bili zapanjeni sto ih je Danijel pozvao na ples, neki su hteli da ga tuku metlom neki su smatrali da je za njega - pedera idealna mlatilica za muve i tako dalje. Ali niko se od njih nije nasao na ovoj listi. Na listi se nasao neko ko je rekao - to je moja stvar.
Veci problem za sastavljace ove liste je izgleda to sto Danijel svoju seksualnost ostavlja u domenu privatnog, nego sve uvrede koje je pretrpeo i dok je boravio na toj akademiji a posebno po forumima i komentarima u novinama.
Zaista od vas ovo nisam ocekivala.
queeria92 queeria92 18:37 15.02.2009

Re: Autorima teme!

Veci problem za sastavljace ove liste je izgleda to sto Danijel svoju seksualnost ostavlja u domenu privatnog, nego sve uvrede koje je pretrpeo i dok je boravio na toj akademiji a posebno po forumima i komentarima u novinama.


Nije ostavio u domen privatnog. Javno je saopštio da će da se ženi. Šta je tu privatno?!

Meni je veća homofobija kada peder kaže da je strejt, nego kada homofob kaže da su pederi bolesni.
Krugolina Borup Krugolina Borup 11:40 14.02.2009

Roditelji

Moj glas ide mami i tati.
Kad bi se roditeljima nekako objasnilo, svima drugima bi se mnogo lakše objasnilo.
To je koren, iz njega sve ostalo niče i buja.
thebee269 thebee269 16:46 14.02.2009

Re: Roditelji

Moj glas ide mami i tati.

njih izostavi ,ipak oni imaju pravo da ocenjuju ono sto su samo oni napravili
bandina bandina 11:57 14.02.2009

Moj glas

ide Danijelu Pavlovicu....

A da nije nekom palo napamet da je on mozda latentni homoseksualac???Nikad se ne zna...
libkonz libkonz 12:25 14.02.2009

A nagrada za poseban doprinos

011-495 011-495 12:44 14.02.2009

Mozda

i preobratite nekog homofoba ako se umesto drugim obrazom okrenete guzom . Inace vecina ovih su pederi u dusi i ne bi bilo dobro da takvi podrzavaju pokret homoseksualaca.
man ray loves me man ray loves me 12:48 14.02.2009

Re: Mozda

actually, ovim sto si rekao i sam si se kvalifikovao da budes jedan od kandidata. zasto zelis da upropastis mladenu obradovicu?
011-495 011-495 21:58 14.02.2009

Re: Mozda

man ray loves me
actually, ovim sto si rekao i sam si se kvalifikovao da budes jedan od kandidata. zasto zelis da upropastis mladenu obradovicu?

Znam dobrog hirurga, moze da implantira jeVtino smisao za humor. Procitajte moje prethodne komentare na blogove uvazenog autora pa me kandidujte za sta 'ocete.

P.S. ako cemo ozbiljno, poenta uopste nije bila u okretanju nego u izvoru homofobije.
man ray loves me man ray loves me 22:44 14.02.2009

Re: Mozda

mes excuses. sigurna sam da je nesporazum.

ps: if you want to be funny, pomaze da zaista napises nesto smesno.
sentinel26 sentinel26 12:58 14.02.2009

MBM mora da pobijedi

jer joj je ta pobjeda neophodna radi opstanka u onom dijelu društva kome služi a koji sumnjaju u njenu vjernost pa u posljednje vrijeme mora da se "dokazuje".
Služba i pukovnik će vam biti zahvalni, nemojte ih potcenjivati.

Obrazloženje:
1) Ona ima zagarantovanu političku karijeru u "domaćinskoj" stranci i ovo priznanje joj neće puno značiti.

2) Momak kao pripadnik poznate organizacije i član važne stranke kojoj logistiku daju i služba i pukovnik je još premlad za dodjelu ovakvog priznanja.

3) Ovaj penzioner i jedan od poznatih osnivača najpatriJotskije organizacije na brdovitom Balkanu više nije potreban ni njima.

4) Njezi je ovo priznanje neophodno - dokazivanje vjernosti je najteže u ovom društvu. Glasam za NJU !

5) Ovaj je polako ali primetno stupio na svoju silaznu putanju i nema te kočnice, a ni Sizifa, koji će ga vratiti ponovo na vrh.

6) Taj momak je veoma sumnjiv po pitanju zasluga i tek treba da se dokaže.

7) Ako njezi date nagradu, pravi poljubac nećete dobiti, možda onaj "žene pauka".

8) Za ovoga ima vremena, "Kurasadžije" su tek u usponu, proglašeni su za najgledaniju emisiju, oni još rastu kao kvasac.

9) Poslije "Piramide" pronašao je "Kocku" gdje će da se skocka i tek treba da pravi polit-karijeru, neka ga još malo. U narednom mandatu eto njega za skupštinskom govornicom i zvijezde na nebu će ga upoznati.

10) Mama i tata će vas ipak prihvatiti ( makar tajno ) i ja ne bih mogao nikada da ih strpam u ovaj gornji koš.
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 13:05 14.02.2009

sta ste se stisli!

... pa birachina, nego zapalite vatricu, opasite keceljicu pa svakom po jedan lebac da umesite

:)
queeria92 queeria92 18:41 15.02.2009

Re: sta ste se stisli!

Ako doniraš 50 kila brašna, ondak može
Neues aus der Nachbarschaft Neues aus der Nachbarschaft 13:11 14.02.2009

Gavrilo ubija azdahu

Moj glas Gavrilu zbog upucenosti u tematiku. Meni su najzanimljiviji ti koji recherchiraju pre nego se oglase. Ima u Hrvatskoj jedan simpaticni dobro upuceni homofob jos simpaticnijeg imena (Rojs), pa da u pitanju internacionalno takmicenje moj glas bi isao njemu. [url=http://http://www.youtube.com/watch?v=snlb1n20yl0][/url]
Velimir Mladenovic Velimir Mladenovic 13:20 14.02.2009

.

Ja bih ovaj spisak znatno prosirio...
Exitus Letalis Exitus Letalis 18:14 14.02.2009

Re: .

Velimir Mladenovic
Ja bih ovaj spisak znatno prosirio...

palma fali onoliko.
apach92 apach92 15:03 14.02.2009

Acika.

slazem se da bi listu trebalo znatno prosiriti, ima ih toliko da ce se pobiti za parce Q zdrave hrane.


Elem, iz nekog cudnog razloga susrecem Aleksandru po gradu cesto(a ne pratim je, majke mi) i stalno imam neodoljivu potrebu da je pljunem. To cu verovatno i uciniti, cudna su vremena i svi mi polako gubimo zivce tj ono sto je ostalo od njih.

Zbog toga sto je iz branse onih koji prvi traba da razumeju razlicitosti, nacela tolerancije i da o tome edukuju druge ljude.
A ne u praksi testisi za bubrege za govornicom.

Toliko
leopold_lady leopold_lady 15:08 14.02.2009

Svaka čast Peđo ....

.... treba imati tako veliko srce .... Na žalost,ja nisam u tom fazonu - da mogu nekoga ko me gađa kamenjem da ponudim hlebom...... Godine i godine razočarenja ...... Valjda ...... Ma,danas mi je loš dan .... Nije lako biti matora usedelica na Dan zaljubljenih

P.S. Glasovala sam .........
madam_mym madam_mym 11:39 15.02.2009

Re: Svaka čast Peđo ....

.... treba imati tako veliko srce .... Na žalost,ja nisam u tom fazonu - da mogu nekoga ko me gađa kamenjem da ponudim hlebom...... Godine i godine razočarenja ...... Valjda ...... Ma,danas mi je loš dan .... Nije lako biti matora usedelica na Dan zaljubljenih

P.S. Glasovala sam .........




thebee269 thebee269 16:40 14.02.2009

i ja...



volim i ja vas
madam_mym madam_mym 17:46 14.02.2009

br 1

Aleksandra!
Ona to nije smela
ostali su amateri
a roditelje ne bih u ovu grupu - ne mogu da verujem da se takvi koji ne prihvataju svoju decu zovu roditeljima.
bbnufar bbnufar 22:10 14.02.2009

Tuku nas, maltretiraju, vređaju, izbacuju

Tako je uvek sa razlicitoscu bilo kog tipa ,ne samo kada je gej populacija u pitanju.

Izbacuju se , tuku, vredjaju ljudski primerci kada njihova individualnost ugleda svetlost dana .Ona je razlicita .Zdrava i bolesna,poluzdrava ,polubolesna,malo zdrava, malo bolesna....Ne dolaze u takve situacije samo oni.

Nisam homofobicna,meni je njih zao...jer je to za moju malenkost/ cesto imam osecaj da sam zrno peska na ovoj planeti i lepo mi je bez obzira na to/ oblik iskrivljene seksualnosti.Cak se kroz svu tu njihovu odbranu od homofobicara i njihove diskriminacije provlaci cisto pomodarstvo onih koji nisu gej.Bilo bi lepo kada bi se ti isti angazovali i u odbrani neke druge drustvene pojave koja nije toliko medijski popularizovana.

Nemam nista protiv gej populacije ali imam pravo na svoje misljenje.I smara me to da se svi koji drugacije misle etiketiraju kao homofobicari.
bobo92 bobo92 22:24 14.02.2009

Re: Tuku nas, maltretiraju, vređaju, izbacuju

bbnufar
Bilo bi lepo kada bi se ti isti angazovali i u odbrani neke druge drustvene pojave koja nije toliko medijski popularizovana.

Evo, transseksualci npr.
Moze?
Filip2412 Filip2412 23:18 14.02.2009

...

razmisljam nesto... kad se gejovi izbore za sve sto im treba necemo imati ove zabavne tekstove, ove zabavne likove na slikama gore i bice dosadno jebga

neam pojma ko je ovaj Danijel ali cinjenica je da u Srbiji gej moda rulez. imao sam prilike da posetim Srbiju zajedno sa personom iz jedne vrlo liberalne zapadne zemlje i nakon svih mojih prica o homofobiji kod nas delovao sam sebi cudno jer zenska gleda na ulicama napirlitane muskarce kaze mi pa ovde bre gejova koliko hoces.

Ja sad ne znam da li siu svi oni latentni ili sta je vec uzrok fenomena.
queeria92 queeria92 18:45 15.02.2009

Re: ...

razmisljam nesto... kad se gejovi izbore za sve sto im treba necemo imati ove zabavne tekstove, ove zabavne likove na slikama gore i bice dosadno jebga


Tada će Queeria imati svoj show program na televiziji
mirjana_kovacevic mirjana_kovacevic 02:15 15.02.2009

Za imenjakinju

Pop Zarko da se uputi i u heteroseksualne odnose jer ne vidim da njih pominje a oni to isto rade
Ipak glasam za MBM jer menjati misljenje kako dune vetar je stvarno uzasno....
queeria92 queeria92 18:46 15.02.2009

Re: Za imenjakinju

Pop Zarko da se uputi i u heteroseksualne odnose jer ne vidim da njih pominje a oni to isto rade


Iju, od kad to?!?!
nirvana92 nirvana92 11:36 15.02.2009

!

ne dirajte mi Dakija! moj glas ide tinskoj.
angelsheart85 angelsheart85 13:32 15.02.2009

Vs Vs

Ajao još se lomim izmedju Tinske i Mojsilovićke, a Mladen je već poneo jednu titulu.... Ma miss gej nema šta!!!
aramon aramon 20:25 15.02.2009

o_o

Žarko Gavrilović dobija moj glas. Postujem coveka koji je upucen u to sto ne voli. Nije u redu nesto ne voleti i biti povrsan u tome.
mashha mashha 16:51 16.02.2009

Lebac umočen u Borinu čorbicu

definitivno za NajFrajera. Kad je naj, nek je naj...
momcilo82 momcilo82 00:18 17.02.2009

Ni crno ni belo...

Kad vidim barem 7 od ovih 9 nabrojanih likova (poslednju stavku na listi ne racunam), momentalno mi je lose! Narocito ovaj mamlaz iz "Obraza", on mi je prvi favorit za Zabelu!
Medjutim, podjednako mi je lose kada vidim i seksualni odnos dva muskarca, ili zene, svejedno.
Da pojasnim - mnogi ljudi, medju kojima i ovi sa spiska, svojom pojavom i izjavama me nerviraju zbog svoje zatucanosti i gluposti kao takve. Ko bi rekao, neki od njih su cak i pristojno obrazovani, i videli su nesto od sveta... Naravno, kad je neko mentol, to nema veze sa obrazovanjem...
Sa druge strane, prizor dva muskarca recimo, ne smeta mi na taj nacin da me nervira, nego se jednostavno gnusam toga i odvratno mi je za gledanje...
Ne bih zeleo da me neko pogresno shvati, daleko bilo da se treba fizicki razracunavati sa gej i lezbo populacijom, ali brak i usvajanje dece - jok. Pozdravljam dodelu svih prava kao i hetero osobama, sto je normalno, svi smo ljudska bica, ali ova dva ni u teoriji ni u praksi. Jednostavno mislim da homoseksualnost nije prirodna pojava, te zbog toga ne mislim da se deci to moze objasniti kao nesto sto je OK kao zivotni izbor. Shvatite ovo kako god hocete, ljutite se i kritikujte, meni je svejedno...
Moje skromno misljenje, uz rizik da budem pogodjen kriskom hleba... :)
mashha mashha 02:18 17.02.2009

Re: Ni crno ni belo...

Lepo ja kažem- Da li je prirodno da čovek leti?
A deca zapela pa svi hoće da budu piloti... eto, neko im objasnio da je to OK...
Rekoh, važi, ne treba niko da vas bije, ali nemojte da stupate u brak i da usvajate decu- ni vi, ni putnici vašeg aviona

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana